La carabassa és un aliment de temporada. Prepara aquest pastís tan gustós en tan sols cinc passos.Ingredients (per a 10 persones) 300 g de Carabassa250...
Llegir mésUna recepta amb record de la infantesa, ideal per fer amb nens Ingredients (per a 4 persones): 100 g d'arròs rodó (millor si és especial...
Llegir mésEls arrebossats enriqueixen el sabor de molts plats, fent-los més cruixents i irresistibles, per això agraden tant als nens i a tothom.Existeixen molts tipus d'arrebossats,...
Llegir mésLa macedònia o còctel de fruites, no és més que una mescla de diferents fruites tallades en trossets i amanida amb sucre, licor o suc....
Llegir mésEl teu llibre de cuina respectuosa amb el planeta. Un llibre de receptes on els infants poden aprendre a cuinar, alhora que prenen consciència de...
Llegir mésEl granissat de llimona és una beguda molt refrescant per als mesos d'estiu, lleugera, sense gaires calories, fàcil de fer i molt econòmica Els ingredients...
Llegir mésLa coca va ser incorporada a les revetlles l’any 1860 i cap a l’any 1900 ja n’era un element essencial. De primer, era freqüent de...
Llegir mésAquest dilluns de pasqua tothom a gaudir de la mona; aquí teniu la recepta de de la mona tradicional. Ingredients per una mona per a...
Llegir mésMolt ràpida de preparar és aquesta recepta de maduixa, de sabor suau i textura de mousse i en la qual no necessitem cocció en forn,...
Llegir mésSegur que també n’heu parlat alguna vegada amb amics o gent de l’entorn. Cal guardar els ous a la nevera? I per què, doncs, al...
Llegir mésLa cuina d'aprofitament o "trash-cooking" és una filosofia de vida que consisteix a utilitzar part dels ingredients que han sobrat d'un menjar, per a elaborar...
Llegir mésVols aprendre a cuinar unes delicioses xips de carxofes del Baix Llobregat? En aquest vídeo la Puput us explica aquesta senzilla recepta! Nyam! https://youtu.be/8AqF81b9WNU
Llegir mésUna forera de Socpetit ens ha deixat la recepta dels tan famosos panellets que mengem per Tots Sants. Us animeu a fer-los vosaltres mateixos/es?
Llegir mésHi ha moltes maneres de torrar les castanyes i gaudir d'aquest fruit típic de l'època tardorenca, fruit que tot i assemblar-se físicament a la fruita...
Llegir mésFresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la...
Llegir mésEl gaspatxo és una de les sopes fredes preferides de l'estiu i posseeix tantes variants com llars en els quals es cuina. La suma de...
Llegir mésLa Jolanda Stokkermans viu a Koersel, un petit poble de Bèlgica i té un superpoder: la preparació de menjars molts animals.Fa un any va començar...
Llegir mésIngredients per a 2 persones: 3 taronges1 plàtanLlet, preferiblement semidesnatadaUn polsim de canyella Elaboració Renteu bé una taronja i eixugueu-la.Ratlleu-ne la meitat de la pell...
Llegir mésPa amb llet, natilles medievals, macarrons del cardenal i truita de patates sense ou!; receptes històriques per cuinar en família! Cuinar en família té molts...
Llegir mésAmb l'estiu a prop que millor que fer un plat ben fresc i saludable. Ingredients per a 4 persones: 1 kg de patates125 gr. de...
Llegir mésSocpetit.cat som el portal de referència per a Pares i Mares; des de l'any 2005 t'oferim un portal pels nens amb agenda, jocs, dibuixos, fòrum pels pares. Si busques, esperes o en tens, aquí trobaràs el fòrum de pares i mares més participatiu de tota la xarxa.
© 2005-23 Socpetit.CAT Grup de comunicació: Creacions.com Passeig Joan Fuster i Ortells, 31 08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) 657 688 692
© 2005-23 Socpetit.CAT Grup de comunicació: Creacions.com Passeig Joan Fuster i Ortells, 31 08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) 657 688 692