Sabem que a molts us agraden els panellets, aquests pastissos petits, i de diverses formes, fets a base de massapà i altres ingredients que els donen un sabor i aroma característics. Són les postres típiques de la diada de Tots Sants a Catalunya, i és per això que us en deixem la recepta. Però no n’és una qualsevol sinó que ens l’ha escrit la nostra forera Juliett, a qui li agraïm moltíssim que l’hagi compartit al fòrum de Socpetit.
INGREDIENTS:
Per a la massa:
500 gr. de sucre glass
500 gr. d’ametlla mòlta
200 gr. de patata bullida amb pell.
‘Maicena’
2 – 4 clares d’ou
Per a la decoració:
200 grams de pinyons
200 grams de coco
200 grams d’ametlla, a trossets, en filets, etc..
Codony
Cireres
Trobareu la recepta detallada i amb fotografies al Fòrum de Socpetit »
http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=93&t=18346
