Amb el porc com a principal protagonista, Riudellots de la Selva està preparant la dotzena edició de FIPORC, que se celebrarà els dies 15 i 16 de febrer.
Durant tot el cap de setmana es duran a terme degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits, entre d’altres activitats relacionades amb el món del porc.
Un any més Fiporc disposarà d’un àmplia zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires on es podrà degustar i comprar tota mena de productes i derivats del porc. Des dels típics greixons, passant pels embotits, pernils, botifarres, carn a la brasa, pota i tripa, carn de perol entre d’altres.
L’àrea de tast, compartirà protagonisme amb l’escenari de demostracions i exhibicions del procés de matança, especejament i elaboració d’embotits a càrrec de diversos voluntaris del poble i els comentaris del popular cuiner radiofònic Pep Nogué.
Cal destacar també, que la programació inclou una àmplia oferta de tallers i activitats pels visitants.
Consulteu aquí el programa de la XII Fira del Porc de Riudellots de la Selva »
