Els dies 16 i 17 de novembre i 23, 27 i 28 de desembre torna a la Sala Gran del Liceu l’espectacle La cuina de Rossini David Selvas es posa al capdavant de la direcció escènica i Andreu Gallén a la direcció musical
Compra d’entrades a www.liceubarcelona.cat »
La cuina de Rossini explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini
A través d’aquesta història, l’espectacle aprofita per tractar valors com la passió per la música, els hàbits alimentaris saludables, el comerç de proximitat i altres temàtiques d’interès general
Aquesta gran producció busca oferir als infants una experiència musical artística en directe, així com la possibilitat d’endinsar-se en el gènere operístic amb una dramatúrgia contemporània. A través d’una història actual i crítica, l’espectacle vol inspirar processos creatius al voltant de la música i la cuina com a mitjans d’expressió i de creació
En el marc de col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu, la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Conservatori Liceu, la música en directe anirà a càrrec de l’Orquestra Ensemble Conservatori Liceu, amb l’objectiu d’impulsar la participació de joves músics i creadors en espectacles del Gran Teatre
El muntatge s’integra dins el Liceu Aprèn, servei educatiu del Teatre, que cerca innovar en la creació d’espectacles i potenciar una oferta formativa àmplia i diversa, tant pel què fa a continguts com a públic a qui s’adreça
La producció d’El Petit Liceu, La cuina de rossini es va estrenar al febrer del 2022 a la Sala Grandel Liceu , amb direcció escènica de David Selvas i direcció i adaptació musical d’Andreu Gallén. La proposta explica la història de dos joves, en Ross (Toni Viñals) i la Isabella (Neus Pàmies), els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini. A través d’aquesta història, l’espectacle aprofita per tractar valors com la passió per la música, els hàbits alimentaris saludables, el comerç de proximitat i altres temàtiques d’interès general.
La cuina de rossini busca oferir als infants una experiència musical i artística en directe, així com endinsar-se en el gènere operístic a través d’una dramatúrgia contemporània. Una nova història actual i crítica que apropa als infants les músiques de Rossini i els personatges d’algunes de les seves òperes. Així mateix, l’espectacle inspira processos creatius al voltant de la música i la cuina com a mitjans d’expressió i de creació.
L’Ensemble Conservatori Liceu serà l’orquestra que posarà la música en directe, en el marc de col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu, la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Conservatori Liceu. Un acord de col·laboració que permet establir noves sinèrgies per tal d’impulsar un marc d’oportunitats per als joves creadors i músics del Conservatori del Liceu en les produccions del Gran Teatre del Liceu, contribuint així a l’excel·lència creativa i musical dels espectacles.
Durada aproximada
1h 15min
Recomanat
A partir de 6 anys