Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Òndia, no tinc cap foto i no en puc penjar encara, que sóc novata!
T'ho torno a explicar, és molt molt fàcil. Primer fas l'escalivada. Després la poses a sobre d'una placa de pasta de full. No carreguis molt, ben repartidet. I ho tallo quan ja està cuit.
També fem una versió més tipus pizza però aquesta no és per convidats llepafils eh? És el nostre menú per dies de futbol! haha! Saltagem verdures variades (ceba, carbassó, pebrot... - Un dia ho vaig probar amb aquelles bosses de verdures tallades per fregir del mercadona i també va quedar molt bé) i també tires de bacon. Llavors posem una mica de mantega a la massa (abans l'hem punxat), una mica de tomàquet fregit, les verdures amb el bacon, mozzarel·la rallada, orenga... mmmmm!
T'ho torno a explicar, és molt molt fàcil. Primer fas l'escalivada. Després la poses a sobre d'una placa de pasta de full. No carreguis molt, ben repartidet. I ho tallo quan ja està cuit.
També fem una versió més tipus pizza però aquesta no és per convidats llepafils eh? És el nostre menú per dies de futbol! haha! Saltagem verdures variades (ceba, carbassó, pebrot... - Un dia ho vaig probar amb aquelles bosses de verdures tallades per fregir del mercadona i també va quedar molt bé) i també tires de bacon. Llavors posem una mica de mantega a la massa (abans l'hem punxat), una mica de tomàquet fregit, les verdures amb el bacon, mozzarel·la rallada, orenga... mmmmm!
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Aixo té molt bona pinta, ehhh!!!! sembla facil, ho provaré.
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Doncs la meva mare ja fa anys que no es complica la vida. De primer fa pica-pica (patates, escopinyes, pernil....) i de segon fa magret d'ànec. Només l'has de possar 10 minuts al forn i ja està! Per acompanyar-lo fa puré de patates i tothom és llepa els dits. Més fàcil que això .... De magret en venen a tots els super i a la Sirena també.
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Ei Fuzztoon em pots explicar com feu el magret al forn? és que jo la recepta que tinc és a la planxa però ho vull deixar fet tot del dia abans i tinc por que quedi molt sec
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
M'he enrecordat d'una altra opció:
A les botigues de l'Àrea de Guissona venen, només per festes, uns ànecs amb taronja ja cuinats i envasats al buit. Són molt i molt bons. I això sí que és senzill: obrir, escalfar i menjar. Tenen un gustet molt fi de taronja i la carn és molt gustosa.
La meva mare sempre n'encarrega algun. Surt molt bo. I hi afegeix algun acompanyament.
A les botigues de l'Àrea de Guissona venen, només per festes, uns ànecs amb taronja ja cuinats i envasats al buit. Són molt i molt bons. I això sí que és senzill: obrir, escalfar i menjar. Tenen un gustet molt fi de taronja i la carn és molt gustosa.
La meva mare sempre n'encarrega algun. Surt molt bo. I hi afegeix algun acompanyament.
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Jo els cops que l'he fet he seguit aquesta recepta:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/recetas/2006/11/17/157381.php
Més senzill que el magret és el confit que ja et ve amb el seu greix. Ho poses a la safata del forn (vigila que si porta molt de geix no possar-lo tot que si no queda molt llardós). 10 minuts al forn a 200º i ja està. La carn queda súper tendre, es desfà i tot. D'acompanyant hi posses puré de patates, verduretes al forn, amb melmelada de fruits vermells (increibe), tempura.... qualsevol cosa que se t'acudeixi.
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/recetas/2006/11/17/157381.php
Més senzill que el magret és el confit que ja et ve amb el seu greix. Ho poses a la safata del forn (vigila que si porta molt de geix no possar-lo tot que si no queda molt llardós). 10 minuts al forn a 200º i ja està. La carn queda súper tendre, es desfà i tot. D'acompanyant hi posses puré de patates, verduretes al forn, amb melmelada de fruits vermells (increibe), tempura.... qualsevol cosa que se t'acudeixi.
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Fuzztoon ha escrit:Jo els cops que l'he fet he seguit aquesta recepta:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/recetas/2006/11/17/157381.php
Més senzill que el magret és el confit que ja et ve amb el seu greix. Ho poses a la safata del forn (vigila que si porta molt de geix no possar-lo tot que si no queda molt llardós). 10 minuts al forn a 200º i ja està. La carn queda súper tendre, es desfà i tot. D'acompanyant hi posses puré de patates, verduretes al forn, amb melmelada de fruits vermells (increibe), tempura.... qualsevol cosa que se t'acudeixi.
Gràcies Fuzztoon!! Però del confit ni parlar-ne que al meu home el magret li encanta i el confit res de res
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Si, tot i ser ànec el gust d'una cosa i l'altre és molt diferent.
El link és de la recepta que faig jo per fer el magret al forn. La vaig veure un dia, la vaig probar i queda bonissim.
El link és de la recepta que faig jo per fer el magret al forn. La vaig veure un dia, la vaig probar i queda bonissim.
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Mira Itac@ et deixo l'enllaç del meu blog perquè hi facis una ullada, crec que et podrà ajudar a definir el que vols.
Quasi totes les receptes són senzilles i econòmiques, aquest és el meu lema, je je je
I si tens algun dubte, no dubtis en preguntar, que t'ajudaré en el que sigui.
http://www.mericuinetes.blogspot.com
Quasi totes les receptes són senzilles i econòmiques, aquest és el meu lema, je je je
I si tens algun dubte, no dubtis en preguntar, que t'ajudaré en el que sigui.
http://www.mericuinetes.blogspot.com
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Jo ja he fet l'ullada al teu post Merisc i et felicito!!
Quina pinta que té tot!!
Quina pinta que té tot!!
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Gràcies noies!
Fa poc que he començat el blog, però n'estic molt orgullosa.
I ho dic per la resta, si teniu alguna pregunta sobre alguna recepta ja sabeu, no dubteu!
Fa poc que he començat el blog, però n'estic molt orgullosa.
I ho dic per la resta, si teniu alguna pregunta sobre alguna recepta ja sabeu, no dubteu!
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Ja pots estar-ne d'orgullosa, és xulíssim i fa venir una ganaaaa!! mmmm! Felicitats!
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Jo aquest any poder m'animo a fer una recepta molt fàcil i ràpida que em varen explicar l’alta dia.
Fideuà:
En una paella bastant gran, rosseges els fideus amb una mica d'oli.
Mentrestant, a part, es fa un suquet de peix, o es compra amb brick.
Quan comenci a bullir es tira el suquet a poc a poc amb els fideus i s’afegeix un parell o tres (segons la gent) de paquets de pop o calamars amb la seva tinta. Si veus que no queda gaire negre es pot afegir tinta de més (en venen a la Sirena amb uns sobrets molt petits).
Reserva una mica de suquet per si necessites tirar-ne més.
El temps que tarda la fideuà i bon profit!
El que faré jo, suposo, és fer un pica-pica i posar platets petits per qui en vulgui.
I sinó serveix per aquestes festes pot servir per a qualsevol dia de l'any.
Fideuà:
En una paella bastant gran, rosseges els fideus amb una mica d'oli.
Mentrestant, a part, es fa un suquet de peix, o es compra amb brick.
Quan comenci a bullir es tira el suquet a poc a poc amb els fideus i s’afegeix un parell o tres (segons la gent) de paquets de pop o calamars amb la seva tinta. Si veus que no queda gaire negre es pot afegir tinta de més (en venen a la Sirena amb uns sobrets molt petits).
Reserva una mica de suquet per si necessites tirar-ne més.
El temps que tarda la fideuà i bon profit!
El que faré jo, suposo, és fer un pica-pica i posar platets petits per qui en vulgui.
I sinó serveix per aquestes festes pot servir per a qualsevol dia de l'any.
08-03-12: Vas neixer a les 5:45 del matí, amb 3,600 i 49,5 cm.
- petitaemma
- :: girafa
- Entrades: 2229
- Membre des de: dc. març 19, 2008 8:54 pm
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Meri, me guardo la pàgina a favorits! gràcies!
Ais, això serà la meva perdició!!! jajaja
Ais, això serà la meva perdició!!! jajaja
L'Ariadna i l'Abril us agraeixen els ànims que els heu donat des del primer dia de vida. Moltes gràcies!
El nostre post:http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=71&t=15825
Petites coses GRANS: viewtopic.php?f=25&t=18803 Esperem la teva aportació diària!
- Ítaca
- :: dinosaure
- Entrades: 7513
- Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Ostres noies! Quines cuinetes q esteu fetes, nyaaaaaaaaaam!!!
Merisc després faré un cop d'ull al teu blog!
Em sembla q més o menys ja tinc clar el primer/aperitius:
- Una bona amanida d'aquestes amb formatge de cabra, magrana, etc...
- El timbal d'escalivada de l'Artemis o la coca d'escaliva de la Lalona, q les dues fan molt bona pinta!
- Uns canapès d'aquests de la Sirena q el poses al forn 10 minutets, i són molt bons, i "arreando".
El segon:
- Doncs no sé si tirar cap el llom, cap el pollastre o cap els llenguados amb ametlles
Tornaré a fer un repasillu a les receptes q heu posat, a veure si m'acabo de decidir...
Castanyeta, q em pots posar la recepta de la crema de carbassa?? és q dimarts vaig comprar mitja carbassa (un impuls), i la tinc a la nevera esperant...
Gràcies a totes per les idees!!!
Merisc després faré un cop d'ull al teu blog!
Em sembla q més o menys ja tinc clar el primer/aperitius:
- Una bona amanida d'aquestes amb formatge de cabra, magrana, etc...
- El timbal d'escalivada de l'Artemis o la coca d'escaliva de la Lalona, q les dues fan molt bona pinta!
- Uns canapès d'aquests de la Sirena q el poses al forn 10 minutets, i són molt bons, i "arreando".
El segon:
- Doncs no sé si tirar cap el llom, cap el pollastre o cap els llenguados amb ametlles
Tornaré a fer un repasillu a les receptes q heu posat, a veure si m'acabo de decidir...
Castanyeta, q em pots posar la recepta de la crema de carbassa?? és q dimarts vaig comprar mitja carbassa (un impuls), i la tinc a la nevera esperant...
Gràcies a totes per les idees!!!
- Castanyeta
- :: girafa
- Entrades: 2680
- Membre des de: dl. oct. 15, 2007 9:12 pm
- Ubicació: Barcelona
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
I tant! és superfàcil i molt bona!
Agafes la carabassa i la talles a trossos grossos (rodanxes o llunes, com tu vulguis).
La poses a coure al vapor tal qual, amb la pell i tot, uns 10 minutets.
Cola-ho (llença l'aigua), deixa que es refredi una mica i pela la carabassa, que ara la pell es pot treure molt fàcilment.
Talla la polpa a daus, posa'ls a l'olla altre cop i cobreix-los amb llet. Pessic de sal i fes-ho bullir (vigila, que puja!) fins que la carabassa sigui tova del tot.
Túrmix i jastà.
Jo la serveixo amb una salseta apart, feta amb pebre vermell picant i/o guindilles i oli: cadascú se'n serveix al seu gust, segons si li agrada o no el picant, i el contrast de color i de gust amb el taronja de la crema queda molt bé.
Agafes la carabassa i la talles a trossos grossos (rodanxes o llunes, com tu vulguis).
La poses a coure al vapor tal qual, amb la pell i tot, uns 10 minutets.
Cola-ho (llença l'aigua), deixa que es refredi una mica i pela la carabassa, que ara la pell es pot treure molt fàcilment.
Talla la polpa a daus, posa'ls a l'olla altre cop i cobreix-los amb llet. Pessic de sal i fes-ho bullir (vigila, que puja!) fins que la carabassa sigui tova del tot.
Túrmix i jastà.
Jo la serveixo amb una salseta apart, feta amb pebre vermell picant i/o guindilles i oli: cadascú se'n serveix al seu gust, segons si li agrada o no el picant, i el contrast de color i de gust amb el taronja de la crema queda molt bé.
+ + 2.11.2007 · 4.6.2008 · Joana, 26.5.2011 · 17.3.2012 + +
.
.
- Ítaca
- :: dinosaure
- Entrades: 7513
- Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Ostres, sí q és fàcil!
A veure si aquesta tarda o demà la faig!
Una cosa... quan dies q la cous al vapor, com ho vas? Vull dir, q no és bullida no? és q no tinc cap olla d'aquestes per coure al vapor... a males ho puc provar amb la thermo, q sí q té un cistellet...
Gràcies guapa!
A veure si aquesta tarda o demà la faig!
Una cosa... quan dies q la cous al vapor, com ho vas? Vull dir, q no és bullida no? és q no tinc cap olla d'aquestes per coure al vapor... a males ho puc provar amb la thermo, q sí q té un cistellet...
Gràcies guapa!
- Castanyeta
- :: girafa
- Entrades: 2680
- Membre des de: dl. oct. 15, 2007 9:12 pm
- Ubicació: Barcelona
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
No t'amoïnis: pots bullir-ho en lloc de fer-ho al vapor.
Jo per a la verdura sempre prefereixo coure al vapor, i no cal pas cap olla especial: amb una cistelleta d'aquestes plegables:
http://menajeutil.com/137-cesta-de-vapor.html (les venen als xinos per menys de 6 eurus i en ferreteries per una mica més) va de conya. L'avantatge d'aquest sistema de cocció és que no se'n van les vitamines pel desaigüe...
Jo per a la verdura sempre prefereixo coure al vapor, i no cal pas cap olla especial: amb una cistelleta d'aquestes plegables:
http://menajeutil.com/137-cesta-de-vapor.html (les venen als xinos per menys de 6 eurus i en ferreteries per una mica més) va de conya. L'avantatge d'aquest sistema de cocció és que no se'n van les vitamines pel desaigüe...
+ + 2.11.2007 · 4.6.2008 · Joana, 26.5.2011 · 17.3.2012 + +
.
.
- Ítaca
- :: dinosaure
- Entrades: 7513
- Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"
Saps quin és el problema?
Doncs q entre setmana cap dels dos dinem a casa, i clar... si el cap de setmana, per dinar, faig verdures al vapor, sé d'un que m'ho fotaria pel cap!
Per això no m'he preocupat gaire de tenir estris d'aquests... miraré als xinos del davant a veure si ho tenen!
Doncs q entre setmana cap dels dos dinem a casa, i clar... si el cap de setmana, per dinar, faig verdures al vapor, sé d'un que m'ho fotaria pel cap!
Per això no m'he preocupat gaire de tenir estris d'aquests... miraré als xinos del davant a veure si ho tenen!
Torna a “Menús setmanals, mensuals o escolars”
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |