RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
eeei! jo he fet la del pollastre avui per dinar i estava boníssim!!! el peque s'ho menjava encantat i nosaltres també!!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Ei,
Ja us he dit que sóc nova en això dels fòrums. M'estic tornant lela intentant posar una tira d'aquestes en què dieu l'edat dels vostres fills. Jo ja me n'he fet una, però no sé què he de fer perquè aparegui. M'ho podeu explicar, si us plau?
Gràcies
Ja us he dit que sóc nova en això dels fòrums. M'estic tornant lela intentant posar una tira d'aquestes en què dieu l'edat dels vostres fills. Jo ja me n'he fet una, però no sé què he de fer perquè aparegui. M'ho podeu explicar, si us plau?
Gràcies
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Hola!
M'uneixo al fil!
Algú demanava recepta de llenties. Bé... us poso com les faig jo! Per cert, avui n'he menjat!
Jo no ho poso en cru a l'olla a pressió (potser són manies però m'agrada fer el sofregidet i em dóna la sensació que si ho poso en cru només es bull).
Sofregeixo una ceba picada (o ben tallada). Li poso un parell de dents d'all sencers. Afegeixo un parell de pastanagues tallades a dauets (o a rodantxes). Vaig sofregint.
Afegeixo un tomàquet madur sencer. Poso una fulla de llorer. Poso un parell de patates esberlades (el que vull dir és que en comptes de tallar-les, les trenco una mica, per a que deixi anar almidó). Després hi poso xoriço vermell. Ho sofregeixo tot i hi tiro una miqueta de conyac. Deixo evaporar l'alcohol i hi tiro les llenties (jo faig anar les pardina). Poso aigua i tapo l'olla a pressió. A partir de que el pitorro comença a girar (la meva és de les de pitorro), ho deixo entre 35 i 40 minuts!
Boníssimes!
Muaks
M'uneixo al fil!
Algú demanava recepta de llenties. Bé... us poso com les faig jo! Per cert, avui n'he menjat!
Jo no ho poso en cru a l'olla a pressió (potser són manies però m'agrada fer el sofregidet i em dóna la sensació que si ho poso en cru només es bull).
Sofregeixo una ceba picada (o ben tallada). Li poso un parell de dents d'all sencers. Afegeixo un parell de pastanagues tallades a dauets (o a rodantxes). Vaig sofregint.
Afegeixo un tomàquet madur sencer. Poso una fulla de llorer. Poso un parell de patates esberlades (el que vull dir és que en comptes de tallar-les, les trenco una mica, per a que deixi anar almidó). Després hi poso xoriço vermell. Ho sofregeixo tot i hi tiro una miqueta de conyac. Deixo evaporar l'alcohol i hi tiro les llenties (jo faig anar les pardina). Poso aigua i tapo l'olla a pressió. A partir de que el pitorro comença a girar (la meva és de les de pitorro), ho deixo entre 35 i 40 minuts!
Boníssimes!
Muaks
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Vinga, una altra!
Aquesta la vaig fer la setmana passada.
Estofat de sípia
(Segueixo el mateix rotllo d'abans, que ho sofregeixo abans de tancar l'olla).
Faig un sofregit de ceba picada, tomàquet ratllat, alls laminats o tallats ben petits.
Poso una fulleta de llorer.
Trossejo la sípia i la poso. Poso sal i una miqueta de pebre negre. Poso una culleradeta de farina per a que espessi després i el caldo no es quedi líquid del tot. Poso les patates trencades.
Li tiro un gotet de vi blanc.
Quan s'ha evaporat el vi, hi poso aigua i rectifico de sal.
Tapo l'olla i a partir que gira el pitorro ho deixo entre 25 i 30 minuts.
Ah! A les llenties que us he posat abans, falta posar la sal!
Aquesta la vaig fer la setmana passada.
Estofat de sípia
(Segueixo el mateix rotllo d'abans, que ho sofregeixo abans de tancar l'olla).
Faig un sofregit de ceba picada, tomàquet ratllat, alls laminats o tallats ben petits.
Poso una fulleta de llorer.
Trossejo la sípia i la poso. Poso sal i una miqueta de pebre negre. Poso una culleradeta de farina per a que espessi després i el caldo no es quedi líquid del tot. Poso les patates trencades.
Li tiro un gotet de vi blanc.
Quan s'ha evaporat el vi, hi poso aigua i rectifico de sal.
Tapo l'olla i a partir que gira el pitorro ho deixo entre 25 i 30 minuts.
Ah! A les llenties que us he posat abans, falta posar la sal!
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
keyech ha escrit:Vinga, una altra!
Aquesta la vaig fer la setmana passada.
Estofat de sípia
(Segueixo el mateix rotllo d'abans, que ho sofregeixo abans de tancar l'olla).
Faig un sofregit de ceba picada, tomàquet ratllat, alls laminats o tallats ben petits.
Poso una fulleta de llorer.
Trossejo la sípia i la poso. Poso sal i una miqueta de pebre negre. Poso una culleradeta de farina per a que espessi després i el caldo no es quedi líquid del tot. Poso les patates trencades.
Li tiro un gotet de vi blanc.
Quan s'ha evaporat el vi, hi poso aigua i rectifico de sal.
Tapo l'olla i a partir que gira el pitorro ho deixo entre 25 i 30 minuts.
Ah! A les llenties que us he posat abans, falta posar la sal!
ñam ñam...!!!
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Ei,
Vaig fer carabassó i patata per fer una cremeta i amb 4 minuts n'hi va haver prou... molt fort! Visca l'olla exprés!!!
Vaig fer carabassó i patata per fer una cremeta i amb 4 minuts n'hi va haver prou... molt fort! Visca l'olla exprés!!!
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
marta_mum ha escrit:Jo te'n dono una de pollastre....que també estic molt activa amb el teclat avui, je je
poses mig dit d'oli, llorer i dos alls sense pelar i tires el pollastre trossejat, jo molts cops el tiro amb 4 trossos 2 pits o 2 cuixes i d'altres ho tallo mes petit... i no t'oblidis de salpebrar!
i ho rossteixes a foc altet i que quedi ben doradet, si tens el foc baix es bull i no val res.
un cop doradet i tires el que vulguis, jo a vegades ho faig amb ceba patates i prunes, altres ceba patates i pèsols pastanaga, tomàquet, i hi pots posar un rajolí d'anis o de conyat depenent si t'agrada mes dolç o menys.
jo poso força ceba que m'agrada molt!
poses mig got d'aigua i tanques i un cop piti uns 10-12 minuts
i per sucar-hi pa!
Ahir vaig fer el pollastre i va quedar molt bo. Gràcies marta_mum
- montserratt
- :: granota
- Entrades: 207
- Membre des de: dc. maig 27, 2009 11:03 am
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
ahir vaig fer el rostit i va quedar bonissim!!!!!!!!!!!!!
- Azzure
- :: dinosaure
- Entrades: 5227
- Membre des de: dv. gen. 18, 2008 2:42 pm
- Ubicació: Mallorca
- Contacta:
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Ahir vaig fer la recepta del pollastre de la Marta-mum i va ser un èxit!!
Amb el pollastre vaig afegir porro, pastaga i patates... boníssim!! Repetiré
Per cert, una pregunta... al principi de tot fas el pollastre amb el foc fort, però després quan tapes l'olla, baixes el foc? Com ho fas?
Amb el pollastre vaig afegir porro, pastaga i patates... boníssim!! Repetiré
Per cert, una pregunta... al principi de tot fas el pollastre amb el foc fort, però després quan tapes l'olla, baixes el foc? Com ho fas?
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Noies, sou unes autèntiques cracks dels fogons!!! M'ho apunto tooot de l'olla exprés, mare meva, jo només hi sé fer les llenties!!! I es que em pensava que tot lo que es feia en l'olla exprés havia d'anar cobert d'aigua!!! Quina ignorància que tinc!!! Provaré la del pollastre aquesta setmana, fa una pinta...
Ah, com algunes heu dit, jo al principi li tenia pànic, pensava que explotaría, l'olla volaria, tot quedaría ple de llenties... però no m'ha passat mai!!!
Una coseta, ho faig bé lo de que un cop puja la vàlvula abaixar el foc bastant o no cal?
Ah, com algunes heu dit, jo al principi li tenia pànic, pensava que explotaría, l'olla volaria, tot quedaría ple de llenties... però no m'ha passat mai!!!
Una coseta, ho faig bé lo de que un cop puja la vàlvula abaixar el foc bastant o no cal?
- Castanyeta
- :: girafa
- Entrades: 2680
- Membre des de: dl. oct. 15, 2007 9:12 pm
- Ubicació: Barcelona
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
ahir vaig fer el rostit i va quedar bonissim!!!!!!!!!!!!!
Bieeen! Me n'alegro!
Una coseta, ho faig bé lo de que un cop puja la vàlvula abaixar el foc bastant o no cal?
Nam, sí, millor abaixar el foc (menys risc d'explosió i que et quedi la cuina esquitxada de llenties )
Bieeen! Me n'alegro!
Una coseta, ho faig bé lo de que un cop puja la vàlvula abaixar el foc bastant o no cal?
Nam, sí, millor abaixar el foc (menys risc d'explosió i que et quedi la cuina esquitxada de llenties )
+ + 2.11.2007 · 4.6.2008 · Joana, 26.5.2011 · 17.3.2012 + +
.
.
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Ei,
Ahir, una de sépia amb pèsols... Em vaig passar amb l'aigua, però la sépia va quedar toveta, toveta... mmm! Quanta aigua hi poseu? Just perquè ho cobreixi?
Ahir, una de sépia amb pèsols... Em vaig passar amb l'aigua, però la sépia va quedar toveta, toveta... mmm! Quanta aigua hi poseu? Just perquè ho cobreixi?
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
HOla!
La meva olla a pressió és electrònica i és una de les millors compres que he fet. Apart de que va tan ràpida, no cal que la posi al foc i s'apaga sola.
Us poso un recepta fàcil, fàcil! Suposo que amb l'olla express normal serà el mateix.
RAP AMB PATATES.
Fer un sofregit amb all laminat i un tomàquet ratllat. Remenar-ho un minut i afegir un kilo de rap congelat i patates tallades a daus. Salem i cobrim amb aigua. Tanquem l'olla. 1o minuts i llestos!!!
Bon profit!
La meva olla a pressió és electrònica i és una de les millors compres que he fet. Apart de que va tan ràpida, no cal que la posi al foc i s'apaga sola.
Us poso un recepta fàcil, fàcil! Suposo que amb l'olla express normal serà el mateix.
RAP AMB PATATES.
Fer un sofregit amb all laminat i un tomàquet ratllat. Remenar-ho un minut i afegir un kilo de rap congelat i patates tallades a daus. Salem i cobrim amb aigua. Tanquem l'olla. 1o minuts i llestos!!!
Bon profit!
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
aquest vespre provaré l'estofat de sípia, ja he anat a comprar-la!!!
ja us explicaré...
ja us explicaré...
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
Azzure ha escrit:Ahir vaig fer la recepta del pollastre de la Marta-mum i va ser un èxit!!
Amb el pollastre vaig afegir porro, pastaga i patates... boníssim!! Repetiré
Per cert, una pregunta... al principi de tot fas el pollastre amb el foc fort, però després quan tapes l'olla, baixes el foc? Com ho fas?
Perdona que no havia vist la pregunta...
Jo abaixo el foc a la meitat just quan comença a pitar!
- Azzure
- :: dinosaure
- Entrades: 5227
- Membre des de: dv. gen. 18, 2008 2:42 pm
- Ubicació: Mallorca
- Contacta:
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
marta_mum ha escrit:Azzure ha escrit:Ahir vaig fer la recepta del pollastre de la Marta-mum i va ser un èxit!!
Amb el pollastre vaig afegir porro, pastaga i patates... boníssim!! Repetiré
Per cert, una pregunta... al principi de tot fas el pollastre amb el foc fort, però després quan tapes l'olla, baixes el foc? Com ho fas?
Perdona que no havia vist la pregunta...
Jo abaixo el foc a la meitat just quan comença a pitar!
Gràcies guapa, ho tindré en compte
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
necessito recepta de puré de patates!! ho feu amb l'exprés??? jo havia pensat fer les patates i triturar-les i punto...però no sé si hi poseu alguna cosa més en plan, llet, mantega...
- Azzure
- :: dinosaure
- Entrades: 5227
- Membre des de: dv. gen. 18, 2008 2:42 pm
- Ubicació: Mallorca
- Contacta:
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
abril82 ha escrit:necessito recepta de puré de patates!! ho feu amb l'exprés??? jo havia pensat fer les patates i triturar-les i punto...però no sé si hi poseu alguna cosa més en plan, llet, mantega...
Jo faig les patates, les trituro i després afegeixo sal, llet, margarina, pebre negre i a vegades anou moscada. Hummm boníssim
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Re: RECEPTES AMB OLLA EXPRESS??
keyech ha escrit:Estofat de sípia
(Segueixo el mateix rotllo d'abans, que ho sofregeixo abans de tancar l'olla).
Faig un sofregit de ceba picada, tomàquet ratllat, alls laminats o tallats ben petits.
Poso una fulleta de llorer.
Trossejo la sípia i la poso. Poso sal i una miqueta de pebre negre. Poso una culleradeta de farina per a que espessi després i el caldo no es quedi líquid del tot. Poso les patates trencades.
Li tiro un gotet de vi blanc.
Quan s'ha evaporat el vi, hi poso aigua i rectifico de sal.
Tapo l'olla i a partir que gira el pitorro ho deixo entre 25 i 30 minuts.
I quanta aigua més o menys li poses?
Torna a “Màquines i estris per cuinar”
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |