salsa de formatge ?
salsa de formatge ?
Algú em podria dir com fer una salsa de formatge per la pasta o carn ? No ens agraden els formatges molt forts tipus roquefort.
Re: salsa de formatge ?
Podires provar de desfer formatge Philadelphia amb una mica e crema de llet. Afegeix-li sal, pebre i una mica de nou moscada, o herbes que t'agradin, etc...
(es el primer que se m'ha acudit, mai no ho he fet, pero penso que deu estar be...)
(es el primer que se m'ha acudit, mai no ho he fet, pero penso que deu estar be...)
Re: salsa de formatge ?
Jo amb la pasta de vegades hi poso salsa de crema de llet amb formatge emmental (el ratllat), un pèl de sal i pebre, tot ben fos i ja està! sempre hi pots afegir una mica de parmesà ratllat per sobre...mmmmmmm.....
La vida amb un somriure és més bonica...
La gràfica del positiu!! http://www.fertilityfriend.com/home/26c1ea
El post del Jan!!
http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=50&t=14107
La gràfica del positiu!! http://www.fertilityfriend.com/home/26c1ea
El post del Jan!!
http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=50&t=14107
Re: salsa de formatge ?
Gràcies Irina però als meus peques no els agrada el formatge philadelphia, així que provaré la recepta de la Violeta, Ja us explicaré l'experiment.
Re: salsa de formatge ?
Jo sempre faig crema de llet + formatge ratllat o en pols (el que tinc a la nevera) i hi poso o nou moscada o orenga o herbes provençals... depèn de què tinc a mà... ho poso en un cassó o una paella petita i anar fent xup-xup a poc a poc fins que queda tan espès com vull.
I queda boníssima!
Això sí, s'ha de vigilar molt i anar remenant perquè sinó, almenys a mi, es crema de sota i tota la salsa queda amb "aroma a cremat"...
I queda boníssima!
Això sí, s'ha de vigilar molt i anar remenant perquè sinó, almenys a mi, es crema de sota i tota la salsa queda amb "aroma a cremat"...
Redescobrint-me a mi mateixa gràcies a les meves TRES filles!
Re: salsa de formatge ?
Bon dia, doncs jo faig com una beixamel, amb llet i farina i llavors hi afegeixo formatge ratllat d'aquest que porta 4 formatges diferents i també una mica de nou moscada
Re: salsa de formatge ?
Has provat el gorgonzola?
Jo desfaig gorgonzola amb crema de llet, i és molt bo, té gust de formatge però no és un formatge massa fort tipus roquefort o qualsevol blau
Jo desfaig gorgonzola amb crema de llet, i és molt bo, té gust de formatge però no és un formatge massa fort tipus roquefort o qualsevol blau
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |