Crema de pastanaga
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Crema de pastanaga
Vaig provar una crema de pastanaga en un restaurant i em va agradar molt i m'agradaria fer-ne. Algú la sap fer i em pot passar la recepta, si us plau?
Gràcies
Gràcies
Re: Crema de pastanaga
Hola petitindis, jo la crema de pastanaga la faig de dos maneres.
1- agafo pastanaga, la meitat de pes de patata i un parell de cebes. Ho poso en una cassola amb una mica de mantega i que cogui, un cop enrossit i poso aigua que cobreixi i quan ja està un raig de crema de llet i triturat.
2- Agafo pastanaga, patata i ceba i ho poso a bullir tot amb un caldo molt lleuger de pollastre i quant està ben cuit triturat i ja es pot menjar.
La crema de carbassa també es molt bona i ara es època. Et recomano les carbasses petites color groc pàlid de fora que venen a mercat, una carbassa, tres o quatre patates mitjanes i dos cebes, pots fer la cocció amb caldo o amb la crema de llet i mes o menys en tens per quatre persones.
No et deixis la sal i si vols un polsim de pebre blanc i queden boníssimes.
1- agafo pastanaga, la meitat de pes de patata i un parell de cebes. Ho poso en una cassola amb una mica de mantega i que cogui, un cop enrossit i poso aigua que cobreixi i quan ja està un raig de crema de llet i triturat.
2- Agafo pastanaga, patata i ceba i ho poso a bullir tot amb un caldo molt lleuger de pollastre i quant està ben cuit triturat i ja es pot menjar.
La crema de carbassa també es molt bona i ara es època. Et recomano les carbasses petites color groc pàlid de fora que venen a mercat, una carbassa, tres o quatre patates mitjanes i dos cebes, pots fer la cocció amb caldo o amb la crema de llet i mes o menys en tens per quatre persones.
No et deixis la sal i si vols un polsim de pebre blanc i queden boníssimes.
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Crema de pastanaga
Gràcies Sivi, provaré totes les receptes que em dones!
- kobayashi
- :: puça
- Entrades: 33
- Membre des de: dg. març 07, 2010 10:25 pm
- Ubicació: el cor de la ciutat , barcelona
Re: Crema de pastanaga
sivi ha escrit:Agafo pastanaga, patata i ceba i ho poso a bullir tot amb un caldo molt lleuger de pollastre i quant està ben cuit triturat i ja es pot menjar.
mmmmmmmmmm nosaltres ho hem sopat avui !!...
Jo jo faig una mica diferent , primer faig un sofregit amb mig porro i mitja ceba ben rosset i dps la resta d'ingredients una estona més . Per bullir caldo de pollastre, 4 quesitos i triturar. Jo nomès li poso crema de llet si és fred .
Jo ho faig amb tot igual carbassó, carbassa , pèsols i mongetes, mix de verdures ...
Ja ens diràs
Somriures
Re: Crema de pastanaga
jo encara la faig més senzilla
agafo ceba tendra si pot ser , un parell , i unes quantes pastanagues, tot a ull, ho sofregeixo una mica tot plegat , afegeixo un litre aigua calenta, o depén si la vols més o menys espessa més o menys aigua, mig cubito de caldo vegetal , si pot ser ecològic, sal i pebre i que bulli aprox 15-20 fins que estigui tendre.
El mateix faig amb la carabassa i el carbassó, sempre molta més proporció de ceba que de verdura
i a vegades barrejo carbassó i pastanaga, o pastanaga i carabassa
agafo ceba tendra si pot ser , un parell , i unes quantes pastanagues, tot a ull, ho sofregeixo una mica tot plegat , afegeixo un litre aigua calenta, o depén si la vols més o menys espessa més o menys aigua, mig cubito de caldo vegetal , si pot ser ecològic, sal i pebre i que bulli aprox 15-20 fins que estigui tendre.
El mateix faig amb la carabassa i el carbassó, sempre molta més proporció de ceba que de verdura
i a vegades barrejo carbassó i pastanaga, o pastanaga i carabassa
Re: Crema de pastanaga
Doncs jo més fàcil encara!
1/2kilo de pastanagues, tallades a troços de 2-3 dits ample i a bullir.
UN cop bullides les escorro i les poso a la batedora amb: 1/2litre de caldo de verdures comprat, 6 formatgets (d'aquell de porcions light), oli, sal i una mica de pebre i 3 cullerades soperes de tomàquet fregit (solís o mercadona o el que sigui). I apa, a la batedora i... LLestos!!!!
La mateixa la faig conviant la pastanaga per la carbassa. Però llavors no hi poso formatgets o menys. Va a gustos
Mmmmmmm
1/2kilo de pastanagues, tallades a troços de 2-3 dits ample i a bullir.
UN cop bullides les escorro i les poso a la batedora amb: 1/2litre de caldo de verdures comprat, 6 formatgets (d'aquell de porcions light), oli, sal i una mica de pebre i 3 cullerades soperes de tomàquet fregit (solís o mercadona o el que sigui). I apa, a la batedora i... LLestos!!!!
La mateixa la faig conviant la pastanaga per la carbassa. Però llavors no hi poso formatgets o menys. Va a gustos
Mmmmmmm
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Crema de pastanaga
Umm, avui la faré per sopar i aniré provant les diferents receptes que m'heu donat, ja us explicaré!
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Crema de pastanaga
Hola noies,
He fet crema de pastanaga dues vegades amb les receptes que em vàreu passar i m'ha quedat boníiiisima! I lo millor és que el meu nen se la menja molt bé.
He fet crema de pastanaga dues vegades amb les receptes que em vàreu passar i m'ha quedat boníiiisima! I lo millor és que el meu nen se la menja molt bé.
Re: Crema de pastanaga
petitindi,que guay que hagis provat de fer-les
per cert, quan compreu la carbassa, quan més color de carbassa millor, normalment més fosquetes ( si estant tallades pel mig o a troços , si no és impossible de veure) són més dolces
és que sobretot la de carbassa canvia molt depén de com sigui la carbassa
per cert, quan compreu la carbassa, quan més color de carbassa millor, normalment més fosquetes ( si estant tallades pel mig o a troços , si no és impossible de veure) són més dolces
és que sobretot la de carbassa canvia molt depén de com sigui la carbassa
Re: Crema de pastanaga
sivi ha escrit:Hola petitindis, jo la crema de pastanaga la faig de dos maneres.
1- agafo pastanaga, la meitat de pes de patata i un parell de cebes. Ho poso en una cassola amb una mica de mantega i que cogui, un cop enrossit i poso aigua que cobreixi i quan ja està un raig de crema de llet i triturat.
2- Agafo pastanaga, patata i ceba i ho poso a bullir tot amb un caldo molt lleuger de pollastre i quant està ben cuit triturat i ja es pot menjar.
La crema de carbassa també es molt bona i ara es època. Et recomano les carbasses petites color groc pàlid de fora que venen a mercat, una carbassa, tres o quatre patates mitjanes i dos cebes, pots fer la cocció amb caldo o amb la crema de llet i mes o menys en tens per quatre persones.
No et deixis la sal i si vols un polsim de pebre blanc i queden boníssimes.
mmmmmmmmm!!!!
Jo avui ho faig!
Merci!
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Crema de pastanaga
Hola Ramtri,
Jo vaig fer les dues primeres receptes que em vàreu passar, o sigui les que proposa la Sivi, i la veritat surten bones totes dues, si no tens caldo de pollastre fes la primera tot i que el caldo li dóna molt bon gustet.
Aquesta setmana provaré les altres que m'heu passat.
Jo vaig fer les dues primeres receptes que em vàreu passar, o sigui les que proposa la Sivi, i la veritat surten bones totes dues, si no tens caldo de pollastre fes la primera tot i que el caldo li dóna molt bon gustet.
Aquesta setmana provaré les altres que m'heu passat.
Re: Crema de pastanaga
Aqui us deixo la meva crema de pastanaga feta amb la babycook! I per nosaltres també la faig allà!
Pastanaga
Ceba
Patata
Quesito
Sal
Sésam
Una mica de brou al triturar
Pastanaga
Ceba
Patata
Quesito
Sal
Sésam
Una mica de brou al triturar
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |