Gelat Casolà d'Almívar de Llet
Gelat Casolà d'Almívar de Llet
Fresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la seva versió lleugera, obtindràs unes postres que a més de riquíssimes no ens aportaran tantes calories extres. El procés d'elaboració és senzill (perquè no necessitem cap eina especialitzada) i rapidíssim, ja que en tan sols 10 minuts estarà llest.
Ingredients:
- 500 ml de nata
- 200 ml de llet condensada
- 2 cullerades soperes d'almívar de llet (o uns 50 g)
Elaboració:
En un bol aboquem la llet condensada i les 2 cullerades d'almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.
En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d'unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.
Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.
Un consell...
Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui fregeixi abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.
A més fent el mateix procés i substituint l'almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.
Font: Amic | Remolina Torres
Ingredients:
- 500 ml de nata
- 200 ml de llet condensada
- 2 cullerades soperes d'almívar de llet (o uns 50 g)
Elaboració:
En un bol aboquem la llet condensada i les 2 cullerades d'almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.
En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d'unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.
Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.
Un consell...
Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui fregeixi abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.
A més fent el mateix procés i substituint l'almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.
Font: Amic | Remolina Torres
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |