TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Ei!!! Kina pinta aquests bunyols!!!! Mmmmm
Jo m'he animat amb lioneses farcides de trufa!!! Que bones!! Prometo no comprar-ne mai més. No havia pensat mai que fos tan ràpid i fàcil de fer. La trufa m'ha quedat boníssima!!!
Ingredients:
250 cl d'aigua
100gr de mantega
125gr de farina
plossim de sucre
polssim de sa
3 ous
per la trufa:
250 nata per montar
50gr de xocolata negra
sucre no ho recordo com que no m agrada gaire dolç, crec que vaig posar-hi uns 50gr.
Posem l'aigua amb la mantega a bullir. Apartem del foc i tirem la farina de cop. Remenem fins que es desenganxi de la paret i anem afegint els ous un a
un. Posem a una màniga pastissera i fem la forma de lionesa. Cap al forn a 200°.
Per la trufa:
Posem la nata al foc amb el sucre i la xocolata, quan comenci a bullir i la xoco s'hagi desfet ho retirem. Ho deixem refredar i ho posem a la nevera 12 hores. L'endemà montem la trufa i a farcir les lioneses.
M'han quedat una miqueta crues però molt bones i la trufa només de pensar-hi.... Mmmmm
Jo m'he animat amb lioneses farcides de trufa!!! Que bones!! Prometo no comprar-ne mai més. No havia pensat mai que fos tan ràpid i fàcil de fer. La trufa m'ha quedat boníssima!!!
Ingredients:
250 cl d'aigua
100gr de mantega
125gr de farina
plossim de sucre
polssim de sa
3 ous
per la trufa:
250 nata per montar
50gr de xocolata negra
sucre no ho recordo com que no m agrada gaire dolç, crec que vaig posar-hi uns 50gr.
Posem l'aigua amb la mantega a bullir. Apartem del foc i tirem la farina de cop. Remenem fins que es desenganxi de la paret i anem afegint els ous un a
un. Posem a una màniga pastissera i fem la forma de lionesa. Cap al forn a 200°.
Per la trufa:
Posem la nata al foc amb el sucre i la xocolata, quan comenci a bullir i la xoco s'hagi desfet ho retirem. Ho deixem refredar i ho posem a la nevera 12 hores. L'endemà montem la trufa i a farcir les lioneses.
M'han quedat una miqueta crues però molt bones i la trufa només de pensar-hi.... Mmmmm
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Gràcies ametista per proposar aquest tipus de masses perquè potser jo no m'hagués atrevit a provar-ho i ha estat un gran descobriment!!!!
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Caram quins bunyols i lioneses tenen una pinta molt bona!!!
Kine en seriu és fàcil fer les lioneses???? Jo és que no m'atreveixo, crec que enlloc de lioneses em quedarà la massa aixefada i no les podrè farcir. Em fa molta por manipular la massa amb la mànega pastelera.
Kine en seriu és fàcil fer les lioneses???? Jo és que no m'atreveixo, crec que enlloc de lioneses em quedarà la massa aixefada i no les podrè farcir. Em fa molta por manipular la massa amb la mànega pastelera.
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Aitona anima't és facilíssim!! Jo les vaig fer diumenge que els nens es van despertar a les 7 i en res ls tenia fetes!!! Vaig llegir que quan ja estan cuites deixar-les amb la porta del forn obertes perquè no baixin ( jo no ho vaig fer perquè el petit corria per allà i em feia por que és cremés). I van quedar molt planes. Però bones.
Jo el pròxim cop faré més gruix de pasta.
Va anima't per mi ha estat un gran descobriment!!!
Jo el pròxim cop faré més gruix de pasta.
Va anima't per mi ha estat un gran descobriment!!!
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Kine ho pintes tant fàcil que fins hi tot donen ganes de provar-ho.... A veure al final si m'acaba animant
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
que bé, quina pinta aquests bunyols i aquestes lioneses!!
Aitona, de veritat que és fàcil, animaaaaaa't!!!
noies jo he tingut un mes de febrer de bojos, sento haver estat una mica desapareguda!
a veure si aquest mes de març em poso al dia!
Aitona, de veritat que és fàcil, animaaaaaa't!!!
noies jo he tingut un mes de febrer de bojos, sento haver estat una mica desapareguda!
a veure si aquest mes de març em poso al dia!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
Hola noies!!
Vaig molt tard pero vaig fer bunyols i no ho havia posat!! Vaig seguir la recepta de la primera entrada i.. Boníssims!!
Aviam si faig ja la recepta de març..
Vaig molt tard pero vaig fer bunyols i no ho havia posat!! Vaig seguir la recepta de la primera entrada i.. Boníssims!!
Aviam si faig ja la recepta de març..
Re: TR4 febrer-lioneses, bunyols i xurros
al final vaig fer lioneses de crema, mmmm!!
LIONESES FARCIDES DE CREMA
250 ml d'aigua
125 g de farina
80 g d'oli d'oliva
un pessic de sal
4 ous (petits)
crema pastissera
i mateix procediment que la kine
les vaig fer amb oli d'oliva en comptes de mantega i van quedar bones però pel meu gust l'oli d'oliva predominava una mica massa, el pròxim cop les faré amb oli de girasol o meitat oliva-meitat girasol...ja us explicaré
LIONESES FARCIDES DE CREMA
250 ml d'aigua
125 g de farina
80 g d'oli d'oliva
un pessic de sal
4 ous (petits)
crema pastissera
i mateix procediment que la kine
les vaig fer amb oli d'oliva en comptes de mantega i van quedar bones però pel meu gust l'oli d'oliva predominava una mica massa, el pròxim cop les faré amb oli de girasol o meitat oliva-meitat girasol...ja us explicaré
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |