TR3 abril-suflé
TR3 abril-suflé
ÚLTIM TALLER I VACANCEEEES!!!!!
i farem...
SUFLÉ
n'heu fet mai? us queden bé?
penso que tenen el seu intríngulis, no?...
va, a veure si algú s'anima i ho provaaa!!!
i farem...
SUFLÉ
n'heu fet mai? us queden bé?
penso que tenen el seu intríngulis, no?...
va, a veure si algú s'anima i ho provaaa!!!
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. maig 12, 2013 7:00 pm, en total s’ha editat 3 vegades.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. abr. 20, 2013 10:28 am, en total s’ha editat 1 vegada.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril-suflé
no? ningú s'anima?
...vaig a mirar com fer mini-suflés, que una intenta fer dietaaaa
...vaig a mirar com fer mini-suflés, que una intenta fer dietaaaa
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril-suflé
doncs aquí estic amb els meus mini-suflés
temps de treure'ls del forn i fer immediatament la foto i ja estaven baixant...
MINI-SUFLÉS DE FORMATGE I XAMPINYONS
3 ous
3 cullerades soperes d'oli
3 cullerades soperes de farina
2 gots de llet
formatge ratllat
sal, pebre, herbes provençals
xampinyons
- fer una salsa beixamel amb l'oli, la farina i la llet, afegir-hi sal, pebre, herbes aromàtiques...i el formatge ratllat, xampinyons (o bacon, pernil, espinacs....)
- separar els rovells de les clares d'ou, incorporar els rovells a la beixamel remenant bé i muntar les clares a punt de neu molt fort
- unir les clares a la beixamel vigilant que no baixin
- posar en motlles i coure al forn a 180ºc 15-20 minuts
- servir immediatament o es desinflen!
estan bons i són molt fàcils de fer
temps de treure'ls del forn i fer immediatament la foto i ja estaven baixant...
MINI-SUFLÉS DE FORMATGE I XAMPINYONS
3 ous
3 cullerades soperes d'oli
3 cullerades soperes de farina
2 gots de llet
formatge ratllat
sal, pebre, herbes provençals
xampinyons
- fer una salsa beixamel amb l'oli, la farina i la llet, afegir-hi sal, pebre, herbes aromàtiques...i el formatge ratllat, xampinyons (o bacon, pernil, espinacs....)
- separar els rovells de les clares d'ou, incorporar els rovells a la beixamel remenant bé i muntar les clares a punt de neu molt fort
- unir les clares a la beixamel vigilant que no baixin
- posar en motlles i coure al forn a 180ºc 15-20 minuts
- servir immediatament o es desinflen!
estan bons i són molt fàcils de fer
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril-suflé
Nosaltres no mengem ou a casa i tot i que he provat de trobar alguna recepta vegana de soufflé (sempre hi ha "frikis" que fan experiments amb altres ingredients ) no he trobat res que em convenci. I mira que em crida molt l'atenció. No n'he menjat mai però em fa curiositat
Els teus fan molt bona pinta!
Els teus fan molt bona pinta!
Re: TR3 abril-suflé
és veritat, no sé com es podrien fer sense ou...la característica principal és l'esponjositat que li donen les clares a punt de neu, és com estar menjant una mousse...
així fent una cerca ràpida només he vist una recepta que hi posaven llevat, perquè s'inflés
així fent una cerca ràpida només he vist una recepta que hi posaven llevat, perquè s'inflés
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril-suflé
no m'havia enterat de que ja havia taller d'abril i mira a quin dia estem!!
mai he fet ni provat un sufle pero té molt bona pinta aquest que has ficat... ho provaré!!! prometo foto!!!
mai he fet ni provat un sufle pero té molt bona pinta aquest que has ficat... ho provaré!!! prometo foto!!!
Re: TR3 abril-suflé
Merche
ah, i pots subscriure't al fòrum i així reps notificació quan s'obren temes nous
ah, i pots subscriure't al fòrum i així reps notificació quan s'obren temes nous
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 abril-suflé
ostres si?? com es fa?? sempre em suscribeixo als temes que m'interesen pero a que s'obrin temes nous ni idea... i això que porto uns anys per aquests mons ja....
Re: TR3 abril-suflé
sempre es descobreixen coses noves!
es fa igual que quan et subscrius a un post, te'n vas a baix de tot de la pàgina inicial del subfòrum que t'interessa, en aquest cas viewforum.php?f=107 i cliques a "Subscriu-me a aquest fòrum"
es fa igual que quan et subscrius a un post, te'n vas a baix de tot de la pàgina inicial del subfòrum que t'interessa, en aquest cas viewforum.php?f=107 i cliques a "Subscriu-me a aquest fòrum"
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |