TR3 gener-amanides
Re: TR3 gener-amanides
AMANIDA AMB CIGRONS
base: enciam, tomàquet, pastanaga, ceba, pebrot, cogombre.......
per sobre: cigrons saltejats i pipes
base: enciam, tomàquet, pastanaga, ceba, pebrot, cogombre.......
per sobre: cigrons saltejats i pipes
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 gener-amanides
Ostres estic una mica out dels TR...
Últimament cuino poc i sempre el mateix. Si fas un TR de llegums tinc dues receptes, que cada setmana fem olla de cigrons estofats i de llenties
I estic tornant a fer pa.
Em sap greu... De totes maneres tinc la recepta pensada per aquest TR des de que el vas proposar i la faré, encara que sigui el febrer
Últimament cuino poc i sempre el mateix. Si fas un TR de llegums tinc dues receptes, que cada setmana fem olla de cigrons estofats i de llenties
I estic tornant a fer pa.
Em sap greu... De totes maneres tinc la recepta pensada per aquest TR des de que el vas proposar i la faré, encara que sigui el febrer
Re: TR3 gener-amanides
tranquil·la Ponioleta, em penso que aquesta edició totes estem una mica out
però eeeei, si és perquè estàs liada amb el pa guai! me mola
va, vaig a obrir el TR de febrer...a veure si triomfa tant com la resta
però eeeei, si és perquè estàs liada amb el pa guai! me mola
va, vaig a obrir el TR de febrer...a veure si triomfa tant com la resta
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 gener-amanides
Hola
vaig tard i a sobre no és una amanida gens elaborada ni fora del normal. Però ahir me la vaig fer i vaig recordar aquest TR, així que aquí va.
AMANIDA VERDA
Ingredients (per 1 persona, plat únic o gairebé)
Enciam
mig cogombre
mitja pastanaga
dues o tres cullerades soperes de blat de moro
pipes de girasol (queda molt bé també amb pipes de carbassa però se m'havien acabat)
L'única "especialitat" és que per amanir li vaig posar sal, oli, vinagre i una mica de llevat de cervesa.
El llevat de cervesa són una mena flocs molt finets i no té res a veure amb el llevat de fer pa. Té un gust peculiar que m'agrada molt. Jo en poso a les amanides, purés de verdures i a la sopa. És rica en vitamines "B", per exemple àcid fòlic (B9) i ara ja se'n troba a molts supermercats (jo en compro una marca Eroski)
vaig tard i a sobre no és una amanida gens elaborada ni fora del normal. Però ahir me la vaig fer i vaig recordar aquest TR, així que aquí va.
AMANIDA VERDA
Ingredients (per 1 persona, plat únic o gairebé)
Enciam
mig cogombre
mitja pastanaga
dues o tres cullerades soperes de blat de moro
pipes de girasol (queda molt bé també amb pipes de carbassa però se m'havien acabat)
L'única "especialitat" és que per amanir li vaig posar sal, oli, vinagre i una mica de llevat de cervesa.
El llevat de cervesa són una mena flocs molt finets i no té res a veure amb el llevat de fer pa. Té un gust peculiar que m'agrada molt. Jo en poso a les amanides, purés de verdures i a la sopa. És rica en vitamines "B", per exemple àcid fòlic (B9) i ara ja se'n troba a molts supermercats (jo en compro una marca Eroski)
Re: TR3 gener-amanides
acabo de veure que em faltava posar aquesta:
AMANIDA DE TOMÀQUET I MOZZARELLA
AMANIDA DE TOMÀQUET I MOZZARELLA
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR3 gener-amanides
ooooo amestista!!! Aquesta és de les meves preferides. Ara que començarà l'època dels bons tomàquets (jo només menjo tomàquet a l'estiu, els altres no m'agraden) en penso fer un munt!!
Re: TR3 gener-amanides
a nosaltres també ens encanta! i la clau són uns bons tomàquets, a l'hivern és difícil és veritat, només hi ha els Raf o els Rebelion, que són molt cars
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |