panets de iogurt
panets de iogurt
una altra recepta del Xavier Barriga!
i és que ja en tenim tota una colla: els fogatins, els panets del llet i els panets de mantega torrada
PANETS DE PA BLANC AMB POOLISH DE IOGURT
500 g de farina
225 ml d'aigua
10 g de sal
5 g de llevat fresc
i 200 g de poolish de iogurt (es fa amb 100 g de farina de força, 100 g de iogurt natural, 50-70 ml d'aigua i 5 g de llevat fresc)
- primer es prepara el poolish de iogurt i es deixa fermentar durant 3 hores a temperatura ambient o tota una nit a la nevera
- unir els ingredients i amassar
- repòs de 15 minuts
- tallar peces de 30 g i fer boletes
- deixar fermentar tapades amb un drap durant 90 minuts
- coure a 250ºC durant 12-15 minuts
- deixar refredar damunt d'una reixeta
nyaaammm!
i és que ja en tenim tota una colla: els fogatins, els panets del llet i els panets de mantega torrada
PANETS DE PA BLANC AMB POOLISH DE IOGURT
500 g de farina
225 ml d'aigua
10 g de sal
5 g de llevat fresc
i 200 g de poolish de iogurt (es fa amb 100 g de farina de força, 100 g de iogurt natural, 50-70 ml d'aigua i 5 g de llevat fresc)
- primer es prepara el poolish de iogurt i es deixa fermentar durant 3 hores a temperatura ambient o tota una nit a la nevera
- unir els ingredients i amassar
- repòs de 15 minuts
- tallar peces de 30 g i fer boletes
- deixar fermentar tapades amb un drap durant 90 minuts
- coure a 250ºC durant 12-15 minuts
- deixar refredar damunt d'una reixeta
nyaaammm!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |