inici fòrum jocs actualitat dibuixos contacte .TV    ::  
    cercador:  
 
 
 
 

 nadal
 regals

 batejos i comunions

 animació
 detalls
 fotografia i vídeo
 restaurants

 festes i aniversaris

 espais
 articles de festa
 servei de catering
 dolços i pastissos

 premamà
 salut

 nens
 alimentació
 higiene i salut
 escoles
 llibres
 música
 moda
 mobiliari
 murals infantils
 accessoris
 jocs i joguines
 cinema i televisió
 oci i temps lliure
 extraescolars
 museus

 pares i mares

 mascotes
 salut i bellesa
 receptes de cuina
 solidaritat
 associacions
 viatges

 


 
 
  Política de Privacitat

 

RESPONSABLE
Creacions a la Carta S.L.

FINALITAT
Proporcionar informació setmanal mitjançant un butlletí digital

LEGITIMACIÓ
Consentiment exprés

DESTINATARIS
No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal

DRETS
Accedir, rectificar i suprimir los dades, així com altres drets, tal i com s’explica a la informació addicional

INFORMACIÓ ADDICIONAL
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en las clàusules que es presenten a continuació:

En compliment del que disposa el reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, Creacions a la Carta S.L. (d’ara en davant “CREACIONS”) li informa com a responsable del tractament de que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant <socpetit.cat> seran incorporades a un fitxer de dades mantingut sota estrictes mesures de seguretat i confidencialitat denominat “socpetit.cat”.

CREACIONS ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades personals legalment requerits i procura instal·lar aquells mitjans o mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades.

Les seves dades seran emmagatzemades mentre gestionem el seu requeriment o fins que vostè ens indiqui el contrari, així com per tramitar encàrrecs, realitzar tasques administratives i remetre informació addicional que puguin ser del seu interès. Les finalitats de les operacions de gestió de dades que du a terme CREACIONS com a RESPONSABLE DEL TRACTAMENT son exclusivament la gestió de la relació amb els clients potencials i els contactes, així com per a finalitats comercials i de millora de la seva experiència en línia.

L’informem que l’ús dels formularis disponibles a <socpetit.cat> està limitat a usuaris majors d’edat, per la qual cosa, al utilitzar qualsevol d’ells, vostè està garantint que compleix amb aquest requisit i accepta les conseqüències que s’en derivin en el cas que no fos així. Els formularis posats a disposició poden omplir-se en el idioma que vostè desitgi, no obstant, CREACIONS no es fa responsable dels errors o de l’impossibilitat d’atendre la seva sol·licitud degut al us d’un idioma inadequat. El compliment dels formularis, així com de qualsevol altre qüestionari que pugui facilitar-se en un futur, es totalment potestatiu, no obstant, la negativa a facilitar determinades dades podrà suposar l’impossibilitat de complir amb la seva petició.

Vostè és el únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se CREACIONS de qualsevol responsabilitat al respecte, tanmateix, assegura i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades.

A CREACIONS ens preocupem per la privacitat de les seves dades, i per això que li garantim la major confidencialitat en el seu tractament, confirmant que no es realitzarà cap cessió de les mateixes a tercers.

En el moment d’entregar voluntàriament les seves dades, consenteix expressament al seu tractament automatitzat o no per part de CREACIONS, així com la seva comunicació a entitats de les quals la connexió amb les seves dades sigui necessària o legalment obligatòria, i en el cas de comunicacions comercials mitjançant el correu electrònic o mitjà equivalent, consenteix expressament a la seva recepció.

El consentiment atorgat podrà ser revocat en qualsevol moment mitjançant el exercici dels dret de limitació del tractament, portabilitat de les dades, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que CREACIONS li garanteix, dirigint-se per escrit a info@socpetit.cat

 

  Creacions.com
Rovira, 43
43713 Sant Jaume dels Domenys
Tarragona
T. 977 67 84 86
info@socpetit.cat


  

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET
© 2005-18 Socpetit.CAT        Grup de comunicació: Creacions.com    C/ Rovira, 43 43713 Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)  T. 977 67 84 86  | contacte » RSS feed   
   :: política de privacitat ::