CUINAR PER AMOR!
Re: CUINAR PER AMOR!
Ramtri ha escrit:Ramtri ha escrit:piruleta ha escrit:aquí les fotos!!! Han quedat molt desiguals, la pròxima ja quedaran espectaculars
Uleleee!!! Quina bona pintassa!!!
Ostres piruleta!!!
Què petit és el món!!!!
Tu ets de Caldes de Montbui?
He estat fent el xaferderot a la web que tens a sota i he vist fotos d'ex-monitors meus de l'Esplai Grifoll de Caldes que suposo que seran amics o familiars... teus!!!!! Em sembla que són fotos de la Fira de Sta. Llúcia! Pot ser?
hola, sí que són de la fira però de fa 2 anyets!! Jo sóc de Granollers, però casualitats de la vida tinc molts amics per Caldes, amb els de la foto són els que vam muntar la parada, de fet vam fer un campament base a casa seva durant el cap de setmana, a veure si aquest any podem repetir amb els peques nouvinguts!!!
Re: CUINAR PER AMOR!
piruleta ha escrit:aquí les fotos!!! Han quedat molt desiguals, la pròxima ja quedaran espectaculars
Quin goig que fan, no??? M'animare a fer-ne'n!!!
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: CUINAR PER AMOR!
Nenes quina pintorra les xuxes... apuntada pel proxim cumple del Roger!!!
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: CUINAR PER AMOR!
piruleta ha escrit:Recepta de Xuxes:
INGREDIENTS:!
M'he pres la llibertat... si vols ho trec de citar-te en un altre post
http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=51&t=16542&p=904477#p904477
Re: CUINAR PER AMOR!
Ok, Pigadeta em sembla fantàstic, nosaltres també ens ho estàvem pensant per al bateig de l'Albert!!! De fet en aquest post també hi vaig posar unes galetes que és el que vam fer pel bateig de la Rita!
Re: CUINAR PER AMOR!
Torno a tenir un pastís de petite suisse a la neveraaaaaaaaaaaaa!!! Demà anem a casa els sogres i portem les postres. Sembla la presentació a la familia del pastís, tothom l'està tastant
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: CUINAR PER AMOR!
Piruleta ummm quina bona pinta!!
Re: CUINAR PER AMOR!
Noies he provat la coca de llardons recepta de la monipal, del post coca de st. joan. Rapídiissima i molt bona. Aquí teniu la foto!
Re: CUINAR PER AMOR!
Piruleta quina bona pinta!!!!!
Jo en faig una de semblan però més sencilleta, ais ara no se si en alguna entrada anterior ja l'he posada però per si de cas, us paso la fotico i la recepta, és molt ràpida i sencilla.
Ingredients
1 Pasta de full
Pinyons
Cabell d'Angel de llauna
Sucre moreno
Sucre glassé
Preparació
Estireu la pasta, la punxeu amb la forquilla, poseu damunt ben escampadet el cabell d'angel, els pinyons i sucre moreno pel damunt.
Al forn a 185º uns 20 minutets (més o menys, anau controlant i quan la vegueu llesta fora)
I apa llesta!! no més queda espolsar una mica de sucre glassé a les bores.
Bon profit!
Jo en faig una de semblan però més sencilleta, ais ara no se si en alguna entrada anterior ja l'he posada però per si de cas, us paso la fotico i la recepta, és molt ràpida i sencilla.
Ingredients
1 Pasta de full
Pinyons
Cabell d'Angel de llauna
Sucre moreno
Sucre glassé
Preparació
Estireu la pasta, la punxeu amb la forquilla, poseu damunt ben escampadet el cabell d'angel, els pinyons i sucre moreno pel damunt.
Al forn a 185º uns 20 minutets (més o menys, anau controlant i quan la vegueu llesta fora)
I apa llesta!! no més queda espolsar una mica de sucre glassé a les bores.
Bon profit!
Re: CUINAR PER AMOR!
Avui tinc dinar de famili!!
I volia fer alguna cosa de postres, però com que tenim més d'una hora de camí i amb aquesta calor que fa..... no m'atrebeixo a pendra cap pastís i que arrivi fet un nyap
Per aquest motiu m'he decidit a fer unes pastetes amb pasta de full i pasta filo, és més fàcil detransportar i aguantaran millor el viatge i el temps.
Ara mi posso i demà us passo les fotos i les receptes que seran improvisació total! jejejeje
Apa noies Bon Cap de Setmana!!
I volia fer alguna cosa de postres, però com que tenim més d'una hora de camí i amb aquesta calor que fa..... no m'atrebeixo a pendra cap pastís i que arrivi fet un nyap
Per aquest motiu m'he decidit a fer unes pastetes amb pasta de full i pasta filo, és més fàcil detransportar i aguantaran millor el viatge i el temps.
Ara mi posso i demà us passo les fotos i les receptes que seran improvisació total! jejejeje
Apa noies Bon Cap de Setmana!!
Re: CUINAR PER AMOR!
agunau ha escrit:Piruleta quina bona pinta!!!!!
Jo en faig una de semblan però més sencilleta, ais ara no se si en alguna entrada anterior ja l'he posada però per si de cas, us paso la fotico i la recepta, és molt ràpida i sencilla.
Ingredients
1 Pasta de full
Pinyons
Cabell d'Angel de llauna
Sucre moreno
Sucre glassé
Preparació
Estireu la pasta, la punxeu amb la forquilla, poseu damunt ben escampadet el cabell d'angel, els pinyons i sucre moreno pel damunt.
Al forn a 185º uns 20 minutets (més o menys, anau controlant i quan la vegueu llesta fora)
I apa llesta!! no més queda espolsar una mica de sucre glassé a les bores.
Bon profit!
Me ha encantado la receta y parece facilísima!!!!!!!!!!!!!! Dónde compras el cabello? Yo creo que no lo he visto nunca!
Re: CUINAR PER AMOR!
Anita el cabell d'angel el vene als supers, almenys al Mercadona segur que en tenen
A l'Area de Guissona també, allí es com un pot de tuper i al mercadona és com una llauna.
A l'Area de Guissona també, allí es com un pot de tuper i al mercadona és com una llauna.
Re: CUINAR PER AMOR!
Bona nit cuineres,
mentres espero que comenci CSI, estic fent les galetes de canyella, a és la tercera vegada que en faig, estan boníssimes. També les he probat de xocolata, en comtes de possar la canyella, hi he ficat xocolata per fer a la tassa, això sí, la quantitat la vaig fer a ull. Però hem van quedar molt bones....
mentres espero que comenci CSI, estic fent les galetes de canyella, a és la tercera vegada que en faig, estan boníssimes. També les he probat de xocolata, en comtes de possar la canyella, hi he ficat xocolata per fer a la tassa, això sí, la quantitat la vaig fer a ull. Però hem van quedar molt bones....
Re: CUINAR PER AMOR!
mm, amb xocolata, qué bé!!!!
Re: CUINAR PER AMOR!
Hola!! Soc nova en aquest post, primer k tot.. mmm kines receptes que poseu!! ja tinc pendent el pastis de 3 xocolatas, el de petit suis i la pasta de full amb cabell d'angel ... mmm
Jo volia aportar una recepta que ens agrada molt i que no estic segura si ja l'ha posada algú
Solomillo de porc amb pasta de full, espinacs, panses i pinyons
Es una recepta senzillisima de fer, es salpebra el filet de porc tallat a filets i es pasa una mica per la planxa a foc fort nomes volta i volta desprès es fan uns farcellets amb la pasta de full i col·loquem un filet per farcell i a damunt posar-hi espinacs, panses i pinyons amb una mica d'oli, tanquem el farcellet, com un paquetet, i es posa al forn fins que es dori la pasta de full.
Es com una especie de panadó, nosaltres no hi posem els espinacs, panses etc, pq al meu marit no li agradan, pero opcionalment tb ho hem fet sense cap farcit adicional i també amb crema de llet i xampinyons...i a mi m'encanta!!
Es una recepta que hem fet quan hem tingut invitats i la veritat es que han quedat contents!!
Apa! vagi de gust!!
Jo volia aportar una recepta que ens agrada molt i que no estic segura si ja l'ha posada algú
Solomillo de porc amb pasta de full, espinacs, panses i pinyons
Es una recepta senzillisima de fer, es salpebra el filet de porc tallat a filets i es pasa una mica per la planxa a foc fort nomes volta i volta desprès es fan uns farcellets amb la pasta de full i col·loquem un filet per farcell i a damunt posar-hi espinacs, panses i pinyons amb una mica d'oli, tanquem el farcellet, com un paquetet, i es posa al forn fins que es dori la pasta de full.
Es com una especie de panadó, nosaltres no hi posem els espinacs, panses etc, pq al meu marit no li agradan, pero opcionalment tb ho hem fet sense cap farcit adicional i també amb crema de llet i xampinyons...i a mi m'encanta!!
Es una recepta que hem fet quan hem tingut invitats i la veritat es que han quedat contents!!
Apa! vagi de gust!!
Gràfica de la Giuliette
14/11/10 TE+
12/07/11 Ja tenim l'Àlex aquí!!!
El Post de l'Àlex: viewtopic.php?f=91&t=23467
Us convido a visitar el meu blog de reposteria:
www.lagormanderia.blogspot.com
Re: CUINAR PER AMOR!
Noies, al final m'he decidit a fer un concurset per celebrar les 3000 visites del blog, si us interessa ,ja sabeu!!!
- Bridget_Jones112
- :: gosset
- Entrades: 439
- Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
- Ubicació: Sabadell
- Contacta:
Re: CUINAR PER AMOR!
Madre mía que buena pinta tienen algunas recetas, mmmmmmm estaís hechas unas artistas. Lo malo es que yo estoy a régimen, jejeje tendría que haber entrado en otro foro. Pero es que me gusta mucho la cocina. Felicidades a todas. Las fotos hablan por sí solas,.. que pinta las cocas!!!
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: CUINAR PER AMOR!
Noies!!!!! Imagino que esteu totes de vacancetes ... el post està molt aturadet!!!
Ja sé que potser ara a l'estiu no ve massa de gust ... però us penjo una recepta que he fet, he provat, ens ha agradat i l'he tret d'un llibre de receptes vegetarianes (adaptada).
Canelons d'espinacs i ricotta
Es bulleixen els espinacs i s'escorren.
Es barreja el formatge ricotta (també es pot fer amb quark)
Jo hi vaig posar ceba fregida
Es passa tot per la batedora i amb això farcim els canelons.
En una safata de forn, fem un llit de tomàquet fregit, els canelons, novament tomàquet, afegim mozzarella i al forn a gratinar!!!
Ja sé que potser ara a l'estiu no ve massa de gust ... però us penjo una recepta que he fet, he provat, ens ha agradat i l'he tret d'un llibre de receptes vegetarianes (adaptada).
Canelons d'espinacs i ricotta
Es bulleixen els espinacs i s'escorren.
Es barreja el formatge ricotta (també es pot fer amb quark)
Jo hi vaig posar ceba fregida
Es passa tot per la batedora i amb això farcim els canelons.
En una safata de forn, fem un llit de tomàquet fregit, els canelons, novament tomàquet, afegim mozzarella i al forn a gratinar!!!
- Bridget_Jones112
- :: gosset
- Entrades: 439
- Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
- Ubicació: Sabadell
- Contacta:
Re: CUINAR PER AMOR!
mmmmm qué rico tiene que estar!!!
Re: CUINAR PER AMOR!
Hola noies!! Heu passat algun cop per aquestes paradetes de productes artesanals que posen a vegades a les fires, festes, ... a Barcelona en posen a forces llocs, variant el cap de setmana. Bé el cas es que a nosaltres ens encanta un pastís de formatge que venen sempre a les paradetes de formatges i després d'una mica d'investigació i alguna consulta a la meva perruquera (que és una cuinera excepcional) ahir vam provar de fer-lo i resulta que va quedar igual i és moooooolt senzill!!. Nosaltres el vam fer petit per provar però es poden duplicar les quantitats:
- 250 gr de mató
- 3 ous petits o 2 de grans
- una tassa de cafè plena de sucre
- menys de mitja tassa de cafè plena de farina de blat de moro
Ho passem tot per la batedora que quedi ben fi, ho aboquem al motllo i ho posem al forn pre escalfat a 175º durant uns 30 min. Per veure si està llest com se sol fer el punxem i de dalt ha de quedar dauradet.
Espero que us agradi!!
Ah! He provat a tirar per sobre una mica de canyella un cop ja fet i li dóna un toc molt bo. També hi ha l'opció de donar-li un toc de llimona, en aquest cas s'hauria d'afegir el suc de mitja llimona a la barreja abans de fornejar.
- 250 gr de mató
- 3 ous petits o 2 de grans
- una tassa de cafè plena de sucre
- menys de mitja tassa de cafè plena de farina de blat de moro
Ho passem tot per la batedora que quedi ben fi, ho aboquem al motllo i ho posem al forn pre escalfat a 175º durant uns 30 min. Per veure si està llest com se sol fer el punxem i de dalt ha de quedar dauradet.
Espero que us agradi!!
Ah! He provat a tirar per sobre una mica de canyella un cop ja fet i li dóna un toc molt bo. També hi ha l'opció de donar-li un toc de llimona, en aquest cas s'hauria d'afegir el suc de mitja llimona a la barreja abans de fornejar.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |