Excusa per la punció

Tractaments, clíniques, medicaments..
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Excusa per la punció

EntradaAutor: Ariro » dt. març 02, 2021 6:07 pm

Hola :--/)

Aprofito que moltes ja us heu trobat amb aquesta situació, per demanar-vos la vostra "mentida", ja que una de les meves preocupacions actualment és què dir quan hagi d'agafar festa per la punció (abril si tot va bé).

L'excusa ha de ser prou bona com per garantir el fet de que no podré estar GENS disponible al mòbil/correu, i poder-se adaptar al fet de no saber la data concreta fins uns dies abans... Fuff, difícil, difícil!

Se'm fa una muntanya pensar quina excusa factible i que no porti cua m'hauré d'inventar (la meva persona responsable és molt propera, si li parlo d'alguna intervenció em preguntarà i no sabré on posar-me), si almenys sabéssim amb temps el dia concret...

Algú té la fórmula perfecta de què dir? A l'estil del nou programa de TV3 Nexes: "qui ha mentit i què ha dit?"
Jeje, s'accepten suggeriments de tota mena, gràcies


Molts ànims a totes en la lluita pel nostre somni! :love:
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: ambjdejan » dt. març 02, 2021 6:53 pm

El dia de la punció et donen la baixa... Si igualment necessites una excusa, pots dir que t'ha vingut la regla i et trobes fatal i amb vòmits? Que t'ha vingut a mitja nit, que has vomitat i que tens molt mal de cap....
Núria 83
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dv. maig 04, 2018 4:09 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Núria 83 » dt. març 02, 2021 10:00 pm

Jo també agafaria la baixa per un dia, dient que no et trobes bé ( gastritis) si el problema és només per 1 dia. Jo em vaig trobar en una cas com el teu que vaig haver de fer un tractament de fiv i vaig intentar fer totes les visites per la tarda o en algun moment que no afectes a la feina. El tema és que jo anava nerviosa als controls quan havia de faltar a la feina, el dia de la punció em va tocar en diumenge i igualment aquell tractament no va sortir bé, pel següent vaig veure que el desgast econòmic era tan gran i que a la meva feina hi havia tant control de quan arribes i marxes que li vaig dir a la meva cap directe que faltaria unes hores per fer proves mediques perquè no em quedava embarassada, és a dir li vaig dir una veritat a mitges perquè no m'estigues a sobre, el dia de la punció ja vaig decidir agafarme dia de festa. Aquell tractament va sortir bé tinc el meu nen de 16 mesos. En part estic contenta d'haver-li dit ja que anava tranquila als controls foliculars però per altra banda va explicar ho a companyes meves i això em va molestar molt, ja que li vaig remarcar que fos molt discreta i no comentes res amb ningu. Amb això et vull dir que fes el que et convingui al final acabarà sent una mentida píadosa però fes tranquila el tractament ja que són molts diners. Pots agsfar-te la baixa per 1 dia ja que el document de baixa per l'empresa no posa el motiu de baixa i si només és 1 dia que faltis jo m'inventaria algun mal "agut". Molta sort
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dc. març 03, 2021 3:33 pm

Jo treballo desde la casa... pero un cop ja sabia el dia de la punció vaig comentar que em feia molt mal un queixal i que anava al dentista. Llavors vaig dir que el dentista m’haviat dit que tenia un queixal del seny sortint malament i que l’haviem de treure urgent (el dia la punció). Llavors vaig dir que amb l’anestesia i tal potser estaria una mica tocada i que si em trobava bé ja em conectaria per la tarda.

Espero que et serveixi! :)
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Ariro » dv. març 05, 2021 7:26 pm

Moltes gràcies ambjdejan, Nuria i Laieta pels vostres consells. Jejeje el del dentista m'ha encantat, Laieta és ideal per qui teletreballa sempre a casa!

Ostres no sabia que fan la baixa, però entenc que l'he de tramitar al CAP, no? Vaig molt perduda... Pensava que per un dia no agafar-la.

Una pregunta, si et fan la punció cap a les 9, a quina hora et deixen anar cap a casa més o menys?

Gràcies!
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: ambjdejan » dv. març 05, 2021 8:13 pm

Això no ho sé perquè nosaltres hem fet ovo (no m'han fet punció) però amb l'informe que et faran a la clínica l'envies al CAP i ells t'envien la baixa per mail. Pots trucar o bé a través de la meva salut.
El dia de la transfe a mi em van fer baixa, també.
Jo pel que sé t'adormen del tot, i és ambulatori, però hauràs de fer repòs segur... A veure si algú que li hagin fet la punció et pot ajudar més
trigos
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dj. oct. 15, 2020 8:50 am

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: trigos » ds. març 06, 2021 7:55 am

Hola Ariro, a mi em van deixar anar-me'n en quant vaig despertar-me de l'anestèsia i estar una mica centraeta. em van donar un suc i una madalena i ja està, o sigui, en total uns 20-30m des de que vaig sortir de quiròfan.
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Ulupika » dg. març 07, 2021 9:57 am

Ariro,

Quina alegria llegir q ja estàs preparant punció, jo demanaria baixa per aquell dia, així estàs més tranquil·la. A mí a les 2 puncions vaig estar un mínim de 2-3 hores (fetes a 2 clíniques diferents).

La primera em van citar a les 8:30 i vaig sortir cap a les 13h, tot depèn de com vagin a quiròfan, de com et recuperis tu després, si tens dolor o no, nàusees...

La 2na vegada em van citar a les 13:30 i crec q vaig sortir cap a les 17h de la clínica. La intervenció és molt ràpida, i no trigues gaire en despertar. Però has de comptar tot el temps extra, espera per entrar al quiròfan, recuperació...

Molta sort :-()-)
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Ariro » dv. març 12, 2021 3:43 pm

Moltes gràcies trigos i Ulupika per les vostres orientacions pel que fa al temps que vau estar a la clínica. Ja compto amb que estaré tot el matí a la clínica i la tarda per casa descansant zz:-) però la baixa en principi no vull agafar-la.
Jejeje, quin dilema de què dir!!

Gràcies ambjdejan per l'explicació dels tràmits amb el CAP!! Jaja es nota que he agafat 0 baixes!

Ulupika!!!!
moltíssimes gràcies pels ànims!!! Si tot va bé jo crec que en un mes tindrem punció feta, com s'allarga tot! Espero de tot cor que tot estigui anant bé! Un petonet!! :love:
Avatar de l’usuari
Tànit
:: granota
:: granota
Entrades: 209
Membre des de: dv. oct. 09, 2015 8:21 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Tànit » dl. maig 24, 2021 8:35 pm

jo tb porto estona donant voltes a l escusa... si se que un dia no anire a la feina el correcte em sembla avisar pero dp has de donar explicacions i si no aviso sabent ho en sap gre per que els co oanys es puguin organitzar millor.... el tema es que ho tinc a sobre i no se que fer l escusa del dentista esta be però aleshires necessitws justificant del dentista
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: 46XX » dl. maig 24, 2021 8:51 pm

A la meva clinica et fan un justificant “genèric” on només fica Corachan, i si vols que et facin el de la pròpia clinica, és el mateix, nomès canvia el segell, que en comptes de ficar Corachan fica el nom de la clinica.

Jo ho vaig acabar dient perquè rrhh després de portar justificants cada 2 dies em van acabar preguntant si em passava res greu, que s’estaven començant a preocupar, així que vaig pensar, mira, que sàpiguen que és per una bona causa i no perquè em passa algo dolent.
Dir que nosaltres son una empresa super gran i només ho saben els de rrhh i els del meu departament. La resta no s’ha enterat de res.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Naneta » dt. maig 25, 2021 8:11 am

Bon dia!!

Jo també em vaig atabalar una mica quan havia de pensar què diria i què no diria. Finalment, després de donar-hi moltes voltes, vaig decidir explicar la veritat. Fins i tot ho havia fet un any abans per anar a fer-me la prova de les trompes.
Quan ho vaig dir, ho van comprendre perfectament i fins i tot em van dir que era un pas molt important i que agafés la baixa. Una cosa que jo en cap moment se’m va passar pel cap. I mireu! Em va ajudar a estar més tranquil.la. Des de la punció a la transferència. En el fons no és pas una tonteria. És una intervenció.

Si us serveix, la meva parella teletreballa i va dir que m’havia d’acompanyar a una visita mèdica important i que estaria unes hores fora i no li van demanar mai el motiu. Enlloc d’hores pot ser un dia sencer, demanant el justificant a la clínica.

Que vagi mooolt bé!!
Una abraçada!! :--/)
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: Excusa per la punció

EntradaAutor: Ariro » dt. maig 25, 2021 7:20 pm

Tànit, que bé saber que tornes a estar apunt de punció, espero que aquesta vegada us vagi molt bé. Molta sort!

Abans de la punció estava ben preocupada sobre què diria, fins al punt d'obrir aquest fil, jeje.
Al final vaig dir que la setmana següent m'agafaria un dia de vacances per un tema personal, que ja li concretaria si dimecres o dijous, que no recordava bé quan l'havia d'agafar. I quan vaig saber data li vaig dir el dia definitiu. Al demanar vacances no vaig entrar en detalls però hagués dit que volia ajudar a un dels meus pares a fer un tràmit important.
La resta de gent es devia pensar que treballava des de casa, ningú em va preguntar.

Jo tenia clar que no volia agafar la baixa. I demanar un paper a la clínica em preocupava bastant per si posaven l'hora d'entrada i sortida, perquè és una prova de matí i no volia haver de treballar a la tarda. Però tampoc volia que posessin que era un tema de tot el dia i/o que requeria repòs, perquè dóna peu a que a la feina em preguntin més o que pensin en a veure què coi em passa. Ho veia pitjor per defensar-ho, i em preocupava més que pillar-me el dia...
Ai, que complicades som!!!!

El meu marit va demanar dia d'assumptes personals. Desdeluego ell hi pateix zero, li va dir al jefe que s'agafaria un dia i llestos.

Merci 46XX i Naneta per les aportacions!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 14 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::