FIV 2020

Tractaments, clíniques, medicaments..
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dj. gen. 14, 2021 5:49 pm

Gretta: demanarè hora i li comentarè a la meva doctora, total, per intentar-ho no perdo res...

Ja li han fet la eco 3D a la meva dona, li ha fet mal, però perquè justamente avui li ha donat el dolor intens que li dona per la endometriosis, sino diu que no haguès notat res, que és com una eco normal, però que al burxar-te estona si ja de per si vas amb mal, doncs clar, ha sortit de la prova que no es podia ni moure, hem estat com mitja hora allà a la sala d’espera esperant a que li fes una mica d’efecte l’antalgin fins que s’ha pogut ficar de peu. Li han vist que l’endometriosis la té nomès en un ovari, dos quistes de 2’5cm cadascun, un al costat de l’altre, a la histerosalpingografia li van sortir les trompes perfectes, i l’úter prefecte també, però li han trobat un polip petit que li han de treure abans de començar amb el procès, això és el cuento de mai acabar!

Gràcies per llegir-me, la vertitat que compartir les coses amb vosaltres ajuda molt als ànims!!
Adia15
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: ds. ago. 15, 2020 4:35 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Adia15 » dj. gen. 14, 2021 5:59 pm

Ostres 46XX !!! Això de què facis un tractament per privat i el metge et faci la recepta per la SS no és il•legal directament???

Aprofito per donar-vos ànims (a tu i a la teva dona). Aquest camí és extremadament llarg i dur, però ens tenim a nosaltres que això ens ha de donar forces i pensar que algun dia serem nosaltres qui donarem la bona notícia!!!

Una abraçada per totes !! :--/) :--/)
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dj. gen. 14, 2021 6:27 pm

Doncs he trucat al cap i m’han dit que quan tingui l’informe i la medicació que necessito que els hi porti. Com que ara li han d’operar a la meva dona se’ns allarga una mica més això de començar, però en quant ho tingui, li porto, li anirè amb el cuento de que el mètode ropa no entra per la seguretat social i no ens queda més remei que anar per privat, i que valorin, si sona la flauta, bé, i sino, ja contem amb aquests quasi 2mil euros de medicació que necessitem.

A tot això, avui m’han fet a mi el qcarrier, he d’esperar de 4 a 5 setmanes a tenir els resultats, amb la calma...
Avatar de l’usuari
Tànit
:: granota
:: granota
Entrades: 209
Membre des de: dv. oct. 09, 2015 8:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Tànit » dv. gen. 15, 2021 10:37 am

Hola noies, després d'unes merescudes vacances, ja torno a estar aqui,... a veure si durante el cap de setamana us llegeixo a totes...
A les meves companyes de betaespera: Honey no se si encara ens llegiras pero :p-) :p-) :p-) felicitaaaatsq uina alegrua ara a poc a poc
Emmims una abraçada ben fortaaaaaa

Jo no es que hagi estat deprimida i plorant pels racons,... el nadal ha ajudat a distreure'm i pensar en altres coses, tot i que ha estat un nadal diferent, potser millor, jo no he volgut saber res de metges però el Tanitu ha insistit enq ue truqeum avui i res que aquesta tarda ens truca la doctora per veure com esta el tema,...
continuo pensant si aquest embrio mosaic em paga la pena intentar ho ...pensoq ue si en principi tenia un embrio perfecte amb dgp i eclosionant i no ha implantat un mosaic que te menys probabilitats d'exit ja de bones a primeres,...em fa por que sigui tirar els diners i obviament patint tot l'embaras i els primer aanys pel tema de les malalties, tenim uns amics que tenen una nena amb una malaltia rara, no saben ni quina és (ovbiament aquesta no es detecta ni amb dgp ni amb amnio ni res) sabem que no és un camí fàcil i que si et toca et toca però si el pots evitar,.. casi millor i per això em tira enrere el tema de l'embrió mosaic,... totalq ue entre la por a les malalties i que, implantar l'embrió em sembla carisim tenint en compte el que és i el que val el tractament de FIV....

Doncs aixòq ue torno esta per aqui amb menys il.lusio i mes dubtes que abans
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dv. gen. 15, 2021 11:16 am

Tànit: molts d’ànims, sigui una cosa o una altra la que decidiu, estarà bé! Heu de fer el que tots dos cregueu que és el millor.

Insisteixo en el tema de la medicació, jo no li havia dit a ningú encara lo del tema de ser mares, però ahir al faltar a la feina tot el dia... va cantar una mica, perquè ja són varies vegades, i al final he hagut de dir les intencions que tenim, i casualitat que una de les companyes m’ha dit que el seu primer fill va ser per FIV, que van estar 3 anys buscant de manera natural i no es quedava y per FIV a la primera, per clinica privada, i que el seu metge de capçalera li va fer totes les receptes, que de 1600€ sense recepte al final va pagar 98€ en total, que no li van ficar cap problema. I com a curiositat... del segon fill es va quedar de manera natural i en plena lactància amb el gran.

Ànims que no hi ha res impossible!
Gala84
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dg. gen. 12, 2020 6:41 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gala84 » dv. gen. 15, 2021 7:34 pm

Hola noies!

Feia dies que no entrava i veig que hi ha molt de moviment.

Aida15, em sap molt greu el teu negatiu. El que jo et recomano a tu i a les altres companyes que esteu en la mateixa situació és que feu proves. Jo sí que no faria una altra transferència sense canviar res o entendre per què no ha implantat. No és normal que un embrió no implanti, com tampoc no és un normal tenir un avortament, encara que sigui una vegada. I amb això us vull dir que estic completament en contra dels ginecòlegs que no miren res més fins que no s'han produït 3 avortaments o fallades d'implantació. Crec que no cal que ens facin patir tan físicament i psíquicament perquè sí, a més de la despesa econòmica que suposa per a nosaltres, les infèrtils, que hem de pagar cada vegada que fem un intent. Perquè si encara t'hi quedes de manera natural, doncs mira, pots anar provant, però si has de pagar per cada embrió que et posen, crec que s'ho poden mirar una mica i, si ells no ho fan, doncs ho hem de fer nosaltres.

Jo us recomano fer les proves que us escriuré a continuació. I us les aconsello abans de fer, fins i tot, la primera, FIV. No són tantes i crec que els resultats són clau per saber quin tipus de tractament necessitem, si hem d'aplicar el Fertile Xip o el DGP, o fer un tractament immunològic concret. Qualsevol cosa desajustada pot fer que no vaig bé. Sé que totes teniu molta pressa per aconseguir el vostre positiu, però en el món de la RA les presses no són bones. Crec que és bo dedicar uns mesos a les proves i a tenir-ho tot bé i a invertir 1.000 o els diners que siguin en elles, perquè llavors compensarà molt la inversió de 5.000 o 10.000 euros que s'ha de fer per començar el tractament.

1. Anar al Cimab a mirar el factor masculí: la fragmentació de l'ADN de l'esperma. Aquesta prova l'haurien de demanar totes les clíniques d'entrada i no ho fan, perquè ho desconeixen o crec que ja els va bé que la gent obtingui pocs embrions al final de la fecundació per anar repetint cicles, així de clar us ho dic. Amb un seminograma no es veu això. Els seminogrames de la meva parella eren de llibre i resulta que tant la fragmentació de la cadena simple com la doble estaven fatal, la qual cosa explica que no es produeixi embaràs natural i, si n'hi ha, en el meu cas després de FIV, doncs un avortament darrere un altre. El tema és que tot té solució i, en aquest cas, és aplicar el Fertile Xip i fer DGP dels embrions a dia 5 per descartar els que tenen problemes cromosòmics. Encara que tinguis embrions congelats, Aida, jo aniria al Cimab igualment, per descartar que no hi hagi un problema de qualitat embrionària, perquè, si és així, aniràs fent transferències com si fos una ruleta russa. És important tenir la informació, almenys sabeu a què us enfronteu i el doctor Garcia Peiró us pot fer alguna recomanació, perquè jo ara mateix no sé si és possible descongelar els que tens per aplicar el Fertile Xip, en cas que el necessitéssiu i després tornar-los a congelar.

2. Morfologia de l'úter. Si hi ha una malformació explicaria el perquè no implanten els embrions o es produeixen avortaments. És tan senzill com fer una ecografia 3D. Algunes clíniques ja la tenen inclosa dins de la primeva visita.

3. Funcionalitat de l'úter. Test EndomeTRIO, que són aquests tres: test ERA (mira la finestra d'implantació), test Emma (analitza la microbiota endometrial) i el test Alice (diagnostica l'endometritis, la possible inflamació de l'endometri). Aquesta prova és cara, uns 700 euros, però val molt la pena perquè ofereix informació molt útil i descarta o confirma problemes que es poden tractar i arreglar.

4. Analítiques exhaustives sobre trombolfílies, mutacions, etc. A mi per la mútua em va entrar totes menys el KIR i l'HLA-C. També molt important la TSH, que a mi m'han dit que ha d'estar per sota de 2,5 abans de l'embaràs. Jo ja em prenia 25 d'eutirox (amb tanta prova m'han trobat hipotiroidisme) i un mes abans de la transfer me'l van pujar a 50, perquè tenia la TSH a 2,6. Ara la tinc a 0,6 i no m'han dit que estigui malament. També cal mirar tot el tema immunològic, especialment el KIR i el HLA-C de l'home i la dona. Si hi ha incompatibilitats en aquest sentit, també provacaria avortaments perquè el sistema immunitari rebutja l'embrió. A mi, a Gravida, a més, em van mirar les Natural Killers, que van sortir malament. Les Natural Killers són les cèl·lules que defensen el nostre organisme de les infeccions i el KIR i el HLA-C són els receptors d'aquestes cèl·lules... Però no totes les clíniques que miren els temes immunològics, pel que jo conec IVI i Gravida a Barcelona, tenen la mateixa línia d'investigació. A IVI no miren les NK, perquè diuen que no els interessa saber quantes en tenim i només miren els receptors (KIR de la dona i HLA-C de tots dos). En canvi, a Gravida sí que ho tenen en compte i la famosa immunològa de Madrid, la Sílvia Sánchez Ramon, també. Us deixo un enllaç a un vídeo de la Clàudia de Suddenly This, que ho explica força bé: https://www.youtube.com/watch?v=Jk3M8bv-MD4 L'origen de la infertilitat d'aquesta noia és per causes immunològiques. Ella es va tractar a IVI, amb la doctora Alecsandru, que també té molt bona reputació en aquest camp i diria que fa visites online.

Jo crec que mirar aquests quatre punts és la clau per afinar al tractament i tenir més garanties d'èxit en un únic cicle i no anar perdent temps i diners. Us ho dic així de clar, perquè no desitjo a ningú el que m'ha passat a mi per desconeixement, perquè la ginecòloga que tenia em negava que es pogués mirar res més després d'haver fet les proves més bàsiques (histerolsapingografia, serologies i seminograma) i haver tingut 2 avortaments. I tot i tenir un tercer, només em va insinuar que mirés temes immunològics... Després ho teníem tot malament (fragmentació de l'ADN de l'esperma, úter en forma de T i Natural Killers elevades). El que també us dic és que els casos complicats, com el meu, o com el d'alguna de vosaltres, no depèn només que hi hagi una cosa malament, normalment és una suma de coses i és per això que és important mirar-ho tot. També us deixo un altre enllaç de la Clàudia en què parla de les proves també per avortaments de repetició, però jo crec que es podrien aplicar a qualsevol cas complicat: https://www.youtube.com/watch?v=a3BSdZJmK_Y&t=556s

Sento el rotllo, però com que veig que els metges us diuen que aneu provant sense canviar res ni fer cap prova, em poso negre. Tant de bo tingueu sort i us surti a la primera, però si no, no queda cap altra opció que fer proves i quan abans les feu, millor.

A tot això, dir-vos que en teoria estic d'11 setmanes. La setmana passada vaig fer l'eco de les 10 i tot estava bé, ara la clau és arribar a la setmana 12, que és quan fan l'eco més exhaustiva. Aquestes dues setmanes sense saber res és un patiment brutal, perquè si no ho veig en eco, penso que ja no hi és... En fi, el patiment no s'acaba amb un positiu, el camí és molt llarg... Però sí he arribat fins aquí és gràcies a totes les coses que he canviat respecte a les anteriors FIV: per mi, el Fertile Xip i el tractament immunològic han sigut la clau de tot.
Buscant des d'agost 17
1 trompa obstruïda
1/19: 1a FIV: 3 embrions
3/19: 1a TE: pèrdua 6 s
6/19: 2a TE: bioquímic
9/19: 2a FIV + DGP: 1 embrió
1/20: pèrdua 9 s
Ell: cadena fragmentació simple i doble :ufs: i HLAC C1C1. Jo: natural killers altes, HLAC C2C2 i kir AB
9/20: 3a FIV+Fertile Xip+DGP= 5 euploides
12/20: 1a eco, sentim batec
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Ariro » dv. gen. 15, 2021 8:36 pm

Gala84, com m'alegro de saber de tu!!
Moltes gràcies per tota la informació que dónes, podries ser perfectament consultora de fertilitat, jo et contactava (i contractava) ràpid! No em cansaré d'agrair-te, novament i els cops que calgui, tot el temps que ens dediques a les novates, jo vaig tenir un abans i un després en llegir-te. T'envio molta energia positiva per seguir endavant amb l'embaràs de la teva puceta. I molta paciència i positivitat :love:

A les demés, us vaig llegint. Molts ànims per totes! :--/)

Ego: Jo la setmana que ve per fi tinc cosetes: hematòleg per una banda, per si em calen més analitiques pel que fa a la recentment descoberta trombofília i perquè em resolgui mil dubtes. l histeroscòpia amb biòpsia endometrial per una altra. Non stop!
Ariro l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. abr. 18, 2021 11:18 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Emmins
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dc. ago. 12, 2020 11:09 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Emmins » dv. gen. 15, 2021 9:10 pm

Hola noies!

Gala84: 11 setmanes ja! Que bé! Espero que ja et vagis trobant millor i que tot vagi super bé! T'envio molta energia positiva! Moltes gràcies per totes les proves que recomanes, és de gran ajuda!

Jo avui també he tingut gine, després del negatiu teníem bastant clar que abans de fer la transfer que ens queda volíem mirar més coses per tenir més informació i més garanties. Així doncs m'han fet cultius per mirar si hi ha infecció, i m'han demanat analítiques (trombofilies, vitamina d, tiroides...). Per un altre costat també he demanat informació per fer el test Era i possiblement mirarem el tema de la fragmentació (tot i que encara tenim dos embrions congelats junts) però així ja ho tindrem fet per si de cas...
Així que de moment toca anar fent i esperar una mica, però teniu raó el millor és anar a poc a poc.

Molts ànims a totes boniques i bon cap de setmana!
*On hi ha un somni hi ha un camí..*

• Buscant des del 2016
• Juny '20 --> 1a FIV 2 embrions
• Juliol '20--> trànsfer negativa
• Octubre '20 --> 2a FIV 3 embrions
• Desembre '20 --> trànsfer negativa
Adia15
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: ds. ago. 15, 2020 4:35 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Adia15 » ds. gen. 16, 2021 9:50 pm

Gala84 primer de tot, felicitar-te per les 11 setmanes. Ja ens explicaràs la setmana vinent com ha anat la eco (que segurament que anirà genial). No sé com agrair-te tota la informació què m’has donat!!!

Vaig enviar un mail a CIMAB i em van contestar de seguida. Demà els hi consultré si es pot dur a terme el fertilXip amb embrions congelats (que imagino que no...). D’altra banda, he parlat amb la meva ginecologa. Finalment hem decidit fer la segona transfer aprofitant que m’entra en el preu inicial perquè aquest mes de gener hi ha una oferta especial. Si no anés bé, ella ja m’ha dit que farem trombofilia i una biòpsia endometrial.

Dilluns a la feina m’imprimiré el teu missatge (què és un autèntic tresor) i me l’estudiaré de dalt a baix.

Moltíssimes gràcies de tot cor!!!

Un petonàs i bon cap de setmana!!! :--/) :--/)
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dl. gen. 18, 2021 1:10 pm

Hola a totes!

Com va el 2021? Jo de moment igual que el 2020 jaja...

Tanit, has pogut parlar amb la gine? Que us ha aconsellat fer?

Ariro, has fet alguna prova ja? Posans al dia del que et vas fent i ela resultats!

Emmins, tens algun resultat ja? Et dic el mateix que a la Ariro, ens vas dient proves i resultats porfi!

Gala, moltes gràcies per el missatge super detallat, ens ajuda moltíssim! Jo intentaré un parell de transfes i si no m’embarasso tinc claríssim que investigaré més, com la Adia.

Ego: per les que sou noves com la 46xx us recordo una mica la meva historia. Infertilitat d’origen desconegut, 1a fiv al desembre, 18 ovuls, 9 blastos congelats. No em van fer transfe per hiperestimulacio. Ara estic preparant l’endometri amb progynova i utrogestan, em fan la transfe demà passat. Molts nervis!!!
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dl. gen. 18, 2021 3:04 pm

Laieta1986bcn: molta sort demà passat! Segur que surt super bé i es queda amb tu!!! Ja ens aniràs explicant com et vas sentint :()()::::
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dl. gen. 18, 2021 3:12 pm

Laieta1986bcn ha escrit:Hola a totes!

Com va el 2021? Jo de moment igual que el 2020 jaja...

(...)
Ego: per les que sou noves com la 46xx us recordo una mica la meva historia. Infertilitat d’origen desconegut, 1a fiv al desembre, 18 ovuls, 9 blastos congelats. No em van fer transfe per hiperestimulacio. Ara estic preparant l’endometri amb progynova i utrogestan, em fan la transfe demà passat. Molts nervis!!!


Laieta, una pregunta, quan et va venir la regla fa uns dies, quina medicació t'han donat per preparar la transfe? només progynova i utrogestan? no t'han donat res per impedir la ovulació?
Estic pendent de la transfe el proper cicle si tot va bé i em preocupa que tinc unes fases fol·liculars super curtes i a veure si ovulo abans d'hora

gràcies!!
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dl. gen. 18, 2021 5:13 pm

Hola Ambjdejan!

Em vaig punxar decapeptyl uns dies després de la punció folicular per parar el meu cicle. Llavors em va venir la regla (uns 14 dies després de la punció i uns 7 dies després del decapeptyl).

El 2n dia de regla vaig començar amb 2 pastilles de progynova cada 8h, i desde divendres passat (5 dies abans de la transfe) he afegit utrogestan.

Que t’han donat a tu?

Una abraçada i gracies a totes pels anims!
Avatar de l’usuari
Tànit
:: granota
:: granota
Entrades: 209
Membre des de: dv. oct. 09, 2015 8:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Tànit » dt. gen. 19, 2021 11:08 pm

Gala m'hauré d'apuntar totes les proves que em dius, s'em fan un mon però siq ue volia fer la del factor masculí... sincerament el fet de començar amb 14 ovuls fecundats i acabar amb 3 embrions que ja en principi només 3 van arribar a dia 3 a mi em despista molt i aquests 3 van evolucionar be a dia 5 ... no se si n'hagues perdut 4 o 5 a dia 3 i la resta a dia 5 m'hagués semblat més lògic no se....

Avui teniem hora a la gine però encara no sé perque:primer ens ha dir que clar que havíem de parlar amb la genetista per veure on està afectat segons la DGP l'embrió que a nivel morfológico es molt bo i que probablement hauriem de tornar a biopsar l'embrió i que clar encara que és molt macu podiem pedre'l pel cami de descongelar biopsar i congelar ( i jo m'he quedat com si hem de tornar a biopsiar per que vam fer dgp) total que parlessim amb la genetista per veure l'embrioq ue ens queda i si no que mirariem alternatives (no se si això descarta una segona FIV), hem pogut demanar hora avui mateix amb la genetista , ella ens ha dit que no entenía perque tornar a biopsiar l'embrió que el que passa es que l'embrió té 3 cromosomes 17 en comptes de dos el problema es que no saben en quin moment apareix aquest defecte genetic que si es en un moment molt inicial l'embrió també el té aquest defecte, pero si es sobre el dia que van treure la mostra pot ser que aquest error afecti nomes a la placenta lo qual no afectaria al bebe i podriem parlar d'un nadó sa, però que com que la técnica de la dgp es molt nova no saben si a llarg termini aquests bebes mosaic poden desenvolupar problemes, el tema es que la probabilitat d'implantació baixa, i que hi ha risc d'avort i que si l'embaràs tira endavant l'hauran de vigilar molt fent totes les proves habidas y por haber amnio inclosa i tot i així hi ha la possibilitat de bebe amb malformacions i problemes de retras mental no detectat durant l'embaras... total que no veiem la necessitat de gastar els diners que val d'implantació amb aquest panorama.
total que toca tornar a parlar amb la gine,..

he de ser franca,.. no se jo si estic perdent la confiança amb la ginecologa,.. i fa temps li dono voltes a canviar de metge i /o de clínica,..però per altra banda penso que amb aquesta ja ens coneixem i em fa pal tornar a començar amb un altre... no se si per aquí algu em sap donar la seva opinió o recomenar algún metge....
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dc. gen. 20, 2021 8:55 am

Laieta, avui és el dia, que vagi molt bé!!!! quins nervis!
A mi encara no m'han donat cap medicació, suposo que avui ens trucaran per dir quants blastos tenim i programar...

Tànit, si no recordo malament, i crec que ho vaig llegir per aquí, quan els embrions es perden els 3 primers dies hi sol haver un factor masculí, mentre que si es perden entre els dies 4 i 5 el factor sol ser de la dona. Potser sí que és important que aneu a CIMAB, perquè com dius de tants òvuls a només 3 blastos no és normal...
A veure què us diu la genetista, i si creus que no hi tens prou confiança, jo sens dubte canviaria... T'envio molts ànims!
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dc. gen. 20, 2021 10:34 am

Tanit, perdona, era aquest post i és al revés de la idea que jo em vaig quedar, no facis cas!

Xocolatina ha escrit:Gala, UAU, quin canvi! Esperem que d’aquests 10 una bona pila passin el DGP!

Respecte a la fragmentació de l’esperma, va fer la dieta i ho vam poder baixar bastant, i igualment vam demanar que utilitzessin el fertil chip. De totes maneres, tant al CIMAB com a Juana Crespo, coincideixen que un òvul “jove” és capaç de reparar un esperma danyat, per tant suposem que el nostre problema no és aquest.

Aquest Fiv l’hem fet amb fertil chip i dgp. Només un dels embrions va arribar a blasto i el resultat ja el sabeu, un altre bioquimic.
Al laboratori em van comentar que semblava problema dels ovòcits ja que els embrions es van fragmentar molt els primers tres dies... i es a partir del tercer on influeix l’esperma.

La majoria de noies que van amb la Juana Crespo es miren el tema immunològic i apliquen el tractament, segurament ens ho mirarem.
Pero a l’anterior clínica, vam fer un transfer amb heparina i corticoides obtenint el mateix resultat...

Seguim investigant...
Emmins
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dc. ago. 12, 2020 11:09 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Emmins » dc. gen. 20, 2021 3:37 pm

Bona tarda maques!

Adia15: com vas? Tens alguna novetat? Ja saps quan et faran la transfer?

Laieta: com estàs? Ja tens el teu embrionet amb tu? Espero que hagi anat tot bé i et desitjo moltíssima sort! Jo de moment encara no se cap resultat, de moment m'han fet uns cultius per saber si tenia alguna infecció, i dilluns tinc anàlisis (trombofilies, tiroides, vitamina d i alguna cosa més crec). Per una altre costat també m'he informat per el test endometrio i hem d'acabar de decidir-nos (deunido quin preu que té.. ens han dit uns 1250€ aprox, com ho veieu?)
Després fins el dia 12 de febrer no tenim hora de nou al gine. Ja us aniré informant!

46XX: com esteu? Ja teniu els resultats de les proves que li van fer a la teva dona? Espero que tot estigui bé!

Ambjdejan: ja tens alguna novetat de quants blastos teniu? I sabeu data de transfer ja?

Tànit: com estàs? Com ha anat amb la gine? La desició es complicada però heu de fer el que sentiu, el que decidiu estarà bé!

Una abraçada!
*On hi ha un somni hi ha un camí..*

• Buscant des del 2016
• Juny '20 --> 1a FIV 2 embrions
• Juliol '20--> trànsfer negativa
• Octubre '20 --> 2a FIV 3 embrions
• Desembre '20 --> trànsfer negativa
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dc. gen. 20, 2021 5:19 pm

Emmins: li van veure tot net d’endometriosis expte un ovari, que és on sabiem que la tenia, úter net i la forma perfecte, però li han trobat un pòlip petit i li volen treure abans de començar, així que ens toca allargar una mica més la cosa... d’una altra banda jo la setmana passada em vaig fer el q-carrier, i triguen 5 setmanes en donar-me els resultats, així que anem una mica a la par, solucionant cosetes a la vegada tant d’ella com meves.

Se’ns està fent una mica llarga la cosa pequè vam començar gairebé fa un any i no ens esperàvem tanta prova prèvia, però llegint-vos a vosaltres estem contentes de que ens ho estiguin mirant tot abans de començar,, tan en el sentit econòmic com en el psicològic.

Ànims a totes en aquesta carrera de fons, la meta cada cop és més a prop!
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » dj. gen. 21, 2021 3:00 pm

Hola noies! :--/)

Us vaig llegint però la veritat és que estic una mica perduda amb la situació de cadascú. Crec que hi ha la Laieta en betaespera i varies que esteu esperant data de la transfer. Així que molta sort a les que ja esteu amb el procés així d'avançat. Tot i que siguin moments difícils i plens d'impaciència, gaudiu-los i cuideu-vos molt :-o00m

Tànit, he llegit la vostra situació. Crec que era l'últim embrionet que teníeu. És una decisió molt difícil i alhora molt valenta. Personalment crec que també hagués pres aquesta decisió, amb tota la pena del món, això si. Una abraçada ben forta i ànims per seguir amb aquest camí. Pel que comentes de la clínica, jo també vaig tenir dubtes fa unes setmanes amb la nostra, però parlant amb altres amigues que han passat el mateix al final vaig arribar a la conclusió que sempre hi trobarem coses en les que no estarem conformes, sobretot si triguem a obtenir el positiu. Jo estic a Barcelona IVF i em vaig emportar una decepció quan vaig veure que m'havien fet la última transfer amb una TSH per sobre de 3. Però sé que es una molt bona clínica, amb un laboratori excel·lent així que la nostra decisió ha estat dir-li al nostre doctor que fins a tenir aquest valor per sota de 2,5 no em faria la transfer. Amb això vull dir que nosaltres també podem informar-nos i prendre les nostres pròpies decisions. Es que ja tenim prou pes a sobre per estar dubtant contínuament amb les clíniques i els metges, i això que jo sóc de la opinió que les clíniques en general no informen prou ni maximitzen les nostres opcions. Per mi un punt clau és que tinguin un bon laboratori.

També aprofito que surt el tema del DGP per donar la meva opinió, que crec que no és la majoritària. Crec que és una prova molt útil per persones que tenen molts embrions a dia 5. Si a dia 5 acostumes a tenir 2 o 3 embrions no ho veig útil i us dic perquè: amb el que val un DGP pots pagar una transfer, amb 2/3 embrions lo normal és que facis 1 o 2 transfers, per tant si no estaven bé ja es veurà amb els resultats. Algunes em direu que així t'evites el mal tràngol, però sincerament el mal tràngol hi és igual amb una transfer negativa que amb un DGP negatiu. La DGP amb pocs embrions només la veuria útil si et donés informació fiable de com podrien sortir pròxims tractaments, es a dir, si et surten 3 embrions malament signifiqui que segurament els pròxims també sortiran malament i per tant t'has de plantejar donació. Però això no és així, perquè al pròxim tractament podrien sortir tots bé i per tant voldrem tornar-ho a provar amb els nostres òvils i esperma sempre que tinguem opcions. En fi, aquesta és la meva opinió. Jo no m'he fet mai DGP perquè a dia 5 només he tingut 2 embrions els 2 cops. Però se de gent que amb 1 sol embrió a la clínica els hi recomanen. A mi em sembla un robatori, sincerament. També tinc un amic que amb 1 sol embrió li van fer DGP, li va sortir tot correcte, la aconseguir l'embaràs però el va perdre al cap d'unes setmanes...

Ja que avui tinc un moment, també aprofito per comentar l'opció que farem nosaltres per les noves del grup que no m'hagin llegit abans, ja que veig que les clíniques no ofereixen massa aquesta opció. Nosaltres farem donació d'embrions, és infinitament més barat que qualsevol altre tractament, t'evites tota la hormonació i te una tàxa d'èxit molt alta. Ara, renuncies totalment a que sigui genèticament teu i/o de la teva parella. Nosaltres això ja ho tenim superat, no volem més anys de patiment només perquè ens diguin que el nostre fill o filla és igualet a nosaltes. L'important és que sigui sana i feliç i al món hi ha milers d'embrionets esperant un úter! jejeje

Una abraçada a totes!
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dj. gen. 21, 2021 8:29 pm

Hola noies,

Moltes gràcies a totes, confirmo que ja he passat el primer dia de betaespera i ja estic dels nervis jajajaja. No sé com aguantaré 10 dies! De fet 11, no us sembla massa?

La transfe va anar bé, un pèl molesta pero és ràpida. Em van posar l’especol, un cateter, van anar a buscar l’embrionet un cop ja estavem preparats i de seguida el van posar xq es veu que no els hi agrada la llum, ni els canvis de temperatura... pobrets! :)

Ara només falta que es quedi amb mi... estic prenent encara el progynova i utrogestan, zero efectes secundaris o simptomes de moment.

Gretta, estic molt d’acord amb el teu missatge. La clínica perfecte no existeix, i sap greu pero a vegades o ens informem nosaltres o hi ha coses que els metges no miren... potser no les troben decisives, però nosaltres sabem que això es un joc de possibilitats, i quants més punts sumem, millor.

Abraçada a totes!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::