*-* Cercadores de Gener'21 *-*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
VR26
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 55
Membre des de: dj. nov. 19, 2020 1:13 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: VR26 » dv. gen. 08, 2021 6:18 pm

Hola Noies!

Oishh...quin greu Lau86! Molts ànims, espero que estigueu ja recuperats. Nosaltres vam esperar una regla. El meu cicle ha seguit super regular. Diuen que després d'un abort es més fácil quedarse embaraçada i ojalá sigui així.

Si, per desgracia Ennaraa si complim amb el porcentatge. A tú també t'ha pasat? Ara estic una mica perduda, fa molt?

Modo ego: Estic a día 8 post ovulació, fa dies que al fer un glop de Coca-Cola li trobo mal gust i ahir vaig tacar dos petites gotes de sang (la vegada que em vaig quedar i va acabar en bioquímic també vaig tacar una gota per l'implantació), no em vull emocionar gaire pero tinc síntomes, també "mal d'ovari" que diuen que es comú pero que l'altra vegada no vaig tenir i m'intento animar pensant que aquesta vegada s'está implantant bé i per aixó sento molesties. Pero avui m'he fet un TE (les ansies) i no ha sortit res, suposu que massa aviat i a més a estat per la tarda, m'esperaré mínim diumenge al matí per repetirlo tot i que potser no ho estic i ja m'estic ilusionant cosa que vaig dirme que no faria, pero es incontrolable jejeje.

Per cert noies, que en penseu de la vacuna pel covid? Jo no em vull vacunar. Segons he escoltat no hi ha probes científiques de que no interfereixi en un futur embaràs/embrió. Alguna per aquí que tingui més informació? Perque no estic molt enterada tampoc.

Una abraçada!
Mmatas
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. març 06, 2020 11:36 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Mmatas » dv. gen. 08, 2021 6:23 pm

Hola!!

Benvingudes les noves!!

Ostres! No sabia que passava tant això dels bioquímics

VR26 creuen els dits. Encara es aviat a veure que et surt diumenge.
Just ara estava escrivint lo de la vacuna. Dijous me la posen, per tant no podem començar la SW :ufs:
No hem fa massa gracia pero no crec que influeixi a la fertilitat o el desenvoluoament de l embrió.
Recomanen esperar dos mesos des de la segona dosis així que anem ja al abril. La veritat que ens fot bastant pq ja portem molt de temps esperant per poder intantar-ho, però volem estar tranquils respecte el covid ja que treballo a un hospital.
Us seguiré llegint i us desitjo molta sort en la cerca. No us vull veure a cercadores d abril :ok: :--/)
Ennaraa
:: puça
:: puça
Entrades: 19
Membre des de: dc. nov. 20, 2019 12:35 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Ennaraa » dv. gen. 08, 2021 11:28 pm

VR26 això fa molt bona pinta. És molt dificil no fer-se ilusions amb el què expliques hehehe però potc és aviat perque surti positiu el TE.

Sí, a l'octubre vaig tenir un avort, estava de 7 setmanes, però segurament s'havia aturat abans. Una història molt semblant a la Lau86. Nosaltres no vam deixat passar cap cicle, ja que el ginecòleg ens va dir que no calia, el va considerar un bioquímic i per tant res. A seguir la cerca.

A mi el tema de la vacuna també em fa ballar el cap. Tinc amigues que treballen a la sanitat que se l'han posada i realment estan molt més tranquiles, suposo que estan més informades que els que no treballem a la sanitat, almenys a mi m'arriba informació contradictòria cada dia. ?-)
EGO: nosaltres anem fent, sense mirar res i amb calma.
Avatar de l’usuari
Lexi
:: tigre
:: tigre
Entrades: 709
Membre des de: dv. gen. 27, 2012 12:03 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Lexi » ds. gen. 09, 2021 4:50 am

M'agradat molt l'inici farfalla! Amb olor a nou :content:
Nenetes molts ánims amb aquests bioquímics :-()-)

Edat dels dos: 40
Cicle de cerca: molts... 24? Iniciarem FIV en breu
Num.de fills:2 (nen fará 5 aquest mes, nena 2 i mig)
DNW: 26/01
Alguna cosa que vulgueu explicar sobre vosaltres: Tinc SOP i el primer fill va venir despres de 3 anys de cerca... 4IA negatives i a la 1era FIV +. La nena vaig anar directa a FIV i ara...doncs desde q va neixer la nena no hem possat protecció i res...que no...I ja hem parlat amb la doctora per començar el tractament de nou, ens falta presentar analitiques.
Martí i Emma els meus petits
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: _farfalla_ » ds. gen. 09, 2021 3:30 pm

Hola noies, entro una mica ràpid.
Primer de tot Benvingudes Lexi, Mariett i lau86

Sento moltíssim les pèrdues que heu patit, no ha de ser gens fàcil. Us envio moltes abraçades. A més tal com heu dit és un tema molt tabú encara. Ha de ser duríssim viure-ho i que es tracti com un "bueno, no passa res, és algo rutinari...." Ha de ser tremendo. Trobo normalíssim tenir neguit i por, com no tenir-ne?
M'alegro que aquí trobeu un lloc on compartir i deixar anar. neukiss-)

AidaC sobre els TO, ostres blancs blancs. He de dir que a mi no m'acaben de convèncer. En tenia encara i els he fet servir, els meus TO surten amb una marca suau en canvi calendari en mà em toca ovular ja i just avui he tingut algunes molèsties de regla puntuals i clara ou, així que penso que ja ovulo, en canvi als TO no em surt. Al cicle anterior sí que em va marcar bé, no sé. Per aquí també he llegit força confusions amb els TO.

VR26 ui ui uiiiii, a veure si podrem cantar la primera panxu. Encreuem els dits i quedem a l'espera! :miko:

Aquest mes la gran majoria també som de finals, tornarem a tenir un final de mes apoteòsic.
Una forta abraçada!
AidaC
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. nov. 02, 2020 12:02 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: AidaC » ds. gen. 09, 2021 3:52 pm

Ostres no havia donat la benvinguda a les noves incorporacions! Benvingudes Lexi, Mariett i lau86, us desitjo una cerca curteta! Perdoneu pero fa dies que entro des de el mòbil i no puc personalitzar molt.

Ennaraa no l’havia vist fins ara, com dic des de el mòbil no m’aclareixo molt.. pero jo diria que allò si que va ser W perquè avui la torno a tenir aquí, així que estic una mica més contenta de que vagi tornant a la normalitat. De tota manera no entenc els TO blancs tot el cicle ?-)

VR26 a veure si surt aquesta primera panxu del mes de gener, molta sort!

La resta ánims!! :love: ..::··
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: _farfalla_ » ds. gen. 09, 2021 5:45 pm

Ennaraa ara no et tenia controlada.

AidaC Així ja està aquí la W? Per una part jupé i per l'altra bé si el cos comença a tornar al seu ritme.

Jo he tornat a fer un TO i aquest ha sortit ja més marcat ?-) no sé, potser sóc jo que no els entenc bé.
_farfalla_ l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. gen. 10, 2021 3:39 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Airuna
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dc. març 11, 2020 4:26 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Airuna » dg. gen. 10, 2021 7:40 am

Bon dia noies!

Benvingudes les noves incorporacions!!

Feia dies que no entrava , i trobo que som moltes en aquest grup les que hem patit alguna pèrdua, però el 90% em sembla molt exagerat.

AidaC és estrany que no t'hagi marcat cap dia, jo he utilitzat els onestep de tira, aquest mes per primer cop, i a CD10, em va marcar les dues línies ben marcades. Si que és cert que vaig esperar mitja hora a mirar el resultat, no surt immediatament.

VR26 això fa bona pinta! Creuem els dits i estem a l'expectativa!!

Mmatas quin pal tornar a esperar...em trobo una mica en situació semblant a la teva, encara no sé quin dia em posen la vacuna, però ja m'han demanat dades per a la vacunació, suposo que la setmana que ve sabré alguna cosa més, així que també ens tocarà esperar. Ahir vaig mirar recomanacions per cercadores, embarassades i lactants, i em sorprèn que les recomanacions del govern espanyol per cercadores són esperar només un parell de setmanes, en canvi les del govern de Catalunya, és esperar un parell de mesos...de veritat que et fan tornar boja!! no es poden posar d'acord en fer les mateixes recomanacions per a totes??? :-o00m

EGO: a CD10 em va sortir TO marcat, i vam fer pinxitu, però ha estat l'únic en tota la SW, que ja la dono per tancada i poc productiva...no tinc gaires esperançes per aquest mes, i amb el tema de la vacuna doncs ja anem cap a abril. Tot i així, fins que no hi ha W hi ha espeança, encara que sigui poca...

Aprofiteu el confinament i el fred les que esteu en SW!!

Una abraçada
VR26
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 55
Membre des de: dj. nov. 19, 2020 1:13 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: VR26 » dl. gen. 11, 2021 10:51 am

Hola noies! Benvingudes a les noves!

Vaja Mmatas, segurament si treballés a un hospital també hagues pensat igual ja qué estás molt més exposada per desgracia. Jo tampoc et vull veure al grup de cercadores Abril ;P.
Et dessitjo el millor i que tan aviat us poseu us arribi l'ansiat positiu!

Ennaraa ostres es un pal, i com amb les vacunes i temps d'espera els metges no es posen d'acord, a mi dos profesionals em van dir que esperes una regla normal y un altre que esperes 2/3 cicles, pero a moltes de vosaltres us diuen que no fa falta i es el que jo també había llegit per internet i espero que no em torni a pasar pero si em pasa crec que no esperaré el mes.
I quina sort de poder anar amb calma jo he de reconeixer que estic força obsesionada, quan vull alguna cosa la vull ja...i ja son forces mesos de búsqueda.

Airuna, amb un pot ser suficient! Ojalá!

Modo Ego:
He gastat 4/5 TE (per sort son económics), tots blanc nuclear, segons la app no m'Ha de vindre la W fins divendres i estem a dilluns pero bueno, cal dir que van marxant les esperances. Aviam si aguanto fins dijous sense ferme un altre TE. Aunque no pinta bé la cosa, tots els mesos que había tingut "síntomes" había resultat negatiu, pero no sé, ja em veieu mirant els TE a contrallum aviam si es veu alguna cosa pero res de res. Tocará esperar a divendres habíam si ve la W.

Us pasa que quan es negatiu us entra la baixona? El meu noi l'ha batejat com la depre week jaja

Una abraçada. :--/)
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Blue Moon » dt. gen. 12, 2021 4:21 pm

Hola noies! Feliç any a totes!!!
Jo m'infiltro perquè encara no estic en cerca oficial, només volia saludar jeje, us vaig llegint però encara no havia escrit... ànims que aquest segur que és el vostre any!
Nosaltres hem tingut relacions avui i no hauríem d'haver-ho fet perquè estic a 2 dies de l'ovulació, quina punteria... en fi, ja us diré a finals de mes si ha passat o no ha passat res :-o00m Ara de sequera fins al cap de setmana que ja haurà marxat l'òvul aixxxx...

Molts pinxitos a totes i gaudiu de la cerca, que després s'acaba durant mesos :--/)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
carabasseta
:: papallona
:: papallona
Entrades: 131
Membre des de: dg. març 01, 2015 8:33 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: carabasseta » dt. gen. 12, 2021 10:04 pm

Hola guapetones!!!
Jo igual que la Blue moon, no m'he ficat al post de gener però us vaig llegint i amb ganes de veure molts positius!! :-()) :-())

Lexi, he vist que m'has contestat al post de desembre, a veure si ens dóna sort en la cerca tornar a coincidir :b-)))

AidaC, sento aquesta warry ...però igualment, sembla que la cosa es va normalitzant i posant a puesto!

VR26, esperem que divendres no hi hagi rastre de warry!!

Jo també vaig un poc boja amb els TO, els darrers 3mesos m'ho ha detectat de seguida i aquest mes no he vist el positiu clar...i ja se'm van acabar els TO i no vaig poder fer-ne més. Sí que tenia claraweb i he anat fent alguns pinxus però no sé si haurem encertat...a finla de més ho sabrem, com moltes de vosaltres.

Molta sort a totes, paciència i molts pinxus que segur que venen bones notícies ben aviat!! Us vaig llegint ❤️
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: _farfalla_ » dc. gen. 13, 2021 11:12 am

Com va la setmana noies?
Airuna i Mmatas, el tema de la vacuna és una història, a més el que dieu que no s’aclaren, si com a mínim tots aconsellessin el mateix doncs prens la teva decisió amb un coneixement clar o tens una idea clara de com actuar un cop posada. Quina època hem triat per buscar noies, jajaja vinga complicacions.
Jo començo a estar ben farta de la Covid. Aquesta setmana m’està tornant a afectar a nivell feina i em té dels nervis, penso que no ha de ser massa bo per la cerca, ja ho diuen que l’estrès no és bon company per quedar-se. Intento anar buscant sense atabalar-me i dir vinga va si no és aquest mes serà l’altre, però després quan ve la W és un joooooeeer. VR26, totalment d’acord amb tu. Els cicles anteriors que vaig fer molts TE també me’ls mirava mil cops i amb el reflex de la llum, a veure si així o aixà s’intuïa algo. jajaja :content: El mes passat vaig aconseguir fer 1 sol TE i aquest espero poder estar pacient fins que arribi la DNW.
Alhora penso que el dia que tingui el positiu també em posaré dels nervis, pel canvi de vida, per la situació Covid i tota la incertesa laboral i personal.... arribo a la conclusió que faci el que faci estaré atacada, així que seguirem endavant i que surti el Sol per on vulgui. :***:

BlueMoon i Carabasseta, que bé saber de vosaltres. Genial que entreu i ens expliqueu cosetes.

Bé noies, aquest cap de setmana acabem ja la primera meitat de mes, VR26 estarem pendents de tu. Quan comencem la segona part del mes tindrem ja la cascada de desesperos. jajaja :()()::::
Ànims a totes, abraçades i molts positius!!

>.-<:
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: _farfalla_ » dv. gen. 15, 2021 3:53 pm

VR26 com estàs? finalment has esperat aquesta setmana o has fet algún TE?

I les altres, com aneu?
VR26
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 55
Membre des de: dj. nov. 19, 2020 1:13 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: VR26 » dv. gen. 15, 2021 10:17 pm

Hola noies!

Per desgracia ja está aquí la warry, fa cuatre dies que taco pero molt poc i estrany i pensaba que potser era implantació pero fa una estona ja m'ha entrat el mal de regla i ha vingut, ja taco algo més...ahir em vaig fer un TE i a contrallum es podía veure una segona línea molt fluixeta pero avui m'he fet un altre i res, blanc nuclear.

El TE era erroni o no sé perque he tingut molts síntomes o algo estrany ha pasat aquest mes. Pero total m'ha baixat "bé" just avui que es el día de DNW.

Tocará seguir amb la cerca aunque cada vegada una mica més desanimada.

Molts ànims i molta sort a totes,dessitjo que hi hagin molts positius aquest mes. Ja aneu actualizan, com us trobeu? Sensacions?

Una abraçada!
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: _farfalla_ » ds. gen. 16, 2021 6:47 pm

Jupe VR26 em sap greu. Quin rotllo.
Espero que no estiguis massa de baixon :-()-)

moltes abraçades, segur que en uns dies ho tornes a veure tot més positiu. :p-)
annah
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: dc. gen. 16, 2019 9:22 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: annah » ds. gen. 16, 2021 7:24 pm

Hola boniques!!!

M'apunto i em presento:

Edat dels dos: 30 jo i 33 ell
Cicle de cerca: 5e cicle
Num.de fills: 1 nen de setembre 2019
DNW: 2/2
Alguna cosa que vulgueu explicar sobre vosaltres:
Per aquí estem buscant un germanet pel meu fill de setembre19. Fa ja 5 mesos que busquem però de moment no hem tingut èxit. El nen va arribar al tercer mes de buscar i no porto gaire bé el que estigui costant tant. Em dona per donar-li voltes i em preocupa que desde que em va tornar la warry després del part ja no tinc pràcticament fluxe i ja no veig la clara d'ou. La gine al setembre va dir que estava tot correcte així que no se si es mala sort o hauria d'insistir.

Dessitjo que ben aviat tinguem molts positius per aquí. Un peto a totes!
lau86
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 1:39 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: lau86 » dg. gen. 17, 2021 10:43 am

Hola noies!

Benvinguda Anna, pel que he anat llegint pot ser del tot normal que un embaràs no arribi fins i tot en un any sencer, així que no crec que hagis de patir.

VR26, em sap greu aquesta warry! Com les companyes, espero que aquests dies tristos no durin i quan t’hi sentis, a pel proper cicle!

Tot el que expliqueu de les vacunes és interessant. Suposo que per les que treballeu en sector sanitari no hi ha més remei que assumir la pausa aquesta d’uns mesos! A la primavera ens veiem :)) i a la resta...a mi em faria cosa trobar-me a l’estiu que encara no hi ha embaràs i haver d’aturar la cerca per la vacuna. Pero vaja, suposo que ho faré, si és el cas...coi de virus, com ho complica tot!

Modo ego: aquests dies estic començant en principi la setmana ‘clau’, però sense controlar si ovulo o no, anem fent. Ultimament intento pensar que un +, i més que evolucioni tot bé, és com la loteria, hi ha tantes coses que han de coincidir...que és un miracle! Així que estic en modo “paciència” i sense expectatives. Tb ara al “tornar-hi” me’n recordo més de la pèrdua, però vaja...suposo que és normal. Aquests dies tb he llegit molt (a Insta hi ha molts comptes divulgatius) i va bé per veure que tot el que ens passa és molt normal. En el meu cas, una de les coses que sap mes greu és que quan em van confirmar abortament complet (que vaig passar a casa) la doctora d’urgències només es preocupava perquè sobretot anul•les la eco que tenia a l’hospital per les 12 setmanes. Dos cops m’ho va dir. Sort de la infermra, q va ser molt carinyosa, ella si. No us passa, a vosaltres, que segons on al metge hi ha una fredor que fa patir encara més...? Per això és una sort quan trobes algú de bon tracte.

Però vaja, sóc de les que pensa que està bé mirar enrere, digerir i parlar de tot el que se sent, però per agafar impuls per seguir endavant! Així que espero que aquest mes tinguem bones notícies amb alguna de les cercadores!!

Molts petons i disculpeu el rollo!!!
VR26
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 55
Membre des de: dj. nov. 19, 2020 1:13 am

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: VR26 » dg. gen. 17, 2021 11:15 am

Hola noies! Benvinguda Annah!

Si, aviam si al febrer va millor, començo a controlar els aliments que menjo aviam si va bé, i al febrer probaré amb la copa menstrual ja qué el mes que em vaig quedar va ser el primer mes de probar amb copa menstrual durant la sexy week despres dels pinxitus i també amb conceive plus (vaig pensa que era pel conceive pero aquest mes ha estat amb coneive plus i res).

Molts ànims Lau86, quina mala sort que la doctora fos tan freda, i a més ara que estem soles a les visites es un pal quan et donen la mala noticia, a sobre no tenim a la nostra parella per recolçar-nos. Jo vaig haber d'anar dues vegades per urgencies, la segona hi había un doctor que només m'habia de fer una analítica pero va dir que había de fer un tacte i el molt desgraciat em va picar l'ullet de mentres, em vaig sentir molt malament, va ser una sensació molt desagradable que fará que no torni més al mateix hospital o si está visitant ell me'n vagi a un altre.
Els metges deurien passar unes probes d'empatia ja que sembla que son forces els que escassejen. Espero i et dessitjo que ven aviat arribi el vostre positiu i tot vagi bé.

Un peto guapes!
Ennaraa
:: puça
:: puça
Entrades: 19
Membre des de: dc. nov. 20, 2019 12:35 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Ennaraa » dg. gen. 17, 2021 10:13 pm

Hola boniques!

VR26 em sap greu aquesta warry. Ara uns dies de desconexio, molts mimos i a seguir endavant amb la cerca!

Benvinguda annah, a mi em va passar el mateix. Elbprimee va ser al primer cicle i ara ja porto mes de sis mesos!

EGO: entro per fer-vos una consulta, a veure si em se explicar. Fa uns 3-4mesos que tinc uns cicles súper irregulars, no se mai quan ovulo, però si que se que la fase lutea és de 14 dies. Llavors quan veieu el fluxe clara d'ou, representa que aquell dia estas ovulant o uns dies mes tard? I la fase lutea la calcularíeu a partir del dia que veieu el fluxe o uns dies mes tard?
Jo vaig veure el fluxe el dia 3de gener a CD22 Per tant avui fa 15 dies. No m'he fet cap test, porto molts mesos fent testos cada dos per tres i em frustra molt. No tinc masses símptomes, nomes mal de pits pero un "mal" molt lleuger que podria ben ser de warry.
Airuna
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dc. març 11, 2020 4:26 pm

Re: *-* Cercadores de Gener'21 *-*

EntradaAutor: Airuna » dl. gen. 18, 2021 7:45 am

Bon dia noies!

Ja tinc aquí la W...no tenia gaires esperancces aquest mes. Aquest matí em volia fer un test al sortir de guàrdia però just abans de sortir, he anat al lavabo i la W. Tinc cicles curts, de 25 dies normalment, però aquest mes, s'ha avançat, just estic a dia 23!

Ara toca fer parada, i m'ho agafo amb calma per varis motius, entre la vacuna, el confinament i els 2 avorts, últimament les coses amb la parella no estan gaire bé, així que paciència i ja tornaré a trobar el moment de buscar, però per ara, penso que m'anirà bé esperar uns mesos.

VR26 em sap greu aquesta W...molts ànims i a començar nou cicle!

Lau86 em sembla normal que pensis més en la pèrdua un cop t'hi tornes a posar, si ho veus necessari busca ajuda externa, jo ha vaig deixar passar sense buscar ajuda i crec que ara em surt tot...ningú es preocupa per com ens sentim després de passar per un avort, i crec que hauria de ser bàsic algun tipus d'ajuda psicològica! El que comentes dels metges, en general els que m'he anat trobant, tots molt bé, però en el segon avort, vaig donar amb una que em va fer sentir com una merda, suposo que hi ha de tot, com a tot arreu, però en aquestes situacions s'agraeix una mica d'empatia...

Seguiré per aquí i us aniré llegint! Ànims a totes amb els desesperos, que tingueu molta sort i que canteu molts panxus aquest mes!

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 16 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::