Abril 2021

gener, febrer, març...
Camy
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dc. març 28, 2018 10:05 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Camy » dv. nov. 13, 2020 1:09 pm

Hola noies!!!

Avui començo la setmana 16 d’embaràs.

Ahir ens van donar el resultat de l’analitica no invasiva, risc baix en tot, va haver un valor q no van poder mirar perquè els valors no arribaven als mínims, em va dir q no passa res, q a vegades passa, per tant tinc la probabilitat 1 entre 12.000.

ÉS UN NEN, estem molt contents!!! :r)

Tinc resitència a la insulina i em mesuro el sucre 2 cops al dia, de moment tot controlat!!!

A la setmana 20 voldria començar un curs de pre part, em dona molta pena q no pugui ser presencial res.... de moment tot per Internet!

Sento q estic vivint un embaràs molt solitari.
Trobo molt a faltar quedar amb amics i compartir l’experiència!!!

Per cert: us heu vacunat de la grip o ho fareu? Jo no i tinc dubtes

Un petó a totes!!!!
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Gemma18 » dg. nov. 15, 2020 7:18 pm

Laura, genial tema sucre!

Lima, benvinguda! Quina ilu dos de cop! Ja saps el sexe?

Això del covid és una bona merda. Per culpa del confinament de caps de setmana no he pogut anar a veure la família. Total, que he informat de l'embaràs per vídeotrucada (diumenge passat), estant ja de més de 15 setmanes. Si no el pròxim dia que em vegin fliparan amb la panxa... M'esperava a poder-ho fer en persona però res de res.

I aquesta setmana hem anat dient-ho a familiars del meu home, ja que vivim al seu poble. Estem anant molt tard a dir-ho aquesta vegada però ha anat així.

Dilluns em vaig posar la vacuna de la grip. Espero no enganxar-se cap de forta ja que sóc de les que no l'enganxa mai. Només una vegada, i va ser a l'altre embaràs (no m'havia vacunat, però com que estem més baixes de defenses...).

Bona setmana! A veure si s'uneix algú més al grup, que això està molt parat i lo bonic és poder compartir, sobretot per les primerenques, que hi ha molts dubtes!
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dg. nov. 15, 2020 8:06 pm

Camy ha escrit:A la setmana 20 voldria començar un curs de pre part, em dona molta pena q no pugui ser presencial res.... de moment tot per Internet!


A mi també em fa pena, sempre m'havia imaginat el curs prepart presencial. Encara no m'he informat però la comadrona del CAP sí que em va dir de passada que ara no estaven fent el curs presencial, i a la Corachan que és on principi tindré la nena tampoc crec que el facin. Em sap més greu quasi pel meu home que per mi, jo des d'abans de quedar-me embarassada ja crec que estava més o menys informada del part i amb les coses bastant clares però em dóna la sensació que ell encara ho veu com una cosa llunyana i crec que el estar envoltat d'altres parelles en la mateixa situació i guiat per professionals l'hauria ajudat a sentir-se més implicat.

Si us assabanteu d'algun curs online que estigui bé i treballi amb mútues informeu per aquí :D i el posaré davant del PC a visualitzar-lo junts, així no seré només jo qui li dóna "la xapa" jaja.

Gemma18, em sap greu que al final ho hagis dit per vídeotrucada a la teva família, però si et serveix jo penso que aquests mesos són una part molt petita de la vida dels nostres fills i que tindran molt de temps per disfrutar-los. <:-<

Nosaltres per sort podem teletreballar i vam anar a veure els meus pares fa poc en dijous i ja quedar-nos el cap de setmana, ja que ells també viuen en un altre municipi. Però ànims que sembla que el dia 23 de novembre s'acaba!

Una abraçada a totes!
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Gemma18 » dg. nov. 15, 2020 8:20 pm

Camy, no t'havia llegit, enhorabona pels resultats!

Aiii, això dels homes, està clar que no són conscients del que vindrà com nosaltres. El fet de ser qui els portem a la panxa ens hi fa pensar a tothora. En canvi ells (normalment, parlo pel meu i pel que em diuen les amigues) són aliens a tot plegat. I ara que les visites a molts centres son sense poder anar acompanyades encara més.
Aquest embaràs l'estic vivint taaaan diferent: anar sola a les consultes, que ell no hagi vist cap eco en directe, veient el moviment o escoltant el cor, saber que no hi haurà classes prepart presencials... La meva llevadora em va dir que ni on line les fan ara aquí, cosa que em va estranyar, però com que encara és aviat ja li tornaré a preguntar. Però els nostres petiton@s podran dir que van néixer en temps de Covid :-D

A veure si el finde després del 23 ja permeten mobilitat entre municipis! Entre setmana m'és impossible anar-hi.
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dg. nov. 15, 2020 8:31 pm

Gemma18 ha escrit:I ara que les visites a molts centres son sense poder anar acompanyades encara més.


El meu home havia pogut venir a les ecos fins ara a la visita de seguiment de la setmana 16, que em van avisar per SMS que res d'acompanyants. Vaig trucar i em van dir que a les ecos de la setmana 20 i la del tercer trimestre (setmana 35 crec) sí que podria venir. També es veritat que va ser una eco de seguiment molt curta i no es va perdre gran cosa, però entenc que li sàpiga greu.

La part positiva és que jo faig teletreball gairebé tots els dies i em noto molt descansada. Les primeres setmanes tenia moltíssima son i va ser una sort no haver d'anar amunt i avall perquè no hauria estat gaire productiva. :p-)
Avatar de l’usuari
Aneris
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2076
Membre des de: dl. juny 11, 2007 1:08 pm
Ubicació: l'Anoia

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Aneris » dl. nov. 16, 2020 10:24 am

17+3

Bon dia! com esteu?

primer de tot, enhorabona Llima! bessons idèntics, que xulo! no m'estranya que li donis 40.000 voltes a tot però mira de gaudir el màxim que puguis.

Camy, felicitats per aquests resultats tant bons, ara podeu estar més tranquils i començar a planificar totes les coses pel vostre petit.

Gemma nosaltres tb ho vam dir a la família, per parts, quan ja estàvem de 12-13 setmanes, i a la resta per whatsaap. Als de la feina li vaig dir al meu company de taula i al coordinador, i la resta ja ho aniran veient quan ens trobem (divendres vaig anar a la feina i hi havia 4 o 5 persones i ja ho van veure) i sinó ja els hi diran.

Laura, jo el curs vaig fer amb el primer embaràs i ja no n'he fet més la veritat. Vaig anar a una fissio que està especialitzada en sòl pelvià i feia un curs molt encarat a part natural, que era el que jo volia, i em va agradar molt el curs, però és cert que a l'hora de parir, pràcticament no recordava res i el meu home menys :-:) :-:) :-D :-D :-D crec q el curs em va servir més (els apunts) pel segon part, q com q ja saps una mica al que vas estàs més centrada.
si vols curs online, mira't el de matertraining, jo el curs no l'he fet, eh! però la meva gine forma part d'aquest grup i n'estic molt contenta.

El que comenteu dels homes, mira, al meu sempre li ha costat una mica venir i ara té l'excusa perfecta :-:) :-:) :-:) :-:) :-:) i jo ja no espero que vingui, així q crec que ens va millor i tot. Suposo que vindrà a l'eco de les 20 setmanes, o no, igual m'emporto a la meva filla gran q a ella li fa més il·lusió.

Tema dates, porto un embolic que en realitat no se de quan estic realment. us explico una mica, jo tinc cicles de 25 dies, per tant sempre he de modificar la dpp perquè està calculada amb cicles de 28 (hauria de sumar 3 dies a l'embaràs). el que passa és que amb aquest, per les poques ocasions que tenim donada la dinàmica familiar, se quin dia vam fer diana (vaig ser a la nit del dia 9-10 del cicle), o sigui que encara hauria d'avançar la dpp més, en teoria una setmana sencera. però com que l'esperma pot viure no se quants dies fins que ovules, doncs aquí tenim el primer ball important de dates. A tot això cal afegir que les mides de les primeres setmanes quadraven més amb la data de la última regla però amb cicles de 28, excepte a la eco de la SS que em van dir que m'avançaven la data de part 9 dies, però quan vaig a la meva gine de l'HGC em diu que no, que dos dies a munt, dos dies avall. Resultat, que no se quan em toca parir. A veure si ara amb l'eco de les 20 setmanes m'acaben de donar una data (ja no vaig a la SS) i em quedo amb aquesta. els tres anteriors embarassos he parit a les 40+2 exactament, a veure com anirà.

Ah! i em van dir que pintava (molt) que era un nen, o sigui que si fos així, tindria dues nenes i dos nens.
Imatge
Imatge
Imatge
M'encanten els moments en que se que s'ha de fer el correcte... m'agrada veure'ls passar mentre els saludo amb la ma :--/)
Lima
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: ds. abr. 11, 2020 8:17 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Lima » dt. nov. 17, 2020 8:29 pm

Hola guapes!

Com esteu? Espero que molt bé! Ja ens anem acostant a la meitat del nostre embaràs :()()::::

Camy Primer de tot, felicitats pels resultats!!! Quan et donen bones notícies és un "xute" d'energia positiva.
Jo també tenia pensat començar a fer alguna cosa cap a la setmana 20... La veritat és que com que m'he trobat tan malament fins ara i he tingut tants vòmits, no tenia cap mena de ganes de posar-me a fer res... T'has mirat algun lloc on fer el curs pre-part? Jo encara no m'he mirat res. Això de que hagi de ser online i no presencial sí que és un bon rotllo, però suposo que no hi haurà més remei!

Gemma18 t'entenc perfectament. Això del covid ens ha ben trasvalsat a tots i fa molta ràbia haver de donar una notícia que fa tanta il·lusió per vídeotrucada, a nosaltres també ens ha passat. Molts ànims!! Jo encara no m'he vacunat de la grip, ja que la gine em va dir que encara no ho fes... T'has trobat bé després de posar-te-la?

Laura90 Que bé Laura que al final el sucre et sortís bé! Tu t'has trobat bé després de posar-te la vacuna de la grip?

Aneris Ostres quin cacau de dates DPP! Tens raó que com que l'esperma pot estar uns dies voltant per dins nostre... costa molt saber el dia exacte! A veure si, com dius tu, el dia que et facin la morfològica ho poden esbrinar ben bé.

Ego: Ahir vam anar a fer ecocardio precoç, a l'estar de bessons em fan més controls. Vam poder veure que els dos cigronets estan perfectament i el seu cor, també. Ens van anunciar que tindrem dos nens idèntics, ja que van confirmar que estan en dues bosses diferents però que comparteixen placenta (embaràs gemelar monocorial-biamniòtic). Per aquest fet, és un embaràs d'alt risc, ja que sempre hi ha el risc que un dels bebitos li prengui el menjar a l'altre... Com que s'ha d'anar controlant molt bé, em faran ecos cada 15 dies. Això em tranquil·litza molt i m'anirà molt bé per no patir tant. De moment entre un bessó i l'altre hi ha un 7% de diferència de creixement i em va dir el gine que això no és res significant i que entra dins els paràmetres, esperem que continui així.
La setmana passada em començava a trobar una mica millor i semblava que deixava els vòmits, però aquest cap de setmana " he vuelto a las andadas" i ja torno a vomitar molt... es esgotador! Pèro el saber que tot va bé, m'omple d'il·lusió i força per continuar endavant, estic molt contenta perquè tot vagi bé. A més, no em puc queixar perquè hi ha embarassades que han de treballar amb tots els vòmits i tota la pesca, jo estic de baixa i el ginecòleg ja em va dir que no tornaria pas a treballar amb l'embaràs.
Per cert, ahir el gine també em va comentar que a la setmana 20 em faria la morfològica i que em molestaria una mica, ja que seria vaginal... les que ja heu estat mares, molesta mooolt?? Jo no havia sentit mai que molestava la morfològica...però com que sóc "primeriza" total, ni idea!

Noies què us semblaria si fem un grup de whatsapp o telegram? A mi a vegades em costa una mica entrar i escriure per aquí, potser seria més àgil si estiguessim en un grup d'aquests i compartiríem una miqueta més... No ho sé, què en penseu?

Una abraçada a totes i molts ànims boniques! :-())
Camy
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dc. març 28, 2018 10:05 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Camy » dc. nov. 18, 2020 12:29 pm

Hola!!!

A mi no m’importaria fer grup de whapsat o Telegram

Jo segueixo x Instagram a vàries matrones i professionals d’acompanyament al part.

@comadronaenlaola (segurament faré el seu curs pre-part on-line)
Es un compte molt interessant q informa molt b i objectivament

@laiacasadevall matrona i divulgadora fa acompanyament a l’embaràs i part, molta informació de qualitat. No fa cursos

@partopositivo té curs x fer en parella on line
@fisioespecialis curs on-line parto en movimiento es pot fer en parella

@espaciokauri ( on-line )

Cursos i Assesorament, grups pre part Barcelona y voltants
@maretameva (on-line )
@espaimimam (Mataró i on line)
@mamayogabcn (presencial i on-line )
@madremente

No se si coneixeu el projecte Expandete Creat x @madremente on participen moltes professionals de diferents àmbits,

És una plataforma informativa val 9’90 al mes toquem molts temes!! Val la pena ets pots donar de baixa si estàs un mes i no et convenç.

Salutacions
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dc. nov. 18, 2020 12:40 pm

Aneris ha escrit:Laura, jo el curs vaig fer amb el primer embaràs i ja no n'he fet més la veritat. Vaig anar a una fissio que està especialitzada en sòl pelvià i feia un curs molt encarat a part natural, que era el que jo volia, i em va agradar molt el curs, però és cert que a l'hora de parir, pràcticament no recordava res i el meu home menys :-:) :-:) :-D :-D :-D crec q el curs em va servir més (els apunts) pel segon part, q com q ja saps una mica al que vas estàs més centrada.
si vols curs online, mira't el de matertraining, jo el curs no l'he fet, eh! però la meva gine forma part d'aquest grup i n'estic molt contenta.


Hola Aneris! Et visites amb la Laura Rodellar? Conec el seu bloc i el projecte Matertraining, és una de les opcions que m'havia plantejat.

Camy, moltes gràcies per les recomanacions, algunes les coneixia però d'altres no i semblen molt interessants.

Lima, pel que fa a la vacuna de la grip, jo no he notat res. Dolor al braç aquell dia com quan et posen qualsevol vacuna però ni febre, ni síntomes de grip. A mi la matrona de la mútua em va recomanar posar-me-la i al CAP tampoc m'ho van contraindicar.

Compteu amb mi pel grup de Whatsapp! :ok:
Lima
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: ds. abr. 11, 2020 8:17 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Lima » dc. nov. 18, 2020 4:30 pm

Que bé totes aquestes recomanacions Camy!! Jo també en seguia a algunes, però en veig de noves que segur que serà ben interessant de seguir-les.

[b]Laura90[/b] gràcies per la info sobre la vacuna de la grip.

Doncs noies, les que vulgueu estar al grup de whatsapp, em passeu el vostre número de telèfon per missatge privat i faig el grup.

Una abraçada!
Avatar de l’usuari
Aneris
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2076
Membre des de: dl. juny 11, 2007 1:08 pm
Ubicació: l'Anoia

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Aneris » dj. nov. 19, 2020 8:04 am

17+6

Bon dia!

referent això del grup de whatsapp, jo preferiria si podem seguir en contacte per aquí, és que entre grups de família, d'amics, de les diferents classes i escoles, de l'associació de veïns i de la mare que els va parir a tots, no em dóna la vida! al final els tinc tots silenciats i sempre em fa com mandra. A més, penso que es perden coses, perquè aquí sempre pots tirar enrere, rellegir i seguir el fil, amb el whatsapp això es fa impossible perquè acaben sent converses més directes. Poc que ens passem per aquí si obriu whatsapp em temo que el grup quedarà desert :(

Laura, sí que em visito amb la Laura Rodellar, fa molts anys, just després de tenir a la meva filla gran a la Dexeus i buscar un altre sistema de funcionament ràpidament. està bé perquè més o menys és de la meva edat i tot i que hem coincidit en algun embaràs, el tracte i la relació és molt bona.

Ostres Camy, això sí que és un màster! els meus segon i tercer part han estat no medicalitzats, o sigui que si alguna vol informació de primera ma al respecte, ja sabeu :ok:

Lima que bé que tot estigui tant bé, i si et fan controls cada 15 dies doncs molt més tranquils, oi? suposo que t'han dit que la morfològica et molestarà perquè han de mirar-se molt bé totes les parts dels bebès, i si amb un a vegades ja han de pressionar una mica perquè està mal col·locat i no deixa veure alguna cosa, doncs suposo que amb dos encara serà més, però res greu m'imagino. potser et convinent eco abdominal i vaginal per poder-los veure millor, ja ens explicaràs! quan la tens la visita?

Com esteu? com us trobeu? alguna ja es nota el bb? jo des de la setmana passada que ja el noto, clar que com que ja no tinc musculatura abdominal, doncs algun avantatge havia de tenir. Per la resta bé, sense nàusees, ja em puc tornar a rentar les dents amb assiduïtat i sense patir i començo amb les cremors d'estómac però encara lleus :-:)

Qui va obrir aquest post? podríem posar totes les nostres dades al principi de tot i així potser seria més fàcil poder fer seguiment, no? què us sembla?
Imatge
Imatge
Imatge
M'encanten els moments en que se que s'ha de fer el correcte... m'agrada veure'ls passar mentre els saludo amb la ma :--/)
Camy
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dc. març 28, 2018 10:05 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Camy » dj. nov. 19, 2020 9:54 am

La veritat q em trobo b, gairebé no he tingut nauseas ni un vòmit.

Jo noto com bombolles diverses vegades al dia, diuen q es com si et toques la cua d’un peix i és cert!!!

Jo espero q la resistència a la insulina no es converteixi en diabetis i m’hagi de punxar insulina, perquè llavors els part es pot avançar i molts cops el provoquen abans segons sigui de gran el bb.

Un petó!!!
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Gemma18 » dj. nov. 19, 2020 4:57 pm

Lima, de la vacuna de la grip cap seqüela de moment. Creuem els dits...hehehe Nomél el típic dolor l'endemà, com si tinguessis un blau, res més.
I dolor la morfològica no ho recordo pas, no serà res, dona!

Ostres sí, quin màster en matrones i classes. Jo em conformaré amb el que facin al meu CAP (espero que finalment sí que facin alguna classe on line). Les que vaig fer a l'altre embaràs van ser les de la seguretat social també i em van anar realment bé. El meu home va venir a gairebé totes i reconeix que estaven molt bé. Llavors vaig mirar també què feien per mútua però realment amb aquelles ja en vaig tenir prou.

És genial sentir ja el bombolleig a la panxa, oi? Quina alegria, tot i que sabem que hi ha vida a dins, quan la notem així és fantàstic! Jo també fa dies que el noto :p-)

Lima, m'apunto al grup de whats. No tinc telegram. Em resultarà més fàcil seguir el grup que connectar-me aquí tot i que l'Aneris té rao, si deixiem d'escriure aquí és probable que no s'hi afegeixi gaire més gent, i som ben poquetes.

Aneris, quan dius de posar les nostres dades al principi de tot com vols dir? O com es fa? :content:
Sí que seria més fàcil pel seguiment, jo ja no sé qui espera nen, nena o nens. :-()) Ni d'on som, etc...
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dj. nov. 19, 2020 6:01 pm

Jo també sento les bombolletes! Fa molta il·lusió! A veure si cada vegada es deixa notar amb més força.

Noies, jo vaig obrir el post. Si us sembla bé i per recapitular, al principi puc posar aquestes dades de les que participem en aquest fil:

- Usuari
- Edat
- D'on sou
- Data probable de part
- Si ja teniu fills o és el primer
- Sexe del bebé que espereu (si ja el sabeu) <:-<

Si s'us acudeix alguna cosa més em dieu. Podeu passar-me un privat cadascuna amb aquesta informació? Així la tinc tota al mateix lloc.

Merci!
Kiss83
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. oct. 02, 2020 5:04 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Kiss83 » dg. nov. 22, 2020 7:16 pm

20+1
Bones!!
Feia dies que no entrava, però ja estic al dia. Si el creeu, jo m’apuntaria al grup de whatsapp.
Em vaig vacunar de la grip i cap problema, ara a esperar que no l’agafi. Tot i que teletreballant i amb confinament de municipi faig una vida tan monàstica que seria un miracle agafar res. De fet, això de no poder sortir mai del poble (entre setmana treballo de sol a sol :ufs: ) m’està angoixant una mica. Se m’han fet petits els pantalons i no tinc manera d’anar a comprar-ne més :-:) . De moment, sort del wallapop.
Jo ja soc de notar sempre molt poc qualsevol símptoma de res, :glub: i amb l’embaràs no està sent una excepció. Ben mirat, és una sort. De tot el que podria tenir i haver tingut, només tinc mal d’esquena i algun dia ardor d’estómac. Ah, i mala memòria!
Soc tan novata que trobo super interessant tot el que aneu comentant, m’està sent molt útil.
Comentàveu la dificultat en saber exactament la DPP perquè és difícil saber el moment de la fecundació. En aquest sentit, em vaig quedar molt parada quan a la eco del 1r trimestre em van avançar 6 dies la DDP. Va ser in vitro i està molt clar quin dia es va fer la transferència i que en aquell moment l’embrió tenia 3 dies. Per tant, entenc que entren altres factors (la mida del fetus a la setmana 12) per determinar la DPP.
Anem parlant, una abraçada!!
anni187
Entrades: 4
Membre des de: dl. nov. 23, 2020 6:10 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: anni187 » dl. nov. 23, 2020 6:34 pm

Hola noies!

Què bé trobar un grup de futures mares de l'abril 2021, més en aquests moments tal i com està tot que sembla que falta el contacte humà... Moltes felicitats a totes pels vostres embarassos!!! Espero que us aneu trobant poc a poc, bé i els gaudiu :love:

Així que em sumo jo també al grup! Jo, com la @Lima, espero bessons, tota una sorpresa perquè ni la meva parella ni jo tenim antecedents a la família i no ho esperàvem pas, però bé ja ens hem fet a la idea i molt contents! La setmana passada ens van dir que són nen i nena, i el més important, que estàn bé :-) :-)

M'ha anat molt bé la info que he anat llegint al fil de la conversa, especialment amb la DPP (ara me l'han posat el 30 d'abril, tot i que també m'han dit que no passaré de la setmana 38 o 39). Quan pugui miraré els comptes que heu anat recomanant, està súper bé! I quina gràcia que ja els/les aneu sentint com bombolletes! Jo de moment només sento una sèrie de moviments extranys a la panxa, que estic força segura que són ells perquè no s'assembla a res anterior, però suposo que durant els propers dies / setmanes ho acabaré de confirmar...

Seguim en contacte! Una abraçada per a totes!

Ana
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dl. nov. 23, 2020 7:50 pm

aninwas Hola Ana! Benvinguda! Quina il•lusió, uns altres bessons com la Lima! Si em passes les teves dades les poso al principi del fil!

Vinga que ja estem creuant o a punt de creuar l'equador de l'embaràs. :)

Nosaltres ja estem començant a mirar cosetes però volem esperar a comprar fins després de la morfològica.
anni187
Entrades: 4
Membre des de: dl. nov. 23, 2020 6:10 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: anni187 » dt. nov. 24, 2020 10:05 am

Gràcies per la benvinguda, Laura90! Trobo que és una bona idea esperar-se a la morfològica per fer algunes de les compres més importants, de vegades no saps si has de córrer a tenir-ho tot preparat o què... Nosaltres també anem mirant cosetes, que només això ja et porta bastant de temps, entre mirar tipus, models... guau, és tot un món!!! Nosaltres ara començant a pensar tema noms, que també sembla que serà llarg hahaha

I tant, et passo la info a continuació! Només comentar que he canviat el nom d'usuari a anni187, així que passo la info actualitzada per tal que la puguis afegir a l'inici:

Anni187
Edat: 33
Lloc: Badalona
DPP: 30/04
Fills: Cap
Sexe bebé: Bessons, nen i nena

Bé, encantada d'estar en aquest fòrum amb totes vosaltres i poder compartir aquests moments. Una abraçada!
Avatar de l’usuari
Aneris
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2076
Membre des de: dl. juny 11, 2007 1:08 pm
Ubicació: l'Anoia

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Aneris » dt. nov. 24, 2020 10:45 am

18+4

Benvinguda, Anni187! ostres uns altres bessons, que guay!!!!

poso les meves dades:
- Usuari: Aneris
- Edat: 40
- D'on sou: Piera
- Data probable de part: 23 d'abril (me la invento)
- Si ja teniu fills o és el primer: Blanca (12); Vinyet (7); Roc (23 mesos)
- Sexe del bebé que espereu (si ja el sabeu) : m'han dit que pinta nen

tema compres, fa molta il·lusió, però no us ompliu de trastos que desprès no sabeu si fareu servir, per ex:
- biberons, escalfa-biberons i tota aquesta mandanga: a no ser que no vulgueu donar el pit, jo no en compraria. de fet jo no n'he comprat cap de biberó, amb això us ho dic tot. Si més endavant en necessiteu i no us han regalat (la gent regala aquestes coses), doncs a qualsevol farmàcia en trobeu de bons
- xumets: ídem q l'anterior. De fet recomanen trigar tant com es pugui en donar xumet, i per quan ho fas ja no el volen hahaha
- robeta talla 0: és súper mona i alguna cosa s'ha de tenir, però si us surt un bb gran, li durarà una setmana. Jo vaig haver d'anar a buscar roba talla 1 mes per sortir de l'hospital perquè el conjuntet de primera posada que tant m'agradava i amb tant carinyo havia triat, no li va anar ni a la gran ni al Roc. Potser les de bessons, com que neixen una mica abans, podeu aprofitar més.
- colònies, sabons, etc... les primeres setmanes fan aquella oloreta d'acabat de néixer, que després ja marxarà, que no necessiten res
- conjunts de dues peces: molt millor bodis i pijamets sencers perquè sinó se'ls hi escorre tota la roba amunt i estàs permanentment posant-la bé

au, això és el que m'ha anat bé a mi. bé i altres coses que no us dic per no atabalar-vos, per exemple no tinc bressol ni en tindré, un trasto menys!

jo em trobo força bé, només cremor d'estómac, sobretot la setmana passada però aquesta molt millor.
el dia 2 tinc la morfològica, quan la teniu vosaltres?
Imatge
Imatge
Imatge
M'encanten els moments en que se que s'ha de fer el correcte... m'agrada veure'ls passar mentre els saludo amb la ma :--/)
Laura90
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dl. set. 30, 2019 9:02 pm

Re: Abril 2021

EntradaAutor: Laura90 » dt. nov. 24, 2020 11:47 am

Aneris ha escrit:el dia 2 tinc la morfològica, quan la teniu vosaltres?


Ja esteu "fitxades" les dues!

Jo avui estic de 18+5 :) La morfo la tinc pel dia 7/12. En tenim unes ganes ja!

Com es nota que l'experiència és un grau, Aneris! En el teu cas 3 graus! <:-< <:-< <:-< Nosaltres tampoc ens volem carregar de coses que després no fem servir o ens durin molt poc. Ja tenim prous trastos...

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::