FIV 2020

Tractaments, clíniques, medicaments..
ocaterina
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dl. jul. 06, 2020 5:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ocaterina » dv. ago. 21, 2020 8:17 pm

Hola, entro un moment des del mòbil!
Fortaperocansada, me n'alegro q la beta vagi pujant, visca!
Núvol, penso molt en tu, una abraçada

Mireu, quan dic biopsiar vull dir fer-ne el test genètic preimplantacional, per detectar possibles malformacions cromosòmiques. Aquí més info:

https://ivi.es/blog/pgt-a-test-genetico ... ntacional/

A mi m' ho van recomanar per edat, 40 anys.

Anem parlant, boniques i bon cap de setmana!
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Ulupika » dg. ago. 23, 2020 5:21 pm

Hola a totes,

Sóc nova en aquest forum, m'he apuntat per insistència del meu home :-D . Fa 2 anys que estem intentant, als 6 mesos vam decidir començar a demanar informació sobre reproducció assistida pq sabíem q tot va per llarg.
Hem fet 3 IA amb resultat negatiu a IVI, totes amb heparina i Adiro pq la immunologa ens va dir que hi havia un resultat de les analítiques de coagulació q tot i ser normal era alt.
Després de 3 :ufs: ens va recomanar afegir Dolquine. Ens vam espantar una mica, pq la immunologa tampoc ens va explicar gaire el perquè d'aquesta medicació i ens preocupava els efectes secundaris. Tinc colitis ulcerosa i faig tractament immunosupressor, afegir més medicació ens va semblar massa.
Així q vam decidir canviar de clínica per fer FIV i intentar-ho de manera més "natural" ja q no hi havia res q ens fes pensar q podia anar malament, som joves (33a), bona reserva ovàrica, úter "maco" segons la gine... De fet durant les IA ens deien q ens podíem quedar de manera natural.
Vam aconseguir congelar 4 embrions, i fer 3 transferències un cop va acabar el confinament.
1ra transfer: 2 embrions beta+ molt baixa (bioquímic)
2na transfer: 1 embrió beta -
3ra transfer: anem a per totes pq és la nostra última esperança, fem visita online amb un hematoleg de Madrid Dr. Carlos Arojo i ens recomana el mateix q a IVI, heparina + Adiro i començar a mirar fons d'ull per Dolquine per si no va bé. El gine a més ens recepta cortisona fins el dia de la transfer.
Teníem molta esperança, pensàvem q aquesta si seria la definitiva, fins i tot em notava prenyada, que il.lusa! Dimarts fem beta i negativa :(
Així q ara ens plantegem canviar de clínica, hem pensat anar a CIRH, ens han parlat bé, però ens tira enrere pq som de Girona, i és complicat faltar tantes vegades a la feina. Estem valorant com fer aquesta 2na FIV ja que hem decidit q serà el nostre últim intent, emocionalment desgasta molt, hem passat un estiu ple d'il·lusions i decepcions.
A sobre en el nostre entorn no paren d'haver embarassos i ens afecta bastant.
Algun consell??
En fi, quin rotllo us he deixat anar!! Enhorabona a totes les q ho heu aconseguit i molts d'ànims i molta força a les q no.
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
Núvol20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. gen. 04, 2020 4:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Núvol20 » dg. ago. 23, 2020 7:28 pm

Bones!

Forta-però-cansada: que bé que la beta hagi pujat correctament...ara, següent repte, la primera eco. Quina il·lu! :p-)

Nuri: me n'alegro també molt que ja hàgiu pogut sentir-li el batec del cor! Una altra etapa superada!

Albeta: quina és la teva doctora? (si es pot preguntar) probablement ens passarem un dia d'aquests per Dexeus.

Ocaterina: ànims amb l'espera d'aquests 15, ojalà que us puguin dir que teniu dos embionets ben bonics en tots els sentits!

Elmer: em sap molt de reu això que ens has d'explicar. Aviam que us diu la vostra doctora. Una súper abraçada i si necessites res, aquí estem.

Ulupika: no et puc ajudar, no conec el CIRH i com sóc de Barna, no conec clíniques a Girona. Llegint el teu cas, m'han sorgit preguntes. Les proves d'immunologia per a què serveixen exactament i/o per a què te les van indicar en el teu cas?

Ego: aquesta setmana demanarem hora al CIMAB, aviam què opinen allà. Les que hi heu anat, quins informes mèdics us han demanat? Entenc que ell haurà de portar els resultats del seu seminograma i que també haurem de portar els informes de les 2 FIV. Us han demanat alguna cosa més?

Aviam què ens diuen. L'altra setmana tenim hora amb la meva doctora de l'IVI per fer la valoració del perquè ha fallat aquesta implantació. Ella no era partidària, l'altre cop, de què ens fessin més proves, però vaja, em sap greu no fer-l'hi cas, però sinó no ens quedarem tranquils. A partir d'aquí, anirem a alguna clínica més per tenir més opinions.

Una altra pregunta, a les que heu tingut alguna fallada d'implantació, quins motius, opcions i/o proves us han comentat? A banda de fer el DGP, proves a ell al CIMAB, alguna cosa que penseu que també hauria de tenir en compte?

Moltes gràcies a totes!
Gala84
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dg. gen. 12, 2020 6:41 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gala84 » dg. ago. 23, 2020 10:16 pm

Hola de nou a totes!

Vaig entrant si veig que pregunteu per coses que us puc respondre, perquè crec que m'he fet gairebé totes les proves i potser us puc ajudar.

Enhorabona pels positius!

Núvol20: sí, al CIMAB porteu tot el que tingueu fins ara: seminogrames i informes de les FIV perquè el dr. Garcia Peiró pugui veure com han anat. En el nostre cas, només de veure que obteníem pocs embrions a dia 5, ja va entreveure que podria haver-hi algun problema amb la cadena doble de l'ADN, que efectivament així va ser. En aquest cas, us recomanarà passar l'esperma pel Fertile Xip i fer DGP.

Ulupika: crec que les proves són importants i, en el vostre cas, buscaria alguna clínica que us doni confiança i us pugui explicar bé quina és la millor opció pel que fa al tema de la immunologia. Jo també estava a l'IVI, de fet va ser la segona clínica on vaig anar després de 3 avortaments en una primera, Fertty, on no apostaven per cap prova. Tant en el tema dels avortaments per repetició com en les fallades d'implantació, crec que és molt important que us facin proves abans de fer un nou intent. Al CIMAB miren el factor masculí i potser també estaria bé que et miressis l'endometri per descartar infeccions o altres problemes. A Girona, no conec cap centre. Jo vaig anar a l'IVI reclamant totes les proves i a l'hora de començar la tercera FIV, hem decidit canviar perquè no ens ha tractat gens bé la doctora que teníem. Ara estem a Gravida. De moment el tracte és bo i en aquest centre ens han ampliat l'estudi immunològic que ja teníem mirant les Natural Killers (a l'IVI no creuen en aquesta línia de treball). Com que les analítiques de les NK no ens han sortit bé, a banda de corticoides, adiro, cleaxane i progesterona, ens han indicat fer tractament amb intralípids. La dra. ens va dir que funciona en un 90 per cent dels casos i com que ens han donat confiança, apostarem per aquest tractament. Evidentment, en RA ningú et dona certeses, però almenys ens sentim més acompanyats amb el tractament que ens proposen. Tot va molt per sensacions i experiències personals perquè cada cas és un món, però crec que és important tenir la tranquil.litat que us expliquen bé les coses i us guien per un camí que us convenç.

A veure si us puc anar explicant la meva experiència a Gravida. Veig que aquí moltes aneu a l'IVI... La setmana que ve començo amb l'estimulació i com que hauré de fer Fertile Xip i DGP encara trigaré a fer la transfer. També tinc molta curiositat pel tractament amb intralípids, hi ha algú d'aquí que el faci o l'hagi fet?
Buscant des d'agost 17
1 trompa obstruïda
1/19: 1a FIV: 3 embrions
3/19: 1a TE: pèrdua 6 s
6/19: 2a TE: bioquímic
9/19: 2a FIV + DGP: 1 embrió
1/20: pèrdua 9 s
Ell: cadena fragmentació simple i doble :ufs: i HLAC C1C1. Jo: natural killers altes, HLAC C2C2 i kir AB
9/20: 3a FIV+Fertile Xip+DGP= 5 euploides
12/20: 1a eco, sentim batec
Forta-però-Cansada
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dv. set. 27, 2019 2:49 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Forta-però-Cansada » dl. ago. 24, 2020 10:14 am

Hola noies, bon dia!

Ocaterina: gràcies per l'informació! Quan us diran alguna cosa?

Nuvol20: quina alegria llegir-te i veure que esteu de nou en marxa! Mira, nosaltres, després de la 1a fiv fallida, vam canviar de clínica i per recomanació vam anar amb la Dra Monica Redondo. Treballa al Institut Gómez Roig, ubicat dins la Corachan. És experta en fallos d'implantació, avortaments de repetició i imunologia. La clínica és petita pero a nosaltres a la primera visita ens va agradar, pq estava oberta a fer totes les proves, tb feia fivs amb menys medicació o minifivs, i realment quan tens un dubte sempre et respon per mail, això sí, a vegades és molt seca i a vegades em molt amable...
A mi per l'estimulació em va donar dha i fertybiotic, a part de la medicació i a la meva parella cúrcuma i dha. Jo ja duia feta la histerosapingografia, antimulleriana, analítiques i ell el seminograma, però ens va demanar analítiques més completes. Sobretot a mi, tant de coagulació, tiroides, natural Killers, etc. També em va fer una biòpsia endometrial i després tota una preparació de l'endometri. Més que res et comento les proves que em va fer per q si et serveix o si volguessis demanar visita amb ella.
El tema de la cadena doble nosaltres no ho hem arribat a fer però crec que feu bé de mirar-ho.
Molts ànims i ja ens aniràs explicant!

Elmer: com vas? Et vaig respondre el privat!

Gala84: gràcies per tanta informació. Deunidó tot el que et poses. Jo també vaig amb molta medicació i la veritat és que ara que sé que estic embarassada em fa una mica de cosa. En el meu cas em va sortir tot bé menys la tiroides i algun paràmetre mes a la biòpsia.
Amb el tema intralipids no et puc ajudar pq no se ni per a que és.
Molts ànims i força per encarar l'estimulació!!! Ja ens vas dient.

Ulupika: benvinguda!! Jo no he anat a la CIRH pero també està dins la Corachan i m'han parlat molt bé una noia que com jo te endometrosis i s'hi ha quedat ara al tercer intent. Em va comentar que tenen també sessions de psicologia gratuïta. En el nostre cas les proves han estat la clau, així que sóc de l'opinió que més val fer-les totes encara que es faci tot més llarg abans de fer un nou intent.

Nuri i Ones: com esteu? Us volia preguntar a quina ginecòleg/a aneu o anireu pel control de l'embaràs?

Ego: estic portant aquesta ecoespera pitjor del que m'imaginava i pitjor que la betaespera. S'ha fet tant llarg i feixuc tot plegat que ara no ho se disfrutar pq tinc molta por a que no pugui anar. Hi ha dies que ha tornat a aparèixer la maleïda ansietat... No puc evitar-ho i em sento malament per estar així... Intento distreure'm però amb el tema covid s'he m'ha afegit la por al contagi i estic mig confinada i sense pràcticament contacte social... Només amb la meva germana i pares... I com que la Dra tampoc em deixa banyar-me s'he m'està fent tot molt pesat... Avui estic de dilluns dilluns, jeje

En fi guapes, us vaig llegint. Us desitjo una bona setmana a totes i molts ànims!!
Forta-però-Cansada l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. nov. 29, 2022 6:20 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
BLAINA
Entrades: 4
Membre des de: dj. jul. 16, 2020 11:39 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: BLAINA » dl. ago. 24, 2020 10:24 am

Bon dia, noies!

feia temps que no escribia...la veritat és que de moment, no tenim notícies sobre el nostre procés. Seguim en "repòs" de tractament i intentem fer vida saludable.

Núvol, jo recomano moltíssim CIMAB en casos en els quals no s'aconsegueixin embrions de qualitat o evolutius o que comencin a fer coses estranyes a partir de dia +3. Com ja us vaig comentar, la nostra primera FIV va ser un desastre, i només vàrem aconseguir fer una transfer d'un embrió a dia 3. La resta els van deixar per veure com evolucionàven i com us dic, van involucionar o parar-se després del dia 3.
A mi de seguida em van dir que era "cosa meva", que tenia una molt baixa qualitat ovocitària (a més de baixa reserva) i que ens plantegessim l'ovodonació.
Vam voler fer les proves de fragmentació i FISH a CIMAB per descartar qualsevol possibilitat que existís factor masculí, encara que ens ho havien negat sempre (els seminogrames del meu home eren PERFECTES, de donant, deien...). Doncs la sorpresa va ser que efectivament hi ha un percentatge molt elevat de fragmentació de la cadena d'ADN que fa que els embrions no evolucionin.

Va ser una notícia que ens va xocar moltíssim, però alhora també estem contents perquè sabem de què "pequem". Si haguéssim fet unaltre FIV sense fer aquestes proves abans, hagués resultat igualment desastrosa.
És per això que recomano 100% fer proves a CIMAB si la primera FIV no funciona.
Ara hem de vigilar molt l'alimentació, el meu home pren cúrcuma en pastilles i en la següent FIV haurem d'utilitzar Fertil-chip que diuen que va tant bé...

Gala84
: veig que vosaltres en aquesta sgüent FIV fareu Fertil-Xip i DGP. Espero que us vagi molt i molt bé. Ja ens explicaràs la teva experiència jeej.

Una abraçada forta noies, i molts ànims!!
Elmer
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dj. ago. 20, 2020 6:27 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Elmer » dl. ago. 24, 2020 1:07 pm

Hola noies!
Núvol20 jo no et puc ajudar gaire, no en tinc ni idea de quines proves són necessaries, però el que sí que m'han parlat molt bé del CIMAB, estareu en bones mans.

Ocaterina: Con va l'espera??? Alguna noticia?

Gala84: Gràcies per la info. Potser et pregunto alguna coseta més endavant.

Ulupika: Preguntes sobre el CIRH. Jo he fet els tractaments a l'instutut dra Gomez i fa servir el laboratori del CIRH. O sigui la punció, la transfer, els PCR, les mostres del meu xicot i els nostres petits congelats estan al CIRH. El que passa que la nostra doctora està a l'institut dra. Gomez i no al CIRH. Ella treballa a més llocs i quan haviem de fer la FIV li vaig preguntar a quin lloc recomanava (dels que ella treballa) i em va dir que el CIRH té molt bon laboratori. De moment tot correcte.

Forta-però-cansada: Molts ànims amb la eco espera maca. Es fa molt llarga però quan arribi el dia de la eco sortiras com en un núvol ja veurás. Per cert, la punció te la va fer ella també?


Ego: Se m'estan fent les setmanes com mesos. Tinc moltes ganes que passin aquestes dues setmanes, em revisin del legrat i em digui com continuar. Li vaig escriure però no m'ha contestat les preguntes específiques que li vaig fer. Estic una mica saturada i encara físicament em trobo molt rara (hinflada, punxades a la panxa, migranyes...). Però amb moltes ganes de saber com i quan podem continuar.

Una abraçada a totes
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dl. ago. 24, 2020 3:11 pm

Hola noies!!!!

Feia dies que no entrava i he vist molt moviment. M'alegro de veure que varies esteu en marxa de nou!!! Molts ànims a totes!!!

Núvol, a nivell de proves jo et recomanaria contactar amb una imunologa reproductiva. Nosaltres hem anat amb la Dra alecsandru d'ivi madrid, fent les consultes per skype i estem molt contents. Si mires per internet trobaràs molta info sobre aquesta doctora perquè és de les conegudes. També, com et diuen per aquí, penso que està bé fer-se la biòpsia endometrial.

Fortaperocansada, ànims amb la eco espera. Quan passa tornes a partir una mica per si tot continuarà bé. Penso que és inevitable, més els primers mesos i després de tot el que hem passat. Per això ens hem d'esforçar i intentar tenir pensaments positius per contrarrestar i poder gaudir l'embaràs, que ens ho mereixem.
Jo també porto encara medicació i si és cert que fa una mica de cosa... Ara estic pendent dels resultats d'una analítica per veure si la podem començar a baixar.
Tema ginecòleg farem seguretat social, però potser també fem alguna visita amb privat (encara estem mirant quin) perquè avui he tingut la primera visita amb la llevadora i resulta que no deixen entrar la parella. I en principi a les visites al ginecòleg i ecografies tampoc...

Ocaterina que tal? Saps alguna cosa més?

Ulupika, benvinguda!! Una abraçada a totes!!!
Avatar de l’usuari
Nunik
:: granota
:: granota
Entrades: 227
Membre des de: ds. gen. 03, 2015 9:54 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nunik » dl. ago. 24, 2020 3:33 pm

Bona tarda noies!!

Quan de moviment!! >.-<: Com aneu? Jo he aprofitat el finde per desconectar

Jo tema cliniques no tinc gaire idea, jo vaig a UEG Vic, jo estic molt contenta amb el Dr Carrera, que es amb el que vam aconseguir el nostre primer fill. I proves encara tinc menys idea jejeje aquests dies estic fent un màster, jo crec que podrien fer-nos més proves abans de començar... :-o00m

Elmer benvinguda, quin greu la teva història, molts ànims i a veure que us diu la doctora. Veig que esteu amb ganes de seguir, aixi que molts ànims i a per totes!!!

Núvol20 em sap molt molt greu aquesta beta negativa. sabies paraules, jo a vegades sento que esperant cites, proves i tractaments com que ens oblidem una mica de disfrutar del moment. Molta força, tart o d'hora totes aconseguirem el nostre somni!

Forta-peò-cansada enhorabona per aquesta segona beta que va pujant!!! :b-))) :b-))) Aisss si es que no deixem mai de patir eh, molts ànims amb aquesta ecoesepera, pensa en positiu!!!

Ocaterina així que tens 2 per fer biopsiar? Quantes esperes, mira no sabia que eren 15 dies pel resultat. Espero que surti tot molt bé i que la espera sigui lleu.

Ulukipa benvinguda! Em sap molt de greu aquesta beta negativa, tens tota la rao que aquesta situció desgasta molt i els embarassos proxims ni parlar-ne. Jo soc de Girona, però vaig a Vic, perquè les primeres inseminacions me les vaig fer a la clinica Girona, però ara el meu Dr ja no visita aquí, sé que ara s'han unit amb el Centre de Genetica Girona, però jo no hi tinc experiència...

Jo vaig fer la punció dissabte i molt bé, em feia una mica de respecte jejeje va ser super ràpid i el persona super maco, he estat el finde una mica xafada, però ara ja està. El que ens té una mica xof és el resultat de 14 folicles, 5 ovuls eren inmadurs, 2 més que no tenien bona pinta, 3 van degenerar per l'icsi i al final només tenim dos de fecundats :ufs: Semblava que com ja tenim un fill tot havia de ser molt fàcil, però no... ara a esperar a dimecres a veure si aquests dos arriben a blasto.

Ens llegim noies!!
4/11/16: Primera IA --> negativa
6/01/17: Segona IA--> beta positiva!!
12/09/17: Neix el nostre petitó
Setembre '19 - febrer '20: 3 IA negatives
Agost '20: 1a FIV --> no aconseguim cap blasto
Octubre '20: 2a FIV --> 1 blasto
Núvol20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. gen. 04, 2020 4:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Núvol20 » dt. ago. 25, 2020 7:57 am

Bones!

Gala84: moltíssimes gràcies per tota la info que ens has aportat. Deu n'hi do! Nosaltres també hem demanat hora a Gravida, amb qui vas? Ah! tens referències dels seus laboratoris? A nosaltres ens van parlar bé d'un tal Dr. Gris i tot i que la visita no és gratuïta amb ell en concret, ens hem animat a què valori el nostre cas. Ja ens aniràs explicant què tal l'experiència allà. Respecte al tractament amb intralípids, no et puc ajudar. Ànims amb l'inici de l'estimulació!

Forta-però-cansada: merci! Un parell de dubtes, per què serveix l'histerosapingografia i la biòpsia de l'endometri? Té alguna cosa a veure amb el tema de l'endometriosi? Perquè aquest darrer tema és un altra de les coses que em tenen amb la mosca sota el nas. Sempre he tingut les regles molt doloroses, fins i tot d'acabar a urgències. Però sempre m'acaben dient que tinc l'úter molt bonic, etc. (ja ho diuen, l'important és la bellesa interior jajaja) A banda, d'ecos 3D que la Dra. Peñarrubia es va prendre el seu temps al fer-me quan l'hi vaig comentar. Però no m'han fet cap més prova. No ho sé. En tot cas, moltíssims ànims amb "l'ecoespera". Pel que fa al tema de l'angoixa, que jo n'he patit però molt abans d'aquests temes de RA, només et puc aconsellar el que em deia el meu súper psico, que entrenés la ment intentant marcar i centrar-me en reptes petits i "postergar" els pensaments anticipatoris i recurrents. Per exemple, una manera de fer-ho és que quan apareixen, pensar: "després ho penso" ara toca, per exemple, planificar x cosa o la tasca o cosa que hagis de fer. El pensament torna, fas el mateix exercici, "ja ho penso després". Al final, te'n vas a dormir i "quasi" no ho has pensat. Bé, no sé si m'explico. Va bé, no surt a la primera, és un entrenament, però funciona per qualsevol cosa que et passi pel cap i et preocupi. Hi ha més exercicis també. En fi bonica, una súper abraçada!

Elmer: molta força! Entenc perfectament les ganes i la necessitat que tens de poder "tancar" aquest capítol. Tot i que el meu cas va ser "lleu", de l'embaràs ectòpic no vaig poder fer net en tots els sentits, dol inclòs, cosa de la que se'n parla massa poc per cert, fins als dos mesos i pico que em van donar l'alta. Va ser dur. Molta força, i si necessites res, ja saps.

Ones: gràcies! m'anoto el nom de la doctora i investigo! I a gaudir del teu embaràs! :love:

Nunik: punció feta= una etapa menys! espero que aquests dos embrionets arribin a súper blastos! :love: una abraçada!

Ego: vaig fent. Ja fa dies que he començat a preparar classes (sóc coordi i profe de 4t d'ESO) i estic força motivada refent materials i preveient que tot allò que faci, ho puguin seguir des de casa (per si de cas), aviam què ens explica avui el conseller...(no comments)

Pel que fa a les proves, moltes gràcies a totes! Ja tenim hora aquesta setmana al CIMAB amb el Dr. Garcia Peiró i ja l'hi hem enviat el nostre dossier infomatiu, jejeje. Dimecres també tenim hora a la Dexeus, visita gratuïta, pensava que ens cobrarien, però no. Ens atendrà la Dra. Devesa. He estat investigant i algunes noies diuen que pot arribar a ser una mica seca. Espero que no ho sigui massa perquè una de dos, o foto un drama o me la menjo a la consulta. Al setembre tenim hora a Gravida, amb el Dr. que abans he esmentat i, finalment, també al CRA amb el seu director, el Dr. Julio Herrero (també visita gratuïta) Teniu alguna referència d'aquests/es doctors/es?

I res més! Seeeempre m'acabo enrotllant! Seguim! :--/) :()()::::
Gala84
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dg. gen. 12, 2020 6:41 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gala84 » dt. ago. 25, 2020 12:46 pm

Hola!

Núvol20: doncs vaig amb la dra. Gomila i la dra. Rojas pel tractament immunològic. La gine de la meva germana li va recomanar per a mi tant la Rojas com la Galindo i llavors pel fòrum vaig conèixer una noia amb un historial similar al meu que hi havia anat i en vaig parlar amb ella. A més, era el centre que tenia en ment preguntar en cas que a l'IVI no ho veiéssim clar. El dr. Garcia Peiró també ens va parlar d'ells perquè és un dels centres que fan servir el Fertile Xip i això ho necessitem sí o sí. El que ens ha fet canviar de centre, a banda del tracte de la gine, és que no veiem clar el tractament immunològic que ens proposaven. Ens deien que en cas de tenir un 4rt avortament ens donarien Neupogen, però no ens ho van explicar gens bé i no em va agradar que preveiessin d'entrada un 4rt avortament. Vull dir que si ha de passar, que m'ho receptin ja. En fi, és un medicament una mica delicat perquè podria provocar leucèmia, però les dosis que et prens són molt petites i et fan controls de globus blancs de manera periòdica i d'entrada no és perillós. El fet és que no ens va agradar el tracte ni les explicacions. La dra. Rojas, que sap de temes immunològics, ens va recomanar fer intralípids (és com un suero) perquè les NK em van sortir altes i va descartar el Neupogen. Ens han donat confiança i ho provarem. Del dr. Gris n'he sentit a parlar, però em pensava que era privat i visitava a Gravida o altres llocs... Buscant per internet, vaig veure que la dra. Gomila havia estat al seu equip. El proper dia li preguntaré... A veure quina impressió en tens d'ell i de l'altre doctor.

Ànims a totes!
Buscant des d'agost 17
1 trompa obstruïda
1/19: 1a FIV: 3 embrions
3/19: 1a TE: pèrdua 6 s
6/19: 2a TE: bioquímic
9/19: 2a FIV + DGP: 1 embrió
1/20: pèrdua 9 s
Ell: cadena fragmentació simple i doble :ufs: i HLAC C1C1. Jo: natural killers altes, HLAC C2C2 i kir AB
9/20: 3a FIV+Fertile Xip+DGP= 5 euploides
12/20: 1a eco, sentim batec
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Ulupika » dt. ago. 25, 2020 4:32 pm

Hola noies,

Núvol20: quin preu tenen les visites al CIMAB i quin és el temps d’espera? Ja ens explicaras com et va, jo també em faria totes les proves possibles abans d’un 3r intent.
A nosaltres quan vam començar el tractament vam fer aquesta pregunta al nostre metge, pq amb les IA no vam tenir cap resposta del motiu, ens va dir que si no hi havia implantació podia ser per tema genètic, i que és difícil de preveure, q de fet és un miracle quedar-se embarassada de manera natural (en general) perquè hi ha tantes coses que no poden anar bé que és difícil saber quina. Llavors quan no va anar bé no vam demanar els motius.
Amb aquesta darrera transferència com acabem el cicle em demanat visita per comentar els motius, hem anat avui i ens ha atès una altra metgessa, per sort, ens ha agradat molt, ha mirat més enllà i ens ha donat possibles “solucions”:
1. Pot ser que el meu cos no absorbeixi bé la progesterona, ens ha recomanat simular un cicle de transferència i fer-me analítiques per controlar nivells, si sortís baix quan fem la transferència enlloc d’òvuls m’hauria de punxar, diu que tot el tractament surt uns 600€ i que no ho cobreix la SS.
2. En aquest cicle simulat tb s’aprofitaria per fer control de l’endometri, perquè podria ser que no estigui receptiu en el moment de les transferències, em faran una biòpsia per veure també la flora vaginal i en funció dels resultats medicació. Aquestes proves surten per 1000€.
3. El Dolquine en el meu cas és necessari i creu que amb tot això hauria de funcionar. Creu que no cal més proves immunològiques pq amb Dolquine i Golimumab (medicació immunosupressora per la colitis) creu que tindré el sistema immune força controlat.
4. Descarta Fertile xip pq diu que la qualitat és bona i que amb IMSI ja anem bé.

Pel que fa a les proves d’immunologia a nosaltres ens les va demanar des d’un primer moment pq tinc tendència a tenir malalties autoimmunes, que recordi vam fer: KIR, HLA-C i les de cardiolipines (coagulació). La immunòloga d’IVI (Dra. Dieli) ens va dir q tot estava bé, excepte el IgG que sortia una mica alt, l’hematòleg ens ho va explicar millor i ens va dir que tinc molta activitat en el sistema immunitari i podria ser que això provoques les fallades d'implantació o el bioquímic, el meu cos no deixa que es pugui implantar. Desconec si hi ha més proves específiques.
Per cert, jo també sóc mestra, de primària, estarem entretingudes aquest setembre :miko:

Gala84: gràcies pels consells, tinc la mosca sota el nas amb això de l’endometriosi, a l’estimulació el metge em va dir que podia tenir endometriosi perquè va veure un òvul molt gran i podia ser un endometrioma, però quan em van fer la punció la Dra q me la va fer en la eco següent em va dir que no, perquè havia reduït la mida i que si ho fos no ho hauria fet, però tinc les regles una mica doloroses i alguns símptomes. He visitat 3 metges per descartar-ho i tots diuen que tot està bé. A IVI em van fer una eco 3d i histerosalpingografia i tot correcte. No sé si hi ha més proves per detectar-ho, avui a la visita ho he tornat a comentar, m’ha fet una eco i confirma que tot està bé.
Per cert que ès això del Natural killers i quines proves s’han de fer? Preus?

Molta sort amb el nou cicle que comences!

Forta-pero-cansada: enhorabona per aquest embaràs! Molts d’anims amb l’ecoespera, sé que es difícil però intenta pensar en positiu i gaudir d’aquest moment, has aconseguit un pas més i això és motiu de celebració. Netflix et pot ajudar amb aquest mig confinament ;)
Elmer: gràcies per la recomanació, el 2 de setembre tenim visita online amb la Dra Castro. Molts d’ànims i a cuidar-te molt, jo porto 3 mesos hormonada a tope per les transfers i encara no acabo de fer net dels efectes secundaris, es fa molt pesat i m’imagino que encara més en la teva situació.
Nunik: molts d’ànims amb aquesta espera! Esperem que aquests blastos evolucionin bé.

Moltes gràcies a totes per la benvinguda, avui estem una mica més motivats amb això de la progesterona i estudi de l’endometri, igualment la setmana que ve farem visita online amb CIRH per tenir un altre punt de vista. Avui m’he fet el fons d’ull pel Dolquine i tot correcte.
Llegint-vos tb em ronda pel cap el tema de natural killers, dilluns que tenim visita amb l’hematoleg li preguntaré que en pensa.
Amb totes les proves i Dolquine suposo que no podrem començar cicle fins novembre, es fa llarg tot plegat, fa un any al novembre estava amb la darrera IA.

Una abraçada a totes i molts d’anims!
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
Elmer
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dj. ago. 20, 2020 6:27 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Elmer » dt. ago. 25, 2020 11:18 pm

Bona nit!!
Ulupika, l'any passat al novembre també estava amb la darrera IA jeje. Bones noticies, no? quin bon estudi et faran, almenys que desartin cosetes.

Núvol20,; ostres!! un ectópic déu-n'hi-do. I tota la raó, se'n parla molt poc del tema avortaments i la càrrega psicológica que es porta (no puc imaginar les que porteu tants a les vostres esquenes), quan es parla del tema hi ha un canvi de tema immediat...A la meva mútua entra psicóleg i potser de cara a la propera transer m'ho plantejo. El que sí unes sesions d'acupuntura que em deixen ben relaxadeta.

Nunik, com vas? recuperada de la punció?

Salutacions a totes
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Ulupika » dc. ago. 26, 2020 10:14 am

Bon dia,

Elmer, quina coincidencia amb això de la IA!

Jo des de que vaig començar amb aquesta aventura que vaig amb psicòleg de la mútua i la veritat q em va molt bé. Vaig fer algunes sessions de acupuntura però no em va acabar de convèncer.

I tema avortaments encara és molt tabú, aquest estiu vaig fer un curs de pedagogia sistèmica i allà vam parlar sobre aquest tema. Ens va recomanar el llibre "Las voces olvidadas" que parla sobre aquest tema.
Jo amb el bioquímic vaig fer un petit ritual per acomiadar-me pq ho vaig sentir així, em va donar molta pau fer-ho.

Anem parlant!
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
Gala84
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dg. gen. 12, 2020 6:41 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gala84 » dc. ago. 26, 2020 11:09 am

Hola a totes!

Ulupika: que bé que hagin decidit fer-te més proves! Jo de proves d'endometriosi no hi entenc, perquè no en tinc, però sí que et puc dir que cada vegada que me n'he fet una i veig el resultat entenc perquè mai m'he quedat embarassada... Sí que és vertitat que tot val molts diners, però abans de fer un altre intent és important assegurar.

Les Natural Killers són les cèl·lules del sistema imunitari que defensen l'organisme de cèl·lules infectades o patogens. Diria que el KIR és el receptor d'aquestes cèl·lules. Hi ha immunòlegs que demanen l'estudi de les NK i del KIR, però n'hi ha d'altres que només miren el KIR. A l'IVI, per exemple, la dra. Dieli em va dir que no li interessaven quantes cèl·lules NK tenia sinó com actuen els seus receptors. Al gener, desesperada després del 3r avortament, vaig demanar hora amb la immunòloga Sílvia Sánchez Ramon de Madrid i en el paper de les analítiques que em van enviar també em demanava les NK (al final no em vaig visitar amb ella). Vull dir que era una cosa que sabia que existia i que a Gravida ho miraven, i quan hi vaig anar ara amb els resultats de totes les proves em van dir que només em faltava mirar això i em van convèncer que era important. I com que ens fa por deixar-nos alguna cosa per mirar i que, per això, no vagi bé, doncs ho hem mirat. Són analítques de sang que envien a un laboratori de Chicago. Van analitzar les NK i les citoquines (que tampoc no sé molt bé que són però hi tenen relació). M'han sortit tres paràmetres en vermelll, per sobre dels barems normals, i, pel que vaig entendre, el meu sistema imunitari produeix més inflamació del normal, cosa que podria atacar l'embrió. Per la qual cosa, la doctora m'ha recomanat el tractament amb intralípids (per baixar la inflamació) i fer una dieta estricta sense gluten a partir del moment que ella em digui (ara ja he començat a abandonar-lo), perquè el gluten també provoca inflamació. El preu de les analítiques són 690 euros i hauré de repetir-ne una part i pagar la meitat abans de la transfer per comprovar que hagi baixat la inflamació, si no, m'ha dit que no em faria la transfer.

No sé si ho he explicat gaire bé, perquè jo mateixa em perdo amb tot això, però com que vaig veure la doctora tan segura amb això de les NK, doncs me l'he cregut. Necessito poder-hi confiar.
Buscant des d'agost 17
1 trompa obstruïda
1/19: 1a FIV: 3 embrions
3/19: 1a TE: pèrdua 6 s
6/19: 2a TE: bioquímic
9/19: 2a FIV + DGP: 1 embrió
1/20: pèrdua 9 s
Ell: cadena fragmentació simple i doble :ufs: i HLAC C1C1. Jo: natural killers altes, HLAC C2C2 i kir AB
9/20: 3a FIV+Fertile Xip+DGP= 5 euploides
12/20: 1a eco, sentim batec
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Ulupika » dj. ago. 27, 2020 7:09 am

Bon dia,

Moltíssimes gràcies per la info Gala84, t'has explicat super bé, ho tindré en compte, primer em faré les altres proves i segons com surtin insistiré per aquesta.
Això de les citoquines em sona per la colitis ulcerosa, jo fa 3 anys q menjo sense gluten, algun dia faig alguna excepció però procuro no menjar-ne per evitar tenir brot de la malaltia. Durant una temporada vaig fer la dieta AIP que consisteix a eliminar aliments inflamatoris, anava amb un psiconeuroimmunòleg i m'ho va recomanar. T'ho dic per si t'interessa.

Ànims, fas molt bé en creure-hi, el més important és tenir confiança en allò que fem.
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
rakele
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 76
Membre des de: dg. set. 01, 2019 11:19 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: rakele » dj. ago. 27, 2020 7:31 am

Hola boniques!

Fa dos mesos que no escric (necessitava retirada i relax), i veig moltes cares noves per aqui!! hola a totes!! m'aniré posant al dia.

Jo ara començo cicle (ahir em va venir la regla) per fer transferència. Només ens queda un embrió i hem decidit fer-ho per cicle natural, bé, només amb ovitrelle i suposo que la progesterona no me l'estalviaré tampoc... Algú hi té experiència? és millor així que per terapia substitutiva? a mi la veritat és que prendre tantes hormones no m'agrada i la Meriestra no em feia massa gracia..així que ho prefereixo d'aquesta manera, espero que vagi bé perquè sino haurem de tornar a començar i no se si tindré forçes. D'aqui un mes faig 38 anys, portem 4 IA fallides per SS i una transferència de FIV fallida a Institut Marquès. Ara anem a provar amb el segon embrionet (blasto) que vam aconseguir a veure si aquesta és la bona. Ah, teòricament ja tinc l'endometritis curada.. he estat prenent antibiòtic i ibuprofeno..

Molts petons i ànims a totes en tot! anem parlant!
Buscant des de 12/2017
Jo 38 i ell 44
4 IA per SS 09/2019 - 02/2020
1a FIV 06/2020 -> 7 madurs- 6 embr- 2 blastos :ufs:
Ell: COMET: fragm simple 44% doble 80%
2a FIV 2/2021 -> 15 òvuls madurs -> 12 embrions -> 6 blastos!!!
4 passen DGP i 2 es congelen sense analitzar
16/04 transfer 1 embrió! :love:- BETA POSITIVA!
Avatar de l’usuari
Nunik
:: granota
:: granota
Entrades: 227
Membre des de: ds. gen. 03, 2015 9:54 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nunik » dj. ago. 27, 2020 2:55 pm

Bona tarda noies!!

Com aneu?

Rakele jo no tinc ni idea del cicle natural per la transferencia, encara no hi he arribat a aquest punt jejejeje esperem que aquest embrionet s'agafi ben fort!!

Ulupika jo tambe porto 6 mesos menjant sense gluten ni histamina, que no se si serveix de gaire però he perdut 7 kg i tinc la pell atopica controlada, aixi que... jejejjee per provar que no quedi :ok:

Gala84 m'encanta tot el que ens expliques i la de coses que aprenc per aquest forum, espero que et vagi be el tractament!!

Núvol20 com t'han anat les visites que tenies aquesta setmana?

Jo segueixo esperant, dimecres ens van dir que hi havia un embrió que tirava endavant però que anava lent. I aquest matí m'han dit que no acabava de arribar a blasto, que el portarien fins a dia 7, a veure que tal... a algu li ha passat aixo que li portin algun embrio fins a dia 7? Jo no ho havia sentit mai... jo ja no tinc gaires esperances...
I ahir tambe vaig tenir visita de control amb el gine i tinc varios folicles residuals enormes i ens va explicar unaa mica lo de la mala qualitat dels :-()-) meus ovuls i que aixo explicava perqué no funcionaven les inseminacions. Vaia que avui estic una mica xof, a veure que ens diuen dema...
Perdoneu per la desfogada...

A seguir lluitant noies!!!
4/11/16: Primera IA --> negativa
6/01/17: Segona IA--> beta positiva!!
12/09/17: Neix el nostre petitó
Setembre '19 - febrer '20: 3 IA negatives
Agost '20: 1a FIV --> no aconseguim cap blasto
Octubre '20: 2a FIV --> 1 blasto
Honey
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. jul. 06, 2020 8:51 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Honey » dj. ago. 27, 2020 8:52 pm

Holaaa

Albeta1989 gràcies per la info sobre la prova de cadena... et puc preguntar pq us la van demanar?? La meva parella té el seminograma malament, potser ens la demanin...


Benvingudes les noves i molts ànims a tothom!!!


Ego: pendent a q l’ andròleg visiti la meva parella amb resultat del segon seminograma... nose què més ens poden dir... tinc ganes de començar,seria el primer tractament i ens han dit q hauria de ser fiv icsi..
A vosltres algun metge us ha recomenat algun suplement alimentari pels homes???


Gràcieeess
Núvol20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. gen. 04, 2020 4:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Núvol20 » dv. ago. 28, 2020 6:35 pm

Bones noies!

Ulupika: la visita al CIMAB ens la van donar molt ràpid. Aquest dilluns vam trucar i ahir la vam tenir per skype amb el Dr. Peiró. Abans ens va fer enviar per correu electrònic tot el nostre historial per poder-se'l estudiar. La visita val 50 euros. Ànims amb les proves!

Rakele: molts ànims amb la transferència del teu embrionet! No et puc ajudar amb això del cicle natural, de fet, també m'interessaria tenir informació. D'altra banda, com et van detectar l'edometritis? Una abraçada!

Nunik: ostres, em sap greu això que t'han dit de la qualitat dels òvuls. Exactament que te n'han explicat? (per saber el perquè ho veuen tant "obvi") Ara no recordo si en tel teu cas es van mirar la qualitat dels espermatozous...seria interessant, si no fos així, comentar-l'hi a la doctora.

Honey: la meva parella s'ha pres, com a suplement, el Seidiferty. Els seminogrames l'hi han sortit millor al cap del temps. L'andròleg també l'hi ha comentat que redueixi el cafè i cacao a 0 (però abans de les proves que l'hi faran) Que en begui de descafeinat (es veu que té efecte positius en 3 mesos de deixar-lo) I a mi el mateix en el cas de la teïna (efectes al mes i mig de no prendre'n)

Forta-però-cansada: com estàs i et trobes? Espero que estiguis bé! Ànims!

Ego: dimarts vam anar a demanar una segona opinió a Dexeus. La Doctora ens va dir que fins ara ens havien fet tot allò que estava indicat i que realment havia estat un "èxit" que tenint en compte els meus valors de FSH haguéssim pogut aconseguir un blasto a cada FIV i que un d'ells implantés encara que acabés en ectòpic. Ens va comentar una FIV per obtenir només un embrió realment és un cost, en tots els sentits, molt bèstia.

Aleshores, ens ha recomanat que ell anés a l'andròleg i que jo em fes una altra Eco 3D per veure això de l'endiometriosi, fer nous anàlisis generals i també de la FSH i fer una histeroscòpia diagnòstica. Ella creu que si tinc la FSH disparada com l'he tingut altres cops no tornaria pas a estimular-me per fer una FIV convencional perquè no responc bé, etc., etc. Si surt bé, ens ha dit de potser fer una tercera (buffff) Ara bé, ens ha comentat que si la FSH surt molt alta, provaria amb FIV cicle natural, que és menys costós en tots els sentits. Sinó funcionés ens ha dit que aleshores sí que passaria a ovo. Ah! no creu en proves d'immunologia, etc. No ho veia clar i creu que no està indicat en el meu cas. A saber!

Ja m'he fet els anàlisis i l'eco i m'han vist que possiblement tingui una adenomiosis moderada (explicaria els meus mals de regla) però encara no en tinc una valoració d'ella i no tinc massa clar com pot influir amb temes d'implantació embrionària.

Pel que fa a la visita del CIMAB, l'andròleg ens ha recomanat fer Fertile ship. Ens ha dit que és molt possible que ell tingui la cadena fragmentada (o com es digui) i que expliqui perquè els embrions a partir del 4t dia comencen anar lents perquè l'òvul intenta reparar els errors cromosomàtics de l'espermatozou i la no pot (aquest seria el resum) Ens ha comentat que si ens volem fer les proves per lliure cap problema, però que com coneix la nostra doctora de l'IVI ens ha recomanat que parlem amb ella i que l'hi expliquem el que ens ha dit ell. Es veu que la té en bastanta consideració. Si ens donés l'ok ens faríem les proves (i sinó, també jejeje) També ens ha recomanat Gravida, en concret, el Dr. Gris. I com ja teníem hora amb ell, doncs perfecte.

En conclusió, la setmana que ve tenim hora amb la nostra doctora per fer la valoració de la darrera FIV, l'hi passaré el resultat de l'eco, també consultaré això de fer un cicle natural i del Fertile ship. Aviam ella què opina i/o si a l'IVI ho fan. Si que sé, que ella abans ho feia al Clínic. Potser ens demana altres proves, ni idea.

En fi, deu n'hi do quan ens hi posem...ara tinc més dubtes que abans. Aviam si alguna em podeu dir alguna cosa al respecte:

- Alguna amb adenomiosis que em pugui explicar com se l'hi ha solucionat i si l'hi ha influït en el seu tractament?

- Algú que hagi fet o que conegui algú que l'hi hagi anat bé (o malament) un cicle natural amb 0 o poquíssima medicació?

- Finalment, tema histeroscòpia? Les que us les heu fet, exactament, per a què us ha servit? (em fa una miqueta de respecte)

I "res" més, anem parlant! (i aprenent, hi ha moltes coses que ni hagués preguntat si no arriba a ser perquè posem les coses en comú en aquest fòrum) Una abraçada ben forta! :love:

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 10 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::