♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dj. ago. 06, 2020 4:22 pm

:--/)

Holaaaa nenes com esteu?

Jo venía súper positiva i avui m'he tornat a enfonsar una miqueta. M'he assabentat d'un doble embaràs d'una ex companya de feina, ella i la seva germana per segona vegada s'han prenyat juntes!!!!
I una altre ahir m'ho va dir...
No paren de créixer panxus al voltant i em sento decebuda, no vull posar a ningú en el meu plan negatiu pq sé que trobarem panxus al final i tot es un camí amb un creixement personal... Blablabla... Pero resum, aquest estiu esperava estar prenyi i no. Si no lluito contra mi mateixa i aquests pensaments, malament vaig! :ufs:

Per acabar d'adobar-ho, la setmana q ve el nayado està a Tarragona i jo a Barcelona, faré puja i baixa pero no tots els dies ... així que ja veurem si trobem moments per fer deures...

Sento el modo ego... Aviam si agafem ja totes vacances i ens relaxem i :-()) ! !!
Imatge Imatge
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Sine88 » dv. ago. 07, 2020 9:03 am

Bon dia nenes! Divendres per fiii!!! >.-<:

Nayade no et fiquis tanta pressió, al final si tu estàs a Bcn i el Nayado a Tgn ja saps que serà més dificil, doncs a intentar portar-ho de la millor manera possible. Àniiims!!!

Elantris si fem cas a la teoria (JA JA JA) amb aquests dies seria més que probable fer diana... així que, carpe diem, a esperar.

Ego: jo estic a dia 25 del cicle, cap novetat, només que començaria a fer-me TE ja, jajaja Tinc molt mal de pits, però crec que és com cada mes la veritat, aix, estic en desespero TOTAL.

Res noies, a disfrutar del cap de setmana!!! :***:
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Miri27 » ds. ago. 08, 2020 9:01 am

Hola guapesss! Com aneu? Jo desconnectada amb les vacances, la veritat...mha anat molt bé! Deixar de pensar en la feina, en panxus, en el dia a dia.... estava molt cansada mentalment i estic trobant l'equilibri.... Bé, sol i platja, cervesetes, tranquilitat i menjar bé.... ajuda molt!!! juasjuas!

Nayade!!! vinga va, no et posis tanta presió! Sé que és dificil eh? però deixa que tot flueixi i estigues tranqui, i quan menys tho esperis passarà! Disfruta de la nena, encara és petita i et necessita al 100%. Jo també tinc panxes al voltant, i has de viure amb això i quan tu tenies panxu, segur que hi havia gent que pensava el que tu, i no n'eres conscient. Doncs això, flueix i viu cada moment!!

Sine88, desespero total!

Jo molt tranqui, acabant W! només estem la setmana que ve 2 dies a casa, just quan ovulo, així que ja he avisat al maromo, que ens ho juguem a 2 dies!

petonets i bones vacancessss :--/)
Avatar de l’usuari
Sandruky
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 500
Membre des de: dv. oct. 14, 2011 6:14 pm

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Sandruky » ds. ago. 08, 2020 9:49 am

Bon dia boniques :content:

Xap...benvinguda! Em sap greu que hagis tingut 2 avortaments. Espero que aviat :-()) Que bé al camping! Nosaltres aquest any com la gosseta és petita no hem anat de vacances, l'any vinent el camping és un lloc xulo per als nens :ok: Jo només vaig fer test d'ovulació amb el primer embaràs. Si no recordo malament és quan la ratlleta del test és més forta que la de control.

Yop, suposo q et refereixes a mi. No estiguis angoixada (que sé q és fàcil dir-ho jeje). En el meu cas va ser un embaràs sense embrió. Amb el meu fill vam anar massa d'hora (vam pecar de novatos jeje) i ens van dir que només es veia el sac. Vam tornar i allà estava el cigronet : lasito : Ja havia escoltat lo de la maca, diuen que va bé! Jo només prec l'àcid fòlic (natalben preconceptiu) i aquarius (diuen q després de l'ovulació va bé per a la implantació :-) )

Miri, aix la warry!!! ara agafar forces per la SW :p-) i felicitats als teus cunyats per partida doble >.-<: Que bé que estiguis gaudint de les holidays >.-<:

Elantris, benvinguda! a mi també em passa amb l'àcid fòlic... ara he establert rutina..després d'esmorzar el prenc. Sort en la cerca! No et preocupis per les vegades que heu fet deures..pensa que els bitxitos aguanten dintre del cos i si vau fer el dia abans i el d'ovulació està molt bé!

Sine88. Ja de vacances oi? Ai que el dilluns ja és aquí! Creuem els dits i ànims amb el desespero! :love: Ets com jo, estic a dia 26 de cicle i em faria ja test jejeje

Mònica90. com va anar la visita al gine?? ja ens explicaràs :ok:

Náyade, aiss entenc que estiguis així...però el teu moment arribarà i segur que serà ben especial. Ara a gaudir d'aquests dies i ja veuràs que ben aviat tens sorpresa :-())

Moment ego... la meva DNW és el dimecres 12 (segons una app que tinc). Tampoc sé si comptar a partir del dia que vaig tenir avortament, estic feta una embolic. Total, que ahir al eixugar-me va sortir fluxe amb un filet de sang, i avui com un tacat rosat. No sé, sempre q em ve la regla taco dies abans, no sé si serà això... així que m'afegeixo al desespero. Avui m'arriben test que he demanat a Amazon i em costarà esperar-me, sóc molt impacient :-D

Ànims i petonets a totes!!
Imatge

Imatge


6/10/12: Arribes a les nostres vides.T'estimem Aleix! :content:
13/12/15Arriba la patufeta Laia :love:
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Sine88 » dt. ago. 11, 2020 4:18 pm

Hola noies :--/)

Ja estic amb tacats previs a la W, els presentiments eren els mateixos de cada més :-:) així que res, de cara a setembre. Estic cansada i trista, tornar a passar pel mateix de cada mes em fa tanta mandra...suposo que és el dia, que demà ja ho veuré tot millor però em fa ràbia.

Sandruky, alguna novetat!!? Dona’ns alguna alegria siusplau!!!
Xap
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 10:51 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Xap » dt. ago. 11, 2020 11:12 pm

Hola guapes,
Sine molts ànims, segur que d'aquí uns dies estas millor, és normal sentirte així, aquí estem totes per tirar endavant :-()-)

Nayade com va la Sw?

I aquest desespero?? Ja t'has fet el test o és dora encara? Informa'ns quan sàpigues.

No sabia el que comenteu de l'aquarius, doncs demà en demano un!
Aquest mes això dels test no.m'ha funcionat. Vem fer deures quan estavem a la platja però perquè vem voler, no crec que fos l'ovulació. Desprès hem anat a la montanya i tanta excursió ens deixa fets pols amb ganes de dormir...els tests mai han marcat la linia més forta que la de control..no sé massa com pendre-m'ho...és possible que no ovuli? La regla la tinc cada mes, entenc que ovular ovulo..en fi que no tinc masses esperances en haver encertat...doncs a setembre anirem. Fins l'octubre no tindrem els resultats d'un superanalisis que ens van fer.
Apa ànims a totes!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dc. ago. 12, 2020 10:21 am

Hola. Boniques!

Com van els desesperos, warrys, sexy weeks??

Estic una mica out pq volia desconnectar una mica de tot això pq ja sabeu q estava una mica de baixon.
Ara en dos dies agafa vacances, acabaré la sw com pugui i a descansar i desconectar que quan torni l1 de setembre ja será al meu lloc nou de treball i encara he dassimilar tant canvi. Aviam com va tot.

Porto un parell de dies fent TO i de moment negatiu, encara que ahir va marcar més.
Aquest més es com que no tinc moltes esperances, no podrem fer gaires deures pq estarem mig separats aquests dies i com marxen al càmping tampoc tinc clar com ho farem si la nena ens deixarà etc...

Ús desitjo a totes unes panxus ben precioses aquest mes!!! :cnena: :cnen:
Imatge Imatge
Mònica90
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dg. maig 31, 2020 10:29 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Mònica90 » dj. ago. 13, 2020 9:18 am

Boniques,
Com van les vacances? Les warry s? Desesperos? Etc.

Nosaltres ahir vam tornar d’estar uns dies amb amics... i el dimarts era dia d’ovulacio... així que aquest mes em pogut fer pocs deures...
dijous passat vaig anar el ginecòleg i em va dir que les analítiques estaven un xic alterades (no recordo els noms però hi ha una hormona que ha d’estar més alta que l’altre i era el revés). Em va dir que deixes passa l’estiu i després em demanava hora per un ginecòleg de reproducció assistida per fer-nos mes proves. El meu home (enfadat perquè no el deixen entrar enlloc) creu que es molt aviat... i no entén massa perquè ens i envien i no fan mes controls del meu úter...
Realment l’avortament va ser el febrer i poder si es aviat... també som joves però si ens deriven allà i anirem a principis octubre que tenim visita. A mi em preocupa que si ens deriven tant aviat sigui perquè això de l’hormona sigui mes greu de la importància que li donem...
De moment nosaltres continuarem fent deures a veure si tenim sort!

Gaudiu molt de l’estiu i les vacances! Aquest mes que estarem mes relaxades serà el nostre!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dj. ago. 13, 2020 1:40 pm

:--/)

Mònica no defalleu!!! Doneuli al tema tot el que pogueu i recordem que només cal un polvo per prenyarse <:-<
Lo de les hormones ni idea, com que teniu marge fins a l'octubre aneu fent deures i que sigui el q hagi de ser!! Ja sabeu que en el temps de descompte moltíssima gent es queda :-())

Ego. Ahir TO+ molt positiu, fem deures i avui em torna a sortir positiu. Com pot ser? El mes passat va ser igual dos dies seguits el TO+, ... Bueno sigui com sigui avui no hi ha deures pq ell esta a tgn i jo a bcnbcn :ufs:
Aviam si demà rematem i cap al càmping hi falta gent! A relaxarme i no pensar i només centrarme en gaudir de l'avui i de l'ara!!!!!!
No tinc gaires esperances pq no ens hem posat súper en serio com altres mesos que no deixaven passar ni un día prácticament sense sexe... Pero vaja que mai se sap. Més que res no pensar gaire i el capde del 29-30 aviam si mha baixat siko fer TE i descartar i començar el 31 al nou lloc d treball amb un aire diferent tant sigui si com no!

Un peto a totes, espero que tingueu molta sort ..::··
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Sandruky
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 500
Membre des de: dv. oct. 14, 2011 6:14 pm

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Sandruky » dj. ago. 13, 2020 6:06 pm

Bona tarda noies :--/)

Sine88...sento l'arribada de la warry! Aixx! Ànims :love:

Náyade...el q dius del TO positiu 2 vegades, potser un està un miqueta més marcat? Si vas fer deures, creuem els dits!!

Monica, seguiu provant! Mai se sap :-()) no et desanimis :ok:

Ego. Dilluns em va baixar...vaig estar tot el cap de setmana amb tacats i pensant q era implantació. Realment teníem poques probabilitats pq va ser tot precipitat. Aq warry ha vingut amb força pq normalment al 4rt dia no taco i encara estic a tope ?-) He comprat TO x internet i aniré provant setmana vinent. S'ha de fer a la mateixa hora oi?

Molta sort a totes! :content:
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dj. ago. 13, 2020 6:52 pm

Sento les W sine88 i Sandruky. Sempre fa rabia encara q sabem q hi han poques possibilitats aquell mes, fot igual :ufs:
Pensaments positius, ja queda un mes menys pel positiu!!!! </;-)

Ego. Si, va sortir mes marcat ahir i avui es lleugerament més fort que la línia de control. Així que bueno... Avui no puc rematar, la suerte está echada!
Els TO crec que es fan de 14 a 20h més o menys i cada día mateix hora aprox.

El que si tinc ahir i avui es dolor de W bastant heavy, una sensació d'inflor rara i ovari esquerra fa mal.
He estat llegint que es ovulació pero que no vol dir que en aquella día el sexe serveixi, pq potser es millor fer-ho abans... Jo només tinc dos dies els deures fets... cD11 i cd13.. Y TO+ cd13 i cd14...
En fi que sigui el que hagi de ser....

Aviam si alguna canta panxuuu!!! Ja són gairebé a meitat de mes!!!!

:--/)
Imatge Imatge
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Miri27 » dj. ago. 13, 2020 10:57 pm

Hola a totes!
Realment el mes de vacances és difícil passar per aquí! Quina jefa més sosa que soc! Diría que us he afegit a totes i no mhe descuidat a ningú! Si no, digueu-mho!!

Veig moltes W per aquí... aixxxx em sap greu, però no defalliu! agost és un més raro, relaxeu-vos, feu el que pogueu i al setembre amb la rutina, ja recupereu!

Nayade: si tens aquest mal és ovulació, a mi també em passa. Els bitxitos aguanten 3 dies o sigui que pots haver encertat!! nonpateixis!

Sandruky, jo també més d'una vegada he pensat que els tacats eren implantació i després res... en fi!

Monica90, a veure aquestes analítiques i que us diuen.... vosaltres aneu provant!!!

Sine88, com estàs? millor d'ànims??

Xap! seguiu provant i a veure aquests anàlisis!

EGO: Doncs ja vam tornar de Mallorca i ara estem a l'empordà! Només dimarts dormiem a casa i és quan vam fer deures, només un dia i sense saber si he ovulat (no tinc TO). Traducció: si l'encertem serà un miracle!! jajajja. En fi... al setembre serà més en serio i si no, crec que ens anirem plantejant de deixar-ho estar... a l'octubre ja en faig 43 i crec que ja és massa difícil aconseguir un embaràs de manera natural. En fi...

petons a totes!!
mar_ia
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dc. set. 26, 2018 8:17 pm

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: mar_ia » dv. ago. 14, 2020 11:09 am

Hola boniques!
Com esteu? Per desgràcia no sóc nova al fòrum però sí que he estat molts mesos gairebé un any). Us ho explico en un resum de tot plegat...

Desitjo que aquest mes i amb les vacances i relax hi hagi moltes panxus! >.-<:


Edat: 33, 36 ell
Fills: cap
Cicles de cerca: molts... però el primer després de l'histeroscopia
DNW: 26/08
Altres: juliol 2018 comencem la recerca. Setembre TE+, octubre no creix, novembre avortament diferit i legrat. Juny 2019 TE+, 5 setmanes i avortament bioquímic. Octubre TE+, 5 setmanes i avortament bioquímic. Novembre proves i cariotips i tot perfecte.Desembre TE+ 6 setmanes i avortament + legrat.
Gener 2020 sagnat molt bèstia coincidint amb la W i una taca a l'endometri sospitosa. Febrer biopsia i la taca és un pòlip... histeroscopia programada per l'abril però arriba el maleït bitxo... Juliol histeroscopia i agost tenim l'alta per tornar a la recerca.

Un petonàs a totes i que tingueu molt bones vacances
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dv. ago. 14, 2020 12:15 pm

:--/)

Miri no defalleixis qualsevol día d'aquests et trobes amb el +!!!! L'edat es només un número!!! Un peto gran!!!!

Mar_ia ostres quina historia! Em sap molt greu totes aquestes pèrdues... I a sobre Heu hagut d'esperar moltíssim amb el maleït bitxo!!! Quin greu!!! Pero ja esta tot ok... ara si que si!!! El teu proper petit s'ha de quedar amb tu! Moltíssima sort!!!

Ego. Res a comentar, avui per fi agafo vacances >.-<: :b-))) :p-) :()()::::
Com que ja està tot fet, només em queda desesperar el millor que pugui i apaaa! Un cicle menys pel +!!!!

Petonets a totes i bones recerques!! ..::··
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: yop » dc. ago. 19, 2020 2:10 am

Bona nit noies!!
Miri crec que ja us vaig explicar que amb el meu primer fill jo tenia 21 vaig trucar a ma mare per dir-li que estava embaraçada i que em va respondre, doncs crec q jo també! Ella tenia 42. Així que la edad influeix però hi ha possibilitats!! Ànims!

Nayade si has fet feina el dia del primer positiu i el dia posterior del segon positiu ja has fet bé la feina. A mí també em donaven 2 dies seguits les tires de ovulació super positives. I a sobre t'ha coincidit amb mal de la ovulació.. has fet deures cuan tocava!!

Sento les W noies!!

Jo aquest matí vaig a la primera visita comadrona, pero vamos que ja Ho sap tothom que mà vist,mare, sogra, germanes i una amiga, espero que estigui tot be, pq faig un panxot de 4 mesos. ( És imposible amagar-ho).
Als meus sogres com us vaig dir Casí els dóna un patatus jajaja. Fins que el meu home els va callar la boca dienlis que l'havíem buscat. Al dia següent la sogra em deia quins noms li agradaven i tot. Però de primer pensava que els donava algo!!

Ànims que jo el mes que menys veia posible, amb la casa plena de gent, operacions, exàmens etc. Aquell va ser el més.
Xap
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 10:51 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Xap » dc. ago. 19, 2020 4:08 pm

Benvinguda mar-ia,
Jo intento pensar que no sempre es pot tenir mala sort i que aviat hem de tenir la bona així que ànims mar-ia i a totes!
Jo també me'ls aplico, m'ha vingut la regla bastant abans de lo que esperava...potser per això els tests no van marcar perquè a la platja crec que no en vaig fer i deuria ser quan tocava, per tant els deures els vem fer bé però tpoc hi ha hagut sort. Ja començo a pensar que potser sí que tinc algun problema de coagulació o algo..no sé..és que vaig treure teixit, no un coagul de sang. No sé si he tingut un altre abort o no, em va fer mal normal de regla, però no sé què carai era allò..en fi..és igual, casi que prefereixo no haver-me fet el test. Ja veieu, donar voltes és inevitable, cansa mes rere mes el mateix però bueno, en algun moment encertarem...sort a totes les del desespero.
mar_ia
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dc. set. 26, 2018 8:17 pm

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: mar_ia » ds. ago. 22, 2020 11:28 am

Com aneu? Alguna alegria aquesta setmana?

Miri, ja veuràs com arriba l'esperat positiu! Una persona propera es va quedar embarassada amb 44 anys i portava el DIU. Com diu la Náyade l'edat és un número.


EGO: Jo ja vaig cap a setembre... Dijous va aparèixer la W... 4-5 dies abans del que tocava. Després de gairebé un any sense ella m'ha vingut bastant forta i amb la calor i tot estic força xof, a veure si afluixa tot jejeje.
Punxetes84
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dt. ago. 29, 2017 6:50 pm

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Punxetes84 » ds. ago. 22, 2020 2:05 pm

Hola noies! :--/) Em presento, sóc la Punxetes 84, tinc una nena de 2 anys i 2 mesos, i per sorpresa la setmana passada m'havia de venir la W, just en plenes vacances i no va venir... han estat uns dies de molts nervis, xo finalment em vaig comprar un TE i com no podia ser d'altra manera va sortir super positiu! :ok: O sigui que a la primera PAM! No ho hauria dit mai. Dilluns demanaré hora a la llevadora i a començar el compte enrere.

Molta sort a totes!!!! Us aniré llegint >.-<:
31/05/2018 per fi ha arribat la nostra princeseta l'Aina :-)(-:
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Miri27 » ds. ago. 22, 2020 5:16 pm

Hola noies! Com va l'agost i les vacances? Passa molt ràpid, la veritat!

Gràcies per les vostres paraules, potser arribarà el positiu... o potser no! però ho seguirem intentant! Ara mateix en desespero, res diferent, mal de pits i res més.... ja veurem!! Ostres 44 anys amb Diu! això és gairebé un miracle!

Punxetes! Això és arribar i moldre! Que vagi molt bé l'embaràs!

Xap, kk la W aquesta.... segur que aviat arriba el dia del desitjat positiu! No ho dubtis!

Mar_ia. Aix aquesta W, quin pal... A veure si et trobes millor....vinga que al setembre, que tot comença, també nova oportunitat per fer diana!

Nayade, com vas tu?

De la resta de cercadores, com esteu?

Petons a totes!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ♡♡♡~~{{CERCADORES AGOST 2020}}~~♡♡♡

EntradaAutor: Náyade » dg. ago. 23, 2020 1:21 pm

Hola!!! :--/)
Estic out de vacances encara que ús vaig llegint.

Sento les W... Que nos quiten lo bailao i a pel següent!! :-()-)

Punxetes que bé!!!! Bon embaràs!!!! :-())

Ego. Res, 9 dies postovulacio i tots els símptomes i ningún alhora, suposo que el cap està fent de les seves altre cop... Dolor de pits, nàusees, molt cansament i son... crec que tampoc hem encertat aquest mes.
Estic en el plan, que no sé qué fer, vull embaràs i no vull deixar passar més temps pero tampoc vull parir a l'estiu,... Em plantejo deixar de cercar a l'octubre i novembre, després penso q estic boja i que he de seguir endavant.
Paranoias. Ara arriba setembre i treball nou, nous companys de feina q no conec, tornar a començar... A hores d'ara em feia ja gairebé de baixa per embaràs i el proper confinament me l'esperava a casa i no altre vegada al malson del covid... M'ho prenc com que m'ha fallat el plan i ja tot m'es igual....

No gaire positiva com veieu!!!

No obstant estic gaudint de les vacances i sobretot de la nena que está per menjar-sela!!!!

Espero q vosaltres bé i gaudint de les vacances!!!!

Petonssssa!!
Imatge Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::