❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dj. juny 11, 2020 3:30 pm

Hola boniquetes! Com esteu cercadores? Vinga ànims amunt que veig que Juny estem una mica calladetes!!!!!! Hem de cantar moltes panxus!!!!!! :-())

Escric mode PC així que guai, pq sempre faig modo soso mòbil

YOP Ostres quins cicles més extranys!! Jo tampoc entenc molt el tema dels TO, jo pensava quan surt TO+ es pq en 12-24h surt l'òvul, per lo tant pinxitos a dojo desde que veus el +. Després es veu que quan el TO és +, ja vas tard, has d'haver fet pinxito anteriorment... clar, entenc que els espermes aguanten 24-48h al cos, no? Pffff es una liada, la veritat. I tema tempes de veritat que no entenc ni fava, però vaja que qualsevol modificació de l'horari i demés segur que ho altera tot.
Molts ànims guapa!! Com vas amb el queixal?? Jo també m'he de treure el del seny, vaig tenir un super brot al gener i ara està la cosa calmada però ja em van dir que l'he de treure... pero amb tot el tema Covid s'ha complicat... espero q no em doni pel sac si em quedo prenyi!!
Aquest mes en general està essent una mica raro, a mi em passa que estava esperant amb candeletes que arribés la SW i prenyar-me ja de ja, i ara estic en plan paxorra que ahir ni ganes de pinxito tenia, estic rara... no sé.

Lalukis Guapa gràcies per seguir-nos!!!!!! Com estàs??? Espero que super bé!!! Ja ens vas explicant també com va la teva panxulina, que t'envegem molt i esperem en breus estar com tu!!

Mire20 Espero de debò que sigui un embaràs amb pèrdues!!! Molts ànims guapa!! Has tornat a fer TE? Alguna novetat?
Responent, si fos un bioquímic diria que no t'has desperar... potser serà una regla rara i prou. Esperem que això sigui parlar per parlar!!!!!

perdudapelmon Com me n'alegro que tot estigui bé!!!!!!!!!!!!!! Clar que siiiii!!!! Tu volies trobar problemes on no hi eren!!!! Aissss molts ànims!!!! Ja veuràs que en breus panxu al canto!!! A començar a tope amb els pinxitos a la SW!!!! :inthebed:

Miri27 6 dies per la W... millor dit per la no-W!!! Vinga, vaaaaa que has de ser la primera panxu del mes!!!!!

EGO No molt a explicar, vam inaugurar la SW el dimarts, a CD9. Com deia més a dalt, estava boja per començar la SW i passar-m'ho tan bé com el mes passat (feia ANYS que no pinxutejàvem i jugàvem tant) i tot i això el negatiu va venir i em va deixar hiper xof, més que res pq realment segueixo pensant que es va fecundar l'òvul i no es va implantar, va coincidir tot en dies, justament quan toca implantar-se vaig començar a deixar de tenir síntomas, em vaig desinflar de cop, les tetes em van deixar de fer mal, vaig deixar d'ensumar res, i el meu marit em va fer el seu "test casero", ja que diu que la vagina i el fluxe canvien al tacte i al gust... sento ser tan explícita... doncs em va dir super clarament que estava embarassada, que va ser tal qual amb la nena, i de cop a 12-13 dies post- ovulació aquesta baixada... i començo a tacar... podria ser o tot es una paranoia mental de tots dos?? Mai ho sabrem però bueno...
Total que ara estava esperant molt ansiosa la SW, tinc una amiga de 10 setmanes ja, ahir vaig veure la seva eco amb el seu cigronet patalejant i vaig flipar, jo també vull!! Vull panxu, vull tenir un altre fill, vull que la meva nena tingui un germà/na... Estic en una espècie de "vull viure el meu moment" i que arribi ràpid.
Però ahir ja no tenia ganes de pinxito i estava a CD10, ni vaig pensar a fer TO... i avui com vaig de tarda, no sé si podré fer-ne a les 20h i pico... ja es massa tard, no?? En fi...
Aquesta nit espero si o si agafar el Náyado per banda :inthebed: i aviam si m'animo!!! Vull estar zen i gaudir del moment pinxuteig... aviam si ho aconsegueixo...
Us he fotut el rotllo, ho sento molt!!!!!!!

Petonets molt grans per a totes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: >.-<: :miko:
Imatge Imatge
Mire20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 81
Membre des de: dt. juny 09, 2020 9:12 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Mire20 » dj. juny 11, 2020 7:17 pm

No res noies... Ahir vaig comentar a tacar mes i avui ja és la regla... Merci pels ànims... Em quedo per aquí per veure com us va molts ànims a les demés :-()) :-())
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dj. juny 11, 2020 9:23 pm

Mire20 ha escrit:No res noies... Ahir vaig comentar a tacar mes i avui ja és la regla... Merci pels ànims... Em quedo per aquí per veure com us va molts ànims a les demés :-()) :-())

Em sap molt greu Mire :-()-)
La majoria de dones no se n'adonen... Ho sento. Es dur pq per uns dies penses que si, que estàs :-())
Molts ànims guapa, segur q ara encerteu molt ràpid ja veuràs!!! neukiss-)
Estem aquí per si vols unir-te!! Un petó super gran ;-)
Imatge Imatge
perdudapelmon
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dl. feb. 11, 2008 4:38 pm
Ubicació: Mallorca

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: perdudapelmon » dj. juny 11, 2020 9:45 pm

Noies,

Vaig entrar a fer un super EGO i ara entro a fer un mode normal:


Mire20
em sap molt de greu....és el perill de fer-nos test tan d'hora....ho sabem tot! Diuen que només s'acaben implantant bé un 30% dels ovuls fecundats. És a dir, que la cosa és molt més complicada del que sembla. Això és una mica el que em va venir a dir l'altra dia el metge.

Quan jo li vaig demanar per què trigàvem tant si tot estava OK, em va dir "perquè no som conills, perquè la fertilitat humana és molt dolenta" (encara que tot estigui bé). Tenim un 15% de probabilitats cada mes, així que no podem fer altra cosa que llençar els daus i esperar que surti el nostre nombre (a la 1a,2a, 3a, 4a tirada el mes normal es que no surti). Així que ens hem d'armar de paciència i seguir provant.

Yop una cosa que em va dir el metge l'altra dia, i crec que et pot servir, és deixar de banda les temperatures. El metge que em va visitar és un dels millors especialistes de la meva zona i em va dir que les tempes són molt males de mirar bé. Que qualsevol cosa influeix i que són contraproduents perquè afegeixen angoixa. Que amb un tests d'ovulació és més que suficient. Bé, jo a partir d'aquí, deixo la tempe i em quedaré només amb els TO i potser ni això perquè, al cap i a la fi, és un lio. És millor fer margarita i ja l'encertarem algun dia.


Nayade potser sí que va fecundar l'òvul el mes passat....però com deia abans, si només un 30% s'implanten, t'hauria passat una cosa del més normal. És lògic que tinguis ganes de donar-li un germanet, seria genial! Però arribarà!!! Tu gaudeix dels pinxos, que quan en tinguis 2 serà més complicat, ehehe.

Miri27 com ho portes???? creuem ditets!!!!

Monica90 Com ha acabat la cosa??

Em deixo algú, per cert? Tinc la sensació que em falten cercadores.... ;-)))


EGO plus: m'havia oblidat de dir, en l'anterior post, que el metge em va demanar analítica de progesterona pel dia 21 del cicle (és a dir, dia 22 de juny). Perquè em quedi tranquil·la pel tema tacadets. A veure com va...
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: aixamb » dv. juny 12, 2020 6:21 am

Bon dia, noietes!!
Com esteu? Sento haver estat tan out, però és que necessitava desconnectar una miqueta. Com aneu??

Mire20 bonica, com estàs??

Nyade has atacat? Com diu la perdudapelmon ja podria ser que el més passat haguessis tingut un bioquímic. Ànims per aquesta sexyweek, va!! A veure si feu dianar ben aviat!!

Perdudapelmon a veure les resultats de l'analítica si donen algo estrany! Que bé aquestes bones sensacions amb el gine, oi?

Perdoneu que no personalitzi més, però he entrat només per veure com estàveu i si hi havien bones notícies. El meu moment ego: Estic a dia 25 de cicle, la W m'haurà de venir entre mitjans i finals de setmana vinent, però ja estic amb tot de psicosímptomes maleïts, tinc els pits sensibles des de fa uns dies, i avui com inflats (però les molèsties ja fa un parell de cicles que les tinc abans de la regla, tamé), i una sensació/pressió, com rara a la zona dels ovaris, però segur que serà un cop més que el meu cos m'està enganyant. Aquesta setmana hem tingut la "conversa" i ho intentarem fins al setembre, si no, ens acomiadem de la idea de tenir un 3r, la veritat és que necessitava tenir-la i saber que si abans de setembre no m'hi he quedat, tancarem una etapa. Ja no tinc ni l'esma, ni la paciència, ni els ànims per eternitzar-ho més.

Que tingueu un molt bon dia!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dv. juny 12, 2020 6:28 am

Ostres, miri20 em sap greu, res a pensar i cap al juliol!! Ja veuràs que ben aviat patapam panxu.

Perdudapelmon: doncs la tempe només la tinc de suport pq faig cas als to. Però aquest mes a dia 14 cicle encara em surten negatius. És molt estrany.

Nayade: si que es posible y com t'han comentat pot ser que no s'implantes però que hagués hagut fecundació..
Per altra banda cuan surt positiu és cuan es lloverá l'òvul entre 12 i 36 h després. Puja la hormona per donar la ordre que ha de sortir. Llavors lo millor és fer pinchitos dos dies abans el dia del positiu i fins dos dies després. Nosaltres de moment fem dia si dia no per donar-li temps als soldaditos a que es refasin jaja. Pero..ja veurem

No sé qui ha dit que té un queixal del seny per treure, jo t'aconsellem q ho fasis abans de quedar-te prenyi!! Amb el petit em va pasar tenia un que no em molestava contínuament, de tant en tant només, als 6 mesos plorant de mal sense dormir, només et donen paracetamol i antibiòtic molt fluixet, vaig parir amb mal de queixal pq ja no em va abandonar. I els dentistes embaraçada no et toquen.
Jo me'l vaig anar a treure dimarts, encara em fa mal pq em van ficar punts i tot. Però molt millor que abans!

Em deixo coses perdoneu!!

Ego: com deia estic tenint un cicles molt estrany estic a 14 del cicle i encara em surten super negatius ( 0'19 avui)
Crec q ovularé tard O no ovularé. Ja aniré veient dia a día. I si no cap al juliol. Que hi farem.
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Gustineta » dv. juny 12, 2020 2:49 pm

Hola, cercadores!

Entro un moment perquè us vaig seguint a l'ombra i aquests dies veig que parleu d'avortaments bioquímics...

Mire20: em sap greu que acabis de tenir un bioquímic. Una pèrdua és una pèrdua i, si tu ho sents així, la pots plorar tant com vulguis/necessitis.

Pel que fa a esperar-se, si és un bioquímic en principi no cal. De tota manera, no està de més anar al ginecòleg perquè et revisi que tot està bé.

No sé qui era que deia que un bioquímic era quan hi havia hagut fecundació però no implantació. Si hi ha un test d'embaràs positiu és que hi ha implantació, sempre. El test detecta l'hCG a partir de 5 U/ml. I el cos comença a produir hCG a tot drap quan hi ha la implantació. Si no hi ha implantació, el test no pot donar positiu. El que passa en un bioquímic és que en estadis molt inicials de l'embaràs (implantació-5/6 setmanes aprox), s'atura el desenvolupament de l'embrió. Com que és tan aviat, no es veu res en l'ecografia.

Dit això, també pot passar que hi hagi fecundació, però no implantació. Això és impossible de detectar en un embaràs natural, ja que en aquest casos, el test no et pot donar positiu (no es desencadena la producció massiva d'hCG) i tens la regla normal (no rara) i quan toca.
En una FIV sí que es pot detectar: són els embrions que no arriben a dia 5 o que quan fas la beta surt negativa perquè no han implantat.

Molta sort en la cerca!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dv. juny 12, 2020 6:02 pm

Hola guapes!!!! :--/)

Moment des del PC del treball!

perdudapelmon Doncs trobo que el teu metge és molt realista, la fecundació humana es una kk, genèticament anem a prendre pel sac de lo mal que estem en tots els sentits biològics, així que per això cada vegada costa més, i més en funció edat... penseu que l'edat reproductiva de la dona és molt abans de que nosaltres pensem que es el "correcte", ara no m'ho sé de memòria però potser dels 16 als 30 anys, a partir d'aquí la cosa va de capa caiguda cada any... impossible? Obviament no, però sí que és més dificil. I per això les nostres àvies, i les seves mares, i cap enradera, tenien més fills, com conilles,... la genètica crec que era bàsicament millor.
En fi, que aviam què tal aquesta analítica!!! Ja ens expliques bonica!!

aixamb Maleïts psicosímptomes!!!! espero de debò que això sigui panxu, vinga no hem de perdre la fe!!! ja ens dius la setmana que ve!!! Tens marge fins al setembre, 3 mesets més... vinga que no farà falta!!!!
I entenc molt que tinguessis la teva desconexió personal... a vegades aqui entrem en un bucle perillós. Molts ànims!!! :-()-)

Yop també estic amb la perdudapelmon, trobo que el tema tempes si que t'obsessiona una mica més, hi han variables que no es poden medir, com si una nit descanses més bé que altra, si passes més fred o més calor... hi han tantes variables... segur que és fiable, no ho dubto, pero portes uns cicles una mica bojos amn la tempe i potser seria millor no fer-hi massa cas! Ja fas bé de fer TO i anar valorant...
La del queixal sóc jo!!! Porto anys que m'està sortint, ara ho tinc paradet... no crec que em doni temps de treure-me'l... quina put*da!!!

Gustineta gràcies per aportar una mica de llum en tot el tema bioquímic!! Jo no viag tenir cap TE+ en cap moment... pero si que símptomes clars de panxu, i ho sé pq he estat embarassada.. que fos una paranoia no ho descarto, però tenia canvis físics... fins a 12DPO, que de cop tot em va baixar... vaig fer TE i blanc nuclear. Jo penso que potser es va fecundar pero mai implantar i d'aquí que el TE sortis negatiu total...
Gràcies per les teves explicacions!!! >.-<:

EGO Doncs mireu que em va passar... a CD9 vam fer pinxito, a CD10 jo no tenia ganes (em venia super de gust llegir tranquila abans de dormir i poc més!), i el Nayado tot trist... ahir CD11 amb CW, ganes de pinxito, em notava que m'estava arribant l'ovulació... i em vaig quedar fregida amb la nena, totalment, diu el Nayado que em va venir a buscar i jo ni em movia... a les 2 am obro ulls i m'en vaig amb ell però amb lo adormida que estava, ni pinxito ni pinxitu...
Total avui em faig TO pq ja estic a CD12 i em surt un ++++++++++ gegant... he flipat! Tinc els TO de fermometer, i m'he baixat la app i em diu que es un super positiu, i que pinxito avui i demà... a lo loco. Així que res, la meva SW està sent una porqueria, super curta... Quan em dono compte ja ha sortit el +... em sento fatal pq podria haver aprofitat ahir que tenia ganes i va i em quedo roque... sense comentaris.
Trobo que CD12 es massa aviat, no sé! Sempre em surt a CD15,16... amb la nena va ser a CD18!! No ho sé, sincerament.
El que sí sé es que avui SI o SI pinxutegem :inthebed: pq sino el juny a prendre pel cul...
Igualment estic una mica de bajón com us deia, crec que aquest no serà el mes.


Molts petonets a totes!!!!!!!!!!!!!!
Imatge Imatge
Xap
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 10:51 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Xap » dv. juny 12, 2020 11:02 pm

Xap

Edad dels dos: 39 i ell 40
Cicles de cerca : 6e
Data NW: entre el 17/6 i el 21/6
N°fills: 1
Coses que vui explicar: hola noies per fi em decideixo a participar. Fa temps que llegeixobel sóc petit, sobretot quan necessito ànims. Tenim una nena que avui fa 6 anys I els dos últims estius he tingut aborts bioquimics. Esperem tenir més sort aquest estiu...
Mònica90
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dg. maig 31, 2020 10:29 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Mònica90 » ds. juny 13, 2020 8:15 am

Bon dia!
Perdoneu noies aquests dies no he pogut entrar que he estat molt liada amb la feina i no tenia temps per res! :ufs: Ara sembla que la cosa està mes tranquila i podré entrar mes! :b-)))
Aquesta tarda llegiré tots els missatges i us contestare!
Al final no em vaig fer cap test... però la veritat tampoc tinc símptomes de res! No tenia ganes de veure un negatiu en el primer mes!
Demà començaré la setmana d’ocultació! A veure com va aquest mes! :cnena: :cnena: Ja us aniré informant!
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dg. juny 14, 2020 5:12 am

Bon dia!

Nayade: fem servir la mateixa app i els mateixos to.
A mí aquesta 3 mesos enrera em donava super positiu 200/ 150 dos dies consecutius.
Mateixa pujada de tots igual 2 dies.
Aquest mes a dia 15 mà donat positiu, però positiu light día 14 en vaig na a dormir amb 98 al matí 121 i de aquí ja anat cap avall. Avui ja em surt negatiu.
He de dir que ahir si va haver pinxito. Però feia 3 dies q res així q poca esperança tinc jaja.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dg. juny 14, 2020 10:16 pm

Bona nit a totes!!! z2:-)

Sigues molt benvinguda Xap!!!! :-()-)

Aquest estiu anirà tot bé ja veuràs! Sento les teves pèrdues :-()-)

Mònica90 ànims amb la feina dura! Se't troba a faltar per aquí! Ànims amb la SW!!!!! A pinxutejar molt :inthebed:
Quina és la teva data de propera Warry?? Per apuntar-ho!!!

Yop, es la primera vegada que faig servir aquests TO però van força bé!
Ole per aquest pinxito d'ahir!!!! >.-<:

EGO com us deia faig tenir TO+ a CD12,vam fer pinxito i ahir altre cop TO++++++ però molt molt, aixi que altre vegada va caure :inthebed: però ara mateix estic KO i no em ve gens de gust i he parlat amb el Nayado i ell està una mica igual així que... Donem per acabada la SW i comença l'època dels pinxitos per plaer pur i dur i també el desespero, pq no dir-ho? :-o00m avui el TO em sortia ja més fluix que el de control, però força marcat. Potser deixo passar l'oportunitat però... Q hi farem :content:
Tinc 0 sensacions, aquest mes ha estat molt rar, de cop ja s'ha acabat la SW sense haver-nos donat ni compte q havia començat! Jo que sé! :-:)

Miri27 com va el desespero??? Panxu a la vista??? :-())

Molts ànims a totes boniques!!!!!! :--/)
Imatge Imatge
Xap
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 10:51 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Xap » dg. juny 14, 2020 10:32 pm

Moltes gràcies Nayade!!desitjo que ho encertis! I a veure si aquest mes alguna ho aconsegueix...així serà una victòria per totes. No entenc això de cantar el positiu...ho dius tu directament o a qui li dius? Val.més estar ben informada per si de cas...tot I que començo a tenir dolors de regla.

Bona nit noies
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dl. juny 15, 2020 6:11 am

Bon dia,

Benvinguda xap!!

Nayade: tranqui per nosaltres també a sigut visto no visto la sexy week. Potser és el primer mes de búsqueda q menys pinxitos em fet i noe quedat b ganes de més per molts dies jeje.

Tema dels embaraços bioquímics, no puc parlar pq no m'hi he trobat. Em sap greu qui si! És una merda això de la fecundació.

Ego: les tempes aquest mes no li faig molt cas. Amb to i la aplicació em tinc prou. Pq Porto mitjà més amb paracetamols per el queixal i per exemple ahir només vaig dormir 2 h. Així q no són fiables les dades.
Demà ja em treuen els punts del queixal del seny però encara em fa mal!! Aquest em fa la guitza! Els de dalt fantàstic però aquest de baix molt malament tant la extracció com el post.
Bueno ja dono per tancada la setmana sexy desde Avui i començo fase desespero. Aquest me no crec que hi hagui moltes possibilitats segons les tires em va sortir positiu el dia 15 del cicle y només he tingut pinxitos els 8, 10, 12, 15, i 17 del cicle. Els altres mesos era cada dia tota una setmana jaja
Ara a esperar...
Pero cert ja casi tornem a la normalitat i estic emocionada, no surto massa, però ja em sento diferent amb ganes de anar a veure a la meva família que viu en unaltra província! Ja tinc un altre humor.
Ara mateix estic sense treballar al menys fins el 23, ja que els meus jefes, sanitaris estan de baixa en quarentena, fins el 22 que els faran la prova covid.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dl. juny 15, 2020 8:08 am

Bon dia!!!! :***:

Modo sosomovil.

Xap, lo de cantar panxu simplement es anunciar-ho per aquí!!! Ho dius tu mateixa i ja ho cantem totes >.-<:

Yop doncs has fet més deures que jo, aquest mes només em fet a CD9, 12 i 13. Ahir 14 no tenia ganes, la veritat. Em sento cansada, imagino que és pq estic a dieta... Ni idea.
Aquest mes em trobo molt menys "activa sexualment", em fa mandra, no se! Per això no tinc grans esperances...


Tema desconfinament, tens raó Yop, la veritat és que jo també m'estic animant més, encara que sóc reacia a estar al 100% com abans, però ja m'estic animant a quedar amb família i amics, de moment només unes amigues íntimes... Però ostres no te n'adones q estàs una mica depre fins q no surts... Vinga que ara arriba l'estiu!!!!!! :content:

Res més que explicar.... Desespero modo on!!! :-o00m
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Gustineta » dl. juny 15, 2020 4:35 pm

Noies, he vist que em vaig equivocar amb una dada: us vaig dir que els testos d'embaràs detecten l'hCG a partir de 5 mUI/ml, però no és així. Això és quan et fan una beta (anàlisi d'hCG en sang). A partir de 5mUI/ml és embaràs (depèn de quan te la facin segurament no és evolutiu). Els testos en orina no són tan sensibles, a partir de 20-25 mUI/ml pel que he vist.

Nàyade... tot pot ser, però vaja, no et fiïs del que vas sentir en l'anterior embaràs, no vol dir res! Cada embaràs és un món i els símptomes que l'acompanyen també. He estat embarassada 4 vegades i en cap he tingut els mateixos símptomes! Particularment, se'm fa estrany que hi pugui haver símptomes evidents abans de la implantació perquè realment el "canvi gran" es produeix amb la pujada d'hCG i el manteniment de la progesterona alta si hi ha implantació. Però cada cos és un món! Quan busquem estem súperatentes al nostre cos i tot ho associem a un possible embaràs. En fi, sempre et quedaràs amb el dubte ?-) . Sort amb aquest cicle de cerca!

Ànims a totes!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dl. juny 15, 2020 6:42 pm

Gustineta ha escrit:Noies, he vist que em vaig equivocar amb una dada: us vaig dir que els testos d'embaràs detecten l'hCG a partir de 5 mUI/ml, però no és així. Això és quan et fan una beta (anàlisi d'hCG en sang). A partir de 5mUI/ml és embaràs (depèn de quan te la facin segurament no és evolutiu). Els testos en orina no són tan sensibles, a partir de 20-25 mUI/ml pel que he vist.

Nàyade... tot pot ser, però vaja, no et fiïs del que vas sentir en l'anterior embaràs, no vol dir res! Cada embaràs és un món i els símptomes que l'acompanyen també. He estat embarassada 4 vegades i en cap he tingut els mateixos símptomes! Particularment, se'm fa estrany que hi pugui haver símptomes evidents abans de la implantació perquè realment el "canvi gran" es produeix amb la pujada d'hCG i el manteniment de la progesterona alta si hi ha implantació. Però cada cos és un món! Quan busquem estem súperatentes al nostre cos i tot ho associem a un possible embaràs. En fi, sempre et quedaràs amb el dubte ?-) . Sort amb aquest cicle de cerca!

Ànims a totes!



Gràcies bonica!!! La ment fa moltes males passades, és cert!!! No ho descarto, tmb els psicosimptomes semblen reals.... :-:)
Petons!!!
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: aixamb » dt. juny 16, 2020 6:37 am

Bon dia, noies!!

Com esteu?? Només entro un segon per dir-vos que segueixo viva i enviar-vos una abraçada a totes!!

Benvinguda Xap!!

Yop, Náyade ara us toca esperar, a veure si la sexyweek ha fet de les seves!! ..::·· :love: i que el desespero es faci curt!!

Perdudapelmon, com estàs??


Ego: Jo segueixo amb amb els meus piscosímptomes, que no van ni a més ni a menys... o sigui que el meu desespero ja se m'està fent etern. Ara al matí m'ha semblat veure una goteta de sang quan m'he eixugat, però no n'estic segura. I ahir em vaig fer un TE a primera hora, però va sortir ben blanc. Tinc molèsties al pit des de fa molts dies ja, i segueix amb la sensació rara al bai ventre (tot i que menys que fa uns dies), però és que ja no em crec res de les senyals que m'envia el meu cos! XDDD

Que tingueu un bon dia!!
Imatge

Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dt. juny 16, 2020 10:40 am

:--/)

Com esteu?? Dia plujós!!

Miri27 com va el desespero???? Avui data NW!!!! Ja ens explicaràs!!!!

Aixamb es horrible aquesta fase... Molts ànims i pensaments positius!!!!

Xap com et trobes??? Aquesta setmana sortim de dubtes!!!!

Ego. No news, la meva SW ha acabat i tinc 0 ganes de sexe no entenc encara mb perquè ... Però bueno. Suposo que no hem encertat i el mes q ve més i millor! :()()::::
La meva dnw es 29-30 però crec q arribarà abans pq se m'ha escurçat el cicle...

Petonets!!!! :--/)

PROPERES NO - WARRY:
- 16/06 Miri27
- 17 al 21/06 Xap
- 20/06 aixamb
Imatge Imatge
Xap
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 10:51 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Xap » dt. juny 16, 2020 10:25 pm

Estic en fase desespero...com vosaltres ja no confio en les senyals del cos perquè la ment ja m'ha jugat moltes males passades...a esperar..de moment segueixo amb dolors pre-regla, mal al baix ventre I pits inflats...a més com que sóc irregular ben bé no sé quan em toca, el màxim normalment són 5 setmanes..encara em queda per tenir paciència A veure la Mire si canta!

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::