❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » ds. maig 30, 2020 3:25 pm

:***: Benvingudes valentes Cercadores de Juny!!!!  :***:

Venim d'un Maig poc productiu panxulinament parlant... Així que hem d'omplir de positius el juny!!! 
:panxeta:  :panxeta:  :panxeta:  :panxeta:  :panxeta:  :panxeta: 

Estem, pel que sembla, començant a sortir de la pandèmia de coronavirus, han estat temps mental i físicament molt difícils, confinades, i/o amb fills a casa, i/o teletreballant... no ens hem pogut veure amb els nostres familiars i amics i això va tot per dins... :-o00m Però ara tot anirà a millor, començarem a tornar a la "nova normalitat" i estic ben segura que això ens donarà forces i ànims per seguir cercant i trobant panxus a dojo!!!!  ..::·· 

Ja som al sisè mes de l'any, i és durant aquest mes que arribarà l'estiu:***: Tot i que aquest l'estiu serà potser una mica diferent que l'anterior, de ben segur podrem compartir-ho amb els nostres i amb la millor notícia: que esperem un nou bebè!!!!  <:-<  :love: 

En aquest mes també és molt important que arriba el solstici d'estiu, el dia més llarg de l'any amb una nit ben curta però plena de màgia.

Imatge

La Nit de Sant Joan. És una festivitat d'origen pagà, no molt antic, que sol anar lligada a encendre fogueres o focs i amb les celebracions en què es festejava l'arribada del solstici d'estiu, malgrat que aquest és el 21 de juny. El ritu principal consisteix en encendre una foguera. La finalitat d'aquest ritu era "donar més força al Sol" que, a partir d'aquests dies, anava fent-se més "feble" -els dies es van fent més curts fins al solstici d'hivern- Simbòlicament, el foc també té una funció "purificadora" en les persones que ho contemplaven.

Juny és màgic, així que deixem-nos emportar per aquesta màgia natural, per la bellesa de les deeses de la fertilitat i de l'amor. Deixem-nos purificar i començar un nou cicle, amb un cigronet a la panxa!

:mu::  :mu:: AL JUNY, LA W BEN LLUNY!!!!!  :mu::  :mu::  

I ara, per fi, les VALENTES CERCADORES DE JUNY!!!!:

:***: Yop
Edad dels dos: 37 i ell 44
Cicles de cerca : 5e
Data NW: entre el 25/6 i el 30-6
N°fills: 3, (16) (14) (7)
Coses que vui explicar: aquest mes començo amb l'àcid fòlic que ja prenia del mes pasat i maca andina. A veure si és que sóc jo q estic regularitzada i els meus òvuls necesiten un empijoncillo. La meva libido segur que si, pq després de tants mesos concentranos a la SW a la fase avorrida si cau un pinxito és un festival jaja. ( Acabo dense ganes de res) pobre maromo meu.
Me proposat tancar portes al juliol últim intent, tot i que pot ser que encara canviï de idea. Però en principi és el que em parlat el senyor yop i jo aquests dies.


:***: Mònica90
Edat dels dos: jo 30, ell 28
Cicle de cerca: 1r
Data NW: 2-5 de juny
Nº fills: 0


:***: Miri27
Edat: 42 jo, 43 ell
Fills: 1 nen de 4 anys i mig
Cicles de cerca: pfff més d'un any... intermitent
DNW: 16/06
Altres: L'estiu del 2018 vaig tenir un avortament a les 8 setmanes. Des d'allà, em van promocionar a la feina i també he tingut uns problemes de salut que han fet que tot plegat es dilati massa... L'altre tema que em preocupa és l'edat: tinc 42 anys. Estem plantejant-nos de posar una data límit a la cerca, suposo que fins agost, i així ja ens deixem d'obsessionar i serem una feliç família de 3!
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres:
El mes de gener vam estar embarassats però el febrer el vam perdre. Hem deixat passa tres NW i ara ens hi hem tornat a posar amb moltes ganes!


:***: perdudapelmon
Edat dels dos: 33 ell, 31 jo
Cicle de cerca: 8è
Data NW: 26 de juny
Nº fills: jo cap, ell 2
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: ja tenim les proves de fertilitat bàsiques fetes: tot OK. Aquest mes, però, tornem a la clínica a veure si ens proposen alguna coseta per ajudar a que això vagi un poquet més ràpid.


:***: aixamb
Edat: 37 jo, 39 ell
Fills: 2 (9 i 5 anys)
Cicles de cerca: 10è (amb en embaràs ectòpic al novembre, i un bioquímic el mes de març)
DNW: 20/06
Altres: No sé si som uns valents o uns inconscients, anant a pel 3r i més en aquestes circumstàncies. Durant el segon cicle de cerca em vaig quedar embarassada, però no va anar bé, el mes de novembre ens vam assabentar que era un embaràs ectòpic que va acabar amb un abortament tubàric. I el mes de març va acabar amb un bioquímic. Des de fa uns mesos em faig TO i la veritat és que m'ha anat força bé per conèixer una mica més el mes cos!!


:***: maria_lovecats
Edad dels dos: 33 jo i 38 ell
Cicles de cerca : 17è
Data NW: 1/07
N°fills: cap
Coses que vui explicar: El me home començara a prendre unes altres pastilles que es diuen Gestagyn men,... probarem aviam si li van millor i notem el canvi!!


:***: Sine88
A l'espera de la W per començar! :-()-)


:***: Xap
Edad dels dos: 39 i ell 40
Cicles de cerca : 6e
Data NW: entre el 17/6 i el 21/6
N°fills: 1
Coses que vui explicar: hola noies per fi em decideixo a participar. Fa temps que llegeixobel sóc petit, sobretot quan necessito ànims. Tenim una nena que avui fa 6 anys I els dos últims estius he tingut aborts bioquimics. Esperem tenir més sort aquest estiu...


:***: AndreaAlberto
Edat: 31 jo, 35 ell
Fills: cap
Cicles de cerca: 2
DNW: 28/06


:***: Mire20
Edat dels dos: 35 jo, 39 ell
Data NW: 10 juliol
Nº fills: 1 nen de 6 anys.


:***: Náyade
Edat dels dos: 33 ell, 31 jo
Cicle de cerca: 2on
Data NW: 29-30/06
Nº fills: 1 nena de 3 anys
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: el mes passat pensava que sí, i va ser que no i la patacada ha estat heavy, ara a començar de nou amb ilusió!!!


PROPERES NO - WARRY:

- 02 al 5/06 Mònica90 :-()-)
- 16/06 Miri27 :-()-)
- 17 al 21/06 Xap :-()-)
- 20/06 aixamb :-o00m
- 25 al 30/06 Yop :-o00m
- 26/06 perdudapelmon :-()-)
- 28/06 AndreaAlberto
- 29 al 30/06 Náyade :-()-)
- 1 Juliol maria_lovecats
- 2 al 5 Juliol Mònica90
- 10 Juliol Mire20
- 15 Juliol Miri27
- 15 Juliol Xap
- 28 Juliol Náyade
Náyade l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. juny 29, 2020 5:18 pm, en total s’ha editat 15 vegades.
Imatge Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » ds. maig 30, 2020 11:03 pm

DICCIONARI BÀSIC DE SUPERVIVÈNCIA (COPIAT I ADAPTAT D’ANTERIORS POSTS)

CERCADORES = foreres que estan buscant embaràs activament

ESPERADORES = foreres que per motius diversos (avortament, proves mèdiques, feina...) no poden començar a buscar embaràs encara i es reuneixen per passar l'estona al post "Esperadores"

ESTAR A LA BANQUETA = esperar fins al moment q es pugui començar a cercar panxu

GRAFIQUERES= foreres cercadores (o no) que es prenen la temperatura basal a diari per fer una gràfica diària que els permet diferenciar quan ovulen

JEFA= forera escollida democràticament o a dedo, que s'encarrega d'obrir el post de cercadores i de grafiqueres, (normalment no és la mateixa ) de cada mes i actualitzar la primera pàgina

ACONSEGUIR PANXU = quedar-se embarassada

PINXITO= acte sexual vulgarment conegut com "polvo", "coito", etc.

PINXITO GERIÀTRIC = pinxitu que fem quan estem moooolt cansats, que no ens aguantem... però com que estem en SW i toca, doncs es fa el que es pot!

FER DEURES= fer pinxitos, especialment en els dies considerats més fèrtils.

SEXY WEEK (SW)= dies més fèrtils del mes. Són els anteriors (uns 3) i immediatament posteriors (1) a la data d'ovulació. Normalment es calcula la sexy week mitjançant algun programa tipus womanlog o fertilityfriend, però alerta, perquè aquests ho calculen en base a una fase lútia de 14 dies, i no té perquè ser així.

FUEGO A DISCRECIÓN: doncs vindria a ser atacar al maromo i disparar fins a trobar l'ovulet.

SM= sexy month, és el que practiquen les foreres més luxurioses q prefereixen fer pinxitos contínuament durant tot el mes, dia si dia no, per tenir més opcions d'embaràs

FER EL BATWOMAN= mantenir les cames cap amunt després del pinxito durant una estona per afavorir l'arribada dels bitxitos al seu destí final

BITXITOS= espermatozous. També coneguts per les cercadores com els soldadets dels picarols.

TO= test d'ovulació (tests q es poden fer servir per saber quin dia exacte es produeix la teva ovulació, i així saber quins dies tens més possibilitats de quedar-te embarassada)

TE=test d'embaràs (diferenciem entre "test de tira" que són uns molt baratets que normalment comprem per internet, i el "CB" o CLEARBLUE, el de tota la vida que té pantalla incorporada i et diu fins i tot de quantes setmanes estàs)

CB = Test d'embaràs Clearblue, amb pantalleta digital

WL = Womanlog, aplicació de mòbil per controlar els cicles i l'ovulació

FF= FertilityFriend , aplicació de mòbil (hi ha versió web) per controlar els cicles i l'ovulació

CANTAR POSITIU = acte solemne pel qual la "jefa" del mes anuncia oficialment que una de les cercadores del mes s'ha quedat embarassada

NW = no warry - data que no t'ha de venir la "warry", és a dir la regla

CD = dia del cicle en el q et trobes (per exemple CD1, CD15...)

CLARA D'OU O CLARA WEB O EGGWHITE= fluxe vaginal viscós i elàstic, com si fos clara d'ou, que es detecta normalment 1-2 dies al mes, normalment just abans de l'ovulació

FASE LÚTEA = temps que passa des de l'ovulació fins que ve la warry

FASE DE DESESPERO = coincideix amb la fase lútia: són els dies que les foreres pateixen perquè ja han fet els seus deures sexuals i esta esperant a que vingui o no la warry, amb desesperació

FASE AVORRIDA: quan la warry ja ha marxat però encara estem esperant que arribi la SW. Estem totalment avorrides i desitjant amb totes les nostres forces que comenci la SW per sortir de l'avorriment mortal !!!

PSICOSÍNTOMES = símptomes que poden ser reals o no, que creu sentir la cercadora durant la fase de desespero perquè pensa que està embarassada (per exemple: mal de pits, nàusees)

PEPO = pensament positiu!! per no decaure!!

MOMENT EGO: aquell moment en que una forera parla d'ella mateixa per desfogar-se i explicar com li va i en quina fase està.

MODO SOSO MÒBIL: quan escrivim des del mòbil i no podem posar emoticones ni explaiar-nos gaire en detalls... escrit soso total, vaja.


Postures super sexys per fer diana:

- postureta bitxobola: Després de l'acte sexual aixecar les cames, amb un coixí sota el cul i esperar uns minuts o fins que les cames et facin figa.

- postureta ratpenat: ampliació de la postureta bitxobola que resulta aguantar les cames damunt del capçal del llit , postura molt més vertical i només apte per a nivell avançat

- tancar cames i dormir: Acabat l'acte no anar a fer pis, ni rentar-se sinó que tancar cames i a mumir ...


Consells per aconseguir panxolina:

- ÀCID FOLIC (indispensable, tots els metges ho recomanen, començar a prendre cada dia una pastilla 3 mesos abans de cercar i durant tot el primer trimestre)
- PERLES D’ONAGRA (regulen les regles)
- AQUARIUS (les sals minerals ajuden a la implantació)
- SUC DE “POMELO” - diuen que va bé per diferenciar els canvis en el fluxe vaginal
- MACA ANDINA (per a ell i per a ella, fa forts i ràpids els soldadets i augmenta la líbido)
- SUPRADIN
- PRESEED (lubricant vaginal, facilita el desplaçament dels espermatozous per aconseguir arribar a l'òvul)
- SARDINES (diu que va bé per a la formació del cervell del fetus)
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dg. maig 31, 2020 5:20 am

Bon dia i enhorabona per la super entrada!

Jefa m'apunto al juny!

Dades:
nom usuaria: yop
Edad dels dos: 37 i ell 44
Cicles de cerca : 5e
Data NW: entre el 25/6 i el 30-6
N°fills: 3, (16) (14) (7)

Coses que vui explicar: aquest mes començo amb l'àcid fòlic que ja prenia del mes pasat i maca andina. A veure si és que sóc jo q estic regularitzada i els meus òvuls necesiten un empijoncillo. La meva libido segur que si, pq després de tants mesos concentranos a la SW a la fase avorrida si cau un pinxito és un festival jaja. ( Acabo dense ganes de res) pobre maromo meu.
Me proposat tancar portes al juliol últim intent, tot i que pot ser que encara canviï de idea. Però en principi és el que em parlat el senyor yop i jo aquests dies.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dg. maig 31, 2020 9:16 am

Nom d'usuària: Náyade
Edat dels dos: 33 ell, 31 jo
Cicle de cerca: 2on
Data NW: ¿?
Nº fills: 1 nena de 3 anys
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: el mes passat pensava que sí, i va ser que no i la patacada ha estat heavy, ara a començar de nou amb ilusió!!!
Imatge Imatge
Mònica90
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dg. maig 31, 2020 10:29 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Mònica90 » dg. maig 31, 2020 12:10 pm

Bon dia, sóc nova per el fòrum. M’ha de venir la NW dimarts i no ser si m’haig d’apuntar aquest o del mes de maig.

Nom d'usuària: Mònica
Edat dels dos: jo 30, ell 28
Cicle de cerca: 1r
Data NW: 2-5 de juny
Nº fills: 0
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres:
El mes de gener vam estar embarassats però el febrer el vam perdre. Hem deixat passa tres NW i ara ens hi hem tornat a posar amb moltes ganes!
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Miri27 » dg. maig 31, 2020 2:43 pm

Hola!
I tant que m'apunto!!

Ahir vaig fer aquest mateix post i es va esborrar o no es va enviar, en fi, aqui ho torno!
Estic en fase avorrida, tot i que en breu comença la SW! Ahir ja vam començar, a dia 9 del cicle. Tot i que encara no és SW, crec que aquests últims mesos ho hem focalitzat tant al voltant del TO que ens estavem oblidant de nosaltres com a parella! Va anar molt bé i així escalfem motors...

Monica90, benvinguda! Ja estas be aquí! Cada més ens anem canviant de grup totes (les que no ens embarassen, clar!) espero que tinguis una cerca curteta!

Aquí deixo les dades:

Miri27
Edat: 42 jo, 43 ell
Fills: 1 nen de 4 anys i mig
Cicles de cerca: pfff més d'un any... intermitent
DNW: 16/06
Altres: L'estiu del 2018 vaig tenir un avortament a les 8 setmanes. Des d'allà, em van promocionar a la feina i també he tingut uns problemes de salut que han fet que tot plegat es dilati massa... L'altre tema que em preocupa és l'edat: tinc 42 anys. Estem plantejant-nos de posar una data límit a la cerca, suposo que fins agost, i així ja ens deixem d'obsessionar i serem una feliç família de 3!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dl. juny 01, 2020 9:06 am

:***: Ja estem al Juny!!!!! Us desitjo a totes moltíssima sort aquest mes, ja sabeu el lema, al Juny la W ben lluny!!!!! :***:

Benvingudes a totes en especial a la nova incorporació Mònica90 >.-<: que per cert, com va el desespero? Ja estás a res de la DNW!!!!
Sento molt el que et va passar al gener :( aquesta vegada anirà bé!!!

Ego. Sembla que ja m'ha baixat.... Al menys tinc dolor com que ja està en plena esplendor,així que interpreto que avui és CD1. Aviam... pq teleta amb aquesta W del dimoni :dimoni:
Aviam si se'm va aviat i tornem al començar... Amb més ganes i ilusió que mai!!!! Cigronets pel març necessitem!!! Vingaaaa!!!! :content:

Petonets gegants neukiss-)
Imatge Imatge
perdudapelmon
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dl. feb. 11, 2008 4:38 pm
Ubicació: Mallorca

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: perdudapelmon » dl. juny 01, 2020 6:23 pm

Nayade, quin post més maco! El meu aniversari és el 23 de juny així que ...és un mes molt especial.

Ahir em va venir la W, estic a CD2... així que....m'apunto!!!

Aquesta Warry me l'he presa molt millor que les anteriors. Tinc molt més assumit que el panxu no és tan fàcil com sembla (ahir llegia que les usuàries que cerquen embaràs apunten símptomes a les apps del mòbil de mitjana 9 mesos....així que....paciència!).

En tot cas, aquest mes sense falta tornem a IVI a veure si ens donen alguna ajuda o ens proposen alguna cosa.

Ànims a totes i benvinguda Mònica90. Em sap greu que el perdessis. Vau trigar molt a quedar-vos embarassats aquell cop? Potser ara aneu molt aviat i teniu panxu prest!

Nom d'usuària: perdudapelmon
Edat dels dos: 33 ell, 31 jo
Cicle de cerca: 8è
Data NW: 26 de juny
Nº fills: jo cap, ell 2
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: ja tenim les proves de fertilitat bàsiques fetes: tot OK. Aquest mes, però, tornem a la clínica a veure si ens proposen alguna coseta per ajudar a que això vagi un poquet més ràpid.
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dt. juny 02, 2020 6:01 am

Bon dia de juny!!
Entro moro soso móvil.

Monica90 benvinguda a la cerca i molta sort!!

Nayade i perdudapelmon: Vaya merda aquestes W! Vinga com diu la Nayade, al juny la W ben lluny!! Que ja ens toca. ;)

Moment Ego:
Bueno noies ja se que moltes no feu servir la tempe.
Com ja sabeu jo faig servir to i tempe.
Al post de maig ja vaig comentar que era estrany q m'hagués baixat la regla i no la tempe. Doncs bé avui a baixat a día 4 del cicle.
La cosa a quedar així:
1er día cicle: 36'4
2on día cicle: 36'3
3er día cicle: 36
4rt día del cicle: 35'7 ( aquesta es la tempe pre W dels últims dos mesos) i avui ja pràcticament no taco.
No sé si això serà q ovularé més tard O q no ovulare.. no se pas m'ha marxat de tots els patrons jaja.
Estic en fase mega avorrida esperant a Poder compensar el festival de pinxitos, tampoc esq tingui moltes ganes i tampoc coincidim massa amb el maromo últimament. A veure si la cosa canvia cap la pròxima setmana.
Si no m'ho veig negre aquest mes..
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: aixamb » dt. juny 02, 2020 6:37 am

Bon dia noies!!
Com esteu??
Nayade gràcies per obrir el post de juny! Que xulo t'ha quedat!! M'encanta!!
A veure si el juny W ben lluny es copleix per a moltes de nosaltres!

M'apunto a cercadores, aquí tens les meves dades.

aixamb
Edat: 37 jo, 39 ell
Fills: 2 (9 i 5 anys)
Cicles de cerca: 10è (amb en embaràs ectòpic al novembre, i un bioquímic el mes de març)
DNW: aproximadament cap al entre el 15 i el 17 de maig
Altres: No sé si som uns valents o uns inconscients, anant a pel 3r i més en aquestes circumstàncies. Durant el segon cicle de cerca em vaig quedar embarassada, però no va anar bé, el mes de novembre ens vam assabentar que era un embaràs ectòpic que va acabar amb un abortament tubàric. I el mes de març va acabar amb un bioquímic. Des de fa uns mesos em faig TO i la veritat és que m'ha anat força bé per conèixer una mica més el mes cos!!


Aquest mes intentaré prendre'm les coses amb calma, no obsessionar-me amb la sexy week, ovulacions... (pero ja sabeu que del dicho al hecho hay un trecho, oi?)

Un petonàs!!
Imatge

Imatge
Maria_lovecats
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. abr. 10, 2020 1:12 pm

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Maria_lovecats » dt. juny 02, 2020 7:48 am

Bon dia boniques!!!

Benvinguda a la nova incorporacio!!

La meva W va venir ahir finalment,.. com ja m’esperava,... aquest mes m’he l’he pres molt millor la veritat. Penso a mig termini en que acabarem anant a RA pero de moment ens esperem i anem probant si hi ha sort!
No se si us vaig comentar pero a mi em faltaven fer un parell de probes: la histerosalpingografia i ‘analitica amb algunes hormones i l’antimulleriana Entre el dia 3 i 5 del cicle. Doncs la histero encara no la puc fer pel tema del virus,... aviam quan tarda tot plegat i l’analitica intentare aviam si puc aquesta setmana,.. i em fan por els resultats de les dues probes la veritat,.. pero shan de fer!

Jo tb m’apunto pel Juny!!!

Edad dels dos: 33 jo i 38 ell
Cicles de cerca : 17è
Data NW: 1/07
N°fills: cap
Coses que vui explicar: El me home començara a prendre unes altres pastilles que es diuen Gestagyn men,... probarem aviam si li van millor i notem el canvi!!


Una petonas noies!!!
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Sine88 » dt. juny 02, 2020 9:25 am

Hola a totes!!!

Entro per desitjar-vos molta a sort a totes i com diu la Nayade (quin post més xulo!!!) Al juny la W ben lluny!!

Espero al juliol poder tornar a cercadores oficialment, de moment fins que no em vingui la regla, relacions amb protecció, així que a veure si ve ràpid i podem tornar a començar! o-o:)
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dt. juny 02, 2020 11:24 am

:--/)

Quantes cercadores!!!! Que bé!!!! ..::·· Tindrem molts marits i parelles contents aquests dies :content:

Ara actualitzo dades. Ja som 7 cercadores i una banquetera (Sine88).

Ego. Ahir definitivament em va baixar així que avui cd2, aviam si passa ràpid :-o00m

Pepos a totes!!!!!
Imatge Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dt. juny 02, 2020 11:24 am

Sine88 ha escrit:Hola a totes!!!

Entro per desitjar-vos molta a sort a totes i com diu la Nayade (quin post més xulo!!!) Al juny la W ben lluny!!

Espero al juliol poder tornar a cercadores oficialment, de moment fins que no em vingui la regla, relacions amb protecció, així que a veure si ve ràpid i podem tornar a començar! o-o:)

Gràcies bonica!!!!!! Aviam si t'arriba aviat la W i a cercar!!!! ..::··
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: aixamb » dc. juny 03, 2020 6:44 am

Bon dia, noies!!
Com esteu?

Nayade, podries canviar la data de la W, ara me n'he adonat que vaig deixar la de maig, i com que se'm va retrassar tot el cicle, la del mes de juny m'hauria de venir als voltants del dia 20 de juny.

Gràcies!!

Que tingueu un bon dia!
Imatge

Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Náyade » dc. juny 03, 2020 2:22 pm

Holaaaaaa!! Ja dimecres dia 3!! >.-<:

Mònica90 com estàs? Desesperant? Explica'ns!!!! Vinga volem cantar la primera de moltes panxus de juny!!! :panxeta:

aixamb canviada la data! ;-)

EGO. Com aneu?? Estem parades,no? Crec que totes O gairebé totes en fase avorrida.... Porto 3 dies de W i ja estic fins els nassos, es 1 setmana sagnant i sense canviar de la maleïda fase avorrida.... :ufs:
Aviam si tenim sort aviadet, encara q com dieu... Són mesos i mesos... :-:)
Ja m'han arribat els TO que vaig demanar a Amazon, son diferentes (abans usava els onestep). Aviam què tal!

Molts petons a totes!!! :--/)
Imatge Imatge
Mònica90
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dg. maig 31, 2020 10:29 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Mònica90 » dc. juny 03, 2020 5:07 pm

Hola!!!
Náyade la veritat és que ens va venir en el primer mes de cerca de veritat, feia mesos que ho feiem sense protecció peró amb marxa endarrera. Ens vam casar el desembre i vaig tenir la regla després del casament i durant el viatge de nuvis :-()) . Crec que el vam perdre perquè van ser molts dies d'avions i de no parar quiets.
El fet que ens quedessim el primer mes de buscar ens ha tranquilitzat molt per aquesta vegada, però també tenim por per si torna a passa el mateix.

Ahir m'havia de venir la W però no va venir. TInc molt mal d'ovaris com si hagués de venir. Avui he tacat poc les calcetes però quan vaig al lavabo el paper surt vermell/marronos. Suposu que demà em baixarà. Haig de dir que aquest comportament no l'havia tingut mai ja que normalment taco un cop i ja em baixa fort... Esperar que vingui i marxi aviat per tornar-ho a intentar.
M'he plantejat si és el sagnat d'implantació, però no tinc cap més simptoma. L'altre vegada em va fer molt mal els pit però aquesta vegada només és mal d'ovaris i l'única diferència és que tinc l'olfacte molt fort (però crec que aixó ja és psicològic)
Ja us informaré!!!!
Avatar de l’usuari
yop
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 99
Membre des de: dj. nov. 15, 2012 7:55 am
Ubicació: Badalona

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: yop » dj. juny 04, 2020 6:48 am

Mónica molta sort i q no sigui W!

Entro un altra cop modo soso!

I moment Ego total: segueixo amb la tempe rara resum:
1del cicle: 36'4
2 del cicle: 36'3
3del cicle: 36
4del cicle: 35'7
5 del cicle : 35'8
6del cicle : 35'7 ( Avui) test ovulació marca positiu i picó ( 88) però sóc de marcar 100/200 amb els picos.
Avui em faré test d'aquí unes hores a veure si baixa O puja. Però trobo q és molt aviat!
No puc demanar hora Giné pq aquí on visc només donen per embaraçada i seguiment.
M'ha germana porta 3 mesos amb la W ( setmana si, setmana no) i li han dit q no donen hores.

Edito per dir-vos q començo a pensar q al meu maromo li pasa algo. ( Em sap greu comentar-ho però em començo a preocupar. Ja van varies vegades aquests mesos que comencem amb el tema i bé però de cop pluf.
Podria pensar en altres moments que es per la presió de acertar o n, pero ahir per exemple ( q no estic període fèrtil ni res O això crec, ell O sap i també va fer pluf) aix!! Em té rallada al maxim i una mica xof.
perdudapelmon
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dl. feb. 11, 2008 4:38 pm
Ubicació: Mallorca

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: perdudapelmon » dj. juny 04, 2020 10:21 am

Hola guapes,

Yop la pregunta és.....la cosa "puja" i després "baixa"? O directament "no puja"? Si és el primer cas, juraria que és ansietat d'execució. És a dir, el fet de dir "m'he de dormir" fa que no et dormis. M'explico, no? Segurament, encara que no sigui en periode teu fèrtil, se li ha ficat al cap que ha de "complir" i deu estar tan pendent que la cosa li falla. Jo aquí aplicaria la fantàstica intenció paradoxal. És a dir, no el busquis, no prenguis la iniciativa. Que sigui ell quan se senti amb moltes ganes que no pugui més! Fins i tot, intentaria dir-li que NO algun cop. Això aconseguirà que li baixi l'ansietat d'execució.

Ego:

Tinc analítica! A la fi!

Tot està bé. FSH a 5,1, que crec que és un bon resultat. THS (Tiroides) a 2,08 (em sembla que també està bé). L'únic que frega l'anormalitat és la prolactina (a 23 ng) quan el màxim és 26.... És una mica alta i no m'estranya perquè , de sempre, quan m'apreto els mugrons em surten 2 gotetes. En una ocasió em van fer una mamografia i no ve dels pits. És algo que fa el cervell. Passa que no em vaig fer cap ressonància magnètica. Podria ser un prolactinoma (una espècie de tumor benigne).... Qui sap! Dimecres li comentaré a d'IVI a veure què pensa. Potser em dona algo....

Petonàs a totes!
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: ❀ ✿ ❁ Cercadores Juny 2020 ❀ ✿ ❁

EntradaAutor: Miri27 » dj. juny 04, 2020 3:44 pm

Hola noies!

Com esteu?

Yop, jo també penso que és la pressió de "cumplir". Al meu de vegades li ha passat quan és per obligació. Ell que hi diu?

Nayade! ànims en la fase mega avorrida!

Perdudapelmon! que curios això que dius de la llet!

Monica90 no pateixis! segur que et quedes en breu! tampoc pensis que l'avortament és per culpa del viatge... el 20% dels embarassos acaben en avortament, és així i ja està, però és un tema tabú. Tot això quan a mi em va passar ho vaig anar sabent, i molta gent em va dir que havia patit un avort... Jo ara sempre ho explico, em vaig sentir com molt sola.

Jo estic a SW! tot i que només ho he fet 1 cop a dia 9 sel cicle . Ahir vaig tenir TO + (dia 13) i avui rematarem... una mica ensopit tot.... així no aconseguirem res! Però el maromo dimarts tenia sopar i ahir estava cansat... i jo amb el meu TO marcadíssim... en fi...

Res guapes!
seguimosssss

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 11 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::