FIV 2020

Tractaments, clíniques, medicaments..
esperança87
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. nov. 12, 2019 8:16 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: esperança87 » dv. maig 08, 2020 12:48 pm

Nuri!! Doncs per ara em trobo molt bé! Ja et dire quan porti dies amb això com estare jajaj

Em sento totalment identificada amb el teu cas, nosaltres portavem 10 mesos buscant i res, i amb la endometriosis van decidir anar per feina pq ja ho estavem passant malament emocionalment. Molts cops també ens fem la pregunta.. i si haguessim seguit intentat-ho de forma natural? estaria embarassada? però creiem que vam escollir el millor camí i ara a per totes! Molta sort guapa!!! >.-<:
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nuri00 » dv. maig 08, 2020 3:06 pm

hola esperança!!!! doncs que bé, ens farem companyia!!! jajaja

si, tal qual. Quan hi ha un problema com l'endometriosi sempre et diuen que t'hi pots quedar igualment, i és cert, però clar...ves a saber quan temps hauriem d'esperar! si sabessim que amb uns mesos més arribaria natural ens esperariem. Però no se sap mai, i després de 1 any i mig ja no volem esperar més.

doncs vinga! anem parlant!!!
Núvol20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. gen. 04, 2020 4:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Núvol20 » ds. maig 09, 2020 11:10 am

Hola noies,

feia molt de temps que no escrivia al fòrum.

Molts ànims a totes Esperança, que poquet et queda per la transferència! i Xocolatina, moltes felicitats per aquest embrió sa que has aconseguit! >.-<:

A les altres, que comenceu el procés, també molts ànims! i forces!

Ego: lo meu va acabar sent un ectòpic, embrió a la trompa dreta. Confirmat el primer dia de confinament, jajaja, quina sort la meva. Bé, ara començo a remuntar físicament. Han estat 7 setmanes perquè la beta tornés a ser negativa! ha estat durillo. Però res, per fi puc passar pàgina i puc anar pensar què fer a partir d'ara. Aviam també com acaba quedant la trompa...

Alguna del fòrum ha provat de fer acupuntura? Experiències? Diuen que va bé, si més no, mal no fa. He començat aquesta setmana amb un especialista en fertalitat, aviam què tal. També les vitamines d'abans, etc, etc.

En fi, moooooltes abraçades!
esperança87
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. nov. 12, 2019 8:16 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: esperança87 » dl. maig 11, 2020 12:12 pm

Hola nuvol! M'alegro que ja estiguis bé :) ara tens previst quan començar nova FIV o fas una parada? Que t'han aconsellat els metges? Molts ànims.
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nuri00 » dl. maig 11, 2020 1:50 pm

Hola Nuvol20!

jo no conec ningú que hagi fet acupuntura. Ho havia sentit que es feia però ni idea... tot el que serveixi per estar més tranquiles en aquest procés benvingut sigui!!!

com esteu noies??? en quin moment del procés esteu?? que ho tenim una mica paradet d'activitat!! >.-<:

vinga som-hi!!! cada dia més a prop
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dv. maig 15, 2020 9:33 am

Hola a totes!! Amb el vostre permís, m'agradaria formar part d'aquest grup :globus:

Fa força temps que em vaig registrar per primera vegada, quan vam iniciar la cerca el 2017... que lluny que em queda ja!
En el nostre cas vam aconseguir un embaràs de forma natural ara fa poc més d'un any, que va coincidir en el cicle després d'una histerosalpingografia... És comú que passi quan la causa de la infertilitat són les trompes però vam tenir la mala sort de que aquest embaràs acabés en avortament :-o00m ara hauria de tenir amb mi un petitó de 7 mesos...

El cas, com us he dit el nostre problema, en principi, està en les trompes, en tinc una d'obstruïda i l'altre pensem que potser no ho està del tot, a la prova va sortir bé, però també deu tenir obstacles en el pas.

Hem fet 3 inseminacions artificials, com us imagineu sense èxit, l'últim tractament va acabar al febrer. I ara estem començant un cicle de FIV. Estic molt nerviosa i una mica espantada, sobretot amb el tema de les hormones... amb la IA també m'havia de punxar però les dosis eren molt més baixes... Tinc por de com em puguin afectar...

Aquesta setmana he començat amb les anticonceptives, i crec que ja em noto una mica el rebombori, això que són de les fluixetes! El dia 31 haig de començar amb 225ml de Gonal...fins el dia 5, que tinc programada la primera ECO. Si tot va bé la punció serà el dia 12 de juny. La clínica ja ens ha comentat que la intenció es passar tots els embrions possibles a blasto, i fer la transfer al cicle següent.

Algun consell sobre com portar-ho? : lasito :

Que tingueu un bon dia noies! :***:
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Xocolatina
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dl. nov. 05, 2018 11:02 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Xocolatina » dv. maig 15, 2020 11:14 am

Hola noies!

Esperança, això ja ho tens aquí. Normal que estiguis una mica nerviosa, tantes setmanes esperant que arribi el dia! Molta sort i que l'embrionet es quedi! Que te'n posaràs un al final?

Georvi, quina llàstima que la primera FIV no ho aconseguissiu... a veure si aquesta segona és la definitiva. Pel que fa a preus dels medicaments, jo he preguntat i comprat en diferents farmacies i sempre val el mateix...però si esbrines alguna cosa ens ho expliques...
Et canvien el protocol per mirar d'aconseguir més embrions? Us heu fet alguna prova més?

Nuri, ja veuràs com despres de la punció ja seràs tota una experta amb FIV. Molta força per aquesta FIV i que vagi molt bé!!! Ja ens vas explicant.

Nuvol, quina llàstima que el final fos ectopic.Però anims i endavant. Jo vaig anar a acupuntura tres mesos abans de la segona fiv,per intentar millorar la qualitat ovocitaria...però no crec q m'hagi funcionat, perquè a la primera punció vaig aconseguir 5 blastos i en aquesta un. Tot i així, conec noies que amb acupuntura ho han aconseguit de manera natural. En el meu cas, potser, l'esforç, no ha compensat la millora (havia de fer 1.30 de cotxe per anar i 1.30 per tornar...).
No recordo si tens cap congeladet?

Llunadexocolata, benvinguda! Jo també estava preocupada per la medicació però el pijtor moment era el de les punxades..vaig tenir molt poc (o cap) efectes secundaris... suposo que a va a persones. Consells? No se que dir-te, que estiguis tranquil·la, però se que és molt complicat...

LA LLISTA:
esperança: transferència 19/05
georvi: estimulació segona fiv
nuri00: estimualció primera fiv
Nuvol: acupuntura
llunadexocolata: estimulacio primera fiv
xocolatina: histeroscopia quirúrgica al maig
Ell: Cadena doble ADN espermatica alterada 75% i terazoospermia
Jo: “una orquestra desafinada”
09/2017 - comença la cerca
03/2018 - Avort diferit 6 sg
2019 - 1aFIV: 3 TEC = 3 avortaments bioquímics
2020 - 2aFIV: 1 blasto sa = avortament bioquímic
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dv. maig 15, 2020 3:56 pm

Bones noies!!!
Que bé que es torni a moure una mica tot plegat.

Esperança, queda res! Espero que tot vagi molt bé.
Núvol, m'alegro que estiguis més recuperada. Físicament és dur, però emocionalment penso que encara més. Sobretot amb l'aturada que hem tingut.

Nosaltres ja hem fet les analítiques i estem pendents dels resultats i la visita amb la imunòloga. Aquest mes també farem la biopsia endometrial i amb això ja ho tindrem tot per començar de nou una segona fiv, plantejant els canvis que calguin en funció de si es troba alguna cosa.

Pel que fa a l'acupuntura no tinc experiència. El que si he intentat aquests 2 mesos és millorar encara més la dieta ( tot i que ja menjava saludable) i fer esport per preparar al màxim al cos. Al final és l'únic que sento que puc controlar una mica o depén de mi.

Benvingudes totes les noves incorporacions!!
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: LlunadeXocolata » ds. maig 16, 2020 9:20 am

Gràcies per la benvinguda! :globus:

Xocolatina El que em dius de la medicació em fa pensar també amb les hormones per la IA, tothom em deia que notaria de tot, que em passaria el dia plorant i llunàtica... I al final res. No vaig notar gran cosa... Era pitjor la progesterona que em prenia en l'espera al test que no pas una altra cosa... Però bueno... suposo que amb la FIV, al veure les dosis m'he espantat :miko:
Gràcies per afegir-me a la llista! :-()-)

Ones Gràcies per la benvinguda! Espero aviat tingueu els resultats i pogueu començar a engegar la maquinària per a la segona FIV. Crec que fas molt bé de cuidar-te una mica més... Al final com dius és la única cosa que podem controlar... I si més no ens fa sentir millor jeje Jo he fet el mateix aquests dies, tot i que com tu ja portava un estil de vida bo, però bueno :oset:



EGO: Jo no he prova mai això de l'acupuntura... però n'he sentit a parlar... Igual que l'osteopatia, també he sentit casos de gent a qui li ha anat bé pel tema de fertilitat. Ho tinc pendent... però a mi no m'agrada gaire que em remenin :content:
Porto un parell de dies amb l'estòmac remogut, crec que podrien ser les anticonceptives... :-:) en el meu cas feia molts anys que no en prenia! De fet era totalment contrària a prendre'n i ara mira :r) les voltes que dóna la vida! jeje

Ja m'aniré posant al dia amb totes, o això espero!
Que tingueu un bon dissabte! :ok:
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
esperança87
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. nov. 12, 2019 8:16 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: esperança87 » ds. maig 16, 2020 12:01 pm

Hola noies! Ara m’han trucat per donar-me el resultat de la serologia i mha sortit negatiu. Per tant, dia 20 transferencia. No m’ho crec!!! Tinc una barreja de sentiments... per fi arribat el dia!!! Descongelaran 3 embrions que tenim a dia 3 per fer-los arribar a dia 5. Hem decidit que si arriben dos... els posarem! I sino doncs un! Però cada dia canviem d’opinió. Q faríeu? Diuen q posar dos, un emputja a l’altre.

Anem parlant!!! Ànims a totes!!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nuri00 » ds. maig 16, 2020 12:48 pm

Hola boniques!!!

que bé que s'hagi animat una mica aquest post! aixi l'espera es fa més entretinguda si la podem compartir!

esperança enhorabonaaa!!!! uauuu el dia 20 ja és aqui mateix!!! tot arriba. Et desitjo de tot cor que tingueu sort!!! Ja ens diràs com va! per mi també serà la primera vegada i no tinc ni idea.


Llunadexocolata benvinguda!!! clar que si, entre totes ho farem més entretingut aquest procés. Jo també estic amb anticonceptives i també m'han programat el mateix que tu pel 05/06 i 12/06!!! anem super iguals!!!! jajaja quina ilu!! >.-<: jo també porto uns dies remoguda de panxa amb les anticonceptives. Sort que només em queda una setmaneta i ja paro. Jo vaig estar 10 anys prenent-les, però era una altra marca.

Ones entenc que aquestes proves us les han fet perquè és la 2a FIV? entenc que si et fan la 1a i no funciona, per la 2a es miren més coses? espero que en aquesta 2a tingueu tota la sort del món i ja sigui la definitiva! :-()-)

xocolatina m'agrada molt això d'aquesta llista de situació que has fet. Va bé per veure en quin punt estem cada una. Teniu alguna FIV programada aviat?

ego: jo de moment amb les anticonceptives, i 1a visita programada pel 28/05. Quina ilu!!! jo estic fent una dieta, i havia anat a osteopata. Però de moment no hi havia sort de forma natural. A mi també m'han espantat molt en què et trobes tan malament quan et prens la medicació d'estimulació... però a veure com va. Tenint endometriosi ja estic acostumada a tenir moltissim dolor i trobar-me malament. I va i em diuen que és com unca regla però una mica més. I pensava...com sigui com les meves regles pitoplego!!! jajaja

A veure!!! :-()-) de moment tranquila, ja m'he relaxat de l'agobio i pors dels primers dies. Ara estic super il·lusionada... suposo que ja m'he anat fent la idea :content:
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dl. maig 18, 2020 10:13 am

Gràcies noies!! Aviam,esperem que aquesta vegada tot vagi millor.
Les proves les fan, com dieu, perquè és la segona fiv.
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dl. maig 18, 2020 10:58 am

Hola a totes i bon dilluns!! :***:

Esperança Enhorabona! El dia 20 és JA! Quina emoció! :p-)
El que comentes sobre quants embrions... és una pregunta que també em faig... tot i que no sé fins a quin punt la decisió estarà a les meves mans, però crec que nosaltres arribada la ocasió tirariem per dos... Conec els riscos d'un embaràs de bessons però donada la circumstància... Si em diuen que posant-ne dos pugen les probabilitats de que se'n enganxi com a mínim un dels dos, doncs potser em val la pena... I en el cas que s'implantin els dos, estem disposats a assumir el que comporta. Suposo que és una decisió molt personal... Al final lo important és fer el que et faci sentir més còmode i segura. Ja ens mantindràs al dia!!! Creuarem els dits per tu!!!

Nuri Que bé!! Anem a la par!!!!! >.-<: Nosaltres transferència encara no sabem data... la clínica ens va recomanar esperar una regla entre mig per fer neteja d'hormones jeje Llavors fer una estimulació suau per preparar l'endometri i fer transferència!! Ens van dir que comptessim uns quince dies des de la punció : lasito :
Has començat ja amb la medicació per l'estimulació? Jo no començo fins el 31. També m'espanta una mica!!! Però de fet, la meva ginecològa em va dir que realment la majoría de dones notava més amb els anticonceptius que no pas amb les altres hormones. Haurem d'esperar a veure que tal se'ns posen :-o00m però sigui el que sigui serà per un molt bon motiu!!! :globus:

Ones Doncs trobo que està molt bé que et facin aquestes proves, així assegureu que la segona sigui la bona!!! :content:

EGO: No tinc massa a afegir... :-o00m Comptant els dies per començar les punxadetes i intentant no agobiar-me massa per el què vindrà ... tot i que és difícil! :()()::::


Que passeu un bon dia! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Gtanit
Entrades: 2
Membre des de: dc. maig 20, 2020 10:50 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gtanit » dc. maig 20, 2020 10:57 am

Hola sóc nova per aquí!
Jo em vaig fer fiv el 31 de gener i finalment vaig tenir un abort bioquimic. El dia 3 d’abril tenia visita i me la van anul.lar. No m’han tornat a trucar i aquest matí he trucat jo i m’han dit que ells truquen que tenen una llista i decideixen....així que res.... a seguir esperant.....
Ànims a totes!!!
Xocolatina
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dl. nov. 05, 2018 11:02 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Xocolatina » dj. maig 21, 2020 3:01 pm

Esperança! Com va anar la transferencia? Van arribar dos a blasto?

Gtanit, benvinguda! Quina llastima que a la primera no anés bé. Tens algun congeladet o has fer començar de zero?

Anims a totes
Ell: Cadena doble ADN espermatica alterada 75% i terazoospermia
Jo: “una orquestra desafinada”
09/2017 - comença la cerca
03/2018 - Avort diferit 6 sg
2019 - 1aFIV: 3 TEC = 3 avortaments bioquímics
2020 - 2aFIV: 1 blasto sa = avortament bioquímic
esperança87
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. nov. 12, 2019 8:16 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: esperança87 » dj. maig 21, 2020 6:51 pm

Hola noies! La transferencia em van dir que va anar molt bé. Dels 3 q van descongelar van arribar dos a blasto i son els que ja estan a dins meu!!! Estic feta un sac de nervis. M’han dit que el dia 29 em faci la prova d’embaràs. Creieu que es massa aviat? Em fa por tenir un fals negatiu... sobre els simptomes, hauria de tenir algun en concret ? A vegades tinc com unes mini punxades però molt fluixes.

Com esteu la resta? Alguna ja te programada punció/transferencia? :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Nuri00 » dj. maig 21, 2020 11:22 pm

Hola!!!

que bé esperança!!! et desitjo tota la sort del món!!! >.-<: no recordava que havieu decidit de posar-ne 2!

el dia 29 és aqui mateix!!! quina emoció!!

gtanit benvinguda! em sap greu que no anes bé la primera.... a veure si podeu reprendre ben aviat!!!

jo fins cap al 10 o 12 de juny no tinc la puncio. De moment anticonceptius i a partir del 29 les injeccions.

Un dubte que tinc les que hi heu passat....fa mal la punció o la transfe?? els metges em diuen que no pateixi, que et donen com un calmant per atontar i ni t'enteres, però és algo que em fa respecte perquè no suporto el dolor a nivell ginecologic. Realment no fa mal????
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dv. maig 22, 2020 8:36 am

Esperança que bé!!! Desitjo que tot vagi genial❤
Ja ens aniràs explicant.
Nuri00, la punció no fa gens de mal perquè et posen anestèsia. Només estàs una 15 minuts al quiròfan.
I la transfer tampoc fa mal. És una mica molesta com qualsevol revisió on et posen l'espècul,pero també força ràpida!
Xocolatina
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dl. nov. 05, 2018 11:02 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Xocolatina » dv. maig 22, 2020 12:49 pm

Esperança, està molt bé que de 3, dos hagin arribat a blasto!! Felicitats. Jo a totes les transfers em feia un test d’alta sensibilitat a la setmana i sempre m’ha marcat, més fluix o més fort (tot i que per acabar en bioquímic).
Al 29 si els testos son d’alta sensibilitat t’hauria de marcar!
A veure si es queden els dos, molta sort!
Ell: Cadena doble ADN espermatica alterada 75% i terazoospermia
Jo: “una orquestra desafinada”
09/2017 - comença la cerca
03/2018 - Avort diferit 6 sg
2019 - 1aFIV: 3 TEC = 3 avortaments bioquímics
2020 - 2aFIV: 1 blasto sa = avortament bioquímic
esperança87
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. nov. 12, 2019 8:16 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: esperança87 » dv. maig 22, 2020 12:52 pm

Nuri: estigues tranquila perque a la punció et dormiran i no t'enteres d res!!! I per la transferencia l'unic rotllo es q has d'anar amb la bufeta plena d pipi i aguantar...però mal no en fa!!! >.-<:

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 10 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::