(¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

gener, febrer, març...
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Laura_Josu » ds. març 28, 2020 5:29 pm

Maques!!

Com esteu???

Entro un momentet només perquè he llegit el teu comentari Anika!!! Quina il•lusió quan sents el cor per primer cop i quin gran canvi amb aquest nou gine!!!! Estic molt contenta de que tot estigui genial i que el cigronet sigui ben fort.

Una abraçada
_Mandarina_
Entrades: 2
Membre des de: dl. jul. 14, 2014 10:23 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: _Mandarina_ » ds. març 28, 2020 9:34 pm

Bona nit panxolines!

Finalment després de molt de temps esperant ens han confirmat l’embaràs!
Jo he fet tot el procés de FIV per la SS al Clínic i ara estic esperant que em truquin per la primera eco!

Per una altra banda ja he demanat hora amb el meu gine particular que treballa a la Quiron. Tinc hora pel 6 d’abril. A veure on em fan l’eco abans...

Pel que fa a símptomes o malestars de moment haig d’estar contenta perquè exceptuant les tetes que se m’han posat enormes i supersensibles, no he tingut ni nausees ni cremors ni res de res.

Respecte al confinament a mi personalment m’està anant molt bé per estar tranquila aquestes primeres setmanes.

Enhorabona a totes!!! Quines ganes d’aquest camí tan preciós de ser pares!

TE+: 13 de març
DPP: 23 de novembre
N de fills: Cap
Edat papis: 38 i 37
Sexe i nom: ??
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: RedBerry » ds. març 28, 2020 11:02 pm

Bona nit futures marones :-()-)

Primer de tot gracies anika per obrir post de novembre, la meva dpp es el 31 d'octubre espero que no us importi que m'infiltri per aqui.

TE+: 23 de març
DPP: 31 octubre
N de fills: 2,5 anys (2 estels al cel)
Edat papis: 30 i 33
Sexe i nom: Ens dona igual que vingui sa i feliç

Faig un mini resum per la que no em conegui, ja que amb varies he compartit diferents moments. Aquest sera el meu 4t embaràs, els dos ultims no van acabar be, i per aquest motiu soc considerada embaràs d'alt risc, actualment prenc adiro i heparina tot i que no tinc un diagnostic per les perdues. Donades les circumstancies ja he pogut veure el cigronet 3 cops, la primera a urgencies per un mini sagnat que em va espantar molt (5+5) vam veure com es movia el cor pero no el vam escoltar, per el privat (6+6) ja vam veure i escoltar el cor i aquesta mateixa setmana a la maternitat del clinic on fare el seguiment (8+3) Aquesta setmana ja m'han realitzat els anàlisis de sang per la eco de les 12 que sera el 14 d'abril.

Dolly i Pinkflower companyes de juliol m'alegro molt de tornar a compartir aquesta aventura amb vosaltres!!
Lis desitjo de tot cor que ens animem en aquest cami i juntem el positivisme en aquest proces tan bonic que estem vivint. Enhorabona per aquest nou embaràs.
Laura quina murga aquest sintomes, espero que es calmin aviat.
Gublin anem gaire be a la par, ho dic per les dpp que tenim eh!!
Mandarina super enhorabona!! Suposo que vinent d'una fiv per la ss porteu molt de temps buscant aquest somni.
Anika com m'alegro que aquest gine t'hagi transmet tan bones vibracions i sobre tot que hageu pogut veure el cor del cigronet. De totes maneres vull ferte un comentari que espero no et sapigue greu. Que un gine t'hagi dit que lo ideal es repos absolut i l'altre t'hagi dit que pots fer tot l'esport que vulguis son punts de vista molt diferents, per el que t'he llegit t'has quedat amb el punt de vista que mes t'ha agradat (el de fer esport) el meu consell es que per tu mateixa t'ho prenguis amb calma, tampoc fer repos eh, pero bueno amb calma.

Crec que no m'he deixat ningú. Espero que aquestes ecos arribin aviat i que els sintomes es comportin com cal i no donin mooolt la murga. Molt bona enhorabona a totes per les panxus!!

9 setmanes

Molts pepos floretes!
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Pink_flower » dg. març 29, 2020 11:10 am

Bon dia mamis!!! :-)(-:

Uns dies sense entrar i trobo un munt de missatges quina ilu >.-<: :love:

Primer de tot Anika que bè aquesta eco!!! Wow, sentir el cor ésssss :love: :love: :love: :love:

Crunchi vine a visitar-nos sempre que vulguis que una panxeta avançada va bé per veure per on anirem pasant aquests mesos. Com et trobes??

Això de les dates tens molta raò Anika, seria més just comptar des de l'ovulació per saber la data real de DPP perquè després tots són preses quan arribes a las 40 setmanes.... em va pasar amb l'anterior embarás que vaig arribar quasi a les 42 però per sort vaig tenir una gine molt respectuosa que no em va ficar cap presa. No es caduquen els bebés per 2 dies!! :-o00m :-D

Jo no tinc cap símptoma aquests dos darrers dies :-o00m no em sento embarassada, modo "paranoia on"....ni pits, ni fàstics,...però és el que dieu que pot ser a l'estar tranquilament a casa els símptomes alleugeren. Pot ser estic dormint com una marmota això si.... zz:-)

Lis benvinguda!!! >.-<: em sap greu per tot el que has hagut de pasar, deu meu... :-()-) :-()-) :-()-) En quant a la visita, a mi per la SS m'han dit que em faran la visita presencial però també he de dir que visc a un poble i les visites les fan a la ciutat en un hospital que tenen on només fan visites externes d'especialistes. Pel privat hi vaig el dia 17 i el que no sé es si podré anar acompanyada...???

Dolly benvinguda, quina ilu tornar a. compartir post de mamis!!!!! >.-<: >.-<: >.-<:

Com van les panxetes? Heu donat la notícia?? Nosaltres no hem dit res a ningú, fa pocs dies una amiga va patir un avortament i estic una mica en shock...no sé perquè no m'ho crec o no m'ho vull creure. El meu marit vol dir-li a tothom perquè diu que si va malament igual s'hauran d'enterar com a mínim els meus pares. No sé....estic :-o00m :-o00m :-o00m
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: anika_ » dg. març 29, 2020 3:40 pm

Boniqueees, com esteu???
Tenim noves panxetes, què bé!!!! Benvingudes Mandarina i RedBerry :--/) :--/) !

Mandarina quina il·lusió aquest positiu, sobretot després de tot aquest camí. Espero que el gaudeixis molt!! Sí que és cert que el confinament ens està anant molt bé per descansar, i en el meu cas amagar la panxolina!!! Com la teniu vosaltres?? A mi ja se'm nota bastant!

RedBerry moltíssimes felicitats!!! Crec que algun mes hem coincidit a cercadores. Me n'alegro moltíssim que tot estigui anant perfecte, i igual que la Lis, amb peus de plom però amb el cap ben amunt i mirant endavant, eh?!!!
Sobre el que em comentes del nou gine, et dono tota la raó!! Hem passat d'un extrem a l'altre. No hi confiava gens amb l'anterior ginecòloga, però igualment ara tinc la mosca al nas. Haurem d'esperar a les properes visites a veure si la cosa va millorant.

Pink_flower, pobreta la teva amiga, em sap molt de greu i espero que pugui agafar forces i remuntar ben aviat.
Jo fins la setmana 6-7 he anat tenint símptomes intermitents (era una mica ratllada), però ara ja s'han instal·lat del tot i no marxen!!!! Puaaaajh!
I nosaltres de moment ho seguirem mantenint en secret. Jo volia anar a casa els meus pares i dir-lis, però el maromo diu que és una locura ara mateix... així que de moment seguirem esperant també! :-o00m

Laura tu com portes els marejos i fàstics?? Jo els porto molt malament, ahir vaig començar amb cariban però de moment no noto cap millora, en el meu cas tinc ganes de vomitar durant tot el dia, és molt emprenyador. Procuro menjar poc i sovint, evitar salsetes, fregits o àpats molt calents o molt líquid de cop (la sopa per exemple em senta fatal)... aix no sé, suposo que ja aniré trobant-li el truqui, espero que al segon trimestre marxin!

La resta com esteu????
Crunquiiiii, tu ja tens més de la meitat del camí feta, oi?? Quines ganes de veure-li la carona!!! Molts ànims en la recta final!!
kel
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dg. març 29, 2020 7:36 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: kel » dg. març 29, 2020 7:53 pm

Hola , sóc nova aquí.
Em dic Kel, i seré mare soltera, per elecció pròpia.
Veig que sou totes molt joves, jo en tinc 42, és el primer fill.
Em toca pel novembre, per això m'apunto en aquest grupet.
Hi ha algú dins el grup que sigui mare soltera , i amb gos? per compartir inquietuds....sino , ja m'esta bé formar part de les marones novembre 2020.
fins ara!!!
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Laura_Josu » dg. març 29, 2020 8:31 pm

Bona nit boniques!!

Mandarina, Redberry, Kel_ Benvingudes i enhorabona per aquests positius!!!! Que bé que el grup cada dia creix més i més!!!

Kel_ estic en un grupet d’ençà que em vaig quedar embarassada de la meva primera filla i una de les noies es mare soltera i te un gos. Si volguéssis parlar amb ella, puc posar-t’hi en contacte.

Pink_flower_ comparteixo opinió amb el teu maromo, penso que aquesta notícia sempre es boníssima i s’ha de compartir, si no anés bé doncs igualment el suport familiar es positiu.

Anika_ a mi em va costar encertar amb el Cariban, al principi no em feia res. Fas molt bé menjant com menges.

Ego_ de moment les nàusees han desaparegut, no es que en tingues en excés. Però tinc moltíssima son a les tardes. Suposo que tenir una nena de 2 anys i que sembla que tingui una xinxeta al cul tampoc ajuda.

Una abraçada gran i Nanit!!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: anika_ » dg. març 29, 2020 8:55 pm

Benvingudaaa Kei :--/) :--/) !!!! Per l'edat no et preocupis gens, eh!? Entre totes tenim un bon poti-poti d'edats.

Jo tinc una gossa adoptada de 20kg que està com una cabra. No sé molt bé com preparar-la pels canvis que vindran. És molt bona, però els nens que corren o criden la posem mooolt nerviosa (amb bebès és tranquil·la). La veritat és que tinc un munt de dubtes sobre com es portarà i com ens ho farem els primers mesos.

Diuen que ells noten l'embaràs abans que nosaltres, però a mi em segueix saltant a sobre i no té cap mena de reparo en robar-me el menjar!
El teu gos com ho porta??? Ha fet algun canvi?

Laura, què bé que els marejos hagin desaparescut, són molt emprenyadors.
Tinc uns amics que van ser pares al gener i ho porten bastant malament amb els horaris i el cansament, sembla que el confinament ens hauria d'anar millor per descansar, però molts dels que teniu peques dieu tot el contrari!! Ànims!!
-Lis-
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dt. nov. 05, 2019 6:18 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: -Lis- » dl. març 30, 2020 9:35 am

Bon dia a totes !

Primer de tot us vull donar l'enhorabona a totes les noves incorporacions! Quina il·lusió les que ja heu pogut sentir com batega el cor, realment trobo que és un dels moments més emocionants de l'embaràs.

Bé, jo us escric per acomiadar-me del grup. Els primers dies de l'embaràs tenia forces nàusees ( que em feien feliç pel significat que tenien: hi havia una petita o petit que estava creixent dins meu). Aquesta última setmana en vaig deixar de tenir, però em seguia notant molt inflada a la panxa ( sobretot quan acabava de menjar) els pits també inflats, mal de cap i per això no li vaig donar importància. El divendres vaig tacar una mica de color marró, però com que en l'altre embaràs em va passar el mateix i va seguir endavant, vaig pensar que segurament seria implantació i ja està. Dissabte al migdia la sang va augmentar i el color era vermellós, vaig trucar i em van dir que anés a urgències. A l'ecografia no van veure res, ni embrió, ni batec, però si endometri engruixit compatible en embaràs. Em van dir que podien ser tres coses, que estigués de menys setmanes, que estiguéssim davant un avortament, o un embaràs molar.
Finalment, ahir les pèrdues van augmentar molt i vaig començar a tenir dolors insuportables al ventre i les cames. Altre cop cap a urgències. Ens van confirmar l'avortament. Noies espero que la meva experiència no us desanimi. Jo tenia la necessitat d'explicar-ho i ho he volgut compartir amb vosaltres.

Us desitjo de tot cor que els vostres embarassos acabin amb uns nadons sans i feliços. Mireu de gaudir i de girar la truita a tots aquells símptomes lligats a l'embaràs. No us preocupeu en excés pel què pugui passar, només aquelles coses que estan a les vostres mans. Que el fill que porteu dins li deixi de bategar el cor, que tingui una malaltia inviable amb la vida o altres coses, no ho podem controlar, per tant no té sentit patir innecessàriament abans d'hora.
Els moment difícils ja venen sols.
Salut i amor noies !

Una abraçada ben forta !
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Pink_flower » dl. març 30, 2020 10:02 am

5+6

Bon dia noies!!!

Dilluns ja, queda menys per tornar a la vida real >.-<: esteu totes a casa? o treballeu??

Ja després d'això, dubto que torni a treballar entre pitos i flautes... :-o00m AIIIXXX he vist que em vaig deixar un munt de missatges sense llegir ni contestar, quin desastre!! :content:

Som un peasssooo de grup ja quina ilu!! :b-))) Si us sembla, podriem posar les setmanes de quant estem a dalt del missatge per anar comparant.

Ostres Lis...ara llegeixo el teu missatge, m'he quedat xof total, quin mal...fa pocs dies una amiga va pasar pel mateix i visc amb la por al cos. Aquestes coses no haurien de pasar, quin mal no es just...t'envio una abraçada ben forta i molts petons. :-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)

Anika amb el gos ja anireu fent, no t'atabalis que segur que s'adapta perfectament al seu nou germanet/a i quan li vagi darrera canviaran les tornes :content: Jo tinc 2 Bóxer que estan com cabres també però ja estan acostumats a la canya dels nens, no son els que eren. Estas prenent Cariban?? Ostres, i mira que es car eh...fes el que diu la Laura ho has de prendre 6 hores abans de quan tinguis nàusees. Ja tens panxolina??? :love: :love: :love: Jo només panxa fofa.... :-D

Laura que bé sense nàusees! Son un malson...al loro per si tornen :-o00m Jo estic dormint com una marmota és veritat, suposo que no noto molt els símptomes perquè estem tancats a casa i no porto la vida de bojos habitual amb els nens, horaris, coles, extraescolars, cumples,..... :-o00m encara sort pasar el primer trimestre així!!

Kel!! Benvinguda!! >.-<: al grup de mamis novembre 2013 també ho vaig compartir amb una mami soltera i amb un gosset, quina casualitat. Ets una valenta i tot anirà genial!! >.-<:

RedBerry quina alegria tornar a compartir post amb tu!!! i amb la Dolly que guaiiiii em fa molta ilu!!! 3 julioleres repetint per novembre és casualitat eh? :content: No pateixis, tot anirà bé, tot anirà bé :-o00m :love:

Mandarina benvinguda!!! >.-<: >.-<: >.-<: crec que tampoc vaig llegir el teu missatge, no sé com vaig mirar estic fatal... :-o00m Tenim DPP semblant :-())

Bueno, m'he quedat una mica trasbalsada amb el que li ha pasat a la Lis. Si ens llegeixes t'envio una abraçada gegant, aquestes coses no haurien de pasar.... :-()-) :-()-) :-()-)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Laura_Josu » dl. març 30, 2020 10:54 am

Lis bonica, em sap molt de greu això que us ha passat, no em puc imaginar com deus estar ara mateix. T'envio molta energía i espero que aviat puguis "passar" aquest dol i emprenguis novament la cerca. Una abraçada gran. :-()-)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: anika_ » dl. març 30, 2020 4:51 pm

Lis, he llegit el missatge fa una estona i encara no sé que dir. No, no és just, és molt cruel i molt dur. I com tu dius, està fora del nostre control, no hi podem fer res per evitar-ho ni hi ha manera d'intuir-ho... això encara ho fa molt més dur tot, et sents completament impotent. Fes tot el que necessitis per sentir-te millor, parlar, plorar... procura treure-ho de dins, i aquí ens tens per tot el que necessitis.
Una abraçada enoooorme
Lectora91
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dl. març 30, 2020 7:39 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Lectora91 » dl. març 30, 2020 8:19 pm

Bona tarda,

Primer de tot, Lis, em sap moltíssim greu el que ha passat, molts ànims i endavant!! A la propera anirà millor, ja veuràs!!! :-()-)
**

Porto setmanes tafanejant aquest fòrum.... Volia esperar a postejar fins que no passés el temps prudencial, perquè és el meu 1r embaràs i vaig acollonida, desitjant que tot surti bé.... Però què coi, necessito suport emocional.... Per tot el tema aquest de confinament, perquè m'estressa.

Us explico una mica, és un embaràs molt desitjat, però que s'ha fet esperar uns mesets... I tot just arriba en plena crisi del covid19... Degut a les nostres feines, nosaltres no podem fer el confinament... La meva parella treballa en un super i jo en un hospital, o sigui que estic super exposada...
Sóc novata total en quan a embaràs però intento llegir molt sobre el tema. Estic de 7+2 i fins el 8 d'abril no tinc la 1ra visita a la llevadora (espero que no m'ho aplacin). Com treballo a l'hospital vaig demanar a la gine que em fes una 1ra eco perquè estava molt neguitosa i a les 5+5 vaig veure l'embrió com començava formar-se! Esperem que les següents ecos vagin igual de bé.

Us he llegit a totes i enhorabona mamis!!! :-())

Kel L'edat no importa! Ser mare soltera se't farà dur, perquè tinc una amiga que hi ha passa't, però és molt gratificant veure que dia a dia et superes les expectatives!! I, no ens coneixem, però estem totes aquí per recolzar-nos!!! Endavant i a per totes! Jo als 24 tenia clar que si als 27 estava soltera, tindria el bebè sola, però mira, vaig conèixer algú i ha anat diferent! T'admiro la valentia!!!


Bé, aquí us deixo les meves dades:

Lectora
TE+: 8 de Març
DPP: 14 Novembre
N. Fills: Cap
Edat pares: 28 (jo) i 26(ell)
Sexe i nom: Fins al part no ho sabrem
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Pink_flower » dl. març 30, 2020 9:52 pm

Benvinguda Lectora!! :-()-)

Ostres treballes a un hospital? No pots agafar baixa per ser de risc? Crec que les embarassades ara mateix ho som no?
El meu marit treballa en neteja i també ha de sortir si o si...em fa molta por! La sort es que treballa fora i sol.

Molts petons a totes! :-()-)
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Gublin » dt. març 31, 2020 9:29 am

9+1

Bon dia boniques :--/) :--/)

Ostres, quina il·lusió obrir i veure tantes panxetes noves >.-<: . MOLTES FELICITATS Dolly, Mandarina, Redberry, Kel, Lectora…. estem fent un grupet ben maco!! :b-))) :b-))) :b-)))

Lis, em sap molt molt de greu que us hagi tocat viure-ho per segona vegada. No és just i us desitjo el millor. Pel que necessitis aquí estem, per desfogar-te, per plorar o per riure més endavant… una abraçada moooolt gran :-()-) :-()-)

Anika, ueeeee que be! Quin momentazo escoltar-li el cor eh? I quin canvi… per fi heu trobat per fi un gine que us tranquil·litza i amb qui us sentiu còmodes, així que ni hi tornis a pensar en la bruixa i els mals moments que us va donar. Et trobes millor??

Crunchi, moltes gràcies!!! Tu ves-nos llegint des de l’ombra i il·luminant-nos quan ho necessitem jejeje

Mandarina, benvinguda!! Com dius alguna coseta haurem de treure de bona d’aquest confinament, i és que almenys estem tranquiletes a casa i no hem de donar tantes explicacions si ens trobem malament. Jo també vaig a la Quiron, ja em dius si finalment et fas el seguiment allà.

Redberry bonica que bé llegir-te per aquí!! Crec que vam coincidir a cercadores… de moment era la “primera” de noviembre així que anira bé que anem juntetes al principi de mes. Jo vaig la setmana que ve a fer-me l’anàlisis de sang i tinc la eco de les 12 el dia 20!

Pink_flower, jo tampoc tinc molts símptomes la veritat i això fa que no em senti embarassada. No m’ho crec gaire encara… i em sembla molt bona idea posar les setmanes adalt i així ens situem millor :ok:

Kel, no et preocupis pas per l’edat!!!! Jo no tinc gos, no puc ajudar-te molt sobre aquest tema

Lectora, benvinguda!!! Estas a l’hospital “a primera línea”? Com diu la Pink_flower, potser pots agafar-te la baixa per risc…

Ego: Ahir vam tornar al gine i vam tornar a veure en Cigronet. Movia les manetes i tot, i de moment tot bé. :b-))) Jo també estic preocupada pel maleït bitxo aquest…. :sogra: clar, no hi ha casos encara de com pot afectar al primer trimestre i tot és tant incert. A més ahir feia respecte a l’hospital, tant poca gent (a la part de gine), una “calma tensa”... i la doctora estava més seria ja que la situació de l’hospital no ha de ser fàcil (a més, després vaig llegir que va morir un metge de 57 anys uuufff). Jo vaig sortir super contenta però sap greu i tot posar-s’hi veient com està tot. No em toca sortir fins la setmana que ve que aniré a fer-me l’anàlisis de sang i el dia 20 per l’eco de les 12s.

Sobre el tema de dir-ho… per culpa del confinament no ho hem dit a ningú encara. Quina merda!!!! :-o00m :-o00m Ens ho van confirmar just abans de que ens tanquéssim, i la veritat és que ens fa molta il·lusió dir-ho però volem fer-ho en persona. És el primer i aix nosé fa ilu veure quines cares posen i com reaccionen… així que aquí estem, de moment esperant i a veure si no sortim d’aquí amb una panxa de 6 mesos jejeje </;-)

Petonets a totes

:mu:: Gublin
Lectora91
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dl. març 30, 2020 7:39 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Lectora91 » dc. abr. 01, 2020 1:47 pm

Bona tarda maques :--/)

Respecte a la baixa, ja vaig parlar amb la meva dra del cap i amb salut laboral perquè a part de l'embaràs, sóc asmàtica.... I em van comentar que com treballo al laboratori i no estic en contacte amb els pacients, la meva feina comporta baix risc de contagi... Cosa que no entenc, perquè estic en contacte amb les mostres dels pacients contagiats! Total, que ho vaig estar pensant i mentre tingui epis de protecció continuaré treballant! Total, arribo a casa i tinc la parella que també s'exposa cada dia... Si he d'agafar-ho.... Però minimitzem els riscos possibles.

Respecte als símptomes, jo casi des de l'inici que estic amb un dolor abdominal horrorós, super molest.... (Em va dir la gine que era com dolors de regla i em va deixar descolocada, perquè sortosament les meves regles han sigut sempre indolores... Ara entenc a les amigues quan em deien que no sortien perquè estaven fatal per la regla jajaja) i també em passo els dia amb nàusees (sense vòmits) i em sentia més cansada del normal, però fa 3 dies que pateixo insomni i és una merda.... I un dolor als pits, que cada vegada que em trec i poso sostenidors sempre que me'ls colpegin!!

Kel, que no ho vaig comentar.... Nosaltres tenim dues gosses que són nervioses a més no poder, estic pensant també què passarà quan arribi el bebè a casa... He pensat de parlar amb un educador caní quan iniciem el 3r trimestre, perquè ens ajudi en el procés de presentació i ens orienti, perquè bebè i gosses serà un xou.... El que tinc clar és que ho farem funcionar, perquè elles no és mouran de casa! Si vaig descobrint cosetes i trucs, t'aviso!

Anika, deu ser fantàstic poder escoltar el cor del petitó! Jo també tinc ganes de sentir-lo!

Hi ha una pregunta que em ronda.... Sabeu fins quan es fan les ecos vaginalment??? He llegit que fins les 12, pero en alguns llocs posa que a partir de les 8 ja són abdominals...! És que són molestes a més no poder....

Pels comentaris, crec que algunes sou de bcn o rodalies.... Jo sóc de Tarragona, hi ha algú per aquí que estigui aprop meu???
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: anika_ » dc. abr. 01, 2020 5:21 pm

7+7 o 8+0??
En aquest cas com es diu?

Boniqueeeees com esteu!??
Lectora benvingudaaaa :--/) :--/) !!!!
Espero que aviat s'acabi aquest malson del covid19, com tu dius, ara mateix tingueu màxima precaució, i si no ho veus clar agafa la baixa sense cap dubte.

Pel que comentes de les ecos, a mi me la van fer pels dos cantons, primer vaginal i després per la panxa. Ho van fer per veure millor com estaven col·locats els quistes de l'ovari. En ambdós ecos vaig veure el cigronet, així que no tinc molt clar quin és el protocol!
I pel que comentes dels pits, jo ja no puc dormir boca abaix del mal que em fan, què heavy, eh?!!

Gublin uaaaaaatlaaaaaaa, ja li veu veure les manetes?? De debò? Aiiiiiii moro d'amooooooor Quina passada!! Vinga, que ja et queda menys per les 12s!!

Jo ja li he pillat el truqui al cariban i he millorat moltíssim!! Ara hauré de controlar molt bé la dieta perquè tinc molt estrenyiment i sóc molt propensa a tenir hemorroides... Algun suggeriment???
Què bonic és estar embarassada, eh??!

La resta com aneu de símptomes??
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. abr. 01, 2020 7:33 pm

Bona nit noies!!!

Lectora_ Benvinguda i enhorabona!!! Home això de dir-te que no tens risc pk no estàs en contacte directe i estàs processant les mostres, no té massa sentit, però mentre puguis treballar ben protegida amb les EPIs que corresponen encara. De totes maneres quina kk.

Gublin_ quina il•lusió veure com mouen manetes!! Ja et queda poquet per les 12 setmanes!! Que bé!!!

Anika_ me n’alegro que li hagis pillat ja el truquillo a les Cariban!! Milloraras molt! Es una passada tot el procés de l’embaràs!!

Ego_ avui parlant amb una amiga que està de 19 setmanes m’he enterat que ara per ara no fan visites ni les gines ni les llevadores de la SS, tot telefònicament. De fet li han cancel•lat fins i tot l’analitica i prova del sucre del segon trimestre, només li mantenen l’ECO de les 20 setmanes i ha d’anar sola. Així que a saber quan em faran algun seguiment presencial, no m’agrada gens aquesta situació :ufs: Ja hem dit amb el maromo que farem eco privada a la setmana 8 si podem arribar a Donosti. Vivim a Euskadi que no us havia dit.

Una abraçada gran
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Gublin » dj. abr. 02, 2020 2:30 pm

9+3

Bona tarda noies :p-) :p-)

Lectora, aix aix els símptomes, a veure si passen aviat. Com a màxim el compte enrere fins la 12!! . Sobre el què preguntes de l'eco... la que em van fer dilluns me la van fer transvaginalment. No sé quan poden fer-les ja a la panxeta, a mi no em molesten i no ho he preguntat

Anika, aixxx potser ho vaig explicar malament. Vaig dir movia les manetes però realment no es veia maneta... a l'eco es veia com unes ratlletes - braçets que s'anaven movent. Realment es veu molt poc i malament jajaja però ja ho intueixes i fa il·lusió z2:-) z2:-) Ara vaig millor, però he tingut també problemes d'hemorroides i la doctora em va receptar un gel, el proctoial, i me l'estic posant i molt millor!! >.-<: >.-<:

Laura, ostres jo havia llegit que si es mantenien les visites clau en embarassades, la de les 12 setmanes és important i no crec que te l'anulin. Ves trucant i així ja t'informes, i decidiu que fer! Però si et diuen d'esperar a la 12 ò si has d'esperar tant jo si que aniria paral·lelament a un gine privat i us quedeu més tranquils. No tindras problema per arribar a l'hospital si tens cita, . I que bonic Donosti m'encanta (L)

EGO: Poquet més a explicar... jo també tinc força insomni (i mira que esperava dormir més!), i em noto la panxa molt plena tot el dia. Ahir vaig sentir com forçes calambres a un costat que em baixaven a la cama i tot... suposo que no serà res però és que qualsevol cosa em fa patir, suposo que el fet d'estar tot el dia a casa no ajuda tampoc :ufs: :ufs: :-o00m :-o00m

Una forta abraçadaaa

:mu:: Gublin
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: (¯`•✿ Marones Novembre 2020 ✿•´¯)

EntradaAutor: Pink_flower » ds. abr. 04, 2020 10:11 am

6+4

Hola panxetes!! Com esteu?? :--/)

Doncs ego total...jo ja he començat a tope amb els fastics, nausees, marejos...em trobo fatal fa un parell de dies. Crec q no trigare en comprar el ditxos Cariban :-o00m Em pasaria el dia estirada amb els ulls tancats, quin horror. Encara sort del confinament que ajuda molt, sort que no tinc que portar nens al cole no extraescolars sino muero! :ufs:

Anika despres de 7+6 serien 8. Sempre fas setmanes el mateix dia :love:

Laura doncs aquí crec que visites d’embaras fan igualment, potser algunes si que les anulen pero crec que la resta igual encara que amb guanta, mascareta...

Bueno....deixo d’escriure per ara perque em marejo de llegir. Estic feta una braga :ufs: Jolin quin post, nomes entro per queixar-me :content:

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::