*^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dl. gen. 27, 2020 10:34 pm

Sine veig que a cadascuna ens diuen una cosa diferent!!! A nosaltres ens han dit 30 min màxim, així que haurem de fer un misión imposible amb la moto. ..::·· :motu::
Doncs a veure si dijous ja teniu tots els resultats, espero que vagin suuper bé!!! :()()::::

La baixada de temperatura és una caiguda de progesterona, avisa que no hi ha hagut implantació i que la warry és imminent! :ufs: Diuen que també pot haver una baixada per implantació, a causa d'una pujada d'estrògens... però això hauria de passar 7-9 dies després d'ovular i l'endemà la tempe hauria de pujar de nou... només passa en un terç d'embarassos!

Miri jo encara no sóc mami, però crec que mai a la vida et penediràs de prendre aquesta decisió. Encara que us vingui una temporadeta més xungui d'horaris i logística, segur que ho fareu mooolt bé!!

Nuriiiiiiii quina supeeeer bona notícia!!!! Quina alegria!!!!!!! Ostres, us heu tret un bon pes de sobre, eh?! Ara a topeeeee, com si fos el primer cicle de cerca!! Quina il·lusió!!!!
:p-) :p-) :p-)

Naneta mica en mica, a veure si demà ja et trobes una mica millor!!! Aiiiix, tant fer el pino-puente és el que té... :pqetvola:

Petoneeeeets
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dt. gen. 28, 2020 8:16 am

Bon dia ninetes,

Molts ànims amb aquestes W. El mes de febrer només pot ser millor, així que força!

Miri27_ En el meu cas també és el segon, i entenc el que dius, tot i que tinc moltes ganes d’un altre bebè de tant en tant em fa mandra per tot el que implica. Però quin millor regal hi ha pels nostres petits que un germà?

Nuri00_Que bé que t’hagin trobat i tret l’obstrucció. Sou joves i sense aquest impediment que no sabíeu que teníeu, ara a per totes al febrer, que segur que arriba ben ràpid el petit@!!

Sine88_ A veure que us diuen de les analítiques. Com a mínim ja estan fetes. Deu n’hi do amb la mostra de semen si que son exigents amb els temps, segur que hi ha motiu per a ser-ho però....tela.

Naneta_Aviat sabrem...a veure si encara hi ha positius aquest mes. Com estas avui?

Ego_Aquí seguim igual, sense novetats. Una mica de molèsties de tant en tant i poc més. Per moments amb esperança i altres pensant que ens veurem al febrer. M’hauria de no venir entre el 30 i el 2 si segueix la línia d’aquests darrers mesos, així que el marge es gran.

Una abraçada
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dt. gen. 28, 2020 11:45 am

Bon dia cercadores!!!

Com esteu??

NinaDina ahir no vaig veure el missatge de que t'havia baixat la W. Una abraçada bonica!!

Naneta com va l'esquena?? I el doloret als pits?

Anika com van les molèsties? Quin control de les tempes que tens!! Com us admiro a les que en sabeu tant!!

Sine ja els hi val fotre bronca per això, no?? Una cosa que t'has tret de sobre, amb l'analítica i tot plegat!

Miri jo vaig a pel 3r, imaginat! Quan va nèixer el 2n, la gran tenia prop dels 5 i la veritat és que va ser mooolt xulo i no va fer mandra començar amb bolquers, llar d'infants de nou! hahahaha

Nuri creu-me que si no et fan mal, mai amb la W, t'entereràs si te'n fan amb l'embaràs, és horrible!! Ostres!! Quin rotllo que t'hagi fet mal, però quina bona notícia!! Clar que sí ara a provar-ho de forma natural uns mesos, a veure si aviat bé la panxulina!!!! Me n'alegro molt!!

Laura ànims amb el desespero!! Jo tinc la sensació que quan cerquem de qualsevol cosa en fem un símptoma (positiu o negatiu), perquè ens escoltem taaant... i aquests dies pre W es fan eterns!! Així que molta força bonica!!

Ego: Després d'un cap de setmana super intens, cansat i emocionant a Londres, em toca esperar que m'arribin els TO i començar a fer proves, a veure si el febrer és el nostre mes! Cada vegada veig més fotut el nostre objectiu que el tercer sigui del 2020.

Un petonàs al nas per a totes!!
Imatge

Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: crunchi » dt. gen. 28, 2020 12:38 pm

hola boniques!!! us llegeixo desde la penombra i creuo dits cada dia per vosaltres pq canteu panxu. Sembla que gener es resisteix.... quina llàstima. Aviam si aquesta setmana encara algú ens pot donar la gran noticia!!
molts anims per a totes noies i moltissima sort!! de veritat :-()-)
aixamb si que em sones del forum siii jejeje ara the llegit tb al post del tercer fill i mha fet molta il.lusió aquest projecte de familia tan maco que teniu en ment. Molta sort tb per a vosaltres!!

:-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dt. gen. 28, 2020 12:47 pm

Boon dia!

crunchi!!! Quina ilu!!! Com estàs bonica???? Com et trobes?? Ja veus que aquest mes el portem bastant malament :content: a veure si al febrer fem una bona remuntada, volem passar al teu bàndol!!! >.-<:

Jo estic dels nervis, la molt punyetera no vol baixar, aquest matí la temperatura seguia pels terres, però segueixo sense W i des d'ahir al vespre sense molèsties, com pot ser taaaan cabrona??!!! Quan vols que et baixi no baixa, vingaaaaaa vaaa!! En fi, estic amb depre de warry això si, un altre mes al carro...

aixamb aiiiix quan més temps portes més t'obsessiones amb tot, jo crec que ja m'he llegit tot internet!!! jajaja Però estigues amb ànims a tope, cada parella és un món, i les que ja heu sigut mamis encara amb més motius perquè tot vagi igual de bé!!!!

Laura ànims!!!!
Naneta com va l'esquena??
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dt. gen. 28, 2020 1:42 pm

Uoooo!!!
Quants missatges! Vaig ràpid que ja entraré!!

Laura, ànimssss!!! És quasi missión impossible no pensar-hi...

Anika, keep calm!! Ho sé. És molt malparida, però hem de mantenir la calma. Vingaaaa!!!

Crunchi! Com vas? Et trobes bé? Ai quines ganes d’estar a l’altra banda! Aixxxxx.....

Aixamb, un petonet al nas també per tu!! Aviat et faràs experta. Jo ja porto uns mesos passant de llegir... l’únic que miro és com es fan els tractaments. Jajaja!! Crec que tinc el cap ja en això...

Ego: estic millor! Encara em fa mal, però millorant!
I avui em toca Acupuntura. Jajaja!!! Ja li diré que avui suau!! Tinc setmana pleneta! I demà a la ginecòloga!
Pels símptomes 0 patatero. Pits i prou. Aguanyable. I súper tranquil.la. L’espero. I sinó doncs feliç!

Apali!!!! Petonets floretes!!!!

Modo zenutries eh?!
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dt. gen. 28, 2020 1:45 pm

crunchi bonica! Com estàs? Com et trobes?? Gràcies pels ànims!!!!

Anika si ha de fer acte de presència, que el faci ja, oi?? Sí, sabem que en podem tenir (i si a males no vingués, pel que sigui, ja en tenim dos que són l'alegria de casa), però cada vegada veus que és més complicat. La nena va venir a la primera, el petit vam trigar nou mesos, i el tercer... ja veurem, de moment un ectòpic... potser no tinc un bon dia avui! Segur que demà ho veig millor!! Una abraçada i espero que la W baixi ràpid, si ha de baixar!!

Naneta quina posta a punt estàs fent amb tantes visites hihihi
mmmm... moda zenutries!!
Imatge

Imatge
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. gen. 29, 2020 8:00 am

Bon dia a totes!!

Moltes gracies pels ànims!!! Contenta de fer tribu amb vosaltres!!! :-()-)

Anika, Naneta_ com aneu???

Nuri_ avui millor??

A les que ja aneu per la SW, ment positiva i polvets amb passió :love:

Crunchi_ Enhorabona i merci! Gaudeix molt de la teva panxeta!! :-())

Ego_ de tant en tant noto com si m’estigués baixat, però no, imagino que es el flux. No tinc cap símptoma en especial. Alguna molèstia panxa i poc més. La paciencia comença a fer figa aiiiixx.
M'encantaria que es portessis dos anys i mig justos amb la nena. Ja veieu sumant pressió...com si fos fácil encertar a la primera.

Petonets!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dc. gen. 29, 2020 9:49 am

Hola precioses!

Super ego: Jo ja em pujo per les parets! Tercer dia de temperatura baixa i sense rastre de W, aquest matí m'he fet un TE perquè jo que sé... és que no és normal!! I evidentment ha sortit blanc nuclear. No sé què m'està passant aquest cicle, ja no sé què pensar... creieu que no em vindrà i començaré un cicle nou? No sé si començar a fer ja TO o què. Quan vaig anar al gine li vaig preguntar que què passava si un cicle no ovulava, si no em vindria la warry o què, i, a banda de mirar-me com si fos imbècil, em va dir que si no em venia la regla era un embaràs, que la warry sempre venia... però jo tinc els meus dubtes, hi ha dones que hi ha mesos que no la tenen, no? En fi, quantes més voltes li dono pitjor...

Laura siii, santa paciència!!! Esperem que segueixi sense baixar-te i tinguis bones notícies! Els últims dies són una muntanya russa de sensacions, desitjos i frustracions, pararem boges al final!!! jejeje molts ànims!

aixamb espero que estiguis més positiva!!! Al final serà quan hagi de ser, l'important és que ho agafeu amb molta il·lusió i positivisme, segur que anirà genial!

Naneta com va anar acupuntura??? Vaja meneitos t'estàs fent aquesta setmana!! I avui ja teniu visita al gine, no??? Ja ens explicaràs després com ha anat!!

Petonets i que vagi molt bé el dia!
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dc. gen. 29, 2020 11:48 am

Bon dia, boniques!!!

Laura sí que va genial fer tribu, sí!! Força amb el desespero!! La nena va ser a la primera, oi? Potser ara també tens "sort". Vinga que ja no queden gaires dies per saber alguna coseta!!

Anika ufff entenc que t'enfilis per les parets!! una abraçada gran!

Naneta com va l'esquena?? i les visites?


Petonets!!
Imatge

Imatge
lulaxin
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 64
Membre des de: dt. gen. 21, 2020 12:54 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: lulaxin » dc. gen. 29, 2020 12:27 pm

Hola noies!
com aneu?

com van aquests desesperos?

i aquestes regles que no venen...suposo q l'inconscient ens fa males passades i encara ho frena més tot i costa més que vingui. Tot i així molts panims boniques!

aquí en modo desespero a una setmana de la NW. Faig servir dues aplicacions (muy mal) i en una em diu una data i en l'altra me'n diu una altra...Total que des d'abans d'ahir que em fan mal els pits i avui estic tenint com molt de fluxe i estic anant a pixar molt, cosa q en mi no és gaire comú, ja que puc estar sense fer pipi des q surto de casa fins q torno de l'escola.

però bé, modo zenutria on, no?

de fet, em plantejava fer un test divendres per veure si al menys cantàvem algo al gener hahahahah

apa guapes, ens llegim!

*lulaxin*
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dc. gen. 29, 2020 7:49 pm

lulaxin a veure si pots entrar a gener doncs!! Quin dia és la teva DNW? I quines sensacions vas tenir amb els altres embarassos?? Ànims aquests últims dies de desespero!!

Laura com vas??
I Naneta, com ha anat la visita d'avui?? Explica explica!!

I les primeres SW com van??

Jo segueixo igual, sense cap molèstia ni rastre de warry, només tinc molt flux blanc i sensació de que algú m'ha donat una patada a la ingle dreta... ufffff, en fi, seguirem esperant, però a aquest ritme ja me'n vaig directe a març!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dc. gen. 29, 2020 8:19 pm

Hola noies!!

Us he llegit a totes, però si em permeteu avui escric un super ego.

Com ja sabieu avui anàvem a la ginecològa. Doncs bé, ja li hem dit que si no havia sonat la flauta aquest mes que res. Que seguíem esperant l'arribada del futurible. :cnena: :cnen: així que ella ja m'ha preguntat que si jo ja volia IA. I clar jo li he preguntat quines opcions més hi havia ara mateix. L'opció és 2 cicles més d'omifin i sinó IA. Per tant... Grans opcions no n'hi ha!!! Aleshores, ens ha explicat com anava i les opcions de quedar-t'hi. Igualment, són minses ja us ho dic. No m'enrecordo el %. Bé, per tirar-se un tir. Jejejjee!!! Amb això és massaaaaaa sincera. I ens ha comentat que ella allà ho fa. És a dir, ella fa el seguiment pk és especilista en fertilitat i el que és la inseminació i el tractament de semen ho fan a Circh (Corachan).
Aleshores, que escollissim el lloc que escollissim si em baixa la regla m-he de prendre anticonceptives per començar bé el cicle i anar controlada. Ja li he demanat unes fluixetes pk em produeixen migranya. Ara espero no tenir-ne massa!!!!

La qüestió, que hem estat pensant i rumiant i sincerament poder fer el seguiment a prop de casa i no haver-nos de traslladar a barna només per la part guay. Que millor! Jo és el que volia. Un lloc on tinguessin laboratori i bons especialistes, doncs què voleu que us digui! Ho tenim força coll avall.

Ara bé, ja ens ha dit que el màxim són tres intents sinó ja in vitro. Que ara no ho valora ni per la meva edat ni per la problemàtica que tenim que no és res de l,altre món. I amb les vitamines pot millorar la cosa. Pk clar, es pren omega3, però també zinc i magnesi. No sé... Té un repertori!! Jajajaj!!!

Bé, que a veure com va. Per ara esperar si baixa. Tan debó que no, però jo no em noto embarassada....
I començarem creuant els dits de tot els cos pk ho aconseguim.

Ens quedarem sense vacances, sense sopars i sense pressupost d,un cotxet!! Jajajaj!!! Haurem de recórrer a la bona voluntat dels regals. Jejeje!!! Però mira... Tot sigui per portar el món una nova vida. No ne essites tant per viure bé!

Acabarem de rumiar i madurar aquests dies. I igualment ja tenia cita el 12 de febrer. L,aprofitarem, si és el cas.

Ànims a totes!!!!!

Molts petonets!!! I força!! Ara si que hauré d,activar modo zenutria total. Ja comença a anar de debó. Ho tenia assumit, però fa vertigen. I més quan et diuen que t,has de punxar!! I jo que ja ho vaig fer quan em van operar del menisc i les vaig passar canutes. Quin horror!!!

Naniiit!!!!!!
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dc. gen. 29, 2020 9:07 pm

Naneta, bueno, molt bé, no?? Si la doctora us dóna bones vibracions i a més a més ho teniu prop de casa, no cal donar-hi masses voltes!! La pregunta és quan... fareu dos mesos més d'Omifin? o comenceu al febrer si no ve la W?? També trobo tranquil·litzador que us diguin que pel vostre cas, edats i tot vulguin provar primer IA... dóna moltes esperances!! Aiiix, a veure!! Sigui com sigui esteu molt aprop!!!! >.-<:
I una pregunta tonta que tinc, els tres intents tenen el mateix cost?, o per cada intent tornes a pagar-ho tot? És molt car? Si no és molt preguntar, eh!? Tot aquest món no el tinc gens controlat, jeje

Per cert, no sabia això de les anticonceptives abans de començar. Jo les vaig haver de deixar perquè cada 15 dies em venia una warry molt xunga! No sé jo... per què ho fan??
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dc. gen. 29, 2020 9:31 pm

No, no prendré més omifin. Si amb dos cicles no m'ha fet efecte.... Dubto amb dos més si. A més a més, m'emprenya que em molestin tant els ovaris. I també! Si ho hem de fer millor començar ja. Dos mesos amunt, dos mesos avall? Ja, endavant!!

Les anticonceptives són per controlar millor el cicle i així ja donar-me xutes. Dios!

I no és gens preguntar. Cada intent és un plasca plasca de diners. Per tant, multiplica els 700€ que val per tres si no veiem resultat positiu. A més a més la medicació a part que ja he preguntat i aprox 300€ més.
Per això us dic! S'han acabat algunes cosetes, però no passa res. Ho volem i ho provarem!!

Ja li he preguntat que si jo podria ser que tingués alguna cosa que no hagués sortit als anàlisis i prova i m'ha dit que no. En principi no té perquè. Que em demanarà més coses, però que no ho creu. Jo, per si de cas, ho pregunto tot.

Bueno, a esperar si arriba, pastilletes i miraré quan m'ha de tornar a venir perquè em lligui amb la cita i sinó em passaré o trucaré per dir que tirem endavant!

I ànims! Si ha de baixar, baixarà. De vegades, tarda més!! I aquest ginecoleg no sé què diu! Hi ha dones que no tenen la regla durant mesos pk tenen alguna problemàtica. Ostres! Que no serà el teu cas, però pot passar un mes. Mira jo! I segur que tot està bé!!! No pensis en negatiu!! Senzillameny, es retrassa una miqueta.
Una abraçada!! :--/)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dj. gen. 30, 2020 8:09 am

Hola noies,

Lulaxin_ això pinta molt bé!! Que hi hagi sort bonica!
Anika_ T’has fet algun test aquests darrers dies? Es estrany que no vingui i tinguis aquest flux blanc, no? Es normal que et faci això?
Naneta_ Potser no hi ha masses opcions però n’hi ha i si ja porteu tant temps, com tu bé dius perquè esperar més, no? Fas ben fet en preguntar-li si podria haver algun impediment per part teva i que et facin totes les proves necessàries, així un cop posats en l’IA sigui eficaç. Tema calers, es una pasta si, però t’asseguro que valdrà molt la pena.
Aixamb_ si, la nena va ser a la primera. Però alguna cosa em diu que aquesta vegada no tindrem la mateixa sort, ja veurem.

Com van les SW?

Ego_Ahir a la tarda tenia moltes molèsties i pensava que em baixaria de forma imminent, estava fins i tot un pel marejada. De moment ni rastre, i el mal ha desaparegut gairebé per complet. Si resultes finalment que estic embarassada, no tindria res a veure amb els símptomes del primer. A seguir esperant sense desesperar que ja costa.

Passeu molt bon dia totes!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dj. gen. 30, 2020 1:46 pm

Noies, faig entrada una mica ego,

Ja està aquí la cruella de vil, per fiiiii!!!!!! M'ho ha fet passar realment malament la mala W!! Aquest matí em queien llàgrimes de pena, alegria, angoixa, nervis i de tot... Sempre tens aquella minúscula esperanceta de "i si...", però va a ser que no.

En fi!! La part positiva és que ja tinc hora per fer analítiques dilluns i cita per veure resultats el dia 13. El maromi farà demà el seminograma també, a veure com va tot, però tinc ganes d'accelerar una mica l'asuntillu.

Naneta, em sembla estupendu que comenceu ja, crec que jo faria el mateix, després de tant de temps esperant vols moure fitxa costi el que costi. I en aquest punt, el diners només són diners, res més! Són efímers, hi ha èpoques més bones i d'altres més dolentes, no passa res. Endavant! A tope, super optimisme i visualitzant el resultat!!

Lauraaa què llarga s'està fent aquesta espera!! Vinga que ja queda poquet per sortir de dubtes!

lulaxin com va el desespero??

Sine, ja teniu els resultats de les proves??
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dj. gen. 30, 2020 2:27 pm

noies! ostres, ja s'acaba el mes i re de re, quin fiascu!! :camio:
a veure si algu ens dona una sorpresa d última hora! sino...crec que el setembre/octubre del 2020 hi haurà una caiguda de la natalitat jajajaja

anika molt bé les analitiques ja en procés, i ja tens hora també pel febrer. Quan ho vas encaminant ja es veu d una altra manera. Ànims bonica!!!

naneta s'entén perfectament que vulgueu fer el pas a IA ja, és normal. I al final és el que diuen per aqui, els diners només són diners, i si per tenir el nostre somni ens hem d'estar d'altres coses doncs benvingut sigui! >.-<:

quins desesperos queden de gener??
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dj. gen. 30, 2020 4:46 pm

Bona tarda, noies!!

naneta bonica t'acabo de llegir. Veig que ja ho tens coll avall, i el fet de que la teva ginecòloga et pugui fer el seguiment, ja la coneixes, t'agrada, és un puntàs a favor. Són diners, sí, però jo pensava que eren més, sincerament. Potser la IA és el que tinc jo en ment? Molta força i ja ens aniràs explicant el procés, si el vols compartir amb nosaltres!!

anika com estàs? "per fi" ha fet acte de presència la W, no és el que volem, però ja que ha de venir, que no doni tanta guerra, carai!! Va, que febrer serà el nostre mes!

lulaxin estàs preparada per fer TE demà??

Ego: avui estic a dia 11 de cicle i encara no m'han arribat els TO, en principi arriben demà, perquè Amazon no compleix els terminis quan més ho necessites??? Amb els cicles que tinc tant horribles dubto molt que hagi ovulat, però per si de cas, potser avui ataco al maromo quan arribi tard aquesta nit, que tinc un sopar amb amigues.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dj. gen. 30, 2020 5:01 pm

Bona tarda!

Anika, em sap greu, però si t'ho mires des de la part positiva, podràs saber que esteu bé! la veritat que quan comences a fer proves i et diuen tot està bé o no tant bé, et treus un pes de sobre. Ja pots començar a treballar des d'una base sense fer especulacions que no van enlloc!!

Laura_Josu, a veure si tens sort i no arriba!! No pensis que costarà. Per què ha de costar si amb la primera no va passar això? Endavant i tot anirà super bé!!

Lulaxin, el mateix. A veure si la primera és la bona!! Sort!!!

I gràcies pel suport! Avui li he explicat a ma mare i m'he quedat més tranquil.la. Sembla mentida el què fa dir-li només a la mama, eh? A mi em va tan bé!!! No sé.. Potser m'equivoco però tinc la sensació que anirà bé! igual que a mesura que han anat passant els mesos i no em quedava em donava la sensació que no aniria bé. Ara aquesta sensació ha canviat. Potser se li diu esperança, però jo crec que no. Encara que la doctora digui que les probabilitats són baixes, penso que faràn més diana no? Perquè t'ho fan en el precís moment que ovules i directament a dins. Aiiiii!!! Per què tot sempre em costa tant i sempre ho aconsegueixo per la part més difícil?
I sí! els diners van i venen. Podem estar-nos de moltes coses i la compensació és molt bonica!! Creuarem dits!! Així que, noies, pel febrer iniciem procés!! dues setmanes i torno a veure la ginecòloga. ja ens farem amigues!!!

Bueno.... Si no és que ho estic!! jajajajaja!!! Que ja no sé quan em baixarà o no!

Adéuuuuuuu!!!!!!!
Una abraçada!! :--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::