*^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dl. gen. 20, 2020 9:34 pm

Sine a veure quin temps ens farà a la neu, si segueix així crec que no ens mourem del bar!! jajaja Però per desconnectar anirà estupendu!
Tu com vas? Encara tens tacadets?

aixamb TO en camí, yuuuupii!! Almenys la W no s'ha retardat gaire i podràs començar de seguida ;)

Nuri quin dia et fas la prova? És la del dia 10 del cicle? Jo estic patint perquè no s'avanci la W just els dies que estem fora i no pugui fer les analítiques del dia 3, esperem que no!!!

Realment ho portem fatal fatal fatal aquest mes... a veure si hi ha alguna alegria aquests dies, no?! Pitjor ja no ho podem fer! Vingaaaa noies, modo Naneta ON!!!!
:p-) :p-) :p-)

:--/) :--/)
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Sine88 » dl. gen. 20, 2020 10:27 pm

Anika, a mi em va dir la gine que si coincidia el dia 3 que no podia fer els analisis els fes el 4 o 5 com a tard, en teoria és del dia 3 al 5, que no m’agoviés per això, però estic com tu pq si em ve dimecres-dijous caurà en dissabte-diumenge, però bueno, què hi farem. Quan volem que vingui, no ve :-:)

Tacadets doncs avui en un moment he tacat una altra vegada i ja està; tinc mal d’ovaris total de regla, així que sembla que aquesta vegada s’avançarà. Potser m’estic regulant amb tant massatge i acupuntura i tindré cicles de 28 dies clavats enlloc de 29-30... qui sap! Em sap greu haver-vos avassallat amb aquest tema, massa gràfic i tot a vegades... aiiixx, ho sento!!

Bona nit a totes!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dt. gen. 21, 2020 8:53 am

Bon dia! (Per dir alguna cosa...)

Quina gràcia que m’heu fet! Mode Naneta. Jejeje!! Em sembla perfecte que ho digueu i ho apliqueu. Tot i que no sempre és fàcil. També us ho confesso. Mentre siguem realistes i zenutries (del mot zen. Jeje) tot això que està guanyat! I m’ha anat bé riure una mica perquè he vist unes fotos d’una que es va posar a buscar més tard que jo amb les típiques fotos que ara es fan de pintar la panxa i tal i he tingut barreja de rabieta, alegria i enveja. I no m’agrada!!! Deixaré de mirar instagram!! Que fa molt mal! He pensat: quina xorrada fer això! I a la vegada, és maco! Tot i que jo seria més de fer-me fotos en la intimitat i pintar l’habitació i fer un àlbum a la meva manera!! Ais.... res...

Em sap greu, Aixamb, la w. Però suposo que en part si comences a regular-te millor no? I així aviat to i sabràs del cert quan ovules!!! I merci pels ànims! A mi els astres em tenen una mica abandonada... a veure aquest mes! O proper! Que no sé! Estic al límit! I gaudeix de Londres!! Que guay!

Anika, passa’ t-ho molt bé i oblida’t de tot. Jo abans no feia coses per si de cas i pa qué? Hem de seguir fent la nostra vida. La meva mare sempre m’ha dit que estant embarassada portava galledes d’aigua ben plenes i mai li va passar res. I això m’ho va dir perquè deixés de tenir por i manies per si feia o deixava de fer!!

Sine88, a veure si ens dones una alegria i sinó aquí estarem! No et sàpiga greu res!! Cadascuna deixa anar el què necessita!!! Força i endavant!!!

I per l’analítica no us ralleu!! Jo la vaig fer el tercer dia i ja em va dir que no passava res si era un pèl més tard.
I si vols, Anika, et responc jo. La histero es fa just acabar la w i abans de l’ovulació ja que et posen un contrast. Així que com qui diu tens una setmana o menys ( amb finde) per fer-te-la. Jo me l’havia de fer al setembre i no vaig poder Pk ho tenien tot ple i ja vaig demanar per octubre amb cita Pk sent regular molt m’hagués hagut de canviar. I vaig donar al clau.

I res, jo poca cosa. Entro en fase tranquileta fins que arribi la majestuosa. No em penso amargar, ni pensar massa ni res. El 29 de gener ja tenim visita i suposo que ja ens explicarà quins passos fer. I a aquelles alçades ja notaré si m’ha de baixar o no!

Apali!!!!! Petonets!!
Una abraçada!! :--/)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dt. gen. 21, 2020 10:23 am

Bon dia Boniques!!

Aixamb_Quins cicles nena!! Així molt complicat saber quan ovules, has fet ben fet de comprar els tests.
Fa uns dies em vas preguntar si ja en tenim un de fill i si, aquest seria el segon.

Aquestes escapades que feu aniran de luxe per fer reset. Gaudiu molt Londres, neu,...

Naneta_M'encanta l'optimisme que desprens! I com bé dius, es igual el com, lo important es assolir objectiu panxu.

Nuri_El contrast que et faran es per veure possibles obstruccions? No estic massa posada en tema proves.

Sine88_El tacat ha anat a més? Si no es així encara pot ser una gran noticia!

Jo_Hem donat per finiquitada la SW, ja que ahir el meu home anava rebentat de la feina i no en tenia ganes de pintxu. Ara a esperar....tic-tac tic-tac. Aquesta setmana he tingut molèsties a la panxa varis dies, de fet encara en tinc, així que ha saber quan he ovulat o si l'endometrosis està tornant a fer acte de presencia que mai se sap.

Una abraçada!
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dt. gen. 21, 2020 11:05 am

Bon dia (per dir alguna cosa, quina ma de pluja i vent)!!

Nuri00 quan te l'has de fer la prova, bonica?

Anika sí, almenys aquestes dues pots ectòpic són bastant puntuals, tot i que mooolt abundants! Quin rotllo! Sí que portem uns mesos de poques panxus, oi??

Sine, res de disculpar-te!! Que per això estem!! I potser no és la W, qui sap... jo amb el darrer embaràs vaig tenir tooots els símptomes de que em baixava la regla i al final va resultar que estava embarassada!

Naneta maleïdes xarxes en aquests moments!! Ah no, si tinc els cicles així des de després que nasqués la nena (fa més de 9 anys) però em va a fases, a fases és força puntual, a fases un cicle és puntual i el següent s'allarga, alternant-se... encara no sé com he fet diana en els altres embarassos!! Sempre diuen que vida normal almenys fins que veus el positiu, després hi ha coses que potser les has d'adaptar una miqueta, però són uns mesos i pel millor objectiu del món!! Així que a gaudir, que la vida són dos dies!! Naneta ara mode zenutrio (que m'ha agradat molt!)

Laura ara toca esperar!! a veure si s'han trobat ..::·· :love:

Vaig a treballar una mica, que la logística familiar d'aquesta setmana està sent complicada i em tocarà recuperar hores!! :--/)
Imatge

Imatge
lulaxin
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 64
Membre des de: dt. gen. 21, 2020 12:54 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: lulaxin » dt. gen. 21, 2020 1:45 pm

Bona tarda a totes!

finalment m'he decidit unir a aquest fil, ja hi havia estat fa uns anys amb un altre nick però no l'he sabut recuperar.

Aquí una com l'aixamb que anem a la cerca del tercer. Ha costat un temps per temes de salut i per convèncer maromo pero aquest mes ja ens hi hem posat. Segons els meus càlculs estem en plena sexy week.

Veig que aquest mes està sent complicat i poques panxus estan apareixent...molts ànims a totes!!

Us deixo les meves dades:

EDAT DELS DOS: 37 jo 44 ell
Nº DE FILLS I EDAT: nen 2011 - nena 2015
CICLE DE CERCA: 1r
DNW: 8/2
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: em preocupa la diferència d'edat entre els grans i el possible petit, i també tinc en ment que vull que neixi al 2020...vaja...que em poso massa coses al cap :)

I res, tot i que tingui DNW al febrer he volgut ja entrar al gener i començar a fer tribu amb les que esteu també cercant.

una abraçada a totes, ens anem llegint :)

*lulaxin*
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dt. gen. 21, 2020 3:31 pm

Bona tarda boniques!!!
Aqui a l'empordà a punt de sortir volant!! jajaja

Sine! com anem?

i la resta? nenes vaia mes que portem no..? :ufs: :ufs:
Almenys ja només pot millorar. Jlines a veure si remuntem aquests 10 dies que queden..

Com aneu la resta?

Benvinguda Lulaxin! una altra valenta pel tercer!! que guay, jo sempre havia dit que en tindria tres.. ilusa.. de moment ja està costant el primer, com per pensar en més!! jaja
Però molt bé, m'encanta!! ara actualitzo dades!

bona tarda!!
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Sine88 » dt. gen. 21, 2020 3:45 pm

Hola noies!!

Benvinguda lulaxin, com diu la nindina, si un és complicat pensar en 3 ja ni t'explico!! Què guai!! Jo crec que 3 també és un molt bon número, espero que tinguis sort i pugui ser del 2020 com vols!

Doncs res, jo he seguit amb tacat puntuals, però ahir al vespre vaig estar donant-li voltes. Primer vaig calcular la DNW de nou i és demà i no dijous (no sé què carai he fet aquest mes que ho vaig calcular molt malament desde el principi), i segon, no se qui va dir un dia que perquè esperar i estar patint, que millor fer-se el TE i sortir de dubtes, doncs això he fet aquest matí i obviament negatiu de canto. No es pot dir d'aquesta aigua no beuré, diumenge tenia clarissim que no me'n faria que no calia i ahir ja estava neura :-:) Tenia tota la pinta i era el que em suposava, però la veritat és que estic igual de cansada que estem totes. :ufs:

Ara toca esperar poder fer les proves i que ens diguin, i crec que aquest mes descanso de massatge i acupuntura, estic agoviada d'anar amunt i avall, esperem els resultats i decidim a veure. A sobre he tingut una mala noticia a la feina i he hagut de respirar profundament per no petar i posar-me a plorar al mig!

moltes gràcies
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dt. gen. 21, 2020 7:54 pm

Benvinguda Lulaxin! Jo sóc la gran de tres i us admiro! Com admiro i he admirat els meus pares. Jo amb el que està costant... No em plantejo més enllà d'1. I seré ben feliç!!

Buaaa!! Ja veus! El maresme també està on fire i a sobre se'ns espatlla la caldera! Un drama!!! Què hi farem!!! Jeje! A seguir! Mantes i a casa mons pares a dutxar-nos. Jeje! Fins dijous que no venen a canviar-la...

Sine88!!! Una abraçada!!! Espera que encara no t'ha baixat!! Però entenc el teu agobio. De vegades necessites reset! Però potser és per avui que ho veus més negre. Espera a demà i ja decdeixes el què. I no sé què haurà passat a la feina, però mooolts ànims!!!! Vingaaa! Amunttt!

Bona nit floretes!
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dt. gen. 21, 2020 8:49 pm

Hola wapiiis!!!
Telita com està el temps! Quina mandra pujar demà a andorra, de debò

Sine jolines, vaja dia que has tingut... ja saps que fins que no hi ha W no està tot dit, però t'entenc perfectament, el blanc nuclear és molt depriment. De moment pensa en l'escapadeta a la neu i que si baixa la warry podràs fer les analítiques i anar més per feina. I si descansar dels massatges et va sentir més tranquil·la, no ho dubtis, si t'ha d'agobiar més que una altra cosa no val la pena. Molts àniiiims!

Benvinguda a la tribu lulaxin :--/) :--/)
Espero que tingueu una cerca ben curteta, mentrestant aquí estem per desfogar-nos una mica! Ha de ser molt guai tenir una suuuper-family, a veure si ho aconseguiu aquest 2020!

Naneta m'encanta el modo zenutria!!!! jajaja No et ratllis per IG, fa ràbia, però en el bon sentit... la ràbia la tenim nosaltres contra nosaltres mateixes, saps?, l'únic problema és que els altres, sense voler, ens ho recorden!!! jejeje
La setmana que ve tens gine ja, mare de déeeu, què ràpid ha passat aquest mes, no trobeu?? A veure com va! Segur que molt bé!!

I quina ràbia la caldera, esperem que dijous puguem tornar tots a la normalitat!

Petoooons!!
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. gen. 22, 2020 8:24 am

Bon dia nines!!

Lulaxin_Benvinguda!! Sóc la gran de 3 i m'encanta!! I m'he germana, que es més jove que jo, tb ne'n té 3 de petits. Sóc genials les famílies de 5!! >.-<: .Per què et preocupa la diferencia d'edat entre ells?

Naneta_ Quin rotllo que se us hagi espatllat ara en mig del temporal.

Sine88_Que no decaiguin aquests ànims!! Encara no t'ha baixat i podrien ser pèrdues. En el meu embaràs em vaig fer test passats dos o tres dies de la data de la w i el positiu era tan tènue que vaig anar a la llevadora perquè m'ho confirmes.

Passeu molt bon dia!! Ja estem a mitja semana!!
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dc. gen. 22, 2020 12:32 pm

Hola noietes!!

lulaxin benvinguda! Anem més o menys a la par, i em preocupa una mica exactament el mateix que tu, la gran ja tindrà 10 anys mínim, quan neixi el nou membre de la família i també voldria que fos del 2020, com tu! Però ja no ho veig massa clar... en fi, toca practicar i esperar.
Jo també sóc la gran de 3!! I el meu home també, imagino que això també hi fa!

Sine88 fins que no hi ha W hi ha esperança, però és complicat. Sempre se't comporta així, entenc que no, oi? Una abraçada, bonica!!

Naneta quin mal dia per espatllar-se la caldera, mare meva!!! Com ho porteu?

Anika ja deus ser a Andorra? Passa-ho genial!!! Gaudeix i desconnecta!!

Que tingueu un molt bon dimecres!!!
Imatge

Imatge
Istineta
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dv. gen. 03, 2020 11:23 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Istineta » dc. gen. 22, 2020 2:55 pm

Eiii noies! Com esteu?? :--/)


Fa dies que no us escric però us llegeixo gairebé cada dia!

Entro ràpid per dir-vos que porto 2 dies fent-me TO avui es el meu dia 14 de cicle i el TO ha sortit blanc nuclear . Ahir no el vaig fer però abans d’ahir em va sortir pràcticament negatiu, casi blanc nuclear també.

Hauria de ovulsr avui segons els meus càlculs, soc súper regular.

Això no vol dir que NO ovularé? :ufs:

Que diueu??? Aishhhno m’ho esperava, mai m’he fet TO ni per la meva filla...

Help!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dc. gen. 22, 2020 4:28 pm

Holaaaa wapetoneees!!!
Com ho porteu???

Mare meva!! Totes teniu famílies nombroses?? Què bo!!! Jo només tinc un germà i ja la liàvem parda de petits, no em vull imaginar un tercer! Ha de ser divertidíssim!!!
:: orrr:: :: orrr::

Istineta tranquil·la!!! Els meus cicles són de 28-29 dies i normalment ovulo cap al 17... i aquest mes he ovulat el 22, imagina!!!!! No et preocupis, cada mes va una mica a la seva bola, encara que tinguis cicles regulars no és ciència exacta. Quan t'acostis a la data d'ovulació millor fer un test al matí i un altre a la tarda, que a vegades el pic només dura unes hores! I diuen que millor no fer servir el primer pipi del matí, l'hormona només es segrega durant el dia.

La resta com esteu??

Nosaltres ja estem a Andorra!! A veure com es comporta el temps aquests dies! I sinó anirem al bar a fer uns vinets calentons tu!!!

:--/)
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dc. gen. 22, 2020 5:20 pm

Hola boniques!!

Anika! Gaudiu molt d’Andorra!

Istineta! No sé com son els teus cicles però jo vaig descobrir de casualitat que ovulava bastant aviat alguns cicles amb un TO que em vaig fer el dia 9 pensant que anava massa aviat però em podien les ganes, i em va sortir positiu a tope, imagina’t vaig ovular com el 10 o 11 aquell cicle.
Segueix fent-los, que potser està per venir, i si no et sortís el pròxim cicle comença un xic abans. Cada cos és un món!!

El meu home també son 3 germans, jo només en tinc un.
També penso en l’edat que es portaran, ell té una nena de 7 anys, que per pot que tardem a veure el positiu ja se’n portaràn 8.

Apa boniques, passeu bona tarda!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dc. gen. 22, 2020 7:45 pm

Eiii!
Ohh Anika!! Gaudeix a tope!!! I si has de veure vi calentó genial!!! És bo!!! Em venen bons records d'aquest nadal!!! Mmmmmm!!!!

Istineta, ja t'ho han explicat. Jo només et recomano començar a fer-los a dia 10 de cicle i seguir fins que ovulis. Així veuràs com la segona ratlleta va marcant-se cada vegada més. I no pateixis! Ovularàs segur! No tardaràs.

La diferència d'edat es pot o no notar. Nosaltres ens portem tres. Això vol dir que amb el petit em porto 6. I no és cap inconvenient per portar-nos super bé i fer coses junts. Evidentment jo sempre he fet de "mama" quan els meus pares estaven entretinguts, però jo crec que no ha de ser un desavantatge. Si els cries units sempre ho estaran. A veure si a mi m'arriben bessons! Jeje! Feinada, però l'arribada ho compensaria tot, no? Paro de somiar que me voyyyyy, voyyyyy!

Bé, que acabeu de passar bon vespre i bonaaaaa nitttt!!!! Bon profit! :b-))) :b-))) :b-)))
Una abraçada!! :--/)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dj. gen. 23, 2020 8:30 am

Bones!!!!

Aixamb_Lulaxin_NinaDina_Per a la meva experiència personal, la diferencia d'edat no es un problema. Amb el meu germà petit em porto 11 anys i el seu naixement va ser un dels millors regals de la meva vida. A dia d'avui tenim una relació fantàstica, la veritat es que sempre ha estat molt i molt bona.

Sine88_ Com vas???

Istineta_ Crec que no es possible anovular si tens cicles regulars (això els passa a les que tenen regles boges), el més provable es el que diu la Anika i tot i que siguis molt regular la teva ovulació no s'escaigui just a mig cicle.

Anika_Gaudeix molt de la neu o els vins o tot plegat!!

jo_ Em sento tranquil·la i esperançadora a estones jeje. Sento molèsties i rampetes a la vulva de tant en tant, però segurament no més que altres mesos, però abans no hi prestava atenció. El primer embaràs a pocs dies de fer pintxo sabia que estava embarassada, no sé com, només recordo que tenia l'estómac cap girat. A esperar que encara em queden dies per a saber si hem fet diana i no vull començar amb els nervis.

Una abraçada a totes!!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dj. gen. 23, 2020 10:07 am

Bon dia cuquis!!!

Aqui encara no el fa el bon dia... :ufs: almenys ha parat el vent i ara no plou.

Com esteu?
passo a explicar-vos que aquest matí m'he aixecat amb la noticia que una amiga ha sigut mare aquesta nit, m'he alegrat tant, i no he ni pensat en que jo també estic buscant, ha sigut tant xulo, fins als cap d'una estona que parlàvem que no he pensat, quines ganes tinc de que em passi a mi, però em refereixo que ha sigut diferent que altres vegades que em donen la notícia, que de seguida penso, "jolin i perquè jo no.." res, una anècdota, però em refereixo que estic molt més tranquil·la amb tot aquest tema, que ja serà quan toqui i no puc escollir-ho, a gaudir del dia a dia.

Com esteu la resta?
Naneta! el calentador què, ja està arreglat, la veritat que es una P..ada,

Anika! Molta neu no? podeu sortir a voltar? o està col·lapsat? sinó tocarà fer llit jajajaja

Laura_Josu: et notes com al primer embaràs? quan dius que sabies que ho estaves, què senties? perquè ahir just parlava amb el Nino, que sospitava que potser em vindria la regla, perquè havia tingut molta gana de dolç, i ell em va dir, no pensis en que és que no, pensa que és que si, (porta molt aplicat això de la visualització.. jajajja) i li deia, es que clar, no sé què hauria de sentir si ho estigués... res, reflexions :b-)))

que tingueu bon dia nenis!
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dj. gen. 23, 2020 11:27 am

Entro ràpid només per a contestar-te NinaDina. La setmana prèvia a que baixes la W, tenia l'estómac giradíssim, recordo un dia en concret que teníem una competició de truites amb els cosins i gairebé no vaig menjar (sóc de les que mai dic que no quan hi ha teca). Mirava la sidra i pensava puuufff ni hablar no puc!! Sidra = a + ardors. No recordo cap altre símptoma, potser els tenia.
Recordo tenir la percepció d'estar embarassada però alhora em deia a mi mateixa que era impossible era massa ràpid després del que m'havia comentat la gine.
Ara fa dies que noto molèsties i rampetes, però en principi vaig ovular el dia 18 així que fa molt poquet com per tenir algun símptoma. Si no em ve la W el dia esperarat fins el dia 3 de febrer no faré test. Amb la calma :-o00m

:--/) :--/)
Istineta
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dv. gen. 03, 2020 11:23 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Istineta » dj. gen. 23, 2020 12:48 pm

Hola precioses!

Perdoneu la entrada de ahir però es que vaig preocupar massa per lo del TO...

Ara si!

Súper benvinguda lulaxin!!! Jo també passo a febrer (6-7 febrer) així que estem iguals nosaltres !
Pel que fa als germans, nosaltres som 3. Jo la peque de 3, amb la meva germana ens portem 8 i no ho notem gairebe mai. I de peques molava molt porque ella era el meu ídol, i ho considero molt Guay tenir una referència, en aquest cas. I trobàvem la
Manera de jugar juntes...

Pel que fa a DNW... com esteu??? sine no ha baixat la W oficialment encara???

I les properes com ho porteu aquests psicosimptomes?? Ninadina, Dolly, Laura Jose??

Petonets i ànims per totes! Aviat arribara <:-<
Modo ego: aclariment TO de ahir. Al cap de 5 minuts de escriure el post aquí al xat... vaig tornar a mirar el TO i estava prou marcat, no igual a la linea de test però casi. I mel vaig repetir al vespre i estava una miqueta mes marcat. Vem fer pinxito (únic de aquesta SW per motius de feina) ahir la nit abans de anar dormir, però no se si es tard o aviat??? Avui el TO blanc nuclear... provariu de fer pinxito aquesta nit? O es ja fora de joc?

Apaleeeeee feliç dijous! Ja arriba el finde!!! I ja ha pssat el temporal! Oeeoeeoe

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::