*^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dc. gen. 15, 2020 5:22 pm

PROPERES DATA NO WARRY:
NANETA: 2-4 de gener.
ISTINETA: 7 de gener.
AAINNAA: 13 de gener.
MIRI27: 14 de gener.
VANNION: 14-16 de gener.
NURI: 17 de gener.
GENIS: 17 de gener.
ANIKA: 23 de gener.
SINE88: 23 de gener.
NINADINA: 27 de gener.
DOLLY: 28 de gener.
LAURA_JOSU: 30-31 de gener.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dc. gen. 15, 2020 6:49 pm

Bon vespre!! :ok:

Sine88, és un rotllo sentir-te així en plan... vaja... un altre bebè! Què guay!! :miko:
Però ja et pots sentir acompanyada perquè veig que moltes de nosaltres ens sentim igual...

Jo ja m'ho prenc més happy flower que dic jo, però també estic en mode passo d'embarassades... jajajaja!!M'alegro, però faig cara de: Oh! Que bé!! Però amb la cara pago. Sóc molt expressiva.

He passat per moltes etapes i ara estic en aquella que si puc evitar sentir-me malament i rallar-me ho faig. Estic pensant més en mi i en la meva salut emocional, sincerament. Em considero una persona molt empàtica i tal, però crec que m'he de cuidar una miqueta i pensar més en mi i evitar certs trasbalssos. No puc evitar aquella rabieta inicial de: jolines! No hi ha dret! I jo què??! Quan?? Però crec que és humà i totalment lícit.
I el proper que em digui: quan menys ho pensis, t'hi quedaràs. Li fotré una galleda d'aigua gelada a sobre!! :b-)))

I jo quan falta poc perquè m'arribi sempre m'entra un pèl el baixón eh? Ja començo a pensar en negatiu. Sóc la pera! Ara estic onfire i ja veureu a principis de febrer quan em toqui. Bajonazo! Pensant que res de res. I això que dono gràcies que sóc positiva!

Vinga!!! Positivitat al poder, Sine88!!! La negativitat mai és bona companya de viatge!!! Amunt!! Que amb tant massatge i acupuntura hauràs fet una diana com una catedral!!! I tranquil·la que aviat podreu fer-vos les proves i et quedaràs ben relaxada perquè estareu ideals de la muerte :ok:

NinaDina, que bona!! l'empadronament! a veure si ens ho haurem de pensar... jajajaja!! Doncs vinga pel març no?? Bien!! Falta res!! És molt poquet temps!! Sí! li preguntaré el 29 a la gine a veure com està la cosa i com funciona sinó a per privat. Fil a l'agulla ja!
I si la pacient té raó?? >.-<: >.-<: Jo tinc una amiga que sempre diu que és mig bruixa que també em va dir que havia somiat en mi, però que era a l'estiu. Vés a saber!! Ja podria fer-se realitat ja!!! Jo igualment, visualitzaré! jejeje!!

Nuri00, relax. Ja falta super poquet per saber-ho. Però entenc que t'estiguis pujant per les parets. Jo també ho faria!! Que maco el metge eh? aish.... Ànims, paciència i alegria!!

I la resta, com anem? Novetats??

jo ja em noto fluxe avui!! Potser són la vitamines que fan efecte ja perquè amb l'omifin estava força seca!! Que ja diu que és una contraindicació.... M'he fet TO i res. Normalment tinc fluxe abans. Vaig al revés del món. I bé, millor que no ovuli!! Que no toca encara!! i la meva setmana s'aniria a norris!!! Almenys que em deixi uns dies de provatures. :p-) :love:
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dc. gen. 15, 2020 7:14 pm

Holiiii!! :--/)

Sine és totalment normal que et sentis així, totes ens hi sentim. Justament ahir, buscant coses per google (com sempre), em vaig topar amb un blog d'una noia que té baixa reserva ovàrica des dels vint-i-pico anys, és el 'diariodeunamadreingeniera', us recomano molt que mireu les entrades que publica sobre infertilitat i la seva odissea amb metges inútils, proves, FIVs i etc., a més a més té un parell d'entrades en les que parla de com es sentia quan tot el seu voltant estava prenyi i ella no... inclús després de tenir el seu primer fill per RA, comenta que es seguia posant trista quan la resta de gent es quedava prenyi de forma natural, imagina't!
I la frasecita de "quan et relaxis arribarà" a mi ja em surt per les orelles!! Ara també hi afegeixen "quan deixis els TO i les tempes arribarà", són la òstia... Com diu la Nuri, hauríem de tenir uns nivells d'estrès molt molt molt exagerats perquè ens arribés a afectar tant a la fertilitat! Estem una mica obsessionades, si, però no tant!

Nuri jolines, ha sigut pitjor el remei que l'enfermetat! Queda demostrat que no s'han de fer TE abans d'hora, perquè després entrem en un bucle paranoide total!! :sogra:
Parlant d'estadístiques, estic intentant trobar les estadístiques totals de 2019, a veure si ha canviat el mes amb més naixements... de moment només he trobat les del 1r semestre de 2019 on guanya gener... mmm per ser mares al gener ens hauríem de quedar cap al març/abril, no??? No estem tan lluny!! jajajaja >.-<:

NinaDina març està a la vuelta de la esquina!! Són un o dos cicles de cerca natural, no?? No és res! Per cert... ets metge?? Portem uns dies despotricant a tope dels metges i ara resultarà que ets una infiltrada! jajajaja :p

Nanetaaa, doncs al final fins als 55!! Però llistes d'espera fins a 2 anys!! Mare de déu! Us imagineu dos anys d'espera?? Jo em tiro un tret!! NinaDina, vés fent-nos lloc a casa teva! jajaja I jo també m'uneixo al club de bipolars que entren en depressió màxima els últims dies de desespero / primer dia warry i eufòria màxima / sobreexcitació durant la SW, vivim en una muntanya russa d'emocions!!!

Ego: jo porto dos dies seguits amb TO positiu tant al matí com a la tarda... no volia veure un positiu??, doncs tomaaaaaaa!!!, quatre positius seguits!!!! L'app s'està tornant boja intentant decidir quin és el dia d'ovulació i de DNW, no ho té gens clar, no m'havia passat mai... em diu que la puc tenir entre el 26 i el 31, però ella creu que serà el 29, jajaja no és seriós això... vosaltres què creieu??, que l'ovulació és avui?, o demà? Ahir vem fer pinxo i tinc el dubte de si fer o no descans avui...

Moolts petonets boniques!!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dc. gen. 15, 2020 8:07 pm

Naneta! a quin dia del cicle estas? em sonava que anem més o menys igual potser m'esquivoco..

Anika! jaja que bona, no soc metge, soc infermera i podologa, actualment només treballo de podologa.
nena, dos dies de TO positiu, amb mi no ho he vist mai!! pero si que he llegit que passa, es normal. Doncs apa, a fer feina!! jaja descansar o no, potser guieu-vos pel que us vingui de gust, demà es pot rematar i també estarà bé.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dc. gen. 15, 2020 8:53 pm

Ohhh Anika!!! Dos dies!! Com mola!!!! Jo mai!!! Aprofita!! Jo faria descans i demà remates!!! Però tot depèn de les ganetes! Jejeje! I miraré aquest blog! Jo també llegeixo molt i, de vegades, penso que massa. Jeje! Crec que el màster el portem molt bé i treurem matrícula.
Gener dius? Si al final el meu germà se sortirà amb la seva i serà un capricorn. Que no em passi res!! Cap grossos.... Almenys la meva parella i ell! neujor:-) neu:-D

NinaDina, estic a dia 12. Anàvem iguals si!! Però tu tens cicles més curts que jo. Els meus són eterns. Jejeje!! M'he tornat a fer to i res. No em vull emparanoiar que sinó... Com que estic prenent omifin i noto els ovaris, penso coses que no són. Demà oficialment comencem sexy week!!! Ja he informat al maromo! Jajaja!
No arribis tard!!! :girafa: Demàà iniciem el mambo!!! M'ho prenc més tranquil.la que el mes passat. Farem un dia menys. Pel què va servir... No m'estressaré! Andando! Si donem bé i sinó baixón i tornem-hi! Com sempre....

I res, demà a aquestes hores amb esterilla i peus calentets. Calculo que ovularé com sempre, tot i que.... intueixo que potser serà més el 15 que el 17. I ho penso per culpa de les molèsties d'ovaris que han començat abans que el mes passat. Tanta estimulació ovàrica.... Bufff!
Una abraçada!! :--/)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. gen. 15, 2020 10:38 pm

Noies!

Merci per rebrem tant bé!!

M’he donar compte que no teniu un màster, sinó el postgrau i el doctorat també!! Jo no sóc capaç ni de saber quan ovulo

He de dir que contra tot pronòstic, ja que l’endometrosis que tenia era bastant xungui, m’afectava un ovari i un pulmó del qual estic operada, em vaig quedar embarassada el primer mes . Encara me’n faig creus

Flipo amb la facilitat que t’he la gent per treure conclusions o donar “consells”que no ajuden per a res. A mi em tenen negre amb...encara dones pit?? Si en vols un altre et costarà pk les hormones encara estan ballant. :-o00m

NaNit!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dj. gen. 16, 2020 1:56 pm

Laura_Josu! Un mes, nena que guay!! tinc una amiga que també al primer mes, sempre explica que quan van decidir deixar les ACO el seu home deia, "que guay que ara jugarem la Champions!!" jajajaj i la champions li va durar un mes jejeje

ara, que ja voldria jo que elmeu torneig hagués sigut tant curt, i sembla que això s'està convertint el el mundial de mundiales!! jaja

que passeu bon dia nenes! que ja estem a dijous! iupi!
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dj. gen. 16, 2020 2:00 pm

Hola noies!!
Crec que ja torno a estar preparada per estar a cercadores de nou us passo les meves dades, i m'afegeixes NinaDina? Serà un plaer compartir de nou amb vosaltres! Que sapigueu que m'he llegit tot el post de cercadores de desembre i el que porteu de gener! Però ara mateix no puc ni personalitzar ni res, m'he alegrat amb l'embaràs de la Crunchi, ja que ja havíem coincidit. I he vist que ja hi ha una panxeta de gener, també, oi?

aixamb
Edat dels dos: 37 jo, 39 ell
Cicle de cerca: 5è (amb en ectòpic pel mig)
Nº fills: 2 (9 i 4 anys)
DNW: aproximadament cap al 24/25 de gener (però no sóc gaire regular)
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: Tenim una nena de 9 anys i un nen de 4, i ens encantaria que el tercer sigui pel 2020 (els altres són de 2010 i 2015).
No sé si som uns valents o uns inconscients. Durant el segon cicle de cerca em vaig quedar embarassada, però no va anar bé, el mes de novembre ens vas assabentar que era un embaràs ectòpic que va acabar amb un abortament tubàric.

Us vaig llegint!!
Una abraçada molt i molt gran per totes!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dj. gen. 16, 2020 2:18 pm

Aixamb!! RequeteBenvinguda!! ara mateix actualitzo les dades.
Com et trobes?

De moment no tenim cap panxu aquest mes... :ufs: a veure si la segona meitat s'anima la cosa :p-) >.-<:
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dj. gen. 16, 2020 2:25 pm

entro un moment ràpid per saludar l'aixamb!!! benvinguda de nou bonica, ja me'n recordo de tu del forum de fa uns mesos. Em sap molt greu que acabés malament....ostres...una abraçada ben gran :-()-) espero que tinguis una estada ben curteta!!!

ja veus que de moment desembre va ser molt fluix i gener la primera quinzena re de re!!! a veure si aviat trenquem aquesta mala ratxa!

Laura ualeee sii es tope ràpid al 1r mes tenint endometriosi! jo que en tinc ja m'han dit que m'ho prengui amb calma.

jo segueixo amb doloret d ovaris, demà DNW i vaig resistint el desespero com puc.

miri27, genis, com ho porteu??
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dj. gen. 16, 2020 2:38 pm

Holaaa wapiiis!!

Miri! Com portes el desespero??
Nuri i Genis! Vosaltres com us trobeu??
Vingaaaa, que hem de començar a cantar panxus ja!!!!!

Aixamb benvinguda de nou!!!! Què bé que ja pugueu reprendre la cerca, ja veuràs com tot anirà bé!! Ja heu acabat la SW?

Naneta, jo la setmana passada vaig tenir molts dolors d'ovaris, no ho entenc perquè d'ovulació no podien ser... potser és el Soniase que m'està fent la guitza aquest mes, no sé... a veure com et va a tu l'Omifin, tant que et fa treballar, que serveixi d'alguna cosa!!!!!
I els de gener sempre són els alumnos aventajaos, són els més grans de la classe!!! (i els més alts, jeje)

Laura jolines amb l'endometriosis que tenies, però com bé saps, no és cap impediment per quedar-se embarassada, i a més a la primera!!!
Si no fos pels tests d'ovulació jo seria incapaç de dir quin dia ovulo, amb el control del moc cervical em foto un bon lio!! Per ceeert! Ahir vaig llegir un tip per identificar el moc fèrtil: si la marca que deixa a les calcetes és rodona vol dir que és fertil (és més aquós i s'expandeix), si la marca és allargada vol dir que no conté tanta aigua i no és fèrtil!! Apuntat queda!! A partir d'ara m'hi fixaré ;)

NinaDina què bona amb els mundials!!!!! jajaja aaaaiiiii, quina creu que ens ha tocat!!

Ego: En teoria el pic de LH dura de 12 a 36h, el meu ha sigut de més de 48h, jeje... voleu dir que és normal tantes hores amb l'hormona a tope? Aquest cicle està sent raro raro raaaaro... creieu que vindran trillizos?? Tinc les hormones ben loquis!!
Al final hem fet pinxo aquest matí ben d'hora, si hi ha ganes rematarem demà, però jo ja dono per tancada la SW. No tinc ni idea de quants dies es retardarà la warry, així que entro en modo desespero paranoide màxim!!!

Anem parlant boniques!!
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: aixamb » dj. gen. 16, 2020 3:16 pm

Hola de nou, boniques!

NinaDina moltes gràcies solet!! Espero que aquest mes de "dirigir" el post et porti mooolta sort!! Doncs m'he confòs, com que llegit desembre i gener seguit, he pensat que la louly era de gener!! Esperem que sí, que s'animi! :cnena: :cnen:

Nuri00 Gràcies bonica!! Espero que el desespero acabi en positiu ben aviat!!

Anika ja hem acabat la SW, però no ha estat gaire fantàstica, però per recomençar el tema, ja ha estat bé! Ahir ens va arribar el llit nou, i l'haurem d'estranar com deu mana fent una bona SW el mes de febrer! M'hauré de fixar amb el tipus de moc, a veure si sé detectar quan és fèrtil i quan no! hahaha A veure si el 23 tens una alegria!! Anirem més o menys de la mà, amb data NW

MUAA!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dj. gen. 16, 2020 4:13 pm

Hola floretes!! :***:

Ben tornada aixamb!!! M'alegro que ja estiguis amb forces i ganes de tornar a començar!! Segur que és curtet!!

NinaDina, quina gràcia! Mundial de mundiales... jajajaja!!! A veure si ja arribes a la final no?

Nuri00, ànims amb el que queda!!! força!!!

Laura, quina sort haver estat tan poc temps. Ja m'agradaria... Ja tindria un any! jajajaja!! a veure el segon si tens la mateixa sort!!!

Anika, mode desesespero paranoide. jajajaja!! Calma!! Gaudeix d'aquests dies de no pensar amb testos!! crec que tots els mesos són diferents. Potser si que el soniase t'ha afectat més. I ja intentaré reconeixer el moc aquest. però jo sóc molt petarda per això.

Ara estava pensant que el mes passat que no vaig fer testos estava més relax. No és que estigui nerviosa, però estar pendent dels testos.... No em mola! Faré aquest cicle i el mes vinent crec que no. a boleo!

Que tingueu una feliç tarda!!
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dj. gen. 16, 2020 8:40 pm

noies estic fatal amb el desespero.... demà es la DNW i m'han marxat els dolors de ovaris. Normalment sempre tinc dolor i ja començo a tacar uns 2 dies abans, i de moment re d re. Unes petites molèsties als ovaris però res a veure amb altres mesos. No m'he pogut aguantar i m'he fet un test ara a la tarda en ple desespero jajajaja evidentment blanc nuclear. És que sóc lo peor!!! no em puc estar quieta, aquest mes ho estic portant fatal

Em fotré una patacada tan monumental quan em baixi amb tot el seu esplendor, que mhaureu de recollir amb pinces trosset a trosset.... :-o00m

ai noies....almenys aqui amb vosaltres em desfogo tal qual penso sense pensar que estic boja jajajajajaja estem fatal
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dj. gen. 16, 2020 8:51 pm

Ànims Nuri00!!!!!!! Tu pots!!! No estàs gens boja!! Aquí totes ho hem passat en més o menys mesura. Estem en una etapa de la nostra vida en què els sentiments els tenim més a flor de pell i és normal tenir aquests alts i baixos. Quan vols una cosa molt apassionadament és normal sentir-te així. Uns dies calmada, d'altres inquieta, d'altres flipada, d'altres hiper alegre, d'altres trista. Ara és la tònica habitual. I m'imagino que quan ho estiguem també ho estarem dins d'uns altres paràmetres.

Ànims! I si et dones la patacada aquí estarem. I no pateixis que et tornaràs a aixecar.El primer dia és ufff, el segon ja és bua i el tercer és un va, vinga!

A no perdre l'esperança.

Llegeix, posa't una serie, distreu-te. Jo ara ho vaig a fer i a mirar-ne una. La de Tejas verdes. És entretinguda i no fa pensar.

Nanit noies!! Somieu amb els angelets!! :-()-)
Una abraçada!! :--/)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Miri27 » dv. gen. 17, 2020 6:54 am

Bon dia!
Entro per dir-vos que ahir al matí se'm va presentar la W! Així que directa al febrer de cap!
Ja tinc TO encarregats al sr Amazon i així ja faré bé els deures i amb control total!

Nuri00! veig que desespero total! Aix nena... es normal, portem molt de temps i tenim pressa! Però és això, paciència i comparteix per aquí com et sents que aquí t'escoltem sense jutjar-te!

Entro després que no tinc més temps i acabo de personalitzar, que he vist que tenim alguna nova incorporació!

feliç divendres!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dv. gen. 17, 2020 7:30 am

Bon dia!!

Primer de tot, em sap greu Miri! Un rotllo... ens trobem a febrer!

Ego: tinc un dubte existencial. A veure si algú em pot treure de dubte. M’he llevat pensant-hi. Sóc un cas. Ja veig xungo quedar-m’hi, però nosaltres seguirem fent-ho bé!
El meu dubte moooolt existencial és: és millor fer-ho el dia de l’ovulació o el dia d’abans? I no em dieu els dos... jeje! A veure exemple, preveient que el TO em surti positiu dia 17 (vol dir que ovularé l’endemà no?) Faig dia 13, 15, 17, 19, etc. O faig 13, 16, 18, 20, etc. Ho lligi amb el test positiu o ho lligo Pk pilli el dia després?

És que no sé... no hauria d’estar pensant amb aquestes coses Pk no em servirà de res i hauria d’estar més panxa. Faig iA i punto i no penso més que pensin els altres per mi!! Pro vull afinar més la punteria. Ho hem provat de totes maneres, però necessito una il.luminació divina de les vostres.

Algú em pot il.luminar? Aconsellar?

Bé, me’n vaig a treballar amb els barrufets!

Que tingueu bon dia! Divendresssss!!!!
Una abraçada!! :--/)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Miri27 » dv. gen. 17, 2020 8:15 am

Ostres Naneta! Això si que és afinar! Jo et diria que millor abans, pk no se't passi l'ovul i com els bitxitos aguanten 2 o 3 dies, segur que l'enganxen! Pero bueno, jo porto un any a cercadores! jajjajajaj. Amb el meu fill em vaig quedar a la primera i tot i que encara no sabia que existien els TO (ho vaig fer amb app) si que va ser abans d'ovular (però segons l'app, la realitat no sé quina va ser!!!)
A veure què hi diu la resta!
muaks
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Laura_Josu » dv. gen. 17, 2020 8:37 am

Bon dia boniques!!

NANETA_ Des de la ignorància eh, creus que té tanta importància si es ben bé el dia que ovules o el dia d'abans? Pel que tinc entès els dos dies són molt fèrtils i els bitxets ..::·· aguanten de 3 a 5 dies. Però t'entenc, a mida que va passant el temps t'ho qüestiones tot, es molt complicat deixar aparcats els pensaments, el desig va in-crecento i ens ofusquem.

Miri27_Ànims bonica i a per el mes de febrer amb força!!

Nuri00_No et conec però alguna cosa em fa pensar que aquest mes serà que si per a tu. NO desesperis sempre hi ha possibilitats fins que baixi la w i de fet les cartes ja estan sobre la taula. Tu zen :-o00m
En el meu primer embaràs la gine em va dir que amb paciència, perquè trigaríem més d'un any i segurament acabaríem en in-vitro i mira. Ahí lo dejo!

Aixamb_Em sap greu que no sortís bé. M'encanta el empoderament que tenim i l'esperit de superació de les dones. A la propera, tot rodat!

Anika_Ara a creuar dits i ser positiva!! Trillizos diu, jajajaja, quina feinada!!!

Nosaltres aquest mes estem fen feina, però com que no sé massa bé quan ovulo, doncs anem fent dia si dia no mes o menys a meitat del cicle que cau en aquesta setmana. Fa 9 mesos que torno a tenir w i els primers mesos van ser descontrol total, des de fa 6 em ve cada 25-26 aprox. Faig bé oi?

Passeu bon divendres!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dv. gen. 17, 2020 10:12 am

Bon diaaaaa!!

Naneta, crec que aquesta és la pregunta del millón!!! Ni punyetera idea, la veritat. Després d'un TO positiu l'ovulació pot succeir en 24-48 hores, hi ha 1 dia d'error sempre, és impossible saber el dia d'ovulació exacte (només el podries confirmar amb la tempe, però quan ho confirmis ja haurà passat). En resum, que és impossible quadrar tant bé els pinxos, jeje. La teoria diu que els pinxos que facis abans d'ovulació són més efectius, ja que els bitxos poden viure alguns dies... però dic jo, si els bitxos del maromo visquessin taaantes hores/dies ja estaríem prenyats de fa temps...a mi aquesta teoria no em quadra.
Nosaltres vem acabar la SW ahir... però avui la tempe no ha pujat, la tinc més baixa que ahir! Així que crec que allargarem la SW tot el finde, no em fio!!!! Potser l'estem cagant deduint que l'ovulació és l'endemà del TO+ i no és així. Mira:

Càlcul dies ajustat:
TO positiu
+24h per ovulació
+ 12h que dura l'ovulació = l'ovulació és 1-2 dies després de TO+

Càlcul dies tranquil:
TO positiu
+48h per ovulació
+ 24h que dura l'ovulació = l'ovulació pot ser 3-4 dies després del TO+... toma! Ahí lo dejo!!!

En resum, dia si/dia no i allargueu la SW un parell de dies més i a veure què!!!! I, per exemple, si ovules el 17, jo crec que el pinxo del 13 només és per passar l'estona, no crec que sigui mooolt fecundatiu jajaja bueno, i tingues en compte que aquesta és la meva teoria, jo, que no m'he quedat mai prenyi... només és una idea, si l'estrategia fins ara no ha funcionat, potser l'haurem de canviar!!

Nuri aiiiiiiiix què malament es passa els últims dies... jo just acabant la SW i ja tinc ganes de fer-me un TE, imagina't, fatal fatal!!! jajaja procura distreure't molt i ocupar el dia fent moltes coses... i sobretot relaaaaaaaaaax :-o00m :-o00m

Miri em sap greu aquesta warry. Però ara toca pensar en el cicle que just acabes de començar!! Ja veuràs com aquest mes, amb els tests d'ovulació i tot, aniràs més per feina. Moolts ànims bonica!

Laura siiii, en teoria fer dia si/dia és el més recomanat! A per totes!!!!

:--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 13 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::