*** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: anika_ » dt. des. 03, 2019 2:47 pm

RedBerry, jo també confio en que les vacances de nadal ens ajudin a estar una mica més tranquils. En el nostre cas, el maromo porta un ritme exageradament alt últimament, i jo estic megaratllada de la vida en què no hi ha forma de veure el positiu. Estic segura que tot sumat ens va molt en contra (molt més del que creiem!!).
Espero que les vacances i els àpats nadalencs ens serveixin a tots per desconnectar una mica i no donar-hi tantes voltes!! :-o00m

Hola NinaDina!! :--/)
Realment va mooolt bé tenir aquest espai! Quan parlo amb les meves amigues (totes mamis a la primera) em veuen com la rarita emparanoiada que perd el temps amb tempes i TO, jejeje
Nosaltres encara no hem volgut parlar-ho seriosament, però si cap al febrer/març no arriba també haurem de començar a mirar alternatives, ens agradi o no, com tu dius, cada mes és una mica més dur que l'anterior.
L'important és que hi ha moltes alternatives, costarà més o menys, però estic segura que arribarà!!! Ja ho veuràs!! >.-<:
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Nuri00 » dt. des. 03, 2019 3:46 pm

hola noies!!

NinaDina tu també a RA! ja en sou dues doncs que heu començat, i a mi em ronda pel cap començar també al gener o febrer, depenent de com vagi aquest mes i de com surtin els resultats de les analítiques que ens estem fent. De moment ja tenim hora demanada amb l'equip de RA de la Dexeus a meitats de gener per valorar la situació.
Aneu explicant que m'interessa molt saber com funciona perquè no en tinc ni idea! a nosaltres ens tocaria anar per la Dexeus si ho fessim...sabeu què tal?

RedBerry quina me..... la W... jo també espero que amb el nadal i el lio i moviment d'aquests dies estarem ben entretingudes i ens passarà el mes volant! ets molt forta i valenta,i és normal tenir moments de baixon amb el que heu passat. Deixa que flueixin les emocions amb calma, i aqui estem per acompanyar-te i que et puguis desfogar tot el que necessitis! :ok:

sine88 jo tampoc he sentit mai això dels massatges de fertilitat. Només el tema de l'osteopata i de l'acupuntura, però no sé què tal.


dolly com vas???? avui es la teva DNW no???
i crunchi tu també estas en ple desespero,com ho portes?? encara no tens cap simptoma?? com diuen algunes, 0 simptomes pot ser bon senyal!

ego: jo ja he acabat els dies de Omifin, i en els propers dies gaure d'anar a veure com ha anat. A part, com que amb una analitica van veure que em sortia una FSH més alta del normal per l'edat que tinc (és com si els meus ovaris tinguessin 5 o 6 anys més del que toca), m'han demanat una analitica de l'antimulleriana per veure com de vells estan realment. La setmana vinent tinc hora perque em donin els resultats. A veure com va! tot i això de moment ho porto bé, positiva,penso que sigui com sigui i tardi el que tardi d'alguna manera arribara i això és el més important! :b-)))
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Naneta » dt. des. 03, 2019 4:43 pm

Hola!!!

Redberry ànims!!! Moltíssima força!!! És normal estar així! Emocionalment és xungo de portar per molt estable que siguis emocionalment parlant. I tu més!! Una abraçada ben forta!!!! Les festes ens posaran a lloc. Ja veuràs!!!

Ninadina, entenc molt bé el què dius. Comparteixo tot el que dius. Em sento molt identifcada. A mesura que passen els mesos i veus que el resultat no és el que esperaves et va costant tot més. Tot és més pesat. És inevitable. És com que els teus esquemes es trenquen. Tenies pensat que seria d'una manera i veus que no és així. I l'edat sent primerenca tanbé compta. És un rollazoooo!!
Però ho aconseguirem!!!! Les maneres no són importants sinó el resultat!!! Ànims amb la IA!!! On us han recomanat, si no és molt preguntar? I relax durant el nadal.

Anika, malauradament l'estrés afecta. I per molt que et diguis no estic estressada, el temps fa que ho estiguis. O almenys el cos ho nota. És un peix que es mossega la cua. Quan més temps passa, més t'inquietes i clar, costa quedar-s'hi. És un fet!!! Però seguirem persistint!!!! Vinga!!!!
Jo en parlo màxim amb la meva amiga que va tenir el nen per in vitro i crec que m'entèn bastant. Ella de manera natural ho tenia molt difícil i mireu? Ara un nen preciós!! Ja passo d'explicar-ho a ningú més. M'ho quedo per casa. I tot això ens ha fet més forts i cada vegada tenim més ganes de ser pares!! I ja estàvem units perquè "lu" nostre va ser fent xup, xup però amb tot això encara estem més units. I és un gran recolzament. Sobretot quan em poso a plorar com una magdalena enxocolatada. Jajajajaja!!!! Sóc una sensiblona de caldeu!! Per molt que expliquis cal ser realistes: només t'entendrà qui ha tingut una situació semblant a la teva. Pot empatitzar, però costa... Però, també és important explicar que hi ha un món per aconseguir una panxeta. No tot s'aconsegueix amb un pim pam.

Nuri_00, admiro un munt la teva positivitat. Jo porto unes dies que m'està costant. I ho hauria de veure d'una altra manera en plan: ja està! Anirem per una alta via i arribarà! No t'estressis!! Però, m'està costant. I també ho veig en plan: és la segona vegada que s'atrassa (tant no!!), A la tercera va la vençuda!!! La meva amiga ho va fer a la dexeus i va estar molt contenta. El seu germà també i també ho estant. Així que tinc molts números que... A mi m'han de donar confiança, si me la donen hi vaig tranquil.la. A veure com et surten les proves i ja ho tens tot per poder decidir el què.

Ego: jo avui he tingut pèrdues. Crec que està a punt de baixar. Sinó ja serà la pera!! Però tot molt raro. És d'un color que mai he tingut (marró clar). A mi em baixa de cop i color color del què toca!!! Aquest mes és tot tan estrany... Ja us diré, però si ve ja me'n vaig a gener tranquil.lament. La meva DNW serà a principis de gener. Ojalà m'hi quedés per desembre i ja posats de bessones/s! Ale! I jo feliç com un anís!!! Plorarem quan plorin els dos (jaja), però serem tan feliços després de tant de temps anant-hi darrere. Què bonic és somiar!!

També estic ansiosa. Ja demanaria hora a tot de llocs per preguntar. Jejeje!! Però respiraré i farem les coses pas a pas. Omifin (em fa respecte prendre'l i ja sé que es recepta com xurros) i cita a la gine pel febrer. A veure si hi ha sort abans de fer res!! Ostres ja!!!!

I sí! Ens aniran bé les festes! Almenys a mi!!!! Ja no hi pensaré! Desconnectaré de tot i em centraré en gaudir les festes que m'encanten!!!

Com tenim els desesperos?? Una alegria per la meva ment que està una mica xof...???
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: anika_ » dt. des. 03, 2019 9:36 pm

Nuri esperem que les analítiques vagin molt bé!! La setmana que ve ja sortireu de dubtes i estareu més tranquils, llavors ja veureu quines opcions us encaixen més, sigui com sigui, és un pas endavant!!! A veure què tal aquest mes amb l'Omifin, que potser teniu sorpreseta ;)

Magdalena enxocolatada!! La veritat és que gener també és mooolt guai, és un soplo d'aire fresc, nous propòsits... i tot un any al davant on pot passar de tot i més!! T'imagines que ve la bessonada aquest gener?? Això sí que seria un canvi de vida, de 0 a 100!!
A veure aquestes pèrdues què poden ser... No us fa ràbia que, tinguem el que tinguem, tot sigui possible? Pre-warry, implantació, ovulació... és a dir, totes les possibilitats possibles! Ara quan em ve la warry sempre tinc unes hores de dubte... i si és implantació?? I quan em fan mal els pits o els ovaris doncs el mateix... un sinvivir!! Jejeje

Vinga noieeees, ànims amumt que estem al mes amb més panxulineees de l'any!!!!! Ueeeeeee!!!!!
A pèl baaaaby boom!!!!!! :p-) :p-) :p-)

I com tu dius Naneta, no ens oblidem de la part bona d'aquesta etapa, que ara tenim molt més clara la decisió de ser pares, la relació s'ha fet més forta i estem més units... això és super bonic i molt necessari!!!
Y qué nos quiten lo bailao!!! :lfantrose: :lfantrose:

Crunchi i dolly, com van els desesperos?? Doneu-nos bones vibracions!!!!
:()():::: :()()::::
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: crunchi » dc. des. 04, 2019 7:23 am

bon dia noies!!! :--/)

quin caliu que hi ha per aqui!!! com diuen anika i Ninadina aquest espai va molt be, almenys trobem comprensió entre nosaltres i es que totes estem en la mateixa fase de la vida, cadascuna amb lo seu clar, pero si..... :-()-)

redberry em sap molt de greu.... la cerca prolongada és un bon desgast emocional, i més si has patit dos avortaments. No em puc ni imaginar el que et passa pel cap, però ja entenc que tot es complica encara més tot. Ojalá desembre et porti molta sort!!!!

naneta ostres lo de les perdues a saber què pot ser.... desde luego que vius en un desespero continu!!! El que comentes de la parella doncs tens molta sort si això us ja unit, perque segur que en moltes altres parelles separa. A mi ni ens uneix ni ens separa, de moment, pq no ho parlem massa. Tb el cas és diferent però vaja, que ho visc bstnt en silenci XD Molts anims!!!

Nuri aviam com surten els analisis doncs, ja ens comentaras. Aviam si hi ha mes sort amb l'omifin. :-()-)

ninadina molta sort tb amb les proves!!


ego total res, per aqui 0 simptomes i la veritat que no hi he pensat gaire. Quan em baixi si que pensaré en moltes coses i segurament menduré un xasco. És que a mi em passa que si no em quedo de forma natural em fot molt de pal fer RA. I això serà una bona rallada.... Que és parlar per parlar pq encara no ha baixat i que realment no sé quin és el meu futur.... Però posant-me en lo pitjor, doncs penso que no ho veig clar. No sé, realment no sé què faria amb la meva vida si arriba abril i no tinc panxu. De moment no hi vull pensar però.... no ho sé.
Imatge

Imatge
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Sine88 » dc. des. 04, 2019 8:17 am

Bon dia noies, estem totes xof xof com el dia eh!!

És inevitable cada vegada que veus que t'ha baixat la regla tenir un "bajón", jo fins ara era un, vinga el mes següent, però ja vau veure que el mes de novembre va ser un, prou ja no tinc ganes "d'animar-me" a mi mateixa. En el meu cas, estic com la naneta, aquest tema ens ha unit, fins ara jo era sempre l'alegria de la huerta i ara és ell el que molts dies m'anima i em fa pujar la moral.

Sobre el massatges que vaig preguntar, no és acupuntura. Us explico: ahir vaig anar a una primera visita d'orientació al centre que vaig trobar per internet que em donava més bon feeling, m'havien dit un altre lloc però ho veia molt centre d'estètica i no em va agradar. Vaig estar més d'una hora parlant amb la dra del centre, i veient la nostra situació, i esperant a les proves de gener, de moment farem durant dos mesos massatge durant la primera part del cicle (desde que marxa la W fins que ovules) i acupuntura la segona part del cicle (exactament quan calcula ella que es produiria la implantació). Si després de fer les proves surten coses que no esperàvem, mirarem altres mètodes si fessin falta o si fos el cas, preparariem per RA. És un centre que tracten la fertitilitat de manera natural i buscar totes les vies possibles per ajudar-la sense haver de passar-ho malament ni tornar-te boja. També tenen psicòlegs i nutricionistes, però jo de moment aquest tema últim el tinc ja solventat i psico m'ha vist prou sencera encara :-o00m El que fa el massatge és activar la circulació de la zona, treure tensions i també ajuda a regular la regla i evitar, per exemple, les maleïdes taquetes marrons (això entenc que a llarg plaç)... Ja us aniré explicant!!

Dolly i crunchi a veure si comencem el més dels baby boom amb bones noticies!!! :p-)

Sort que existeix aquest fòrum, el que dieu és cert, jo parlo d'aquest tema amb una amiga que està embarassada del segon (" a la primera") i amb el primer van tardar res, i empatia sí però al final, no crec que puguin posar-se a la seva situació quan, en aquest cas, tens un bebé a la panxa que ja no et deixa fer res... Aquí, com ha dit la crunchi crec, estem en moments diferents però amb el mateix objectiu.

Que vagi molt bé el dia, i no us mulleu gaire!! x*x*x
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: louly » dc. des. 04, 2019 2:29 pm

Bona tarda guapes!!!! quina gran feinada a llegir! així m'agrada, sentir-me ben acompanyada! Començo:

Primer de tot moltes gràcies anika_ per iniciar el nou mes i afegir-nos a totes! I quines bones vibracions les estadístiques, la veritat que el mes de desembre seria molt bonic poder donar la noticia durant les festes! Encara que aquest mes l'agafaré amb cautela ja que el meu segon començarà l'escola i penso que no pot ser un gran mes per néixer el tercer, no tirarem la tovallola però tmpc serà un mes ple ple de pinxitos com l'anterior! et passo info:
Louly
EDAT DELS DOS: 38 (jo) 38 (ell)
Nº DE FILLS I EDAT: 2
CICLE DE CERCA: 3
DNW: 23/12
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Doncs el passat cicle m'ha tocat bastant emocionalment, no només per la baixada dela warry si no per com ha estat tot plegat. Vaig tenir pèrdues una setmana abans de que baixés, pensàvem que era implantació, però una setmana dsp va venir amb tota la seva força durant el rècord de 8 dies. Tinc la sensació que es va implantar i l'he perdut...ja que he tingut una warry molt heavy amb quantitat, amb coàguls grans, des del primer dia fins avui que sembla que ja ha passat.
dolly i crunchi anims que aquest mes segur que ens porta bones noticies!!! el què no ha passat casi el novembre ha de passar-ho en aquest! Com porteu el desespero?
SAVAVA et mereixes un bon regal!!!
Genis aprofiteu les migdiades i sinó intentar no caure dormida a la nit! t'ho diu una mama de dues criatures que sap que és dificil!!!
Sine88 fa molt bona pinta el que expliques dels massatges més acupuntura! em considero fan de les alternatives naturals!
Naneta em pixo amb els comentaris!!! bessons, toma ya!!! quina feinada ha d ser, pero per altra banda ja tindries la feina feta! però potser com dius, piano piano i amb calma, que tot arriba i les festes a gaudir-lesa tope!!! que potser son les darreres per poder fer un bon beure a tutti pleni! a mi es que m'encanta el cava!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: dolly » dc. des. 04, 2019 2:58 pm

Hola noies!

Redberry, anims! entenc q el desgast emocional es gran.. si necessites on desfogarte aqui estem per escoltar-te!

Naneta, Nuri, Ninadina, .. veig que totes us plantegeu (o heu començat amb proves per RA), com diu la Crunchi, es dificil posar-nos en la vostra pell quan portes menys temps de cerca... pero puc entendre la fustracio.
No es com quan has de preparar-te per un examen, o un esforç tipu cursa, tu entrenes o estudies i alfinal doncs obtens el resultat.
Amb una panxu, doncs tu ja pots fer deures, vitamines, el pino puente despues del pinxito que si no s'alineen els astres a vegades per molts esforços doncs no succeeix... No es una cosa que tu puguis controlar, i aqui ve la fustracio.
Aixo sumat a que la cerca normalemnt es fa en silenci ( no conec gaire ningu que anuncii la cerca) doncs es fa dificil de poder compartir...
Tenir problemes o dificultats per aconseguir panxu son mes comuns del q creiem.
Jo, crec q puc entendre com us sentiu pq tinc casos propers que han passat per situacions similars, pero no es el mateix...
Com que els processos de RA son una mica llargs, jo aniria ja a consulta i mirar quines opcions teniu, aici podeu evaluar amb calma.. total per preguntar i mirar no perdeu res, no?
A mes, mai se sap quan podem encertar!

Sine88, doncs que ve la consulta/massage aquesta no?

anika, maca, i tu com vas? pendent de totes, eh?

Crunchi, com va el desespero?
Despres de la Crunchi, qui es la seguent a la cua? va noies!!

EGO: ahir no em va venir la W, i jo estava en plan.. pero que es esto? en serio q vaig estar tot el dia emparanoiada..
Fins i tot li vaig dir al meu marit, aixo no es normal, he calculat malament.. divendres vas TU a comprar un Clear blue.
Pero... Aquest mati, em llevo vaig a fer pipi i.. sorpresa, hola soy tu menstruacion!
Pero no passa res, la veritat es q el q mes em sobtava era equivocar-me en el calcul, mes q no pas un possible positiu..
Pero bueno, tinc cicles curtets aixi que tenim una segona oportunitat cap al 28/12 o el 30/12
Petons
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: anika_ » dc. des. 04, 2019 3:26 pm

Crunchi el millor és no pensar en res i estar ben tranquil·la, fas molt bé!! Pensar en si serà aquest mes o no, o què farem al febrer crec que no ens porta res de bo, només ens estressa més! Així que confiança i ànims a tope i quan hagi de venir vindrà!!! Espero que aquests no-símptomes segueixin així!!!

Sine88 fa molt bona pinta el centre que comentes! M'agrada que apliquin unes tècniques o unes altres segons la fase del cicle, a més s'ajusten 100% a la teva situació. Jo també hi tinc molta confiança en aquestes teràpies. En el seu moment em vaig estar mirant Alqvimia, però era tot taaan car (productes i massatges) que vaig decidir esperar una mica... jejeje a veure si sona la flauta abans de fer la inversió!

louly la veritat és que fa molta ràbia quan ho tens tot ben planificat i al final baixa la warry. A mi em va passar el mateix al novembre, entre TO i tempe tenia el dia de l'ovulació super quadrat, havíem fet els deures millor que mai... així que la sensació d'impotència quan baixa la warry és molt heavy, no entens per què, o què ha passat o què no ha passat i què hauries d'haver fet, o què vas fer malament... Massa dubtes sense resoldre, et sents culpable i no saps ni de què!
A veure aquest mes entre copeta i copeta de cava què passa!!! Potser aquest mes que aneu més amb les calmes la claveu!!

dolly joooooo quina merdeta aquesta warry!! Però bé bé, la setmana que ve ja podeu començar de nou i encara podeu tenir regalet de nadal!!!! Creurem els dits!! Actualitzo les teves dades doncs!

La cosa la tenim així! Estem bastant concentradetes a la última setmana de desembre!! Quins neeeervis!! >.-<: >.-<:

Naneta ??? :-()-)
Savava ??? :-()-)
Crunchi 06/12 :-()-)
NinaDina 08/12 :-()-)
Genis 19/12 :-()-)
Nuri 21/12 :-()-)
Louly 23/12 :-()-)
Sine88 25/12 :-()-)
anika_ 27/12 :-()-)
dolly 28/12 :-()-)
RedBerry 29/12 :-()-)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Naneta » dc. des. 04, 2019 4:43 pm

Hola boniques!!

Us anuncio que ahir tacava i avui ha estat una cosa.... Mare meva! he hagut d'anar a casa a canviar-me de pantalons! Sort que treballo a prop!! Bueno, quanta quantitat! De vegades m'ha passat que el primer dia és heavy, però crec que tant no. Però, bueno, tornem a començar!! ara tinc controlat el mal de panxa i sembla que la quantitat està minvant. Cullons! Quines ganes que tenia la malparida de baixar.

Ahir vaig tenir vespre plorera, però res. ja està! He estat pujada en un Dragon khan des de finals d'octubre. Que si, que no, que si, que no. Crec que ja puc dir que ja s'han acabat les atraccions. Calma durant uns dies i tornem a començar a tota castanya!! Anem a provar si sona la flauta en aquests dos mesos i sinó a per feina.

Tinc l'aplicació locaaaaaa!!! Això de no tenir un mes la regla... jajajajaja!!! més de cinquanta dies des de l'última W. A veure qui em supera. jajajajajaja!! Fora bromes!! Tornaré a estar bé perquè sóc forta i he d'anar endavant! Que si no m'ho dic jo... I no tinc iaia!!!!!

Després personalitzo!! Me'n vaig a acupuntura a explicar-li el meu drama personal. Sé que hi ha que ho té pitjor que jo, però aquest mes ha estat un drama per mi. Una merdeta, vaja.

Petonets!!!
Una abraçada!! :--/)
Flor87
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dv. nov. 15, 2019 12:16 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Flor87 » dc. des. 04, 2019 6:56 pm

Hola a totes!!

Naneta em sap greu que al final hagi aparegut i mes després del cicle etern que has tingut. Aquest cicle en calma, intenta fer tires de TO per trobar l'ovulació i si no gaudeix de tot el mes. Segur que un altre cicle tan llarg no el tindràs.

Nuri00 m'encanta el teu positivisme. A veure com surten les analítiques i aquest cicle amb Omifin potser teniu sort.

Louly potser sí que es va implantar però al final es va soltar, però pensa que si realment va ser això millor no haver vist un positiu al TE.

Sine88 això del massatge i l'acupuntura és molt interessant. He anat molt de temps l'osteòpata i sembla una rucada però saben on tocar per tenir un equilibri. A vegades la resposta la tenim on menys ens pensem.

Dolly i RedBerry quina rabia quan baixa. A tope aquest mes.

NinaDina Sí que al principi és xulo el fet de buscar el bebe, però al final és una agonia. Molts ànims amb el camí de la IA. Cada cop som més que tenim que acabant recorrent a la IA.

Dolly i crunchi alguna novetat? Tant de bo tinguem positius a principis de mes.

Ego: Dilluns vaig anar al control per la IA, he respost molt bé a l'estimulació i avui ha sigut la IA!! No us podeu imaginar quina bomba de sentiments he tingut durant el llarg del dia, nervis, por, il·lusió, inseguretat, dubtes, felicitat, esperança, cautela... Ara m'esperen 15 dies de DESESPERO així que ja tinc data per DNW el 19/12 !!

Aquest grup és una passada, quan fa tant de temps que estas buscant t'apeteix compartir sensacions però com ho portes en silenci sempre t'ho acabes guardant. Gràcies per estar aquí i poder compartir vivències.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Naneta » dc. des. 04, 2019 7:32 pm

Vinga!!! A personalitzar!! Que no m’oblidi ningú!!!

Crunchi, que bé que no tinguis símptomes!!! Això ajuda a no pensar-hi tant!!! I realment si t’has de plantejar alguna cosa més endavant (que no ho crec!! Si ha vingut un, vindrà un segon!), ja ho faràs! Ara pensa en gaudir del moment i a pensar en positiu per tal que no vingui!!!! :()():::: :()()::::

Anika, és tan normal el què penses... fas tot i més per quedar-t’hi i no hi ha manera. I sobretot aquells mesos en què creus que ho has fet genial. Ni pintado!! Acaba arribant la indesitjada!! Però eiiii!!! Tot anirà bé i arribarà!!! Ja veuràs!!! :ok: :ok: :ok:

Louly, ànims amunt!!! Les vacances aniran bé per relaxar-se i encarar-ho amb més positivisme!!! De tot se n’aprèn, no en tinguis dubte!! I amb això et fas forta!!! I jo penso que el que no ha passat (per la raó que sigui) fa que la propera oportunitat sigui millor!! A més, si han arribat dos, arribarà el tercer!!!

Sine88, t’han explicat més o menys el mateix que estic fent jo, però jo momés amb Acupuntura. A veure si et va bé!!! Ja aniràs explicant!!!

Dolly, em sap greu!!! Estem igual d’arreglades ( que diu el meu moromo). Jejejee!!! A la propera!! I gràcies per les paraules. Ja he anat mirant per Internet... però esperarem a febrer. Ja no vindrà de dos mesos. Sóc una ànsies, però em controlaré!!! Jeje!!! Tenim les idees clares que això ja és molt!!

Savava!!! Què guay!!! I què ràpid tot no??? Creuaré tots els dits pk es faci la màgia que necessiteu i cantem positiu. Un positiu preciós i merescut després de tant de temps!!! I m’imagino la tempesta d’emocions!!! Gaudeix-ho i aviat sabrem el què!!! Iujuuuu!!!

Ego: jo he anat a Acupuntura i li he explicat tot. Ell creu que sent tan regular, és molt possible que m’hi hagi quedat i pel que sigui no ha pogut ser. Que per molta neteja amb la prova, he tingut molts dies de retard!!! Així que seguirem amb el tractament a veure si els bitxos arriben on han d’arribar i s’hi queda a viure algun. En què faci el trasllat un ja en tinc prou!! Jajajaja!!!
Jo si ha passat això, no sé què pensar. Però em declino que no devia ser de prou qualitat per créixer dins meu. Per tant, millor així. Em sap greu dir-ho així, però si hi dono massa voltes més em tornaria lela i prou n’he tingut amb aquests mesos!!!

Ahhhh!!! La meva DNW és el 2/01/2020!!!!! D’aquí res em poso manos a la obra!! Jajajaja!!! Una setmaneta i Trinco trinco amb la SW. Si tenim regal serà per reis! Per mi el millor dia de l’any!!! I espero que no torni a tenir un cicle raro com aquest!!! I si no ve que el TE surti positiu enseguida!! Arggggg!!!
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: crunchi » dc. des. 04, 2019 8:17 pm

louly t envio una abraçada gegant pq deu ni do també. Això q expliques, mho va explicar un cop una amiga q li va dir una gine, que molts cops passa aixo, que potser no simplanta bé l el que sigui i tens una regla molt exagerada i no saps perquè i és això.... Que moltes dones ni s'enteren. I clar, és una mica putada pq aviam com ho gestiones emocionalment tot plegat, pq oficialment no ha passat, pero tu saps que si que ha passat. Em sap greu. Quan fa dos cicles em va passar q vaig tenir una regla molt dolorosa de set dies tb em va passar pel cap q pogués ser això, però en el meu cas no pq apenes vaig tenir quantitat d sang, i al anar al gine d urgencies mho va mirar i mho hagués vist. Peró si, es una realitat que passa. I no deixa de saber greu. Aish.... ojalá tingueu positiu aviat. Molts anims bonica.

Naneta ostresssss doncs vaja, finalment ha areibat i en su maximo esplendor!!!! aviam gener si et porta mes sort!! bueno, això que dius de si en tens un en pots tenir més, sense anims de ser tiquismiquis, és relatiu. Però entenc la bona fe de les teves paraules. :-()-) És curiós però en el meu cas, una de les coses q em fa respecte repetir la maternitat, és precisament això, que sóc més conscient que les coses poden no anar bé, sigui en l'aspecte que sigui, i penso "ara estem bé, son ganes de complicar-se la vida amb un segon fill". La zona del comfort suposo. En fi.... paciencia i esperança. :-()-)

Avui estic una mica negativa, ja deu ser el q diu la Sine, q estem xof com el dia jeje.

dolly em sap greu la W.... ojalá desembre et porti mes sort!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: anika_ » dc. des. 04, 2019 8:39 pm

Savava quina il•lusiooooó!!!!! Ha anat molt de pressa, no??? Aiiii que bé!!!! Cuida't molt i que els bitxitus s'agafin ben fort!! T'han donat alguna recomanació per aquestes dues setmanes???? Has de fer alguna altra visita durant aquests dies??

Nanetaaaa, és normal que hagis viscut una muntanya russa emocional, les hormones han estat a tope!!!! És com estar premenstrual durant tot un mes, és una locura!!!!!! Com tu dius, igual que l'hi ha passat a la louly, si era una implantació que no anava bé millor així i ara, com més aviat millor i sense cap TE pèl mig. Ja veuràs com després de la warry et sentiràs emocionalment més descansada i relaxada... ara toca agafar forces per la seeeexy week!!! Que ja la tens a la vuelta de la esquina!!

Crunchiii siiii, el dia no ajuda gens!!! Avui era dia de tapar-se amb una manta i no sortir en tot el dia! Suposo que és normal que hi hagi dubtes, però quan tinguis al minicrunchi 2 als braços no en tindràs cap! O quan vegis a en minicrunchi 1 jugar amb en minicrunchi 2 jejeje però si, segurament els primers mesos són una mica locura!!

Actualitzo DNW!! :ok:
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Nuri00 » dj. des. 05, 2019 7:43 am

noies, perdoneu, necessito fer moment ego total.

Porto una emprenyamenta amb el marmomo que em pujo per les parets.

Estic fent tot el que està a les meves mans, dieta especial, analitiques, meditacio, terapies alternatives, i inclus aquest mes medicant-me amb Omifin. I ahir que era el primer dia clau que ens va dir el gine que haviem de fer pinxito, arriba el senyor marquès i diu que està cansat i que no en té ganes. COMOOOOOO?????? que es pensen que nosaltres tot això ho fem per ganes?? que estic prenent medicacio per ganes? que estic fent dieta CADA DIA per ganes???? estic fent tractament per estimulacio i ara que tinc els ovaris a punt d petar el senyoret diu que està cansat. Increïble

és ben bé que ells estan a una altre món. I això que ell s'interessa, i demana,i es preocupa, però ahir li deia, quan baixi la W no em vinguis amb e cuento de que et sap greu, perquè el positiu no vindrà sol per l'esperit sant.

ai noies.... necessitava desfogar-me
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Naneta » dj. des. 05, 2019 9:18 am

Bon dia!

Ja sé que m’has entès, Crunchi, però jo ho deia en el sentit següent i ara em poso jo d’exemple. Com que jo no n’he tingut cap, doncs des que busco sempre he tingut aquella recança que podria passar quelcom al meu cos o al seu que podria incidir en aquesta mala sort. I ara que sembla que estem bé (ell amb la mobilitat tocadeta), no puc evitar pensar-hi igual. I si no han vist alguna cosa?? Per això ho deia. I no tinguis por! Com diu l’Anika, quan el tinguis en braços et passarà de cop la por i quan el vegis compartir amb el minicruncho també!!! Tot anirà rodat!!! Una abraçada!!

Ai, Nuri!!! Si és que... és veritat! De vegades no són plenament conscients de com n’és de difícil per nosaltres tot. Jo no em puc queixar, eh? Però si que al principi ell no ho veia com que s’havia de fer amb tanta eficiència per quedar-m’hi. Fins que ho va comprovar. No arriba, no arriba. Ara ja em té més controlada ell que jo! Jeje!! Però si que és veritat que ells son més happy flowers en aquest aspecte. En plan: no vindrà d’aquest dia!! I per nosaltres és: si que ve d’aquest dia!!! Intenta no enfadar-te (que ho entenc eh? Jo ho estaria igual!! O pitjor!!) i avui trinco trinco!! Vingaaaa!!!! Que torni aquesta Nuri dolça! Però bé, de tan en tan deixar-los quatre fresques quan reaccionen així també va bé per fer-los reaccionar!!! Un petonet!

Ego: jo la W m’està emprenyant bastant. Es veu que no pots estar un mes sense ella... buffff!!! Em foten mal els dits de les agulles d’ahir. Jejeje!!!
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: crunchi » dj. des. 05, 2019 11:39 am

Nuri ostres!! aquests homes....!!! si si, ells son de Mart!!! algun se'n salvarà però.... son tant diferents a nosaltres....!!! Ja t'entenc ja, tu esforçan-te al màxim i ell "esTa cansat". Un cop t'hagi passat l'enfado, si jo fos tu parlaria amb ell, aviam quina explicació et dóna... Potser va tenir un mal dia, o potser creu que no és tan greu perdre un dia clau de pinxito... A saber!! Però parla-ho. És el meu consell. Molts anims. I feu les paus i avui pinxito romantic jejeje

naneta ja, vist així té sentit el que dius. Però no et pensis que jo que tinc un fill, algun cop he pensat "i si ja no en puc tenir més?". Tot pot ser. DE LA Mateixa manera que conec el cas de la instagramer "mama ingeniera" que el primer va ser in vitro i els bessons naturals. També pot ser. El cos és un misteri. Però que vaja, que totes tenim les nostres inseguretats/pors, estiguis en el punt que estiguis. Potser amb el primer embaras jo era més innocent i ara sóc més conscient que les coses no sempre van bé. Ara que tinc un fill és com que veig més els obstacles pels que hem passat, sé a lo que mhauré de tornar a enfrentar si em torno a quedar embarssada.... mentres que amb el 1r embaras anava molt feliç pel mon (aixo si, molta paranoya al ppi de l'embaras), però era diferent. No se si alguna mare cercadora tb li passa. Però bueno, hem de intentar ser positives, pensar que tot anirà bé, etc. pq si no encara és pitjor. Diien que l'actitut fa molt (amb tot a la vida). Però si, costa a vegades ser optimista. Aish....
Molts anims amb aquesta regla!! :-()-)

ego doncs de moment 0 simptomes. Estic contenta que almenos avui no tinc aquell mal horrorós que vaig tenir el dia previ a la regla en els dos ultims cicles, toco fusta. No per esperança A TO+, sino per no sentir dolor. Que de veritat, va ser un dolor molt molest. Almenys em trobo bé avui. Res nenes, us informo de si em baixa o no demà.... ?-)


anims a totes!
Imatge

Imatge
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: ambjdejan » dj. des. 05, 2019 12:29 pm

Hola! abans he escrit però crec que no s'ha enviat...
us segueixo des de l’ombra però no em vull posar al grup perquè ja porto tan de temps que al final era una pressió, estar a cercadores... (6 mesos + avortament diferit +legrat + 8 mesos que portem ja)
Naneta, a mi al setembre em va passar una mica com a tu, un retard (no tan gran), i una regla que vaig tacar tots els pantalons en només mitja hora... Amb coàguls enormes... les meves FL són de 12 dies i aquesta va ser de 15, o sigui que tot i que no em vaig arribar a fer TE ho dono per bioquímic. El mes següent també va ser un sagnat a lo bèstia i per sort em va pillar en diumenge, però estava a la dutxa i no podia sortir de la sang que sortia. Ho vaig comentar amb la gine i amb l’acupuntora (jo tb en faig) i em van dir que podia ser, i que el segon mes fossin restes d’endometri. Ara ja han passat dos mesos i aquest últim cop va ser normal.
Pensa que si la gine et va dir que tenies l’endometri gruixudet és normal que la regla hagi estat tan abundant, tot aquell endometri havia de sortir d’alguna manera!
A mi em van fer la mateixa prova que tu (crec que t’ho havia comentat). Me la van fer, aquell mes vaig tenir la regla i el següent ja em vaig quedar embarassada del meu primer fill. També va ser després de saber que les proves havent sortit bé, espero que sigui el teu cas! Van ser 10 mesos de cerca, fer la prova i apa! (tot i que no alguns mesos no ho havíem fet quan tocava). Aviat farà 4 anys!

Nuri... ànims amb la parella! A mi també m’ha passat més d’un cop. Jo també faig acupuntura, dieta, suplements, estar-me’n de mil coses, etc... una pasta cada mes i per dos dies que a ell li toca donar el callo, apa, estic cansat! Jajajaja i tu... ja, però és que si avui no ho fem, i portem 3 dies des de l’últim cop i demà pel que sigui fins la nit res... un altre mes perdut! A veure si avui podeu fer alguna cosa!
L’última vegada que ens va passar li vaig explicar a l’acupuntora (perquè em va preguntar si hi havia possibilitats d’embaràs) i em va dir: jolines, aquest mes esteu totes igual! Aquestes parelles.... ;) és broma, només vull donar-te ànims!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: Naneta » dj. des. 05, 2019 1:45 pm

Gràcies maca!!! Siiii!!! Recordo que em vas explicar que també havies fet la prova! Tan debó em passi com tu i entre la prova feta i l'omifin hi hagi un miracle abans de ficar-nos en tractament. Jo tinc esperances, el maromo ja ho veu justet. No ens hem quedat amb tants mesos, ja seria casualitat que amb dos hagués bingo. Però jo crec que pot passar tot!!! Mai se sap!!

I per tu molta força i molts ànims!!! És un pal que passin aquestes coses quan busques. Però cal ser positiu encara que costi. La ment positiva propicia coses boniques!! Endavant! I encara que estiguis a l'ombra sabrem que estàs ben aprop! Una abraçada ben forta, ambjdejan!!! :-()-) :-()-)
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *** CERCADORES DESEMBRE 2019 ***

EntradaAutor: anika_ » dj. des. 05, 2019 3:06 pm

Nuri a mi també m'ha passat alguna vegada,, el pitjor és que si insisteixo massa s'atabala i es posa molt nerviós, i acaba sent pitjor. Però si, fa una ràbia increïble, nosaltres estem cada dia del mes pendents o de fluxos, o TOs, o tempes, o psicosímptomes... i per un punyeteru dia que necessites que doni el clau està cansadet o estressat... aaarggg!!! En fi, intento posar-me a la seva pell i en part ho puc entendre, si el sexe acaba sent 'perquè toca' malament!! Però tal com estem, perdre un mes és horrible!!! Però pensa que mai ve d'un dia més o menys, potser gràcies a això el següent pinxito és molt més profitós!! Ojalà tinguéssim una app que ens digués 'ho has de fer avui de 20 a 22h' jejeje m'encantaria!!!

Naneta, a veure si aquesta warry es va calmant i et deixa tranquil·la!! Jo també crec que després d'aquesta 'netejada' estaràs més receptiva, aquestes coses passen!! Vinga vingaaaaa, que ja queda menys!!!

Crunchiiii que bé!!! Que segueixi així!!! I si, ens hem de proposar deixar les males vibracions i les pors a un cantó!

ambjdejan benvingudaaa!! sempre que ho necessitis aquí estarem! Comprenc que a vegades és millor mantenir una distància i donar-se un temps per assimilar tot el que està passant, i sobretot per agafar forces i seguir endavant, mooolts ànims!!

Super ego moment: Aquest matí, traient la gossa, m'he trobat amb la típica veïna entranyable que m'ha preguntat que los hijos pa' cuando, l'hagués matat!!!! Per rematar-ho, després m'ha preguntat que quina edat tinc... posant el dit a la llaga. Vingaaaaaa, estressi'm més senyora!!!

Estic enfadada amb la gent, les estadístiques, google i les probabilitats, que l'únic que fan és estressar-nos més... necessito que em diguin "eiiiiii, si que es pot!!! Hi ha milions de dones en la teva mateixa situació que ho han fet"... en comptes de "uiiii, cada dia que passa tens menys possibilitats, eh?? I saps que tens més probabilitats que l'embaràs vagi malament, oi??", quin estrès!!!

Jo tinc la meva teoria (vaig a dir una animalada i ho sé) que si deixéssim de pensar-hi i anéssim fent, totes acabaríem sent mares, tard o d'hora, sense ajuda mèdica. Evidentment aquí hauríem de fer moltíssims matisos, estic generalitzant molt i no seria una cosa ràpida... però les ràtios d'infertilitat 100%, és a dir, impossible quedar-se sense ajuda, quins són? Un 1%? ... ai no sé, no vull viure al país de las maravillas, però és que no pot ser que als 35 s'acabi el món!!!

En fiiiiiii, vaja rotllo us he fotut!! Que deixi de ploure jaaaaa que cada cop estic més xof!

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::