- CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Aliel
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dj. set. 05, 2019 4:58 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Aliel » dt. nov. 26, 2019 12:18 pm

No us obsessioneu amb els TO... aquest mes hem fet pintxito el primer dia de positiu, dos d descans i un pintxito.... no pensava que féssim punteria amb tal panorama ?-)

... i sisi! Avui he repetit test d’embaràs i moolt més marcat!!

Crec que demanaré que em posin al grup de juliol, tinc dpp 5 d’agost. No em deixeu soleta! Va alguna panxona més :p-)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dt. nov. 26, 2019 12:49 pm

Anika valeeee guaaaay si a les altres tb us sembla be et passo el relleu!! aviam si tu ens portes mes sort jejejje :-()-)

redberry aish em sap greu nena, q vegades tot ens fa muntanya... t'envio anims. Tema TO no sé, potser emcara no hs ovulat i el cicle se t'allergarà? pq encara no tha tornat a baixar la W no? o poder les tiretes han sortit defectuoses o a saber... Aviam si desembre ens il.lumina una mica més x*x*x

anims naneta, ja queden menys hores per dema. Ja ens explicaras que us diuen.

Ego: fase avorrida i mentalment tranquila XD <:-<
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dt. nov. 26, 2019 1:40 pm

Ànims Redberry!! Tot anirà bé!!! Potser no has ovulat!! I si aneu fent mai se sap!! No llencis la tovallola tan aviat!!!

Aliel, FELICITATS!!!! Oficials!!! Ole ole!!!

Crunchi, que bé que estiguis tranquil.la. Segueix així eh??? Jejehe!!

El finde genial!! Reset total!!
Jo estic bé!! Crec que hauré tingut algun desajust heavy... no tindré tanta sort a estar-ho! Segur que sóc gafe i algo raro ha passat. A ningú li passa i a mi m’haurà passat... què hi farem!! Vaig amb la idea que ja cap a gener noies!! Pk desembre el veig ja justíssim!!! Però, mireu, calmeta!! I ja anirem a preguntar a centres i fora ja pressions!! A provar d’una altra manera!
Jo només espero que la ginecòloga em doni respostes!!! I no vull sentir res de si estava nerviosa ni estressada Pk no ho estava ni ho estic!!!!

Demà ja us informo!

Com aneu la resta???
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dt. nov. 26, 2019 2:02 pm

Alieeeeel!!!!!! moltes felicitats bonica!!!!!! :b-))) :b-)))

me n'alegro moltissim!!!!! no tinc gaire temps per escriure però al veure-ho no he pogut estar d'entrar i felicitar-te!!! almenys tu has trencat la mala ratxa d'aquest mes, perquè deunido quin panorama noies!! jajajajajaja maaare mevaaaa

Naneta a veure què et diuen demà, ja només queda 1 dia i sortiras de dubtes

ego:jo he començat amb Omifin, per provar un mes, a veure què tal! però amb la idea de fer la histero ja el proper cicle i que em mirin que estigui tot bé. Com que em sembla que s'ha de fer durant els primers dies del cicle, ja seria a finals de desembre que estaré de vacances i m'anira perfecte per estar tranquila i no haver de donar explicacions

la meva propera DNW és 21/12, just abans de Nadal!!! seria taaan bonic!!! ens espera un mes molt màgic!!!
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: louly » dt. nov. 26, 2019 4:18 pm

Bona tarda guapes!!!
Godiva gràcies per la teva resposta! M'ha donat molts ànims a seguir confiant que aquest cop pot ser que sí! si així ens veurem aviat!
crunchi exacte, millor dit, positives i tenir fe. Moltes gracies pels ànims!!
anika_ tot és possible!!!! a veure si ens alegres tb el final del mes!
Naneta dema serà un gran dia per resoldre neguits i dubtes! aquí estarem perquè ens informis!
RedBerry ànims bonica!!!! no es pot deixar mai un cicle per perdut! podria haver estat el dia clau i el vau aprofitar, no perdis l'esperança!
Aliel ENHORABONA BONICA!!!! QUINA ALEGRIA!!!LA PRIMERA PANXOLINA! COM ESTAS? QUE NOTES?

EGO: Us deixo una frase que em va emocionar molt de la meva cunyada, la vaig trobar molt encertada en aquest moments que vivim:
"DONA'T PERMÍS PER VIURE LA MÀGIA DEL MISTERI, RESPIRA'L I CONFIA EN ELL"
Imatge

Imatge
Maliceinwonderland
Entrades: 2
Membre des de: dv. març 22, 2019 3:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Maliceinwonderland » dt. nov. 26, 2019 7:04 pm

Buenas,
Veo que entro tarde pero os he estado leyendo y me encantaría poder compartir con compis de temporada este proceso.

EDAT DELS DOS: jo 32(a un mes de 33) i ell 37
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1

ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : Estamos camino a nuestra segunda transferencia y de momento lo vivimos con cautela.
Cuando empezamos a buscar babys nos costaba un poquito pero llego, a Valentina la perdimos a los dos meses y 3 días. Y después perdimos dos estrellitas más, se llevo algo mejor pero en la tercera se me rompió la trompa (ectópico) y me quitaron la otra por que estaba obstruida. Así que iniciamos FIV y de nuevo pérdida, aunque muy temprana. Y ahora tras largo descanso y pasar por inmunología, nos han detectado síndrome antifosfolipidico y tenemos nueva pauta de tto. Así que cautos pero con ánimos :)
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: NinaDina » dt. nov. 26, 2019 8:46 pm

Bona nit noies! Entro amb movil.

Redberry: a mi em dura poques hores el positiu del TO, algun cop l’he fet al matí i sortia molt marcat però sense ser el pic, i l’endemà ja molt més fluixet. Si en fés dos potser l’enganxaria.

Aliel: Enhorabona!!!

Crunchi: nena jo pensava que la fase avorrida era entre que marxa la regla i la sexy week. Jaja aixi ara jo també estic en avorrida fins el desespero. Tinc la DNW pel 8/12. Keep calm.

Naneta: m’encanta llegir-te aixi de positiva i animada! A la visita acabaràs de resoldre dubtes. A veure què us diuen.

Nuri00: vinga aquest Omifin, a moltes dones els funciona.

Louly: quina fase tant bonica. Gràcies! Que bo llegirla just avui. Com et notes? Algun canvi dels simptomes?

Maliceinwonderland: gracias por compartir tu historia, siempre hay opciones.

Ego: doncs aixo, he anat a la ginecologa, li he explicat tot el meu historial, i m’ha recomanat visit a RA. Totes les proves fetes, tot ok però no hi ha manera. Tinc visita dilluns a una clinica que m’ha recomanat. Al primer moment m’he quedat de pedra, i quan he sortit m’he enfonsat, ja m’ho veia a venir, potser una inseminació sera suficient, ja veurem, però ara encara ho he de païr, haver d’anar a RA no entrava als meus plans de vida. Què hi farem, ho intentarem aixi. Us aniré informant de les novetats.

Petonets de bona nit!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dt. nov. 26, 2019 9:05 pm

Aliel Estic mooooolt contenta per tu!!!!!!! Mooooooltes felicitaaaaaaats wapíssima!!!!!!!!!!!!! Gràcies a tu aquest novembre no és tan depriment!!! Jajaja, què vas sentint???

Redberry a quin dia del cicle estàs? Diuen que l'ideal és fer dos TO al dia, sinó se't pot escapar el positiu i no arribar a veure'l mai... Però l'important és que hi hagi pinxitos repartits, els TO només són orientatius, ja ho veuràs!!

Naneta demà vés al gine en plan guerrera!!!!! D'allà no surts sense respostes! I com tu dius, sense pressions, si no és d'una manera serà d'una altra, no problem!!
:: orrr::

Nuri00 a veure aquest mes amb l'Omifin! I sinó doncs fas l'histero tranquil·la durant les vacances, ja veuràs com anirà tot bé!!

Maliceinwonderland em sap greu per tot el que heu passat, espero que ara que ja ho teniu tot més controlat i heu començat un nou tractament pugueu reprendre de nou la cerca. Moooooolts ànims i moolta força bonica!!

NinaDina mooolts ànims! també!! T'entenc perfectament, la RA mai entra en els nostres plans... però mira-t'ho pel cantó positiu, totes les proves han anat bé, així que segurament només serà l'empenta que necessiteu, i en un no res tens una panxulina ben maca!!!

Ego: jo segueixo en la interminaaaable fase de desespero. Demà me'n vaig quatre dies a Londres i el meu super warry-instint em diu que vindrà demà mateix, per donar per sac, com sempre!!!!!! Porto tota la tarda amb sensació de warry imminent i estic indignada, enfadada i trista... estic molt pre-warry, vaja. Aaaaarrrggggg!!!!!!

Louly aaaiii, totalment d'acord, m'agradaria acabar aquesta etapa amb bon record i no com una etapa de nervis i desesperos!!! Però com costa, eh??!! Tu com vas??
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dt. nov. 26, 2019 9:36 pm

Aleluia! ALIEL! Enhorabona!! Que bé que ja tens aquí la teva panxeta! Espero que tinguis un embaràs genial! :) Ja ho diuen que l'important, no es ni la posició ni la freqüència,... És encertar-ho!

Nenes! Impossible seguir el ritme! Amb aquestes vacances a Londres (s'ha posat de moda? Jajaja quina gràcia m'ha fet llegir que tu també estaràs per aquí anika! Aviam si no et baixa xD ni a Londres ni fins d'aquí nou mesets!) Estem a full xD arribem a la nit més cansats que si treballéssim!

Redberry! Ànims a Munt! Ja se que tens una bona.historia a l'esquena. Però ets una guerrera! I uns TO no podran amb tu! Al final , que no et surti positiu ni vol dir que no ho hagi estat!

Nuri00 ànim amb l'omnifin (ets tu, oi?.és que escric del telèfon xD i vaig dient de memòria) aviam si no et cal fer histero

Ninadina, valenta! Clar que si! Segur quet vas quedar de pedra. Passem tant temps evitant l'embaràs, que que després costi tant i a vegades necessitem ajuda exterior sembla impossible. Però ànim i ovaris a l'assumpte!

Maliceinwonderland , me quito el sombrero.y cruzó hasta los dedos de los pies para que consigais tener a vuestro bebé en brazos. Está claro que el camino no os lo ha puesto fácil, pero ya se ve que sois unos luchadores! A por todas! Encantada de que estés por aquí. En el foro también encontrarás una zona de reproducción asistida, donde sobre todo, en temas mediación y síntomas, te podrán echar un cable.

Louly, naneta... Jo la veritat és que no tiro la tovallola amb vosaltres! Aviam què et diu demà la gine naneta!
Louly, jo vaig tenir 0 símptomes d'embaràs :) així que no ho donaria per perdut!

Com porteu els desesperos les demés? I les Sw?

No recordo qui s'ha ofert per ser jefa de desembre, però tindrà un bon planter!

Un petó boniques!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dt. nov. 26, 2019 10:09 pm

Entro sosomòbil però posaré color!!! Que ho necessitem!!! Homeeee!!! Alegria!!! Penseu amb la frase de la Louly!!! :()():::: :()()::::

Maliceinwonderland,benvinguda!!! Una valenta!! Admiro molt aquesta força que desprèns! Et desitjo un bebito súper aviat!!! :p-)

Nuri_00, a tope amb l’omifin!! I sinó ja tens plan organitzat! Clar que si!! Vingaaaa!!! (Musculitos whats). >.-<:

Vannion, segueix gaudint d’aquest viatge!!! ;-))) ;-)))

Anika, espera! No cridis al mal temps! I bon viatge!!! Que res t’ho amargui!!! Vingaaa!!! :ok: :ok:

NinaDina, una súper abraçada!!! Recorda el que sempre he dit: vols una coseta boniqueta, els mitjans són el de menys. Sé que no és fàcil, però pensa en aquest ésser boniquet que t’espera que l’abracis. Jo quan el tingui li diré: macagun, com t’has fet pregar! Però ja estàs aquí i t’estimarem molt!! (Espero dir aquesta frase! Jeje!). Tu pots amb això i més!!! T’asseguro que tardaràs un piiim paaaam i ja tindrà una vida creixent dins teu! Uoohhh!! Com estic de poètica! Jeje!! :-()-) :-()-) :-()-)

Aleeee!!! Descanseu i reset per demà!!! a mumi!! Fa dies que no tinc son i és rarooo amb mi que no vegis! Vaig a provar-ho!

I ànims amunt eh!!!!!???? :***: :***: :***:
Naneta l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. nov. 26, 2019 10:16 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dt. nov. 26, 2019 10:15 pm

Per sumar positivisme a la Naneta us diré... Nosaltres amb el minivannionet ens vam quedar a les portes de RA després una cerca de gairebé dos anys, amb un avortament pel mig... Ho vivíem com una muntanya. Sens feia infinit... I quan estàs prenyi, és com si aquells 2 anys, haguessin sigut 3 dies :)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dt. nov. 26, 2019 10:21 pm

Ole oleeeee, Vanion!!!

Això mateix! Optimisme!!! Quan portes ja un temps, el camí és dur, etern, penses que no arribarà, hi ha mesos que ho enviaries tot a dida, dies que estàs eufòrica, dies que ell aguanta que no caiguis, dies que ho fas tu. Però, sabeu què? Que tot té la seva recompensa!!! Almenys així ho espero jo!!! Tot i ser una gafe que li passi tot el que no li passa a ningú. Jajajaja!!!

Apa! Alegria, optimisme i amor a raudales!

Vaig a intentar dormir que sinó demà...
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dc. nov. 27, 2019 7:14 am

benvinguda Maliceinwonderland!! Te he añadido a la primera pagina :ok:
Qué historia mas dura la vuestra, se me escapa la lagrimilla. La vida es muy injusta. Un abrazo muy fuerte.

:-()-)

Ninadina ah nooo jo si no ho recordo malament la fase avorrida es quan ja has fet els deures i esperes la W (o la No Warry millor dit). neujor:-) Ens haurem de distreure! Bueno, si tot està bé tot pot ser que mentres aneu a RA et quedis prenyi. A saber. La veritat és que la vida és molt perraca, però com deia el John Lennon la vida es allò que passa mentres volem que passi algo, oi? amunt els anims!

louly merci per la frase de la teva cunyada.... la veritat és que hauriem de gaudir de cada etapa, tot i que és dificil, ho sé. Pero al final tot passa. Com diu la Vannion, després t'embarasses i t'oblides dels TO i tots els cicles. I dsprés tens el bebé, i t'oblides de les molèsties del embaras. I el nen et va fent anys i t'oblides dels problemes amb la lactancia, o el que sigui que t'hagi atormentat. Tot passa noies, tant per be com per malament.

Nuri anims amb el omifin, aviam si hi ha sort.

naneta avui es dimecres!!! molta sort! ja ens passes el parte!!!

anika q vagi be x London! espero q sense W!!!


Anims a totes, que entro a la feina i no em dona x mes jejejje
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dc. nov. 27, 2019 8:45 pm

Bona nit!!

Us explico. Tinc rotllo! Jeje! :-o00m

Només arribar li he dit això de l'absència de la w, però que m'havia fet el test i havia sortit negatiu. I ella: buff! I què? Vamos a mirar no sea que tengamos una sorpresa. Hem flipat quan li ha donat 0 fiabilitat al test. M'ha fet una eco i m'ha dit que l'endometri estava gordito. Que tot podia ser: 1) que ho estigués i és tan petitet que no es veu o 2) que he ovulat fa molt poquet.
Us haig de dir que crec que és la segona opció.
Ella no descarta res. Estic més reacia jo que la meva ginecòloga. Jeje! I m'ha fet un paperet per fer-me analítica si la setmana vinent encara no ha baixat. Que hi vagi i descartem segur. Si he ovulat hauria de baixar. M'esperaré més o menys els dies que em tarda sempre en baixar i sinó me la faig. :ok:

Aleshores tema proves. Jo estic estupenda. Tot perfecte. La vitamina D res. Cap importància i sí! Toxo mecccc!!! Hauré de menjar tot congelat quan arribi el moment. Quin drama!! Jejeje! :p-)
Ell té la quantitat estupenda, però la movilitat no tant. Un poquet fluixeta. Que compensa perquè té gran quantitat, però allà estem. Conclusió proves: vitamines per ell. Donen resultats al cap de tres mesos. ..::··

Jo: doncs em donaven vitamines també per regular ovulació i tal. Jo li he dit que estàvem saturats. Des de setembre passat ja començant a buscar (si! Light!, Però la pressió i cansament hi és) i llavors m'ha dit: ok! Pues no te doy vitaminas. Vamos a provar con el omifin ( Nuri!!! Que m'afegeixo al teu club!!!) Y si en febrero no te has quedado venis y empezamos IA. Així que el 12 de febrer data màxima! I estic per enviar els tests a prendre pel sac. Quan em marxi !a W a l 'ataquer i andando. Ja veus, a sobre m' enganyen!!!! Argggggg! :sogra:

Li he preguntat si la prova podia haver alterat el cicle. M'ha dit que podia ser perquè les trompes queden ben netes i vés a saber. També m'ha preguntat si tenia nàusees, li he dit que si però que quan m'ha de baixar també em passa. Llavors li he comentat això de l'ovulació tan primarenca que em va marcar. S'ha estranyat que fos tan aviat i m'ha dit que podia haver marcat una falsa ovulació (Anika tens bones fonts!!!)

Resum: esperar si baixa. Si no baixa analítica de sang i creuem dits. I si baixa a partir del tercer dia de regla omifin fins el setè. I també a creuar dits i sinó no problemmm cap IA. :cnena: :cnen:

Ahhh!! Nuri, no sé si t'ho han dit a tu però prenent omifin tens moltes més probabilitats de tenir bessons. Aúpa la hostia!!! Jajajaj!!! :camio:

Estic bé, podia tenir la mini esperança de què veiés quelcom, però ja m'esperava que no. Crec que a finals de setmana vinent la marrana apareix. El fluxe devia ser ovulació. L'únic que tinc la mosca al nas pk ni un to d'una marca ni l'altre va marcar res en absolut. Blanc nuclear. Bé, tot pot ser. Ella no descarta i no ho farem nosaltres, però jo ho tinc coll avall que baixa i cap a IA!! Em segueixo sentint estranya no tenir la regla perquè sóc molt regular, però jo què sé! És una sentiment ambivalent molt raro i, a la vegada, especial.

Tinc ma mare informada i ja m'ha dit que a veure si al final... Patapam! Que darrerament moltes casualitats. Em poso malalta, tinc dolors sense W, nàusees, em costa agafar el son quan sempre he caigut rodona, avui m'he marejat - m'ha donat un baixon... Cocacola via vena!-. Però segueixo pensant que tot és del desajust que porto. No obstant, tan debó!!!!

Ah!! I ja sé que ho sabeu, però m'ho ha tornat a dir: 12, 14 i 16 de cicle :love: :love: que què coi! Ja ho fem! I sembla que no!! Si no arriba, no arriba. No tot és com a les peli! Ui! Em foto al llit amb aquest i al mes no em ve la regla!! :inthebed: Jo em foto el llit repetidament amb el mateix i em baixa la regla. Jajajaj! Que bruta sóc... Ho sé! >.-<: >.-<: :lluita::

Bueno, corto el rollo!!! :pandi:

Anem parlant!!! :content:
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dc. nov. 27, 2019 9:29 pm

Bones boniques!

Naneta, he entrat mes d'una vegada esperant aviam què ens explicaves! He de dir que A mi tampoc em sembla que puguis descartar res! Creuo els dits perquè t'hagis de fer l'anàlisi xD que si no deixem a l'aliel sola (espero que no, louly, con vas? Qui més tenim de DNW?)
Sobre l'omnifin dir-vos que exacte, augmenta la possibilitat d'embaràs múltiple, ja que fa sobreestimulacio ovàrica. També té alguns inconvenients, però com tots els medicaments. Jo el vaig prendre a dosis mínimes O va arribar el mini vannionet. Si te O no a veure, no ho sé, perquè a nosaltres ens el van receptar sense proves, una mica a la brava.

Bueno , us segueixo bombons! Demà ja tornem al casa! (En realitat el pla és una mica.fatidic, ja que passaré.3 nits a casa de la meva iaia , separada del maromo, justo en el momento culminant de la SW xD crec, c'est la vida)

M'ha encantat la teva reflexió final, naneta! "
Jo em foto el llit repetidament amb el mateix i em baixa la regla." M'he mort de riure!

Petons a totes!
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dc. nov. 27, 2019 9:33 pm

:r) :r) :r) jajajaja Naneta em fas tanta gràcia!! m'encanta el teu positivisme!!! aixi no hi ha res segur, espero que sigui un super positiu!!! creuo tots els dits de mans i peus per tuu!!! :()()::::

doncs si, sembla que anem molt iguals en el procediment!!!! que bé poder compartir tempos iguals amb algu!!! >.-<: >.-<:

aixo dels bessons.....quuueeeee????? jajjajajajja això no ho sabia!!! apa que si en venen 2 de cop com riurem! tan que ens està costant que arribi 1 i seran 2! :b-))) mira, jo al final mentre vingui bé, m'es igual 1 que 2, i que nen o nena. Als primers mesos de cerca si que hi pensava i tenia preferencies però arriba un punt quan ja portes tan temps buscant que m'és igual.
Jo demà tinc la eco del Omifin, ja et diré a veure com va!

a mi de moment només m'han dit 1 mes de Omifin perquè em volen fer la histero abans de seguir amb res més, perquè no estiguem perdent el temps si estiguessin obstruides.

per cert, estic mirant de fer mutua,però no se si val la pena perquè la majoria de proves de RA no entren em sembla oi? no sabem què fer... ara a final d'any a vegades fan promocions i podem aprofitar,ja veurem...

vinga noies!! ultims dies de novembre!!! quan obriu el desembre m'hi poso de cap!!!! xx:-D xx:-D
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dj. nov. 28, 2019 12:11 am

Boniques, faig entradeta ràpida que estic rebentada i a punt de quedar-me sense bateria!

Naneta bueno bueno buenoooo!! en general molt bé, no??! A més la ginecòloga sembla molt maca i molt atenta. Estic flipant en que no li doni gens d'importància als TE... i nosaltres muntant drames quan veiem el blanc nuclear!! Creuarem el dits perquè segueixi sense baixar aquesta warry!! I sinó a per la bessonada tu!!! Jajajaja

Vannion quina ràbia aquests 3 dies separats!! Aprofiteu bé els dies d'abans i de després, les possibilitats hi són igualment!

Ego jo segueixo amb sensació de warry imminent, però de moment res de res!
:dimoni: :dimoni:
Flor87
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dv. nov. 15, 2019 12:16 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Flor87 » dj. nov. 28, 2019 7:49 am

Bon dia!!

Naneta deixa passar uns dies i a veure si tenim sort i hi ha una altra panxulina al grup.
Vannion aprofita abans de marxar i després, mai se sap. El dia menys pensat es el que es fa punteria.
Nuri00 tant la meva parella com jo som de mútua i ens ha entrat els cariotips, la histo i les analítiques. L'única que no em va entrar és la de l'hormona antimulleriana, però comparada amb les altres es barata.
louly com vas? alguna novetat??
anika_ creuem dits per a que no baixi.

Ego: Ahir vaig anar a fer la primera eco per la inseminació i a la nit ja vaig començar amb l'estimulació. Tot això és un procés una mica estrany. Per un costat amb molta il·lusió però per l'altre, com el percentatge és només d'un 16% , amb por que no sigui positiu. Com diu el meu home, com a minim ho hem intentat.
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dj. nov. 28, 2019 1:24 pm

naneta quina risa jjajjaja Tal qual:, hi ha gent que es fot al llit amb un dedconegut i es queda prenyada, i després una parella busca a consciencia i res. El món está mal repartit, si. Osti dons bones noticies no? Pq la gine tha deixat la porta oberta, dient que qui sap, poder estas prenyi i el TE no ho detecta. Ai nena quina incognita tot plegat. Ja ens mantens informades. Anims amb els pepos doncs!! Molt fort lo del omifin i la bessonada, no ho sabia.

anika anims amb desespero!!

nuri jo soc de les teves, penso que mentres vingui bé, és igual nen o nena, un o dos, d'estiu o d'hivern. Si realment quan el tens als braços et fa una il.lusió....!!!! amb lo bonics que són i lo que costen de fer, i tantes manies...!!! No way!! Sort dema, ja ens explicaras.

vannion aprofiteu quan us veieu!! alegria xa el cuerpo!!

ego jo avui pensava que no sé ni per quan espero la W. Ara mho miraré pq vaya empanada porto! No trobo la tablet i alla tinc el womanlog i ja vaig despistada de per si per la vida.... pues imagineuvos ara!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dv. nov. 29, 2019 12:19 pm

Holaaa!!

Ohh!! Ho tenim una mica mort això!

Tinc unes ganes d’acabar ja la tarda. Estic morta!!

Anika, bien bien!!! Que no vingui la W!!!

Vannion, no es pot rematar sempre... A més, les altres vegades també valen. I em sembla què és millor abans que després de l’ovulació.

Crunchi, millor que vagis feliç. Ens atabalem massa de per si i no pot ser. Cal deixar fluir que sinó merda!!!

Nuri_00, a mi també m’és igual què vingui mentre vingui ple de salut! I el maromo deia l’altre dia que ell mai ha pensat en dos (en intervals de temps espaiats), però millor dos que cap. Jeje!!

Savava, tranquil.la. Has de ser positiva! Tot anirà bé!!! Segur que si!! I no et fixos amb els %. Fan baixar la moral i el què necessitem és tenir-la ben alta!!!

Apa noies!! Adéuuuuuu
Una abraçada!! :--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 19 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::