- CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Sine88 » dg. nov. 24, 2019 9:20 am

Hola noies,

Quin finde de meee estic passat per culpa del desespero... us explico (ego total)...
Divendres al vespre vam tenir mambo amb el maromo i al acabar ja vsig veure que començava a tacar marró (DNW dilluns), així que quadra perfectament per dies. Vaig tenir un bajón total, (oficial, no ho porto bé i començo a estar agoviada :-:) ). Dissabte tenia un TE per casa I me’l vaig fer a mitja tarda (ja, quan no s’hauria de fer, ho sé) i va sortir blanc nuclear, Naneta les ratlletes tampoc molen, aquess xismes són el dimoni :r)
El tema és que tot i tacar divendres després del tema, no he tornat a tacar res de res, així que en part estic tranquila pel negatiu, però té pinta que la regla serà “anormal” ja que jo ja hauria d’haver tacat... a tot això porto dos dies xof total, i amb plorera típica premenstrual, sort que vaig decidir entrar i compartir-ho amb vosaltres perque sinó m’hagués menjat a algú ja aquest mes...
A veure si demà al matí baixa la warry, esperem i podem fer reset...
la gine em va dir que un any era normal en tardar, que si no teniem sort l’anessim a veure a final d’any, crec que esperarem a gener per passar les “festes” tranquils, però també penso que potser és corre massa i no cal anar-hi ja, aix noies com podeu veure estic que no estic ?-)

Sento el rotllo!!! Ànims amb les que el desespero és moolt clar i pinta molt bé!!!! >.-<:
Aliel
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dj. set. 05, 2019 4:58 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Aliel » dg. nov. 24, 2019 9:35 am

Entrada express per dir que segueixo igual de símptomes i aquest matí TE amb ombreta rosita... aiaiii que sembla que hem fet punteria!!! >.-<: >.-<:

Normalment taco 3 dies abans... i com ja em sento com amb els altres embrassos i tinc els tests baratos he provat sort... i sii! Aveure si va marcant més aquesta setmana! :love:
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: louly » dg. nov. 24, 2019 10:22 am

Bon dia boniques!!!!
godiva això és el que crec jo perquè ja estic a un dia de retard i papelito blanquito!!! tinc moltes esperances! Gràcies bonica!
Nuri00 ànims bonica!!! sobre el que preguntes no et puc ajudar gaire, a veure què diu la resta!
Naneta sembla que vaig pel mateix camí que tu bonica!!! avui no he aguantat i he fet un TE dels caducats que tinc! ha sortit una ratlleta nomes....o sigui que ja veus!!! m'esperaré una setmana que és quan m'ha sortit positiu amb la resta d'embarassos que he tingut a veure si tinc més sort. Els dolorets d'ovaris encara duren per aixo... quants dies tens de retràs tu?
anika_ durant la setmana vaig una mica de cul i pels matins estic jo soleta, m'esperaré a dissabte i aixi ho fem junts amb el maromo. T'envio calma pels tres dies que et queden, però pensa que els psimptomes son els mateixos tant si ve la warry com si tens panxeta!
Sine88 ei anims amunt!!!! no hi ha res perdut!! estem igual les dues i no té perquè acabar malament aquest procés, sobretot si no has tornat a tacar més!!! em va passar el mateix amb el meu segon embaràs i ara tinc un nen precios! o sigui que la historia es pot tornar a repetir! podria ser perfectament el sagnat d'implantació que el pateixen moltes dones! Quin dia havia de venir? tens retard?
Aliel nenaaaaaaa!!! a quin dia del cicle te'l has fet? quina il·lusió!!! seràs la primera panxeta, a veure si radera teu en som unes quantes més que diuen que s'enganxa!!!!

BON DIUMENGE!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dg. nov. 24, 2019 10:59 am

Aliel!!!!!!! Et podem felicitar ja, o no??????? Jo crec que siiiiiii!!!! Només que es marqui una mica ja és positiu!!!!! Aiiiiiiii quina il·lusióoooo!!!!!!!!!!!! Vés-nos dient si demà i passat ja acaba de marcar-ho bé, però crec que tenim la primera panxeta del mes!!! Mooooltes felicitaaaaaaaaaats!!!!
:-()) :p-) :p-) :p-) :p-)

Sine88 aiii no sé què dir-te!! Però aquest mini tacadet pot no tenir reees a veure amb la warry, poden ser mil coses! Espera un parell de dies a veure cap a on tira la cosa... pels TE, sobretot els de tiretes, crec que és massa d'hora, sobretot si no el fas a primera hora dle matí, així que encara no esà del tot perdut!

Louly, jajajaja els TE caducats, i a més a més de tiretes, no sé joooo fins a quin punt són fiables!! A la resta d'embarassos quan has vist el positiu? Després de la DNW?
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: louly » dg. nov. 24, 2019 2:17 pm

anika_ ja...però com que me'n quedaven dos, ara un, millor gastar-los i ja no fer-los servir més...potser a mitja setmana utilitzo el que em queda i si surt negatiu el cap de setmana aniré a comprar-ne un de bo i no caducat, jejejeje!!
amb els primer al tercer dia de falta em va donar positiu i amb el segon a la setmana, però els dos testos eren dels bons, electrònics.
Diuen que el TO de palitos tb surten positius si estas embarassada i fins i tot detecten millor l'hormona, això diuen....però no ho acabo de veure clar.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: NinaDina » dg. nov. 24, 2019 5:06 pm

Bona tarda boniques!! Peaso desconexion m’he fotut, tant que porto mitja hora llegint-vos, he agafat apunts i tot!!! :()()::::

Aliel Fa molt bona pinta això no? Jo ja et felicitaria, ets la que més s’hi apropa aquest mes.

Què li passa al novembre? Es fa pregar el punyetero...

Louli Naneta aixxxx ni una cosa ni l’altra, a veure per on decanta, us dic keep calm, però sé que és impossible...

Nuri00 ja t’han aconsellat fer omifin almenys per provar i després histero. Jo el vaig fer a principis d’any, a mi no, però sé que a moltes dones els ha anat perfecte, quan hi ha algun problema perquè l’ovul surti del folicle, L’unic que vaig notar jo es que aquell cicle va ser més llarg, sempre es de 27 o 28 i va ser de 31 (xasco que em vaig endur perquè mai se m’havia atrast tant) i la histero tb me l’han fet, a vegades si hi ha mucositat a les trompes amb la prova es desobstrueix i hi ha embaràs el mateix cicle o el proxim aixi que ànims que tens moltes opcions.

Crunchi crec que estas en desespero, i algunes més també no?

Genis ja sabies que tenies endometriosis? T’ho van dir amb la eco normal? Es que tenia entès que només es podia diagnosticar per laparoscopia, es algo que li vull preguntar a la gine.

Crunchi, Anika, esteu en desespero? Alguna més imagino, aviat hi entro jo també
Aixamb: t’he llegit i m’he fos, ara energia per seguir clar que si.

Ego: aquest mes he fet TO, i vaig tenir el pic divendres dia 11 del cicle, aixi que compto que vaig ovular ahir. Hem fet deures abans, durant i intentarem rematar avui jajajaja
De totes maneres dimarts tinc gine, les que em coneixen de fa uns mesos saben que buscava canviar de gine, i al final ens hem decidit a agafar visita, son molts mesos, totes les proves fetes i tot surt ok però per mi que hi ha alguna cosa que se’ns escapa, anirem a veure el què, ja us explicaré.

Em deixo alguna segur. Petonets a totes i una molt bona setmana!!
NinaDina l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. nov. 24, 2019 9:25 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dg. nov. 24, 2019 7:39 pm

Bones!

Louly, que si està caducat no val!!!! Homeee!! Jajaja! Segur que és un positiu. Jo dec portar uns 12 dies de retard. Quan me’l vaig fer uns 7? Ja no sé... ja passo!! Estic molt tranquil.la. Si baixa serà rècord estratosfèric i ara dèiem que ja no ens podrem fiar mai més dels retards. Jeje!!

Sine, sobretot no t’agobïis!! T’entenc perfectament perquè estem passant pel mateix. Però, sobretot, no deixis que el mal rotllo se t’emporti. Ho dic per experiència. L’únic que aconsegueixes és malgastar temps en vibracions negatives. A més, només has tacat. No ha baixat!!! Espera. I sinó vés a la gine i que et faci les proves pertinents i us quedeu tranquils. A nosaltres ens les ha fet abans de l’any. Però clar, també som més grandets. Jejeje!! Tu tranquil.la. Fes coses per desconnectar. El que sigui. Intenta resetejar. I ja veuràs que et sentiràs millor.

Aliel, moooltes felicitats!! Ja era hora!!!!! Inaugurem mes amb un positiu!!! Ole!!!

Que acabeu de passar feliç diumenge!!!
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dg. nov. 24, 2019 9:26 pm

>.-<: Alieeel!!! EnhorabonaaaaAaaa!!! per fiii que bé!!! una panxolina al grup!!! :-()) yuhuuuu :p-) Que be nena!! si hi ha ralleta hi ha panxeta!!! >.-<: Ja ens aniras explicant pero pinta que seras mami al agoooost!! >.-<:

louly jajajja quin bon desespero... ves dema a per un TE i surts de dubtes no?

sine88 esperat dona!! com diuen les companyes, podria ser sagnat d'implantació. Espera't, q mentre no hi ha W hi ha esperances!! Anims bonica :-()-)

ninadina a tope amb la SW!!! :ok:


ego NinaDina nooo, jo ara estic en fase avorrida.... la meva W hauria de ser per la primera setmana de desembre... Avorriment total pel que fa aquest tema... neukiss-)

que us expliqueu les altres, novetats??

Haurem de començr a buscar una jefa per desembre eh?
Imatge

Imatge
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Genis » dl. nov. 25, 2019 11:09 am

entrada megaràpida desde la feina...
no puc personalitzar molt,

moment ego ... divendres em va venir , així que me'n vaig a cercadores de desembre!!!! nova dnw 19/12.

Aliel, quines ganes que ens confirmis panxu!!!!! enhoraboooooona

Ninadina, no no ho sabia, m'ho van dir la semana pasada en una revisió, amb una eco3d hem van veure teixit a l'ovari dret, que m'ha originat dos endometriomes petits <1cm. Suposo que depen de la zona on estigui el teixit endometrial.
Fa tres anys em van sotmetre a una miomectomia i hem van fer laparoscopia, i no tenia res d'això.
A l'any seguent hem vaig embaraçar del minigenis, que se suposa que frena bastant la endo, pq els ovaris reposen, i amb lactancia gairebé un any més sense regla. Per tant, entenc que això ha degut ser d'aquest any cap aquí...
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dl. nov. 25, 2019 1:24 pm

ostres Genis em sap greu aaquesta w....

agafa forces q desembre ens espera!! :-()-)

com aneu la resta? novetats?? :--/)
Imatge

Imatge
Flor87
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dv. nov. 15, 2019 12:16 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Flor87 » dl. nov. 25, 2019 4:07 pm

Hola noies, :--/)

Primer de tot Alieeel moltes felicitaats!! >.-<: A veure si podem cantar algun mes. :b-)))

Genis m'apunto al Desembre en tu. Ahir havia de venir i com un rellotge va aparèixer (menys mal, així no faig il·lusions). Avui he trucat al centre per aquest mateix període començar amb les RA. A veure si per nadal tenim un regalet.

Sine com vas? Intenta no pensar gaire, que fàcil és dir-ho. Molts anims

Louly a veure si ets la próxima!!!

Anims a totes les que esteu en desespero!!
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Sine88 » dl. nov. 25, 2019 4:23 pm

Hello!!

Alieel moltissimes felicitats!!! :content:

Doncs una altra que se'n va de cap a desembre! :ufs: Aquest matí ja he començat a tacar marró com és habitual, però bueno, confiem en tenir regal per Nadal!! :-o00m

A per totes aquest desembre! :p-)
godiva
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dc. nov. 13, 2019 12:07 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: godiva » dl. nov. 25, 2019 4:45 pm

Aquí una altra que se'n va a desembre. Ja he començat a tacar. Almenys la progesterona mha ajudat a no començar a tacar tan aviat. Estic a dia 26/27 del cicle i tinc cicles de 28/29 així que he millorat força! :p-) el que si que no noto és res de res de mal!
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: louly » dl. nov. 25, 2019 4:51 pm

Hola boniques!!!
Sento molt les warrys!!! a veure si el tió caga unes quantes panxus!!
Ego: Noies segueixo igual!!! la única cosa que em pica el nas és que amb els anteriors embarassos ho he notat de seguida amb els pits, de seguida m'han crescut i els he tingut hipersensibles abans de fer el TE i en canvi aquest cop no, per això dubto que surti el positiu i em fa cosa fer-me el TE i emportar-me un patacasu.
Alguna que ha estat embarassada recorda no tenir cap símptoma abans de saber-ho? ni els pits?
El TE hem decidit fer-lo dissabte al mati, estaré a dia 34 de cicle, per poder-ho celebrar com cal si és que si i si fos que no per poder recollir-me sense necessitat d'haver d'anar a treballar. Us mantinc informades!!!
Imatge

Imatge
godiva
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dc. nov. 13, 2019 12:07 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: godiva » dl. nov. 25, 2019 5:50 pm

Jo, Louly! A mi em va passar com a tu, el tacat d'implantació que primer va ser rosa i després una mica marró i ja està. Jo pensava que tindria molts símptomes i que va! Ni pits inflats ni res. Tot va venir potser a la setmana 8.
godiva
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dc. nov. 13, 2019 12:07 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: godiva » dl. nov. 25, 2019 5:52 pm

Però és que el tacat va ser taaaan evident que era d'implantació que ja ni em fixava massa, sempre taco marró abans de la regla i això de tacar rosa va ser un super senyal!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dl. nov. 25, 2019 6:56 pm

sine, savava, godiva.... em sap greu noies.

Jolin, quin mes menys fructífer... la veritat, estic flipant una mica. És el pitjor mes de la historia del forum??? Espero q desembre sigui molt millor o no aixecarem la natalitat d'aquest país!! neujor:-)

Louly, per aqui una q no va tenir simptomes fins ben be el segon trimestre d'embaras. Sona molt guay pero em tenia molt preocupada no sentir res. Aixi q no et preocupis no tenir simtomes pq és possible si. Clar que cadascuna coneix millor que ningú el seu cos, és cert.... pero haurem de ser positives i tenir fe. Tant de bo aquest cop el teu cos actui diferents als altres embarassos i cantis positiu.
:-()-)

Anims amb els pepos, em sembla que encara tenim fe amb Anika no?
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dl. nov. 25, 2019 7:18 pm

Louly a veure els propers dies!! Diuen que cada embaràs és un món, així que crec que cap dels símptomes (o falta d'ells) és gens concluent... per tornar-se boig, vaja!!

NinaDina ja ens explicaràs com va demà amb el nou gine!! I tu Naneta també, a veure com va dimecres!!

Genis, Savava, Sine88, Godiva quina ràbia aquestes warries!!!!! Però super ànims per desembre, que és un mes molt especial i romàntic!!
neukiss-) neukiss-)

Savava ja tens hora i tot per RA?? Ostres, què ràpid!!! Què bé!!! A veure si al desembre tens regalituuuu!!

Ego moment, jo segueixo en desespero, em queden 2 o 3 dies, des de dissabte el dolor d'ovaris ha desaparescut, rarooo, perquè divendres tenia sensació de warry imminent... en fin, fijo que està fent un amago i dimecres o dijous baixarà en plan apoteòsica!!!
:: orrr::

Crunchi, ànims amb la fase avorrida! Jo si voleu m'ofereixo a ser jefa/cheerleader de desembre!!
x*x*x x*x*x
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dl. nov. 25, 2019 10:36 pm

Vaja... em saben greu aquestes W... Llàstima!!! A veure si tenim regals pel Tió.... Que aquest novembre està essent escasset.

Uala, Savava, ja tens hora a RA? Que rapida!!!

Anika, a veure si aquesta W no arriba!!! Creuaré els dits!!

Louly, com bé diuen, cada dona és un món i cada embaràs també. Jo no et puc fer d’exemples perquè no he estat encara mare, però ma mare de tres si. Sempre m’ha explicat que l’embaràs del tercer (el meu germà petit) va ser diferent. Es va trobar bé els dos primers trimestres menys el darrer. Es veu que va tenir súper nàusees i clar, va ser el més petitoi dels 3. Així que no sempre ha de seguir el mateix patró. A veure dissabte!!! Creuaré també els dits!!!

NinaDina, a veure què us diu la ginecòloga. Potser és simplement mala sort i no hi ha res, però val més preguntar-ho tot!!! Que no s’escapi res!!

Ego: ahir vaig tornar a tenir molèsties i avui també. No són terribles ni molt menys. És sensació de baixar-me la W. Res més. Això si, amb alguna que altra nàusea tant pel matí com pel vespre... ara que em rentava les dents he hagut de parar més d’una vegada perquè em venien. Que fastigós!!

Aquest cicle és ben estrany!!! Bé, és que és cicle a mitges! He arribat a fer deduccions salsitxeres i pensar que havia ovulat la setmana passada per això el fluxe. Jejeje!!! Però no pot ser! Seria un cicle súper alterat!! Malgrat aquestes hipòtesis idiotes, estic tranquil.la. Ja dirà l’especialista!! Passo de tests que tornaré a veure un negatiu! Amb això estic negativa... després de veure NO embarazada, em fot pànic tornar-ho a veure. És una merda... Aix... dimecres sortirem de dubtes!! El meu cos està tarat!! Jajaja!
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: RedBerry » dt. nov. 26, 2019 11:50 am

Bon dia floretes :-()-)

Primer de tot FELICITATS ALIEL!!! Perfii estrenem el mes amb una panxeta :-()) :-())

Louly Penso igual si estava caducat no val!! Creuem els dits per tu aquest dissabte.
Naneta Com ha anat el finde? Espero que hagis pogut desconectar vinga que en no res arriba dimecres i sorts dedubtes.
NinaDina Molts bons deures, ara ja llavors en desespero no? A veure si el gine nou us dona millors vibracions. Es complicat trobar un que t'agradi la veritat.
Sento moltisim aquestes w, sembla que s'hagin aliniat per baixar a l'hora practicament... Genis, Sine, Savava, Godiva a veure si com han dit el desembre ens dona un bon regal :ok:

Ego: Estic de baixon... per coses familiars i perque el punyetero to no surt positiu... nomes hi ha hagut un dia que no le fet a cd9, aixi que crec que dono el mes per perdut... mes o menys nem fent dia si dia no pero si ha sigut el dia 9 no crec que ho haguem pillat.

Ens anem llegint :-()-)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::