- CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Bea
:: conillet
:: conillet
Entrades: 389
Membre des de: dj. set. 02, 2010 5:39 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Bea » dv. nov. 08, 2019 9:00 am

Bon dia! Disculpeu que m'infiltri, jo no soc cercadora, ni crec que ho torni a ser mai, amb tres ja no em dona la vida. He vist cares conegudes i he entrat a tafanejar, i veig que algunes teniu dubtes sobre TO's, fase lútea, tempes, ... He passat molts anys de la meva vida fent tempes, TO's i TE's, 8 embarassos donen per molt. Així que miraré de ressoldre alguns dubtes que comentàveu per aqui:

- El TO és positiu quan la ralla de test està igual de marcada o més que la de control, dies abans comença a pujar. El pic de LH que fa que marqui dura només 8h - 12h, per tant, si veieu que começa a marcar més fort, cal fer dos tests al dia, matí i tarda, o hi ha risc de perdre el pic i no veure mai el positiu
- El cos no produeix LH durant la nit, és per això que el TO no es pot fer al matí, a diferència del TE. Cal esperar mínim un parell d'hores d'activitat per donar temps a que el cos generi LH i acumuli a la orina, per això s'aconsella fer el tests entre les 12h i les 20h
- Quan es veu el positiu, es triga entre 12h i 48h en ovular. Això s'ha de tenir en compte per calcular la DNW, possiblement no vindrà justament 14 dies després, potser són 15 o 16
- Cal fer deures abans de l'ovulació, les possibilitats d'embaràs comencen a baixar molt al dia següent del TO positiu, millor fer el dia abans i/o el mateix dia
- La fase lútea dura entorn a 14 dies, sent normal entre 11 i 16. Per sota de 11 és un problema, doncs la durada està directament relacionada amb la progesterona que secreta el nostre cos, mentys progesterona, FL més curta, i la progesterona és la que manté a l'embrió implantat. Si progesterona baixa = FL curta = possibilitat d'avortaments de repetició. SI és el cas no patiu, té molt fàcil solució, us receptaran progesterona. La FL llarga no és un problema de rpimeres, tot i que és molt estrany que s'allargui més ennlà dels 16 dies, probablement vau ovluar més tard (recordeu que TO positiu = ovulació en 12h-48h)
- Una baixada de la tempe a 6DPO - 10DPO amb posterior recuperació sol indicar implantació, tot i que també pot ser que aquell dia els vostres hàbits nocturns canviessin. D'altra banda penseu que el 50% de les implantacions fallen i acaba baixant la regla. I també que aquesta baixada no es veu sempre. De vegades simplement hi ha un patró trifàsic, no hi ha baixada sino un aument més gran a partir del 6DPO-10DPO, i d'altres vegades la linia segueix estable fins que torna a pujar al 14DPO-16DPO. Cada dona és un mon.
- OJO! que malinterpreteu la toxoplasmosi negativa. Negativa vol dir que no l'heu passat, i per tant heu de pendre precaucions. SI és positiva vol dir que ja sou inmunes i per tant podeu menjar pernil lliurement. No així peix cru ni làctics crus o aliments poc rentats, doncs segueix el risc de anisakis i listèria.

Bé, això són les últimes coses que recordo haver llegit, espero que us ajudi.

Una abraçada.
Jo: SOP+RI
Ell: Translocació Robertsoniana 13-14 (Des'14)
Jul'10 TE+/Abr'11 Neix L
Set'12 TE+/Mar'13 M marxa
Nov'13 TE+/Des'13 Av. espontani
Ago'14 TE+/Oct'14 P marxa: ILE per anencefalia i trisomia 18
Des'14 TE+/Ago'15 Neix J
Ago'17 TE+/Oct'17 Av. diferit bessons Mo-Mo
Abr'18 TE+/Bioquímic
Mai'18 TE+/Gen'19 Neix V
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dv. nov. 08, 2019 11:59 am

:content:

Bea moltes gracies per entrar i comentar!! info molt útil!! com va la vida de trimami? espero que estupendament!! thavia llegit pel post de trimamis, me n'alegro que anés tot be :-()-)

redberry aaaaaghhhh thaas fet TE?ens tens en aascuaaaas!!

i kiwipinya? fa molt que no dius res! com va?

genis aprofita els ultims moments de SW!! a tope!!

louly aviam si veus el TO+ el finde! de moment ja has fet deures, molt ben fet!! >.-<:

naneta anims... l'esperança és l'últim que es perd. Ja explicaras q us diuen el metge!! molta sort!!!

ego doncs segueixo amb dolorets de panxa. Poder m'equivoco moltisssim, quedant de sobrada, però ja m'estic acollonint. Arrrgh!!! Si no em baixa avui, em faré TE demà. Lo trist és que no li he dit a ningú tot aixo, ni a la meva parella. Avui li diré, pq estic una mica chof. No sé, aaaarghhh qui m'entengui que em compriiii!! XD Aviam si surto de la feina i m'espavilo!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: NinaDina » dv. nov. 08, 2019 12:28 pm

Bea!! Moltes gracies per tota aquesta informació!!
M’encaixa el que has explicat de la baixada de temperatura per implantació, porto tants mesos buscant i esperant un positiu que no m’imagino que pugui ser, tampoc noto res, dies enrrere tenia molesties a sobre pubis, com les molesties quan he notat ovulació, però avui no noto res de res... estic una mica xof, es una sensació ben extranya, no em vull ilusionar per no endurme una altra patacada d’un test en blanc.

Crunchi! Potser quan ho parlis amb el maromo et teus un pes de sobre.

Naneta, Louly, kiwipinya com aneu? Redberry!!! Aquest psicosimptomes com van?
Genis!!! Sexy days a tope!!!

No sé si em deixo algú! Petonets
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: kiwipinya » dv. nov. 08, 2019 12:56 pm

Hola noies!!

Perdoneu que hagi trigat tant en respondre, necessitava uns dies de descans i també he anat una mica liadilla.

Res, els psicosímptomes eren això, psicosímptomes... La regla va venir prou puntual el dia 2, amb un cicle de 21 dies per variar. Ara ja està marxant i ja he rebut els TO per tornar a començar!
Propera DNW 23/11

Naneta ai sí… tot lo bo ens ho prohibeixen!!! I el meu home ja em va deixar anar l’altre dia que la copeta de vi negre (jo sóc més de tintu) no l’hauria de fer per fer bé les coses…
En l’anterior embaràs jo tampoc havia passat la toxo. Tot l’embutit congelat, res de steaktartars (mmmm), carn ben feta… un rollo! L’únic de bo que tenia és que em lliurava de netejar les caques del gats jeje li tocava al cocomango (que pilli algo, home!)
M’has fet riure molt amb lo de "El meu sembla el meu rellotge regloso! I bé, jo amb la cara pago!”… m’hi he sentit taaaan identificada!! jajajaja Deu ser cosa d’escorpines lo de la cara?? El meu es veu que coneix millor els meus cicles que jo!! grrr jajajaja

Redberry Crunchi com ho porteu? Alguna novetat? Ànims amb aquest desespero!

Anika jo tampoc he vist mai en els TO la segona ralleta més marcada que la de control… Aquest últim mes me’ls feia pel matí (sí sí, ja sé que pel matí no toquen...) i per la tarda, i ni així! Però vaja, que hi va haver un dia que les ralletes estaven més marcades que els altres dies, i l’endemà ja no tant. Deuria ser aquell!

Louly He rigut molt amb els TO caducats!! Però no m’extranya amb dos petits corrent per casa, això és el mínim!!!
Aquest mes provaré el mètode louly. Les ventes d’Aquarius de finals d’any han pujat, crec que compraré accions!! Això sí, Aquarius Zero, no volguem posar kilets abans d’hora! O almenys que els kilets siguin del pernil de jabugo!! jajajaja

Bea moltíssimes gràcies per la informació que ens has passat!!

Sé que contesto a coses de fa dies, perdoneu-me! Esteu molt actives, costa de posar-se al dia!! Però mola!! :ok:

Molts PEPOS per totes i a per un cap de setmana ple de pinxitos!!! Ànims amunt i calces avall!!!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dv. nov. 08, 2019 1:07 pm

Hola wapis!! Vaig molt ràpid que estic a la feina!

Kiwipinya Em sap greu que al final hagi vingut la mala warry! Però ànims, que ja comença un nou cicle!! Ara cal estar a tope :)

Dolly benvingudaaaa!!! T'esperem pel mes vinent!! Me n'alegro que hagis pres la decisió, que no és gens fàcil, però obres una nova etapa molt bonica :)

Naneta a veure què us diuen avui, espero que bones notícies, i sinó, com tu dius, doncs es busquen solucions alternatives que sempre n'hi ha!!! Jo si hagués sabut que això costava tant hauria començat 3 o 4 anys abans mínim... però què hi farem! Quan hagi de ser serà, ja ho veuràs!!!

NinaDina molts ànims també que encara queden uns dies per sortir de dubtes, les possibilitats hi són (i això va per totes les que esteu en fase desespero!!)

Crunchi ets un cas!!! I si et fas ja el TE?? Crec que jo no em podria aguantar més!! jeje

Bea, Benvinguda! Quanta info, m'ha encantat!!!!! He après moltes coses noves, de veritat que t'ho agraeixo molt! Et proclamem cheerleader del grup!!

Ego: Doncs al final la nit d'ahir va ser molt fiasco!!!! Ens vem passar amb el vi, jejeje, i a l'arribar a casa vem caure rodons, així que comencem bé! Avui recuperem la nit perduda sens falta!

Petoneeeeeeets
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dv. nov. 08, 2019 1:29 pm

Bon dia noies! Aprofito que tinc festa i que el peque no falla a la migdiada per dir 4 coses!
Us vaig llegint, pero des del telefon em fa una mandra contestar...

Bea! Moltes gràcies per la info, la veritat es que ha estat super completa :)

Kiwipinya, maleits cicles! A vegades (la majoria) fa molta rabia quan ve la W, pero intenta-ho veure de manera positiva. Jo et puc dir que la gent important es fa esperar, i mes important que un fill... crec que no hi ha ningu! Ah i per cert! Res de prohibirte coses! Ja te les prohibiran despres! Fins que no tinguis el TE + vida normal! Jo m'havia tret de tots els vicis per por (embotits, alguna copeta...) i no va ser fins que no vaig normalitzar al maxim... quan sorpresa!

Naneta, Redberry i Crunchi, estem en ''ascuas''! Tot el que dieu pinta be. Tambe us puc dir per experiencia que a vegades no tenir simptomes es un simptoma xD Jo amb l'embaras del miniV em pensava que no anava be, perque tot i tenir un TE + , no tenia gairebe cap simptoma (despres em va arribar la son mortifera, i dormia mes que la blancaneus)

Sobre el que algu ha comentat de fer TE sense els maromos... els entenc! Entenc que els sapiga greu. Aviam, siguem realistes. Nosaltres passem tot el cicle en paranoia total, sobretot els ultims 15 dies, i crec que la majoria d'ells, viuen en un mon paral.lel i de yupi xD fins i tot m'atreviria a dir que l'embaràs també el viuen una mica aixi. Pero clar... ells nomes ens veuen els canvis d'humor, que ens creix la panxa... els costa més fer-se a l'idea de tot plegat. Si a mes a mes fem el TE d'amagatotis, ja son menys ''particeps'' encara xD
Com a anecdota del tema, us dire que aqui una primera pecadora. Durant tota la cerca del miniV, em feia els test amb el maromo. Pero justament el dia que vaig decidir fer-me el test sola, per treure'm la paranoia del desespero i que em baixes la regla... va venir el positiu. Li vaig explicar al maromo i em va dir... farem veure que aixo no ha passat i demà et faras un test . Va ser una mica extrany tot plegat xD

Ninadina. Pensaments positius a tope! Els pensaments positius atrauen coses positives, de veritat!

Sobre la toxo, es un rotllo... jo vaig ser toxo - i vaig jurar que lleparia culs de gat per no tornar-ho a ser xD pero segurament segueixo essent negativa perque no vaig complir el jurament. Tot i aixo, jo l'embotit el congelava. I pel que fa al sushi, que a mes a mes va ser el que mes em venia de gust, anava a llocs de confiança i m'asseguraven que el peix havia estat congelat previament, aixi que sense remordiments... cap a dins!

Louly! Quin nivell! Amb dos peques rondant per casa, i en SW com a jovenets! Ole vosaltres!

Anika, he rigut molt amb aixo de que us heu quedat KO xD si necessitaveu una cita aixi, avui ja complireu d'una manera més ''casolana''

mode ego: SW finalitzada, amb els deures bastant ben fets, crec jo... pero gairebe us puc dir que se que paso a la seguent ronda (algu d'ha de quedar xD)... ahir dia 18 del cicle, vaig tenir un sagnat de sang fresca (el mes passat em va passar igual...)... la veritat es que ha estat començar a cercar enserio i el meu cos fer el tonto total xD quan intentes estar Zen el maxim possible i el cos la lia... aiiiish.

Per cert! Dolly! Sera un plaer tenir-t'he per aqui. T'he llegit a banqueteres i quanta rao! Treballem per viure, no vivim per treballar :) a lo millor a totes ens toques una miqueta la primitiva xD i aixi poguem gaudir una miqueta mes dels nostres retonyitos (quan arribin , o els que ja tenim)

Un peto boniques!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dv. nov. 08, 2019 1:30 pm

Jajajaja!!! Anika! Quin riure!! Però segur que el vi estava ben bo oi? I vau passar-ho bé!! És el que compta!! Avui inicieu procés amorós i ja està!! :love:

Kiwipinya, llàstima de la W. És un rotllo, però cal seguir endavant!! A punt ja per la SW!! Canya al cantuuuuu!!!! Ui sí! En serio! És la monda! Jeje!!! Coneix millor el meu cicle que jo! ;-)))
I jo també tinc gats! Doncs res, m’ho estalviaré tots els dies!! Ni un! Pro quin rotllo. A mi que m’agrada tot mig cru... que xungo!!! Ahhhhhhh!!! : lasito :
I si! Sóc un llibre obert... no puc dir mentides. No en sé i se’m nota. Jejeje!!!

NinaDina, a veure si hi ha sort i cantem
Bingoooo!! Seria molt guay!! >.-<:

Crunchi, ets la pera! Diga-li al teu xurru i demà et fas el TE i ja està. Per què estàs xof? Si tens bones vibracions és bona senyal!!! No siguis com jo!!!

Vannion, quanta raó!! M’has fet pensar en mi. Des que busco trobo que el meu cicle està menys regular i tinc més dolors. Més locu!! A pel cicle vinent!!!

Bea, moltes gràcies per la info i consells!!!

I jo... holaaaaaaa!!! Aquí estem!!! Amb període premenstrual!!! Avui menys dolorets! Millor que em deixi tranquileta!! I ja es veurà. Ojalà fos com tu Louly i fos també d’embaràs pro no sé jo...
ja us explicaré la doctor què diu! Estem tranquils!! Ja farem el què calgui!! Relaxxxxx i calma calmeta!

Vinga vaaaa!!! Divendresssssss!!!!
Naneta l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. nov. 08, 2019 1:37 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dv. nov. 08, 2019 1:34 pm

Naneta ens hem creuat! No tiris la tovallola! tot i que esta be tenir els peus al terra.

Quan anireu al metge?
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dv. nov. 08, 2019 1:39 pm

Siii!! Vannion!! Ens hem creuat! I he editat!!

El què deia. El cos es torna locu locu!!
I si! Sóc positiva però a la vegada molt realista. Tot pot ser!! Però jo tinc dolors premenstruals. Ojalà no ho siguin!!! Però els tinc igual tret d’alguna cosa diferent. També aquest cicle m’ho jugava a dos cartes perquè em va aparèixer l’ovulació quan no esperava i també venia de fer la histero i no és agradable... així que no sé!

Anem per la tarda per saber resultats d’ell. Seminograma. I el 27 ja a la gine!
Naneta l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. nov. 08, 2019 1:43 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dv. nov. 08, 2019 1:42 pm

uauuu noies esteu super actives!!!! que bé!!! >.-<: >.-<:

i quants desesperos que tenim aquests dies!!! jajaja estarem divertides!!!!

kiwipinya aiixx..quin greu la w!!! però veig que la nova DNW és també al novembre, fa gràcia quan tens 2 DNW el mateix mes oi??? és com si aquell mes tinguessis dues oportunitats!! jajajaja bueno...parides meves :content:

crunchi que bona que ets amb aquest desespero tan ple de simptomes!!! jajaja jo m'esperaria a demà al mati i faria un TE, i si que li diria al maromo. Nosaltres sempre ho hem fet junts i és bonic poder-ho compartir!!!

Bea gràcies per la info!!! va molt bé saber aquestes coses!!!

altres coses que s'han dit:
TO:, jo si que he vist cada mes una ralleta més forta que la de control durant 2 dies, i faig els onestep a primera hora del mati....ja veig que ho estava fent a una hora que no toca, però ho he vist perfecte cada mes igualment!

tema pernil: jo no he fei mai aquesta prova i per tan no se si l'he passat, però l'altre dia vaig comprar un bon carregament de pernil per si de cas s'acaba la bona vida jajajaja que el pernil m'encantaaa!!!

tema tempes: no puc dir res perquè no les he fet mai. Amb el dolor d ovaris que tinc quan ovulo no em cal...ja ho sé de seguida que comença i em faig la provaTO i algun dia rebentaré el test de tan marcat que surt!!! jajajaja i tot i aixi no tenim punteria...!


ego: jo aquest finde hauria de començar a ovular i avui ja començarem la SW a tuti pleni!!! tenim un finde tranquil i aprofitarem! i més si dieu això que és més profitos els dies abans que els de després de ovular

aneu posant al dia les que esteu en desesperooo!!! quina emociooooo per favooor!!! jajajajaja :b-)))
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: RedBerry » dv. nov. 08, 2019 3:26 pm

Hola boniques.

Entro ràpid, no personalitzo perque ha hagut molt de moviment.

Ahir a la nit em vaig fer un TE i va sortir blanc nuclear, i res de madrugada ja ha baixat la maleïda. Si ho se m'el faig abans :-o00m

PePos!! :-()-)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dv. nov. 08, 2019 3:44 pm

redberry quin greu! si que tens rao que a vegades anem allargant el desespero i quan veus blanc nuclear penses caraii ja me'l podria haver fet abans i no estic aqui passant pena!
:-o00m

quan és la teva propera DNW?

ànims bonica! :-()-)
Aliel
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dj. set. 05, 2019 4:58 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Aliel » dv. nov. 08, 2019 6:25 pm

Hola boniques!!
M’uneixo al grup de cercadores Novembreres... tot i que tinc els cicles taaan llargs que no l’espero fins principis de desembre.
Aquí una altra valenta que es vol unir al club de les trimamis, ja he vist que en som unes quantes!! >.-<: Tenim dos fills de 8 i 5 anys i després de molt pensar-ho aquest estiu vam decidir començar a buscar panxu :-())
Com tinc els cicles tan llargs (34 dies el mes passat) espero la sexy week per la setmana vinent, és una mica rotllo això, cada oportunitat és com interminable :ufs: no passen els dies :-o00m :-o00m
Us segueixo en els desesperos a les que espereu, bona sort!!! I moltes ganes de pinxito a les que esteu a tope amb la sexyweek!! :p-) :p-)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dv. nov. 08, 2019 6:57 pm

Em sap greu, Redberry! Jolines! Tenia bones vibracions. Se’m està atrofiant el sisè sentit! Bé, a la propera! Ara relax. :-o00m

Nuri_00, a tope amb la Sexy week!!! :love: :love: :love:

Aliel, benvinguda també! Una altra valenta al club!!! :()()::::

Ego: hem anat a la doctora. Després d’esperar una hora, entrem i ens entrega el seminograma. Ens diu: està tot bé! I li diem: i això d’aquí a baix que posa moderat? I diu: ui sí! No ho havia acabat de llegir. I jo li dic si és la mobilitat. Em diu que si, però que no és terrible, però l’especialista ens dirà el què. Li dic si donen quelcom i em diu que normalment testosterona. Resum: que si no preguntem i li assenyalem no ens diu res... Hem estat un minut dins de la consulta. No calia anar. Imprimiem i ja li portàvem directament a la gine... aix....
estem tranquils i bé i ens hem anat a fer la copeta per començar el finde bé! Jejeje!! I ara vaig a sopar sushi que pillem sempre a domicili. Ale! A viure la vida! Jajaja!! I els dolorets avui m’han donat treva!!! Iujuuuuuu!!!!

Crunchi, esperem notícies!!!

I de la resta també!!! Ole ole!!! Que vagi bé aquest finde tan amoróssssss!!!
Feu molt l’osito amoroso!!!

Petonets!!! :-()-) :-()-) :-()-)
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dv. nov. 08, 2019 7:05 pm

Bones!!!

Oh redberry em sap molt de greu! Tenia l'espina que tindries TE+! Em sap greu. Aviam si per desembre hi ha més sort. :-()-) molts ànims!!!

Kiwipinya em sap greu tb la teva W. Com diu la Nuri, si tens la DNW al novembre doncs és com si tinguessis una 2a oportunitat jejeje Actualitzaré al llistat amb la teva dNW :ok: anims!!!!

Nuri molta sort amb la sexy week! A tope que dema és sabado sabadete jeje


Aliel benvinguda!!! T'adapto una mica les teves dades pel que ens has explicat i aixi t'apunto a la primera pagina d'aquest post. Si vols afegir o modificar algo mho dius, i ai no amb aquesta info que ens has dit ja ens valdrà. Una trimami, ets molt valenta!!! Moltissima sort en la cerca!! :-()-)

Vannion vaja amb lo que has explicat del TE... ells tb tenen els seus sentiments jeje Ostres vas sagnar dius? I no pot ser sagnat d'implantació?

Oooooooh Anika!!! Doncs aprofiteu avui!!!! A tope amb la sexy week!!!!

Ego bueno doncs ja li he dit al cruncho que m'havia d'haver vingut avui la warry i que estic amb dolors de panxa.... I que dema al mati em faré TE. Però bueno, ell és d'una manera que sho pren com si parlessim d'un altre tema. Homes. :-:) El xof meu que us comentava abans... doncs no sé, entre la feina (q ultimament no em motiva gaire i he tingut alguna q altre enganxada...) i que estic una mica bastant acollonida en tornar a quedar-me embarassada.... a vegades estic més desanimada. No sé si alguna repetidora em podrà entendre. És com que com ja sé el que és la maternitat (embaras, postpart, lactancia, la criança...), se'm fa una mica pujada tornar a començar. Vaig estar un temps a banqueteres per lo mateix, pq tenia dubtes i pors, i que si si o si no. I en ppi ho tenia clar. Però ara que mho veig venir a sobre, estic cagada de por. En fi, neures meves. M'ho hauré de pendre amb molta calma, i fer com el cruncho i no donar-li tantes voltes.


Ai naneta que ens hem creuat!!! Buenoooo doncs llavors no son males noticies!!!! Això ho heu de celebrar!!!! Disfruteu del sushi!!!! :-()-)
crunchi l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. nov. 08, 2019 9:33 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Imatge

Imatge
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dv. nov. 08, 2019 7:50 pm

Naneta ostres quina visita més de pim pam! i a sobre després de tenir-vos tanta estona esperant! :-:) i ara què haureu de fer? esperar a veure què us diu l'especialista o us han dit que prengui algo i anar fent?

nosaltres tmb tenim hora a final de mes, que ja farà 10 mesos que busquem i aixi ens fa un seguiment.

Aliel benvinguda!!! us admiro molt a les trimamis, ha de ser molt cansat però una experiencia brutal. Jo al pas que vaig tot just pel 1r no sé si podré arribar a 3 o m'haure cansat d'esperar tan pel cami, però no ho descarto. En la meva ment és una situació familiar qur trobo encantadora i xulissima!!!! aixi que tots els meus desitjos perquè tinguis una cerca ben curteta!!!! >.-<: >.-<:


crunchi quin riure que m'has fet amb això que el crucnho s'ho agafi tan amb calma. Nosaltres hi donem mil voltes i fem de tot i ells amb aquesta tranquilitat i don't worry i anar fent jajajajaja a vegades penso que també hauria de fer més com ells i a fluiiir! jajaja

com tenim el tema dates NW? que vaig una mica perduda, qui sou les properes??
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dv. nov. 08, 2019 9:27 pm

Ais si... ara ho hem tornat a parlat i clar, m'havia oblidat de comentar-li el petit detall qhe jo he estat fent-me TO i que el dia que va marcar positiu vam fer 2 pinxitos. Pooooooobre!!! :-D No sé noies, tot serà que dema em baixi la warry i tingui un altre cop una regla dolorosa com l'anterior. Però aquest mal de panxa no el recordava aixi. ?-)

En fi, dema faré Te aviam si marca ja. Ja us comentaré.

Nuri doncs ja ens explicaras a final de mes que us diuen. Espero que us dongui bones noticies :ok: I si, hauriem de fluir més i no donar tantes voltes als temes.... hauré de treballar-ho força pq em passa amb altres coses jejeeje

Actualitzo llista
LLISTAT PRòXIMES DNW

Crunchi 7/11
Ninadina 13/11
Naneta 12/11----> possible adelantament 8 Nov.
Vannion 17/11
Genis 21/11
Nuri00 25/11
Louly 23/11
Kiwipinya 23/11
Anika_ 27/11
Aliel principis desembre



Bona nit boniques.
Imatge

Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » ds. nov. 09, 2019 6:16 am

Entrada super flash!

M'ha vingut la regla i he fet TE i ha sortit NEGATIU. Em descuadra una mica per aquests solors que tinc, que em preocupa a la vegada. El 21 tinc cito, aixi que li comentaré a la gine si és normal de tenir regles no doloroses a tenir aauests dolors.

Per altra banda em sorpren pq vam fer deures el dia clau, però bueno, suposo que és normal també no encertar, no?

En fi noies, pensava que em xascaria més i de moment no. Penso que un altre cop serà. Segurament el fet de tenir ahir un bad hair day, influeix.
Parlem!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: NinaDina » ds. nov. 09, 2019 10:54 am

Oh Crunchi! Sap greu perquè feia bona pinta.-4
Ara ànims pel proxim cicle i a veure què et diuen dels dolorets..

Jo crec que m’apunto al proxim cicle perquè em sento pre reglosa... està per veure però alguna cosa em diu que vaig cap allà.

Bon cap de setmana boniques!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » ds. nov. 09, 2019 11:38 am

Bon diaaaa!!!

Modo soso mòbil.

Si Nuri_00, rapidíssima!!! Ja ens ho podíem imaginar, però també esperàvem un pèl més d'explicació. A finals de mes ja ens explicarà la ginecòloga si és molt fotut i si es pot prendre quelcom o què. Que és l'especialista. Aprofitarem que ho és!! I a veure què us diuen a vosatres també!!

Crunchi, em sap greu! Quin rotllo també!! Què hi hem de fer oi? Endavant!! I a pel següent!!!

I tant!! Ells no hi donen tantes voltes. Però clar... Tampoc ho senten. No estan dins nostra. Potser si que ens ratllem més, però jo crec que és molt normal. L'únic és no obsessionar_se i ja està. Pensar-hi és inevitable. Igualment, el meu xurru és molt semblant a mi i quan s'acosta també pregunta i està pensant-hi. Intenta fer-se el fortot, que li rellisca, però lo tengo calao!! Jajaja!! Tot i això, estem molt més tranquils que mesos enrere. I això és molt bo!!!

NinaDina, espera que arribi!!! Mai se sap!!

Jo estic igual, em va donar treva ahir, però avui me la noto una mica... Aixxxx... Quina creu....No hi haurà manera!!!!

Ahh!! I els dolors no pateixis.tu diu una experta en dolors premenstruals. Pot ser molt normal. Evidentment és important preguntar-ho, però no pateixis i no et rallis!!

Desconnecteu!!!
Una abraçada!! :--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::