- CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

- CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dt. oct. 29, 2019 8:46 pm

Bones!!!

Inauguro el post perque ens apuntem totes les cercadores de :-()) durant el mes de novembre i compartim aqui les nostres il.lusions, pors, dubtes... Un punt de trobada per les cercadores vaja. Aviam si el mes dels moniatos, panellets i castanyes ens porta sort a totes!!!
Imatge

Aneu passant i aneu apuntant-vos!!!

Crunchi
EDAT DELS DOS: 37 ell i 34 jo
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: 2n
DNW: 07/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: després d'estar uns mesos a la banqueta pensant que si sí o si no, fa un mes que ens hem posat a cercar el nostre 2n fill/a. Em fa una mica de respecte ser bimami, però alhora em faria molta il.lusió repetir maternitat pel 2020.

Vannion
EDAT DELS DOS: 32 jo i 31 ell
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: desconegut
DNW: 17/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: resumint, el primer embaràs ens va costar incontables cicles de cerca, i just quan estavem a les portes de recorrer a tractaments de fertilitat va arribar. Ara des del gener anem fent el tonto, i des de fa dos o tres cicles, anem més enserio, pero sembla que tenim la mateixa bona punteria de sempre.

Ninadina
EDAT DELS DOS: 36
Nº DE FILLS I EDAT: cap ( ell una nena de 7 anys)
CICLE DE CERCA: Passat l’any ja no les comptem..
DNW: 13 Novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : portem una cerca llarga, hem fet totes les proves i en principi totes OK, després d’un descans tornem amb piles carregades!


Nuri00
Edat dels dos: jo 31 i ell 34
Cicle de cerca: 9è
Nº fills: 0
DNW: 25/11
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: seguim perseguint la nostra il·lusió! esperem aconseguir-la ben aviat!

Genis
EDAT DELS DOS: 38
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 18 mesos
CICLE DE CERCA: 5è
DNW: 21 de novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : doncs amb moltes ganes de tornar a viure una experiencia tant increíble !!!!! tot i que amb el petit per casa, costa fer pintxitos en els moments clau!!!!

kiwipinya
Edat dels dos: jo 36, ell 37
Cicle de cerca: Masses :-((
Nº fills: 1 nen de 4 anys
DNW: 23/11
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres:
Operada d'endometriosi fa 2 anys. Sobrevivint entre psicossímptomes, paranoies, TO i esperos-i-desesperos. Decidida a no donar-me per vençuda i seguir lluitant :-eh_::

Redberry
EDAT DELS DOS: 30 i 33
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 2 anys
CICLE DE CERCA: 4
DNW: 5/ 11 o 8/ 11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : Per resumir molt he tingut 2 perdues despres del meu princep, a les 9 y a les 23 setmanes. Ara ja ens han donat llum verda per tornar a començar, encare que vaig amb adiro, per antecedents. Aquest mes he començat a fer to perque l'ultim cicle va ser una mica mes llarg.

Naneta
EDAT DELS DOS: ell 40. Jo 35 i tres-quarts! El 14 nov en faig 36!!
Nº DE FILLS I EDAT: cap
CICLE DE CERCA: diria que ja anem pel vuitè o novè....
DNW: aquest mes vaig perduda!! O el 12/11 o una setmana abans. He ovulat abans i ja no sé...
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquí amb il.lusió suprema per aconseguir un retonyito o retonyita!!! Malgrat les pedretes, endavant i amb moltes ganes de perdre de vista la W i sentir una vida dins meu. Uohh!! Que poètica!


Anika_
EDAT DELS DOS: 36 (jo) i 44 (ell)
Nº DE FILLS I EDAT: Cap
CICLE DE CERCA: 3r
DNW: 27/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Hem anat fent el tonto des de principis d'any, però en vista de que no anem tan ràpid com ens pensàvem, des de setembre ens ho estem prenent més en serio.

Louly
EDAT DELS DOS: 38 els dos
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 6 anys i un de 2.
CICLE DE CERCA: segon
DNW: 23/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Després de pensar-ho molt ens tirem a la piscina cap al tercer! a veure si tenim sort!

Aliel
EDAT DELS DOS: ¿?
Nº DE FILLS I EDAT: dos fills de 8 i 5 anys
CICLE DE CERCA: ¿?
DNW: principis desembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Com tinc els cicles tan llargs (34 dies el mes passat) espero la sexy week per la setmana vinent.


savava
EDAT DELS DOS: 32/36
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: Buf.. Ja he perdut el conte ( més de 2 anys )
DNW: 24 de novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : Més de dos anys de cerca, un avortament diferit amb raspat.


sine88
EDAT DELS DOS: 29/39
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 11
DNW: 25 de novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : fins ara ens ho estavem prenent amb molta calma, però jo ja no puc evitar començar a agoviar-me, m'entren mil dubtes de si alguna cosa no està bé...

Godiva
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: 21 mesos
CICLE DE CERCA: primer!
DNW: 29 novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: tinc la regla totalment descontrolada i és el primer cop que prenc progesterona per regular! A veure què passa!

Maliceinwonderland
EDAT DELS DOS: jo 32(a un mes de 33) i ell 37
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1

ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : Estamos camino a nuestra segunda transferencia y de momento lo vivimos con cautela.
Cuando empezamos a buscar babys nos costaba un poquito pero llego, a Valentina la perdimos a los dos meses y 3 días. Y después perdimos dos estrellitas más, se llevo algo mejor pero en la tercera se me rompió la trompa (ectópico) y me quitaron la otra por que estaba obstruida. Así que iniciamos FIV y de nuevo pérdida, aunque muy temprana. Y ahora tras largo descanso y pasar por inmunología, nos han detectado síndrome antifosfolipidico y tenemos nueva pauta de tto. Así que cautos pero con ánimos :)

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
crunchi l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. nov. 27, 2019 7:02 am, en total s’ha editat 13 vegades.
Imatge

Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dt. oct. 29, 2019 8:48 pm

:-()) DICCIONARI BÀSIC PER A CERCADORES :anec:
(Copiat de posts anteriors i que ens serà de gran ajuda)

CERCADORES = foreres que estan buscant embaràs activament

ESPERADORES = foreres que per motius diversos (avortament, proves mèdiques, feina...) no poden començar a buscar embaràs encara i es reuneixen per passar l'estona al post "Esperadores"

ESTAR A LA BANQUETA = esperar fins al moment q es pugui començar a cercar panxu

GRAFIQUERES= foreres cercadores (o no) que es prenen la temperatura basal a diari per fer una gràfica diària que els permet diferenciar quan ovulen

JEFA= forera escollida democràticament o a dedo, que s'encarrega d'obrir el post de cercadores i de grafiqueres, (normalment no és la mateixa ) de cada mes i actualitzar la primera pàgina

ACONSEGUIR PANXU = quedar-se embarassada

PINXITO= acte sexual vulgarment conegut com "polvo", "coito", etc.

PINXITO GERIÀTRIC = pinxitu que fem quan estem moooolt cansats, que no ens aguantem... però com que estem en SW i toca, doncs es fa el que es pot!

FER DEURES= fer pinxitos, especialment en els dies considerats més fèrtils.

SEXY WEEK (SW)= dies més fèrtils del mes. Són els anteriors (uns 3) i immediatament posteriors (1) a la data d'ovulació. Normalment es calcula la sexy week mitjançant algun programa tipus womanlog o fertilityfriend, però alerta, perquè aquests ho calculen en base a una fase lútia de 14 dies, i no té perquè ser així.

FUEGO A DISCRECIÓN: doncs vindria a ser atacar al maromo i disparar fins a trobar l'ovulet.

SM= sexy month, és el que practiquen les foreres més luxurioses q prefereixen fer pinxitos contínuament durant tot el mes, dia si dia no, per tenir més opcions d'embaràs

FER EL BATWOMAN= mantenir les cames cap amunt després del pinxito durant una estona per afavorir l'arribada dels bitxitos al seu destí final

BITXITOS= espermatozous. També coneguts per les cercadores com els soldadets dels picarols.

TO= test d'ovulació (tests q es poden fer servir per saber quin dia exacte es produeix la teva ovulació, i així saber quins dies tens més possibilitats de quedar-te embarassada)

TE=test d'embaràs (diferenciem entre "test de tira" que són uns molt baratets que normalment comprem per internet, i el "CB" o CLEARBLUE, el de tota la vida que té pantalla incorporada i et diu fins i tot de quantes setmanes estàs)

CB = Test d'embaràs Clearblue, amb pantalleta digital

WL = Womanlog, aplicació de mòbil per controlar els cicles i l'ovulació

FF= FertilityFriend , aplicació de mòbil (hi ha versió web) per controlar els cicles i l'ovulació

CANTAR POSITIU = acte solemne pel qual la "jefa" del mes anuncia oficialment que una de les cercadores del mes s'ha quedat embarassada

NW = no warry - data que no t'ha de venir la "warry", és a dir la regla

CD = dia del cicle en el q et trobes (per exemple CD1, CD15...)

CLARA D'OU O CLARA WEB O EGGWHITE= fluxe vaginal viscós i elàstic, com si fos clara d'ou, que es detecta normalment 1-2 dies al mes, normalment just abans de l'ovulació

FASE LÚTEA = temps que passa des de l'ovulació fins que ve la warry

FASE DE DESESPERO = coincideix amb la fase lútia: són els dies que les foreres pateixen perquè ja han fet els seus deures sexuals i esta esperant a que vingui o no la warry, amb desesperació

FASE AVORRIDA: quan la warry ja ha marxat però encara estem esperant que arribi la SW. Estem totalment avorrides i desitjant amb totes les nostres forces que comenci la SW per sortir de l'avorriment mortal !!!

PSICOSÍNTOMES = símptomes que poden ser reals o no, que creu sentir la cercadora durant la fase de desespero perquè pensa que està embarassada (per exemple: mal de pits, nàusees)

PEPO = pensament positiu!! per no decaure!!

MOMENT EGO: aquell moment en que una forera parla d'ella mateixa per desfogar-se i explicar com li va i en quina fase està.

MODO SOSO MÒBIL: quan escrivim des del mòbil i no podem posar emoticones ni explaiar-nos gaire en detalls... escrit soso total, vaja.


Postures super sexys per fer diana:

- postureta bitxobola: Després de l'acte sexual aixecar les cames, amb un coixí sota el cul i esperar uns minuts o fins que les cames et facin figa.

- postureta ratpenat: ampliació de la postureta bitxobola que resulta aguantar les cames damunt del capçal del llit , postura molt més vertical i només apte per a nivell avançat

- tancar cames i dormir: Acabat l'acte no anar a fer pis, ni rentar-se sinó que tancar cames i a mumir ...


Consells per aconseguir panxolina:

- ÀCID FOLIC (indispensable, tots els metges ho recomanen, començar a prendre cada dia una pastilla 3 mesos abans de cercar i durant tot el primer trimestre)
- PERLES D’ONAGRA (regulen les regles)
- AQUARIUS (les sals minerals ajuden a la implantació)
- SUC DE “POMELO” - diuen que va bé per diferenciar els canvis en el fluxe vaginal
- MACA ANDINA (per a ell i per a ella, fa forts i ràpids els soldadets i augmenta la líbido)
- SUPRADIN
- PRESEED (lubricant vaginal, facilita el desplaçament dels espermatozous per aconseguir arribar a l'òvul)
- SARDINES (diu que va bé per a la formació del cervell del fetus)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Vannion » dc. oct. 30, 2019 2:12 pm

Molt bones! Ja se que encara falta una mica per novembre... pero ja que m'he decidit, aqui em quedo!

EDAT DELS DOS: 32 jo i 31 ell
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: desconegut
DNW: 17/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: resumint, el primer embaràs ens va costar incontables cicles de cerca, i just quan estavem a les portes de recorrer a tractaments de fertilitat va arribar. Ara des del gener anem fent el tonto, i des de fa dos o tres cicles, anem més enserio, pero sembla que tenim la mateixa bona punteria de sempre.

Doncs la veritat es que no tenia intencions d'apuntar-m'he, l'altra vegada els meus nivells d'obsessió van ser estratosferics i la veritat es que he intentat evitar entrar en el cercle d'estres de nou... pero ara sincerament, m'adono que necessito venir aqui, fer pinya amb vosaltres, compartir les paranoies i espero tambè que les alegries!
Actualment tot i que anem fent deures, simplement em guio per l'app de fertiity friend. He estat molt temptada de comencar a fer TO aquest cicle, pero ho deixaré pel seguent (qui sap, a lo millor no!)

Noies, creuo els dits per nosaltres.
Crunchi, encantada de tornar a compartir cerca amb tu ;) espero que ser jefa et doni molta sort a tu (i a mi també xD)

Aquests dies estic en plena SW, i intentem fer deures a dies alterns ;P
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: NinaDina » dc. oct. 30, 2019 3:20 pm

Crunchi! Gràcies per obrir post.

Passo les meves dades!

Ninadina
EDAT DELS DOS: 36
Nº DE FILLS I EDAT: cap ( ell una nena de 7 anys)
CICLE DE CERCA: Passat l’any ja no les comptem..
DNW: 13 Novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : portem una cerca llarga, hem fet totes les proves i en principi totes OK, després d’un descans tornem amb piles carregades!

A veure si tenim sort pel Novembre, ànims a totes!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dc. oct. 30, 2019 6:40 pm

Vannniooooon queé ven mis ojos??? jajajja clar que si, vine't a cercadores! ens farem companyia entre totes!! tema obsessió... bueno, la teoria totes les sabem, i la pràctica també. Lo bo és que ja vam passar per una cerca, i l'experiencia diuen que és un grau. Aprenguem dels errors i au, cap endavant. També és normal certa obsesskó..... obsessió bona, pero fins a X punt és normal. En què hem de pensar sino? jeje Aviam si novembre ens dona sort. Molta sort amb la SW!! Fer TO sempre és una opció, tu ja decidiràs :-()-)

NinaDina benvinguda!! aviam si novembre és el mes definitiu després d'aquest camí llarg que porteu!!

us apunto a les dues després de banyar al mini cruncho!!!

ego jo tinc psicosimptomes.... dolorets de panxa que aviam què signifiquen. Pel 7 de novembre sabré. Aish....
Imatge

Imatge
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dc. oct. 30, 2019 7:08 pm

Gràcies crunchi per obrir post de novembre!!!

m'encanta la tardor! a veure si ens porta uns quants +++ al grup!!!

deixo les meves dades:

Nuri00
Edat dels dos: jo 31 i ell 34
Cicle de cerca: 9è
Nº fills: 0
DNW: 25/11
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres: seguim perseguint la nostra il·lusió! esperem aconseguir-la ben aviat!
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Genis » dj. oct. 31, 2019 9:51 am

Moltes gràcies crunchi per obrir el post, aviam si la tardor ens dona sort, i abans d'acabar l'any tenim panxu!!!! ai aquests psicosíntomes....

Benvinguda Vannion, m'alegra que t'hagis animat i estigues amb les cercadores!!!!! La veritat, es que ens fa pasar les esperes i les angoixes més ràpides i divertides..

Ninadina això de tornar amb les piles carregades dona empenta per a la cerca!!!!

Deixo les meves dades:

Genis

EDAT DELS DOS: 38
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 18 mesos
CICLE DE CERCA: 5è
DNW: 21 de novembre
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : doncs amb moltes ganes de tornar a viure una experiencia tant increíble !!!!! tot i que amb el petit per casa, costa fer pintxitos en els moments clau!!!!

Bona castanyada!!! :b-)))
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: kiwipinya » dj. oct. 31, 2019 12:25 pm

Hola noies!!

Moltes gràcies crunchi per obrir el post!! Desitjo que el càrrec et porti tanta sort com ho va fer a l'Octubre!!

Et passo les meves dades:

kiwipinya
Edat dels dos: jo 36, ell 37
Cicle de cerca: Masses :-((
Nº fills: 1 nen de 4 anys
DNW: 1 de novembre
Alguna coseta que vulgueu explicar de vosaltres:
Operada d'endometriosi fa 2 anys. Sobrevivint entre psicossímptomes, paranoies, TO i esperos-i-desesperos. Decidida a no donar-me per vençuda i seguir lluitant :-eh_::

Que ens porti a totes molta sort aquest mes nou que obrim, entre moniatos, panellets i castanyes!! (m'ha encantat això!) :b-)))
Molts PEPOS per totes!!
kiwipinya l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. oct. 31, 2019 6:51 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: RedBerry » dj. oct. 31, 2019 3:04 pm

Bona tarda!! :-()-)

Entro directe al Novembre!

EDAT DELS DOS: 30 i 33
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 2 anys
CICLE DE CERCA: 4
DNW: 5/ 11 o 8/ 11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES : Per resumir molt he tingut 2 perdues despres del meu princep, a les 9 y a les 23 setmanes. Ara ja ens han donat llum verda per tornar a començar, encare que vaig amb adiro, per antecedents. Aquest mes he començat a fer to perque l'ultim cicle va ser una mica mes llarg.

Ahir a 6 dpo m'ha sortit un test ovulacio positiu, me he quedat a quadres :-o00m

Pepos :-()-) :-()-)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dj. oct. 31, 2019 4:19 pm

Redberry que estrany això del TO+ a 6 dpo!
no ho havia sentit. Què vol dir que has ovulat 2 vegades?? o encara no t'havia sortit el TO+ aquest mes?
jo quan em surt TO+ ja paro de mirar-ho perquè compto que ja no tornarà a sortir
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dj. oct. 31, 2019 5:40 pm

Benvingudes les noves incorporacions!! Ja està actualitzada la llista :ok:
Moltissima sort a totes!!!

Redberry que estrany.... no podria ser que et detectés ja un TE positiu??? No ho sé, és lo primer que se m'ha passat pel cap..... perque ovular 2 cops és moooolt raro, no?

Jo igual que la Nuri00 quan em surt TO+ dos dies seguita, ja no miro mes.

Bona castanyada a totes!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dj. oct. 31, 2019 8:22 pm

Copio el què he escrit a l'octubre perquè ja veig que està obert!!!

Gràcies Crunchi!!!

Benvinguda a la trupe Vannion!!!

I bona castanyada a tothom!!!! Mengeu molts panellets, castanyes i moniatos!!!

Redberry, a mi avui també m'ha sortit un pèl marcadet. Ho pregunto més avall... A veure demà!

Holaaaaa!!!

Quants dies i quants missatges!!! Ualaaaaaa!!!!

Kiwipinya, ànims!!! T'entenc un munt!!! També porto mesos de recerca i sincerament... És una merda! Sóc clara, ho sé. És un rotllo anar passant els mesos i patapam regla al canto. I més quan saps que la claves. Però s'ha de ser positiva!!! Vingaaaaaaa!!!!! Tot arribarà!!! Ja veuràs!!!! Força i molta alegria!!! I mentre no arriba tot el que t'emportes! Alegria pal cuelpo!!!! Jajajja!!!! I pensar-hi és normal! Només faltaria. Només que has d'aconseguir no obsessionar-te amb el tema... I tu dic jo! Jaja!! Que he tinguin més d'un baixón... Costa, però ho pots fer!!! Una super abraçada!!! I endavant!! I vés a saber... Aquest mes diana!!!

Crunchi, a pel novembre!! Pensa que les del novembre som magnífiques. Jajaja! No tinc iaia, ho sé!! Segur que et dóna sort!!! >.-<: >.-<: :-())

Nuri guapa!!! Segur que tot acaba amb una panxeta preciosa!! T'entenc!! Crec que anem a la par tu i jo! Jo des de la meva humil opinió demanaria hora a la gine i li preguntaria què en pensa de tot plegat. Però la decisió és vostre. Tot depèn de la paciència que tinguis. És plantejar-s'ho i valorar totes les opcions, tot allò que et pugui dir el metge. I la del ritmo caribenyo sóc jo! Jeje! Tot i que potser aviat foto la directa. Jijiji!!

Ego: estem a l'espera de la visita a la metgessa pels resultats d'ell. Però com que té el canal salut ja hi hem entrat a xafardejar i ens ha sortit un nom d'aquests tècnics raros que vol dir que la movilitat no és l'òptima. Esperarem a allò que ens diguin els metges, però és el que surt. No és ni molt menys un mal resultat perquè de manera natural m'hi podria quedar, però potser per això està costant arribar... Ja veurem! No avancem esdeveniments!! Divendres vinent ho sabrem! I a finals de novembre gine i a valorar i prendre decisions!!!

I una cosa rara que m'ha passat avui. Estic seguint fent TO perquè com que vaig ovular tan aviat... Jo segueixo controlant per saber per on tira el meu cos. I avui me l'he fet com sempre i em comença a marcar la segona ratlleta una miqueta. La meva parella diu que són visions meves, però en serio! apareix! i ahir ni rastre! és possible ovular dues vegades? O marca quan falta poc per la regla? Pk clar, ja no sé quan serà la meva DNW... Si el 12 de novembre o una setmana abans..
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dj. oct. 31, 2019 8:29 pm

Aiiiii!! Les dades!!!

EDAT DELS DOS: ell 40. Jo 35 i tres-quarts! El 14 nov en faig 36!!
Nº DE FILLS I EDAT: cap
CICLE DE CERCA: diria que ja anem pel vuitè o novè....
DNW: aquest mes vaig perduda!! O el 12/11 o una setmana abans. He ovulat abans i ja no sé...
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquí amb il.lusió suprema per aconseguir un retonyito o retonyita!!! Malgrat les pedretes, endavant i amb moltes ganes de perdre de vista la W i sentir una vida dins meu. Uohh!! Que poètica! :***: :***: :***:
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Nuri00 » dj. oct. 31, 2019 9:08 pm

jo també havia contestat al post de octubre!! jajaja

hi torno a copiar aqui per anar seguint el fil

jajaja Naneta t'he de dir que sempre em peto de riure amb els teus posts!!! :r)

ets tu la del ritmo caribenyo, a veure si me'n recordo jajaja

si que tens raó, anem similar tu i jo, ara he revisat el post de presentació i veig que tu tambe ets primerenca i porteu buscant també més o menys des de principi d'any. A veure si tenim sort i el novembre ens regala unes bones panxetes precioses! >.-<: >.-<:

tinc hora demanada a final de mes amb el gine privat, per valorar la situació de tot plegat, a veure què diu, perquè ja tinc la mosca al nas de tants mesos quadrant pinxitos amb TO+ i re d re...

vinga vaaa bona castanyada a totes!!!!! :-()-)
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: kiwipinya » dv. nov. 01, 2019 9:57 am

Hola nenes-maques-del-dematí!!

Com ha anat la castanyada?

Redberry, Naneta, jo havia sentit que algunes noies feien servir els TO per saber si hi havia un TE+, que diuen que també ho marca... jo no ho he provat mai (no els feia servir abans i ara me n'he quedat sense). Però si s'acosta la DNW i seguiu marcant cada vegada mes fort el TO+... jo em faria TE! Clar que jo soc una ànsies.... jeje

Moltes gràcies a totes pels ànims rebuts aquests dies! Sou un sol!!

Moment super-ego:
Ara estic amb psicosimptomes (no sé qui va fer servir aquesta expressió, però me l'he apropiat) i paranoica total. M'hauria de baixar la W demà (si faig cicle de 3 setmanes com he fet durant l'últim mig any), i acostumo a tacar 4-5 dies abans. Però aquest cop res, ni dolors de ventre ni res. Només una mica de dolor de pits i prou. I porto tota la setmana dormint fatal (tot i que jo penso que això és del canvi d'hora i dels nervis...).
Aaaaarrg!!

Bon cap de setmana a totes!!
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: anika_ » dv. nov. 01, 2019 10:27 am

Hola!! Si em feu un lloc m'apunto a la cerca d'aquest mes!! :--/)

EDAT DELS DOS: 36 (jo) i 44 (ell)
Nº DE FILLS I EDAT: Cap
CICLE DE CERCA: 3r
DNW: 27/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Hem anat fent el tonto des de principis d'any, però en vista de que no anem tan ràpid com ens pensàvem, des de setembre ens ho estem prenent més en serio.

Nosaltres vem començar a buscar-lo a principis d'any, al principi sense cap tipus de pressa i amb molta tranquil•litat, (il•lusos de nosaltres, jeje) però van passant els mesos i no arriba mai, així que ara ja hi ha una mica de desespero!!!!

Al setembre la ginecòloga em va receptar Soniase Supra D, no tinc SOP, però des de que el prenc tinc molt més flux, i aquest mes començaré amb els TO, a veure si ens donem una mica més d'informació i entre uns cosa i l'altra fem diana!

Per cert, m'apunto també al grup de les psicosimptomàtiques paranoiques >.-<:

Molts ànims a les que esteu a punt de DNW!! Es fa molt llargueta aquesta espera!

Petoneeeets
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » dv. nov. 01, 2019 11:32 am

Benvinguda Anika!!!

Espero que tinguis molta sort i la cerca sigui curteta!!!

Benvinguda al club de les paranoies mil!! Jejeje!!!

Ego: segueixo amb els TO. Ha tornat a sortir una mica marcadet... igual que ahir! He fet repassada de fa dos mesos quan vaig començar i realment no em marcaven gens després.... raro!
Ho aniré fent perquè ja ho tenia pensat fer-ho. No vull trobar-me amb una sorpresa de nou!! Però passo d’emparanoiar-me. Que jo tinc un cos molt raro i sensiblon i a veure si marcarà per vés a saber el motiu k no tingui res a veure amb aquest tema. El faré de nou per la tarda a la mateixa hora que ahir i ja està. Però calmeta! Que segur que és perquè m’ha de baixar o algo semblant!

Apa!! A jalar panellets!! Aquest any m’ha donat per fer-ne! Espero que siguin comestibles!! Jajaja!!!
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: crunchi » dv. nov. 01, 2019 1:20 pm

Hola,

Benvingudes les noves incorporacions!!! :--/) moltissima sort!!!

Naneta que raro!!! Tant tu com la redberry heu tingut To+ dos cops.... Ho acabo de buscar al senyor google i diu que si que es pot ovular dos cops. QUE FORT!!! Diu que d'aqui a la formació de bessons. No sé, ho he mirat per sobre, hauria de mirar bé aquesta explicació, pero vaja... que és possible! Aprofiteu-ho les dues doncs!!! :b-)))

Anika_ els To t'ajudaran molt a trobar el dia que ovules. Ja veuràs com serà més fàcil!!! Ja ens explicaràs com va amb els TO!

Kiwipinya els psicosimptomes son el argot habitual del forum, no t'has apropiat de res :-D això és que ja domines l'argot jejeje Quin desespero també!! Ojalá tinguis sort i tot el que expliques sigui motiu de TE+!!!

Nuri00 ahhhh aixi ja tens hora demanada!! Ben fet!!! Et quedaras mes tranquila quan ho parleu, segur!!!

Ego segueixo amb psicosimptomes... Ara tb tinc punxades al pit, i jo que sóc hipocondríaca.... :ufs: en fi, paciència! Em queda 1 setmana de desespero! :-o00m

La castanyada guay, amb la familia. A l'escola del mini cruncho tb vam fer festeta pels peques, tot i que el meu no es va voler disfressar de castAnyer.... aish la adoslescencia :-D


Parlem!! :--/)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
louly
:: gosset
:: gosset
Entrades: 424
Membre des de: dj. jul. 19, 2012 2:03 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: louly » dv. nov. 01, 2019 11:15 pm

Bona nit a totes!!! m'apunto a la recerca del tercer per Novembre! avui acabo amb la warry i la setmana que ve començo amb la sexy week a tope, que d'aquest mes no passem! espero que cantem unes quantes panxus! et passo les dades Crunchi:
EDAT DELS DOS: 38 els dos
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 6 anys i un de 2.
CICLE DE CERCA: segon
DNW: 23/11
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Després de pensar-ho molt ens tirem a la piscina cap al tercer! a veure si tenim sort!

Primer de tot gracies Crunchi per obrir el post i ser la jefa, segur que et porta bona sort! aquí va el mètode que vaig utilitzar i que em va portar els dos fills que tinc:
PINXITOS "a sacu" després de la regla (deixant com a màxim dos dies entremig i un com a mínim pq es facin ben forts en els dies de la ovulació) + CAMES AMUNT (20 minutets i no anar al wc) + AQUARIUS (1 o 2 vasos al dia)= recordo que al post on estava va funcionar a unes quantes, a mi a la primera en les dues situacions!!!

BENVINGUDES A TOTES!!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: - CERCADORES DE NOVEMBRE 2019 -

EntradaAutor: Naneta » ds. nov. 02, 2019 9:28 am

Merci Louly!!!

Ho farem en la mesura que es pugui!! Provaré la tècnica tant com pugui!!! Vingaaa!!!

A veure quan baixa aquest mes (si ho fa... ) i a l’ataquerrr!!! I a principis de desembre ho sabrem!! Jajaja!!

I Crunchi si! Però jo també he llegit que ha d’haver una regla pel mig... igualment, alegria i pim pam pim pam! ;)

Bon finde!!
Una abraçada!! :--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::