CERCADORES OCTUBRE 2019

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: taia » dl. oct. 28, 2019 9:52 am

Bon dia boniques! :***:

Bervic, a tope aquests dies que et queden de sexy week o mig month . Aprofiteu tot el que pugueu i disfruteu. :love:

Crunchi, sembla que aquest mes esteu aprofitant molt bé els dies clau. Fa il-lusió quan veus el positiu al TO i pots fer deures aquell dia, oi? :content:

Pandora, si necessites uns dies abans de tornar a fer TE, doncs endavant. Suposo que la por a veure un negatiu et fa ser prudent. Però pinta molt bé, si vas veure ratlleta... ja saps el que es diu per aquí! </;-) Estarem pendents de les teves notícies : lasito :

Louly i Genis, sento l'arribada de la W... a per totes el proper cicle. Anims! :-()-)


Noietes alguna s'anima a ser jefa de novembre?? :()():::: Aneu pensant! Penseu que ser jefa m'ha donat sort, així que, qui sap si no tornarà a passar el mes que ve?
Ara repasso llistat de DNW a veure quins desesperos tenim pendents.
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: taia » dl. oct. 28, 2019 9:56 am

PROPERES DNW

Pandora 23 d'octubre :-o00m
Hera87 28 d'octubre
Nuri00 29 d'octubre
MaiteZaitut3 29 d'octubre
aixamb 31 d'octubre
Gublin 1 de novembre


Nuri00, demà és la teva DNW, com estàs?

MaiteZaitut i Hera87 fa dies que no us llegim, alguna novetat?
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: aixamb » dl. oct. 28, 2019 10:27 am

Bon dia, noies!!
Què tal el cap de setmana?

Naneta gràcies per la teva benviguda!! Ànims amb la cerca!!!

Taia gràcies per afegir-me, sí, sí! Ara ja és oficial!! Moltes gràcies! Recordo que quan estava en plena cerca del segon hi havia el "rumor" que les jefes del grup tenien sort! Veig que en el teu cas, s'ha complert, eh!!

Redberry! Molta força amb els deures!! No he fet mai TO, però crec que aquesta vegada m'ho plantejaré, ja no som tant joves, i no vull esperar-me massa a tenir el tercer, potser ens ajudarà a encertar!

Louly ara llegin-te m'ha entrat el canguelis, eh! T'imagines això dels bessons, quan vas pel 3r! No sé pas com ens ho faríem, i això que tinc antecedents familiars... confio amb que la natura és sàvia i ja li van tocar els bessons a la meva germana! ?-) ?-)
I el DIU no em va fer més mal del normal, i només són uns segons! I sentir a la teva ginecòloga despotricar amb alemany i no saps perquè, això va ser el pitjor hahahaha, però ja està! I sí, te'l recomano, per mi ha set molt còmode, era el que no porta hormones. He vist que t'ha baixat la W, així que molts pepos, bonica!! És normal que estiguis xof!! :-()-) :-()-)

NinaDina a vegades aquests breaks són necessaris, molts ànims, bonica!

Crunchi me n'haureu de fer classes de TO, vaig súper perduda!! Tinc la mateixa sensació que tu, però enlloc d'un segon, amb un tercer!! Vaaa, que la vida és més bonica amb ells!! >.-<: >.-<: No, no em va fer gens de mal quan es va trencar, el mateix mal que fa quan te l'extreuren sencer. És un dolor intens, però que dura molt poquet. He llegit que el cap de setmana t'ha cundit bastant, eh!! I en plena ovolució!! Ben fet!

Pandora bonica molts ànims!! Sé el que és passar per aquest mal tràngol, i no vull dir-te el que segur que t'hauran dit mil vegades i t'haurà sentat fatal, per tant em quedo amb enviar-te una abraçada gegant!! I molts, molts ànims!!! A veure si no arriba la W i et surt el positiu clar, ben aviat!!
A nosaltres ens va passar amb el segon, una mica aquest sentiment de por i neguit... vaig tenir un atràs de molts dies i estava convençuda que estava embarassada, quan finalment al dia 48 de cicle em va baixar la regla, ens vam quedar molt xof, perquè tot i que no era el moment, no ho havíem planejat, ja ens havíem fet il·lusions, i aquí va començar la cerca del segon. I un any i pico després de que nasqués el segon em vaig quedar embarassada de nou, però no va tirar endavant i vam decidir que no era el moment i deixar passar el temps (i ja han passat 3 anys).
Ara he seguit llegint-te i la taca marronosa podria ben ser el sagnat d'implantació, i els TE a vegades es veu molt fluixeta la ratlla, però si hi ha ratlla... pocs dubtes hi ha, eh!!! ai, quins nervis!!!

Bervic gràcies per la benvinguda!

Genis gràcies també, he vist que n'hi ha algunes de trimamis!!! Que bé!! Així no em sento tan boja!!!

Ego: jo estic a dia 28 de cicle, però com que no sé si serà cicle normal o dels llargs... amb un mal de pits horrorós, però sovint em passa abans de venir-me la W, però amb una mica d'esperança, el "i si..." mai el perdo!

Molts petonets per totes i bon inici de setmana!!
Imatge

Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: crunchi » dl. oct. 28, 2019 4:57 pm

noies com va??

aixamb nena quin desespero!! si la W no baixa aviat, fes-te TE!!!! vaaa aviam si cantem un positiu mes d'octubreeee! creuo dits x tu!! La meva avia tb va tenir bessones (ma mare) però no crec pas que em toqui a mi! no em dona la corazonada jejeje pero a saber!

louly em sap greu la teva W. Aviam si novembre es el teu mes i tens a un altre juliolero!!! :-()-)

taia doncs si voleu jo m'ofereixo en ser jefa. Al novembre 2017 vaig ser jefa i em va donar sort. :content:

genis em sap greu la W.... aviam si novembre és el nostre mes i aconseguim panxu! vaaa amunt els anims!!

pandora entenc el que dius pero el desespero anirà in cresciendo!!! fes TE per sortir de dubtessss! pero si vas veurr ralleta, x molt fluixeta que sigui....estic segura que si el repeteixes la tornaras a veure ben marcada!!!

ego doncs jo estic molt flipada de la vida, noto dolorets al ovari i mestic muntant una peli que com no canti TE+ al novembre em fotré un bon xasco. Que si, que no tinc pressa per quedarme embarassada, xo al haver fet els deures el dia del TO+ , és com que tinc molt assumit que tinc moltes possibilitats de positiu.... i confeso, m'estic flipant molt.

aisssshhhh
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: RedBerry » dt. oct. 29, 2019 3:12 pm

Hola boniques :-()-) :-()-)

Vaig una mica ràpid perque estic en el treball i en teoria no tindria que mirar el forum :camio:

Pandora Al final has fet el TE del CB ??? Volem saber de tu !!

Sento molt l'arribada de les w Genis i Louly pero bueno si tenia que baixar millor d'hora que tard.

Alguna novetat les que esteu en despero?? nuri00, avui es la teva dnw, aixamb com van aquest psicosimtomes?

crunchi Estic com tu!! Com he fet uns bons deures penso que tindrem un positiu. Aquest mes confirmat amb to positiu aixi que creuerem els dits!!!! Voto per tu per ser feja fa 3 anys ja en vas portar sort, aixi que mai se sap si podem tornar a repetir. Per nostalgia vaig anar al post de cercadores de novembre 2016 i la teva frase es, que has vist el primer to positiu i et donen bones vibracions per aconseguir la panxu, vamos super semblant ara.

Mini ego: Continuo fent els to perque em vaig comprar un paquet petit de 15 i ja que els tinc els gastare tots, per coneixem millor suposo. Aixi que res a 7 /10 dies de la dnw segons com sigui el cicle entrem directe al desespero. Aquest cop tinc 5 te de la one step aixi que soposo que algun em fare abans de la dnw ja veurem :content: Perdoneu les faltes...

Molts pepos!! :-()-) :-()-) :-()-)
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: kiwipinya » dt. oct. 29, 2019 3:26 pm

Hola noies!!

Buff, sí que hi ha hagut moviment aquests últimsm dies!!
Us he llegit una mica en diagonal, i em costa agafar el fil! Haig d'entrar més sovint, però últimament no estic gaire animada i també he anat una mica liadilla... Perdoneu-me si no personalitzo gaire!

mar_ia no recordo si et vaig felicitar... ENHORABONA!!!! Fa molta i·lusió que vagin sortint positius!!! A veure si aquestes DNW de finals de mes es converteixen en + també!!

pandora Ens tens totes ben nervioses!! jajaja Però ja imagino que tu la que més...! Ho sé... Són molts esperos i desesperos els que portem! Però quan et decideixis a fer-te el CB i sobretot si és un +, passa per aquí a animar-nos a totes!! I si no és + també, que aquí estem per fer pinya en aquesta "espera i desespera" (tot i que aquesta ralleta pintava molt bé!!!)
Aixamb Benvinguda!!! A veure si cantes un positiu tu també! si tens dubtes fes-te un TE!! Ja ens explicaràs!
Noies tenim l'esperança dipositada en vosaltres!!!

NinaDina com t'arribo a entendre! Jo ara mateix estic per fer un kitkat també... Molts ànims i mica en mica!!

Crunchi Jo aquest mes també m'he fet les proves i he trobat el meu TO+. En el meu cas, la clara d'ou la tinc (o almenys aquest mes) un parell de dies després d'ovular. Si és que la tinc rara de nassos!! redberry prova'ls de fer, com diu la crunchi fa mooooolt pal, però t'orienten una mica.
Tot i que.... quan se suposa que hem de fer el super pinxito doncs? El mateix dia que tenim el TO+? No sé a on havia llegit que s'havien de fer el dia abans i durant 3 dies després, que és quan hi havia més possibilitats. Alguna benentesa m'ho confirma?

Volem saber el mètode louly!! Quin és el secret?
A mi també em passa que perdo una miqueta abans de la warry (4 o 5 dies abans). Em va dir el ginecòleg que potser la tenia desajustada (el què em faltava!!). Però cada cos és un món. Si et sol passar, consulta amb el teu metge, et quedaràs més tranquil·la!

EGO: Jo avui m'he llevat xof xof, no sé si serà l'edat (vaig fer anys no fa gaire), el canvi d'hora, les hormones... Ja estic pensant en fer-me TE i encara estic a una setmana de la DNW i no pot ser... porto masses xascos... ja us dic que avui la sensació és de cansada totalment, física i anímicament, i no pot ser! Cada vegada és la il·lusió, esperança, desig, com vulguis dir-li, i després la gran patecada... és que no n'aprenc de prendre'm-ho d'una altra manera!! Com us ho feu vosaltres? Quin és el vostre mantra?
vaig tenir la SW la setmana passada, i hem fet prou bé els deures. I la intenció és continuar-los fent aquesta setmana. Fins l'últim dia. Que no sigui dit! Dia sí dia no, pim-pam pim-pam toma lacasitos! La meva propera DNW toca per l'1 de novembre (en principi perquè no és molt regular que diguem). M'uneixo a tu Gublin!!

Vinga noies! Que aquesta setmaneta és més curta!!
Molts PEPOS per totes!! :-()-)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: crunchi » dt. oct. 29, 2019 4:45 pm

Bones!!

Kiwipinya, si, crec que el pinxito lhas de fer quan veus TO+. I si no ho recordo malament, fins a 3-4 dies abans de ovular pots fer pinxito i queda embarassada, pq els espermatozous de l'home poden viure nose quantes hores. I un cop has ovulat (TO+) tens també X hores (24 o 48 no recordo). Un cop passat un dia o dos depsres de ovular, és mes dificil representa aconseguir embaràs. Això és la teoria. La pràctica deu ser que cada dona és un món. Molt curiós el que comentes de la teva clara d'ou, perque normalment això passa abans de l'ovulació. Però és el que diem, cada cos és un món.
Pregunta de despistada: tu fas TO?? Ja em diràs!!
Amunt els anims!!! És dur quan la cerca s'allarga.... el que dius, que et fas il.lusioms i dsprés t'emportes el xasco. Pensa que el teu positiu arribarà algun dia, i tot això serà aigua passada. Vinga anims!! Ja queda menos per tenir :-()) segur!!!

Redberry siiii jo l'altre dia també em mirava aquell post jejejje Quins records! Ai aviam si podem repetir experiencia, que a mi el juliol em va agradar molt! No et pillo lo de fer els TO abans de la DNW. Ho dius pq si estiguessis :-()) els TO ho detectarien??? Jo els he deixat de fer pq ckm ja he vist el positiu, doncs ja està. Si al novembre no canto positiu, tornaré a fer els TO.

Pandora que n'és de tu??

Que tal les altres, les que esteu pendents de la warry?? Heu fet algun test o que???

Doncs ja em confirmeu lo de ser jefa
i obro post! :-()-)
Imatge

Imatge
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: kiwipinya » dt. oct. 29, 2019 5:01 pm

Crunchi, tens el meu vot per ser jefa! ;) M'agradaria ser-ho (i que em portés la sort de la taia jeje) però no entro prou sovint com per tenir-ho actualitzat!! Així que crunchi for president!!
Aquest mes he fet TO, sí. En vaig fer fa cosa de mig any, només un cicle, però va ser un mes molt dolent, i em va quedar molt mal record (apart de que en el següent cicle em vaig quedar embarassada i va acabar en raspat..). Així que els TO van acabar en l'oblit. Però com que no havien caducat, i a insistència del "cocomango", doncs els he acabat d'utilitzar. Però ja n'he encarregat més pel proper cicle!! Jeje Sí o sí!!!!
pandora
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dg. març 06, 2011 9:42 am

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: pandora » dt. oct. 29, 2019 6:51 pm

Boniques, entro super ràpid només per dir-vos que el CB ha sortit +. Intento entrar demà i us explico amb calma perquè el resultat m'ha amoïnat una mica, suposo que estic encara "sensible" per l'avortament.

Perdoneu per no haver dit res en tot el dia, he estat a tope de feina avui i a la tarda el peque tenía partit de fútbol.

Gràcies a totes per preguntar. Una super abraçada!!! A veure si aconsegueixo aparcar les pors i gaudir d'aquest desitjat +.
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: taia » dt. oct. 29, 2019 7:00 pm

Holaaaa!!!

Crunchi for president!! >.-<: Em sembla que ja tens el títol assignat. I tens tots els números d'aconseguir panxeta al novembre: dies d'ovulació controlats i ben aprofitats, anterior embaràs aconseguit al novembre, feeling de que pot tornar a passar... M'encanta! Que bé encarar aquest cicle amb tan positivisme! :love:
Us explico la meva experiència amb els TO per si us serveix. Va ser la primera vegada que utilitzava TO. Vaig veure positiu el dia 15 del cicle, el 16 no me'l vaig poder fer. Aquells dies vam fer deures el dia 12, 14 i 15, o sigui que crec que vam fer diana el 14 o el 15. A mi em va anar molt bé utilitzar els TO per no estar tan pendent del meu cos i dels psicosímptomes. Els dies del TO positiu no vaig notar ni fluxe, ni dolorets als ovaris, ni res.

aixamb, estarem pendents dels teus darrers dies de desespero. Que tinguis símptomes semblants a w no vol dir res, ja ho hem comentat aquests dies, fins que no hi ha w hi ha esperança de veure un positiu.

Redberry, jo no vaig fer TO mès enllà del dia que vaig veure el positiu. Vaig suposar que el TO només em marcaria dos dies positiu i per tant després ja no en vaig tornar a fer. Tens raó amb que són molt útils per coneixer el propi cos i per ser més conscient dels simptomes reals de l'ovulació.

kiwipinya, quin greu llegir-te tan xoff. Anims!!! és normal tenir aquests baixons. Però pensa que has fet molt bé els deures, i per tant no t'avancis al resultat. Tranquil-litat i si no pot ser aquest cicle, doncs al proper, amb ajuda dels TO i a per totes. El tema de l'edat, buff , pesa sí, però quantes mares s'han quedat embarassades amb 42-43... Vinga anims amunt i esperarem amb il-lusió les teves noticies.

Boniques estem a la darrera setmana d'octubre i amb els darrers desesperos:

Pandora 23 d'octubre :-o00m
Hera87 28 d'octubre ?-)
Nuri00 29 d'octubre ?-)
MaiteZaitut3 29 d'octubre ?-)
aixamb 31 d'octubre
Gublin 1 de novembre
kiwipinya 1 novembre


Pandora!!!!! com vas? explica!!!

PEPOS per totes :-()-)
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: taia » dt. oct. 29, 2019 7:02 pm

Pandoraaaaa!!! que no ho havia vist!!! Oleeeeee :b-))) :b-))) :b-)))
Moltes moltes felicitats !!!

Gaudeix i creu-t'ho bonica, tens el positiu :-()-)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: crunchi » dt. oct. 29, 2019 8:25 pm

Vale nenes, doncs després l'obriré. A pel novembre!!! :ok:

Pandora aaaagghhh la ralleta marcava super positiiuuuu!!! :b-))) Es confirma la dita popular d'aquest forum "si hi ha ralleta hi ha panxeta"!!!! Enhorabona un altre cop i amunt els anims!!! Les pors sempre hi són, de fet jo en l'anterior embaras sempre ho deia, que per mi l'embaras és una paranoia total, i això que tot em va anar bé. Però et ralles molt, si. Va vingaaaaa!!! AMUNT!!! Gaudeix molt del present i a la vegada prentho amb calma, poc a poc. No t'agobis massa. :-()-)

Kiwipinya et dic una mica el mateix que a Pandora. La por sempre hi és, i més si hi ha males experiencies. T'envio molts anims. Al final totes hem de fer el nostre procés, trobar el nostre camí. D'una manera o altre crec que totes les que fem el camí cap a la maternitat tenim la por a sobre. Pero ei!! Si has fet deures quan tocava, pensa que tens molta feina feta (que no vas a cegues vaja). Els TO ajuden molt a trobar el dia clau. Que no calen si coneixem el nostre cos, pero vaig llegir un dia per instagram una cosa que em va fer reflexionar molt. El text deia que ens fan amagar la nostra regla,que ens fan acallar les senyals del nostre cos.... bueno, una paranoia però que és veritat. No estem acostumades a escoltar-nos. Si no poder sabriem escoltar i fixar-nos en les senyals que ens envia el nostre cos: fluxe, dolorets, libido mes alta.... etc. Jo he pensat en escoltar mes el meu cos per coneixer millor els meus cicles. Aviam lo que em dura aquesta bona intenció jejeje vinga anims amunt que pinta molt bé!!! :-()-)


Taia ooohhhh ojalá aconsegueixi panxu al novembreeee jejejje merci bonica. Merci també per explicar la teva experiencia, que confirmaria la teoria que explicava jo abans. Molta sort en l'embaras, et llegirem suposo per Mares de Juny 2020, no? Merci x ser la jefa d'octubre!!!! Una abraçada.

Ai nenes quins desesperooooos!!! Com vaaaa?? Què heu fet ja els TE les altres???
Imatge

Imatge
mar_ia
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dc. set. 26, 2018 8:17 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: mar_ia » dc. oct. 30, 2019 9:02 am

Bon dia, boniques
Entrada súper ràpida
MOLTÍSSIMES FELICITATSSS, PANDORAAA!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: aixamb » dc. oct. 30, 2019 9:21 am

Bon dia, noies boniques!!

PANDORA!!! Felicitats! Ja ens explicaràs!! Un embaràs després d'un avortament porta moltes més pors, això està clar!! Una abraçada gegant!!!

Crunchi!! He vist que ja has obert el post de cerdadores de novembre!! Espero que et porti tanta sort com a la Taia, i més amb els deures tan ben fets!!

RedBerry aaaaiii els psicosimptomes... #pasopalabra jejejeje, al moment ego us explico!! Ja ens diràs el què quan et facis el TE!

kiwipinya molts ànims, bonica!! A mi em va passar igual quan buscàvem el segon embaràs! Era una patacada rere una altra, i si som així, crec que poc hi podem fer. És molt difícil canviar el xip! (amb el primer no em va passar, perquè m'hi vaig quedar a la primera). Per cert m'encanta el teu nick i el "cocomango" hihihihi

Ego: segueixo més o menys igual, amb molt dolor als pits, i com una mica marejada, però no sé si m'estic emparanoiant! Ahir em vaig comprar un pack de TE a Amazon, que m'han d'arribar avui. I el dia 1 al matí (aprofitant que estarem els 2 a casa) em faré un TE si no he tingut notícies abans de la W. Sóc una paranoica, i ja he tingut altres psicosímptomes anteriorment, així que no em vull fer il·lusions, a més tenir les regles tan irregulars no ajuden massa, però...

Molts petonets per a totes!
Imatge

Imatge
kiwipinya
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. gen. 29, 2018 12:23 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: kiwipinya » dc. oct. 30, 2019 10:05 am

Entra ràpida que estic a la feina...

Pandora!!
SUPER-ENHORABONA !!
Visca la ralleta!!! :b-))) :b-)))
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: NinaDina » dc. oct. 30, 2019 1:26 pm

Enhorabona Pandora!!! :p-) :p-) :p-)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: Nuri00 » dc. oct. 30, 2019 7:03 pm

Hola noies!!! :--/)

perdoneu que estic molt desconnectada... us vaig llegint de tan en tan però de moment prefereixo sentir-me una mica en segon pla. Ara mateix sento que és el què necessito :-o00m però us vaig llegint i ara que tinc una estona entro per personalitzar una mica!!

Pandora!!! m'alegro moltisism de llegir el teu +!!!!! ets una valenta, i et desitjo que tot surti molt bé. És normal que després d'un avortament tinguis més pors, però t'envio una abraçada ben gran, i aquí estem perquè puguis explicar-nos tot el que necessites!

Mar_ia, enhorabona també bonica!!!! que em sembla que no t'havia felicitat!!! quina ilu aquests positius d'octubre!!!

Crunchi, ja he vist que ets la nova jefa de novembre! ara hi escriuré

Aixamb, que bona amb els psicosimptomes... em sembla que les que estem aqui totes en un moment o altre n'hem tingut! jajaja estarem pendents a veure què et diu el TE! ja et queda res per la DNW!

Hera87, MaiteZaitut3 com aneu vosaltres??

Kiwipinya, m'encanta el teu nom! dóna un subidón d'alegria i positivisme tropical! ajajaja ànims reina, és un pal cada cop que veiem el negatiu... que m'ho expliquin a mi que ja vaig pel 9è cicle... tot ens arribarà, n'estic segura! i està bé que puguis fer servir els TO si ho sents així, van bé per conèixer el propi cos i no tenir tan desespero si veus que has ovulat tard. A mi la gine em va dir que millor fer pinxito dia sí i dia no des de un parell de dies abans que surti el TO+, i fins 4 o 5 dies després. Es clar que jo encara no he estat mai embarassada i ja veus quina sort que porto... o sigui que no sé jo... demanaves el sistema que fem servir per no desesperar, i jo la veritat no sé què dir-te! jajaja crec que intento ocupar-me el temps amb altres coses. I pensar que ja arribarà. Però realment costa molt, t'entenc perfectament :-)(-:

Redberry està molt bé fer servir els TO. Jo també comrpo els onestep aquests que et van amb alguns TE també. A veure si tenim sort!!! :camio:

Genis i Louly, em sap greu les vostres W... ens veiem al novembre! :-()-)

Taia, moltes gràcies per haver sigut la nostra super jefa d'octubre!!! i me n'alegro moltissim que hagis pogut cantar el teu positiu just el teu mes!!! quina emoció!!!! >.-<: >.-<: pot ser ho hauré de provar algun cop això de ser jefa, a veure si em porta la mateixa sort!!!

Ego: doncs si si noies... una altra W que s'apunta aquest més. Em va venir puntualissim! com diu me avia això ja passa de castany oscur! jajaja és curiós com veig que tot i que s'està allargant i ja començo a sospitar que hi ha alguna cosa que se'ns escapa estic més tranquila que els primers cicles. Crec que alguna cosa se'ns escapa perquè cada més encertem els dies amb TO+ i deures fets perfectament, però no acabem de tenir sort. A ell li han fet el semniograma i tot bé, i jo doncs amb l'endometriosi és més complicat. Creieu que és molt temps 9 cicles buscant i sabent que hem fet deures quan tocava? diuen que la mitjana està en 1 any, però concec molta més gent que s'ha quedat abans de 1 any que després de 1 any, i això d'aquesta mitjana a mi no em quadra.... però vaja

Amb ritmo caribenyo (no recordo de qui era aquesta frase però em va encantar), me'n vaig al novembre!!!

:b-))) :b-))) :love: :love: :--/)
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: aixamb » dj. oct. 31, 2019 7:47 am

Bon dia!
Entro només un moment, en modo soso, per comentar que els psicosímptomes, eren això, psico! Ahir ja vaig començar amb dolors pre warry, i avui he començat a tacar una mica (quasi sempre em passa uns dies abans), i avui ja em fan mal els ronyons com si s'haguessin passat la nit fotent-me cosses!
Ja ho hauria de tenir per mà, després dels altres tres embarassos, però avui estic una mica xof!!

Petons!
Imatge

Imatge
pandora
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dg. març 06, 2011 9:42 am

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: pandora » dj. oct. 31, 2019 8:04 am

Bon dia a totes!!!!

Moltes gràcies a totes per les felicitacions. Com ja us vaig dir estic molt prudent, esperant que tot vagi bé, estava tant convençuda que em baixaria la W que estic com descolocada, però molt Feliç.


Aixamb, jo la setmana pasada estava amb tots els símptomes de W, fins i tot vaig tacar divendres, mai se sap. Si acaba baixant la W molta força i ànims bonica.

Nuri, jo crec que 9 cicles no és molt, és el primer oi? Diuen que el primer costa una mica més, en el meu cas va ser així. De totes maneres és inevitable agobiar-se, per molt que et diguin que no hi pensis cada més ve la W i et remou. Només puc enviar-te una forta abraçada i molta energia positiva, tant de bo arribi aviat el desitjat positiu.

A les que esteu en desespero, molta sort!!!

Una abraçada a totes!!!!
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: CERCADORES OCTUBRE 2019

EntradaAutor: Genis » dj. oct. 31, 2019 9:02 am

Noies q estic molt desconectada, i amb molta feina aquests diess.....

Entro ràpid, per felicitar-te Pandora, enhorabonaaaa!!!!!

Crunchi, moltes gràcies per obrir el post de noviembre!!!!!

Espero posar-me al dia, i estar més activa per aquí!!!!!

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::