Arrecades bebé directament d'or

Més qüestions.
Avatar de l’usuari
techary
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1967
Membre des de: dj. maig 01, 2008 1:20 pm
Ubicació: Vallés oriental
Contacta:

Arrecades bebé directament d'or

EntradaAutor: techary » dt. oct. 08, 2019 10:38 am

Bon día a tothom volia preguntar si algú/na de vosaltres coneix algún Lloc on coloquin les arrecades al nadó directament d'or, res de pistoles ni farmacia (no tinc mútua) i a l'hospital de Granollers no les fiquen, donare a llum allà, som del Vallès oriental moltes gràcies d'avançat :p-)
ImatgeImatge

ImatgeImatge

ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Arrecades bebé directament d'or

EntradaAutor: Jomateixa82 » dt. oct. 08, 2019 9:35 pm

Hola Techary,

No sóc de la zona i no et puc ajudar a dir on te les podrien posar. Jo tinc dos nenes, a una li vam fer a la farmàcia amb pistola i l'altre directament les d'or amb la llevadora. T'explico la meva experiència:

En el meu cas a la gran li vam posar directament les "bones" d'or blanc a la consulta de la llevadora (ella ens va dir a classes pre part que les posaria a qui ho vulgués). Vam comprar les arracades i les vam haver de tenir crec que era 24 o 48h en un potet amb alcohol per desinfectar. Fins aquí molt maco tot. Ara bé la part dolenta de posar les arracades "bones" des del primer dia des del meu punt de vista. Jo pensava que li farien també amb una pistoleta o ves a saber què i no,... li va posar directament, apretant, unes arracades que no acabaven ni amb punxa!!!! Et pots imaginar que no va ser ni ràpid ni fàcil (ella em va dir que normalment no li costava tant... no sé...). Et puc dir que després de la primera arracada em vaig plantejar agafar a la nena i sortir amb una arracada posada i l'altre no.... Va ser una experiència realment traumatitzant per mi. I a sobre trobo que li va posar massa prop de la inserció a la orella...

Quan em van dir que el segon embaràs era una altre nena va ser un tema que em va martiritzar força... Pensar haver de tornar a passar per alló. Però si no ho feia em dirien perquè una sí i l'altre no (les pròpies nenes vull dir...). Finalment vaig anar a la farmàcia "a contracor". A més hi havia un home que va sentir que demanava que li posessin arracades i em va dir "això li vols fer tant petita, pobreta...", ja per plorar allà mateix. Us juro que vaig haver de reprimir les llàgrimes i al arribar al cotxe vaig plorar de l'estrés. Total, a la farmàcia va ser més ràpid, les arracades d'allà si acaben amb punxa i a més la pistola fa més força i entra a la primera. Li van quedar crec que millor centrades també (casualitat suposo).

Total, les dos van plorar (això que no els hi fa mal és mentida!!), durant poca estona això sí un cop fet el forat. Mentre els hi posaven només va plorar la gran, pobreta meva... Sigui pel mal, la por de sentir que les remenaven o no sé. A vegades em plantejo si tenir més fills, i si en tingués més i fos una altre nena seria un tema que em suposaria de nou un gran dilema, però entre les dos opcions iria segur a la farmàcia amb pistoleta i guardant "les bones" per més tard.
Avatar de l’usuari
techary
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1967
Membre des de: dj. maig 01, 2008 1:20 pm
Ubicació: Vallés oriental
Contacta:

Re: Arrecades bebé directament d'or

EntradaAutor: techary » dc. oct. 09, 2019 8:39 am

Ok gràcies jo es que al ser la primera nena em fa molta il.lusió ficar-li però de la manera mes natural i a ser posible sense pistola i els d'or directament :--/)
ImatgeImatge

ImatgeImatge

ImatgeImatge

Torna a “Altres temes”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::