CERCADORES SETEMBRE 2019

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avellana18
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 3:14 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Avellana18 » dl. set. 23, 2019 7:19 pm

Naneta ha escrit:Hola!!!
Avellana18, estigues tranquil.la. Tot anirà genial!!! No tothom té símptomes. Positivisme al poder!!! Ja veuràs que d’aquí res et veus la panxa i tots aquests nervis passen. >.-<:

I és molt demanar-te com es deia aquest suplement de vitamina D? Crec recordar que la tinc a 1,5 puntets per baix sobre el valor que posa. Que no és massa baix, però si em puc prendre suplement ho faig.

Sinó sempre puc preguntar al metge de capçalera quan hi vagi...

Merciiii!!!


Cuca! Es diu VIGANTOLETEN! Un sobre al dia prenc jo!
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dt. set. 24, 2019 12:24 pm

Holaaa!!

Cirera2802, com estàs? Deies que dilluns era la teva DNW, alguna novetat?

Avellana18, ànims, que no tinguis símptomes no vol dir que l'embaràs vagi malament. Quan tens ginecòleg? és normal que tinguis aquestes pors, però intenta gaudir d'aquest moment tan bonic.

Naneta, que bé que tinguis l'ovulació tan ben controlada! aquest finde a per totes!! ..::·· :love:

Noies, esteu molt callades! Com aneu ?

Ego: Jo ja he començat a fer TO, a veure si puc saber ben bé quin dia ovulo i ser més conscient dels símptomes. I mentrestant, anem fent deures igual ! ;-)))
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. set. 24, 2019 1:40 pm

Avellana18, mooltes gràcies!!!!
Taia, ben fet!! A passar-ho moolt bé! Jo amb la calma! He estat mesos pim pam pim pam i res. Resultat negatiu. Així que porto un relaxxxx.... si són dos dies, dos dies. I tinc la setmana apretadeta... jejeje!!

Feliç dimarts noies!!!
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Nuri00 » dt. set. 24, 2019 2:42 pm

hola noies!

taia està bé que et vulguis fer els TO per coneixer el propi cos, va molt bé! jo ja m'ho noto quan ovulo pq em fa mal, però igualment sempre ho confirmo amb els to

naneta està bé que et puguis relaxar. Jo hi ha mesos que ho he aconseguit més que d'altres però sempre als dies de desespero em torno a disparar jajajaja ara no recordo quan temps fa que esteu buscant, però realmenr està molt bé que t'ho prenguis aixi, perquè es fa llarg...

ego: jo estic en ple desespero. En 6 dies és la meva DNW, el dilluns. Ja fa dies que noto com sempre el mal de preW, ventre inflat. La diferència aquest mes és que tinc més son. Estic com més cansada però ho atribueixo al canvi de temps, tornada a la feina després de vacances, etc. tinc poques esperances la veritat. Com tots els metges em diuen que amb OP i endometriosi ens costarà tan, he demanat hora ja per la llevadora de la ss al desembre i per la gine privat també al desembre. Al gener farà 1 any que estem buscant i aixi ja tinc l'hora demanada per començar els tramits de fertilitat i tot el que facin. Per la seguretat social no et pots apuntar fins que fa 1 any que busques i ens van recomanar que demanessim hora ja pel desembre pk si hi arribem aixi no ens haurem d'esperar més i ja tindrem l'hora demanada. M'ho estic agafant més amb calma ara, ja vaig mentalitzada jajajaja [album][/album]

i les altres com aneu???? alguna altra DNW a la vista????
Cirera2802
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 5:05 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Cirera2802 » dt. set. 24, 2019 3:21 pm

Bona tarda noies,

Doncs em sembla que canto positiu!! Dic em sembla pq no ha vingut la W i aquest cop estem segurs de l'ovulació pq va coincidir amb una vista al ginecòleg. M'he fet te's d'aquests de tires i tarden una estoneta xo marquen. O el to surt marcadissim. De totes maneres avui aniré a la farmàcia a comprar un test bo i mel faré un dia amb la primera orina per confirmar.

Em sembla que em passa una mica com l'avellana, que vinguent d'un avortament estic pendent dels símptomes i crec no tenir-ne, i l'alegria és barreja amb por.... Us seguiré informant!!!

Molts petons!!
Zennit87
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: ds. maig 25, 2019 10:30 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Zennit87 » dt. set. 24, 2019 3:29 pm

Oh, cirera!!! Això és un positiu amb tota regla!!!! Crec que ja et puc donar l'enhorabona!!!!

Jo també vinc d'un avortament i començo a passar nits horribles de vetlla total. Tinc massa por que torni a passar... I les ganes de ser mare són tant grans que crec que una segona vegada no ho podria suportar.

Estic igual que l'avellana amb tema símptomes. Ja només després de l'ovulació tenia dolor a la zona lumbar i ara no. Hi ha dies que em fa lleugerament mal un pit, però no és permanent... I estic que els minuts semblen hores i no arriba el dia per anar a fer una eco de la setmana 8! En fi, paciència!!!
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dt. set. 24, 2019 6:30 pm

Hola noies!!
Cirera!! Em sembla que ja et podem felicitar no??
Que bé! Quina alegria un altre positiu!! >.-<:
Moltes felicitats guapa!

Avellana, zennit... com us entenc! Jo estic igual!
També vinc d'un avort....I estic cagada de por!
A més és que amb aquest embaràs no tinc cap símptoma! Ni pits inflats... ni sensibles, ni res de res... no sé noies... jo intento relaxarme i pensar que tot anirà bé... però és tant difícil! :-o00m

Molts petonets a totes!!
:--/)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. set. 24, 2019 7:29 pm

Ohhh Cirera!! Que guay!!! >.-<: >.-<:

Noies, és fàcil dir-ho i difícil fer-ho però tranquil.les. Tot anirà genial! La ment fa molt! Us heu d'envoltar de bons pensaments, molt positius!! Els negatius mooolt lluny!! Vinga!!! :ok: :-o00m :-o00m :-o00m

Nuri00, cap els set mesos. Sense comptar la paradeta. Així que una mica més... Ens acostem més a l'any que al mig.
Nosaltres ens fem les proves i a veure què surt. Encara que tot sortís bé ja ho hem parlat i a principis d'any faríem un pensament. Ara estic molt tranquil.la. Crec que he fet un canvi de xip positiu. Potser el fet de parlar-ho amb la meva parella i decidir que eternament no estaríem buscant i cercaríem alternatives o perquè ens fem proves i m'he relaxat. No sé, la veritat.

I tot i que ara estic més ommm, m'ha suposat molt d'estrès emocional està pendent de dates i veure que cada mes arriba la maleïda. I ell no diu res per no preocupar-me i sé que també. Vulguis o no cada mes és una desil.lusió. i quan encara no tens fills penses: coi! Jo que en vull no arribarà? I m'emprenyo com una mona. Jejeje! :miko:

Així que està pràcticament decidit. Volem ser pares i no ens esperarem una eternitat. Sabem que és complicat també i que no és un camí de roses, però es fa i punt. Tan debó arribi de manera natural, però sabem que hi ha alternatives ben viables. I nosaltres per SS no entrem. Ell té 40... Per tant, res.

I no creguis, quan arriba el desespero hi penso molt. Però, com que de seguida tinc símptomes premenstruals ja m'ho començo a treure del cap. Malgrat que sempre tens aquella esperanceta.

Molta sort per aquesta DNW. Creem dits!!!

I noies :-()) amunt!!!

A la resta, ànims! Seguim! :-()-) :-()-) M'ha anat bé escriure.... :) A soparrrr!!! Bona nit!
Una abraçada!! :--/)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Miri27 » dt. set. 24, 2019 8:57 pm

Hola guapes!
Cirera! suposo que ja et puc felicitar! Que bé! un altre positiu! molts ànims i pensament positiu! Entenc que vulguis ser continguda, jo també vinc d'un avortament i t'entenc! Una cosa, dius que t'has fet TO i està molt marcat?

Nuri00, jo també en desespero! la meva DNW és el 29, aixi que aquí estic, sense pensar-hi gaire, sense massa simptomes diferents als habituals.... amb una sola carta, dificil, peró no impossible!! Molts ànims positius!! Ens anem parlant a veure si podem cantar!

Les panxetes estigueu tranquiles, poc a poc i bona lletra!
Ens matenim ben informades!
petonets!
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Nuri00 » dt. set. 24, 2019 10:01 pm

primer de tot enhorabona Cirera!!!! ja ens diràs que diu el test de demà però tot pinta molt bé!!!! >.-<: >.-<: que bé una panxetaaa ara feia dies que no en cantavem cap!!!!! :b-)))

naneta com t'entenc.... aixi aneu similar a nosaltres, també 7 o 8 mesos, no se gaire des de quan comptar perquè el primer va ser mooolt light i mal fet.
nosaltres som més joves però tampoc ens volem estar buscant natural molt temps, perquè psicologicament seria esgotador. Nosaltres ho vam parlar i ens vam marcar de limit els 12 mesos que marca la seguretat social. Per això ja he demanat hora, i a part si arribem a l'any també ens farem una mutua per anar acumulant la carencia que et demanen, i llestos. Si no pot ser de forma natural serà per altres sistemes, però serà, i això és el més important :-()-)

miri27 tornem a anar iguap de DNW!!! jajaja uns mesos ens vam allunyar però ja tornem a anar igual. La meva DNW és el 30!!! a veure si ens porta sort el final de setembre! que hem passat la nostra SW amb lluna plena!! no sé si això afecta??? no m'ho havia plantejat mai però segur que algo fa!
Avellana18
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 3:14 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Avellana18 » dc. set. 25, 2019 7:43 am

Cirera felicitats!!! :b-))) :b-))) :b-))) que bé!!!! Enhorabona! :-())

Zennit, cristina....jolines esteu com jo ...a mi el que em passa és que la primera setmana, la del positiu, se m'inflava la panxa al vespre i ara res! Tenia mal de pits i ara res! Desinflats ... Estic com si res i per això malpenso....si no hagués tingut res encara....però que desaparegui???? Aixxx estic ben cagada....se'm fara eterna aquesta setmana i la vinent....ànims noies!

Naneta jo crec q en el teu cas pensaria com tu...si us podeu permetre accelerar les coses.....vinga bonica! A veure si abans que acabi l'any aconseguiu la panxeta i no cal fer res!

Que tingueu totes molt bon dia!
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dc. set. 25, 2019 9:44 am

Bon dia !

Cirera82, oleeeee moltes felicitats!!! :b-))) :b-))) Que emocionant, una altra panxeta! :cnen:

A les que ho heu aconseguit, ja us ho han dit, intenteu pensar en positiu i disfrutar del moment pel que esteu passant. Que no tingueu símptomes no vol dir que vagi malament. Entenc que vulgueu ser prudents, que aneu amb por, però gaudiu al màxim de la il-lusió de tenir un positiu. I aquí estem per si voleu explicar com us sentiu, ja ho sabeu :-()-)

Naneta, t'entenc quan descrius com et sents davant de tot aquest procés. Es un rollo tots aquests alt i baixos emocionals que suposa la cerca, quan t'il-lusiones pensant que no serà tan complicat i després veus que no arriba. O quan tens psicosímptomes que et fan sentir que ja ho has aconseguit i després veus que aquests simptomes no eren reals... Hi ha mesos que ho portem millor, hi ha d'altres que, pel que sigui, ens afecta més. Si esteu decidits a buscar d'altres vies doncs perfecte, estarà bé el que decidiu. Tot sigui per aconseguir el que més desitgem.
Es genial que puguem explicar com ens sentim tal qual. Cadascú porta la seva història darrere però totes compartim les pors, il-lusions i desil.lusions, ... i va bé treure-ho per poder veure ben bé en quin punt estem. A vegades sentim que diuen "quan no hi pensis arribarà el positiu", doncs no crec que sigui així ja que depén de tants factors... Ja que es inevitable pensar-hi, perquè és el que més ens il-lusiona, girem-ho cap a positiu i afrontem-ho, mirem per què ens sentim així, què ens està passant i aprenem pel proper cicle... Ja ho veieu avui estic molt rollo psicològic!!! :-D
En el meu cas, tinc por de que em costi aconseguir panxeta per tema edat i sentir-me culpable per haver començat tard a buscar el segon. Que ja ens va costar molt decidir-nos a buscar el primer i les circumstàncies de la vida han fet que ho fessim així, però les pors hi són.

Miri27, ojalà puguem cantar la teva panxeta aquest mes! Tu ho has dit, és possible! I si heu fet diana? T'imagines?

Nuri00, queda no res per sortir de dubtes! Molta molta sort! No sé si la lluna influeix d'alguna manera! :-:)

Ego: no sé si us passa però veig embarassades i bebes recent nascuts per tot arreu!! :-D Suposo que és perquè ara em fixo més, clar, però es curiós ehh!! A part la meva filla fa uns dies que em diu que ella vol un germanet/a, que per què ella no en té? jajaja. Veig senyals per tot arreeeu. :content:

Que passeu un bon dia !! :***:
Mirinda_Taronja
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dl. nov. 23, 2015 2:15 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Mirinda_Taronja » dc. set. 25, 2019 11:46 am

Noies! He estat llegint-vos molt per sobre aquests dies. Com que he estat amb l'adaptació de p3 quasi no he tingut temps de res. Avui he provat de posar-me al dia de totes les vostres novetats.

Naneta: com ha anat la SW? És cert que quan arribes a casa esgotats de tot el dia sovint només penses en dormir i dius “no podríem deixar-ho fins dissabte?” , però al final et sobreposes i ho acabes passant bé! Nltres ara a la que tenim el nen adormit ens hi posem abans de sopar i tot pq després no ens faci mandra! Jajaj... Veuràs que estar relaxats us ajudarà molt i si no és aquest mes serà un dels propers!

Miri27: apostes fort fent sexy-day! Jajajaja... All-in! Ja ens diràs! Ja s'apropa la DNW...

Taia... jo ja ho he dit molts cops, vaig tenir el meu fill amb 42 i sense cap “ajuda”, va ser un pinxito sorpresa sense ni fer SW, ara intentant el segon amb 45 sí que ja es fa difícil, però tot i així no cal pensar-hi gaire. Si tens facebook passa’t per un grup que es diu MAMA LLUM 40 i veuràs quanta gent hi ha que ha tingut fills al voltant d’aquesta edat.
Avellana, tens mútua? Si estàs preocupada vés a fer-te una ecografia d’urgència i et quedaràs tranquil•la.

Nuri00, no facis cas de cap símptoma... en la fase desespero tenim el cap tan ple de coses que tot ens semblen senyals positives o negatives segons el nostre humor. Mentre no hi ha W hi ha esperança!

Cirera! Què ha passat? Informa! Què va dir el TE??


Genís, Redberry, crunchi i totes les W que han anat arribant aquest mes temps al temps...


Ego: aquesta vegada sí que el meu home i jo ho hem deixat ben clar que era l'últim cicle que ho intentàvem. Avui acabem amb la SW (l'estic allargant pq no he notat símptomes d'ovulació, jo habitualment augmento el flux i no ho he percebut aquesta setmana) i a veure què passarà. No confio massa en la diana, o potser sí que hem fet diana però jo penso que el que falla més habitualment és la implantació. Fa poc vaig llegir un article sobre el tema i explicava que la ciència encara no ha pogut determinar del cert que és el que fa que la implantació funcioni o no... I en el meu cas estic convençuda que més d'un cop hem fet diana però l'òvul no s'ha aferrat (com deia la meva ginecòloga mallorquina). En genèric diuen que un òvul no s'implanta si no està tot bé, però ningú ha determinat exactament què vol dir.

En fin, que en breu sortirem de dubtes, de tota manera, estic tranquil·la, si finalment és que no, trobo que també té avantatges tenir un fill únic, ens podem dedicar més a gaudir (i patir!) cada una de les seves etapes.

Molta sort a les que ja esteu encarant octubre!!!
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Bervic » dc. set. 25, 2019 12:06 pm

Cirera enhorabona!!
Us entenc perfectament, jo també vinc d'un abort i quan torni a estar embarassada no se com ho portaré, ja que vull viure l'embaràs amb il·lusió i no amb por. No sé com ho portarem...
Ara falta una setmana per la DNW, 02/10,i ja estic en ple desespero i el q em queda. Avui m'he despertat amb nàusees però en l'anterior cicle també em va passar i res de res. Així q a esperar.
Noies molts ànims a les q us queda poquet!!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: crunchi » dc. set. 25, 2019 5:17 pm

Boneeees!!!

Enhorabona cirera!! Si hi ha ratlleta, hi ha panxeta!!! :-()-)

Mirinda taronja: aqui una filla única i mare d'un nen que t-entenc perfectament. Jo estic en un altre moment, aqui em tens buscant amb il.lusió i a la vegada amb moltes pors, però que si, que de moment tinc esperances a buscar i encertar. Però si, també m'ha passat pel cap el que comentes. He estat en els dos extrems, de voler un altre fill seguríssim, i de pensar "bueno, si amb el meu minicrunchi ho tinc tot". Crec que aixi en general, serà el que hagi de ser, i que crec que quan ja ets mare d'una, crec que es veu tot molt diferent.

Taia tema edat és una realitat i alhora una pressió (mes) que tenim. Però no ens avancem als fets encara!! I que consti que jo busco ara i no l'any que ve, per tema edat :-D Aixo de veure bebes i embarassades per a tot arreu a mi tb em passa. Veig una embarassada i penso dues coses 1. Quina sooooort! I 2. Uf la que t'esperaaa!! Jajajjajaja aish XD

Avellana i altres embarasaades sense simtpomes, us puc donar el meu testimoni de que jo tp vaig tenir simptomes.... de fet fins a finals d'embaras no vaig tenir simptomes (ardors, mal d'esquena, baixa tensió....) i poc més. Aixi que anims, no totes les dones tenim nauses o vomits o altres simptomes. De veritat!!! Recordo lo molt que em preocupava aquest tema.... molts anims!!!

Com aneu les altres cercadores??? :miko:


Ego: Per aqui anem fent deures tot i que la setmana que ve és quan ovulo. o-o:) ;-)))
Imatge

Imatge
Cirera2802
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 5:05 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Cirera2802 » ds. set. 28, 2019 5:50 am

Bon dia noies!

CONFIRMAT!!! positiu amb un test (no de tires) tot i que els de tires també marcaven ja! Moltes gràcies pels ànims i les felicitacions!!! Ara s gaudir d'aquest moment! M'ha anat molt bé aquest fòrum X sentir-me acompanyada i desfogar-me.

A les q esteu igual q jo: endavant i a gaudir d'aquest moment, encara q vinguem d'un avortament, un embaràs no té res a veure amb l'altre: taula rasa, costa, a mí la primera, PERO PAS A PAS!!

A les altres! No defallir i espero q us arribi molt aviat el positiu. Sé q quan vas veient positius d'altres es pot pensar q no arribarà i desanimar-se, xo intenteu mirar-ho al revés: ACABARÀ ARRIBANT!! jo havia buscat durant un any i va acabar en avortament. I ara doncs han estat dos cicles. Tinc OP, cicles llargs... Consells ( tot i q no puc garantir q hagi estat això): to, alimentació X afavorir ovulació (etselquemenges hi ha articles), i aquest mes hem fet servir conceive plus ( gel X afavorir k es moguin els bitxets).

Molta sort, moltes gràcies, una abraçada gegant i ja aniré passant X aquí!!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » ds. set. 28, 2019 10:22 am

Primer de tot, MOLTES FELICITATS DEFINITIVES CIRERA!!! M'alegro un munt!!! Que tot vagi molt bé i no ens oblidis!!! Gràcies per ser-hi!! :content: :-()-)

Taia, entenc que l'edat és una pressió, però mira... Les coses van com van! Et poses en recerca quan creus que és el moment. Les coses passen per alguna raó i ja està. Jo sempre penso això. Jo, per exemple, sempre he volgut ser mare i m'hagués agradat ser-ho més jove, però les circumstàncies han vingut així. No ens vam conèixer amb 25! Jeje!! Sinó molt més tard! I escolta!! Jo feliç com un anís! Estem fantàstics!! I voleu que us digui una cosa? Que si no l'hagués conegut i ara fos soltera (bueno, ho sóc, jiji!!), era l'edat que m'havia posat de tope i iniciar l'aventura jo soleta!! Però, mira, ara tins un company d'aventura >.-<:
Així que Taia, no et posis pressió a sobre. No val la pena. Vindrà igual! Ja veuràs! Tu relaxa't.
I sí, nosaltres també veiem el carrer ple d'embarassades.... Crec que ja en veig més del normal. Jajaja!! Però és quan et compres un cotxe i et fixes més i veus un munt com el teu.

Mirinda_taronja, si al final és el cas, tenir un fill únic també té tots els avantatges del món com bé dius. Jo ja et dic que sempre he pensat tenir-ne dos ( la meva parella és més reticent. Prefereix un), però veient que ens està costant.... Em sembla que ens plantarem amb un o una i ale!! Espero que almenys un!!! Així que jo faria el mateix!!

Ego, jo estic en SW encara. Anar fent. Calculava que ovulava avui però no ho puc assegurar. He anat fent TO i veig que encara no. Tot i que m'ho noto amb el fluxe que estic en dies fèrtils. Així que anirem fent...
I sí! Tan debó donem diana abans d'acabar l'any sinó el pensament no ha canviat. Tenim diners estalviats els dos. Si fos el cas, no ens fa res gastar-los per aquest motiu tan bonic i important pels dos. ;-)))

Bé, bon cap de setmana!!!

Ah! Qui obrirà octubre?
Una abraçada!! :--/)
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » ds. set. 28, 2019 2:28 pm

Holaaa

Cirera82 moltes felicitats una altra vegada! Ara que has pogut confirmar-ho, a disfrutar de la panxeta! :-()) ! Quina il.lusió! Gràcies pels consells :ok:

Bervic, com portes el desespero?

Mirinda_taronja, estarem pendents de les teves noticies! Molta sort!

Naneta, que bé llegir-te tan positiva! Aprofita al màxim la sexy week.

Tema edat, teniu raó noies, és una pressió que ens posem a nosaltres mateixes. I realment cadascú per les seves circumstàncies de la vida inicia la cerca quan pot o quan simplement és el seu moment. Gràcies pels vostres comentaris, ajuden molt.

En general aquest cicle estic força tranquil-la. El fet d'utilitzar TO m'ha ajudat a relaxar-me una mica i a no estar tan pendent del cos. Ahir el TO em va marcar positiu, a dia 15 del cicle. Jo pensava que ovulava abans, així que guai, ara ho tinc més controlat. Així que a la nit vam fer deures i el finde continuarem si podem!

Jo si voleu podria obrir post d'octubre, aquests dies tindria temps, però si hi ha alguna altra voluntària, endavant !! :--/)

Que passeu un bon dissabte!
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Bervic » dg. set. 29, 2019 10:50 am

Cirera felicitats oficials!!!

Taia ara amb el To marcat i fent deures espero q encerteu i celebrar una nova panxu!

Porto una setmana amb molts dolors de W, però la meva DNW serà aquest dimecres i mai m'havia molestat tan abans. Vaja q estic en desespero total i ja m'hagués fet el CB fa dies però en bervico diu q mesperi que ja queda poc. No sé com pot tenir aquesta calma :-:)

Qui queda DNW setembre??
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Nuri00 » dg. set. 29, 2019 8:38 pm

bervic quedo jo de DNW setembre. És demà, però tenia tan desespero que avui he fet TE i negatiu, blanc nuclear

a veure com acaba, però tinc ja algunes molèsties de W.... us aniré informant!

molta sort per tu també Bervic!!!!

Cirera moltes felicitats oficialment!!!!!! me n'alegro moltissim! i gràcies pels anims i els consells!!! >.-<:

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 10 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::