FIV a Sant Pau, compartim experiències??

Tractaments, clíniques, medicaments..
Xúlia2019
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dt. feb. 19, 2019 6:13 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

dj. ago. 01, 2019 10:08 am

Bon dia a totes!!
Per fi m’han trucat per fer la primera visita >.-<: !!!! La Tinc a finals d’agost amb el dr. dosouto??? Alguna que hagi estat amb aquest metge??
I... que fan a la primera visita??
Vinga noies que estic molt nerviosa!!! Jajajajaja
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

ds. ago. 03, 2019 12:46 pm

Hola noias, volia fer unes preguntes.... vaig tenir visita el 18 de juny i m’han derivat a la puigvert x Fiv, el ginecòleg ca trucar davant meu i em van posar en llista de esepera ell molt amable em va comentar q hi habia 18 mesos de espera, i que m’ha enviarian una carta a casa conforme estaba en llista de espera, la meva sorpresa que encara no ha arribat, i es molt difícil posar-se en contacte amb ells ja q només pos trucar de 10-11 de dilluns a divendres, seguire intentant avera si em contesten jejeje des-de la visita que et derivin fins que arriba la carta quant us ha pasat de temps? I després podríeu dir las que heu conseguit el gran positiu quina reserva ovàrica i teniu? I quants intents entren de Fiv? Moltes gracias doneu molta força amb aquest positius!!! Molta sort a totes!!!!
sic18
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 9:41 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

ds. ago. 03, 2019 1:02 pm

Hola noies,

Xúlia2019: No se a quina primera visita et refereixes, a mi em van derivar del ginecoleg de la ss de la meva ciutat a la puigvert (i va tardar 18 mesos) i al juny 1a visita a puigvert em deriven per fiv a st pau (i em va dir el doctor que uns 18 mesos mes) tot i que crec q es va liar, perque vaig trucar a st pau i em van dir que uns 6 mesos com a molt... aixi que creuem dits.

Barcelona32: A la puigvert (1a visita) nomes em va preguntar si era regular amb les res regles, si havia tingut embaras previ o abort i poca cosa mes i em va fer la derivació a st pau. Vam estar molta estona esperant la visita (de les 10:00 que teniem hora vam entrar a les 12:30h) i despres a dins 20 minuts. Pero el metge molt atent i tot be.

També us dire que en el meu cas som dos noies, ens van dir que hi havia dos llistes, una de lesbianes i mares solteres i l’altra de heteros, les dos llistes van a fiv pero la de heteros està bastant mes plena i l’espera es una mica més.
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

ds. ago. 03, 2019 2:03 pm

Hola nosaltres la meva ginecolga de la ss ens van derivar a Sant pau i Sant pau vam trigar gairebé un any en que ens cridiesin per prienra visita, y van anar a Sant pau em van fer analítica, i a la mateixa consulta una eco, i a llavors ara ens derivan a la puigvert i ens van comentar això que tenim que esperar any i mig i que ens enviraina una carta en la cual posa que estem en llista d espera a la puigvert
sic18
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 9:41 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

ds. ago. 10, 2019 3:16 pm

Hola noies,

Aquesta setmana he rebut la carta del st pau dient que estem en llista d’espera i que no trigaran mes d’un any en visitar-nos.

Alguna em pot dir quan van tardar desde que vau rebre la carta fins a la primera visita de fiv? Mes que res perque jo tinc endometriosis i ara estic sense quistes, pero en qualsevol moment se’m poden tornar a fer.

Gràcies.
Colibri82
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dg. maig 27, 2018 8:13 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

dj. ago. 22, 2019 11:23 am

Hola noies que tal tot??

Jo encara a l'espera de la segona FIV, que per unes i altres m'ho han anul·lat ja tres vegades, a veure si ja arriba la definitiva.

Xúlia2019: Amb el recorregut que porto d'un any i mig realitzant-me tractaments, he passat per tots els metges de l'equip, i dir que tots són encantadors, però per a mi els millors són el Dr. Dosouto i la Dra. Pares, potser són els dos que més s'han centrat en el meu cas, a respòs a tots els meus dubtes i m'han donat consells i alternatives al nostre problema.

Barcelona32: Personalment mai vaig rebre cap carta on m'indiquessin que ja estava a la llista d'espera. M'enrecordo que vaig trucar al passar 6 mesos perquè no tenia notícies de cap tipus, i per fí em van comunicar que estava a la llista i que hi havia una demora de 18 mesos per parelles heterosexuals des del moment que reben la sol·licitud fins la "primera visita". En el meu cas van passar 17 mesos quan vaig rebre la trucada, i 3 mesos més per visitar-me a St. Pau, després em van indicar que anès a demanar hora per la visita a Puigvert, per l'analítica i amb anestèsia pel preoperatori. Aquí ja ve tot rodat.

Doncs aviam si l'espera és rápida i aviat podem cantar totes un positiu!! Que vagi molt bé bones vacacnces.
Noelia1012
Entrades: 1
Membre des de: dj. set. 05, 2019 12:51 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

dj. set. 05, 2019 1:00 pm

Hola noies! M'han ver 3 IA per SS totes negatives,al maig em van derivar a Sant Pau per començar FIV i al mes d'agost m'ha arribat una carta dient-me que estic en llista d'espera i que no trigaràn més d'un any en visitar-me.
Algú que em pogui dir més o menys que triguen en donar-te la primera visita? Té algo a veure l'edat?? Tinc 26 anys i tinc entès que segons l'edat que tinguis triguen més o menys en trucar-te...Bueno en fi l'espera desespera...
Lenalena33
:: puça
:: puça
Entrades: 10
Membre des de: dl. març 26, 2018 9:24 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

dc. set. 11, 2019 8:22 am

Hola a todas!! Hace mucho tiempo que no entraba en el foro y entro a daros mucho ánimos.
Desde hospital Tauli me derivaron a San Pau y me llamaron en un año justo. Hice mi primera fiv y me quedó 1 embrion que ahora esta apunto de nacer pues estoy de casi 37 semanas. A las que empecéis con esto, no desanimarnos pues tenemos nuestros 2 intentos y a por ello chicas.
Tengo una pregunta y es si alguien sabe si teniendo ya un bebé, en un futuro puedo volver a intentarlo por la ss en San Pau. Me queda un intento pero nose si me dejarían. Alguna lo sabría? Muchas gracias y ánimo a todas que os leo. :--/)
Mnk12
Entrades: 4
Membre des de: dc. set. 11, 2019 9:43 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

dc. set. 11, 2019 9:55 am

Hola a todas, me acabo de registrar.

He estado leyendo un poco por encima, y os explico el caso a ver si alguien puede ayudarme y a alguien le sirve de ayuda.

Nosotros nos apuntamos en Agosto de 2017 y nos enviaron carta de citación en Diciembre 2018, que por error en la dirección, nos llego a finales de Febrero. Nuestro caso es algo diferente, ya que tenemos que hacer FIV por enfermedad hereditaria de mi marido.

Des de entonces empezamos con analíticas de actuación de reserva ovarica, de semen...

En Junio empecé con los anticonceptivos y el 22 Junio con los inyectables hasta el miércoles 3 de Julio. El día 5 me hicieron la punción sacando 16 óvulos (hiperestimulación ovarica). De estos 16, han quedado 5 embriones que en un principio no tienen la enfermedad.

Ya nos indicaron que mínimo necesitaban 6, por lo que ahora en Octubre repetimos proceso en busca de ese embrión que falta.

Mi pregunta: alguien me sabría decir si lo que hemos pasado hasta ahora cuenta como 1 de los 2 intentos? No han llegado a transferirmelos debido a este que falta para poder continuar. Los 5 los tienen congelados.

Muchas gracias por avanzado, y cualquier cosa que pueda ayudar no dudéis en preguntarme. Es un trance difícil, ya que vas sin experiencia.

Saludos a tod@s,

Torna a “Reproducció assistida”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: