Tablet

Per presentar-nos i parlar de tot alló que vulguis..
Javi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 22, 2019 9:17 am

Tablet

EntradaAutor: Javi » dj. ago. 29, 2019 10:19 am

Hola,

Mi hija tiene 13 meses y me gustaría saber qué tipo de tablet se le podría comprar.
A veces pienso en una grande de mayor pero no se bien bien qué apps ponerle, para aprender colores formas inglés y más adelante mates etc etc pero también pienso que para éstas tal vez requiera el que algún mayor esté encima para ejecutar dichas apps o vídeos en inglés

Por otra parte pienso en tablets para peques como la Clan, que tal vez al ser un sistema cerrado ellos sólos entren y toqueteen sin riesgo

Qué opináis ?
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Tablet

EntradaAutor: Jomateixa82 » dj. ago. 29, 2019 11:15 pm

Hola Javi,

Personalment penso que si la nena té 13 mesos no li cal una tablet per ara. Per aprendre colors, formes, etc hi ha contes, joguines de fusta (o plàstic) encaixables, que a part d'aquests coneixement l'ajudaràn a adquirir altres habilitats. Creu-me que vulguis o no arribarà un dia que utilitzarà les pantalles (segurament en excés, com tothom, tan nens com adults) i per tant ara que ni tan sols ho demana (em sorprendria vaja, la meva de 20 mesos m'agafa el mobil i el mira per curiositat però no insisteix ni molt menys per deixar-lo quan li ofereixo altres coses). La gran (4 anys) mira alguns videos infantils al mòbil o ordinador de manera puntual però no ha tingut accés a cap tablet i és tan feliç i sap tan bé els colors, etc com qualsevol nen d'altres edats. De fet aquesta de clan que comentes està recomanada per 5 anys segons un anunci que he vist.

El cervell dels nens no sé fins quin punt està preparat per tanta tecnologia i pantalles des de tan petits. Està clar que aprenen molt ràpid, però em refereixo a que no sé fins quin punt té repercussions en el seu desenvolupament (crec que n'hi haurà més de negatives que de positives). Ho acabo de buscar i et deixo algun enllaç per si tens interés en llegir-.ho:

https://www.guiainfantil.com/blog/educa ... una-tabla/

http://pequetablet.com/edad-recomendada ... na-tablet/

https://www.bloglenovo.es/hay-una-edad- ... er-tablet/

https://www.redaccionmedica.com/seccion ... ablet-5524

Un nen/a tan petit crec que abans ha d'aprendre a interaccionar amb les persones, a conèixer-se ell mateix i el seu món emocional.
Javi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 22, 2019 9:17 am

Re: Tablet

EntradaAutor: Javi » dv. ago. 30, 2019 7:32 am

gràcies jomateixa82 volia això una guia per veure si és recomanable
no ho demana, a vegades algun video però poc més.

té joguines de fusta amb formes i colors així que explotaré aquesta materia. Em passaré per la biblioteca a veure si tenen alguna cosa més de llibre o de més per la seva edat

Gràcies
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Tablet

EntradaAutor: Jomateixa82 » dv. ago. 30, 2019 10:31 pm

Hola Javi,

Jo anar a la biblioteca ho recomano molt!! Jo hi vaig fa un temps amb la meva gran i li agrada anar, tria 3-4 llibres i els porta a casa. A vegades un cop a casa no els hi fa massa cas, altres els llegeix varies vegades, suposo que depén de si realment l'acaben enganxant.

Amb la petita hi he anat un parell de vegades i ho remena tot i és una mica caos, però es veu que també li agrada remenar. A vegades hi anem sense ella però sempre n'agafo algún "per la seva edat" perquè el tingui a casa.

A casa nostra tenen una "mini" biblioteca amb contes pròpis, alguns de quan jo era petita... I els hi agrada remenar-hi tot sovint. Jo crec que és un recurs que han de tenir a mà perquè fomentar d'alguna manera la lectura trobo que és important doncs els serà molt útil de més grans. Jo pràcticament no llegeixo (segons la temporada), ara tampoc tinc massa temps, i em sap greu que no em vegin d'exemple a imitar. A veure si m'hi vaig tornant a posar.

Per 13 mesos et recomanaria llibres de sons i textures. Un cop entres en el món de la literatura infantil i juvenil veuràs que hi ha milers d'opcions!! I a la biblioteca (jo no ho pensava pas) tenen una oferta àmplia també de literatura infantil, i amb novetats! Així pots veure quin estil de llibre li agrada més i tal i quan en trobeu un especial el podeu comprar per casa.

A facebook hi ha un grup que es diu "La biblioteca de los peques: literatura infantil i juvenil" on es publiquen resenyes de llibres infantils, novetats, pots consultar coses concretes (per exemple un llibre sobre dinosaures per nens de 4 anys) i la gent t'aconsella els que els ha sorprés, etc. Et recomano que passis per allà també si vols entrar en el tema contes jejeje
Javi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 22, 2019 9:17 am

Re: Tablet

EntradaAutor: Javi » dl. set. 02, 2019 9:27 am

Moltíssimes gràcies jomateixa82
beren
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dv. març 10, 2017 1:31 pm

Re: Tablet

EntradaAutor: beren » dt. set. 10, 2019 7:45 am

Si només té 13 mesos aprofita perque aprengui i jugui amb coses més manipulatives com t'ha comentat la jomateixa: fusta, jocs de construcció, estris de casa no perillosos (acaben sent la millor jogina), activitats a l'aire lliure ..
Les pantalles vulguis o no acaben arribant soles i el problema després és controlar-les. Els hi creen una addicció brutal i només volen tocar i mirar pantalles. Un cop les descobreixen la lluita és que les agafin el mínim possible. La meva experiència és que després les volen fer servir per tot menys pel que tu pensaves (les toquen, aconsegueixen conectar-les a internet, ... ) Els meus no mantenen l'atenció a res més de 10 segons, el que volen de la tablet és tocar i canviar d'estímul continuament. Ara mateix tenim la tablet pràcticament amagada, la reservem únicament per alguna pel.lícula si dinem fora i s'avorreixen molt i poca cosa més . Hem tornat a jocs tradicionals: cuinetes, puzzles, ninos, construccions, llibres, pintar, correr, amagar ... I et parlo de nens petits de 2 i 4 anys, no em vull imaginar com s'enganxa un adolescent.

No sé si era ben bé el que volies saber, només és la meva experiència amb tablets i mòbils que no ha estat gaire positiva. Suposo que depen del caràcter de cada nen, però els meus van passar de no saber que existien a l'adicció total en un temps rècord.

Torna a “De tot una mica”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::