CERCADORES SETEMBRE 2019

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. ago. 27, 2019 11:21 am

Bones!
Finalment he trobat com s'obria el nou tema. Ho tenia als morros... ;-))) jeje!
Bé, si m'he equivocat en res o m'he deixat algú o alguna dada vosaltres mateixes. Com us vaig dir ara encara estic lliure i m'he pres la llibertat d'obrir el post de setembre. Espero haver-ho fet bé!

Benvinguda Taia!! :b-)))

Esperem aque aquest mes de setembre sigui mooolt fructífer!!! >.-<: Sort, ànims i a ser positives!!! A veure si m'acabo d'aplicar el cuento a mi mateixa... :p

Una abraçada!

Aquest mes les cercadores serem:

Nuri00
EDAT DELS DOS: 30 i 33
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 8e
DNW: 30/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Sembla ser que tinc ovaris poliquistics i endometriosi, i ens tocarà tenir mes paciència del normal. Prenc ovusitolD per regular cicles i m’esta funcionant. Quan noto que ovulo ho comprovo amb un TO de tires.

Davire
EDAT DELS DOS: 35 i 37
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 5è
DNW: 9/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: un avortament diferit a les 11 setmanes. Intentant regular els cicles amb soniase.

Coaner
EDAT DELS DOS: ell 42 i jo 32
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 3er
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El primer cicle de cerca entre grans cometes. La nostra cerca va començar el Setembre del 2015. L'Octubre del 2018, vam aconseguir el nostre somni, desprès d'una segona IA aconseguíem l'embaràs. Tot semblava correcte, però en la eco de les 12set, van trobar-li una malformació que ens impedia continuar endavant. Després d'un temps molt complicat, torno amb ganes, però molt conscient que: "La vida és molt bonica, però complicada"

Mirna
EDAT DELS DOS: jo 33 i ell 34
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1 any
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Ha estat un any intens d'emocions però com a parella estem més units que mai i no perdem l'esperança d'aconseguir el positiu. Ànims a totes!!

ambjdejan
EDAT DELS DOS: 41 jo i 39 ell
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 2,5
CICLE DE CERCA: 8è després de tornar a la normalitat
DNW:
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: per nadal vaig tenir un avortament diferit (9-10 sg) i em va costar 2 mesos tornar a tenir cicles regulars. Anem fent però l'edat juga en contra i cada cicle és una mica un pal. ànims que tot arriba

Genis
EDAT DELS DOS: 38 els dos
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 1 any
CICLE DE CERCA: 3
DNW: 9/10
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Ara que el nostre petit té un any, i ja m'ha vingut la regla fa un parell de mesos, tornem amb ganes de buscar un segon. A veure si amb el bon temps, s'anima el tema!

Zenit87
Edats : 30 ell i 32 jo
Fills: 0
DNW: 6/09
Embarassos: avortament diferit 6.6.1

Gublin
EDAT DELS DOS: 30
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 3r
DNW: 01/10
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Intentant comprendre el meu cos després d'un cicle moooolt llarg i estrany.. continuaré amb els TO i espero que a la tercerca, vagi la vençuda!!!

Mar_ia
EDAT DELS DOS: 32 i 35
Nº DE FILLS I EDAT: 13/09
CICLE DE CERCA:
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Amb moltes ganes que l'embaràs tiri endavant...

Runner182
EDAT DELS DOS: Els dos 33 anys
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 3er
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Tractament amb estimulació ovarica per anovulacio. Primer cicler cancelat per alta resposta. Cicle actual amb dos possibles foliculs.

Aspi
EDAT DELS DOS: Ell 34 i jo 32
Nº DE FILLS I EDAT: Dos nens de 4 i 2 anys
CICLE DE CERCA: 5e
DNW: 30/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El primer fill el vaig tenir amb 26-27 i el segon amb 29. Ja he superat el TEMpS de cerques dels dos embarasos i desitjant q arribi el tercer ja.

Little Muffin
EDAT DELS DOS: Ell 41 jo 39
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nena de 6 anys
CICLE DE CERCA: 4 anys
DNW: 28/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Durant aquests 4 anys em anat tenin relacions sense mètodes anticonceptius i com ja tenim una filla doncs no ens preocupavem, vem dir que ho intentariem fins els meus 40 anys. Així que ara ja ens apreta el temps. Hem anat al metge i ens han fet un seminograma i un analisis hormonal i una revisió del uter i del cervix. Tot esta correcte.
Ara anirem a per el positiu li volem ampliar la familia!!!

Bervic
EDAT DELS DOS:
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nena de 4 anys
CICLE CERCA: 3er
DNW: 4/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Nosaltres tenim una nena q ha fet 4 fa poquet i en vam perdre un el passat gener, la veritat és que va ser un cop molt dur i encara que estàvem de poc (10 setmanes) ens ha costat recuperar-nos. Fa un parell de mesos vam decidir buscar de nou però amb molta calma.

Miri27
EDAT DELS DOS: 41 (jo) i 42
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 3 anys
CICLE DE CERCA: vam començar al gener, hem parat per temes meus de salut i al juliol ens hem tornat a posar.
DNW: 27/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Despres del primer embaràs que va ser perfecte i tot va anar be, ens vam embarassar el passat juliol 2018 (ja casi un any!) i el vaig perdre a les poques setmanes. Al cap de poc em van promocinar a la feina i ens vam relaxar una mica. Els dos tenim una edat i tot i que ens sentim joves, no tenim massa temps per buscar el segon. Doncs fins aqui la meva historia, a veure si no triguem massa en veure el positiu!! :ok:

Mirinda
EDAT DELS DOS: Ell 38 i jo 45
Nº DE FILLS I EDAT: Un de 3 anys
CICLE DE CERCA: 2on
DNW: 02/10
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: És la primera vegada que ens hi posem, ni tan sols quan vam tenir el nostre fill l'havíem buscat seriosament, tot i que abans ja vaig tenir dues pèrdues, però van ser de poques setmanes (5 i 6) ni tan sols ens havíem fet la idea encara. Jo sóc ja gran, però qui sap si ho aconseguirem? L'anterior vegada tb ho pensava que amb 42 no anava enlloc! De tota manera tenim previst intentar-ho només durant màxim 3 cicles... si no ho aconseguim serem una feliç família de 3!

RedBerry
EDAT DELS DOS: 33 ell i 30 jo
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: segon
DNW: 9/10
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Per resumir molt he tingut 2 perdues despres del meu princep, a les 9 y a les 23 setmanes. Ara ja ens han donat llum verda per tornar a començar, encare que vaig amb adiro, per antecedents.

Nenita87
EDAT DELS DOS: Ell 30 i jo 31
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1r
DNW: 26/07/2019
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: cercant novament després d’un avort diferit al maig (10 setmanes) i un bioquimic al juliol. Ho portem com podem, perque fins ara m’hi he quedat ràpid però no ha sortit bé i per un tema mèdic (no ginecologic) només puc estar uns mesos limitats de cerca

Cristina1304
EDAT DELS DOS: 36 i 35
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 13 mesos
CICLE DE CERCA: 2on
DNW: 31/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: abans de tenir el nostre primer fill vam tenir un embaràs bioquímic i dos avorts les primeres setmanes d'embaràs....tot això en 6 mesos! Ens van fer un munt de proves i tot estava bé!

Dafneta
EDAT DELS DOS: ell 33, jo 35.
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 5 anys.
CICLE DE CERCA: 2on cicle.
DNW: 19/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
L'altre embaràs vam trigar uns 15 cicles aprox. en quedar-nos per culpa de les pastilles anticonceptives que vaig prendre durant molts anys.
Aquesta vegada estic neta, no he pres cap pastilla més. Tinc un cicle molt regular de 28 dies aprox. i sé perfectament quan ovulo, pel tipus de moc i pel malestar que tinc als ovaris.
Porto 3 mesos prenent Acfol.

NinaDina
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: ell una filla de 6 jo cap.
CICLE DE CERCA: 12
DNW: 18/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Portem poc mes d’un any sense prendre precaucions, entre mig ens han fet totes les proves ( per edat la gine no ha volgut esperar) histero inclosa, tot correcte, però no fem diana... Ara buscant ginecologa per Girona, la que tinc presiona per fer inseminació ja i volem provar un temps més, si no arriba ens ho plantejarem però encara no.

Amarcord:
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: Un fill de 18 mesos
CICLE DE CERCA:
DNW: 3/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Pel segon m’ho volia prendre amb calma i anar fent, però ja veig que això es fantasia.
Em va tornar a venir la regla quan el nen tenia un any, des de llavors tinc cicles de 31 dies però amb unes ovulacions estranyes. La líbido, el flux i els dolorets d’ovulació van per on volen, és a dir, no ho noto tot junt com abans i que m’era facilíssim detectar l’ovulació.
Quan penso en quedar-me embarassada em fa una mica de cosa que es portin tan poc, però com que amb el primer em va costar tant millor posar-m’hi ja.

Avellana18:
EDAT DELS DOS: ell 42, jo 36
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 4 anys
CICLE DE CERCA: 4 cicle.
DNW: 15/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Mooooooltes ganes de repetir l'experiència de l'embaràs, el part i sobretot de tenir el nostre bebè en braços!

Cirera2802:
EDAT DELS DOS: 35, ell 36
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys i 8 mesos.
CICLE DE CERCA: 1er cicle després d'un avortament.
DNW: 23-25/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: vam començar a buscar el segon. De seguida que vam poder. Després d'un any de cerca vam quedar-nos embarassats però no va tirar endavant. Setmana 8. Ho hem tornat a provar de seguida que hem pogut.

Naneta:
EDAT DELS DOS: jo 35 I ell 40.
Nº DE FILLS I EDAT: cap.
CICLE DE CERCA: 6
DNW: 12/10
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
La gine ens va dir que teníem marge, però que millor fer les proves als dos i descartar possibles problemes. Jo analítica completa feta i falta histerosalpingografia a finals octubre. Ell seminograma properament. A veure com va. Igualment, estic paxorrona. Ja vindrà i sinó buscarem atres solucions!! Vingaaa! Amb il.lusió i amb amor! Aviattttt!!!!!

Taia:
EDAT DELS DOS: jo 38 (aquest mes faig 39) i ell 41
N° DE FILLS I EDAT: filla de 5 anys
CICLE DE CERCA: segon cicle
DNW: 15 de setembre
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Us he anat llegint aquests darrers dies i espero poder compartir amb vosaltres la il.lusió, neguits i d'altres emocions d'aquesta cerca.

Crunchi
EDAT DELS DOS: 37 ell i 34 jo
Nº DE FILLS I EDAT: un nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: 1r
DNW: 20/09 aprox
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: després d'estar uns mesos a la banqueta pensant que si sí o si no, aquest mes ens posem a cercar. Em fa una mica de respecte ser bimami, però alhora em faria molta il.lusió repetir maternitat pel 2020.


Us deixo l'ARGOT SOCPETITERO:
CD1, CD2... CD28: dia del cicle (el nom ve de les sigles en anglès de cycle day).
Sexy Week (SW): Període que comprèn els dies anteriors a l'ovulació i el de l'ovulació mateix, així com els dies post, en els quals és important fer deures amb objectiu reproductiu.
DPO: dies post-ovulació
Desespero: Dies anteriors al final del cicle, en els quals el temps d'espera a la regla o a la falta de regla es fa etern!
Fase Lútia (FL): Temps que passa entre l'ovulació i el final del cicle. És regular en cada dona. El que no té perquè ser regular són els dies que passen entre l'arribada de la w i l'ovulació. Però un cop ovulem sempre passen el mateix número de dies fins que arriba la w.
Fer deures: ejem... cal explicar-ho?
FF: Fertiliy Friend: app on anotem les temperatures i fem les gràfiques.
TO: test d'ovulació.
TE: test d'embaràs.
W: la regla.
DNW: Data NO Warry, el dia en que NO volem que ens vingui la warry.
CB: el test d'embaràs més bonic, on veiem amb paraules la nostra il•lusió.

DNW
Nuri00 30/09 :-()-)
Amarcord 3/09 :-()-)
Bervic 4/09 :-()-)
Miri 27/09 :-()-)
Mirinda 06/09 :-()-)
Zennit87 :-())
Davire 9/09 :-()-)
Naneta 12/10 :-()-)
Mar_ia 13/09 :-()-)
RedBerry 9/10 :-()-)
Avellana18 :-())
Genis 9/10 :-()-)
NinaDina 18/09 :-()-)
Aspi 30/09 :-()-)
Nenita87 26/07/2019 :-()-)
Gublin 1/10 :-()-)
Dafneta 19/09 :-()-)
Cirera2802 /09 :-()-)
Crunchi 20/09 :-()-)
Little Muffin 28/08 :-()-)
Taia 15/09 :-()-)
Cristina :-())
Mvill :-())
Runner :-()-)
Mirna :-()-)
Coaner :-()-)
Ambjdejan :-()-)
Olotina :-())
Naneta l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. set. 22, 2019 12:29 pm, en total s’ha editat 20 vegades.
Una abraçada!! :--/)
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Bervic » dt. ago. 27, 2019 11:33 am

Moltes gràcies Naneta per obrir post i actualitzar dades.
Espero q el mes de setembre porti molta llum a totes!!
aspi
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dj. abr. 07, 2016 8:14 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: aspi » dt. ago. 27, 2019 12:22 pm

Hola!!!! Jo espero tenir el meu positiu al setembre (tan de bo) la meva data de NO WARRY es el 03/09, que veig que no estic actualitzada!!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. ago. 27, 2019 2:36 pm

Bervic :ok:
Aspi, actualitzada.
Som tantes que m'hauré perdut pel camí. Jeje!
Una abraçada!! :--/)
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dt. ago. 27, 2019 2:44 pm

Gràcies Naneta per obrir post!! :ok:

Acabo d'escriure les meves dades per si vols afegir-les:

EDAT DELS DOS: jo 38 (aquest mes faig 39) i ell 41
N° DE FILLS I EDAT: filla de 5 anys
CICLE DE CERCA: segon cicle
DNW: 15 de setembre
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Us he anat llegint aquests darrers dies i espero poder compartir amb vosaltres la il.lusió, neguits i d'altres emocions d'aquesta cerca.


En principi em volia prendre la cerca amb tranquil-litat, però aquest mes hi estic pensant bastant. Els meus cicles acostumen a ser de 29-30 dies, però el darrer va ser de 26, així que la data de NW és aproximada, agafo la que em marca l'aplicació. Per ara no he fet servir TO, però he estat temptada aquests dies. Penso que sé més o menys quan ovulo, pels símptomes que tinc, però també podria equivocar-me, cosa que podria comprovar amb els TO, però per ara no els utilitzo.
En definitiva, espero veure un TE positiu el dia 15.
Molta força a totes, aquest mes estarà ple de positius, segur! :love:
Mirinda_Taronja
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dl. nov. 23, 2015 2:15 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Mirinda_Taronja » dt. ago. 27, 2019 3:37 pm

Hola noies! Quin munt de cercadores serem aquest mes!
A veure si tenim molts positius!
Nltres ja acabada la SW... vam fer bé els deures cada dos dies però l'últim no vam poder... No sé, no tinc bones vibracions i possiblement la W arribi ben puntual. Clar que sempre he sigut molt mala pitonisa! Sempre queda una mica d'esperança!
En tot cas com que la meva DNW és a dia 6 i tinc cicles molt curts, la següent tb crec q seria al stmbre.
Sabeu? Em passa una cosa ben curiosa, de dia sempre tinc moltes ganes d'un positiu, però de nit m'agafen mil pors (ja sóc molt gran) i penso si no seria millor deixar-ho estar... En fi, com que no volem anar a FIV, quedarà tot en mans de la natura!
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Genis » dc. ago. 28, 2019 12:01 am

Ja tenim Setembre obert, quin munt de cercadores, gràcies Naneta per obrir-lo!!!
La meva dnw es el dia 13/09, i el 3er cicle cerca.
Benvinguda Taia, tant de bò sigui curteta la cerca.
Mirinda , ja sé q l’edat et preocupa, però si ho voleu podeu, i si per el q sigui s’ha d’anar a fiv, doncs tb estarà bé sempre q volgueu.
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: NinaDina » dc. ago. 28, 2019 10:00 am

Bon dia!
Primera pacient d'avui:
- i tu què, encara no estàs embarassada?
- Perdonaaa?¡?¡
Li he dit: carai que m'estàs fotent pressa?

Deunidó quina barra que té la gent de fotre's aixi a la vida dels altres... ho fan en bona intenció segur, però aquesta ja no es el primer cop que treu el tema, en fi, a seguir :-)

Us volia preguntar una cosa. Us noteu l'ovulació? jo noto una molestia, a vegades més forta a vegades menys, tipus la molestia de menstruar, penso que estic ovulant o està al caure, però aquest dia o dos dies, amb la molestia no em vé de gust el pinxo, us ha passat alguna vegada? ho heu fet igualment? No és que no en tingui ganes tampoc, es que amb la molestia, no sé, es com fer-ho si tens un dolor d'alguna altra part del cos, que no estàs al 100%, m'explico?
ai no sé, es una reflexió que m'he fet algun cop, els ultims cicles que potser he estat més pendent d'escoltar el meu cos, quan era més joveneta no sentia res en absolut...
Apa.
una abraçada! :love:
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Miri27 » dc. ago. 28, 2019 11:13 am

Bones!
He fet l'ultim post al d'agost i ara el primer al setembre!
Ninadina... a mi també em passa això que dius! Sempre ho havia pensat, ja que hauriem de tenir ganes màximes quan ovulem no? O no? jeje. Misteris de la natura. Però jo sempre em noto quan ovulo, ho he contrastat amb els TO i sí, coincideix!

Bé doncs, iniciem setembre a tope, que ens porti molts i molts positius!!

Petons
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Bervic » dc. ago. 28, 2019 12:25 pm

Hola!
Setembre està on fire!! :p-)
Ninadina això de les preguntes és un no acabar, pq la gent té una vida força avorrida, després quan en tens un llavors és "i quan el 2n??" :-:) res noia, keep calm q diuen.
Jo només noto q ovulo pel fluxe però de dolors cap, i jo al revés quan ovulo es quan estic amb més ganes, cada dona es un món.
Nenes una setmana per setembre, espero q trobem llum!!
mar_ia
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dc. set. 26, 2018 8:17 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: mar_ia » dc. ago. 28, 2019 1:00 pm

Hola, boniques!!!
Com ha anat l'estiu? Jo torno a conectar-me per aquí després d'unes molt necessàries vacances i desconectar de tot.
Doncs la meva DNW és per el 13 de setembre... Ahir, segons l'app, vaig començar amb la meva SW , així que aquests dies tocarà fer molts deures jejejejeje

NinaDina! Jo tinc algunes punxades durant els dies d'ovulació, però no tant com dolor. En canvi, en les dues últimes ovulacions, les següents al bioquímic (que no sé si és casualitat o no), sí que he notat que m'han sortit forces granets a l'esquena, com si m'hagués de venir la W. Però com diu la Bervic, cada dona és un món.

Què bé que això ja estigui tant animat!! A veure si aquest setembre porta molts positius
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dc. ago. 28, 2019 2:11 pm

Holaaaa!!!

Dades actualitzades!

NinaDina, la gent és la pera... És el que vaig dir. A mi em molesten una mica aquests comentaris. I evolucionaré a passar de tot o a engegar algú a ja sabeu on. Perquè darrerament m'ho comenten massa sovint. Sembla que tinguin un radar. També he pensat d'etzibar-los alguna tipus: si! No pateixis que estem en ello! Però bueno.... Em callo i somric amb poques ganes.

Sobre l'ovulació jo sempre havia pensat que sí que endevinava la data exacte i tal, però el mes passat em vaig ratllar i vaig arribar a la conclusió que potser no era ben bé quan tenia dolorets. Em va baixar amb molt de retard, em vaig fer il.lusions i clar... Que havia ovulat més tard de quan em pensava! Fent cas a l'aplicació.. I res, no va donar diana. Amb tot, em vaig tornar lela i em vaig baixar una altra aplicació. Ara en tinc dues. Jejeje!! Tot i això, vull escoltar el meu cos.

Així que ja estic quasi segura que Jo tinc dolorets tipus menstruació, però molt més fluixets, abans d'ovular. I també em pesa molt la cama dreta. Això em passa un dia, em para pel següent, i torna un dia més. I per últim mullo bastant les calcetes. Aquesta setmana ho vaig notar (cama i dolorets) i ja li vaig dir a la meva parella: vinga vinga! Jejeje!! Però encara no estic ovulant. El meu cos s'està preparant... Està a punt així que anirem fent :b-))) :love: :love: :love:

Sobre les ganes, sóc bastant fàcil de posar-hi ganes, la veritat. Però suposo que si tens molèsties és normal està menys activa. Les meves molèsties se'n van en el moment guay! M'oblido, suposo. :love: Crec que t'has de deixar anar i no t'enrecordaràs. Tot depèn del grau de dolor. Jo com que per la regla em fot un mal molt fort, això ho trobo molt passable. Com diuen, depèn de la dona.

A veure aquest mes de setembre. Me l'estic prenent d'experiment, ja que mai a la vida havia utilitzat TO. I si donem diana, doncs super bé. Ens anirem a celebrar-ho!!! Que ja m'agradaria ja... Quina felicitat suprema! :p-) >.-<: Somiar és gratis i els somnis es fan realitat.

Bé, us deixo! Que ara em ve el tècnic de telf...

Petonets per totes!!!
Una abraçada!! :--/)
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Gublin » dc. ago. 28, 2019 3:04 pm

Holaaaa >.-<: >.-<: >.-<:

Perdoneuuu aquest mes d’agost he estat una mica out amb les vacances, :-o00m :-o00m

Naneta, Moltes gràcies Naneta per obrir el post!!!! Som un munt de cercadores, ueeee. :b-))) :b-))) :b-))) Tot i que jo realment encara “estic” a l’Agost ja que no m’ha vingut encara la W, però TE negatiu..

NinaDina doncs em noto unes molèsties a l’ovari, però altres vegades no i la clara d’ou l’he vist bé alguna vegada però no sempre, així que com diuen cada noia és un mon i potser tu ho sents així i la ovulació et “molesta”. En el meu cas no em passa i al revés, m’entren més ganes i tot (o potser és el cap que ja està preparat heheh)

EGO: Us copio el què comentava a l’altre post ja que veig que estem seguint per aquí.
Estic ja a dia 37 de cicle... i cap novetat. Vaig fer-me un TE el passat divendres però va sortir negatiu. Si hagués ovulat quan vaig veure el “positiu” al TO m’hagués hagut de venir la regla o sortir el TE positiu, així que aquí estic, esperant a veure si el segon positiu que em va semblar veure era realment el positiu (a dia 26-27 de cicle!!!!!!). QUIN LIOOOO! Aquest dissabte dia 21/08 és en teoria el DNW, però ja no sé que pensar... m’he demanat hora pel gine el dimecres per explicar-li i que m’orienti una miqueta.

Si em ve el dissabte ja faré la “presentació oficial” al post de setembre perquè m’actualitzis les dades

Petonets maquesss

:mu:: Gublin
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dc. ago. 28, 2019 4:01 pm

Hola guapes!
Com esteu?Que bé que estigui animat el post!

Mirinda_taronja, és normal que tinguem aquestes pors que comentaves...i això que dius que ets molt gran, doncs l'edat és molt relativa en tot aquest món. Si heu fet bé els deures, hi ha esperances, i tant que sí, així que ànims amunt. I si hi ha un moment que ho deixeu estar, que sigui perquè realment vulgueu, estarà bé el que decidiu.

NinaDina que pesada aquesta gent que diu el que pensa tal qual sense tenir ni idea del que sents! A mi em costa contestar malament, però és que realment s'ho mereixen. Jo intueixo que ovulo pel fluxe i per punxadetes als ovaris, però no m'arriben a fer massa mal. Jo diria que tinc una mica més de ganes de pinxito quan ovulo, si ho comparo amb d'altres cicles em que no estava cercant.

mar-ia, que guai aquestes vacances de tant desconnectar...

Gublin, què raro, a veure com evoluciona tot! i si tornes a fer TE? Notes alguna cosa diferent?

Jo desprès de l'anterior cicle, vaig arribar a la conclusió que ovulava més aviat del que em pensava, més aviat del que em marcava l'aplicació, així que aquest mes hem començat la sexy week abans.
Però nenes, aquests dies estic escoltant tant el cos que fa massa dies que noto els dolorets dels que parlavem (que si punxadetes aquí, punxadetes allaaa :r) ), així que no sé, aquest mes serà una mica així i el següent cicle potser si que m'acabo comprant TO per curiositat, per saber si realment noto l'ovulació. Això d'escoltar tant el cos és un rollo!!!!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dc. ago. 28, 2019 6:20 pm

Gublin: com diu la Taia, fes-te un altre TE. A veure què!!! >.-<:

Taia: si... és un rotllo escoltar-te tant el teu cos perquè hi ha moments que ja no saps què coi escoltes! Jaja! Però, vaja... a veure com ens va escoltant el cos. Creuarem dits!! Aquest mes també és experimental...

Ego: avui m’he tornat a fer el TO i m’han sortit les dues ratlletes més ben marcades. Bé, així m’ho sembla. Però tinc un embolic... Em sembla que les veig les dues iguals, per tant, estic ovulant... Malgrat que no entenc res perquè com que vaig tenir la W el dia que feia 36 perquè es va retrassar força, jo pensava que ovularia més tard... No entenc res...
Així que res... que es veu que estem a la sexy week. Jeje! A seguir fent deures! I seguiré amb els TO a veure si m’acabo d’aclarir!!

Siauu!!
Una abraçada!! :--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: crunchi » dc. ago. 28, 2019 10:27 pm

Hola noies!! Fitxo per aquesta banda del forum!!!

Molta sort a totes!!! :-()-)

Crunchi
EDAT DELS DOS: 37 ell i 34 jo
Nº DE FILLS I EDAT: un :trona: de 2 anys
CICLE DE CERCA: 1r
DNW: 20/09 aprox
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: després d'estar uns mesos a la banqueta pensant que si sí o si no, aquest mes ens posem a cercar. Em fa una mica de respecte ser bimami, però alhora em faria molta il.lusió repetir maternitat pel 2020.
Imatge

Imatge
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Gublin » dj. ago. 29, 2019 3:49 pm

Hola!!

Taia, doncs no noto res diferent la veritat, com dius això d’escoltar el cos és un rollo i una mica estressant, :-o00m :-o00m ja no sé si és real o induït per la imaginació !!! Pel TE ja ens esperarem al finde que és quan m’ha de venir la W.... espero tenir bones notícies però si no ho son, almenys que em baixi ja... perquè ja comença a ser desesperant aquest cicle de 38 dies a dia d’avui BFFFFFFFFFFF

Naneta amb els TO no tinc molta experiència, ja has vist que és primer mes que els faig i el positiu que pensava que ho era, no ho va ser -.- Suposo que amb més mesos agafarem més experiència (tot i que espero que no calgui). Així que de mentres a disfrutar de la SW o sexy month si cal!!

Crunchi, benvinguda maca!!!!! Espero que pugeu donar-li un germanet al vostre fill ben aviat :b-))) :b-))) :b-)))

:mu:: Gublin
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Bervic » dj. ago. 29, 2019 4:36 pm

Gublin quin TE t'has fet? Amb el meu anterior embaràs 1er em vaig fer els normals i em va sortir negatiu, al fer-me el clearblue em va sortir positiu. No et vull donar esperances on potser és un retard però potser el TE no ho ha detectat. Aix, es q jo no podria esperar... Ja ens diràs!!

Crunchi benvinguda!
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dj. ago. 29, 2019 8:29 pm

Benvinguda Crunchi! Esperem que la teva cerca sigui ben curteta! :love:

Goblin, doncs a veure que tal el cap de setmana, ja queda poquet. Ja m'imagino quin pal un cicle tan llarg... Però quina emoció alhora :-o00m
Ahh! Jo també vaig tenir un fals negatiu al primer embaràs ;-) . Al cap de 4 dies... va ser TE positiu
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dj. ago. 29, 2019 10:24 pm

Hola noies!!

Quina activitat que hi ha Ja al post de setembre!! >.-<:

Ahir vaig escriure un super missatge ben llarg i he vist que no se'm va enviar! :ufs:

Jo encara esperant la DNW per dissabte!

Benvinguda Crunchi! A veure si hi ha sort aviat! >.-<:

Molts ànims i sort per totes les altres!!

:love: :love: :love:
:--/)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 16 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::