✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dv. jul. 26, 2019 10:02 pm

Noies, com esteu?? Ja esteu de vacances??

Per aqui m'esta rondant la idea d'anar a la farmacia i començar amb el acid folic.

Si vull començar la cerca despréa de l'estiu... ja és això, no?

Aish quin cangueliiiiii!!!! ;-)))
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Ally83
:: conillet
:: conillet
Entrades: 352
Membre des de: dv. nov. 04, 2016 6:55 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Ally83 » ds. jul. 27, 2019 7:55 am

Hola guapes!!

Nayade sí voliem nena! Crec que li anirà millor a la Paula!

Crunchi si la tardor esta aquí ja i l’acid folic diuen que s’ha de pendre 3 mesos abans, tot i que jo amb aquest embaras no ho he fet... i estat bastant irregular... uff ja veureu que diferent es viu un segon embaràs...de fet si no fos per la panxa ni m’enrcordo que estic embarassada!!

Capseta com va??

Petontets a totes!!
Desembre 15 Positiu
Gener 16 Abort espontani
Finals 2016 3 IA’s fallides
Maig 2017 FIV 4 embrions- transfer 2 20/5/2017 0 congelats- 31/05/2017 Abort bioquimic
Octubre 2017 2 embrions bons DGP
28/11/2017 transfer 1 embriò
9/12/2017 beta positiva
31/07/2018 neix la nostra petita
20/05/2019 te +
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » ds. jul. 27, 2019 2:48 pm

Hola precioses!!!! :--/)

Crunchi saps que? Estem una mica igual!!! (Per variar ;-) ). El Nayado i jo no parem de pensar en el tema, que si després de l'estiu, que si a principis d'any. I saps? L'altre dia vaig tenir un sopar amb els companys de feina i em deien que ens hi posessim ja! Que portar-se més de 4 anys és un 'error', millor ja, a tope i sense pensar-ho dos cops. Que sera durillo però ho agrairé! I ostres em va tocar. M'ho van dir molt seriosament...

Des de llavors hi dono voltes però em tira cap endarrere el de sempre, aprofitar aquest contracte (la dona s'opera del genoll al setembre...potser aguanto aqui fins finals d'any?), Que he de perdre ja 14kg... I la diastasi no ajuda. No sé si és millor tirarme a la piscina i quedar-me grassa i amb diastasi i ja posarmhi després O fer-ho abans i deixar passar un any.... Jo que se. Tinc mil dubtes....


Ally!!!! Com estás??? Aaaaiiii aviam si es una nena!!! Ens vas informant!! Ja et trobes millor oi??

Capseta com estàs????? La teva nena arciris ja 1 ayet!!!!! >.-<: :-()-)
Imatge Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dg. jul. 28, 2019 9:59 pm

Hola maques, com aneu?

Aish Nayade, aquesta frase de "portar-se mes de 4 anys es un error", és taaaaan tajante... que fa por!!! Però bé, com tot, tothom té la seva opinió i tothom tenim les nostres circumstancies.

Mira jo porto aquests dies pensant-hi seriosament (realment porto mesos, ja ho sabeu) ii ho veig cada cop més clar. Ens hi hem de posar ja, perque mai saps quan trigaràs :-()) i els anys passen. Perque l'any que ve en faig 35 i això és inevitable, i no vull retrassar la 2a maternitat pel tema de la meva edat. Això és el 1r punt a destacar que fa que digui "JA". Que els nens es portin més o menys anys entre ells crec que tot té els seus pros i contres. La parella estem millor que mai i la meva feina, per sort o desgracia, fa anys que visc estancada i no canviarà res que jo em quedi ara o mes endavant embarassada. La feina del meu marit per contra si que ha millorat comparat amb fa 2 anys, aixi que per aquesta part, bé.

Em fa llastima pensar en que el meu minicruncho ja no em tindrà l'exclusivitat, però per altra banda crec que cada cop és més nen i menys bebé, que ha madurat molt en mig any i madurarà moltissim d'aquí un any segur, i que un germà és un regal i que li anirà molt bé. Encara fem LM, i no tinc intenció de deixar-ho si ell no vol. Però crec que estem passant a una altre fase, i crec que estem preparats per tenir un altre bebé a casa. És una cosa que vaig sentir el dia del part, que jo volia repetir (digueu-me boja) i la meva parella quan li vaig treure el tema fa poc, em va dir que si. Però ara li hauré de dir que m'hi vull posar ja XD

El que realment em "preocupa" entre cometes és tornar a passar per un embaras-part-postpart ara que ha passat ja 2 anys i ja ho tinc superat, és com au, torna a començar... i em fa por pensar en si tot anirà igual de bé que el 1r (por absurda potser), i també em preocupa la logística, que tinc ajuda dels meus pares però encara en necessitaré més amb dos.... Sé que m'ajudaràn, però m'agradaria també tenir clar aquest punt, parlar-ho amb ells....

Dit això, crec que ha arribat el moment, si. M'aniré prenent l'acid folic i aviam si per setembre podem començar.

Nayade, tu millor que ningú sabràs què has de fer. El tema del sobrepes no sé què dir-te perque no sé fins a quin punt és millor aprimar-se o potser no et dona temps... no ho sé, depen de la pressa que tingueu. No ho sé bonica, com et dic, tots tenim les nostres circumstancies. Tu fes el que sentis, no facis cas als altres perque tots tenim la nostre opinió/vida/circumstancies. Tard o d'hora arriba el dia que ho veus clar, o que tens menys dubtes... pq dubtes sempre n'hi ha, no? :-()-)

Ally ja m'imagino ja, un 2n embaras i amb una nena petita que t'ocupa tot el teu temps....aish.... Aixo tb em preocupa, no et pensis... En el 1r si no et trobes bé t'estires al sofa tranquil.lament. Amb el 2n estirar-se al sofà poder, pero de tranquil.la, res oi? XD molts anims!!!

Ens anem llegint noies...
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: capseta » dl. jul. 29, 2019 8:54 am

Bon dia boniques!!

Nayade, sí que tens fronts oberts de cara a un nou embaràs, pel tema de la diastasi has vist alguna fisio de sol pelvic perquè t’ensenyi a fer hipopresius i poder millorar? Tinc entès que ajuda moltissim però s’ha de ser mooolt constant, i això pot ser difícil.
Sobre els teus companys, doncs mira.... tothom té la seva vivència! Suposo que ho diuen pel que haviem parlat de que quan ja ho portes tot bé amb la criança del primer és vuelta a empezar amb un bebé petit, però tot té les seves coses, tenir dos petits alhora tampoc és fàcil. Però si t’han fet fer un click intern ja està bé.

Ally, que bé que sigui una altra nena i que en tingueu ganes, segur que la Paula ho gaudirà molt, i vosaltres també!!

Crunchi! Oi tant que anirà bé que comencis ja amb l’àcid fòlic!! Si ho demanes al metge de capçalera et farà recepta, i així t’estalvies una mica (tot i que l’acid folic no és gens car, però tot ajuda!!). Pel que he entès amb el cruncho encara no ho teniu parlat del tot lo de començar aviat? Pensava que sí!!


EGO, doncs sí!! La Greta ja té un any!! Un any intens i meravellós. Dissabte vam celebrar-ho amb família i amics i va estar molt bé, li vaig fer un pastís ben xulo (més fàcil del que sembla). Donaven tempesta però va ser una tarda de tot: va fer molta calor, ens vam banyar a la psicina i quan ja estavem recollint va pedregar. La Greta va acabar rendida. Les que em teniu a instagram ja haureu vist les fotos :love:
Sobre la cerca, doncs aquest mes ha sigut raro, crec que vaig ovular aviat, el cicle passat va ser llarg (32dies) i aquest ja veurem... de fet si vaig ovular quan em penso ja podria començar a fer TE demà o passat, estic a dia 25 de cicle i crec que vaig ovular al voltant del dia 12 de cicle. Hem anat fent però tampoc per tirar coets, aquest mes em passava algo que no havia sentit abans: not enia geeens de ganes de fer-ho! Però no falta de ganes només, sinó que dos dies no volia, ho vam fer perquè tocava i al capseto no li vaig dir res (dies després li vaig expl·licar i li va saber greu), però jolin, era en plan: si ho vull aconseguir he de seguir amb el plan inicial. Vaja, que com li deia, si hagués estat ell qui hagués apretat hauria sigut horrible, però com que era algo consensuat... vaig sentir-me molt malament per les noies que ho viuen sovint i que les seves parelles no ho respecten.
Ahhh, parlaveu de els vacances, nosaltres marxem a finals d’agost, així que ara el capseto està fent tantes hores com pot i jo amb la nena.
Al setembre m’incirporo a jornada sencera, així que ara estic desconnectant de tot el tema cole i obligacions. Em fa moooolt pal tornar a jornada sencera, sense la reducció, però a la nova escola em van fer una putada amb l’horari i no em compensava gens, així que vaig decidir renunciar-hi, anar a tope i total.... amb una mica de sort seran pocs mesos (tot i que m’agradaria un embaràs més tranquil i sense baixa obligatòria amb repòs, aquesta vegada).

Fa dies que no sabem res de la Vannion.... algú hi té contacte fora d’aquí?


Una abraçada i que tingueu molt bona setmana!!
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: dolly » dl. jul. 29, 2019 2:13 pm

Hola banqueteres!

Fa temps vaig estar per aqui.. potser algunes em recordeu? Vaig estar a banqueteres i despres vaig coincidir a cercadores i mamis julioleres amb la Crunchi i la Capseta.

He llegit les ultimes 2 pagines (no he pogut llegir-ne mes) i veig que coincidim una mica en certs aspectes.. jo tambe tinc dubtes en si començar o no la cerca del 2on
Hi ha dies que t'hi posaries de seguida i altres que ni parlar-ne.

Jo ja he fet els 35 (comparteixo aniversari amb la Greta d la Capseta) , i em pesa pensar q potser si m'ho repenso massa em podria costar tenir el 2on...
Basicament les meves raons per endarrerir la cerca son logistics o practics, i em sap greu que aquesta sigui la rao per no tenir un altre fill/a. No se ben be com explicar-ho, es com si estiguess en un debat intern on jo mateixa em questiono si les raons son realment raons o excuses per a mi mateixa.
Heu estat en algun punt similar?

I vosaltres, quan fareu el salt de la banqueta a la cerca? Llgeixo q la Crunchi ja al setembre.. la capseta ja esta en cerca i Nayade encara amb dubtes?
perdoneu que no personalitzi mes, intentare llegir les darreres pagines per poder seguir-vos :)

Dolly
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » dl. jul. 29, 2019 3:14 pm

Hola precioses!!!

Dolly clar que men recordo!!! :--/) com va tot???

Crunchi que guaiiiiii! Ja mateix estàs cercant!!! :()():::: Quina ilu!!!!

Vannion com estàs?? Espero que tot bé!!!

Ara mateix tinc una contradicció dins molt forta... Tenia clar que cercarien l'any que ve amb la calma a lestiu, i si tot sortia bé al 2021 seríem pares de nou. En aquest any volia destetar l'Emma i bueno, intentar Fer dieta i posar-me més "al dia" físicament, pq vaig passada de kilos i a mes tinc (jo crec) diastasi. En el seu dia ja vaig fer exercicis hipopresius, bé, al menys me'n van ensenyar fer-los però mai els faig. Va ser pel tema del sòl pèlvic.

En fi, que ahir parlàvem que jo en X mesos em quedo sense treball, en no molts anys (2-3-4?) El meu marit vol fer-se un taller i sortir d'on està treballant, i clar ser autònom té els seus contres... Tot això i la conversa amb els meus companys pares i mares, m'ha fet rumiar més en el tema. No va ser del pal, més de 4 anys error! Va ser del pal que ells creien que era millor màxim 4 anys, O 4 i pico.... obviament segons la situació de cadascú i demés, està clar, la cosa és que em van dir: si tens clar tenir un 2on i tens clar q no vols q es portin +5-6 anys... Pq no t'hi poses ja?? Serà una temporadeta dura però pujaran junts i ja veuràs q serà el millor. Tot això tenint en compte que tenim clar tenir un 2on i que no es portin massa.
També em tira el tema temps, sóc molt pesada i perfeccionista en això i m'ho podeu retreure però no vull que sigui un bebè d'estiu, jo a l'estiu ho passo malament entre sobrepès, no tolero el calor, mala circulació, i una panxolina i una nena intensa de 3 anys pot ser mortal. Llavors... Si m'hi poso ja, pot ser de maig, juny...
Tema treball, si realment em quedo sense treball finals/ppis d'any, i maconsegueixen un altre treball temporal, que faig, m'hi quedo prenyada als 5-6 mesos? Que no passaria res però ostres, no ho veig clar...

El Nayado diu que ell sí que vol però continuem sense gaire.sexe i diu que no vol que jo ara em posi a tope només x interès de tenir el bebè, així que així anem .... Sembla que a nivell parella estem millor, va quedar clar q volem estar junts, pq no seguir sumant??

No sé, ahir ho veia més clar que avui, la veritat, ara veig més contres i pq m'encanta tenir-ho tot supermegaestudiat. Després penso com m'ho faré amb dos???????? Si amb una vaig de cul.... A nivell logistic d'escoleta/escola/baixa maternal/excedència/atur....?
No em pregunteu perquè però no paro de pensar en ma mare, dient-nos bojos pq es portaran molt poc i vivim lluny (del prat a Viladecans q Hi han, 10min?.....).

En fi...... Com que tinc dubtes, he demana t avui ja a la meva metgessa de capçalera i m'ha receptat folidoce, àcid fòlic+vit b12. Per si les mosques.

Veurem com va la cosa.........sento el totxo. I m'encantaria q em digueu opinions!!!
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Ally83
:: conillet
:: conillet
Entrades: 352
Membre des de: dv. nov. 04, 2016 6:55 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Ally83 » dl. jul. 29, 2019 6:35 pm

Uiii quina activitat!!

Capseta felicitats a la Greta!!! A la Paula li queden 2 dies!!!

Així en general us dic que si us ho penseu molt mai serà el moment... sigui xq un es massa petit, per feina, per logistica... i si quan us hi poseu no podeu? Se que és molt dur pensar això, i que quan no t’ha passat és com allò que li passa a la resta... xo noies passa us ho dic x experiencia i l’edat no és la nostra amiga....

El tema de l’embaras a l’estiu Nayade, es porta si estas de baixa i tot el dia en remull jajajaja!!! Es pitjor tenir la criatura a l’estiu, la calor, el pit... uffff que dur....

Doncs jo de 14 setmanes i sembla que ja començo a notar a la Ivet!!

Una abraçada forta a totes!!
Desembre 15 Positiu
Gener 16 Abort espontani
Finals 2016 3 IA’s fallides
Maig 2017 FIV 4 embrions- transfer 2 20/5/2017 0 congelats- 31/05/2017 Abort bioquimic
Octubre 2017 2 embrions bons DGP
28/11/2017 transfer 1 embriò
9/12/2017 beta positiva
31/07/2018 neix la nostra petita
20/05/2019 te +
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dl. jul. 29, 2019 9:38 pm

Dollyyyyy clar que m'enrecordo de tu, de fet moltes vegades penso com estaràs jejeje em fa molta il.lusió veure't per aqui! Benvinguda a banqueteres bonica!! El tema de la logística pesa, si. Amb un encara ens apanyem, però dos... ja veurem com ens ho montem. I és molt interessant plantejar-nos si realment tenim raons de pes o si son excuses per no tenir-ne més. Suposo que es el que dieu la majoria, mai ho tindrem tot lligat al 100%.

I el tema de l'edat hi penso moltissim, és el que més em fa pensar que és l'hora de posar-s'hi.

Ally ja teniu nom doncs?? Que bé, és molt bonic :-()-) ostres, doncs jo penso tot el contrari, que és millor tenir el nen a l'estiu, que no t'has de preocupar per si passa fred, per si es taca (pot anar amb bolquers i prou), que pota anar tot el dia amb les tetes al aire.... :-D Però és cert que els últims dies (setmanes) d'embaras es fan moooolt dures a 35 ° o més!!! Totalment cert. Pero veus, voldria repetir maternitat a l'estiu :-D

Nayade jajajja aixi ja t començaras a pendre l'acid folic???? :-D oeeeeee! doncs així no t'esperaràs al 2021 no? Aish es que no sé si ho he entes bé. Doncs mira Nayade jo saps que et dic? Que fes el que et surti del cor. No pensis en la feina, ni en la teva ni en la de la teva parella. Crec que aqui has de ser egoista, i no pensar en si "els putejo pq agafo una baixa" ni "ell vol tenir el seu taller i he desperar com va la cosa". Ho sento, però crec que al final és pensar més en els altees que en tu, i no. El tema de la diastesis no entenc, no ho tens diagnosticat?? Potser tho hauries de fer mirar... que et diagnostiquin i et diguin si hi ha solució i si et pot afectar o no en l'embaras futur. No ho sé, per quedar-te mes tranquil.la també, no?
El que comentes de la teva mare, jo també hi he pensat en la meva jeje i bueno, que opini el que vulgui. Ja som grandetes Nayade, i el que no pot ser és viure eternament condicionades per elles, no? Que ojo, jo no sé què opinarà la meva, però bueno, ho haurà d'acceptar, és la nostra decisiió. Tot i que la meva ja es deu imaginar que no trigarem molt, perque sempre (despres de parir) he dit q volia un 2n fill. De nou no li vindrà. Però si que haurà d'ajudar-me més, i no sé com s'ho pendrà.

Capseta aixi el pastís el vas fer tuuy6??? Nena quin nivell!!! Semblava de professional :-()-) El que comentes de fer "pinxito" perque toca, doncs bé, sona lleig pero crec que més d'una ens hi hem trobat. No en tens ganes però avui es el dia clau, doncs ale. Al final t'animes, no? T'entenc pq a mi també algun cop mha passat, en la cerca del minicruncho. I el tema de la feina, et dic el mateix que a la Nayade.... pensa només en tu.
I siiii vaig parlar amb el cruncho de posar-nos a buscar després d'estiu o finals d'any, pero ell no en té ni idea d'acid folics ni TE.... i mira que jo li explicava, però com si li parlés en xinès. Per això li vull dir, que començaré amb el AF ja, que això va en serio. Jo em prenia un de basic i barat, sense recepta. :ok:

Doncs re noies, que en breus em passo a cercadores de setembre si :-D

De la Vannion no en sé res, no....

Parlem : lasito :
Imatge

Imatge
Seiba
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dc. maig 02, 2018 9:55 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Seiba » dl. jul. 29, 2019 10:03 pm

Hola noies! Com esteu?
Doncs Nayade tema embaràs a l'estiu jo ho prefereixo, el primer va neixer al juny i el segon al setembre i es passa calor però pots sortir més, platja, sopars... A més el segon acostuma a agafar uns 50 virus i infeccions més que el primer i s'agraeix que no sigui recent nascut sobretot per les complicacions que es donen a l'hivern, bronquitis, neumonia, etc..
Tema diferència d'edat entre els germans els meus es porten 4 anys i no ho canviaria. El gran era molt autònom quam va néixer i entenia moltes coses, per altra banda el cuida i són inseparables, juguem moltíssim junts. A mi m'estressava la idea de tenir dos bebes, es una decisió molt personal. Però tot té coses molt bones, lo important és que us sentiu preparats i sentiu que és el moment, amn això tot és pot!
Tema edat, jo patia molt, abans deia que a partit dels 35 no tindria cap fill, i ara que en tinc 35 he pujat als 38! 1 any amunt o avall no és tant important que com et sentis.
Jo ja he començat amb l'àcid fòlic, tinc el tema mèdic mig bé així que vull posar-m'hi ja.. Aquest cop he comprat els TO. És el primer cicle que els faig servir, i de moment no veig el positiu. Aviam demà perquè hauria d'haver ovulat avui. El mes passat vam començar amb la cerca, els dos embarassos anteriors van ser a la primera, de moment aquest no. Tinc por als aborts perquè entre els 2 en vaig tenir 2... Així que ara toca patir , primer per veure el positiu i després perquè vagi tot bé..
Uff ara que ho escric m'està agagant cangueli i tot!!

Un petó guapes!!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » dt. jul. 30, 2019 10:55 am

Bon dia precioses!!! Com esteu??? El banc de banqueteres està bullint!!! Crec que ja mateix saltem totes!!! Jejejeje.

Ally83 felicitats per la Ivet!! M'agrada molt el nom!! Que contenta estarà la Paula!! I quina sensació eh, notar vida dins teu. Ho recordo com el millor de l'embaràs!!! A gaudir, 14 setmanes ja, mare meva com passa el temps! Un petò gegant!

Crunchi al setembre t'hi posses doncs, no??

Capseta em va encantar l'aniversari de la Greta, el pastís es molt molt top!!!!! Respecte al trbeall, jo crec que serà molt positiu, inclús éssent jornada complerta, ja veuràs!!! I daquí no res panxu, i baixa!!! Moltíssima sort!!!

Seiba una abraçada i molta força!!! D'aquí no res el positiu també!!! Sort!!!!

EGO. El capde veia super clar començar ja, potser el mes que ve, o ja mateix, ara ho veig més negre... sóc molt friki pero seria pel maig-juny i és el que dieu, bebè recent nascut a l'estiu, `per mi muerte, amb la teta suant amunt i avall. Crunchi com ho vas portar, tu??

Tema embaràs... home, canvia si estas embarassada de 2-3-4 mesos a l'estiu (com em va passar a mi) que es passa bé, però estant de 7-8-9 mesos ho veig inviable totalment pel meu caràcter, sóc molt calurosa i m'agobia molt...
De moment tinc la recepta i potser ara m'atanso i la compro ja. Però ho hem de rumiar més!!
La meva idea principal era començar cerca al juny 2020!! Ara potser ens adelantem una mica! Estem barajando opciones jeje. La cosa es que de cop, m'he sentit preparada i amb ganes d'un segon, no es un ansia ja descomunal com amb l'Emma, que em moria per començar, pero sí que tinc ganes i no veig tant lo negatiu d'abans (nena petita i intensa, treball, etc).

El que comentava del meu marit, es que si en 3-4-5 anys o els que siguin ,es munta un negoci, millor que ja hagi tingut el segon i gaudit de la baixa paternal!!!!! cosa que èssent autónom no podria fer.... o no tindria tants avantatges.

En fi. Que ja em ve més de gust i només queda quadrar quan començar... fins llavors, acid folic!!!!
PD: Jo he demanat recepta pq la meva doctora és la meva companya de treball, i amb un skype mateix ja me les va receptar!! Avantatges que té una!!

Un petonarro ben gran!!!!!!
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Vannion » dt. jul. 30, 2019 2:27 pm

Banquetes!!! Pero fi estic aquí i per fi us puc llegir!

Nayade i Crunchi! Quins alts i baixos que he llegit, però veig que la cosa es va encaminant i tot i llegeixo ilusio en començar de nou la cerca! Que bé!
Finalment has comprat l'àcid fòlic Nayade? Crunchi, ja vas posant en avís al Cruncho?

Ally! Enhorabona per l'embaràs! Quina ilu! I que sembla que sigui nena de nou es genial també, si és el que més ilusio us feia! Demà és el cumple de la Paula oi? Si no ho he entès malament! Moltes felicitats!
I moltíssimes felicitats a la Greta! Un anyet de princesa! Quantes emocions quan s'acosta el dia del cumpleanys! Jo al menys no puc anar rememorant com va anar tot! En el nostre cas no estàvem en el millor moment quan va néixer el vannionet, però la veritat és que amb el tots els rècords es van suavitzant i vam quedant els bonics i anecdòtics :)
Capseta, m'he quedat amb ganes de veure el pastís!
Sobre la nova feina, no t'hi capfiquis ara, ja arribarà! I amb una mica de sort, el que diuen, en breus estaràs de baixa amb una bona panxulina!
Seiba! Benvinguda! Entenc que vas a pel tercer!? Que valenta! Tu sobretot pensaments positius a tope! Que les coses dolentes ja venen soletes.
Dolly! Benvinguda! Jo també me'n recordo de tu! Tot i que vam coincidir poquet!
Pel que fa a estar embarassada a l'estiu... Jo vaig fer la recta final a l'estiu, el minivannionet va néixer el 24 d'agost, i em vaig menjar tota la calor. Tot i que als Pirineus és més suportable. La veritat és que repetiria, però ideal ideal, em sembla les que pareixen al maig-juny , just pel que ha dit algú... Que sol estar lluny dels brots de bronquiolitis i altres malalties que als més petits els són més perilloses.

I en mode ego. Doncs nosaltres portem un temps de cerca ja xD he perdut les esperances d'allò que diuen... Que tot i que el primer costes molt, el segon pot arribar en un obrir i tancar d'ulls
En realitat, fins ara tampoc ens hem estressat. Em anat fent quan ens venia de gust i si sonava la flauta bé. Ara la veritat és que ja en començo a tenir moltes ganes i li he dit al vannionet que es compri vitamines pels seus bitxets, aviam si ens augmenta les probabilitats!! (L'altra vegada jo prenia omnifin a dosis minimes, i no va ser fins que el vannionet va fer dos mesets de vitamines que no va funcionar... I què carai! No ens havien fet pas cap estudi... Així que com no es demostra que jo tingui el problema, aquesta vegada comença ell amb la medicació!) Si veiem que la cosa no rutlla, d'aquí un parell O tres de cicles aniré a consultar.
I a nivell laboral, em tenen sobreexplotada, estic fent una mitja de 48-60 hores setmanals, i veient poques possibilitats de millora, del que tinc ganes és de tenir panxu aviat, agafar-me la baixa i fer-los butifarra fins que el segon tingui un anyet! Així de clar us ho dic.

I Bueno, no menrotllo més que des del telèfon és poc còmode.un peto banqueteres!
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: dolly » dt. jul. 30, 2019 4:15 pm

Hola noies! Quina activitat aquest dies :P

Gracies per la benvinguda :D

Crunchi com esta el petit Nil? com va el tema rabietes?
Si comences ara ja al agost-setembre tens possibilitats d un altre juliolero!

Nayade si dubtes pel tema feina crec q no trobaras mai el moment ideal. Jo et diria el mateix q la Crunchi, pensa en tu, i endevant!
Crec q en general si ens ho pensem massa no començariem mai, ni tan sols pel primer! jajaj
Per la baixa de paterntat, tinc entes que desdel 2019 els pares tenen 8semanes d baixa! esta super be! si te pensat fer-se autonom, millor posar-vos ja amb la cerca i aprofitar la baixa remunerada mentres no es posa pel seu compte.

Ally enhorabona per l'embaras! trobes molta diferencia entre el primer i el 2on? Tothom diu q es molt diferent pq ja tens un altre patufet que cuidar i moltes experiencies/simptomes passan desapercebuts, aixi com amb el primer tot ho vius molt intens...
A mi em fa por aixo, pq vist amb distancia vaig tenir un embaras molt bo i vaig disfrutar prou dels preparatius..

Vanion et desitjo una cerca curteta! quan fa que heu començat?
Quines vitamines son les que es pren el teu home? es algo d farmacia tipus el acid folic?

EGO: Com mes us llegeixo mes ganes m'entren de anar jo tambe a per l'acid folic

Una d les raons (una mica superficial) Es que em passa com la Nayade tambe em veig una mica passada d pes, fa 2 mesos q m'he apuntat al gimnas, i estic intentant posar-me en forma.. nose si amb l'embaras seria constant i seguiria... Com heu recuperat o mantingut la figura vosaltres?

Un dubte que tinc al llegir-vos, les q us agrada mes l'hivern per tenir els nens ... Jo no tinc predileccio per estiu/hivern, la nostra nena va neixer al Juliol i no en tinc mala experiencia, clar q jo no visc a Catalunya, i aqui sol fer menys calor.
Pero i si no encerteu a la primera, el mes q voleu? us esperarieu uns mesos fins continuar amb la cerca? Jo crec q un cop començat no seria capaç d esperarme d nou,

Ens anem llegint! Bones vacances si en teniu :)
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » dt. jul. 30, 2019 5:41 pm

Vannion quina alegria saber de tu!!!! Ànim amb el treball, com tu dius, en no res panxu i els donen pel sac!!!!! :--/) em sembla genial les vitamines el vannionet!! Vingaaaaaa que s'han de començar a veure panxolines!!

Tema hivern/estiu, jo sempre he pensat que l'embaràs a l'hivern és el millor, jo al menys ho vaig viure genial, anava còmode i ben abrigada!! Vaig parir al febrer i en no res estàvem a la primavera, estiu ja amb 5-6 mesets... Genial la veritat, sense agobios de calor!!
Per això vaig començar a cercar al maig perque fos a principis d'any, i així tenia marge si sortia al febrer març abril maig juny... Tenia cicles per davant per provar. Vaig tenir sort que a la primera panxu!! I això pensava fer-ho amb el segon, començar al juny pq fos de març abril maig juny... Juliol Agost setembre no m'agraden pq penso q molt prenyada i amb una nena de 3 anys i estant sempre sola fins les 20h pot ser mortal! A lhivern estás mes a casa i no tens tanta necessitat de sortir al parc...
Que fos de octubre novembre desembre em donava sensació dagobio pq et queda tot l'hivern per davant i el que dieu, bronquiolitis, grip etc etc .... Però també té els seus avantatges com per exemple q t'estalvies 1 any d'escoleta.
No sé si seria capaç de parar una cerca només pq no m'agrada el mes que em tocaria, crec que una vegada comences t'és igual, només vols un +, i no et fixes en el mes. Jo sóc molt calculadora per això però imagino q si comences ara i no encerto en 2 cicles O 3, ja em tocaria agost .. i no crec que Parés la cerca!!! Ves a saber!!!

I fins aqui la meva ratllada!!!!
Imatge Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dc. jul. 31, 2019 3:49 pm

Noies estem animades les banqueteres >.-<:

Vannion doncs aixo mateix, que els donguin!!! A mi tb m'encantaria poder agafarme excedencia amb el 2n, pero ja veurem. Guay lo de les vitamines d'ell. El que convingui :ok: ja feu test d ovulació?? Ara no recordo si en feu o no....

Ally moltes felicitats!!! Que passeu molt bon dia en familia:-()-)

Nayade ahhhh valeee doncs siii, si vol ser autonom tenint ja el 2n fill, endavant!!! Tindrà mes drets treballant per conte aliena. Ah vale lo de la recepta :-D


Ego doncs ahir li vaig dir al cruncho que ja havia comprat AF, per començar després de l'estiu. No va dir gran cosa, aixi que mira, tiro pel dret. :rulos: Quan arribi setembre ja li tornaré a treure el tema un altre cop, aviam si parla més :-D El que comenteu del temps, jo recordo que l'ultima setmana no vaig sortir de casa, però no sé si fos febrer m'hagués passat igual. Tot m'agobiava. Però un cop tens el nen, el dia es llarg, tens ganes de sortir, de viure!! Podeu anar en pilotes, tot el dia a la teta... no sé, cadascú té la seva experiència, a mi em va agradar ser mare juliolera, si. Dolly jo ho aniré provant per aviam si pot neixer a l'estiu, però si la cosa s'allarga i neix al novembre, per dir algo, doncs ja esta, benvingut sigui. M'importa molt més que els anys passen i jo al 2021 ja en tindré 36, que no haver d'esperar-me a l'estiu 2021 per ser mare. Des del meu punt de vista, no lo veo. Prioritzaré la meva edat, més que l'època de l'any. :ok:
Nayade Lo que dius de que t'estalvies un any d'escola crec que en part si i en part no. A la publica per exemple, si jo em quedés ara embarassada, el meu 2n fill ja entraria directe al setembre 2020, per tenir un germà dins en el moment de matricula (abril-maig). Però a la vegada penso, ostres, amb 4mesos ja el vull deixar a l'escola bressol?? Uf no ho sé. No nomes els diners, es que és molt petit amb 4 mesos. El meu minicruncho va entrar amb 14m, que ja caminava i menjava de tot (per contra se n'adonava de la separació). És que es aixo, si ets de mitjans d'any, el primer any no el portes (amb lo que aixo comporta: deixarlo moltes hores amb els avis o demanar excedencia) pero si l'entres al setembre seguent és mes grandet. Aish noies, aviam si mhi he de posar ja perque m'entri si o si a aquesta escola...!!!!! :-D :-D jajajaja aish...

Dolly El que comentes de recuperar la silueta, jo em vaig aprimar molt despres de l'embaras, feia 5 kg menys. Ara al cap de 2 anys, torno a pesar el que pesava abans de l'embaras. No he fet res d'especial, no faig esport però camino bstnt per desplaçar-me, i fem Lm que hi ha qui diu que afecta, però no ho sé.

Jo aixo del pes no sé fins a quin punt, perque a l'embaras tornaras a guanyar pes, aixi que.... no ho sé, depen com ho enfoquis. Però si en tens ganes :-()) , jo no ho deixaria passar pel teu pes, sincerament.

:--/)
Imatge

Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » dj. ago. 01, 2019 10:01 am

:--/) :--/) :--/)

Vinga que ja totes passem a cercadores jajajajaja quins temps!!! Sembla que faci 80 anys de quan vaig estar aquí fent de jefa :r) passa el temps que dóna por.

Crunchi que bé el cruncho no ha dit res !!! El meu m'ha dit que si que vol però q li agradaria que millorés la nostra activitat sexual (ell sempre amb lo mateix)... Però que té ganes, si!! Ho veu factible!!!

Ahir vaig començar a prendre la pastilleta i va ser una sensació de remember... Jejeje.

De moment no hem posat data per començar, primer ho parlarem bé i aviam quan ens hi posem!

Tema estalviar 1 any d'escoleta, és que si neix al 2020 finals, ja començaria l'any següent i seria directament P1, no? Llavors ja testalvies p0. Clar que fins llavors tocaria pringar i avis per aquí i per allà.

Tinc TO no se perquè, un dia em vaig comprar un pack d'aquells de one step després tenir la nena per tenir TE, i ja de pas vaig agafar TO. Crec que caducaven ara així q no crec q siguin molt fiables però algo potser fan, no? Segurament els faré servir pq el cicles se m'ha escurçat de 30-32 a 27-28. I jo ovulava a CD18, contra tot pronòstic jajajaj.

La resta com aneu?? Novetats??
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Vannion » dj. ago. 01, 2019 11:21 am

Bon dia banqueteres!

Doncs sobre les preguntes que em feu, vam començar a deixar de possar barreres al gener, pero realment podria dir que jo calculava els dies fertils per evitar-los, ja que en aquell moment no les tenia totes, i no sabia com orientar-ho. Mes ''enserio'' portem des del març- abril aprox. Pero no fem TO, ni tempes... sobretot perque no volem entrar en el bucle de desesperacio de l'altra vegada (tot i que no asseguro que ho aconseguim). I més o menys, calculo que ens acostarem a la gine cap a octubre-novembre en el cas de que seguim sense resultats.
Tot i que.. soc una paranoies i potser vaig abans a la ginecologa... Des de fa uns 3 cicles, des de l'ovulació fins que em ve la regla, tinc un ''glangli'' en la part mes externa del pit esquerre... de més petita ja el tenia, i es feia gran abans de la menstruació, però ara també em fa mal la fase lutea. A alguna li ha passat?

Sobre lo de l'escoleta que dius Nayade, si que ho entenc, pero aqui a Andorra poden començar a qualsevol alçada del curs i llavors aixo tant es... en realitat, els que compleixen anys abans de juny, poden començar l'escola amb dos anys, ja que els tres els compleixen abans de finalitzar el curs i aqui si que hi ha l'estalvi (tot i que a mi em fa pena xD tant petits al cole).

Noies... ja seguiré que estic en una minipausa de la feina , i no em dona per mes!

Aviat serem banqueteres pero per esperar el + no per esperar la cerca xD
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dj. ago. 01, 2019 3:26 pm

M'encanta arribar a casa i veure que heu escrit :-D

Doncs el tema escola bressol, jo parlava de la pública eh? A la privada pots entrar quan vulguis. Pero si jo per ex. Vull que entri el 2n bebe si o si a aquesta escola, al setembre 2020, m'hi hauria de posar JA. Pero no ho veig clar, no em veig deixant un bebé tan petit a l'EB, no ho sé. Que qui sap, potser si es el 2n, ansiaré i pagaría per deixar el 2n fill a la EB, qui sap!!! Però és veritat que a part que el fins set.2021 l'hagi de deixar toys els matins amb els avis, també sem fa pujada... a part, m'arrisco a el 2021 entrar si o si per sorteig, que pot ser que entri o no (es un curs amb poques places, realment entrar és dificil). Com ho veieu vosaltres? Que farieu? És un bon dilema, no?

Vannion ah vale si si, ho havies explicat aixo.... doncs, si vols encertar si o si, els TO son fiables i no tenen perque causar deesperació si ho enfoques bé jeje sense estressarse XD Lo del bultet jo mho aniria a mirar....Et quedaràs més tranquil.la.

Nayade guay lo del Nayado. Aneu una nit a sopar sols i noche loca jejeje aixi s'animarà :-D Guay lo de la pastilla AF jejeje fa impressió, siiii!!! I els TO jo tambe en tinc i també no sé si estaran caducats. Haurem de fer pedido a Amazon en breves :-D
Imatge

Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: Náyade » dj. ago. 01, 2019 3:37 pm

Aí si quina ilusió veure notificacions :love:

EB, nosaltres privada i per això ho deia.... pots començar quan vulguis. Vinga Crunchi que et poses ara i pel Maig tenim nou bebè <:-< !!!!

Vannion potser no és res important però ves q et facin una ullada al gangli aquest que comentes, no està de més! Mira justament dimarts em vaig fer una ecocardio pq el meu germà té una cardiopatia i jo mai m'ho mirava, i ara ja estic tranquila pq ho tinc tot bé! Es posar-s'hi i mirar-ho i ja et quedes tranqui!
Tema TO sense estrès, jo vaig detectar ràpid quan va ser +, i vam fer diana ipso facto. Està bé sobretot ara q tenim menys temps per fer deures :r)

Acabo de mirar els TO i TE i ostres , quina sensació, igual que comprar l'àcid fòlic! Com de vèrtic!!!! De subidón i alhora sensació de que ens estem tirant al buit ... A la piscina sense saber si està plena!!!! Quina por maretaaaa.
Total, que caduquen al 2020 així que guaiiiiii!!! >.-<: ens faran servei!!!

El sentiment que tinc ara és de: em ve super de gust tenir un +, embaràs, tornar a sentir-ho tot (crear vida, notarlo, ilusionarse, ecos, pensar noms,...), Però no em puc imaginar ni plantejar com serà tot una vegada neixi! Es com q em quedo en blanc!!! Us passa??

:--/)
Imatge Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿♡¤ ~ Les que esperem a la banqueta ~ ¤♡✿

EntradaAutor: crunchi » dj. ago. 01, 2019 3:48 pm

Ahhhhh vale vale, ja m'ho he imaginat que parlavem de coses diferents....

:-D jo de moment he passat per cercadores Agost a saludar i a dir que estic amb AF. A mi em toca SW en breus, pero ostres, quin pànic.... fa MOOOOOLTA por Nayade, MOOOOOOOLTA!!!

Un vertig!!!

:-D :-D :-D :-D
Imatge

Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::