"TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dj. març 21, 2019 2:37 pm

Hola wapes

Silvia que bé saber de tu! M'alegro que estigueu bé.

Nata et vaig seguint a Mares de maig! Ja he vist que tens ja la canastilla feta i tot! >.-<:

Com aneu la resta??

Nos avui tenim eco de control, ja estic de 23 setmanes! Cada dia falta una miqueta menys!

Petons boniques
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dl. abr. 08, 2019 8:45 am

Holaaaaaaaaa Preciosesssssssss :-()-)

Què tal esteu totes ¿?

Avui he tingut un moment i m 'he passat per aquí el SP i m'he posat en plan nostàlgica i sentimental... Les hormones van com van... jejejejeje M'he emocionat una mica al llegir el post de trobadores d'Abril i recordar tots els moments de trobadores que nosaltres vam viure i de veure com han canviat les coses. Unes que ja són mamis (Minimil suposo, Silvia...) , altres que estem a punt de ser-ho, les que tot just estàn al començament de l'embaràs (Airuni, Arigalma...etc... us segueixo al post de mamis de Juliol) i les que segueixen amb la seva lluita admirable que bén aviat donarà fruit... (i aquí envío una forta abraçada a la nostra estimada Coaner, la nostra eterna jefa).

Us poso una mica al dia i a veure si així les altres feu una mica el mateix jejejeejeje Estic ja a la recta final de l' embaràs pràcticament, aquesta setmana serà la setmana 34. Com bé sabeu és un nen i per fí li hem posat nom, es diu BIEL :love: La setmana passada vam tenir la eco de diagnòstic prenatal i ens van dir que el nen és més avait gran, a la setmana 33 ja feia 2 quilos 400 grams així que a veure com avança tot. Ara ja és aquell punt que estic entre nerviosa i cagadissima de por per tot el què ha de venir. Però també amb molta il·lusió, la meva germana a punt d'arribar d'Australia i el nen a punt de nèixer, serà un canvi de vida brutal.

M'estic tobant "molt bé". Ho poso entre cometes perquè tot l'embaràs està anant perfecte i el nen està molt molt bé seguint la seva evolució normal però no deixo de tenir molèsties "típiques" de embaràs. Em sento molt cansada, dormo súper poc, a cada hora em desvetllo, a les 12h, a la 1h, a les 2h, a les 3h, a les 4h i cap a les 5h ja em desvetllo i em costa molt dormir així que vaig tot el dia molt cansada :content: És una mica extrany perquè sempre he estat molt activa i a veagdes m'agobia aquesta situació de sentir-me tant limitada però tot sigui per en Biel :ok: També tinc pubalgia (molt de dolor als óssos de la pèlvis i les engonals) i m'impedeix molt els moviments, baixar i pujar escales, dormir, caminar, etc... Però no passa res... Nosaltres podem!!!!!! :-o00m jejejejeeje

Per altra banda, com a conseqüència de tot l'anterior i per recomanació de la meva gine he abaixat ja molt el ritme perquè el nivell de vida que portava era massa fort i no ajudava gens (treballava 9 hores cada dia i anava a yoga un dia, 3 dies al gim, i 2 a caminar). Així que he baixat el ritme de tot i ara no més treballo 5 hores al matí. Plego al migdia i tinc totes les tardes lliures i la veritat que és un PLAER, ara si que sento estic gaudint molt de l'embaràs :love: Faig migdiada zz:-) , tinc temps de fer les coses de casa sense estrés i cada dia vaig a berenar a algún lloc que m'agrada que això m'encanta fer-ho :content:

Bé Noies, sé que us he fotut un rotllo però avui especialment em venia molt de gust explicar-vos coses i compartir experiència amb vosaltres.

Us envío una FORTA ABRAÇADAAAAAAAAAAA a totes... :-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dl. abr. 08, 2019 10:40 pm

Hola boniques!!

Nata que bé saber de tu, m'alegro que tot vagi tant be, m'agrada molt Biel, nosaltres l'hem descartar per coses però m'agrada molt.
Amb la feina t'entenc perquè arriben mesos de molta feina, de moment estic aguantant, pero els últims mesos també demanare treballar menys hores perquè no em veig aguantant fins a les 19 cada tarda.

Nosaltres continuem sense nom.
Vaig fer l'osulivan i ha sortit bé, tot i que fins dilluns que vaig a la llevadora no em donaran els resultats.
Demà tinc gine privat, quines ganes de veure'l fa just un mes de la ultima eco.
Tinc dolor a la esquena, intento anar a caminar cada dia i m'han donat un coixi a la feina, m'ha millorat pero hi ha monents que es bastant insoportable.

Les altres com esteu? Espero que estigueu totes be.

Una abraçada!
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dc. abr. 10, 2019 7:55 pm

Hola boniques!!!!
Com esteu????
Com us he trobat a faltar! :love:
Vaig desconnectar molt intencionadament. Tal qual! El meu home a les sessions amb les psicòlogues (En plural si) em retreia que escrivia a SP, i totes coincidien que era millor aparcar-ho. Per un temps necessitava viure lluny de cerques, embarassos, bla bla bla
Si us dic la veritat us he llegit un parell de vegades... : lasito : L' altre dia quan va escriure la meva estimada Nata volia escriure us ... això de les connexions especials entre nosaltres sempre tan al·lucinants!! :love: :love:
Quatre comentaris:
Ambjdejan Et vaig llegir fa uns dies al nou post de cercadores!!! >.-<: >.-<: T'envio tota la meva força, amor i molta sort!!!! :-()-) :-()-)
Eveve La teva última publicació era del 13 de Febrer... ja deu estar a punt a punt de sortir del forn, oi????? :-)(-:
Silvia Quina il·lusió llegir-te!!! :love: :love: I benvingut petitó!!! :-()-) <:-<
Mmnil, Lavida Com esteu reines???
Ayrin Que tal l'embaràs????
Ex companyes Julioleres... Com esteu boniques???? Ari, Nostreta, Airuni

Airuni Que passa amb el nom????

Perdoneu si em deixo algú...
I el meu ego: Ara mateix em faria por rellegir-me. Estava tan enfonsadíssima. I abocava aquí tota la meva ràbia, pena, tristesa... (Una mica vergonya també m'en fa) Ha estat (i és) tan duu. Recordo que un angelet... un dia em va escriure per privat. (Feia res que us havia donat la notícia) Ella m'oferia tot el seu suport, i em deia: Això t'acompanyarà sempre... però hi aprendràs a viure! I jo pensava: Buà.... No pot ser! Doncs.... Equiliquà!!! És així....
És la pu.... muntanya russa més difícil a la que mai he fet front. Cada dia, és un dia més, un dia més que fas l'esforç de superar.
L'ajuda és tan important. Vaig fer molt bé de seguir els consells de la Layi i deixar-me ajudar. És necessari!! He fet un parell de visites per la pública... i ufff... tornar a la Vall d'Hebron és durillu. A la mateixa planta, envoltada de embarassades, de fotos de nadons... és tornar a caure. I així vaig començar a fer teràpia amb una coaching que és tot energia. Estic encantada!!! Demà tinc la 2a sessió!
Just aquesta setmana passada m'he començat a sentir canviada, més valenta. Més preparada.
En 20 dies ja tindrem (creuem els dits perquè així sigui) la desitjada llum verda.
Han estat, els mesos, dies, hores ... més llargues de la meva vida. Però he aprés moltes coses. Com diu la meva coach... El fruit d'aquest nadó és el meu creixement personal.
És molt fort!! I quan m'ho va dir em vaig quedar de pedra.... però és així.

Us envio la més gran de les abraçades!!!!
:-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dc. abr. 10, 2019 9:43 pm

Eiiiii wapes!!!

Entro ràpid un moment per saludar la Coaner! :--/) :--/) Quina alegría llegir-te! :b-))) i llegir-te tant animada!! De veritat que em fa moltíssima ilu! Et trobava a faltar! I a tope amb el coach!!!

Noies, a la resta us personalitzo en un altre moment! Espero que no us ho prengueu malament.

Ens tornem a llegir precioses!!!
Imatge

Imatge
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: ambjdejan » dj. abr. 11, 2019 11:01 am

Coaner, que bé llegir-te!!
Sí, l’ajuda és molt important, me n’alegro que hagueu trobat una persona que ajudi i si dius que demà tens la segona sessió i ja et sents més preparada és que aquesta noia és molt bona!
Nosaltres ara ja tornem a estar, a nivell físic, “com si no hagués passat res”, en el sentit que els cicles s’han regulat, estic fent acupuntura i noto canvis, i el cos va responent bé. A veure si aquests últims 20 dies passen ràpid ràpid i torneu a tenir llum verda!
A nivell emocional, els nostres nens encara no haurien nascut, i per tant quan veus embarassades que estan més o menys com tu estaries, fa una mica de malet, però no hi pots fer res. Ara per exemple marxem de vacances i quan vaig comprar els bitllets pensava estaré amb la panxa, no sé si me’n sortiré volant jo tota sola amb el nen, etc... i mira... no serà així però no et pots encallar en això...
I si vols que et digui, em sento una mica acompanyada per aquest angelet que vam perdre, tinc la sensació que d’alguna manera hi és. A vegades el visualitzo, i m’aporta una certa pau...

Una abraçada bonica!!
i hola a totes les altres! jo no vaig arribar a ser en aquest grup, però una abraçada igualment!
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » ds. abr. 13, 2019 10:41 am

Coaner quina alegria saber de tu i sobretot veure't tant animada, m'alegro molt que vagin be les sessions amb el coach i 20 dies pasen volant, estarem molt pendents de tu.

Ambjdejan et vaig seguint a cercadores, espero que aviat tingueu el vostre positiu mentrestant a intentar disfrutar i no pensar-hi gaire, entenc que deu ser difícil pero aviat arribara.

Nosaltres dimarts vam amar a fer la eco i ens la van fer en 4d :love: el vaig trobar semblant al germa gran i molt contents tot i que m'estic començant a agobiar perque el temps pasa volant i ens queda tant per fer.

Una abraçada
Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: RedBerry » dl. abr. 15, 2019 11:19 am

Bon dia maques!

Feia molt moltissim que no escrivia res de res al SP. Us he llegit una mica en diagonal he de reconexir. Pero he de dir que soc molt feliç veient com creixen aquestes panxus, com van sortin aquest petits y com altres segueixen lluitant per ser o tornar a ser mares.
M'analegra moltissim veure que estas mes animada coaner, sonas mes a tu.

Aqui ve el meu ego. Per desgracia soc de les que continuran lluitant per tonar a ser mares. Fa un meset vaig perdre a la meva nena. Estava de 22+5 quan em deien en la morfo que no hi havia batec al dia seguent em provocaven el part. Ara estem esperant a que pasi setmana santa per tenir visita post part, i a veure si ens donan algun resultat de tota la bateria de proves que ens han van fer a mi i a la nena. Tinc esperança que ens doni algun motiu del perque va pasar, encare que a la vegada se que es molt dificil. La W ya fa un parell de dies que va vindre, y crec que vaig notar la ovulacio o la posada en marxa no se. Desitjo que ens donin d'hora llum verda per tornar a cercar.

Noies ens anem llegin. Molts PEPOS!
alivipa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 98
Membre des de: ds. gen. 02, 2016 8:05 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: alivipa » dt. abr. 16, 2019 9:56 am

Hola boniques,
RedBerry, em sap molt molt greu llegir-te. A veure què us poden dir amb les proves. Tant de bo us puguin donar una explicació o que us deixin una mica més tranquils. T'envio molts ànims i espero que aviat tingueu llum verda per tornar-ho a intentar quan en tingueu ganes! :-()-) :-()-)
Per altra banda, Coaner, m'alegra veure't més animada. En moments difícils cal treure aquesta energia negativa d'alguna manera, tocar fons si cal, i tornar amb més força i més aprenentatge.
Una abraçada a totes!
silvia.xikillaa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 75
Membre des de: dt. des. 19, 2017 11:09 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: silvia.xikillaa » dj. abr. 25, 2019 9:58 am

Bon dia boniques! He començat a treballar ja, així que ara potser entraré una mica més a donar-vos la tabarra jajajajaj


Arigalma, que tal va anar la eco de control? Com va la panxulina?

Nata, m'encanta Biel! Com vas? Ara ja sí que sí que recta final oi? No agafaràs la baixa a la feina? Jo recordo que en l'embaràs de l'Ariadna també treballava moltes hores fora de casa i quan a les 35 setmanes em vaig agafar la baixa... ufff quin plaer!!

Airuni com va el dolor d'esquena? Es que a aquestes alçades tot comença a molestar i el pes comença a notar-se...
Oi que amb el segon sembla que et relaxes a la hora de preparar les coses i el temps vola? A mi l'embaràs del Mario em va passar en un sospir!

Coaner com estàs? Ja teniu llum verda?? Vinga va, que ja ho tens més a prop :)
Es totalment comprensible que en un moment com el que vas passar, desfoguessis ràbia i demés aquí. Però es genial que les psicòlogues t'ajudin. Jo crec que ho veiem com algo negatiu lo d'anar al psicòleg, quan en realitat es algo 100% recomanable.

Redberry sento moltíssim la vostre pèrdua... ja ens diràs si us expliquen alguna cosa sobre perquè ha pogut passar.
Has tingut ja la visita postpart?


EGO: Doncs com us deia, ja he començat a treballar. Per sort, només faig de 8 a 14h i a l’estiu, que era quan abans feia més hores, sí que m’he reduït l’horari. Així que a les 14.30h arribo a casa i veig el somriure del meu príncep!
Avui fa 6 mesos i, que us he de dir jo... esta preciós! Ja diu papa (casi el mato quan el vaig sentir jajaja), s’agafa els peus, ho mira tot, comença a mantenir-se assegut... lo que no fa es la croqueta! Es moooolt tranquil, així que el deixo sobre el llit sense perill (ara diré això i al arribar a casa ja farà la croqueta, igual que el part jajaja)
L’Ariadna va fer 6 anys la setmana passada. Es una miniadolescent jajajaj la miro i ja no te cara de nena i ja parla com una nena gran, tenim unes converses... s’estima moltíssim al Mario, però si que tenim alguns problemes perquè ja no tinc tant de temps per ella com tenia abans i vol cridar la meva atenció fent malifetes o fent veure que està malalta... en fin, seguim treballant amb això per intentar normalitzar la situació, però clar, amb la situació de custodia compartida, es difícil!
I que més? Crec que no us vaig dir que el Richard i jo ens casem! El 10 de maig, així que queda res. Però no us penseu que fem bodorrio! Aquest dia només signem i anem a dinar amb la família i, més endavant, quan el Mario ens pugui portar els anells, farem una gran celebració.
Però el meu sogre (el marit de la mare) i la nova dona del pare del Richard van morir l’any passat amb diferència de 2 mesos. La dona d’un dia per l’altre, i ell està bastant preocupat per si li passa algo i jo em quedo sense res. Així que avancem feina.


Ens llegim! Una abraçada
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dj. abr. 25, 2019 4:40 pm

Hola boniques!!!!!! Espero que us enrecordeu de mi!!! jeje :camio:
Fa molt que us vaig llegint i no m'atrevia a tornar a escriure... i ara m'he decidit" :content: M'encanta veure que aquest post té tanta vida!!
Tan sols us volia mantenir al dia.... Després d'un any i mig de cerca (una gran part compartida amb vosaltres...com vola el temps!!) per fi va arribar!!!! No m'ho podia creure!!! Què us haig d'explicar.... ja sabeu moltes com es sent el positiu després de tant de temps de cerca... :-o00m El meu petit ja era aquí al meu ventre!!! Sóc una persona positiva, sovint em sento feliç... però aquella felicitat.... era una cosa increïble!!!!! Era tan tan però tan feliç!!!! Tan sols veia l'etapa tan bonica que ens esperava .... però malauradament, coom ja haureu notat, parlo en passat.... ara fa un mes, a la setmana 9, un sagnat.... una visita ràpida a urgències i la maleïda frase "no hi ha batec" .... El meu petit embrió (a qui ja havíem sentit bategar setmanes enrera) s'havia apagat... ja no hi era... no tenia vida... L'embrio es va parar a la setmana 8... ens han dit que és molt normal. ens han explicat que 1 de cada 5 embarassos passa... que un 70% de casos es deuen a malformacions cromosòmiques... que tot anirà bé en un proper... i que ara ja sabem que ens podem quedar embarassats de forma natural... Haig d'afegir que al meu entorn hi ha ara mateix un munt d'embarassades que surten de comptes més o menys quan haviem de surtir-hi nosaltres....

Vaig passar per l'horror més gran al que m'he hagut d'afrontar mai... és horroròs ... la pena que sents... sembla que no té fi... Ara estic millor, gràcies a parlar-ho amb gent del meu entorn... dones qui ho han viscut també ... el reportatge "Sense batec" de 30 minuts em va ajudar també... i per fi començo a veure la llum.... Per sort no hi han hagut complicacions... ara estic esperant la regla (quem'ha de baixar en breus) i ens hi podem tornar a posar ... en tenim moltes ganes!

Coaner... t'he anat seguint i no em veia en cor d'escriure't, entenc perfectament com et sents... i no hi ha res que pugui fer-te sentir millor.... Ho sé... A mi m'ha aujdat (m'està ajudant encara vaja...) fer-me a la idea de que tots aquests mesos de cerca... estava parlant amb el meu fill...estava parlant amb ell... amb el que va venir i ens va deixar massa aviat... aquesta llum va venir per dir-nos que seriem pares... per obrir el camí a la vida... i ara, encara, puc seguir parlant amb ell si vull... tot i que no està amb mi... d'alguna manera encara hi és, i també ara, puc parlar amb el meu altre fill... el que vindrà, el que arribarà i ens omplirà els braços que ara tenim buits.... No sé si això et va millor o empitjora el teu sentiment.... Espero que no! Passar per un abort és la pitjor experiència a la mai he hagut de fer front... però hem de seguir endavant... no ens en queda cap altre! T'envio una abraçada molt i molt forta!!!

Redberry...molts ànims... no em vull ni imaginar que ha de suposar en una etapa més avançada de l'embaràs.... et transmeto les mateixes paraules que a la Coaner... i espero que ben aviat puguis reprendre la cerca... Una forta abraçada!


Noies...a la resta, m'encanta veure aquestes panxus!!! Us desitjo el millor!! I a les que seguiu buscant...ànims!!! al final ... tot arriba!



Una abraçada a totes!!!!! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Mminil » dt. maig 07, 2019 8:27 am

Bon dia boniques!!!!

Us he anat llegint i seguint en les últimes setmanes, encara que no he tingut gaire temps de dedicar-vos el temps necessari i que vosaltres mereixeu.Per això, avui he dit... avui és el dia,i d'avui no pot passar!!!

Primer de tot, recordar i agraïr aquest grup tant bonic que ha sorgit durant el pas dels mesos, és un raconet molt tendre i ple d'estima, on totes ens sentim molt recolzades i estimades. Gràcies a la vostra persistència i curiositat!!!

LLUNA: Bonica,ahir et llegia... i a l'acabar se'm sortien les llàgrimes.. Em sap tant de greu.... Entenc perfectament el mal que et fa, i lo ferida que et sents... Malauradament aquestes coses passen, i som moltes qui ho hem viscut i realment, per molt objectiu que ho vegis, és una ferida que fa mal a l'ànima, Dir-te, que t'envoltis de gent que t'estima,t'abraci i et comprengui. T'has de sentir molt recolzada, aqui és un bon lloc per fer-ho també. Dir també, que el temps ajuda molt, i que de mica en mica tot és posa en el seu lloc, i la il.lusió torna. NO perdis l'esperança bonica!

REDBERRY: Què et puc dir? Em vaig quedar gelada al llegir les teves paraules, no puc imaginar com estàs.... Suposo que et van donar alguna resposta i les proves ja les hauràs començat... Imagino, que deus estar fent tot el que recomanen, però encara així, em sap tant tant de greu.... T'envio una gran abraçada, forta i valenta, com ho ets tu! Que desprens aquesta lluita constant en cada paraula que escrius, aquest coratge i valentia! Dessitjo tant, tant que facis aviat realitat el teu desig... Aviat ens ho explicaràs!!! Una gran abraçada bonica!!!

SILVIA: Moltes felicitats per aquest príncep que et fa somriure cada dia!!! 6 mesos, ja?? Ualaaaaaaaaaaa!!! I per cert, moltes felicitats pel teu casament!! Enhorabona!!! Ja et queden dies per estar casada!! El 10 oi? Jajajajja!!! Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.-<: >.-<:

AIRUNI: COm estàs? Ja ha nascut? Aixxx, pot ser si.. jajajajajja!!! Ja ens explicaràs bonica!!!!!

COANER: BONICA!!!! Llegir-te sempre omple d'alegria!!! M'analegro molt totes les passes que has fet, i que et vagin recuperar aquesta força i empenta tant característica de tu!!! Ja ens vas explicant bonica!!!

NATA: Com estàs? També deus estar a punt, o potser ja has tingut el teu Biel!!! Quina ilusió!!!!!!! Aqui estarem per quan vulguis explicar!!!

ARIGALMA: tu també? Ja l'has tingut?? Aixx quantes panxolines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quina alegria!!!!!

AMBJDEJAN: Com estàs? Espero que estigues més refeta, i com tu bé dius, aquest angelet sempre acompanya. és veritat que ets sents acompanyada. Espero que aviat, tinguis aquesta llum verda! Una abraçada!!

Les demés? Segur que em deixo algú... SOM TANTES!!!!!!!! JAJAJAJAJA

EGO: Doncs si, per fi va nèixer el meu angelet! No fa ni un mes!!! Estic molt enamorada..... Aixxx, va ser un embaràs dur, ja sabeu una mica la meva història, i al final me'l van induir perquè estava molt còmode a dins.. jajajajaj!!! Amb el gran també va ser inducció, i la veritat és que vaig passar molta por per si es repetia la mateixa història amb aquest, per sort, al final va anar tot bé i va ser natural!!!! Amb molta epidural.. jajajajjajaj!!!! però no va patir i no va ser cessàrea!! Així que molt contenta!!!
Ara ja acabant la cuarentena i lidiant amb el gran, el meu altre gran amor!!!

En fi noies, us volia escriure perquè m'enrecordo molt de vosaltres!! Som com una familia ja!!! Aixxx, anirem passant per aqui, per felicitar i acompanyar a totes, en tots els moments!!!!

Una abraçada gegant!!!!!!!!!!!!!!!!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dc. maig 08, 2019 1:53 pm

Hola boniquessss!!!

M'he quedat tan glaçada... Que ja no sé n'hi per on començar a escriure.

Red Berry Carinyo... em sap un greu terrible per tu!!! T'envio una abraçada infinitaaaaaa!!!! Em sobta llegir-te tan decidida i serena. Però el temps que vam coincidir al grup de whatsapp he de reconèixer que em donaves aquesta sensació de seguretat. Tot i així, crec que és important viure conscient el dol, perquè hi és, i malauradament ens acompanya sempre. No sé massa que dir-te... Et diria moltes coses, però tinc por que no siguin les paraules adequades, ja que tampoc ens coneixem gaire... I sé perfectament que a vegades tot molesta o tot sobra... Simplement que si necessites qualsevol cosa aquí estic!! Deixa't mimar molt!!! Cuida't i Respectat moltíssim bonica!!! :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
Lluna de xoco Bonica... em sap molt de greu la teva pèrdua també. :( Si que m'agrada molt llegir-te tan il·lusionada amb ganes de reprendre la cerca. Una abraçada ben gran!
Mmnil Enhorabona preciosa!!!

Perdoneu perquè m'he quedat tan col·lapsada que escric perquè no podia llegir i marxar sense dir res... però em costa trobar les paraules per fer-ho. És tan injusta aquesta vida!! :(

Una mica d'ego: He entrar a SP perquè avui he sabut d'un naixement que m'ha fet emocionar moltíssim. I que em fa pensar: Que coi em passa??? Jo dec ser la "rara" de les ex cercadores... perquè no estic gens motivada per tornar a cercar. Divendres passat vam tenir visita a la Vall d'Hebron, i bé... podem tornar-hi. Però en haver-hi passat, som una parella amb risc de repetir. Per tant, ara he de tornar a reprendre per tenir que tornar a passar per tot aquest infern??? Uffffff.... s'em fa costa amunt. No sabeu quan. Ens van dir que l'únic que ens podien dir és que la causa podria ser l'àcid fòlic. (Crec que és l'excusa top davant les malformacions) Feia 3 anys que prenia Acfol. I l'últim any per massa... perquè també em prenia Gestagyn pre concepció. Per tant que dubto moltíssim que fos la causa. Ja no és sols el tornar a cercar, si no tornar a tot el procés de les IA, hormones... i si anant bé m'en quedes... la por horrible durant l'embaràs a que no vagi bé. Que em va gran.... Ja sé que totes em direu que quan tens el nadó en braços tot això s'oblida. Però ara mateix, també em sembla que no hi arribarem mai.

Perdoneu el rotllo... però és tal i com em sento.

Una abraçada per totes!!!!
I milions de gràcies per tots els vostres comentaris!!!!! :-()-) :-()-)
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dc. maig 08, 2019 2:43 pm

Hola precioses!!

Primer de tot, LLuna em sap molt greu llegir el que et va passar, però m'alegra veure que vas tirant endevant i que estiguis positiva!! :ok: Espero que aviat aconsegueixis la panxu desitjada!

Coaner, aixxxxxxxxx, com ja hem comentat, sempre endavant i sense presses ni pressions!! Quan et vegis amb cor de tornar-hi ho veuras i treuras les forces... és normal la por a que no vagi bé una latra vegada. Ànims! I m'alegro que ja us hagin donat llum verda, ara només heu de deciri vosaltres quan voleu creuar el semàfor! :love:

Silvia què tal la tornada a la feina??

Minimil felicitats pel teu petit!!! COm ho porta el gran? Quants anys té el gran? Disfruta moltíssim dels teus amors! :-)(-: :-)(-:

Jo per aquí esperant que arribi juliol. Ara estic ja de 30 setmanes, la setmana que ve tenim ja la eco del 3T i com ja sabeu dels problemes que vaig tenir amb la cicatriu de la cessària, ara començaré ja controls quinzenals per veure que tot està bé ique no cal treure la petita abans d'hora. Si tot va bé la cessària me la faran a la setmana 39 (no em deixen tenir contraccions).

M'agrada molt anar sabent de totes vosaltres! Avui que he començat a reduir ja el ritme de feina a veure si puc anar entrant més i ens anem posant al dia de noves panxus, parts, etc...

Ens anem llegint wapes!!
Imatge

Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dv. maig 10, 2019 7:22 pm

Hola boniques!!

Coaner bonica molts ànims! Pensa que potser es mala sort i no té perquè tornar a pasar. Espero que estiguis mes animada.

Mminil enhorabona!! M'alegro que tot hagi anat tant bé, ara a disfrutar dels teus nens.

LlunadeXocolata ho sento molt, espero que aviat tinguis el teu esperat positiu i aquesta vegada surti bé. Molts ànims!

Silvia.xikilla enhorabona per la boda, espero que hagi anat bé. Ànims amb la tornada a la feina i amb la miniadolescent.

Nata com estas? Ja tens al biel amb tu?

Ari ja ens queda menys!

Ego la setmana pasada vam tenir visita amb el gine i ens ha dit que ve gran, dimarts tornem a tenir cita pel privat a veure si ens diu el mateix.
Ara ja es comença fer pesat, tinc molt mal a la costella, l'esquena, noto punxades a les ingles i m'estic començant a inflar, vaja estic feta un cromo, pero ja nomes queden 2 mesos i mig.

Petonets!!
Imatge
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Bervic » dl. maig 13, 2019 1:02 pm

Bon dia a totes!
Després d'uns dies llegint-vos m'he animat a escriureus. Després d'una pèrdua fa 4 mesos hem decidit anar una altra cop a la cerca aquest nou cicle, la veritat és que vaig amb força por però hem de mirar endavant i la nostra il·lusió és donar-li un getmanet/a a la nostra peque.
Coaner, ambdejan em fa molta il·lusió veure-us de nou per aki després d'haver compartit un petit camí amb vosaltres.
I julioleres q aneu passant per aki. Us desitjo el millor per vosaltres. Ens anem llegint per aki!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dc. maig 15, 2019 3:10 pm

Holaaaaaaaaaaaa boniques!!!

Arigalma i Airuni Sempre em fa il·lusió llegir-vos! :love:
Bervic M'ha fet molta il·lusió saber de tu!!! I t'envio tota la força davant aquesta nova cerca!!!! A mi també m'està costant tornar-me a incorporar. Costa tan estar bé després d'una pèrdua.... Quan valores el benestar que tens, i el que ha costat aconseguir-ho, fa por pensar en tornar a repetir.
Nosaltres la setmana vinent marxem de vacances. I crec que serà un bon impàs per a reprendre e il·lusionar-nos de nou...
El dia 5 de Juny tenim visita a St.Pau, on espero que ens obrin les portes per a noves IA.
Mica en mica, i molta paciència.
Crec que seré la forera més llarga buscant un embaràs de SP!! :oset: :oset: :oset: :oset: :oset:

Una abraçada gegant a totes!!! ;)
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Imatge
Imatge
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Bervic » dj. maig 16, 2019 9:42 pm

Coaner moltes gràcies! La veritat és q costa i molt, a part la recuperació ha estat durillla... Però la il·lusió crec q ens venç a totes i q la por sempre estarà voleiant però com solc dir hem d'anar sempre endavant, endarrere ni per agafar "carrerilla" :r)
Coaner bonica gaudeix de les vacances, q el juny ja està molt a prop.
Petons a totes!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dg. maig 19, 2019 9:19 am

Boniquessss!!!

Volia fer una pregunta a veure en general que en penseu??
Alguna de vosaltres a fet mai acupuntura?
Recordo haver parlat aquest tema alguna vegada, sobretot perquè últimament es recomanava per casos d'infertilitat. (Però és un tema que sempre posaré en dubte... tot i que m'encantaria llegir que alguna de vosaltres s'en hagi "sentit" beneficiada :) )
Parlo sobretot a nivell personal. Després de l'avort he estat molt pendent de recuperar-me mentalment, de sentir-me forta i més valenta. Però he anat arrossegant neguit, ansietat, estrès emocional... i crec que físicament m'en he ressentit. Feia/faig els àpats amb dos minuts (literal) em trobo carregada d'estomac, com si tingues la boca del estomac irritat, i tot i que intento fer-ho més a poc a poc, no ho aconsegueixo. Avui no recordo on he llegit, que l'estomac és el nostre cervell... i s'em ha encès la bombeta!!! hahahaha perquè crec que arrossego tot el meu "estrès" cap a l'estomac.
Com veuríeu l'acupuntura en aquest cas? N'he fet a nivell muscular i no m'ha acabat mai de convèncer. :-o00m
Perdoneu la ratllada... però sempre em feu una mica de llumeta. :love:

Bon diumenge reines!!! :-()-)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Gustineta » dg. maig 19, 2019 10:32 am

Bon dia!

Coaner m'he identificat amb tu i voldria respondre't.

Jo he tingut molts problemes de fertilitat (3 avortaments i diversos tractaments de RA en 5 anys) i he fet no sé si de tot però sí que he provat diverses teràpies complementàries, entre elles l'acupuntura. I mira que era molt reticent a fer-ne, però va arribar un punt que "de perdidos al río".

M'ha funcionat l'acupuntura per aconseguir que la FIV funcionés i aconseguís un embaràs evolutiu? Ni idea... El que sí que et puc dir és que em va fer abaixar les revolucions. Em sentia més tranquil·la. Però és veritat que també vam fer un acompanyament psicològic intens en parella (entre altres problemes, després del tercer avortament i primera FIV, que va anar força malament, estàvem fets caldo) i això també va ajudar-me molt. Vist en perspectiva, crec que amb tot el que vam fer, em costa de dir què va servir... suposo que tot una mica hehe.

El primer que et diria: si no ho veus clar, no ho facis. Si el que busques és estar més tranquil·la, tens opcions com el mindfulness o les tècniques de respiració. També pot anar bé caminar a la natura. A mi també m'anava molt bé fer coses que requerissin concentració (fer mitja, puzzle, etc.). Estava més tranquil·la i anava més lenta.

Centrant-me més en l'acupuntura... per què crec que em va servir a mi a banda de tranquil·litzar-me? Per conèixer el meu cos. Feia un seguiment de la temperatur durant el cicle a, salut intestinal, salut menstrual i això que d'entrada sembla que encara atabali més, a mi m'ajudava. M'ajudava a entendre que era normal i què no en mi i això em tranquil·litzava.

Recordo el que comentes de l'estòmac... a mi també em passava, tot i que no per menjar ràpid. En el meu cas, si estava més tranquil·la, també millorava.

Espero que t'hagi servit.

Una abraçada!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::