"TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: lavida » dv. feb. 08, 2019 1:39 pm

Hola!

Rosae, la decisió que has pres ha de ser respectada i trobo que un descans també va bé. M'agrada que prioritzis el teu benestar i que tinguis ganes de cuidar-te i fer coses per tu. Molt ànims i espero que a l'abril tot siguin bones notícies.

Coaner, bonica, aquesta muntanya russa és difícil de controlar i a vegades es desmarxa sola, però ja deus notar que a poc a poc la vas controlant més. No hi haurà dia en que no hi pensis, però el dolor no serà el mateix, aprendràs a conviure-hi. I sí, els comentaris de la gent, que fan en bona fe, poden ser molestos i fora de lloc... intenta ignorar-los, perquè la veritat és que s'ha d'aguantar cada cosa... ànims, només et puc dir això. Ets molt valenta i la teva força farà que tireu endavant ben units. Ara ves-te posant les bambes i comença a gastar la sola!

Una abraçada!
Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dg. feb. 10, 2019 6:21 pm

Hola boniques!!

Coaner jo també crec que et farà bé fer esport, sigui correr, sigui apuntar-te a clases del que sigui, fer coses per tu i tenir la ment ocupada. Potser també si no ara en un temps us vindria bé fer una escapada i dedicar temps a la parella, desconectar sobretot d'aquesta gent que no et cap bé. Intenta estar només amb la gent que et sentís a gust i evita aquesta gent tòxica que només et fa mal.

Rosae m'alegro de llegir-te, si sents que has de parar, ben fet, de vegades és important parar i agafar forces.
Espero que l'abril els resultats siguin bons i pogueu tornar a començar amb ganes.

Jo dimarts tinc eco a veure si ens diuen que és, ja noto al bollito, ahir inclus el vaig notar posant la mà a la panxa, a veure si aviat ho poden notar el pare i germà.
Avui he estat mirant la roba que tinc de bebé, sembla mentida que siguin tant petits :love:
I poc més a explicar, esperant que passin els dies.

Ens anem llegint!
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dl. feb. 11, 2019 4:45 pm

Hola boniques,

Avui em tingut eco de control per veure que tot vagi correcte... al mateix lloc exacte on ens van dir que l'embaràs no anava bé. Avui amb una doctora molt propera i amable... No he pogut aguantar-me les llàgrimes, de fet avui necessito sofà i mocadors. És taaaaaan curiós! És increible... el que es sent quan vius això. I veig tan "normal" (entre cometes, eh!!!) que no s'arribi a empatitzar prou al no haver-ho viscut mai. És un dol amb totes les lletres, amb majúscules... la mirada de qui ho ha viscut és tan diferent a qualsevol. Airuni Em deies que m'envoltes de gent que no fos tòxica... així ho intento cada dia més. Vaig trobar-me amb una cosina que havia passat per el mateix, aquells moments de poder compartir sense por m'han donat mitja vida, de mirar-nos als ulls i veure-la plorar, perquè sentia exactament el mateix. De sentir-me valorada i sobretot escoltar el que necessitava. Aquests moments no els canvio per res, n'hi ningú.
No he estat mai egoista... però una miqueta m'en tornaré... em perdut el que més desitjàvem en aquesta vida, i al nostre voltant han obert i tancat els ulls... i pam... no ha passat res. I la realitat és tan diferent.
Però bé.... mica en mica. Un camí amb un aprenentatge sentimental, personal.... brutal!!

Estic molt contenta que aquestes panxus vagin tan bé!! :love: :love:
Una abraçada per totes!!!
Imatge
Imatge
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: ambjdejan » dc. feb. 13, 2019 10:10 am

Coaner, bonica!
Què dur, haver hagut de tornar al mateix lloc... a mi també em va passar, és una sensació tan estranya... molts ànims i molt sofà!! i si pots, et recomano molt de sol, també!! aprofita ara que ve aquest solet tan bo, que veuràs com et trobes millor. :*
Jo ho he anat parlant amb gent propera i vas trobant tanta gent que ha perdut un fill abans d'hora... quan et trobes amb algú que també li ha passat i et fa una senyora abraçada... va tan bé!
Només t'escric per dir-te que com que potser estàs una mica com jo, a mi em va venir la regla ahir, per fi! han sigut 54 dies des que va marxar i 8 setmanes des que vam saber que s'havia parat... sembla mitja vida...
La tristor continua, però poder tancar aquesta etapa i pensar que hi podem tornar, també ens ajuda. Sembla una tonteria, però ja feia 4 mesos que no la tenia i estava estancada en un cercle sense poder sortir.

Així que, si és el què voleu, desitjo que també et vingui ben aviat i pugueu tornar a posar-vos-hi.

Un súper petó virtual!!
eveve
:: rateta
:: rateta
Entrades: 172
Membre des de: dt. jul. 18, 2017 10:28 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: eveve » dc. feb. 13, 2019 7:18 pm

Hola boniques!! Com esteu totes? A les noves panxus, MOLTES FELICITATS!! A les que esteu més avançades, com aneu? Us trobeu bé?

Coaner, això d'haver-te trobat amb la teva cosina... què bonic, quina "sort" poder compartir-ho amb una persona que realment t'entén... jo vaig tenir un abortament espontani a la setmana 6 del meu primer embaràs i fins que no ho vaig explicar a la meva germana, em va abraçar i va plorar el meu dol, no ho vaig "superar"... així que ja veus, evidentment no crec que se superi al 100% perquè sempre penses en aquell embrionet que podria haver estat i no va ser... però efectivament hi ha persones que ajuden a tirar endavant, i aquestes són les que necessitem tenir a prop en aquests moments.

A mode ego, jo estic ja de 29 setmanes i el nen ve grandet, està ara mateix al percentil 75! Amb ho menudeta que sóc jo... jeje de moment el tinc assegudet, espero que es bellugui força i s'acabi col·locant bé :oset:

Espero que estigueu totes molt bé i que us cuideu i mimeu molt! Seguim en contacte!!
<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbff.lilypie.com/a8KBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dj. feb. 14, 2019 9:55 am

Hola wapes!

Coaner, plora tot el que necessitis preciosa!
Espero que tinguis més gent al voltant com la teva cosina que t'ajudin a tirar endavant!
Molts ànims :love:

Amjdejan m'alegro que ja hagi vingut la W i que pogueu tornar a començar! :ok: A per totes wapa! Sempre endavant!

Eveve 29 setmanes ja! Que bé!

Jo estic de 18 i esperant la morfo de la setmana que ve (me la fan de 19). M'està costant molt aquesta espera :-o00m

Em sap greu però ara no puc escriure més.

Ens anem llegint!
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dv. feb. 15, 2019 10:10 am

Hola Precioses..... :-()-)

Feia molts dies que no entrava, he estat una mica angoixada i estressada amb la feina. De fet ara m'estic replantejant la forma de treballar perquè m'estàn afectant molt els nervis i penso que no és bo per mi però sobretot, no ho és pel nen.

Eveve No he pogut evitar emocionar-me quan has explicat com vas compartir el dol amb la teva germana. Encara recordo com si fós ahir quan nosaltres vam perdre el nostre primer a la setmana 6 també. Era molt aviat però ho vam passar molt malament i recordo les llàgrimes de la meva germana també. Em va sapiguer greu haver-ho compartit amb ella per haver-la fer sentit tant trista (em fa molt de mal veure l'altra gent plorar, sobretot la que m'estimo). Però també em va ajudar molt poguer-ho compartir amb ella. Estàs de 3 setmanes més que jo... Això ja comença a estar a la recta final eh, quins nervis.... >.-<: A veure si s'acaba de col·locar bé... El meu es mou taaaaaaaaaaaaaaant... que a estones és súper divertit i altres estones em té fregida amb tanta festa i tanta energia... jejejejejeje

Rosae Espero que arribin les bones notícies a l'abril, la decisió que has près o que prens és la més encertada segur i t'anirà bé també aquest descans per reflexionar, pensar i posar tot a lloc. Una abraçada, m'alegra haver-te tornat a llegir :-()-)

Coaner Bonica... com ja t'han dit, plora tot el que hagis de plorar, clar que si! Tot cap a fora... no et quedis res a dins. Itant que és un dol, i l'has de passar. Sempre recordaràs aquest moment. Parlar de superació per mi, en la meva opinió personal, fa de mal dir. Més que superar, jo penso, el que faràs és aprendre gestionar aquest dolor, a viure i conviure amb ell. I al final, amb el pas del temps aquesta "convivència" cada vegada serà més fàcil, ja ho veuràs. També crec, com també t'han dit, que una escapadeta, si us ho podeu permetre us aniria molt rebé, sortir una miqueta de la rutina i del vostre entorn, desconectar, buscar un lloc que sigui especial per tots dos (que segur que el teniu) i anar-hi a fer "teràpia" per carregar piles i forçes. Ara és moment de recolzar-vos i fer-vos encara més forts, d'estar units, i de estimar-vos molt. Ningú més que vosaltres, i que tu, podrà entendre mai per el que estàs passant. Mira de viure ara el present i també de pensar en el futur. En el futur que us espera on no dubto, sereu uns GRANS PARES :-()-)

Amjdejan Molts ànims preciosa!!! :-()-) M'alegro de que per fí pogueu començar una nova etapa i tancar l'anterior!

Una abraçada per totes!!!!! :love:
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dl. feb. 18, 2019 1:17 pm

Hola boniques,
No m'agrada gens escriure així, però ho he acabat fent. Crec que és a l'únic lloc on trobo sempre consol. Doncs he empitjorat, i molt. Fa dies que només ploro... i em sento tan incapaç de res. Aquesta setmana passada tot es va posar a favor, per enfonsar-me...
Dilluns la visita al mateix lloc on ens van dir que el bebè era acrani.
Dimecres, una doctora externa a la qual vaig demanar si podia veure els resultats de la biòpsia, perquè no hi ha manera que em posi amb contacte amb la doctora que m'ha de donar els resultats, em va mirar l'anàlisi del Clinic, em va dir que no ho sabia llegir, però ah! Era un nen! Nosaltres no ho volíem saber!!! El sexe, com tot, però per mi era important, era el que esperava a la eco de les 12set, era posar-li nom, era el que deia la meva intuïció, eren tantes coses... Era saber més del nostre petitó...
No s'acaba aquí la cosa...
Dissabte em trobo amb dues amigues de tota la vida... ens veiem poc, però ens ho expliquem tot. El dia que jo els vaig dir que estava embarassada em va saber molt de greu... elles havien començat a cercar i estaven bastant desmotivades. Doncs només veure-les una em va demanar per la biòpsia, i mentre li explicava, somreia! Molt flipant! Jo li deia que em sabia greu, però que em perdia en la conversa, havia estat tot el matí plorant, i no em trobava gens bé, i seguia somrient!!!! Tan al·lucinant!! El cas és que em perdia, perquè jo no podia parar de pensar: Que coi fa la pava??? Em dirà que està embarassada!! Doncs voilà!! Al final m'ho va dir... M'està molt rebé que sigui feliç! Però i el respecte que jo mereixia? Està de 11set... jo li vaig dir... ah! La que ve la eco de les 12?... (Tampoc volia espatllar-li el seu moment) i em va dir: Si, la conflictiva!! Jo li vaig respondre... Bé, la conflictiva va ser per mi... aquesta eco et dirà moltes coses. Per educació! Com es pot ser tan simpatic??? Estic tan decebuda, una amiga de tota la vida, i és de plàstic!!! I no té n'hi fava de res!!! No entén res!!! Quatre preguntetes bàsiques i no en rasca n'hi una. Espero que tingui molta sort, si més no una mica més que jo.
Diumenge vaig posar-me les bambes!! Però vaig fer 8 km plorant, angoixada. I ara he perdut completament la gana...
Espero trobar el camí de nou. I tornar a ser qui era... o la versió millorada. Però s'em fa una muntanya!
Una abraçada per totes!!!
Imatge
Imatge
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: lavida » dt. feb. 19, 2019 10:18 am

Coaner, bonica... quin greu veure't així... en aquests moments van millor les abraçades que les paraules, però aquest sentiment és temporal, les emocions estan molt vives i hi ha gent que no col.labora gens en fer més lleuger el camí... desgraciàdament d'aquestes n'hi ha a tot arreu. Envoltat només de la gent amb qui et sentis segura, qui t'aporti i t'ajudi a conviure amb aquest sentiment i amb aquest dol.
La valentia per sortir a correr diu molt de tu, ets forta i la teva valentia farà que aquest parèntesi sigui el més breu possible.
Molts i molts ànims i una abraçada ben forta.
Imatge
Layi
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dc. oct. 31, 2018 11:48 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Layi » dt. feb. 19, 2019 4:56 pm

Hola noies!!

No entro mai en aquest forum per falta de costum, però avui anar mirant converses he vist el missatge de la Coaner que encara que no ens coneixem molt, he compartit un temps amb ella i veure tot el que diu em fa possar molt trista però més encara em fa recordar tot el que jo vaig passar en el meu dol pel Gerard... per això m'he animat a escriure.

Coaner, es perfectament normal tot el que sents i no esperis res de ningú, la gent té molt poca empatia i menys en aquests temes... es molt trist pero així es... jo ho vaig passar fatal la primera setmana plorant tot el dia, després semblava que estava millor però al mes em vaig enfonsar, no tenia ganes de sortir, ni de veure ningu, vaig deixar de veure a les meves amigues perquè no em sentia compresa, no tenia gens de gana, em vaig aprimar en 2 o 3 mesos 10 kg... i vaig tenir molta ansietat, aleshores vaig veure que necessitava ajuda d'alguna manera, em creia molt forta i que jo me'n sortiria pero a vegades necessitem ajuda i no es dolent demanar-la, vaig començar anar a una psicologa especialitzada que em va ajudar moltissim de fet encara m'ajuda a dia d'avui, i vaig apendre a ser una mica mes egoista i fer el que realment m'anes be a mi i no el que anes be per quedar be amb els altres... amb tot això només et vull dir que el que et passa es totalment normal, es un dol molt incompres i a vegades sembla que no existeixi pero hi es i l'hem de passar, si vols xerrar tens el meu numero del grup de wasap i sempre que tu vegis que et pot anar be et recomano que vagis algun psicoleg que et pugui guiar una mica. Molts anims bonica, acabara passant encara que no t'ho sembli ara!
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dt. feb. 19, 2019 9:34 pm

Bona nit reines

Entro per animar a la nostra Coaner! Aixxxxxx, com m'agradaria poder fer-te una abraçada de veritat!
Aquesta muntanya russa té moltes pujades i baixades i és molt llarga... costarà pe`ro aconseguiràs superar-la! Estic tant segura de que podras i no te n'adonaras i el dolor que sents ara anirà disminuint.
COm et diuen seguaremt el dol perinatal és dels més incompresos, i segurament ets ervirà per saber qui està i qui no o qui es mereix i qui no es mereix la teva atenció.
T'ha tocat viure algo molt dur, molta força preciosa! Ja saps on soc per quan et vulguis desfogar! :love: :love:
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dc. feb. 20, 2019 10:50 am

Holaaaaaaaa Guapessssss....

Aquests dies no he pogut entrar massa al SP ni tampoc escriure però no puc evitar deixar alguna paraula per la nostra estimada Coaner :-()-)

Em sap molt de greu llegir que estàs així. Com ja t'han comentat, no esperis res de ningú. Perquè esperar frustra molt. T'ho dic per experiència, sempre m'ha passat, sempre he esperat massa d'altres, que reaccionéssin com ho hagués fet jo i al final me n'he adonat que la única cosa que provoca esperar coses dels demés és frustració. Per tant, no esperis res de ningú, només de la teva parella que és amb qui has decidit compartir el teu dia a dia i oblida't de tota la gent que no t'aporta res.

Trobo de molt mal gust el somriure de la teva amiga la veritat i voldria tenir una mica de tacte amb els meus comentaris però et diria molt sincerament que ja t'ha demostrat quin tipus d'amiga és però sobretot quin tipus de persona. No deixis que aquesta gent formi part del teu cercle. Aprofita aquesta situació per aprendre i per crear un cercle que realment t'aporti, que sumi i no que resti.

I em quedo amb el millor de tot, que has estrenat les bambes :b-))) Pas a pas... Mica en Mica.. Ara tot fa pujada però ja veuràs com el camí s'anirà aplanant :ok:

Una forta abraçadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-()-) :-()-) :-()-)
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Mminil » dc. feb. 20, 2019 1:47 pm

Hola boniques!!

Coaner, em sembla increïble tot plegat amb la teva "amiga"... No entenc res tampoc! Però com t'han dit les companyes, d'amigues així ja te'n pots allunyar!
Quedat amb lo forta i valenta que ets!!! Vas sortir a còrrer!! És un gran pas bonica!! I recorda, q s'ha de plorar i treure tota l'angoixa de dintre, no et sentis malament per això.
Aquí estem per recolzar-te, pel que necessitis. Estic convençuda q de mica en mica, tot s'anirà posant al seu lloc!!

Una abraçada gegant bonica!!!!!
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dc. feb. 20, 2019 2:01 pm

Coaner em sap greu que a sobre et trobis amb persones d'aquest tipus...el que t'ha passat, ha passat i no es pot fer res, però la gent si que podría tenir mes empatia... Suposo que això es la muntanya rusa de la que parlaves...i plorar hauras de plorar i tindras dies de m...que els hauras de passar, però ets molt forta i poc a poc ho superaràs i arribara un día que deixarà de fer tant mal. Una abraçada molt forta.

La setmana pasada vam fer eco i es un nen, ara em de pensar noms.

Una abraçada!
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dg. feb. 24, 2019 11:04 am

Bon dia boniques!!

Moltes gràcies a totes per el suport, l'empatia i aquests bon desitjos!!
Avui m'he tornat a posar les bambes hi he fet un bon tros, més serena, tranquil·la i més conscient amb mi mateixa.
Us vaig llegir ahir, però en llegir el comentari de la Layi vaig tornar a plorar com sempre. Compartíem data... I pensava, que valenta!! Després de saber una miqueta del teu camí, entendre i sentir com és aquest dol, i llegir-te... per mi va ser important. Fins i tot he tirat endavant projectes que segur que m'ajudaran, i molt!!
Lavida, Arigalma, Mminil Gràcies! Moltes gràcies per ser-hi sempre!!
Airuni Gràcies a tu també! I enhorabona per aquest nen!! :cnen:
Nata Que dir-te bonica... GRÀCIES!!! Amb quedo amb: Queda't amb qui et sumi i no et resti. :love:

Així és queda't amb qui et sumi i no et resti!!
Dubtava en si visitar una psicòloga, però desprès del comentari de la Layi ho he tirat endavant. (Estic acabant d'acordar l'hora de visita)A part del procés de dol, vull fer canvis personals que crec que seran la clau, per aconseguir ser més feliç.
No aconsegueixo que els comentaris em "patinin". Sóc molt passional, sensible, aprensiva... i tot i que a mi m'està molt bé ser així. Sincerament prefereixo ser així, que una "passota". M'agradaria trobar l'equilibri. Aquest temps, he vist molt clar. Tan clar! Que davant d'un tema taaaaaaaaaaaan important, tant personal, tan amb majúscules, l'entorn no respon, no entén, no respecta. I tot això s'ha fet massa duu per mi. M'ha deixat veure clar el meu "jo mateixa" i ara veig que tinc davant l'oportunitat d'aprofundir-hi, de millorar-me i de valorar-me més.
No vull pensar en aquests dos mesos que tinc entremig, perquè em continua caient el món a sobre. Però faré tot el possible per aprofitar-los i per descobrir la meva millor versió.
Us envio la més gran de les abraçades!!!

Bon diumenge!!! :-()-) :-()-)
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dl. feb. 25, 2019 1:41 pm

Hola wapes!!

Coaner m'alegra veure que has tornat a sortir a caminar/córrer! I estic molt contenta que hagis pres la deciisó d'anar a la psicóloga! T'anirà genial, no només per superar tot això, com dius, sino per mllorar altres aspectes de la teva vida en general. Endavant preciosa!! :-()-) :-()-) Tu pots, i en els moments que no puguis ja saps on estem per donar-te ànims! :ok: Cada vegada hi haurà menys moments de baixada i més moments de pujada, però sempre sense presses! :love:

Jo dijous passat vaig fer la morfológica (19 setmanes) i tot OK, i ja ens van confirmar que és una NENA!!! :cnena: Així que tindrem la parelleta! Estem molt contents.

Ens anem llegint wapes!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airyn_jp » dl. feb. 25, 2019 9:00 pm

Coaner bonica acabo de llegir els teus dos ultims posts... com tu dius el procès es TANT , TANT en majuscules quw la gent de l’entorn no ho enten... de fet jo crec que si no t’hi has trobat no ho pots acabar d’entendre, tot i que obviament hi ha gent que te més empatia que una altre....

M’agrada molt que et quedis amb qui et suma i no qui et resta, i em sembla de molt mal gust el somriure impeterrit de la teva amiga... com t’entenc... quan li vaig explicar el meu avortament a una meva es va enfadar amb mi perque no li havia dit abans... com qui es compra unes bambes....

Com t’han dit totes m’encantaria poder fer-te una abraçada en persona però t’envio una de virtual molt molt forta, i ja saps que aqui estem pel que necessitis!!

Per la meva part estic amb nauseas i cariban a tope, i encara i aixi quan el Cariban em fa efecte m’entren totes les pors del mon, just dema faig les 9 setmanes que es quan la meva estrelleta es va parar... no puc evitar angoixar-me... a més està sent un primer trimestre complicat amb tacats i perdues cada 2x3 i es horroros, de moment x això la setmana pasada anava tot bé, espero que dimecres continuii tot aixi....

Un peto ben fort!
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dv. març 08, 2019 9:59 pm

Hola boniques!!!
Ara feia dies que no pasava.
Airyn que tal? Aviat arribes a les 12 setmanes potser així estarás mes tranquila,tot i que a partir del positiu ja comences a patir i no s'acaba mai.

Ari enhorabona per la nena!! Ja parlem pel grup.

Coaner com vas? Espero que mica en mica vagos millor. Has pogut parlar amb la psicologa? Segur que t'anirà molt bé.

Nata com estas? Ja deus estar en la recta final, sembla que era ahir que compartiem la cerca...

Avui he tingut la eco morfologica i tot bé i ara ja fins abril.

Una abraçada a totes!
Imatge
silvia.xikillaa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 75
Membre des de: dt. des. 19, 2017 11:09 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: silvia.xikillaa » dv. març 15, 2019 8:14 pm

Hola noies!!!! Després de 4m… per fi he tret una estoneta per poder entrar i ficar-me al dia! Ara hauré d’escriure el post més llarg del món! Jajaja
Primer de tot: que va passar al novembre?? Totes amb positius! Mare meva, quina il•lusió m’ha fet anar llegint els positius!


Nata32, el quist va desaparèixer bé? No he llegit com vau dir-ho a les nenes! Entre tant post perdut segur que m’ho he saltat jajja nosaltres vam donar a les nenes la ecografia del bebè i els vam dir: sabeu què es això? La meva nena com es més petita no sabia ben bé… però la del Richard que es més gran si que va dir… una ecografia?? I vam dir si… hi ha un bebè aquí! jajajaja per cert, heu decidit ja el nom? Veig que al final el meu petit no tindrà un tocayo al grup!

Eveve com estàs? Un nen!! Ja teniu nom? Per cert, sí que us ho van dir aviat! Nosaltres a les 16… encara que jo tenia la intuïció des del minut 0 de que seria un nen jajaj

Ayrin… que he de dir-te? Compartim dia a dia ajajja

Coaner… Quina llàstima no haver pogut estar en el moment. Crec que totes et tenim sempre en ment… jo feia molt que no entrava però pensava… tan de bo entri i trobi un superpositiu! I vaja si l’he vist… però després també he vist la mala noticia… com estàs? No sé perquè hi ha aquest gran tabú a la societat… i, sobretot, no sé perquè hi ha gent amb tant poca empatia! Espero que el psicòleg et vagi molt bé i que ben aviat estiguis al 100% per poder començar de nou. Estic segura que el 2019 et portarà la gran noticia, t’ho mereixes bonica!

Mminil com estàs? Deus ser mama ja! Ara ja tindràs 2 prínceps a casa... com li heu posat al petitet?

Arigalma! Finalment vas cantar positiu també! Que bé! El nen ho sabia quan li vau dir? L’Ariadna uns dies abans de que li diguéssim em va fer un dibuix on sortia jo amb un bebè a la panxa! Sembla que tenen un 6è sentit! Per cert, una nena! Felicitats! Crec que es la única d’aquest supergrup no? Teniu nom?

Airuni com va aquesta panxona? Un nen! Teniu pensat nom?

Redberry, Nostreta, Cookita com van les panxulines? Ja sabeu que porteu?

Bluemoon a pel 2n ja? Que valenta! Jajajaj molta sort bonica!



Bé, i ara us faig un superego! Jajajaj
Doncs em va fer molta gràcia perquè el mateix dia que anava dient a tothom (incloses vosaltres) que aquest nen no feia intenció de sortir… va arribar! Com que feia molt que no entrava i serà molt llarg, us explico el part el proper dia, ok?
Ara el Mario ja te gairebé 5 mesos. Jo estic a 3 setmanes d’incorporar-me a la feina i, la veritat, tinc 0 ganes… a casa estic tant bé! Veient com a cada segon que passa el petitet fa una cosa nova! Ja riu a carcajadas, s’agafa els peus, crida, està a punt de dir papa (el mataré! Jajaja) i bueno… es tan guapo! Estic enamorada d’ell 
Les nenes ho porten bastant bé. Els primers dies van ser molt durs, no ho negaré… els gelos van ser importants! Però poc a poc tot acaba al seu lloc…
Be, espero veure les vostres novetats ben aviat!! Un petonàs!!
Imatge

Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: airuni » dt. març 19, 2019 8:48 pm

Hola boniques!

Coaner com estas? Espero que et trobis millor i que tiris endavant els projectes dels que parlaves.

Silvia encara no tenim nom. Enhorabona! M'alegro que estigueu tant bé, ja ens aniras explicant cosetes del Mario. Ànims amb la tornada a la feina.

Aqui continuem igual, el mes que ve a veure si comencem a preparar cosetes, la veritat es que s'esta pasant volant amb tantes coses al cap...

Ens anem llegint. Una abraçada
Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 13 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::