Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

Problemes durant l'embaràs.
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: ambjdejan » dv. gen. 25, 2019 2:48 pm

Boniques, torno amb més preguntes, existencials i més racionals...

Les racionals: abans de la pèrdua, jo era molt regular, i a més tenia claríssim quan estava ovulant, etc...
El legrat va ser el 18 de desembre, i dues setmanes més tard jo estava convençuda que venia la ovulació. Em vaig fer un test i va donar positiu. Després d'això, vaig estar fent seguiment de temperatures, i segur que no he ovulat, perquè les temperatures són una mutanya russa, ara pugen, ara baixen, mai per sobre de 36,6... a més ja fa més de 15 dies d'axiò i encara no tinc la regla
Avui fa 36 dies del legrat, vaig estar alguns dies sense pèrdues, però després he seguit tacant i l'altre dia em van sortir dos mocs gegants, d'uns 5 cm de llarg, densos, mig transparents i tacats de marró... no sé què deuria ser, però era una cosa bastant fastigosa, per cert... i segueixo treient moc tacat de tant en tant. poc o molt taco cada dia, marró, rosat... mai vermell

No sé què fer, aniríeu al metge? la gine del privat que em va fer el legrat també em va fer una eco de revisió, però tot i que en teoria és una bona doctora, tinc dubtes perquè sempre diu, ui és que no ho veig bé...

No sé si anar a un altre metge... o a la seguretat social, que tenen aparells més potents... Del gabinet mèdic on anava, jo tinc la meva gine que m'ha portat sempre però que no fa embarassos i aquesta segona, que és la que porta embarassos i em va fer el legrat... no sé si tornar a la meva de sempre...


I ara les existencials/emocionals: estic feta un embolic emocional... crec que el fet que no m'hagi vingut la regla em fa sentir que no he tancat aquesta fase. Estava embarassada i ja no ho estic, però no em sento "dona" perquè no ovulo, no tinc hormones, no tinc regla, no tinc panxa, no tinc res... algú més s'ha sentit així? com ho heu fet?
Tinc ganes de tornar-me a sentir bé, durant el dia tinc ganes d'estar amb el meu home, d'estar junts, però després quan arriba l'hora i penso que hem de fer servir el preservatiu (no em vull menjar l'olla sobre si m'he quedat embarassada fins que passi una regla) i tot, se'm fa una muntanya. Des que vam saber que el nen/a s'havia parat que no hem tornat a fer res. En parlem (de passada, no en profunditat) però no fem res. Tenim un altre nen i suposo que el cansament afegit ho complica encara més. No trobem el moment per estar junts i sols. Quan el nen s'adorm, nosaltres estem tan cansats que no tenim ni ganes ni esma de parlar...

A sobre, tenim uns amics amb un nen de la mateixa edat que el nostre (es porten 2 setmanes) i ara estan esperant un altre nen per les mateixes dates exactes. Ells no saben res, però van enviant fotos al grup de whatsapp de les ecos, comentaris, etc... i explicant lo feliços que són i a mi em mata... no els vull dir res perquè no és plan de dir: jo estava igual que tu i l'he perdut, o sigui que no m'expliquis lo feliç que ets que em fa mal, perquè seria de molt mal gust i hi ha més gent al grup, però no sé com gestionar-ho... Voldria sortir del grup, però no puc!!

gràcies per llegir-me!! i si algú té algun consell ja seria màxim!!

(estic en llista d'espera per una acupuntora, que crec que em podrà ajudar amb el tema de l'ansietat, però no sé què fer mentrestant)
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: capseta » dv. gen. 25, 2019 8:07 pm

Hola bonica, sobre el tema del cicle no et puc ajudar, en el meu cas vaig passar les quarentenes i després em va baixar la regla en uns terminis raonables i per tant no vaig tenir la sensació que comentes (sí el dol per les pèrdues, lògic).

Aobre els amics.... si fos tu jo els ho diria en privat. A vosaltres us dol, i penseu que a la llarga deixarà de ser dolorós? Doncs no, s’enquistarà i serà pitjor.
Els podeu dir que us feia cosa comentar-ho per si els sabia malament, però que a vosaltres us dol estar tant informats de la seva evolució perquè encara ho teniu molt recent, que esteu contents per ells.
A les 3 setmanes de morir la meva filla una companya de feina va anunciar el seu embaràs a un grup de whatsaap (jo estsva de 7 mesos i tothom n’estava al cas de tot). Saps com em va doldre i fotre? Doncs se’m va enquistar tot, la tenia trsvessada... fins que dos mesos després vaig reunir el valor per dir-li que hacia estat molt desafortunada i m’havia fet mal. A partir de llavors la relació va auedar més neutral i sense el “resquemor” inicial,
Com veus la situació era diferent però el tema és el mateix, parlar des dels propis sentiments és el millor que podem fer.

Ànims!
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: airuni » dv. gen. 25, 2019 9:47 pm

Hola!
Sobre el tema del legrat i cicle no et puc ajudar.
Sobre els amics si tens confiança jo et diría que els hi comentesis, no cal que els hi diguis que et molesta que ho comparteixin perquè al final ells també tenen el dret de compartir la seva felicitat.
Si que els explicaria la situació i que no els hi sapiga greu si no els hi contestes, no mostres entusiasme o inclus si marxes del grup, dient això si tenen empatia vigilaran amb el que posen i ho dius de forma sutil.

Molts ànims bonica!! Espero que aviat ho pogueu tornar a intentar
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: Coaner » dl. gen. 28, 2019 5:12 pm

Molts ànims bonica!!!
Jo com et diu l'Airuni també ho comentaria. "Evitaràs" empassar tan perquè segur que aniran més en compte.
No et servirà de cònsol, però el mateix dia que em van fer la maleïda biòpsia, un senyor, conegut de la família, em va enviar la preciosa foto de la seva neta, nascuda el dia 17 de gener. (Just el dia que a nosaltres ens van donar la "me" de notícia que el bebè no estava ben format.) Per tan... s'ha d'agafar aire contínuament. I si ens queden forces seguir concentrades en el nostre objectiu.
Una abraçada preciosa!
Imatge
Imatge
Embarassada
:: peixet
:: peixet
Entrades: 268
Membre des de: dv. juny 29, 2012 4:07 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: Embarassada » dt. gen. 29, 2019 2:17 pm

Hola!
Entro ràpidament només per explicar-te que això d'anar sagnant encara ara és normal. Jo he tingut 3 avortaments (i sortosament, també 3 fills sans! :love:, i l'única vegada que em van fer un raspat em va passar el mateix. Havia deixat de sagnar, i al cap d'unes setmanes, de cop, vaig tornar-hi, i em pensava que era la regla. Una nit la cosa va anar a més, vaig treure coàguls de sang molt bèsties, ens vam espantar i vam anar a Urgències. Va resultar que encara era conseqüència de la pèrdua... Aquestes coses volen una mica de temps... A mi em van donar una pastilla per aturar l'hemorràgia. De tota manera, mai no està de més passar pel metge, i et quedaràs més tranquil·la.
Finalment, al cap d'unes setmanes, vaig tornar a tacar, però ja era la regla. I el cap d'un cicle, ja em vaig quedar embarassada del tercer fill, que ja està a punt de fer 2 anys♥️. El cos és molt savi, tingues paciència i ja veuràs que tot anirà bé. Una abraçada ben forta i molts ànims!
Mir DB
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 85
Membre des de: dt. abr. 04, 2017 11:19 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: Mir DB » dt. gen. 29, 2019 5:45 pm

Hola!
Sento que hagis passat per un legrat. Quan me'l van fer a mi vaig estar tacant molt durant 15 dies. La següent regla em va venir al cap de més de 40 dies i va ser molt abundant i molt dolorosa. Vaig llegir que després d'un legrat la regla pot tardar 2 o 3 mesos a venir. Suposo que és un cop molt fort pel cos i s'ha de tornar a posar a to. Em van dir que no tingués relacions sense protecció fins que no hagués tornat al gincòleg per veure com havia quedat la "ferida" del legrat. Vaig esperar q m'hagués vingut la regla, però hi podria haver anat als 30 dies.
Penso que és nomal que tardi a venir-te però per estar més tranquil.la pots demanar la opinió a un altre metge.
Jo ho explicaria als amics més propers perquè et sentiràs més acompanyada i tindran més tacte a l'hora d'enviar missatges i fer comentaris. De tota manera, sempre hi ha gent que no en sap més...
Una abraçada!
1/17: Comencem
5/18: Embaràs natural sense embrió. Legrat.
7,8,9/18: 3 IA -
1/19: 1a FIV. Transfer 1 blasto 5B -
4/19: Transfer 2 blastos 6C. Beta+108. Embaràs sense embrió. Avort espontani, histeroscòpia
Ell 70% alteració doble cadena
11/19: 2a FIV 3 blastos
12/19: 3a FIV 2 blastos. DGP: 3 aptes
1/20: Transfer 5B: -
6/20: Transfer 5B: +!!!
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: ambjdejan » dj. gen. 31, 2019 7:48 am

Gràcies boniques! No sé què faria sense vosaltres!
Al final vaig demanar hora amb la mateixa doctora que em va fer el legrat, perquè vaig parlar amb la de la seguretat social, però no tenen hora fins d’aquí a tres mesos (me la van donar igual, i em van dir que així ja em farien una revisió ben feta)

Em va fer una eco, el comentari de rigor de “ui, espera que això està molt gran” (o sigui, la resolució de la panatalla que no ho veu bé) i em va dir que en principi en dues setmanes com a molt m’hauria de venir la regla. Que tenia un fol·licle (no sé què vol dir, si vol dir que he ovulat o què) i que feia pinta que em vindria d’aquí poc.
Em va dir que és normal que segueixi perdent perquè el legrat que fan és molt poc agressiu, i queden restes. Suposo que cada dona és un món i cada u de nosaltres perd més o menys...
De totes maneres, per si no em vingués en 15 dies, em va donar unes pastilles de progesterona que m’he de posar durant 5 dies i després em vindrà.

No ho sé, penso que com que l’embaràs es va parar però no havia tingut pèrdues ni res, el cos li deu costar més ressituar-se... però és teoria meva...


Als amics del grup de watsapp de moment no els hem dit res... no em vaig veure amb cor... de moment estan més tranquil·lets.


Moltes gràcies!! ara toca paciència i esperar que vingui...
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: Coaner » dj. gen. 31, 2019 12:11 pm

Bonica,

Un fol·licle és un òvul madur.
Quan vaig estar fent l'estimulació d'òvuls. Em controlaven els fol·licles (els òvuls que havien madurat correctament) mitjançant una eco. Per tant, estàs a punt d'ovular!! Així ja serà el que et diu d'aquests 15 dies previs abans de la warry.
A mi el que no em quadra és això de la progesterona... perquè jo en prenia per mantenir l'embaràs. De fet, recordo el primer cicle que en vaig prendre i em va retrassar la w més d'una setmana... (els altres cicles no).

Una abraçada molt gran!!!

Això ja ho tens!! :: orrr:: :: orrr::
Imatge
Imatge
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: Avortament diferit, dubtes racionals i emocionals

EntradaAutor: ambjdejan » dv. feb. 01, 2019 12:36 pm

Gràcies!!
La progesterona és perquè t'aguanti, però només me l'he de posar 5 dies i ja està, suposo que al cap de 5 dies, quan baixa de cop la progesterona et ve la regla...
A veure... creuem els dits!

Torna a “Quan les coses no van bé”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::