*** Marones d'Abril 2019 ***

gener, febrer, març...
silvia077
:: papallona
:: papallona
Entrades: 113
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:41 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: silvia077 » dv. des. 21, 2018 10:11 am

Bon dia guapes!!
Perdoneu però se'm va oblidar la clau per entrar ...un desastre Jajaja
Jo vaig bé, ja 24 setmanes i em començat a comprar cosetes i a preparar la habitació per la nena..
No dormo gaire bé i la esquena hi ha dies que em fa mal,però tot dins el normal..
Això si!! M'ha aparegut una "hemorroide" que em fa un mal aaargg per sort el metge em va donar una mostra d'una posada natural apta per embaràs i de venta en farmàcies es diu Fitoroid!!
Genial!!
A mi si m'agradaria entrar al grup de whats!!
Com ho fem??
Una abraçada molt forta a totes
Octubre 2017 1º Fiv San Pau transfer un ovul Beta - :ufs:
Febrer 2108 2º Fiv San Pau ens quedem a la punció no obtenim cap ovul viable per a transfer...un bon pal
Abril 2018 anem a per ovo a Dexeus ens decidim i tenim transfer el 20 de juliol amb resultat :ok: :-())
Portem una nena que neixerà a l´Abril del 2019 </;-)
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dv. des. 21, 2018 12:01 pm

Bon dia noies x*x*x

Silvia aixo de les nits es un rollo... sort que has donat amb la pomada tambe ha de ser una murga aixo. Pel grup de whats li has d’enviar un privat a la ems.

Mireia benvinguda! Ens faltaven els bessons al grup! Quima gran aventura passareu a ser familia nombrosa :p-) com estas?

Egu quins dies has passat doncs... aixo de la analitica de cromosomes tambe quin drama en el teu cas perque no es barat per no veure res concluent. Totalment d’acord amb la recomanacio de la Alba Pardo (te un llibre que pot anar molt be tb) i la seva App. Nos tenim el bugaboo bee3 i encantats! Pero com tu dius es mirar-los i provar viam quin es el mes adient per vosaltres. Jo de botiga et recomano experiencia bebe hi ha varies i assesoren molt be pel tema cadiretes cotxe.

Virolai com vas?

Carme benvinguda! Va molt be fer tribu i compartir dubtes!

Per aqui de 25+3 el temps passa molt ràpid! Osullivan fet i passat peroooo han trobat la tsh alta aixi que ara haurem de mirar en dues setmanes la tiroides espero que estigui be perque aquesyes coses et canviien el risc d’embaras i es una murga. Per la resta tot molt be! Jo soc d’aquelles que m’encanta estar embarassada i tot i que un segon no es viu com un primer perque tens al petit “gran” estic disfrutant molt el moment.

Que passeu unes bones festes sino torno a entrar ara venen dies de familia amics i viure aquestes festes tan màgiques \o.o/
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dc. des. 26, 2018 11:32 am

Hola noies!
Bon Sant Esteve i Bones Festes!

Com us trobeu?? Com van les panxetes???

Jo us volia comentar, a veure si us passa... he entrat a la setmana 25... i em llevo extremadament cansada. Vaja, que si per mi fos em llevaria, esmorzaria i em tornaria a ficar al llit!!!
Com ho faré quan estigui més avançada?
Comença a costar-me posar-me les mitges i cordar-me les sabates!!!
Un altre coseta molesta que tinc és que no tolero els sostens..! Ara ja en porto uns bons d’una botiga especialitzada... ahir m’hi vaig posar 2 allargos perquè no m’apretessin de contorn... doncs una picor tot el dia!!!! Fins i tot em van sortir granets!!!avui estic x anar al dinar de Sant Esteve sense sostens
Tema pes: a l’última visita de la privada, no em vaig fixar de preguntar rl pes... i l’última amb la llevadora no em va pesar..!o sigui no tinc ni dea com vaig de pes..!!!
Cremor en tinc però poquet!!!
El bebè es mou molt!!!
I vosaltres, com aneu????
Bones Festes!!!
Avatar de l’usuari
umi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 15, 2013 2:27 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: umi » dj. des. 27, 2018 10:19 am

Bon dia noies!

Com han anat aquests dos primers festius? Jo he intentat controlar la quantitat pq després ja sabem què passa...

Benvingudes a totes les noves incorporacions!!quina ilu! :b-)))

Apolonia sobre el cansament...més aviat el tinc sense fer res...enseguida em quedo sense respiració, encara que no faci gran cosa també estic cansada, i em rallo pq penso que encara em queda molt... :-o00m

Jo avui tindré crec els resultats del sullivan a veure q tal
Sobre el pes: crec que en porto uns quants d'extres, tot i q la llevadora em diu q vaig be, a veure avui quan em pesi

Doncs res, espero que acabeu de passar unes molt bones festes q l'any q ve seran millors :love:
Avatar de l’usuari
Egu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 80
Membre des de: dc. oct. 23, 2013 7:25 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Egu » dc. gen. 02, 2019 4:34 pm

Molt bon any a totes!!

Com heu començat l'any?
Alguna s'ha adormit i no ha vist les campanades?

Jo noto el cansament i això que dieu de la respiració, que sembla que falta l'aire, sobretot quan m'estiro o després de menjar estic super tipa, no em va passar amb l'altre embaraç.


Us esteu plantejant quan demanar la baixa? A mi em pregunten, però no hi he pensat encara, mentre estigui bé i em pugui moure seguiré, no crec que aguanti fins a l'últim dia però ja veurem.


Jo encara no he comprat res pel bebé, m'han regalat 2 cosetes per Nadal i ja no sé on guardar-ho perquè no tenim l'armari del bebé. Volia aprofitar les rebaixes, si us assabenteu d'algun xollo ja direu.

Una altra cosa que vull fer, que ho vaig fer a l'altre embaraç, és fer-me fotos de la panxa cada 2 setmanes des que va començar a notar-se, ara ja vaig tard, però ho vull fer, sino els segons sempre tenen menys records i no és just.

Cuideu-vos! :-())
CarmeniXevi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: ds. set. 01, 2018 9:37 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: CarmeniXevi » dj. gen. 03, 2019 4:57 pm

Hola! molt bon any a tothom!

Avui hem anat a fer la eco de la setmana 26 i comentar l'Osullivan amb la gine, i sembla que està tot molt bé! >.-<:

Ara ja no hi hem de tornar fins la setmana 30. Aquella setmana m'he de posar la boostrix per la seguretat social. Per algun lloc he vist DTT però deu ser la mateixa.

M'han dit que tinc a la nena ja posada amb el cap cap avall i que ja potser es quedarà en aquesta posició, pq el cap pesa més i també té més espai i està més còmode.

Li he comentat que tenia unes molesties a les cuixes i a la panxa cap al vespre i m'ha recomanat que em posi una faixa, però no d'embarassada sinó "de les de tota la vida" i que m'ha d'apretar la panxa, així m'ajudarà a aguantar el pes millor amb les lumbars. Us heu trobat alguna també amb aquestes punxadetes a les cames? porteu faixa?

Apa, espero que els reis es portin molt bé!! neu:-D
Carmen i Xevi
-- Esperant la Valentina a l'Abril 2019
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dv. gen. 04, 2019 3:09 pm

Hola! Fa molts dies que no escric, i és que no he engegat l'ordinador en totes les festes :p-)

Tema cansament: Apolònia, no pot ser que estiguis baixa de ferro? Jo em sento amb força energia, però avui m'ha donat per passar l'aspiradora i fer unes quantes coses i al cap de poc ja esbufegava! Però això de llevar-te i trobar-te tan cansada potser ho hauries de comentar a la llevadora.

A mi em van fer l'O'Sullivan abans de Nadal i va sortir perfecte! >.-<: Amb el primer fill vaig tenir diabetis i sempre em fa por que em torni a sortir, però ho he superat! Sí que m'ha sortit l'hemoglobina un pèl baixa, i això suposo que vol dir que hauré de prendre ferro aviat, però hi estic acostumada, me n'han donat moltes vegades i no se'm posa malament.

D'altra banda, suposo que totes tenim molèsties similiars: insomni ocasional, punxades (jo en tinc moltes a la matriu, i de vegades em fan patir i tot i afluixo el ritme), algun doloret muscular...

La nena, que per cert, es dirà Joana, es belluga moltíssim, i de vegades segons quin cop em dóna em deixa clavada un instant.

Nosaltres no hem comprat res, m'han començat a donar ja força robeta (tinc bodies per donar i per vendre, no arribaré a fer-los servir tots!) i no ens fa falta res perquè ho tenim tot dels nens, però sí que tinc ganes de comprar ja la primera posada, tot i que m'hauré d'esperar que surti la col·lecció de primavera. A més, prefereixo no fer res fins cap a la setmana 30.

Aquest cop segurament faré el curset prepart. El vaig fer amb el primer, però amb el segon em va semblar innecessari. Ara tant la llevadora com la gine de l'última eco m'han recomanat fer-lo per tenir una estona setmanal per pensar només en la nena i en mi, i em sembla que els faré cas. A més, la llevadora em va dir que els continguts es van actualitzant, i com que sempre he tingut en ment intentar un part natural potser em podrà servir en aquest sentit.

Bé, perdoneu el rotllo i el mode ego, però és que tenia ganes d'explicar coses! Ja us podeu pensar que el ritme amb dos nens a casa és a tope, però de tant en tant amb el meu company ens emocionem de pensar que tindrem una nena. Ens fa moltíssima il·lusió! I els nens ara ja en parlen molt i la tenen molt integrada a la família.

Noies, us deixo, que estem en plan familiar i em reclamen!
Perri
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: dj. set. 06, 2018 12:11 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Perri » dl. gen. 07, 2019 7:57 am

Hola i bon any!!!

Perdoneu que he estat superdesconectada, o per finalment el meu ordinador va morir, i no sé perquè des del mòbil no puc entrar.
Us he anat llegint, però.
Benvingudes a les noves incorporacions!!!!

Silvia077[b][/b] T'entenc amb el tema insomni. Jo acostumo a tenir un episodi per nit d'una hora i mitja de fer voltes al llit. Tot i que aquests últims dies menys. També és veritat que m'aixeco un mínim de dues vegades a fer pipí, i clar, ocasió perfecte per desvetllar-me.
Petit_somni, què és la TSH? Alguna cosa relacionada amb tiroides, no? I saps alguna cosa? Clar, com dius a la que troben alguna cosa augmenten els controls.
Apolonia, tema pes, jo com que en vaig pedre un parell al principi, ara he recuperat amb escreix, però crec que està tot sota control. Ahir em vaig pesar i del meu pes habitual m'he engreixat set quilos. És més del quilo per mes que diuen, però també és veritat que sóc molt primeta i em van dir que tenia més marge. Jo la veritat és que menys panxa , pit i una mica a les cames em veig igual.
Em sembla que era l'Emu que parlava de fotos a les panxes. Doncs jo no me n'he fet. L'altre dia una amiga meva me'n va fer una sense jo enterar-me'n perquè diu que sinó no tindré record.

Per la resta em trobo bastant bé. Cansada, i a més han estat dies intentos a casa amb canvis de feina del meu company, i visites a urgències per a ell. De fet, el dia que vam anar a urgències per ell amb molt mal de panxa, jo em vaig acabar marejant i vaig estar a punt de desmaiar-me. Un quadro aquell box. Tenia la pressió baixa, però l'endemà ja bé.
I tema compres, els nostres reis particulars van ser uns amics que ens van passar una llista de coses que ens podien deixar. Cotxet, banyera, moixès, bressol... Entre moltes altres coses. Quina alegria. I per reis sí que vaig anar a comprar un conjunt pel nen/a. La primera cosa que hem comprat. Ara, pero ja hem obert la veda. Ahir vam trobar una cadireta del cotxe (que ens regalaran els meus pares) a la web Bebitus, bastant rebaixada i la vam comprar.

I res, perdoneu pel rollo, i a veure si puc entrar més sovint!!!!
Abraçades per totes!!!!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dl. gen. 14, 2019 2:55 pm

Bon dia, marones!

Ara que tinc una estoneta miro de personalitzar, que no ho faig mai i només parlo de mi!!

Benvingudes i felicitats, CarmeniXevi i mireiafh! Mireia, sempre hi ha d'haver una bessonada en cada fil mensual, així que aquest cop ets tu. Quina emoció, no? Com veieu el tema organitzatiu? Per cert, m'agraden molt tots dos noms!

Egu, quins nervis que deveu haver passat… El que no entenc és que el test prenatal no aclarís res. Són superfiables, potser la mostra no estava bé? En principi a partir de no sé quina setmana (la 9 o la 10) ja comença a haver-hi prou concentració d'adn del fetus a la nostra sang, per això és estrany que no t'hagin detectat ni tan sols el sexe. Bé, almenys ara ja podeu respirar tranquils i sabent què és.

Sobre el cotxet, nosaltres anem amb un Bugaboo Cameleon de fa onze anys. Ens el van passar uns amics i té molt de trote (ha portat els dos seus, dos d'altres amics i els nostres dos, i ara portarà la tercera nostra) però està en bon estat, tot i que fa un any se li va trencar una peça del xassis que és la que permet canviar l'ansa de costat i plegar-la, però com que el carreguem tal qual al cotxe (tenim una Berlingo) no és problema. A més, ho vam demanar a un distribuïdor i la peça no es pot arreglar i s'ha de comprar un xassis sencer nou, que val més car que un cotxet igual de segona mà.
Jo te'l recomano, Egu, perquè a part de lleugeríssim (es porta la mar de bé amb una sola mà, es maniobra molt bé), ja veus que aguanta molt. Això sí, si necessiteu plegar-lo sovint ni queda petit ni ocupa poc…

Sobre demanar la baixa, jo no puc, sóc autònoma i amb el segon me la vaig demanar a la setmana 37 i econòmicament va ser un daltabaix molt gros, perquè no facturar res fins passades les 16 setmanes de baixa va representar mig any de cobrar una misèria. Però en aquell moment estava cansada i volia tenir temps de preparar cosetes. Ara intentaré aguantar al màxim, ja veurem si puc… Com que treballo a casa m'ho aniré combinant com pugui.

Sobre fer fotos de la panxa… Jo amb el primer me'n feia cada setmana, amb el segon, quan hi pensava, i amb aquesta… no me n'he fet cap! Pobreta meva… A més, a les fotos familiars d'aquestes festes, o vaig abrigada perquè estem a l'aire lliure i no es veu la panxa, o se'ns veu tan petits perquè són grups grans que no s'aprecia…

Sobre portar faixa, jo no en porto ni ho havia sentit a dir (sí en el postpart). A mi em fan força mal els malucs a la nit, perquè com que no puc dormir panxa enlaire, que és com m'agrada a mi, i he de dormir de costat, el pes de la panxa se'm carrega als malucs. Ja em va passar amb el segon però em va començar molt abans, almenys ara agraeixo que no hagi començat fins ara, però dormo malament i em desperto sovint per canviar de posició. Normalment em poso un coixí primet entre els genolls, però avui ho he provat amb un de més gruixut i em sembla que m'ha anat més bé. Llàstima que el coixí de lactància el vaig donar…

Sobre l'insomni, jo també en tinc força. No cada nit, però nit sí nit no, més o menys, m'estic dues hores desvetllada. Com que m'aixeco per anar al lavabo o perquè em criden els nens, em desvetllo i em costa molt tornar-me a adormir. I ara a més s'hi suma el mal de malucs, que també em desvetlla.

Per part meva, aquest dimecres faig les 28 setmanes. Que s'acostin les 30 em dóna tranquil·litat, ja ho veig més acabadet i més a prop. Aquest cap de setmana ens va agafar una rampellada de síndrome del niu amb el meu company i vam redistribuir l'habitació dels nens i el que era el meu estudi, que ja no faig servir perquè estic instal·lada al menjador. L'hem convertit en el vestidor i hem aconseguit alliberar calaixos per a la robeta de la nena. Ara ve la fase de rentar la roba (ho faré més endavant perquè aguanti més temps neta), però em fa una mandra tremenda. Aviam si les iaies s'hi presten i ho volen fer elles :content: Com porteu vosaltres la síndrome del niu?

Faig una panxa bastant considerable. Ahir vam tenir un dinar familiar i tothom em deia que sembla que em quedi menys, però amb el segon ja feia força panxa. A l'eco de les 20 no em van pas dir que vingui especialment gran, i encara la tinc situada en posició transversa, i ara ja no tinc més ecos fins a les 34, que suposo que ja podran calcular si tira a gran o no.

Per acabar, començaré el curset de prepart el 7 de febrer amb la meva llevadora. Amb el segon em va fer mandra, però ara em fa il·lusió, potser perquè serà l'últim embaràs i em ve de gust gaudir-ne la fase final amb més calma i consciència.

Bé, i com esteu vosaltres?
Avatar de l’usuari
Egu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 80
Membre des de: dc. oct. 23, 2013 7:25 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Egu » dl. gen. 14, 2019 7:23 pm

Hola noies!!

no recordo qui deia de la faixa, no ho havia sentit. No t'han recomanat fer ioga o pilates per embaraçades? A mi de moment no em fa mal, però sí recordo que les últimes setmanes em feia mal i amb classe de pilates i alguna de piscina sortia d'allà com nova i anava aguantant.

Virolai, deu ni do si dorms poquet i amd 2 nens més deus anar cansada. Admiro encara més a les autònomes des que soc mare i he pogut estar de baixa, era el primer cop que demanava la baixa.

Deies del sindrome niu, fa setmanes que estic a tope. Hem comprat un armari nou i no és el del bebé, encara no sé on guardar les seves coses quan les comprem. He comprat caixes per endreçar, el meu home s'ha contagiat també del síndrome i vol endreçar tot, llençar coses que no fem servir i pintar parets i si s'anima fem reformes a casa....

No farem habitació pel bebé, dormirà amb nosaltres com vam fer amb el gran, el que sí vull buscar és un bressol de collit però gran, no els de mida moises que duren 6 mesos, em sembla que a ikea en tenen, encara he de mirar.
El cotxet ens hem decidit pel bugaboo bee, agafarem el cotxet i el maxicosi pel cotxe. Uns amics ens deixen el capazo i buscaré el patinet pel germà de segona mà. Per sort a l'abril no farà fred i el sac i tot això ja el comprarem més endavant.

Virolai si busques un xassis de segona ma és possible que trobis, jo miro a walapop i hi ha de tot de bugaboo, tothom ho ven, fins i tot per peces, he alucinat.

Ja esteu prenent ferro? A mi me l'han receptat però jo no em noto tan tan cansada, al vespre sí, es clar, però em diu que segurament estaré baixa i que en prengui. Demà faré el test sullivan i després començaré a prendre, així veuré si els resultats surten baixos o no.

Vaig a dormir, a veure si puc cap a les 21 i poc. >.-<:
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dt. gen. 15, 2019 1:33 pm

Hola!

Egu ha escrit: Virolai si busques un xassis de segona ma és possible que trobis, jo miro a walapop i hi ha de tot de bugaboo, tothom ho ven, fins i tot per peces, he alucinat.

Ja esteu prenent ferro? A mi me l'han receptat però jo no em noto tan tan cansada, al vespre sí, es clar, però em diu que segurament estaré baixa i que en prengui. Demà faré el test sullivan i després començaré a prendre, així veuré si els resultats surten baixos o no.


Egu, sí, fa un any quan se'ns va espatllar el cotxet ho vaig mirar i en vaig trobar al Wallapop, però clar, no esperàvem tenir-ne un tercer i el petit ja no anava gaire amb cotxet i no ens valia la pena. I com que no necessitem plegar-lo, no ens fa falta.

Sobre el ferro, jo sí que en prenc des de fa uns dies. Vaig anar a la llevadora després de Reis i estic un pèl baixa d'hemoglobina, no gaire, però em va dir que ara al tercer trimestre això ja no va enrere sinó que baixa en picat, i que podia prendre ferro de farmàcia (del que he pres sempre i mai m'ha fet molèsties) o ferrolat de la casa Santiveri, que és natural i s'absorbeix molt bé. Així que estic prenent aquest, són unes pastilletes minúscules i n'he de prendre quatre en dejú i després un kiwi o una mandarina (o qualsevol altra fruita amb vitamina C perquè s'absorbeixi el ferro).

Jo tampoc em sento especialment cansada, però ara per exemple, després de dinar, m'agafa una nyonya que me n'aniria al llit… Potser quan deixi el gran a l'escola m'estiro amb el petit, si fa migdiada (cosa que no és habitual).
Avatar de l’usuari
elmeubip
:: papallona
:: papallona
Entrades: 145
Membre des de: dj. nov. 22, 2012 6:09 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: elmeubip » dv. gen. 18, 2019 8:58 am

Buenos días ,

Soy una mami de mellizas y estoy vendiendo la habitación de las peques, con las dos cunas stuva, el cambiador stuva, y el carrito mountain buggy duet.

Os pongo los links por si os interesa a alguna ya me urge venderlas. Muchas gracias y os deseo lo mejor en este camino que empezáis como mamis/papis. Es una etapa súper súper chula. Besos.

https://es.wallapop.com/item/carro-doble-mountain-buggy-duet-318796338

https://es.wallapop.com/item/cuna-stuva-y-colchon-318766685

http://p.wallapop.com/i/318776750?_pid=wi&_uid=54706734&_me=s_android

Y perdonad por la interrupción...
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dc. gen. 23, 2019 10:30 am

Hola noies! com esteu?
Això està molt paradet..! imagino que us esteu comunicant pel whatsaap??

La veritat ara no tinc massa temps de personalizar, però us he anat llegint.
Us faig cinc cèntims de lo meu en modo ego: vaig fer test O'Sullivan i va sortir tot bé. No tinc ni diabetis ni hipertensió, només una mica d'ànèmia de ferro, m'han donant uns comprimits però restrenyen molt..!
Em trobo bé en general, només que tinc insomni.. ara em prenc unes sals que es diuen Sals de Schusler, i dormo millor. Em desperto 3/4 cops a la nit, per fer pp, imagino com tothom, tot i que aquesta nit només m'he despertat un cop..
Tinc una mica de cremor a estones.. i per la resta bé, tot i que en algun moment m'agafen nervis, la llevadora em va dir que era ansietat.
Començo classes pre part dilluns que ve..!

M'han donat robeta pel bebé, i l'única cosa que he comprat és la bossa de la canastreta que me la regalaven amb un vale i ja l'he comprat, i un arrullo de cotó..! però em donen la gran majoria de coses: cotxet, banyera, canviador etc etc.

I vosaltres com esteu?? sento no personalitzar. en algún moment tranquil ho faria.

A veure si doneu notícies!

pd: algú agafarà Doula pel part??
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dc. gen. 23, 2019 2:40 pm

Hola!
Jo també suposo que parleu per whats, perquè fa dies que entro i no hi ha novetats…

Apolònia, jo no agafaré doula perquè ja m'acompanya el meu marit, clar. A tu a part de la doula t'acompanya algun familiar o amic? Tinc una amiga que és doula a Bcn, aviam si serà la teva ;-)

El ferro ja ho pot fer, això de restrènyer. A mi per sort mai m'ha afectat ni així ni amb mals de panxa, i de tota manera aquest cop n'estic prenent un de natural que em va recomanar la llevadora.

Que bé que t'ho donin gairebé tot! A nosaltres des del principi també ens ho van deixar/donar tot i és un gran estalvi, i a més hi ha coses que no saps si les faràs servir o no fins que t'hi trobes, i seria una llàstima gastar-se els diners per a res.

Això de les sals de Schuser no ho havia sentit mai… És específic per a l'insomni?

Noies, que ja algunes ja deveu estar a la setmana 30! Això ja fa patxoca! Jo avui enceto la 29.

Divendres passat vam anar a urgències perquè vaig passar la nit amb dolor a la part baixa de la matriu. No eren contraccions (ja les conec bé), però tampoc eren simples tibantors, i per estar tranquils vam anar a l'hospital al matí. Em van atendre molt bé, em van mirar el coll de la matriu, analitzar l'orina per si era infecció, em van fer eco i finalment em van fer corretges per assegurar-se que no hi havien contraccions. Com que estava tot bé, em va dir la gine que per "descarte" devien ser els lligaments de l'úter, que s'estiraven (que sigui un tercer no te'n salva), i s'hi havia afegit que feia dies que tenia tos (encara en tinc) i això provoca un esforç dels músculs que aguanten la matriu. Avui he anat a la doctora de capçalera perquè em volia assegurar que la tos que tinc, que trec molt de moc (tot i que no he estat refredada), no sigui res de pit. M'ha dit que estic neta, i que faci gàrgares de farigola tres cops al dia, perquè també em quedo ronca cada dia al vespre.

Fora d'això, em trobo bé, perquè encara no estic feixuga com de final d'embaràs (tot i la panxota que faig). L'únic que em fa la murga és l'insomni que m'agafa cada 2-3 nits, i que com que no paro de fer voltes al llit m'acaba provocant dolor als malucs (les nits que dormo bé no me'n fan, de dolor).

Tinc ganes ja de comprar la primera posada, però em vull esperar que arribin les col·leccions de primavera a les botigues. Segurament serà l'única cosa que compraré perquè m'estan donant molta roba (massa i tot!), i em fa il·lusió triar-la, però no sé si esperar-me a l'eco de les 34 per assegurar la talla (amb el meu petit vaig haver de canviar la talla perquè em van dir que venia gran). Però falta taaaant per a l'eco! Bé, un mes, però se'm fa llarg :content:

Jo començo les classes de prepart el 7 de febrer, i em fa molta il·lusió, qui m'ho havia de dir, perquè ja m'ho conec tot!
nuni84
Entrades: 3
Membre des de: ds. feb. 13, 2016 3:12 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***p

EntradaAutor: nuni84 » dv. gen. 25, 2019 10:24 am

Bon dia noies!

Com esteu? Buscant he trobat aquest fòrum i m’agradaria unir-me al grup. Val més tard que mai no? :globus:
Tinc un nen de 2 anys, quasi 3 i estic embarassada de 27 setmanes.
Esperem un altre nen :-()) :cnen: i estem fent el seguiment a la Teknon de Bcn i de moment n’estem molt contents.
La setmana passada li van poder agafar algunes mides i ens van dir que ja pesava uns 900gr!

Ànims a totes!
Imatge

Imatge
CarmeniXevi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: ds. set. 01, 2018 9:37 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: CarmeniXevi » dl. gen. 28, 2019 7:36 am

Benvinguda Nuni84!

Jo avui just començo la setmana 30, avui aniré al CAP a programar la vacuna, i a la tarda tinc la eco de la setmana 30.
Estic molt contenta perquè veuré la nena! Sentir-la ja la sento molt, que no para.
Molt bona setmana a tothom!
Carmen i Xevi
-- Esperant la Valentina a l'Abril 2019
nuni84
Entrades: 3
Membre des de: ds. feb. 13, 2016 3:12 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: nuni84 » dl. gen. 28, 2019 10:09 am

Bon dia!

Oh setmana 30! Que bé, això ja sona a recta final eh?
A mi em toquen aquesta setmana les vacunes....tos ferina i la anti-d perquè sóc rh-.
No m’agraden gens les xeringues :ufs:

Quina alegria quan toca eco oi? Jo m’estic pensant en fer-me la eco 5d.
Alguna se l’ha fet? Val la pena?

Bona setmana a totes!!
Imatge

Imatge
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dt. gen. 29, 2019 2:39 pm

Hola!
Veig que ja comencem a encetar el número 3!! Jo demà també entro a la setmana 30 >.-<: Enfilem els dos últims mesos i escaig!

Com us trobeu? jo ara mateix morta i rendida, he estat comprant aquest matí, organitzant el rebost, he dut el gran al metge, i fins que no m'he assegut no m'he adonat que estava baldada. I encara em queda la tarda amb els nens! Però normalment amb una estona de seure aquest cansament em passa.

A mi la vacuna de la tosferina me la posen a la setmana 32, em sembla recordar.

Us han informat del tema de donació de sang del cordó umbilical o deixar que bategui fins al final, pla de part, canastreta, etc.? Nosaltres amb el segon vam fer pla de part, però ara em sembla que no en farem, direm les quatre coses que volem quan arribem al part i ja està. Farem com amb el segon (el primer va ser inducció per diabetis i vaig preferir deixar-me fer): deixar que el cordó umbilical bategui fins al final (per tant, no fer donació) i esperar-me a veure si em veig capaç de fer un part natural fent servir els elements de la sala de parts (l'altre cop no ho vaig aconseguir). La veritat és que vam quedar contents amb el tracte i amb com van anar els dos parts, tot i ser tan diferents. L'única cosa que m'inquieta és la logística de què fer amb els nens quan comenci la festa. L'altre cop vaig començar amb contraccions de part just després de sopar, per tant va ser una hora molt fàcil per deixar el nen ja sopat i en pijama a casa la iaia, però el rotllo és si ens posem de part en plena nit… Però bé, tot es farà!

Com esteu vosaltres? Comenceu a pensar ja en el part? Teniu idea de com us agradaria que fos (tot i que pot ser molt diferent?
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: ems2012 » dt. gen. 29, 2019 4:51 pm

Bon dia noies!

Aixo comença agafar forma de debó! Setmana 30 glups il.lusió i vetigen a l'hora!

* disculpeu pero si, parlem per whatsapp , a mi em costa força trobar el moment d'entrar aqui... ja sabeu si algú més s'apunta al whatapp només cal que envii privat. No penseu que estem tot el dia cascant! :p-)

Tema de la doula, ja sigui pel part o per la lactancia sembla un tema molt interessant la veritat, totes les conegudes que tinc que n'han "fet servir" estan contentes!

Tema ferro, jo tb prenc ferro begut pq en pastilla em senta malament.

Aquesta setmana ja agafaré la baixa! TInc tantes ganes... Aixi per fi em podré posar manos a la obra amb tot que ho tenim molt verd!!!!
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:
Mireia36
Entrades: 1
Membre des de: dc. gen. 30, 2019 2:20 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Mireia36 » dc. gen. 30, 2019 2:28 pm

Hola chicas. Soy nueva por aqui y no se.muy bien como va. Sere mami primeriza para el 15 de abril 2019. Me.gustaria saber algun consejito para mami primeriza.... jajaja. Explikar un poquito que soy de Mataró. Voy al CGO, cn la dra. Rosado y tendre al peke en Sagrada familia, alguna igual????

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::