\·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

gener, febrer, març...
Avatar de l’usuari
janau
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. set. 02, 2011 11:41 am

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: janau » dc. gen. 16, 2019 9:59 am

Bon dia marones!!!
Benvinguda Cristina!!

Ja torno a aparèixer...mare meva com passa el temps!!! :-()-)

Divendres passat vaig fer la visita de les 32 setmanes i tot segueix molt bé, el nen també està en el percentil 92... no em fio gaire perquè anb la nena em va passar el mateix...em deien que faria més de 4 quilos i va néixer a la setmana 39 amb 3,300 kg....la qüestió és que estiguin bé i ben col.locats :p-)

Hem aprofitat les vacances per a preparar la robeta i fer alguna compra amb els nens...estan eufòrics tots dos :p-) :p-) , afortunadament ens han deixat moltes coses, ara només queda posar-ho a la maleta :ok:

Jo dormo fataaaaaaal, m'ofego molt i tinc molt mal d'esquena...amb prou feines puc caminar... a més el nen es mou moltíssim i veig les estrelles....sort que ja queda poquet, amb els altres dos embarassos no m'havia passat i estic una mica desanimada...

Cuideu-vos molt i molts ànims!!

32+5
Avatar de l’usuari
elmeubip
:: papallona
:: papallona
Entrades: 145
Membre des de: dj. nov. 22, 2012 6:09 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: elmeubip » dv. gen. 18, 2019 8:58 am

Buenos días ,

Soy una mami de mellizas y estoy vendiendo la habitación de las peques, con las dos cunas stuva, el cambiador stuva, y el carrito mountain buggy duet.

Os pongo los links por si os interesa a alguna ya me urge venderlas. Muchas gracias y os deseo lo mejor en este camino que empezáis como mamis/papis. Es una etapa súper súper chula. Besos.

https://es.wallapop.com/item/carro-doble-mountain-buggy-duet-318796338

https://es.wallapop.com/item/cuna-stuva-y-colchon-318766685

http://p.wallapop.com/i/318776750?_pid=wi&_uid=54706734&_me=s_android

Y perdonad por la interrupción...
india_tr
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dt. jul. 03, 2018 8:52 am

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: india_tr » dv. gen. 18, 2019 11:21 am

Bon dia Mares,

Venga noies, ànims que això quasi ho tenim, que guai, jo no hem faig la idea que d'aquí 6 setmanes ( o menys) ja serem 3... Hem sembla molts dies però al mateix temps en son poquets, quins nerviiiiis! >.-<:

DAFNE13 me'n alegro que tinguis la presió més controlada, diuen que "qui dia passa, any empeny", ja veuràs que quan te'n donaràs compte ja seràs quasi a la 40 i tot haurà anat bé i sinó tranquil·la, sobretot que vingui bé i ja està.

MMINIL així et toca anar a la curva llarga? jo pensava que només t'ho miraven a la segona analítica això i ja està. Tema orina, a mi no m'han fet res de 24h d'orina, jo porto un potet quan tinc analítica i prou.

Selenmar Jo estic com tu sobre la robeta, he posat una mica de tot per que el Març es molt estrany,

Cristtina Benvinguda!!, que bé que encara s'apunti gent al grup. Venga que ja queda res, animat, dintre de res ja la tindràs als braços.

LATAAT Aix que mono el teu nen, com et cuida :love: . El meu també està de cul de moment, a veure si es gira o que...

JANAU Es curiós això del ofec, a mi també hem passa, però hem passa cada matí a la feina, només a la feina, però bueno, diuen que es normal, així que vaig tirant..


Jo ahir tenia hora amb la llevadora i m'ha dit que esta de cul.. dimarts tinc la tercera Eco i mirare'm si s'ha girat, sinó m'han dit que m'ensenyaran a fer exercicis per a veure si es gira, a veure si hi ha sort.
Sobre el tema de la llet i els "bibis", m'han dit que m'ho donaran tot allà, que no he de portar res, i també hem va posar la vacuna de la Tosferina.
La seva canastreta ja està feta però la meva res, no tinc temps! :-o00m a veure si m'hi poso aquest cap de setmana per que s'hem tira el temps a sobre

Una abraçada mares :-)(-:
33+6
Cristtina
Entrades: 4
Membre des de: ds. gen. 12, 2019 12:27 am

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Cristtina » dv. gen. 18, 2019 11:44 pm

Gràcies noies!

Lataat, que bonic el teu petit donant-te la maneta a la eco! Tot serà qüestió de temps i adaptar-se (consejos vendo que para mi no tengo, jo entro en panic cada cop que penso que després del permís de paternitat em quedo amb dos bebés a casa, arggg) . I estic convençuda que encara que siguin petits els germans "noten" que s'aproximen grans canvis. Entre moltes altres coses, la meva (21mesos) ara cada cop que em veu acaronar la panxa me la tapa i diu que "yaestá"... Li he deixa´t de parlar de l'arrivada del bebé perquè crec que estava fent més mal que bé :/

Dafne13, genial! Igual ara si estàs més tranquila amb el tema la pressió és queda controlada :-o00m I a les classes prepart et poden ensenyar molt, però el que se't ve a sobre ho aprens al sortir de l´hospital :DDD

Selenemar, jo també ho sóc, i amb lo de "és tant petit que no ocupa espai, m´ho emporto" amb la gran em vaig emportar massa cosa. I vaig dedicar un temps i un estrès que no t' imagines a buscar pijames acordes con el momento jajaja Després a l´hospital em van encoratjar a no posar-me la part de dalt per a seguir fent pell amb pell tot el dia, i la petita en bolquer també fins a la primera neteja, així que no vaig usar apenes res. A més em vaig posar la mateixa roba que portava al arribar al hospital perquè calculant la talla per a la meva muda de sortida havia estat massa optimista, així que... ;-) Això sí, et recomano el famòs consell de posar-ho tot en bosetes zip, em va anar genial per a mantenir la miniroba organitzada.

janau, ànims que et queda poquíssim, aviat surt el peque i oblidaràs els mals moments (o al menys no tindràs temps de recordar-los :D). Com tú dius el nen està bé, així que somriu i ànims!

india_tr, paciència i a veure si és gira. A mi m´han recomanat que gategi, però de moment no estic preocupada pel tema perquè conec molts casos de girs a última hora.

Per la meva part segueixo sumant dies, els controls setmanals segueixen "bé", i encara que segueixon sent alt risc, ja he deixa´t enrere la por de un "gran prematur". I tal com s'està semblant ara aquest embaràs al primer, tant patir tant patir i al final acabarà per ser un 41+6 , ja veureu... Quins nervissssss :p-) :p-) :p-) :p-)

Moltes gràcies per les benvingudes, no us podeu imaginar lo feliç que sóc de poder compartir la il.lusió i els nervis de l'embaràs després de tants mesos patint
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Mminil » dc. gen. 23, 2019 2:19 pm

Bon dia marones!!!

Qué tal anem? Per fi m'han donat els resultats de la corba llarga, i m'han sortit alterats dos valors... :ufs: Així que res... Comencem amb una dieta, i a veure la endocrina que m'explica.... Aishhh, quina mandreta! Però l'important és q el petit estigui bé!!

I vosaltres? Què expliqueu? Com van les panxetes?
Una pregunta, ho he consultat al post d'estic embarassada, però de moment no tinc resposta. Sabeu la baixa per maternitat, estant a l'atur, quina base reguladora et paga l'INSS? És a dir, atur O última nómina? És q no trobo resposta aclaridora enlloc!

Moltes gràcies boniques!!!!
Dafne13
:: papallona
:: papallona
Entrades: 114
Membre des de: dt. gen. 30, 2018 10:46 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Dafne13 » dc. gen. 23, 2019 2:29 pm

Hola mamis!

Com us trobeu?? Jo revisant la pressió cada dia... Aquest cap de setmana se'm va disparar un mica i vaig anar al Cap i em van dir que sobretot estigués tranquila, que no passa res i que si em puja em donaran medicació però que no m'amoini perquè és pitjor! Des de dilluns que he agafat la baixa i treballo des de casa, queda un mes i penso que m'haig de cuidar. La gine em va dir que hi anés demà i mirarem si em fa algo de medicació o no... De moment aquesta setmana la tinc millor... No sé si son nervis perquè la proteinuria la tinc bé.

Mminil ostres és una putada però pensa que queda molt poquet ja... Jo la llarga la vaog fer dos vegades però vaig vomitar i no em van podrr mirar res... Però m'ho he anat controlant punxant me 6 cops al dia i de moment sembla que bé.
Això que comentes de la baixa no en tinc ni idea... Em sap greu!!

Una abraçada a totes!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: virolai » dc. gen. 23, 2019 2:51 pm

india_tr ha escrit:Jo ahir tenia hora amb la llevadora i m'ha dit que esta de cul.. dimarts tinc la tercera Eco i mirare'm si s'ha girat, sinó m'han dit que m'ensenyaran a fer exercicis per a veure si es gira, a veure si hi ha sort.


Marones, m'infiltro des de l'abril…
India, el meu segon fill (estic embarassada del 3r) estava de cul a l'eco de les 34, jo vaig per SS i allà recomanen, a part d'exercicis, moxibustió. No sé si n'has sentit a parlar, és una tècnica xinesa com l'acupuntura però amb escalfor. S'aplica una mena de "puro" encès de fulles premsades d'artemisa (es compra en herbolaris) en un punt concret del dit petit del peu, tan a prop com puguis aguantar l'escalfor, dos cops al dia, i és un punt que estimula els moviments uterins. Està científicament demostrat que funciona. Si vols busca'n informació a internet o parla'n amb el teu metge (tot i que si no hi està familiaritzat potser li sonarà a xino, precisament neujor:-) )
Jo vaig estar fent moxa durant dues setmanes i el dia exacte que entrava a les 36 setmanes es va girar, i ho vaig notar perquè em vaig marejar i de cop ja notava les puntades de peu a dalt.

També és veritat que un segon té més espai per moure's perquè està tot més donat, i amb un primer pot costar més, però per provar no perds res… La moxa estimula els moviments uterins, però si el nen no es pot girar pel que sigui, no es girarà, no pateixis. No es força cap moviment, només s'ajuda a fer que el nen es bellugui si ho pot fer.

Espero que et serveixi d'ajuda.
Que us vagi molt bé a totes!
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Mminil » dv. gen. 25, 2019 10:21 am

Bon dia boniques!!!!!!!!!!! :***: :***:

Per fi em connecto amb el portàtil i puc personalitzar una mica... que si no, sempre em deixo coses....

DAFNE: Els nervis són lo pitjor, i més amb la pressió... I si tens la proteïnuria bé, hem de pensar positiu. A mi me passa, que si començo a pensar.." ai, ai, que la tindré alta...", se'm dispara. Així que, m'he de relaxar moltissim.... :-o00m :-o00m :-o00m , ja conec quan és el millor moment per fer-ho.. i de moment em surten molt bé! Així que tranquila, que a més ara, ja estem més avançades... Jo prenc Tromalyt 150 a les nits, i en un principi serveix per controlar la tensió, potser et donarien la mateixa... Ànims bonica!! >.-<:

CRISTTINA: M'analegro que els contrls vagin bé! Potser tens raó, i tant patir, tant patir i després, fins passades les 40! jajajjajaj Ànims!!!!!

INDIA: No et preocupis més del compte amb això de que vingui de cul. Jo amb el peque, el vaig tenir de cul ( assegudet) fins la 39'3!!! I una nit, em va fer mal la panxa ( pensava que em posava de part), al dia següent vaig anar a l'Hospital perquè tenia la tensió alta, i allà van veure que es va donar la volta.. D'aqui el mal... Amb això et vull dir, que fes el que puguis ( caminar a quatre grapes, mirar això de l'acupuntura.. ( diuen que va molt bé)) Normalment es donen la volta, i si no, doncs mira... Tampoc li podem obligar. Ja ens aniràs explicant bonica!

JANAU:
Com vas? Segueixes ofegant-he molt? Aishhh, tens raó que queda poquet ja, i ens hauràn passat tots els mals!!

Doncs aqui anem, amb la dieta aquesta, fins que tingui la visita amb la endocrina... De veritat.. Ahir vaig passar gana, avui...a veure si em senta millor....

Anem parlant noies, una abraçada molt i molt forta!!!!!!!!!!!!


30+5
india_tr
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dt. jul. 03, 2018 8:52 am

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: india_tr » dv. gen. 25, 2019 10:41 am

Bon dia mares!

Ostràs, gràcies Virolai per explicar-me la teva experiència i a tu també MMINIL. però ja s'ha girat! va ser tota una sorpresa! us explico, dimarts tenia la 3a Eco i jo ja preparada per que hem manessin feina d'exercicis per a veure si aconseguia que es gires, doncs hem va passar com tu MMINIL, la nit abans de la Eco no vaig poder dormir gens, tenia un mal a baix a la part esquerra de por i no va parar de moures en tota la nit, en cap moment hem vaig espantar per si eren contraccions ja que només hem feia mal aquell costat i vaig pensar que eren els músculs que s'estaven estirant. Total ,que arribo al cap el dia següent i hem diuen que estava súper ben colocadet ja, hem vaig posar de contenta... >.-<:.
M'ha fet gràcia que hem diguessis això del mal per que ara mateix ho acabo de relacionar! si que els vaig comentar que s'havia mogut tota la nit però no lo del mal, ja que no hi vaig donar importància.
Moltes gràcies per les vostres experiències noies, esperem que no es torni a girar ara. :-o00m

Una abraçada mares! :-)(-:
34+6
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Mminil » dv. gen. 25, 2019 11:10 am

Jajajajaja!!! Quina gràcia India!!!! M'analegro q ja estigui giradet, i segur q ara ja es queda així!!!

Una abraçada!
Dafne13
:: papallona
:: papallona
Entrades: 114
Membre des de: dt. gen. 30, 2018 10:46 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Dafne13 » dg. gen. 27, 2019 10:39 pm

Hola maques!!

Com esteu?? Dijous vaig tenir visita, la gine em va dir que proteinuria bé i que no em preocupi. Em va fer unes pastilles per si em pujava més de 160/10 (diria que son les mateixes que mhas dit Mminil) però que no té res a veure amb lembaras... Vaig controlant i la veritat és que de moment bé. També em va dir que ja està ben col·locat per sortir. El nen és grosset, de 34 setmanes em va dir que pesava 2,500, això i que suposo per la pressió i que es una Fiv em provocarà el part a les 38 setmanes. I estic una mica acollonida! No sé si serà cesaria o no...
Tinc la il·lusió del nen però al mateix temps estic molt espantada i pateixo molt pel part... Em provoca una mica dansietat. A vosaltres també us passa?

Una abraçada!
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Mminil » dt. feb. 05, 2019 9:27 am

Bon dia marones!!!!

Com esteu? Van pasant els dies... :-o00m :-o00m :-o00m

DAFNE: M'analegro molt que tinguis la proteinúria bé i controlada. Ja veuràs que pel tema de la pressió aquestes pastilles et van molt bé!! Pel tema del part... uFFFF, Jo cada vegada estic més acollonida també! Així que t'entenc!! Si que sembla grosset, si!! Però no acabo d'entendre lo de provocar el part..., espero que si tens la pressió controlada, no calgui!! Si et serveix d'experiència el meu petit va ser part induït, i en el meu cas,com es va complicar tot, va acabar en cessàrea, però hi han moltes experiències de part induït que són positives! A mi crec, que el que més em va angoixar, va ser el.. ja està aquí!!jajjajaj!! Bueno, ja ens aniràs explicant!! Tu tranquil·la, que tot anirà molt bé,i d'aquí res,el tindràs als teus braços!!!!!!

Les demés, com esteu? Imagino que enfeinades i preparant les coses!!! >.-<: >.-<: >.-<:

Jo porto uns dies amb les hormones boges, i estic una mica de bajon... No porto gaire bé això de la dieta i la diabetis... i em crea molt de neguit!A més, demà tinc metge ( endocrina i eco) Per una banda, vull que m'expliquin ben bé tot lo que comporta lo de la dieta, el control de sucre.... i per l'altre estic acollonida ( com diu la Dafne) amb la eco del tercer trimestre. Em fa por que em diguin, que m'he de quedar ingressada i induir el part... Em fa por, que hi hagi alguna cosa malament... Ufffff... La veritat és que estic negativa aquests dies.....

Igualment, demà us explicaré com ha anat les visites....

Una abraçada gegant noies!!!!!!!!!!!!!

32+3
Lataat
:: peixet
:: peixet
Entrades: 267
Membre des de: dj. maig 22, 2014 12:06 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Lataat » dt. feb. 05, 2019 6:57 pm

Hola noies!!!
Quin desastre, fa dies i dies que us vull escriure... sona a excusa eh!? Però es cert us tinc present però...

Com aneu???

Mninil: ànims guapa! Segur que tot anirà millor del que t’imagines. Jo recordo la meva germana que era una dieta molt correcte i després no li van induir ni res. Així que tranqui!!
Per altra banda es normal estar una mica negativa el cansanci, la falta d’hores de son i la dieta no ajuda gaire! Però ànims!!!
Esperem que ens expliquis com ha anat la visita.

Dafne: es normal l’ansietat pel part. Potser podries parlar amb el ginecòleg p comadrona i que t’expliqui una mica més. Induir no vol dir cesària però vamos si acaba sent una cesària doncs es un rotllo però personalment estic contenta. No se tranqui... quan tornes a tenir metge?

Índia: que bé que s’hagi girat ja! Jo també tinc la sensació que s’ha girat. Dijous ho sabrem! :)

I la resta com esteu ? escric des del mòbil i es difícil personalitzar...

No se qui parlava de la robeta que dur a l’hospital: la meva experiència va ser que el primer dia ens els vem pasar gairebé despullats els dos fent pell a pell (bé ell bolquer i gorro i jo la bata de ‘hospital oberta) i tots dos tapats amb una manta . Va ser una experiència preciosa. De fet el meu marit també ho va fer, (la comadrona li va fer treure la samarreta) mentre jo estava a la sala de recuperació de la cesaria. Us ho recomano.
I per la resta de dies body i polaines i poca cosa més per practicitat, perquè estan tot el dia amb nosaltres i pq acaba agobiant la calor. En fi...

En fi... dijous tenim eco i visita a veure que tal tot. Ja us explicaré

Petonets guapes !




Nota: a les mares de març del 2016 vem montar un grup de whatsapp que encara està molt actiu i ens ha anat molt bé... no se si voldríeu...igual ajuda a estar mes connectades. Hi pensem
Dafne13
:: papallona
:: papallona
Entrades: 114
Membre des de: dt. gen. 30, 2018 10:46 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Dafne13 » dt. feb. 05, 2019 7:25 pm

Hola noies!!

Avui escric des de l'ordinador i m'anirà millor per respondre una mica a totes!

Mminil Ànims!! La veritat és que és un rotllo que t'hagin trobat diabetis però pensa que falta molt poquet! ja veuràs com amb una mica de dieta i caminar molt controlaràs els nivells. Tot anirà bé!! Tinc una amiga que va tenir diabetis tota l'embaràs i caminava molt cada dia, després de cada àpat i tot va anar bé!
Jo també tinc dies de baixon... aquestes últimes setmanes més bé però les altres vaig tenir uns dies amb unes ganes de plorar... suposo que les hormones no ens ajuden gens i com diu la Lataat, el cansament, la falta d'hores de son, la panxa que no et deixa moure bé i tot plegat és durillo!!
Diria que el tema d'induir-lo és perquè vinc d'una FIV i em va comentar que es considera embaràs de risc... ni idea.
La pressió porto uns dies que la tinc molt millor, suposo que el fet de poder estar de baixa i estar més tranquila m'ajuda una mica, també aprofito per anar a caminar etc.
Nosaltres vam fer la eco el dijous i també estava acollonida!! A més la gine va començar a mirar el cor molt rato i no ens deia res... i em va començar a venir una calor... però tot ok!

Lataat Com estàs??? Que guai això del pell amb pell, segur que és molt emocionant!!! Jo la veritat és que al ser el primer no sé com serà tot plegat i vaig amb molta por! Però em va molt bé compartir experiències amb vosaltres!

Índia Que bé que s'hagi girat! Jo també el tinc en cefàlica em van dir. El què em noto és quan m'aixeco mal a la zona de baix, com unes punxades i a més no para quiet! però m'agrada notar-lo...

Ja he fet 5 classes pre-part i m'han anat bé la veritat, sempre s'aprenen coses i al mateix temps t'acolloneixes més!!

Això que dieu del grup de whatts per mi em sembla bé!! ja direu.

una abraçada per totes!

35+4
silec
:: puça
:: puça
Entrades: 10
Membre des de: dl. juny 13, 2016 8:28 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: silec » dc. feb. 06, 2019 8:31 pm

Hola marones!
Fa molt q no passo x aquí... us explico una mica... A les 22set em van donar la baixa, amb repos relatiu i progesterona. El coll d l’úter estava massa curt i seguim igual! M’ha dit la gine q seguirem amb medicació fins la set 35-36 i q segurament no arribi a la 37. Estic bastant angoixada...
He llegit x sobre i he vist q us preocupa el part. Jo vaig tenir una inducció a la 40+5 x petició meva (finals d’agost i super panxot) i va anar genial i força rapid, així q guardo un bonic record.
Tb tinc un grup d whats d mares dagost dl 2016 i encara és molt actiu. La veritat és q em va ajudar molt i ara tb. X aqui em costa més escriure... Si el feu m’afegeixo jeje

(33+5) Kai
Dafne13
:: papallona
:: papallona
Entrades: 114
Membre des de: dt. gen. 30, 2018 10:46 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Dafne13 » dc. feb. 06, 2019 10:50 pm

silec ha escrit:Hola marones!
Fa molt q no passo x aquí... us explico una mica... A les 22set em van donar la baixa, amb repos relatiu i progesterona. El coll d l’úter estava massa curt i seguim igual! M’ha dit la gine q seguirem amb medicació fins la set 35-36 i q segurament no arribi a la 37. Estic bastant angoixada...
He llegit x sobre i he vist q us preocupa el part. Jo vaig tenir una inducció a la 40+5 x petició meva (finals d’agost i super panxot) i va anar genial i força rapid, així q guardo un bonic record.
Tb tinc un grup d whats d mares dagost dl 2016 i encara és molt actiu. La veritat és q em va ajudar molt i ara tb. X aqui em costa més escriure... Si el feu m’afegeixo jeje

(33+5) Kai


Hola Silec!!

Ostres no ho havia sentit mai això del coll de l'úter... Jo tb vaig haver de fer progesterona uns mesos amb la Fiv. Entenc que estiguis angoixada! La veritat és que per una cosa o altre totes ho estem i a més quan veus que s'acosta el dia... Però segur que amb els controls que et fan anirà tot bé!!! A mi tb em van dir que segurament m'induirien el part a les 38 i estic angoixada perquè no sé què m'espera.... Tinc molta por de patir o que ni vagi bé, per tant, t'entenc molt bé!!

El dilluns tinc visita amb la gine per fer els cultius de l'Streptococo (o algo així). Alguna se'ls ha fet ja??

Una abraçada maques!!

35+6
Avatar de l’usuari
Selenemar
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dj. abr. 02, 2015 3:50 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Selenemar » dj. feb. 07, 2019 8:37 am

Hola marones!

Ja veig que totes anem avançant amb els nostres petits que cada cop està més a prop de tenir-los entre els nostres braçps. :-())

DAFNE: Aquesta setmana mateix m'he fet els cultius, esperem que el resultat sigui negatiu. Anava preocupada, pq soc una patidora nata, però no fa res de res, quasi ni t'enteres i dura qüestió de segons.

LAATAT: Em sembla que la va parlar de la roba, vaig ser jo.... Soc de les que porto de tot, amb la frase de per si de cas... i després no utilitzo ni la meitat, pero weno...encara tinc la sensació que em deixaré algo, jajajaja. Lo del grup de whatsapp em sembla bé, si el feu conteu amb mi tb.

La veritat és que jo ja no tinc més visites fins a finals de la setmana 38 amb la llevadora i la 40 amb la gine, que ja em va dir, que potser no arribava a la visita, ja veurem, segons quan li dongui per sortir al nino. Ara tinc els últims anàlisis de sang i llestos, a esprar que arribi el dia.

Crec que començo a notar algunes contraccions suaus, d'aquestes de Braxton Hicks i algun dolorets tipus menstruació, suposo que es va preparant la cosa. z2:-)

El que porto malament és el dormir, pq no hi ha manera de trobar una postura còmoda, i a vegades fan mal les caderes al llit. I quan no tinc cremors d'estòmca, que els mig soluciono prenent una mica de llet i dormint una estoneta assentada amb coixins. Us ho dic, pq si a alguna més li passa, potser li ajuda això de la llet, a mi m¡ho va recomanar una altre embarassada i ojalá ho hagués sapigut abans, m'hauria estalviat algunes pastilles d'almax.

Anar al super tb es fa cada cop més difícil, l'esquena es cansa, la panxa tiba....però weno, anem passant com podem, ja queda poquet.

I vosaltres què tal tot? Ja heu començat a notar algunes contraccions d'aquestes de prepart?

Petonets!

35+4
silec
:: puça
:: puça
Entrades: 10
Membre des de: dl. juny 13, 2016 8:28 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: silec » dj. feb. 07, 2019 1:20 pm

Dafne: això del coll d l’úter és q a mida q avança l’embaràs es va escurçant fins q el dia dl part s’esborra del tot i comences a dilatar. Jo porto amb contraccions molt d temps q fan q s’esborri més i x això el repos i la medicació.
Si et fan inducció no pateixis q ho tindran tot sora control. Jo tinc una bona experiència.
El tema d la mostra és ràpid i no fa mal.

Selenemar: com li he dit a la Dafne jo porto mesos amb contraccions d Braxton.. Al principi no les notava xo ara ja molesten jeje xo com no són ni regulars ni res doncs només qda aguantar. Les contraccions d part són molt més heavys...
Jo x la cremor prenc ranitidina i em va genial! I dormir tb costa... tb xq encara fem collit amb el altre peque (2anys i mig) i mai ha estat d dormir seguit jeje xo intento descansar durant les hores q està a la llar jejeje
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Mminil » dv. feb. 08, 2019 11:16 am

Bon dia boniques!!!!!!!!!!!!!

Quina alegria entrar al fòrum i veure tanta activitat!!!! >.-<: >.-<: >.-<:
Quantes coses que heu explicat!

SELENAMAR:
Ja estàs molt avançada! I aquests dolorets que comentes són molt normals! JO em vaig espantar fa unes nits perquè em va venir dolor de regla, però constant, menys mal que ja va passar. De les Braxton Hicks, jo tinc bastant sovint, i quan més nerviosa o atrafagada vaig,doncs més. Però res, en molt breu ja els tindrem en braços a aquests petits!!! :love: :love: :love:

SILEC: Ja et queda molt poquet, i la veritat és que ets una campiona! Perquè això del repòs relatiu, es fa molt dur!! Però res, ara ja estàs molt avançada i en res ja el tens aqui!! NO et desanimis ni t'angoixis!!! Una super abraçada!!! :-()-) :-()-) :-()-)

LATAAT: Com va anar la eco? Quina experiència més bonica la pell amb pell!! Ja ens expliques com ha anat aquesta eco!! >.-<:

DAFNE: Com estàs? Més tranquila? M'analegro que les classes pre-part et vagin tant bé!!! :-()-) :-()-)

Tema grup de wats, com vulgueu!! Més ràpid serà, però jo seguiré entrant també al fòrum, doncs m'ha anat tant bé poguer llegir post antics, que em sento amb deute amb futures marones que busquin informació, cònsol, dubtes.. jajajjaja!!! Ja ho concretem!!!!

La visita amb la endocrina, infermera i eco del tercer trimestre, tot ok!! M'he de punxar i controlar el sucre 4 vegades al dia, i de moment amb la dieta, sembla controlat! Que segueixi així!!! Però això de punxar... en fi, m'estic acostumant!! La eco va anar bé, i el peque pesa uns 1900kg amb 32 setmanes, així que ve, en un principi, normal! Lo important és que estigui bé!! I la tensió, de moment, també bé! Ara a veure si em puja el ferro, que tinc una mica d'anèmia! En fi... entre les punxades, les pastilles i la tensió.... semblo una mica depenent... Aishhhh, que llarg es fa a vegades!!! jajajajajaja

Una abraçada boniques!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
Dafne13
:: papallona
:: papallona
Entrades: 114
Membre des de: dt. gen. 30, 2018 10:46 pm

Re: \·\^☼✿^/·/ MARONES DE MARÇ 2019 \·\^☼✿^/·/

EntradaAutor: Dafne13 » dv. feb. 08, 2019 7:21 pm

Hola mamis!!

Com us trobeu??

A veure si puc anar comentant tot una mica... Perquè des del mòbil és una mica rotllo...
Jo també fa bastantes setmanes que tinc contraccions de Braxton, sobretot al vespre quan estic estirada però la gine em va dir que era normal, també em noto algun dolor però diria que és perquè es va movent i de tant en tant se'm clava a algun lloc, sobretot a les costelles!
Per el tema pressió estic més tranquila perquè la tinc controlada que ja és molt! Dilluns tinc visita a veure si ja em dóna dia per la inducció... Quins nervis!
Mminil és un rotllo haver-te de punxar, jo vaig estar unes temporades punxant me 6 cops al dia per portar control, però ja veuras que tot anirà bé, segur!!

Una abraçada a totes!

36

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::