Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

Problemes durant l'embaràs.
piruletademaduixa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 7:15 am

Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: piruletademaduixa » dc. des. 12, 2018 1:16 pm

Porto estona plorant després de llegir les històries de moltes de vosaltres en aquesta part del fòrum. He de reconèixer que m'ha costat entrar, però també crec que ho necessitava.

Portem un any de cerca i hem tingut dos avortaments, el primer cap a les 5 setmanes i el segon quan el vaig expulsar estava de 7 però realment es va parar abans pq va ser un diferit. El segon va ser fa una setmana i em van donar el tractament per expulsar-lo. Vaig tenir bastant de dolor i de fet em casava el dissabte i divendres anava al metge que miréssin si havia funcionat el tractament... Al final vaig poder gaudir del casament i no pensar en el tema, però ara que ja torno a estar en el meu dia a dia em vénen totes les pors i preguntes al cap.

No vull tornar a passar per un tercer avortament. Sé que no tinc dret a queixar-me, que estant de tan poc no puc ni considerar-ho pèrdues, i de fet és el què faig, el què tothom vol, estar bé, com si res i mirar de no pensar-hi gaire.

Vaig tenir un dia que em vaig enfosar anímicament, quan ens van dir que s'havia parat, però després vaig remuntar i ho he portat acceptablement bé.

El cas és que ara m'he d'esperar a que em vingui la regla i ja ho podem tornar a intentar, però a mi em fa pànic. Només de pensar que no fem res diferent al què hem fet fins ara ja m'imagino que es repetirà la història.

El ginecòleg tant privat com públic diu que ens hem d'esperar a que passi una tercera vegada per començar a fer proves... i a mi em sembla molt cruel i massoca esperar-me a que torni a passar. Heparina, progesterona jo què sé! El què vulguin ni que només sigui placebo però almenys sentiré que estic fent alguna cosa.

Per acabar-ho d'adobar, aquesta segona vegada resulta que em van fer una histerosalpingografia (portàvem quasi un any de cerca i per avançar feina van demanar-me la prova des de la privada)...la prova va sortir perfecta però resulta que ja estava embarassada quan me la van fer i sempre em quedarà el dubte de si hagués avortat igual sense la maleïda prova o va ser per culpa d'ella que tot ha anat malament.

En fi, perdoneu pel rotllo. Suposo que en realitat necessito poder-ho parlar amb algú que no em digui "estant de tant poc ni els comptis, això és com si no hagués passat, li passa a molta gent, tot arriba..." o l'altra versió que és quan no ho expliques i llavors et quedes "el secret" per tu... i no sé què és pitjor.

Ja no sé ni quina era la pregunta que us volia fer.
Potser era si creieu que he d'insistir amb el tema proves pq em mirin si realment ha estat mala sort o hi ha alguna causa concreta. O potser també era saber si a algú li van fer la histerosalpingografia estant embarassada sense saber-ho i què va passar...

Gràcies per llegir-me, i molts petons.
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: BLAUCEL » dc. des. 12, 2018 2:22 pm

Piruletademaduixa sento les teves perdues i ningu te dret a dir.te aquestes bestiesses. La questio no es si estas d moltes o poques setmanes, es el vincle q fas des del moment q saps q tnes l teu fill a dins, creixent, si q s cert q a mes temps mes vincle pero ls sentiments son d cadascu i si son mes o menys forts solament ho saps tu.
Clar q tens dret a queixar.te, a plorar, a pasar l dol q et toqui x cada una d les perdues, i ho has de fer. Plora i treu.lo tot, pq acabara sortint. I ningu ha d dir.te com has d sentir.te. aquesta societat no sta massa preparada x assumir q es una perdua d'algu q estimes ja q no l'han conegut i sembla q no ha existit.
Respecte a fer proves, jo no ho pensaria, com a minim q et demanessin les trombofilies x veure si tens algun problema d coagulacio q pot provocar avortaments de repeticio i tb alguna cosa mes basica, tiroides, i valors hormonals. Se q els metges son reacis d'inici pero jo insistiria ja q si ha d tornar a passar qui patira seras tu i la teva parella.
T'envio una abraçada.
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Arigalma » dc. des. 12, 2018 2:26 pm

Hola preciosa

Ja t'ho vaig dir però ho repeteixo... em sap molt de greu el que t'he passat.

En quant a les proves jo insistiría, i més tenint mútua, no costa res que et vagin fent alguna analítica o algo per vere que tot està correcte o no, i una prova tb al teu marit per saber com están els ..::··
No sé, és la meva humil opinió... Jo tb trobo cruel que hagis d'esperar 3 aborts per començar proves... crec que 2 seguits hauria de ser suficient almenys per ni que sigui comencin a mirar alguna coseta...

Molts ànims wapa! :-()-) i pel que necessitis aquí estarem.
Imatge

Imatge
piruletademaduixa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 7:15 am

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: piruletademaduixa » dj. des. 13, 2018 7:28 am

Moltes gràcies boniques,

per una banda em fa mandra tornar-m'hi a posar pel què pugui passar però per l'altra tinc ganes de continuar perseguint el meu somni.

Us agraeixo molt les vostrez paraules. Suposo que demanaré hora a la privada per insistir que mirin alguna cosa. El què no tinc clar és si m'esperaré a tornar a tenir la regla o ja ho aniré fent.

Molts petons!
Avatar de l’usuari
illeta25
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dc. jul. 31, 2013 10:36 am

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: illeta25 » dj. des. 13, 2018 11:16 am

Hola piruletademaduixa,

Jo només et puc dir que busquis respostes a tot el que et preocupa, si tu creus que no vols anar a cegues a un tercer embaràs doncs no ho facis.
Si, la S.S. com a protocol no faran res fins al 3er avortament (és una bestiesa) però la privada sí. Si el teu ginecòleg de la privada no et fa "cas" doncs busques referències d'un altre i vas a visitar-te amb un altre ginecòleg que t'entengui i també tingui ganes de buscar solució. Potser per ells és normal, però per nosaltres no. Tan difícil és entendre que amb els nostres fills no s'hi juga? No tot és qüestió de sort.

A mi fa temps també em va passar 2 avortaments bastant seguits, el tercer embaràs amb adiro + progesterona va anar perfecte. Va ser sort? No ho sé però va anar bé. El 4rt embaràs des del mateix moment del + vaig començar el mateix tractament adiro + progesterona. També va anar perfecte. No sé si van funcionar perquè em vaig prendre la medicació o poder els altres van ser de l'estadística de la mala sort. No ho se n'hi ho sabre mai però estic contenta d'haver trobat una ginecòloga que m'escoltés i em dónes altres opcions que esperar un 3er intent.

Un consell, l'altra gent que faci el que vulgui tu fes el que et faci sentir bé. I tant que ho pots considerar pèrdua des del moment del +, el teu cap no para de pensar en la nova vida que estàs creant i la il·lusió que et fa. No deixis que ningú t'anul·li els teus sentiments.

Poc més et puc dir, molts ànims aquest camí és dur per uns més que d'altres però ho aconseguiràs!
Molts i molts d'ànims i molta energia per seguir lluitant!
Petons
Imatge
Macmecmic+
Entrades: 4
Membre des de: dj. des. 13, 2018 8:16 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Macmecmic+ » dj. des. 13, 2018 8:32 pm

Sento molt les teves pèrdues; en el meu cas fins al tercer abortament no van mirar res de res.. i tot i així després tampoc van trobar res..
Al final vam anar a un inmunoleg i ara estem a tope de medicació i esperant que aquest bebé sí es quedi amb nosaltres!!
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: capseta » dv. des. 14, 2018 4:00 pm

Hola!!!

Sento les teves pèrdues :-()-)

Tenia entès que ara es feien proves a partir de 2 avortaments, però potser al haver estat de poquets setmanes el protocol vagi diferent, no sé. En el meu cas al haver sigut mort gestacional a les 31s em van fer moltes proves en aquell moment (cariotip dels dos i array del bebé, proves de coagulació especials i mil proves d’infeccions i malalties rares per si havia estat això la causa).

Com algú ja t’ha recomanat, jo pressionaria al ginecòleg de la mútua, que per algo el tens!


Una abraçada i sort!!
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Gustineta » dj. des. 27, 2018 11:45 am

Hola piruletademaduixa,

Et vaig llegir fa unes setmanes, però no he escrit fins avui.
En primer lloc, sento les teves pèrdues.

Fa 4 anys i mig em vaig trobar amb la mateixa situació que tu... i les sensacions que descrius són molt similars al que jo vaig sentir.

Hi ha coses que m'enrabien, ningú no té cap dret a dir-te com t'has de sentir. Tu estaves il·lusionada i has perdut dues vegades la criatura que esperaves... tens tot el dret del món a estar trista, a no tenir ganes de fer res, a plorar... a sentir el que sents. És una experiència dura, i t'has d'adaptar a conviure-hi. I això vol temps, un procés... i tot i així la teva vida no serà mai la mateixa. Ah! I no oblidem que ara mateix, físicament el teu cos encara és una revolució hormonal i ha de reajustar-se.

És molt normal que et faci pànic tornar-ho a intentar i menys sense proves. En aquest sentit, et dic el mateix que la capseta: amb 2 avortaments et fan proves bàsiques. I si sents que te les vols fer, no tinguis cap dubte a demanar-les.
El tema dels avortaments de repetició està canviant... sí que fins fa un temps no et feien proves fins a la 3a pèrdua, però cada cop més es fan després del 2n. Això sí, no són completes, són bàsiques: hormonals, serologia, coagulació i immunologia bàsica. Si tens una 3a pèrdua, llavors amplien les de coagulació.
El que no solen fer és fer un seminograma a la parella, si és masculina i ho trobo un error. Crec que no està de més demanar-ho. Un cop fetes les proves bàsiques, sempre pots ampliar (pagant, es clar).

Ara la prioritat ets tu, no deixis que cap metge ni ningú et tracti malament i minimitzi el teu dolor ni les teves pors.

T'envio una abraçada molt forta i si et podem ajudar amb alguna cosa més, aquí estem. :-()-)
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Miri27 » ds. des. 29, 2018 5:51 pm

Hola,
Només t'escric per donar-te ànims. Jo vaig tenir un primer embaràs perfecte (tinc un nen de 3 anys) i a l'agost vaig tenir un diferit a les 7 setmanes. Es molt poc, però ja m'havia fet ilusions i una película de com estariem quan neixés. Per tant, és una perdua i tens tot el dret de sentir-te com sigui que et sens.
En el meu cas em van fer una analisi de sang (vaig per privat) per descartar tiroides i altres causes i tot va sortir bé. Així que si creus que t'has de fer proves , parla-ho amb el teu gine.
Tira endavant, sense cap por i ja veuràs com anirà bé! Jo ja ho estic intentant desde fa 2 mesos, espero ben aviat aconseguir-ho! (tot i que ja en tinc 41!).
Una abraçada ben forta!
Avatar de l’usuari
suyoscar
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1449
Membre des de: dl. juny 08, 2009 12:32 pm
Ubicació: Barcelona-Blanes

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: suyoscar » dc. gen. 23, 2019 8:42 pm

Hola...soc mama de 2 nenes de 8 i 6 anys. Van ser dos embarasos sense problemes. Avanç dels embarsos em van operar d'endometriosis. El mes d'octubre vaig patir un avortament a les 11 setmanes. Feia 3 dies que el portava mort dins. En van fer un legrat.Al desembre portaba un retras de 20 dies i vam descobrir que estaba altre cop embarassada. Tot anava perfecte amb el tamany i el cor bategava perfecte. Dijous pasat en una eco de rutina vam descobrir que altre cop se li havia parat el cor. Un altre legrat el dilluns. La meva pregunta es alguna despres de embarasos normals a patit dos abortaments x parada del cor? no si si hauria de demanar algun tipus de prova...a les analitiques jo estaba perfecte.
Gracies a totes.
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
cucut15
Entrades: 2
Membre des de: dt. març 05, 2019 9:04 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: cucut15 » dt. març 05, 2019 9:28 pm

Hola, Es la meva primera vegada per aquí...
Jo tinc un nen preciós te 3 anyets. Va venir a la primera, tot perfecte.
L'any passat vam comenzar a buscar el segon i vam tenir 2 avortaments.
I avui ens ha tornat a passar. És un malson. Tres vegades seguides, sense saber el perque. Per que va anar tot bé la primera vegada i ara tot ens surt malament. A més, vaig perdre a ma mare fa poc sense esperar-ho i aixó no m'está ajudant gaire.
La qüestió és que volem fer-nos les proves, i no sé on anar. Si al meu ginecoleg privat o a un centre de reproducció. On ens manaran proves més completes?
Algú amb experiencia que em pugui donar anims? Ho veig tot tan negre...
Gracies
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: ambjdejan » dj. març 07, 2019 12:43 pm

Hola cucut15

Primer de tot, molts ànims! és molt difícil, i molt dur, aquí tens un grup de mares que hem passat pel mateix! Si a sobre has perdut la teva mare, encara és més dur! Em sap molt de greu!

Si has tingut 3 avortaments, suposo que a la seguretat social ja t'hi estaran...
En el meu cas, abans del primer embaràs, com que em costava molt i era d'Assistència Sanitària vaig anar a Gràvida (a l'Hospital de Barcelona). Allà em van fer un munt de proves i tot va sortir correcte. Dos o tres mesos després em vaig quedar embarassada i tot bé.

Ara fa poc he perdut un fill i com que era el primer cop, de moment ho atribueixo a l'atzar i l'edat (40), però el què vull dir és que a Gràvida a mi em van ajudar molt i em van tractar súper bé. No sé quina mútua tens...

Gràvida és un centre de reproducció assistida, potser els pots trucar o enviar un mail i explicar-los què t'ha passat i que et diguin què et recomanen.

Per altra banda, com que suposo que deus estar amb els ànims complicats, has mirat de fer acupuntura o alguna altra teràpia alternativa que et pugui ajudar a gestionar-ho? Potser et pot anar bé

Una abraçada ben forta, espero que tot es vagi posant a lloc i et vagis trobant millor. Això vol temps...
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Gustineta » dj. març 07, 2019 1:04 pm

Hola cucut,

Primer de tot sento la pèrdua dels teus petits i de la teva mare.

Jo he passat per 3 avortaments, però el meu cas és poc convencional, aixi que vaig a pams:
El 2014 vaig tenir dos avortaments després de dos embarassos espontanis ràpids. Des del CAP em van derivar a un hospital on em van fer proves d'avortaments de repetició (ara ja comencen a fer-ne a partir de dos, o almenys aquesta és la meva experiència). Són proves bàsiques, hormonals, dues o tres de coagulació, un parell d'immunològiques i un cariotip.
Si hi ha un tercer avortament, les amplien, sobretot les de coagulació.

En el meu cas, després del segon avortament, ja no m'he quedat mai més embarassada de manera espontània. Vam anar fent més proves pel nostre compte, pagant perquè a la seguretat social no me'n feien més. El tercer avortament va ser després d'una FIV i ja tenia totes les proves fetes.

En el teu cas, jo aniria primer a la seguretat social perquè te'n faran més que a mi, ja que ja heu passat per tres avortaments.

Si vols anar per la privada, la clínica Gravida que et recomana ambjdejan és una molt bona opció. Jo he fet la meva última FIV amb ells i només tinc bones paraules. No només perquè el tractament ens ha funcionat, sinó pel tracte i l'atenció que ens han donat. Gràcies a ells, per fi vam tenir un diagnòstic.

La privada també et pot ser útil si vols ampliar proves més enllà de la seguretat social. Jo penso que és important considerar almenys que la teva parella es faci un seminograma (pot ser a la seguretat social us el farien) i que us mireu la fragmentació de la cadena espermàtica al CIMAB. Que et quedis embarassada no vol dir que els espermatozoides estiguin bé, poden tenir l'ADN fragmentat i provocar avortaments per problemes cromosòmics a l'embrió. Això sí, val 400 € i no ho cobreix cap mútua que jo sàpiga. Ho comento perquè sovint només es mira la dona i els problemes de fertilitat són cosa de dos.

També hi ha tot el tema de les proves immunològiques, que a Gravida segurament et proposaran de fer. Això és molta pasta i no hi ha consens científic, així que potser no seria el primer que jo miraria, encara que sigui important.

Una abraçada
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Northern Lights
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 8:23 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Northern Lights » dg. març 10, 2019 10:50 pm

Hola Gusineta, quin dx i tto has fet per quedar-te embarassada? Estic en un cas semblant i tinc curiositat, veig que stas de 19sg?? Moltes felicitats!!!!
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: Gustineta » dl. març 11, 2019 8:30 am

Hola, Northern Lights,

Gràcies :).

Doncs jo he fet 2 IA a la SS i 3 FIV a la privada (2 d'aquestes seguides per acumular embrions abans de fer DGP).

Vaig a pams, perquè sense el procediment no s'entén perquè vam fer el tractament que vam fer:

Entre els 2 avortaments espontanis i les IA vam fer proves bàsiques i de trombofílies. Primer per trobar la causa del avortaments i després d'esterilitat (que molts cops coincideixen). Les primeres proves que ens van donar pistes van ser les de fragmentació de l'ADN espermàtic al CIMAB: alteracions importants en cadena doble i simple. No podíem ni aconseguir un embaràs natural ni portar-lo a terme. Fem canvis de dieta per reduir-la durant tres mesos. No funciona (normalment funciona). Passem a un tractament amb suplements i millora. Ens recomanen fer FIV fent servir el Fertile Chip, que en aquell moment s'està començant a fer servir (2016-17) per seleccionar els espermatozoides menys fragmentats i estan obtenint molt bons resultats.

També anem a veure la Dra. Sánchez Ramón a Madrid, que troba hipotiroïdisme sublínic (estava a 2,5 en aquell moment) i ens recomana Eutirox i Adiro. L'Eutirox no me l'he arribat a prendre perquè mai més no m'ha sortit la TSH tan alta (sempre a 2 o menys).

Fem 2 IA fallides a la SS. Ells no creuen en la fragmentació de la cadena d'ADN i creuen que el nostre problema és psicològic. Ens apuntem a llistes d'espera per a la FIV i mentrestant decidim anar a la privada. Allà ens demanen més proves i troben que tinc un mini alteració en el gen MTHFR A1298C, poc greu, però em prescriuen heparina i Adiro. També faig proves immunològiques de KIR i HLAC, que surten bé.

Ens recomanen FIV ICSI amb MACS per reduir la fragmentació (a la clínica on anem no volen fer servir el Fertile Chip) + DGP perquè tenim la sospita que els nostres embrions poden tenir problemes cromosòmics. Fem estimulació. Resultats: de 23 òvuls extrets només 9 madurs. Trobem que això és un problema, però ens ho pinten bé (i ho obvien, cosa que no ens agrada gens) perquè dels 9 madurs, fecunden tots. 5 arriben a blasto i els hi fem el DGP. Resultat: 1 de sa, la resta amb alteracions cromosòmiques importants. Això no és normal per la nostra edat (menys de 35), se n'esperaven almenys 3 de bons. Vaig a trànsfer amb heparina i Adiron (i progesterona Utrogestan). Tinc un avortament bioquímic.

Per diverses raons, canviem de clínica i anem a Gravida. Allà ens diuen que el tractament de l'anterior és correcte, però que hi farem petites modificacions per personalitzar-lo i mirar de millorar els resultats. Són els primers que ens diuen que el que ens passa no és normal per l'edat. Després de 4 anys ningú no ens ho havia dit. Ningú. Fem les proves d'NK i citoquines, ja que en aquesta clínica segueixen aquesta línia d'investigació, Ens proposen: FIV ICSI + Fertile chip + DGP + intralípids + progesterona injectada, prednisaona + Adiro i heparina al primer trimestre. El pack complet!
L'estimulació va molt millor, encara que obtenim un blasto menys. Com que sabem que tindrem mal resultat després del DGP, ens recomanen una altra estimulació per acumular embrions. Ho fem i anem a DGP amb 7 blastos. 3 són sans!!! Continua sent baix per estadística, però per nosaltres és una victòria! Es confirma que el nostre problema principal són alteracions cromosòmiques greus tant en espermatozoides com en òvuls.També hi pot haver un possible rebuig immunològic, però això no ho hem pogut saber del cert perquè ja hem anat amb tractament previ per evitar-lo.
El dia de la trànsfer, l'embrió que em volien transferir no sobreviu a la descongelació i n'han de descongelar un altre... que avui és el petit o petita que esperem :).
No puc dir-te al 100% que gràcies a tot això hem aconseguit un embaràs evolutiu. Tinc clar que per la FIV, el Fertile i el DGP, sí; la resta no ho sé, segurament hi ha ajudat.

Si necessites info detallada de les proves o del tractament en si, només m'ho has de demanar.

Una abraçada
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
cucut15
Entrades: 2
Membre des de: dt. març 05, 2019 9:04 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: cucut15 » dj. març 14, 2019 11:52 am

Gràcies pels ànims.
Ahir vam visitar una ginecòloga d'un centre de reproducció. Ens ha demanat anàlisi de trombofilies, tiroides i cariotips.
El que no tinc clar és si l'anàlisi de cariotips entre per DKV. Algú ho sap?
Ens va donar esperances ja que com que ja tenim un nen, descarten problemes de matriu i fertilitat. De fet, totes les vegades que m'he quedat embaraçada han vingut al primer intent... Suposo que això em dona esperança per seguir intentant-ho, potser amb progesterona i aspirina funciona la pròxima... ja veurem com surten els anàlisis.
Suposo que m'enteneu quan, cada vegada que vaig al lavabo, tinc por de veure si hi ha sang. És tan frustrant...
I el pitjor és no saber perquè passa. Vam arribar a pensar que era per practicar sexe durant l'embaràs, per la posició en què dormia, per l'estrés de tenir un nen,... ja no sabem què fer diferent per a que surti bé!
Ara penso que m'hauria d'haver fet aquests anàlisis després de la segona vegada, però com que el metge de l'hospital em va dir que semblava "casualitat" que hagués passat dos cops seguits, doncs ho vaig descartar. I sincerament, no crec lògic que et recomanin les proves a partir de la tercera. És molt poc humà. Haver de passar per això, amb els dolors de l'extracció, les possibles complicacions dels legrats... És molt trist tot plegat.
Ja us aniré explicant.
Gràcies!
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: Avortaments de repetició, histerosalpingografia embarassada...

EntradaAutor: capseta » dl. maig 06, 2019 6:42 pm

cucut15 ha escrit:
El que no tinc clar és si l'anàlisi de cariotips entre per DKV. Algú ho sap?



Sense estar en la conversa ni saber res més, només contesto això concret:

A mi em va entrar al realitzar-me diferents proves després d’una mort gestacional a les 31 setmanes. Tenia DKV privat, no per muface.
Conec altres persones que els ha entrat tenint dos avortaments previs. Petició del ginecòleg i au.
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F

Torna a “Quan les coses no van bé”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::