Desesperada amb les laringitis

Comenta les teves experiències, alegries i dubtes.
pastoreta
Entrades: 2
Membre des de: dj. des. 27, 2018 3:27 am

Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: pastoreta » dj. des. 27, 2018 3:48 am

Hola! Us escric per veure si em podeu ajudar. El meu fill té moltes laringitis des que tenia mesos. Ara té 3 anys i mig i seguim igual. Cada cop que es costipa una mica se li inflama el coll i té tos, molta tos, sobretot de nit. Fem una tractament preventiu amb budesonida matí i vespre i Singulair i amb això hem notat una mica de millora, abans moltes vegades de la laringitis passàvem a bronquitis i ara sembla que no però aquesta tos no ens la traiem de sobre. Es costipa una mica i apa, arriba la tos. I passem una setmana o més dormint poc.
Jo sé que és el seu punt flac però desespera estar cada dos per tres sense poder descansar a les nits. I ho he provat tot: humidificadors, obrir finestra, cremetes al pit... I clar, donem sempre estilsona però igualment li costa molt fer net.
Algú ha provat homeopatia per aquest tipus de problema? Ara mateix és de nit i està amb els pics de tos. És molt frustrant.
Mil gràcies!
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: jaruma » dj. des. 27, 2018 7:08 am

Hola, potser no serveix de res, però hi ha unes vitamines per millorar les defenses, Imunoglukan, que potser ajuden. El meu fill no havia agafat mai res fins que va començar el cole l'any passat, amb 3 anys. I llavors van començar els refredats amb laringitis, sempre acabaven igual. Va estar així tot l'any. Cap a la primavera li vaig començar a donar Imunoglukan, i va tenir un refredat més fluixet, i ja no ha tingut més laringitis. Aquest any agafa refredats més o menys forts, però s'acaben resolent sols sense més complicació.

És difícil saber si és per les vitamines o si és perquè ja és més gran o perquè a l'estiu es va posar més fort. El fet és que li porto donant des de mitjans de setembre, i ara al Nadal he parat però després seguirem fins al març.

La doctora (que no va ser qui me'l va recomanar) em va dir que anava bé per les defenses, i mirant per internet vaig llegir gent que tenia laringitis quasi crònica i amb això se'ls passava (però tornava en quant deixaven de prendre-ho). També molta gent que deia que no servia per res.

Si ho vols provar no perds res. En tot cas, molts ànims i que es millori aviat! :-()-)
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: Jomateixa82 » dj. des. 27, 2018 11:46 pm

Hola Pastoreta,

La meva filla gran té també tres anys i mig i l'any passat vam ballar-la moltíssim per culpa de la tos!!!!! Era desesperant, també hem fet inhaladors, una vegada estilsona, xarops, cremes, homeopatia.... Nosaltres d'homeopatia vam porbar "Stodal" i no li va servir per res (hi ha qui creu que tota l'homeopatia és un engany, jo no sé què pensar, però quan estàs desesperat ho proves tot...). Recentment vaig veure que a part de les boletes d'homeopatia ara han fet la versió en xarop de l'Stodal, però no l'he provat pas.

Dius que ja ho has provat gairebé tot però ara et diré una cosa que sembla una bogeria però no ho és! El que ens va millor per anar a dormir quan està una mica costipada i amb tos és posar-li VIcks vaporub (la versió bebé, important que no porti alcanfor) a la planta dels peus!!! No em preguntis per què, però algú ens ho va recomanar i SI!! FUNCIONA MILLOR!! Ho has provat? Quan veiem que està costipada i té una mica de tos, abans d'anar a dormir cullerada de grintuss i vickvaporub als peus + mitjons.

Aquest hivern a la farmàcia em van recomanar un altre bàlsam apte per nens que em van dir que anava fins i tot millor que el vicks vaporub, però com em quedava una mica del primer encara no l'hem encetat. Ara no recordo el nom i el tinc a l'habitació. Si t'interessa et puc mirar quin és. Sobre xarops, estan jo embarassada a part del grintuss havia provat un de la marca pranarom que es diu "Aromaforce" jarabe de invierno, i m'anava fins i tot millor que el grintuss, i he vist que és apte a partir de 3 anys. Com que això dels xarops a vegades funciona a una persona sí i a altres no...

Ah! Jo vaig posar un humidificador, per això que diuen que va bé pels costipats,... I resulta que poc després vam descobrir que el que teníem a casa era un excés d'humitat i fins i tot en alguna paret hi havia fong i hem posat un sistema de ventilació per pressió. És car, però com et dic aquest any té molta menys tos... I he llegit a alguns lloc que la tos seca dels nens pot empitjorar per problemes de falta de ventilació i excés d'humitat a casa. I, ull, encara que ventilis cada dia quan fa fred ventilem (normalment) menys del que cal perquè no entri el fred a casa, o bé la distribució de la casa requereix que es ventili més estona de la que es fa, etc.

I per últim, dormir una mica incorporada. Amb una cunya com aquesta d'antireflux dels bebes.

No sé, són idees...
pastoreta
Entrades: 2
Membre des de: dj. des. 27, 2018 3:27 am

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: pastoreta » ds. des. 29, 2018 8:37 pm

Moltes gràcies pels consells noies! Provaré això de les vitamines i el vicks vaporub, jo ho havia fet amb un bàlsam del pranarom però no hi coneixíem gaire. També m'has fet pensar amb això de la ventilació i l'humidificador. A veure si entre una cosa i una altra millorem. Gràcies de nou!
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: Anna Maria » dg. des. 30, 2018 11:47 am

Bones!
Només afegir que el vicks vaporub, ma mare quan me'l posava, damunt hi posava una capa de cotó fluix, ara no sé ben bé si perquè fes més efecte o perquè no s'embrutés tant el pijama, però anava bé!
Quan jo estava embarassada me'l van prohibir, però si dieu que n'hi ha un per nens i que el problema és l'alcanfor l'hauré de comprar.
Jomateixa, quan puguis em passes el nom del bàlsam que dius, per comparar, gràcies!
Abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: Jomateixa82 » dl. des. 31, 2018 11:46 pm

Hola Anna Maria!

Doncs l'altre ungüent es diu Utarespira, és de la mateixa casa que Utabon, que a la meva família (jo no, per sort) en són grans consumidors (ja ho diuen que crea dependència... i si te'n poses massa fa efecte rebot i llavors en necessites més... i és un cercle viciós). Com vaig dir de moment no l'hem estrenat, així que no sé si serà millor que el Vick vaporub de bebe (és a partir de 6 mesos.

Com ja vaig dir el pediatre em va dir que se'ls podia posar als nens però assegurant-se que no tingui alcanfor (es veu que inflama les vies respiratòries i fa que augmentin els mocs i els nens moren afogats mentre dormen!!!). De fet a la farmàcia ja només et vendran els que siguin aptes, no crec que s'arrisquin a vendre res que pugui perjudicar si els dius que és per un nen/a.

I sí! La meva mare també em posava un tros de roba sobre el pit, entre el Vicks vaporub i el pijama, i jo crec que no era per no embrutar el pijama sino perquè fa més efecte (suposo que a la planta dels peus, al posar els mitjons s'aconsegueix aquest efecte.
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: Anna Maria » dt. gen. 01, 2019 9:19 am

Gràcies!
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Alvaro
Entrades: 2
Membre des de: dv. gen. 25, 2019 2:37 pm

Re: Desesperada amb les laringitis

EntradaAutor: Alvaro » dv. gen. 25, 2019 2:53 pm

Aquí et deixo uns remeis casolans per si et poden ajudar

1-Respira aire humit. Utilitza un humidificador per mantenir humit l'aire dins de la teva llar o oficina. Inhala vapor d'un bol amb aigua calenta o una dutxa calenta.
2-Descansa la veu el més que puguis. Evita parlar o cantar en veu massa alta o durant molt de temps. Si necessites parlar davant grups nombrosos, tracta d'usar un micròfon o un megàfon.
3-Beu molt líquid per prevenir la deshidratació (evita l'alcohol i la cafeïna).
4-Humedécete la gola. Pots xuclar una pastilla, fer gàrgares amb aigua salada o mastegar xiclet.
5-Evita els descongestius. Aquests medicaments poden assecar la gola.
6-Evita xiuxiuejar. Això suposa un major esforç de la veu que la parla normal.

¡Sort!

Torna a “General”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::