FIV a Sant Pau, compartim experiències??

Tractaments, clíniques, medicaments..
myca
:: peixet
:: peixet
Entrades: 259
Membre des de: dc. des. 16, 2015 5:27 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: myca » dj. nov. 29, 2018 7:02 pm

Talis, moltes felicitats per aquest positiu!!! que guai, quina enveja! ;)
Colibri82, deunido després de tants dies d'incertesa que et diguin tot això.. però vaia, això de categoritzar els blastocits no sé fins a quin punt ho saben. A mi tots els que m'han posat m'han dit que eren molt macus, de dia 3 i dia 5, i mira, res de res. Per tant el que hagi de ser serà, no et desanimis. A més a dia 6 entenc que és millor que a dia 5 i tot...
Noahmarin, ja ha baixat la regla? això de la progesterona és una caca.
Nina, Suellen, paciència que ja falta poc! molta força per els últims dies que són de bogeria! almenys per mi..
Oika, a carregar piles fins al gener doncs!
Ego: nosaltres fins al gener no tornem a st pau per preparar transferència, però encara estic ratllada perquè no m'ha vingut la regla... uf uf, porto 20 dies de retràs, i clar, ilusa de mi m'he fet una parell de TE i evidentment negatiu, lo que més em ralla és que deu ser degut al decapetyl i parxes d'evopad que vaig fer per la transferència que haviem de fer a l'octubre i que la van cancelar perquè la dra li va semblar que hi havia un pòlip que ningú més va veure....
total, que m'han ben desmanegat els meus cicles de 28 dies, em va venir una mena de regla el 13 d'octubre, i no ha tornat!!!
vaig demanar fer cicle natural en la pròxima transferència... tant de bo ho hagués demanat a l'octubre també... però clar, això a la ss no t'ho diuen, perquè necessiten fer més controls i dedicar-te un temps que no ténen.
Suellen
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 79
Membre des de: dl. abr. 24, 2017 5:57 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Suellen » dv. nov. 30, 2018 8:34 am

Bondia buniques,

myca no t'han dit res per a que et pugui baixar la regla o "algún remedio casero de la abuela"?
Igual has d'estar dos mesos aixi com el tractament que li han dit a la colibri. has d'estar incomoda de nassos, marededeunidó.

colibri82 dos mesos?? bueno, espere'm que aquesta espera i tractament tant de bó siguin els definitius.
la veritat que tenen la delicadesa al cul, a mi al principi de començar em van dir que no obtindria ovuls i al final van treure 3 i van fecundar 2, aixi que no pensis en la seva resposta e intenta estar relaxada :-o00m :-o00m

oika doncs a passar unes bones festes i desconectar fins a la visita. quin día ho tens?

nina com ho portes? ja queda poc per la betadesespera!!!!

noahmarin :globus: :-()-)

Modo ego:

Ahir em faig fer el pipi test, ja que els "grumos" marrons eren més sovint, i super-negatiu i al mitgdia he començat ja a tacar més. Té tota la pinta de regla cohibida per la progesterona aixi que avui negatiu un altre cop i ja més tacada uniforme... és un rosa vermell amb "grumos" , aixi que aquí acabem jo i el meu endometri.
No sé si continuar el cap de setmana amb la progesterona i trucar dilluns a Puigvert, que crec que serà la millor opció, i a veure si em donen la oportunitat de fer el segon tractament o em deixen amb el cul "al aire".
Per cert, teniu el telefon de Puigvert per trucar i demanar hora?

Molts petonarros a totes i a veure i alguna acaba l'any amb positiu i sino... 2019 serà el nostre any!!!
If you can dream IT, you can do IT! :***:

31/10/18: Eco i comencem tractament a ST PAU (SS)
12/11/18: Punció, 3 òvuls ovari esquerre i 2 punts
14/11/18: Transfer 2embrions, bó i mitg (ja no queden reserves) NO IMPLANTACIÓ
30/01/19: Alta St Pau i no 2on tractament per edat
Avatar de l’usuari
Oika
:: papallona
:: papallona
Entrades: 123
Membre des de: dc. oct. 01, 2014 10:55 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Oika » dl. des. 03, 2018 7:53 am

Hola noies!

Suellen: ostres, tu! Al final era la regla? Què t'ham dit a Puigvert?

Noahmarin: com vas? Et vas fer la beta?

Talis: com va tot? Ja has fet eco?

Colibrí : gràcies per explicar una mica com funciona la preparació per la transfer de congelats, serà el que ens tocarà a nosaltres també però pensava que es feia en un cicle i no en dos...tot és tant llarg qus sembla que no arribarà mai. Per cert, el teus dos blastos que han congelat junts significa que et posaran els dos a la vegada o com va això?

Com aneu totes? Ja em perdo, que som una bona colla!

Jo sembla que ja torno a tenir una segona regla... Després de deixar la progesterona em va baixar i molt abundant i ahir a dia 17 del cicle vaig començar a tacar altra vegada i avui ja amb més sang. A alguna de vosaltres li ha passat que la segona regla després de la fiv també se li hagi desmarxat? Crec que amb tanta hormona el meu cicle s'ha tornat boig. :ufs:
2012 Iniciem la búsqueda
2013 Ginecòleg i proves
2014 Derivats a St Pau
2015 3 IA negatives a IVI
2016 FIV negativa a IVI (12 òvuls i cap congelat). Primera visita a St Pau. 3 IA en cicle natural a St. Pau, negatives.
2018 1a. FIV a St. Pau:
25 octubre transfer, 2 embrions: -
26 febrer transfer 1 blasto
Suellen
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 79
Membre des de: dl. abr. 24, 2017 5:57 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Suellen » dl. des. 03, 2018 11:14 am

Bondia,

Al final em va venir la regla dijous tarda i a Puigvert em van dir que deixes la progesterona, he tingut 4dies d'hemorragia i mal a la zona abdominal i lubar, però avui ja millor.

Estic trucan't per demanar visita i les lines están ocupades, aixi que continuaré trucan't fins a les 17h que és l'horari d'atenció.

oika ara no m'enrecordo si vaig tenir una altre regla tan sovint però crec que es normal aquest descontrol, suposo que a cadascuna ens afecta d'una manera o un altre.

Petons
If you can dream IT, you can do IT! :***:

31/10/18: Eco i comencem tractament a ST PAU (SS)
12/11/18: Punció, 3 òvuls ovari esquerre i 2 punts
14/11/18: Transfer 2embrions, bó i mitg (ja no queden reserves) NO IMPLANTACIÓ
30/01/19: Alta St Pau i no 2on tractament per edat
Talis
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. des. 15, 2017 3:38 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Talis » dl. des. 03, 2018 6:53 pm

Bona tarda noies, moltes gràcies a totes per les felicitacions!

Suellen: em sap greu que al final t'hagi vingut la regla, espero de tot cor que et facin un segon tractament.

Oika: Jo després de la primera fiv, la següent regla em va venir als 17 dies, així que crec que és normal que es desajusti, molta medicació en poc temps, el cos es torna boig.

Myca: Molta sort en la següent trasferència.

Colibri82: segur que va bé el procés de descongelació, i amb 2 embrions sempre hi ha més possiblitat d'èxit. I com tu dius, encara et queda un altre cicle de FIV, segur que no el necessitaràs!

Noahmarin: como ha ido al final?


Nosaltres ja hem fet la primera visita a la llevadora, i demà tenim la eco de confirmació a St Pau, esperem que tot estigui bé i siguin bones noticies, la veritat és que encara no ens ho acabem de creure, no ens volem fer massa il·lusions fins a la eco. El meu marit està histèric perdut, el tema esperes ho porta fatal, ho vol tot ja, jo per sort soc més pacient i no em costa tant.

Molts petons a totes!
19/04/18 : Analítica St Pau
10/05/18: Eco i primera visita Dra. Saiz
28/05/18: Punció, 3 òvuls Dra. Peón
30/05/18: Transferència de 2 embrions qualitat 1 Dra. Peón
09/06/18 : Regla. Cap congelat.
27/07/18: Visita a Puigvert ,2a FIV
31/10/18: punció, 1 òvul. Dra. Saiz
2/11/18: transferència 1 embrió
22/11/18: test positiu
noahmarin
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dl. abr. 10, 2017 6:25 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: noahmarin » dl. des. 03, 2018 7:00 pm

Hola a todas:
Yo me hice la Beta el lunes pasado y cero patatero. Dejé la progesterona y en 24 horas o menos ya tenía la regla. Me han dado cita para el día 7 de enero.

Por otro lado he buscado una asesora en fertilidad y pedí cita en Befertil. Os lo recomiendo mucho mucho. Es increíble poder sentarse con una embrióloga y que te explique por qué se paran tus embriones, por qué no implantan etc etc

En nuestro caso nos explicó que 4 embriones parados de 5 era una barbaridad y que podía ser por factor masculino. Le dijimos que no, que mi marido estaba perfecto y nos dijo que hay dos cosas que no se miran normalmente (a pesar de que tienen las herramientas). Una son los anticuerpos espermaticos y otro la fragmentación de doble cadena de ADN en esperma. En Puigvert miran la fragmentación pero solo de cadena simple y resulta que ésta puede estar bien pero mal la de doble cadena.
Así que llamé a Puigvert y en efecto me dijeron que ellos solo miran la de cadena simple (la técnica de cadena doble se llama COMET y no la hacen aunque tienen la maquinita). Nos dijo la embriologa que ambas cosas podrían estar detrás de que yo ya no me embarace de forma natural y por otro lado de que se nos paren los embriones. Nos dijo que si tienes mal la cadena simple incide en la fecundación y si tienes los de doble cadena incide en la evolución del embrión.

Así que allí fuimos al centro de investigación de la Universidad Autónoma que está especializado en factor masculino y Bingo... mi marido tiene un 80% de anticuerpos antiespermaticos (este % lo sacamos así a vista, estoy en espera del definitivo) y nos falta que nos digan también el tema del ADN.

Por otro lado nos dijeron que también miráramos mi cavidad con histeroscopia con biopsia y cultivo por si acaso tenía algún bichín que no permitía la implantación y ver también si había sinequias de mis dos operaciones de útero. Esto me lo hacen el martes
Vamos, una maravilla de mujer. Nos ha puesto en órbita en 60 minutos. Os lo recomiendo mucho mucho. Un dato muy importante que me dijo es que el café es un asesino de la calidad espermática y culpable de las altas fragmentaciones de ADN en el hombre. Y que la dieta antioxidante y no tomar ningún tóxico podía mejorar una barbaridad la calidad de los bichines.

Me da coraje porque mi marido lleva como 10 seminogramas en estos años y siempre le han dicho que tiene un esperma perfecto. Y resulta que los anticuerpos antiespermáticos se ven a simple vista porque se agrupan en las colas.... bueno que llevo un cabreo....

De todo esto solo hemos tenido que pagar la fragmentación (400 euros) al centro de investigación y 60 euros a la asesora de fertilidad por la visita. El resto me lo han pasado por Mutua (Adeslas).
Yo espero que nos de tiempo a hacerlo todo para enero que tenemos la siguiente visita y supongo que ya empezaré ahí con las anticonceptivas para el nuevo ciclo de FIV... no sé... hay momentos que digo “me pongo el embrion que tengo congelado de adopción y me olvido de todo” pero luego pienso en la oportunidad perdida de tener uno propio... pfff... que difícil es todo esto de verdad.

Perdonad el modo super ego pero es que voy que trino estos días.
¿Cómo estáis vosotras??
Talis
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. des. 15, 2017 3:38 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Talis » dc. des. 05, 2018 3:24 pm

Bona tarda noies!

Ahir vaig anar a St Pau a fer l'ecografia de seguiment, i de moment tot perfecte. Vam poder veure el sac, l'embrió i fins i tot veure el cor i sentir-lo. Ara ja em començo a fer a l'idea que és real.

Dir-vos a totes, la majoria torneu a partir de gener, que disfruteu de les festes que venen, dels menjars que en un futur no podreu, descanseu i carregueu piles que aquest 2019 serà el vostre any, han d'arribar un munt de positius!!!

Jo us seguiré llegint, un petó molt gran!
19/04/18 : Analítica St Pau
10/05/18: Eco i primera visita Dra. Saiz
28/05/18: Punció, 3 òvuls Dra. Peón
30/05/18: Transferència de 2 embrions qualitat 1 Dra. Peón
09/06/18 : Regla. Cap congelat.
27/07/18: Visita a Puigvert ,2a FIV
31/10/18: punció, 1 òvul. Dra. Saiz
2/11/18: transferència 1 embrió
22/11/18: test positiu
Avatar de l’usuari
Oika
:: papallona
:: papallona
Entrades: 123
Membre des de: dc. oct. 01, 2014 10:55 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Oika » dj. des. 06, 2018 9:57 am

Hola noies!

Suellen: ànims bonica, ja ho dic jo que això de la RA en gran part és una loteria i aquesta vegada no teniem les paperetes guanyadores... A veure que et diuen a la visita, espero que et deixin fer el segon intent!

Noahmarin caram, si que has aprofitat el temps jejej. A veure si pots tenir les proves abans del dia de visita i sobretot que tinguin en compte els resultats que a vegades també els hi costa.

Talis: que bé! Ha de ser un moment tant màgic escoltar per primera vegada el batec... M'alegro que tot estigui perfecte, ara ja t'ho pots començar a creure >.-<: Toca cuidar-te molt i ves passant així ens expliques com vas.

Com aneu la resta? Alguna en betaespera o ja no tenim opció de cap més posistiu abans d'acabar el 2018?

Jo l'altre dia us vaig comentar que semblava que tornava a tenir la regla però és una cosa rara...no és abundant com sempre sinó que vaig tacant tot el dia, ho vaig comentar a la infermera del cap i diu que pot ser normal però que si em dura gaire dies hi torni i m'enviaran a ginecologia.

Petons a totes!
2012 Iniciem la búsqueda
2013 Ginecòleg i proves
2014 Derivats a St Pau
2015 3 IA negatives a IVI
2016 FIV negativa a IVI (12 òvuls i cap congelat). Primera visita a St Pau. 3 IA en cicle natural a St. Pau, negatives.
2018 1a. FIV a St. Pau:
25 octubre transfer, 2 embrions: -
26 febrer transfer 1 blasto
Colibri82
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dg. maig 27, 2018 8:13 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Colibri82 » ds. des. 08, 2018 9:54 pm

Que tal noies??? Sí, hem d'agafar força, gaudir del nadal i demanar als Reis Mags que en el 2019 tinguem :-()) .

Oika: em van congelar els 2 junts perquè van amb un creixement retardat, o això és el que em va fer entendre la doctora. En teoria haurien de Passar a blastocist en el 5è dia, en el meu cas, va ser al 6è dia, i l'han categoritzat en classe B els dos. Ja em va dir que no em fes moltes il•lusions perquè estaven justos.

Ara a esperar que arribi febrer per desvitrificar, que Ho superin, i que es quedin amb mi fins el final, o al menys un d'ells.

Bon Nadal i Bones festes a totes!!!
Annetta86
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dt. des. 11, 2018 1:58 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Annetta86 » dt. des. 11, 2018 3:04 pm

Hola noies,

Em presento em dic Ana i tinc 32 anys. El 21 de juliol del 2017 de Tarragona em deriven a Sant Pau per una FIV, l'altre dia amb la meva gine em va recomanar que truqués a Sant Pau i d'aquí em trameten a Fundació Puigvert. Aquí em diuen que estic a llistes oficials des del 30 d'octubre del 2017 i que en principi durant el 2019 ens trucaran per iniciar.

Com el temps passa ràpid he començat a mirar bloogs de persones que estiguin vivint aquest procés i he conegut aquest. He intentat llegir-ho força i m'he quedat meravellada de tota la força que desprenen les vostres vivències i que encara sóc massa ignorant en el tema.... m'agradaria poder començar a transmetre tot aquest procés perquè des dels 28 que estem buscant un nen/a i fins a l'octubre del 2015 no ens vam atrevir a que ens derivessin a Tarragona, suposo que per la por que comporta sapiguer resultats. En el meu cas la trompa dreta no està bé i la meva capacitat ovàrica és justa... la metgessa ens va dir que això és bo perquè saben per on començar...

He plorat i rigut amb les vostres converses perquè t'anadones que una cosa és el desig, un altre el procés i finalment els resultats.

Molta sort a totes aquelles que heu aconseguit un positiu i molta força per les que continuen esperant-lo i per les que esperem la trucada.

si no us sap greu continuaré llegint-vos i aniré explicant el nostre propi procés.

Una abraçada ben forta
Avatar de l’usuari
nina81
:: granota
:: granota
Entrades: 201
Membre des de: ds. des. 07, 2013 9:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: nina81 » dt. des. 11, 2018 3:59 pm

Hola noies perdoneu pero no puc personalitzar, estic a la feina amb el mobil.
Suellen hem sap molt de greu wapa.
Jo vaig fer la beta i va sortir positiva, tinc hora dijous a Sant Pau per eco, fins q no em diguin q tot va be no m'ho creure. Dijous ja us explicare i entrare a personalitazar. Moltes petons a totes
Imatge
Talis
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. des. 15, 2017 3:38 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Talis » dc. des. 12, 2018 7:40 pm

Moltes felicitats!!! Segur que va molt bé el dijous a la eco i t'ho pots començar a creure. Tot i que jo encara no m'ho crec i ja fa dies que la vaig fer, jejeje!

nina81 ha escrit:Hola noies perdoneu
pero no puc personalitzar, estic a la feina amb el mobil.
Suellen hem sap molt de greu wapa.
Jo vaig fer la beta i va sortir positiva, tinc hora dijous a Sant Pau per eco, fins q no em diguin q tot va be no m'ho creure. Dijous ja us explicare i entrare a personalitazar. Moltes petons a totes
19/04/18 : Analítica St Pau
10/05/18: Eco i primera visita Dra. Saiz
28/05/18: Punció, 3 òvuls Dra. Peón
30/05/18: Transferència de 2 embrions qualitat 1 Dra. Peón
09/06/18 : Regla. Cap congelat.
27/07/18: Visita a Puigvert ,2a FIV
31/10/18: punció, 1 òvul. Dra. Saiz
2/11/18: transferència 1 embrió
22/11/18: test positiu
Avatar de l’usuari
nina81
:: granota
:: granota
Entrades: 201
Membre des de: ds. des. 07, 2013 9:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: nina81 » dg. des. 16, 2018 9:33 pm

Hola noies. Perdoneu però divendres no vaig poguer escriure.
Noahmarin: si que és un problema eso de que no té lo miren todo a mi me paso algo parecido de lo que me entere el jueves cuando fui a sant pau. Pero bueno ahora tienes algo mas claro con el problema. Ojala puedas tener todas las pruebas antes de enero.
Suellen: com vas bonica? Molts ànims i tinc ganes de saber de tu.
Colibri82: disfruta molt del nadal, i segur q amb els 2 que tens congelats anirà tot molt bé.
Oika: si que és una pasada quan sents el cor.
Anetta86: benvinguda, desitjo q et passi ràpid el temps aquí.
Doncs res noies q dijous vem anar a sant pau a la eco, jo dimecres havia anat per la mútua i ja havia vist la bossa amb el petit i li havia pogut sentir el cor, però el meu home no, vaig preferir fer.ho així pq amb el metge i tinc molta confiança i no volia endur.me una mala notícia de sant pau. Total que quan estem allà veiem la bossa i l,embrió que fa 6,5mm i sentim els batecs i acte seguit ens diu, a l'altre bossa teniu un altre embrió que medeix 5,6mm i aquest és el seu batec. I nosaltres 2???? Així que una gran sorpresa, però tocant de peus a terra pq és d'alt risc en hi han 2 hi tinc hipertensió.
Bé maques ens veiem per aquí. Molt bones festes a totes
Imatge
noahmarin
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dl. abr. 10, 2017 6:25 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: noahmarin » dg. des. 16, 2018 10:41 pm

Hola a todas!!!!

Madre mía Nina que sorpresa!!! Ya verás que te llevan el embarazo muy bien y sale todo genial. Tengo una amiga que le pasó como a ti con la diferencia que fué a los 6 o 7 meses (ahora no recuerdo) cuando le dijeron que eran 2 porque estaban posicionadas de forma que no se veía, solo le decían siempre que se escuchaba un eco en el latido (latían al unísono completamente). Ella ya llevaba embarazo de riesgo por otros motivos pero salió todo súper bien. Espero que te salga todo tan bien como a ella. Tiene 2 nenas preciosas.

Annetta bienvenida!!! A mi han tardado 18 meses justos en llamarme para empezar y otros 3 para empezar (creo que normalmente son 2 pero me pilló agosto por medio). Si estás desde octubre pues más o menos para abril te tocaría. Yo también empecé a buscar a los 28!!!! Ahora me hace gracia la relajación con la que empecé y la paciencia que acaba uno criando con esto jejejeje.

Talis qué bien que todo vaya genial ainssss que ganitas de estar así!!!!

Al resto muchos abrazos!!!

Nosotros ya tenemos casi todos los resultados: mi marido tiene un 80% de fragmentación de doble cadena y es positivo muy alto en anticuerpos antiesperma, eso significa que podría haberme hecho 50 FIVs y las 50 hubieran sido un desastre con embriones parados y esto es también la razón por la que desde 2016 no me quedo embarazada natural, mi marido es como un preservativo andante, vaya dos nos hemos juntado.....
De verdad que gracias al universo que fui a Befertil a que nos asesoraran. Es la mejor decisión que he tomado nunca porque si me llego a quedar solo con la información que me dan en Sant Pau...
La fragmentación tiene cierto arreglo, dejar el café, dieta antioxidante y unas pastillas. En tres meses le repiten la fragmentación y veremos resultados. Pero para los anticuerpos nada de nada, es crónico y sin tratamiento. Hay una técnica para fiv que filtran los bichines fragmentados y los que tienen anticuerpos y en Puigvert tienen el chip para hacerlo pero no lo hacen servir así que no sé que vamos a hacer.
Por mi parte la cavidad está genial, sólo faltan los resultados de la biopsia de endometrio pero parece que salga lo que salga habrá arreglo. En principio parece que estamos mejor que antes porque pensábamos que todo el problema lo tenía yo y que no implantaba y eso es mucho más difícil de gestionar que el tema de los bichines. Lo único que queda descartado el embarazo natural porque hay que tratar el esperma si o si.
Ahora nos tocará pelear con Puigvert a ver si pueden usar el chip con nosotros.

Bueno chicas!!!! Feliz Navidad a todas si no hablamos antes!!!!
Annetta86
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dt. des. 11, 2018 1:58 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Annetta86 » dl. des. 24, 2018 4:30 pm

Hola noies,

Aquí estic de nou, moltes mercis pels ànims!!! Nina, moltes felicitats!!!! desitjo que tot vagi més que genial!!! Noahmarin, sort i que puguin fer aquesta tècnica que explicaves.

Us comento que avui he rebut una trucada i m'han donat hora per la primera entrevista al febrer, també m'han comentat que al gener hauré d'anar a fer-me una anàlisis de sang a Sant Pau. M'han explicat que en aquesta entrevista ens diran el com ho faran i quan s'inicia tot plegat però que en principi és força lligat des de la primera entrevista a quan comences a fer les coses.

De la emoció no deixava de plorar i malgrat l'alegria que estem sentint també hi ha molt de respecte i por.

Us aniré explicant.

Que tingueu unes molt bones festes.

Una abraçada
Madan
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dc. nov. 14, 2018 9:26 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Madan » dc. gen. 09, 2019 7:25 pm

Bona tarda noies,
sóc nova per aquí, fa moooolt que us llegeixo, però com a mi em quedava un llarg camí no trobava el moment per escriure, però ara cada cop ho veig més proper i m'han entrat tots els dubtes i pors, a veure si em podeu ajudar.

Al novembre vaig tenir una visita amb la Dra Saiz, i vam quedar que al febrer començaríem amb el tractament, em va donar les receptes per que les comprés i em va receptar anticonceptives fins el 18 de gener i vam quedar que trucaria per demanar hora pel 23.

El cas, es que vaig trucar per demanar hora i un noi (bastant borde) em diu que aquest dia no visita la Dra Saiz i que ell no té ni idea de per què m'ha de donar l'hora, li comento que jo tampoc, només que la Dra em va dir que m'havia de visitar el 23 si o si, total que m'ha donat hora per un control folicular. És per això que he d'agafar hora? Tinc por de que per no saber-ho fer bé hagi d'esperar un mes més..

Tampoc m'han dit res de cap analítica.. Estic feta un mar de dubtes..

D'altre banda, vull desitjar moooolta sort a totes! Aquest 2019 serà un gran any, estic completament segura! :)
24/01/19: començo medicació
04/02/19: punció, 12
07/02/19: transfer, 1
20/02/19: pipitest POSITIU
07/03/19: 1a eco
Avatar de l’usuari
nina81
:: granota
:: granota
Entrades: 201
Membre des de: ds. des. 07, 2013 9:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: nina81 » dj. gen. 10, 2019 1:01 pm

[quote="Madan"]Bona tarda noies,
sóc nova per aquí, fa moooolt que us llegeixo, però com a mi em quedava un llarg camí no trobava el moment per escriure, però ara cada cop ho veig més proper i m'han entrat tots els dubtes i pors, a veure si em podeu ajudar.

Al novembre vaig tenir una visita amb la Dra Saiz, i vam quedar que al febrer començaríem amb el tractament, em va donar les receptes per que les comprés i em va receptar anticonceptives fins el 18 de gener i vam quedar que trucaria per demanar hora pel 23.

El cas, es que vaig trucar per demanar hora i un noi (bastant borde) em diu que aquest dia no visita la Dra Saiz i que ell no té ni idea de per què m'ha de donar l'hora, li comento que jo tampoc, només que la Dra em va dir que m'havia de visitar el 23 si o si, total que m'ha donat hora per un control folicular. És per això que he d'agafar hora? Tinc por de que per no saber-ho fer bé hagi d'esperar un mes més..

Tampoc m'han dit res de cap analítica.. Estic feta un mar de dubtes..

D'altre banda, vull desitjar moooolta sort a totes! Aquest 2019 serà un gran any, estic completament segura! :)[/quote

Hola bonica, si t'han de donar hora per control folicular. I sino es amb aquesta doctora una del mateix equip.
Imatge
Lausan
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dt. gen. 22, 2019 6:59 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Lausan » dt. gen. 22, 2019 7:32 pm

Bon dia noies,

en primer lloc us volia donar les gràcies per compartir les vostres experiències, com bé sabeu ajuda molt sentir-se acompanyada en aquest procés tan dur per algunes de nostres. I us vull transmetre els meus ànims a totes, les que estem en el camí d'intentar l'embaràs i aquelles que ja han donat positiu.

Us explico la meva experiència en aquests 3 anys i mig que fa que intentem buscar l'embaràs:
fa 2 anys vam passar per dos IA al Sant Pau, la segona inseminació va donar positiu, la meva sorpresa va ser a la 5 setmana que vaig començar amb petites pèrdues de sang i a la setmana 6 em diagnosticaven d'embaràs ectòpic tubular (l'embrió s'havia aferrat a la trompa dreta), per la qual cosa van injectar-me metrotrexat per aturar l'embaràs i destruir les cèl·lules, tot i la medicació, el tractament no va funcionar i la trompa va petar provocant una hemorràgia i operant-me d'urgència.
Pels efectes de la medicació no em recomanaven intentar l'embaràs fins passat 6 mesos.
Un cop superat aquest tràngol i havent descansat durant 6 mesos vam decidir intentar una FIV per anar més a lo segur i vam començar tractament a la privada. La FIV en un inici semblava que hagués anat molt bé però no va ser així, em vaig sobreestimular (van retirar 26 òvuls) dels quals es van fecundar 23, però creixien lents i no es doblaven al ritme que ho han de fer. Només en van congelar 3 a dia 3, i no van transferir perquè estava amb les hormones massa alterades.
El mes següent vaig tenir un embaràs natural que tampoc va anar bé i es va aturar a les 5 setmanes, tot i que mesos després em van haver de treure restes amb una histeroscòpia.
Passat tot això em van transferir el maig passat dos embrions congelats, va test va donar positiu, i el cap d'uns dies començo amb pèrdues, i em fan control i em diuen que és un embaràs cornual (s'havia col·locat dins l'úter però fora de la matriu), em van espantar molt perquè si no aconseguien aturar l'embaràs, hi havia molt de risc de trencar-se part de l'úter provocant una hemorràgia molt severa. Vaig estar una setmana ingressada amb tractament i tot va anar bé, però una vegada més m'havia d'esperar mínim 6 mesos a intentar buscar l'embaràs.
Aquest mes he començat amb pastilles anticonceptives per començar tractament de FIV al sant pau en dues o tres setmanes. Espero que aquesta vegada les coses vagin diferent, estic molt espantada perquè tinc molta por a repetir un embaràs ectòpic amb el risc que suposa per mi, també tinc molta por que els embrions no tirin endavant, ja que l'experiència que tinc és que s'aturen el cap d'unes setmanes.
He vist Noahmarin que parles de Befertil i d'un anàlisis més acurat de la fragmentació, a la meva parella l'han portat des de la Puigverd i li han dit que està bé, tot i que pel que expliques potser val la pena que fem una visita allí.

Perdoneu pel rotllo que he escrit, una abraçada molt gran per totes i molt, molta sort!!!!
Aquest serà el nostra any!!!
Lausan
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dt. gen. 22, 2019 6:59 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Lausan » dt. gen. 22, 2019 7:50 pm

Hola Nina81,

crec que ho has fet bé, jo també començo ara la FIV i pel que vaig entendre, t'has de prendre les pastilles anticonceptives fins al dia que et van dir, i agafar hora pel dia 23 (si és el que et va dir la doctora), si ella no hi és, serà un altre de l'equip de fertilitat del Sant Pau, i crec que si què és visita pel control folicular. Lo de l'analítica a mi tampoc em van dir res, suposo que la faran uns dies després de la visita.

Que tinguis molta sort!!!
Avatar de l’usuari
Annahelo
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 98
Membre des de: dt. març 22, 2016 5:06 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Annahelo » dt. gen. 22, 2019 9:50 pm

Hola a todas!!!!
Soy Anna y tengo una nena de 2 años por fiv en sant Pau. La primera vez todo me fue genial, los profesionales de allí un trato excelente.
Ahora quiero ir a x el hermanit@ y me dicen que me tiene que derivar otra vez mi ginecóloga xq tengo el expediente cerrado.
Alguien sabe si tengo que hacer otra vez la lista de espera de dos años??? Lo tengo congelado, tanto el esperma como los óvulos q quedaron.
Gracias a todas!!!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::