*TROBADORES DE TARDOR!*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
rosae7
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dc. abr. 27, 2016 2:57 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: rosae7 » dt. nov. 13, 2018 8:19 am

Hola noies,

Ahir el maridin va anar al metge i ja tenim la recepta, el uròleg catxondo li va dir, bueno la podrías dejar embarazada ?$!¿%. Els resultats que van sortir eren molt dolents dolents (oligozoospermia y astenozoospermia severa) , però això ens va fer pensar i si amb la nena ell tenia els mateixos resultats i vem fer pam a la primera? Ara farà un any que em vaig quedar... tenia també aquests resultats? encara que al ser anembrionari podria ser que la càrrega genética ja fos dolenta, no sé.
Però vaja, ja estem a tope per entre 3 i 6 mesos fer el tractament i anant provant...
Són bones noticies però també tinc por de tornar a obsesionar-me... ara ja penso en tornar a comprar TO, aixxx espero poder continuar zen, sinó serà un problema per mi.
Per cert, la medicació carísima!! ja pot funcionar, jeje.

Molts pepos a totes!!
Avatar de l’usuari
metiarc
:: pantera
:: pantera
Entrades: 862
Membre des de: dt. oct. 22, 2013 5:49 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: metiarc » dt. nov. 13, 2018 9:36 am

Moltes felicitaaaaaats airuni!!! Què bé una altra panxeta!!! :-()) Ara a cuidar-se i a celebrar-ho de valent >.-<: >.-<: >.-<:

rosae, has de pensar en positiu i que pensar que la medicació li anirà genial!!! Amb el meu primer fill al meu home li va sortir astenospèrmia moderada (o algo així, ja no recordo el nom exacte) i amb 3 mesos de medicació va passar a tenir uns resultats perfectes. Ja sé que en el vostre cas partiu d'una mostra més dolenta, però millorar segur que millora.
Pel que fa als nervis podries utilitzar olis essencials. Natros a casa n'utilitzem molts des de que el meu fill va passar de fer bronquitis cada 2-3 setmanes a no fer-ne ni una gràcies als olis essencials. Jo tinc sop degut en gran part a estrès causat per la meva autoexigència. Estic intentant treballar-ho per altres vies, però els olis essencials m'estan ajudant molt a mantenir més la calma. L'únic mes en que he tingut la regla de 28 dies ha estat el mes en que em vaig posar un oli per a l'estrès cada dia des del dia 1 del cicle. Aquest mes ho estic tornant a provar. Si t'interessa el tema t'explico una mica més.

Que tingueu un bon dia noies!

15/02/15 Inici 1a FIV
26/02/15 Punció. 9 òvuls, 8 arriben a blasto i els congelem
21/04/15 Transfer d'un blasto
29/04/15 TE +++ :)
13/01/16 Neix el notre petit!


02/01/19 TE +++ :)
12/03/19 Ets una xiqueta! :cnena:
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Bervic » dt. nov. 13, 2018 9:54 am

Hola!

Rosae segur q amb la medicació milloreu els resultats! No he seguit el teu cas, però com dius és curiós que t'hagis pogut quedar embarassada amb els mateixos resultats...però ara amb el tractament anirà tot molt bé :ok:

Ahir vaig anar al CAP i explicant símptomes em pregunta, és possible que estiguis embarassada??? Així q a part de fer-me un anàlisi per infecció, em va fer test d'embaràs, però res, negatiu. Em va dir q era d'hora, ja q la W no ha de venir fins dilluns q ve, però no puc evitar desanimar me una mica... Així q haurem d'esperar i sinó tornem al desembre!
PD. La infecció si q va sortir positiu :-:)

Petons a totes!
Layi
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dc. oct. 31, 2018 11:48 am

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Layi » dt. nov. 13, 2018 10:33 am

Bon dia noies!!

rosae, confia en la medicació, conec a gent que tenies semiogrames alterats i s'han quedat embarassats, entenc molt bé el que dius de obsessionar-te, es una merda perquè no vols obsessionar-te pero el teu cap va a la seva bola i no deixes de pensar-hi, jo vaig deixar de fer els TO per aixo sino cada vegada que feia un hi pensava durant estona, així i penso pero no tan...

metiarc, aixo dels olis essencials m'interessa, pots explicar una mica més, com funciona on els poses i on es compren?? gràcies bonica.

bervic, anim amb la infeccio d'orina, tu ara recupera't i ja dilluns que ve a veure que passa amb la w...

modo ego: jo porto uns dies rallada perquè encara que hem fet bastants deures a la SW tinc la sensacio que quan acabem se m'escapa tot, no se si m'explico... em quedo estirada al llit amb un coixi sota el cul una estoneta pero desprès quan vaig a dormir em noto mullada i quan em llevo a mitja nit a fer pipi les calcetes estan humides... alguna de vosaltres us passa??? sento ser tan explicita amb això pero em té rallada...
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Arigalma » dt. nov. 13, 2018 12:16 pm

Hola

Rosae segur que amb el tractament la cosa va súper bé :ok: :ok: . I lo de obsesionar-te... de momento pots probar sense els TO, i si passat un temps (que no será) veieu que no hi ha sort doncs aneu a tiro foxe i ho mires. Més o menys, ja sapsquins dies són els bons...

Layi t'entenc perfectament amb lo de tot s'escapa, a mi em passa el mateix... jo al final tb ho feia, quan acabavem coixí sota el cul un ratet i després a mimir. De totes maneres diuen que els orgasmes ajuden a que tot vagi cap amunt, encara que tinguem al sensació que se surt, no es deu sortir tot. I sino sempre tens la copió de cames cap amunt una estoneta (super sexy vamos). :content:

Bervic ànims amb la infecció. I en quant a la prova, és molt aviat, falta 1 semana! No et desanimis, mentres no hi ha W hi ha esperança. :-o00m

Metiarc és molt interessant això que dius dels olis.

EGO; doncs res, esperant el dia 27/11 la primera visita amb la gine (vaig per privat) i que tot vagi bé. Avui sembla que tinc doloret com de regla, però res més.

Ens anem llegint
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: RedBerry » dc. nov. 14, 2018 9:36 am

Bon dia!! :***: :***:

Ja he escrit al de extrobadores i trobadores, pero per les que esteu nomes per aqui de moment.

Layi Pensa que el bitxo ..::·· mes rapid es el que arriba el ovulet, els que s'escapen no son tant rapids. En el meu cas els tres cops que hem aconseguit panxu, sempre despres de l'ataque em netejo, ni cames tancades ni amunt ni res, m'ho van recomanar per evitar infeccions d'orina, i no hem tingut problema. :ok:

Bervic Sera casualitat, pero amb la primera panxu vaig tenir una super infecció d'orina, es una mica el que he posat a la layi. No et desanimis si el TE del cap t'ha donat negatiu, tinc entes que son molt poc sensibles. Aixi que si no hi ha W hi ha esperança >.-<:

Quines son les proximes DNW??? Que no parin aquests positiuuus!!! :love: <:-<

PEPOS!! :-()-)
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Bervic » dc. nov. 14, 2018 12:30 pm

Gràcies Redberry, la veritat és que estic amb nàusees tots els dies, el meu marit s'està fent unes il·lusions... Li dic q freni però ell amb la seva història...
Jo tb vaig al lavabo després, tampoc em quedo cames a l'aire i ja en tinc una, així q com diuen el més ràpid guanya ..::··
Dilluns hauria de venir la W, esperarem sense desquiciar-nos :p-)
Ja som a dimecres, ànims!!
Avatar de l’usuari
metiarc
:: pantera
:: pantera
Entrades: 862
Membre des de: dt. oct. 22, 2013 5:49 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: metiarc » dj. nov. 15, 2018 10:19 am

Bon dia noies,

com esteu?

bervic, a mi em va passar amb el primer embaràs, que vaig anar a urgències per un altre tema pocs dies després de fer-me la transferència de l'embrió i al fer-me l'anàlisi també va sortir que no estava embarassada i em vaig quedar una mica xof. Però al cap d'uns dies vaig fer TE i va sortir positiu. Ara és un nen de quasi 3 anys :) Així que ànims, que la possibilitat hi és!

Layi, el que hagi d'arribar hi arriba et quedis estirada o no. El que es pugui sortir tampoc arribaria. Jo m'estic un moment estirada, però després vaig al lavabo a fer un pipi sempre i em netejo al bidet.

Us explico una mica això dels olis. Ja us dic, jo vaig començar a provar amb el meu fill, desesperada perquè havíem d'anar a urgències cada 2-3 setmanes tot hi estar fent tractament preventiu per a la bronquitis. Jo no hi creia gens amb els olis, però arriba un punt que ho proves tot. I va ser brutal! Segueix tenint mocs de setembre a juny, però no ha fet ni una bronquitis més. I fins i tot li vam treure el tractament preventiu que feia i res. Així que vam començar a fer-los servir per a tota la família per a tot (refredats, augmentar defenses, mal de cap, contractures, pell atòpica, picades d'insectes... tots les coses habituals que passen en una casa). De marques en faig servir 2: Pranarom (es pot comprar en farmàcies i està bé de preu. Tenen un correu de consulta on pots explicar el que et passa i et responen amb quin/s olis t'anirien millor i com aplicar-los, però triguen uns dies. Per a començar està molt bé mirar uns vídeos que pengen al seu Facebook de directes que fan on responen a les preguntes de la gent per a diferents dolències, així agafes una visió general de per a què poden servir) i Young Living (es compren per internet i per a poder comprar-los a preu de majorista t'ha de donar d'alta algú que hi estigui. Hi ha noies que hi estan i es fan assessores i es dediquen a anar donant a conèixer el producte i elles s'enduen comissions. Tot això encareix bastant el producte a més de que té despeses d'enviament elevades. L'avantatge més gran que té és que l'assessora que et dona d'alta, després et posa també a un grup de whatsapp amb altres assessores i més gent que compra els olis i allà pots preguntar tot el que necessites i tens resposta al moment. O també pots preguntar directament a l'assessora si és algo més íntim. Però al grup general, veient les preguntes i respostes de la gent també aprens. Això va molt i molt bé al principi quan no saps res, perquè cada cop que us passa algo a casa, preguntes i tens resposta al moment i ja apliques l'oli si el tens. Sinó l'has de comprar, clar).
Pel que fa a l'estrés, de Young Living hi ha una barreja d'olis que va molt bé que es diu stressaway. Si ets nerviosa en general t'ho poses 2 o 3 cops al dia o en els moments en que et trobes amb més ansietat o nervis. T'ho pots posar als canells i fer tres inspiracions profundes. Jo al setembre que ho vaig provar vaig tenir el meu únic cicle de 28 dies.
Ara estic provant la recomanació que em van fer de Pranarom, que és l'oli de manzanilla romana. També, 2 o 3 vegades al dia i les inspiracions profundes. I un sprai que es diu calmgem, que es posa sublingual, en un moment de molta molta ansietat (si un dia has de parlar en públic o qualsevol cosa que et posi més nerviosa del normal). Ja us diré què tal.
Si tens uns nervis suaus també és recomana molt la lavanda, però jo ho he provat i per a mi no és suficient.
A més de posar-ho a nivell tòpic, també es pot posar amb difusor a tota l'estança.
Natros des de que hem descobert els olis essencials, gairebé no fem servir cap medicament. Això sí, sempre t'has d'assessorar, sobretot en casos d'embarassades i nens. Alguns olis no poden fer-se servir fins a una certa edat o s'han de fer servir molt diluïts en un oli vegetal.

Ego: jo ja no tinc la regla i ja em trobo normal. Va ser acabar-se la regla i acabar-se les nàusees. A més que vaig tenir una regla molt rara, amb algun coagul i tot. Molts estrany tot plegat! Però bueno, la qüestió és que ara estic esperant la SW i una mica ratllada perquè no sé si deixar passar aquest mes. Aquest any em vull presentar a oposicions i pensava que serien com l'any passat que va ser a l'abril, però ahir el departament d'ensenyament va fer una proposta de fer-les de juny a octubre (juny-juliol els exàmens i setembre-octubre fase de mèrits) i clar si canvien tant les dates em fa una mica de cosa apurar tant a final de l'embaràs. A finals de novembre-principis de desembre ha de sortir la convocatòria oficial i no ser si aturar la cerca fins saber les dates segur. Només seria deixar passar aquest mes. Però amb lo que em costa ovular, em fa un pal deixar passar un mes! Aix! No sé què fer... A veure aquest cap de setmana, que torna el meu home de viatge de feina i parlem què fem. Ja us contaré...

15/02/15 Inici 1a FIV
26/02/15 Punció. 9 òvuls, 8 arriben a blasto i els congelem
21/04/15 Transfer d'un blasto
29/04/15 TE +++ :)
13/01/16 Neix el notre petit!


02/01/19 TE +++ :)
12/03/19 Ets una xiqueta! :cnena:
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Arigalma » dv. nov. 16, 2018 7:30 am

Bon dia a totes!!

Com esteu?

Metiarc merci per la info del olis. i sap greu la W :-()-) A per totes en el nou cicle. Jo amb les regles sempre tinc coaguls, i lo de parar la cerca, doncs no sé, és algo molt personal... reflexiona i el que decideixis estarà bé.

Bervic, com va el desespero?? ja falta menys pel dilluns! :-o00m

Nata com va anar la eco?????????? Tenies eco o m'ho he inventat????? :-:) :-:) Se me va la olla??
Hi havia més ecos pendents?? Eveve? Mminil??

Coaner, espero que estiguis bé! fa molts dies que no sabem de tu. Quan tinguis ganes ja saps que estem aquí!! Et trobo a faltar!

Molts pepos a totes!!
Imatge

Imatge
rosae7
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dc. abr. 27, 2016 2:57 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: rosae7 » dv. nov. 16, 2018 10:45 pm

Hola boniques!!
Com aneu??
Merci metriarc per donar info sobre els olis essencials. Respecte a esperar, costa tant de vegades que arribi... Que si ha de ser serà i lo altre potser ho pots compaginar igualment, però de vegades planificat no sempre ho podem fer...
Bervic, estem expectants! Algún símptoma?
Layi, jo justament amb la nena no em vaig quedar amb les cames amunt i les postures no van ser molt afovorides, i sempre faig un pipi i m'exugo al acabar. El que arriba es el més ràpid!
Vinga que continuo entusiasmada per seguir cantant panxus i si no es per novembre doncs ja amb el pare noel!
El maridin ja ha començat amb la seva medicació aixi que el comptador dels sis mesos ja està marxa enrere!!
Que tingueu bon finde!!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Coaner » dg. nov. 18, 2018 11:53 am

Boooon diaaa boniquesss!!!!

Enhorabona Arigalma i Airuni!!! :-()) :-())
>.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:
Que feliç em fa veure els vostres positius!!! :love: :love:

Ari Nenaaaaaaa, el mes que ve hauria fet un any que compartim camí... el teu positiu és taaaaaan aixxxxxxx :love: :love: I t'he de dir.... o veus???? jejejeje ;)
Has estat una excel·lent trobadora sempre sempre (per molt negre que veiguessis el teu dia) recolzant a totes les companyes i això és d'agrair!! Que tinguis un embaràs fantàstic... ens ho vas explicant, eh!!! : lasito :
Airuni Enhorabona preciosaaaa!! :love: Gaudeix moooooolt d'aquesta etapa tan esperada per tu!! Ens anem llegint, eh!!! ;)

A la resta.... bona troballa i bon diumenge!!! :b-)))

Abraçades mil!!

(Passo desprès de dinar per el grup de cercadores i ex cercadores)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: nostreta » dg. nov. 18, 2018 4:37 pm

Hola!!

Entro per fer un ego total perquè estic desquiciada :-)(-:

Avui era la meva DNW i ni rastre... Normalment taco els 2 dies previs i tampoc... Però m'he fet TE one-step i NEGATIU! No entenc res, tinc molt mal als pits, super sensibles que això em va passar amb el meu primer fill però m'han sortit molts granets a la cara que això és síntoma premenstrual (tot i que me n'han sortit més dels normals).

No sé què pensar... M'estic tornant boja!!!! Si demà em baixa la regla cauré en un pou, ja em va passar el mes passat que també creia que ho estava. Porto tant de temps de cerca que els nervis em juguen una mala passada. A més ja tenim la solució a la meva mutació i tinc molta fe que aquest cop si que serà el bo.

Aishhh.... M'espero a demà o vaig a comprar un clear blue?
Imatge

Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Arigalma » dg. nov. 18, 2018 6:00 pm

Hola!
Nostreta si t'has de quedar més tranquila ves a comprar un CB, sino els propis nervis no deixaran que et baixi la W si ha de baixar.
Ja dirás.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: nostreta » dg. nov. 18, 2018 6:20 pm

Hola! Torno a ser jo...

M'he fet un altre TE (no CB però si de farmàcia d'alta sensibilitat) i m'ha tornat a donar negatiu. Així que aquest cicle tampoc és el meu :ufs:
Imatge

Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: airuni » dg. nov. 18, 2018 6:57 pm

Te l'has fet ara? Potser ho hauries d'haver fet pel mati
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: nostreta » dg. nov. 18, 2018 8:10 pm

Mireu! Jo al acabar de fer me'l veía ombreta però el meu home deia que no... Passada una estona s'ha marcat més. No sé què pensar!

Demà em compraré un CB i me'l faré.
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Imatge

Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Arigalma » dg. nov. 18, 2018 8:17 pm

Nena, es veu molt bé!! La meva ombreta era més fluixeta!! >.-<: >.-<:
Demà reconfirma amb el CB si vols.
Guay!!!
Imatge

Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: airuni » dg. nov. 18, 2018 8:45 pm

Esta clarisim un altra :-()) confirma amb un cb però es veu molt clar
Imatge
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Bervic » dl. nov. 19, 2018 6:09 am

Nostreta per mi q si! Aquest matí feste el cb per assegurar-te, uauuu un altre panxu!!!
Layi
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dc. oct. 31, 2018 11:48 am

Re: *TROBADORES DE TARDOR!*

EntradaAutor: Layi » dl. nov. 19, 2018 8:15 am

Bon dia!!

Nostreta has fet el test CB, que ha sortit?? Jo no puc veure l'arxiu que vas penjar, si es un altre panxu estem de ratxa!!!! que beee.

Bervic, i tu no era aquests dies la DNW?

Modo ego: a mi em toca aquesta setmana i ja estic desesperada... tinc tantes ganes d'unir-me al club de panxus...

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 6 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::