Caques amb "mocs"

Plors, malalties i consultes.
GinestaU
:: puça
:: puça
Entrades: 40
Membre des de: dg. jul. 02, 2017 2:33 pm
Contacta:

Caques amb "mocs"

EntradaAutor: GinestaU » dv. oct. 19, 2018 4:28 pm

Bona tarda, tinc una nena de 7 setmanes i ja en fa una que de tant en tant em fa una caca amb una especie de mocs. El color es normal, la textura també excepte pels fils de moc. Mai ha fet caca desprès de cada presa, el pediatra no li ha donat importància mai, primer feia una al dia i des de que va fer el mes en fa una a migmatí i una al vespre i alguns dies una d'elles ha estat amb mocs. Fem LM a demanda i el pediatra ens va recomanar reuteri pels còlics que tenia, fa 15 dies que li donem i sembla que li funciona perquè no s'ha tornat a queixar per la panxa. La revisio dels 2 mesos ens l'han aplaçat fins el 9 de novembre, hauria de demanar hora abans per això? Ells està igual de b e que sempre pero soc novata i vaig molt perduda... Gracies a totes :*
Imatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Ally83
:: conillet
:: conillet
Entrades: 352
Membre des de: dv. nov. 04, 2016 6:55 pm

Re: Caques amb "mocs"

EntradaAutor: Ally83 » dv. oct. 19, 2018 5:00 pm

Hola Ginesta!

M’alegro que la teva nena estigui estupenda, felicitats!!

La meva tb fa a vegades caques amb mocs, se li queden a la garganta a la nit i els treu a les caques, xq se’ls traga. Comprova si te moquets, perquè el més probable és que sigui això.

Del pediatre no se que dir-te... potser truca i preguntes... xq si no te moquets no se.... la meva a partir de les 6 setmanes tenia colics, refluxe no estava bé i era x la llet de vaca, des de llavors que no prenec i ara esta com una rosa amb dos mesos i mig!

Una abraçada
Desembre 15 Positiu
Gener 16 Abort espontani
Finals 2016 3 IA’s fallides
Maig 2017 FIV 4 embrions- transfer 2 20/5/2017 0 congelats- 31/05/2017 Abort bioquimic
Octubre 2017 2 embrions bons DGP
28/11/2017 transfer 1 embriò
9/12/2017 beta positiva
31/07/2018 neix la nostra petita
20/05/2019 te +
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Caques amb "mocs"

EntradaAutor: crunchi » dv. oct. 19, 2018 7:10 pm

Hola, a mi em sona recordar q és completament normal. El meu l'any passat tb havia fet alguna caca amb mocs, si .... és el aspecte que dius.
Pensa que si té mocs i si fem servir el suero fisiologic, els mocs se'ls empassen, aixi que els caguen també. No t'espantis. Consulta per el senyor google el tema del color de les caques, pero jo juraria que és completament normal.

Lo de que no t'&)ha fet mai caca després de cada presa em despista més. Pq normalment els recent nascuts no controlen l'esfinter i precisament fan caca dsprés de cada presa. Pero imagino que hi haurà de tot, i que ja ho deuries preguntar en alguna revisió i si no li han donat més importancia.... no sé, imagino que estarà bé. Tb dir-te que el sistema dels bebés va madurant, i aniran controlant mes el esfinter i arriba un moment que ja no fan tantes caques ... per l'edat de la teva nena, crec q ja és això.

Tema reuteri nosaltres tb li vam donar, i ens van dir que fa efecte a partir de les 2 setmanes de donar-li.

Anims!! :-()-)
Imatge

Imatge
GinestaU
:: puça
:: puça
Entrades: 40
Membre des de: dg. jul. 02, 2017 2:33 pm
Contacta:

Re: Caques amb "mocs"

EntradaAutor: GinestaU » ds. oct. 20, 2018 9:58 am

Gràcies boniques! Si que es possible que tingui moquets al coll, de vegades fa uns sorolls com si ronques.Vaig pensar lo de la proteina de vaca, però jo ja de per si no prenc massa l'actics tret de formatge i algun yogurt pero potser faig la prova i deixo d emenjar-ne aviam si aixi no te molesties.
Si ella segueix be crec que esperare a la revisio, i si no trucare aviam que.

Petons reines, Ally felicitats per la nena :cnena:
Imatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Caques amb "mocs"

EntradaAutor: Jomateixa82 » ds. oct. 20, 2018 11:26 pm

Hola GinestaU

Jo també crec que sí té mocs i ella està tranquil·la i la resta ésta tot bé és normal ja que els mocs se'ls empassen. I sobre no fer caca en cada presa... No pateixis!! La meva filla gran en feia a cada presa i jo ho tenia assumit com "lo normal" i resulta que la petita no n'ha fet mai després de menjar! I ja des del primer més hi havia dies que ni tan sols feia caca, 0. De fet ha estat fins a 10 dies sense fer-ne... En teoria si fa LME pot estar fins a 20 dies sense fer-ne. A mi el pediatre em va dir això, però el digestiu (i anavem per refluxe important) ens deia que n'havia de fer almenys cada 3 dies o li empitjoraven els vòmits i que li donéssim laxant (que tampoc era efectiu) o supositoris. Total, no vaig seguir massa el consell del digestiu perquè sino li hagués posat 3 supositoris a la setmana i em semblava excessiu! Tot i així li vaig posar molts més del que m'agradaria, però almenys esperava que realment notés un empitjorament en els vòmits o quan la veia inquieta-molesta i el laxant tampoc feia efecte. Quan feia la caca la feia pastosa, i no pas líquida explosiva, i li costava i plorava.

A dia d'avui, amb gairebé 10 mesos i fent LM a demanada i AC (tot i que menja poquet) seguim amb restrenyiment. A vegdes encara passa 5 dies o així, i tan si fa "sovint" com sí passen 5 dies, tan si li dono laxant o aliments astringents etc, ho fa dur.

El tema de les caques pot ser desesperant, no ho hagués dit mai que em portarien tants mals de cap les caques de les nenes!!

Torna a “La salut”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::